Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Hyde Park - Kłopotów 2007

Śmigiel - Sob Paź 20, 2007 14:20
Temat postu: Kłopotów 2007
http://pl.youtube.com/watch?v=R-lOrVkxufo

Osiedle Kłopotów. Klip mojej produkcji. Rozsyłajcie linki komu się da, niech każdy to zobaczy!

http://www.sendspace.pl/file/OPJTTDi2/ - wersja na SendSpace.pl (wiele lepsza jakość niż na YouTube)

krzysiek186 - Nie Paź 21, 2007 15:01

Moj siostrzeniec tam mieszka, ma dopiero 1,5 roku, jak bedzie starszy to go wezme na Sandecje :)
eSKa - Pią Paź 26, 2007 14:48

Zajebista sprawa, ale z tego co wiem a wiem :) to na Kłopotowie są na pewno 2 skady, którze zajebiscie by nagrały cos na Kłopotów i z tym filmem wyszło by zajebiscie.

Ogólnie Kłopotów to chyba najlepsze osiedle w Nowym Saczu. Z zajebistym klimatem - coś przypominającym Nową Hutę. Kibiców Sandecji masa i nie należy zapominać, że z Kłopotwa wywodzą się znani niegdys na Sandecji (do dziś zresztą) kibice :)

Kto pamięta dzielnicowego Młotta, powinien wiedzieć - jak miał przejebane na tym osiedlu. Cieszy, że w kurwe ludzi chodzi w koszulkach Sandecji i SYMBOLIZUJE SIE z tym osiedlem.

Pozdro dla CAŁEGO KŁOPOTOWA.

Bianconeri - Pią Paź 26, 2007 15:05

Chodzenie w koszulce Sandecji po osiedlu bo tak jest top trendu kul i dżezi a chodzenie a przede wszystkim jeżdżenie na mecze to dwa różne światy, takich to jest na pęczki, tylko w sumie po co nam oni, tylko szkodzą i robią sztuczny tłum i niestworzone lanserskie historie ...

Ne mówię tu akurat tylko o tym osiedlu, chociaz tam też jest tego pełno (jak i niestety wszedzie), ale ogólnie.

O pozostałych częściach twojej wypowiedzi nie na sensu w sumie dyskutowac, widac na wyjazdach co i jak.

KubaNS - Pią Paź 26, 2007 17:47

http://pl.youtube.com/watch?v=GC9v6dNBM7E
Znalezione...

wOjO_1910 - Pią Paź 26, 2007 20:43

A to nasza dzielnica (Piekło) tam gdzie sceny związane z Sandecją i nie przypadkowe osoby napewno większość jeździ na wyjazdy jak może ;) pozdrawiam HTA !
Bianconeri - Pią Paź 26, 2007 20:53

To chyba się wam to Piekło bardzo rozrosło i nawet pociągi zaczęly tamtedy jeździc i wiadukt postawili :D
eSKa - Pią Paź 26, 2007 21:32

Bianconeri... Ad*** dawno na Kłopotowie nie widziałem, Ku** poza zasiegiem.... - a te dzieciaki, brakuje im przełamania pewnej bariery....Jakby raz pojechali, na pewno by jeździli częsciej. Ale rację masz :)
wOjO_1910 - Pią Paź 26, 2007 22:07

Bianconeri napisał/a:
To chyba się wam to Piekło bardzo rozrosło i nawet pociągi zaczęly tamtedy jeździc i wiadukt postawili :D
To jest Zawada ale napisałem tam gdzie są sceny związane z Sandecją (flaga , ekipa) to na Piekle hehe ;)
Bianconeri - Sob Paź 27, 2007 09:53

No to się eSKa w końcu zdecyduj co chcesz napisać bo w 1 poście piszesz, że cudowne osiedle z niewiadomo jaką ekipą i całą masą znanych a za chwile wymieniasz mi 2 osoby, które znam bardzo dobrze, z tym że A. na meczach wogóle sie od dłuższego czasu nie pojawia, a K. tez nie szybko się pojawi i dokładasz tekst o dzieciakach, ktore może by się ruszyły jak by zaliczyły pierwszy wyjazd czyl isma sobie zaprzeczasz.

Ale nie ma co dyskutowac bo to i tak do nieczego nie doprowadzi bo każdy by chciał zeby jego osiedle było najlepsze i była ekipa tylko do tego trzeba chęci, chęci i jeszcze raz chęci a nie pisania po internecie i montowania ckliwych filmików.

No ale kazdy robi wedle własnego uznania i potem ma tego "efekty".

Koniec tematu z mojej strony

eSKa - Sob Paź 27, 2007 20:51

Szanowany i SZANOWNY Panie prezesie BIANCONERI.
Ja napisałem, że z tego osiedla wywodzi się masa znanych kibiców, zapewne słyszałes też kiedyś o Żoł...Tou..Dżo... i innymi, którzy są pewnie kilka tysięcy kilometrów za granicami kraju.

