|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Stomil Olsztyn - Sandecja
ERNESTO - Sob Sie 02, 2008 19:58 Temat postu: Stomil Olsztyn - Sandecja Przenosze z innego watku:
grubas_kks:
Live: OKS 1945 Olsztyn 0:1 Sandecja Nowy Sącz - koniec meczu
ze strony: http://www.stomil.olsztyn.pl/
polak_ns:
Bramke strzelil Żyła (info z 90minut.pl)
bartekos:
i gitara 1 zwycięstwo :P
Archero:
Jakoś nie moge zauważyć Żyła jest wypozyczony czy transfeR?
Bioły_NS - Sob Sie 02, 2008 20:47
wie ktos moze jak wyglądała gra?
ERNESTO - Sob Sie 02, 2008 21:07
15' Pierwsze piętnaście minut ze wskazaniem na gospodarzy, przed momentem z 30 metrów strzelał R.Wróblewski, jednak jego strzał nie znalazł drogi do bramki. OKS atakuje, Sandecja gra z kontry.
20' Michałowski uderzał z 20 metrów na bramkę gości, jednak minimalnie niecelnie. Chwilę później w polu karnym OKS szarżował zawodnik Sandecji, ale Iwanowski tym razem był na posterunku. 0 : 0
30' 0 : 0 Powinno być 1:0 dla Sandecji, jeden z napastników gości wyszedł na pozycję sam na sam z bramkarzem olsztynian, ale golkiper gospodarzy wyłapał jego strzał.
40' 0 : 0 Groźna kontra Sandecji. Z prawej strony boiska dośrodkowywali goście, jeden z piłkarzy z Nowego Sącza strącił piłkę głową, jednak na posterunku Iwanowski
45' Po wyrównanej 1. polowie do przerwy 0:0. Sandecja groźnie kontraktakuje, zwłaszcza prawym skrzydłem. OKS stara się prostopadłymi piłkami uruchomić napastników, ale sędzia często odgwizduje spalone (dwa bardzo kontrowersyjne).
55' 0 : 1 Goście obejmują prowadzenie! Akcja prawą stroną boiska, wyłożenie na pole karne i zawodnik Sandecji pięknym strzałem w samo okienko bramki Iwanowskiego otwiera wynik spotkania!
62' Trener gospodarzy stara się zmienić sytuację na boisku, na murawie pojawiają się Suchocki i Graczyk 0 : 1
65' Jeszcze jedna zmiana w drużynie z Olsztyna, na boisku pojawił się Podhorodecki. OKS wyraźnie przeważa, ale w ich poczynaniach jest dużo niedokładności, Sandecja nastawiła się na grę z kontry. 0 : 1
89' 0 : 1 Znowu groźnie pod bramką OKS-u, dośrodkowanie z prawej flanki zatrzymało się na poprzeczce bramki Iwanowskiego
Pozdrawiam
Bioły_NS - Sob Sie 02, 2008 22:04
dzieki pozdro
Boczek_YG - Nie Sie 03, 2008 00:02
No pierwsze zwycięstwo mają już za soba , i to na dosyć trudnym terenie . Szkoda , ze nie było tak z 2:0 :], ale co tam ... najwazniejsze to ,ze wygrali .
RydzSmigly - Nie Sie 03, 2008 11:15
Boczek bez przesady...nie ma co