Chodzi mi o to, że :) jest zajebista atmosfera. Popatrzmy na Warszawę, Kraków, Poznan. Osiedla wielkosci pół Sącza....kibicow ze 100 tysiecy w Poznaniu, kazdy się identyfikuje z Lechem, a na mkecze chodzi....ich góra 25 tysiecy. Chodzi o atmosfere. Jednych PACANÓW nie da się wysłać po prostu na mecze czy wyjazd, ale mogólna przyjazna atmosfera, odczucie kibicow JEST KONKRETNE. CHodzi o klimat.

Wolę, aby dzieciaki chodziły w koszulce Sandecji, aniżeli byli za Wisła, bo taka moda i oni są dobrzy.

Zreszta na KŁOPOTOWIE są 2 (w latach 90) najlepsze kibicowsko szkoły :) 7 i 8.

Ogólnie :) ja pochodze se Starej Kolonii (nie z Klopo) i tam nasz było też kiedys ze 30....a dziś ?

Ja bym wiele dał, żeby te małolaty zaczeli chodzic tez na mecze niz tylko sie lansowac, ale lepsze to niz............nic. Dobry i taki klimat.
A osiedle kibicowskie na 100% w 100% to nie jest....wiele mu brakuje do potęg jak WP, MILLENIUM, Barskie....itp.

Pozdro i nie nerwicujmy sie tak nad klipem zrobionym przypuszczam przez kogoś młodego z YG.

Bianconeri - Nie Paź 28, 2007 00:11

Przeciez ja się nie denerwuje tylko stwierdzam fakty.
Zdenerwowałem to się dziś na meczu tak ze mnie było na pól stadionu słychać jak się zagotowałem ...

Kończymy temat bo nie lubię zyć przeszłością, z kazdego z osiedli mógłbym wymienić conajminej po kilkanascie ośób, które kiedyś coś tma dzialaly a słuch wszelaki po nich zaginął, liczy się to co jest teraz.

Śmigiel - Nie Paź 28, 2007 17:10

Ekipa na Kłopotowie?

Jeśli chodzi o starszych to niestety teraz już na mecze chodzi jedynie kilka osób. Młodzi - tak się składa, że na lepsze mecze do 30 osob - na każde mecze chodzi ok 7 - 10 osób więc jak na tak niewielkie osiedle coś się dzieje. Klimat jak klimat - Kłopotów to Kłopotów ;). Ilu lanserów jest to sam nie wiem bo chociaż tam mieszkam to nie da się ich zliczyć, jedni chodzą na mecze bo osiedle chodzi, inni bo tak są wychowani, inni jescze inaczej. Jedno jest pewne - wśród młodej ekipy ciągle są ludzie kumaci, którym jeszcze nie uderzyło do głowy (sam też jako młodzianin ciągle ucze się od starszych). Sam filmik nie jest jakimś pokazem "kim my to nie jesteśmy" lecz cos w rodzaju "pamiątki". Kiedy obejrzymy to za 30 lat to przyjdą miłe wspomnienia.

PS
Filmik został "zatwierdzony" przez kilku starszych z naszego osiedla więc nie jest to coś co tak sobie ktoś zrobił i puścił w internet.

Pozdrawiam ;)

N.S. - Czw Lis 08, 2007 17:22

A mi sie podoba :-) jesli dla kogos jest ckliwy to niech nie oglada, a kto umie lepszy zrobic niech robi. Brawo Smigiel. Pozdrowka z Londonu :-))
grubas_KKS - Pią Lis 09, 2007 03:44

Mi tez sie podoba,tak samo jak ten kawalek :

http://youtube.com/watch?v=GC9v6dNBM7E

kolafy - Sob Lis 10, 2007 11:43

No promix z teledyskiem powiem że b.dobry, a wątek Sandecji pojawia się prawie cały czas :D
sanch3z - Sro Lis 14, 2007 20:55

grubas_KKS napisał/a:
Mi tez sie podoba,tak samo jak ten kawalek :

http://youtube.com/watch?v=GC9v6dNBM7E

Grubas ;D !

A co do tej wzmianki o Sandecji na tym teledysku, to ludzie, ktorzy tam sie ukazuja ostatnio nawet ostro HUKALI przyśpiewki Sandecji na Zawadzie ( mecz Zawada - Olimpia Pisarzowa ).
Fanatyzm ?

grubas_KKS - Czw Lis 15, 2007 02:05

Fanatyzm to maja...wariaty z Al-Kaidy :D hehe
wOjO_1910 - Czw Lis 15, 2007 23:13

grubas_KKS napisał/a:
Fanatyzm to maja...wariaty z Al-Kaidy :D hehe

hehe dokładnie ... , a nasi byli na Zawadzie z Grybovią , bo chłopaki z Grybowa byli dzień wcześniej u nas na meczu z Avią ;)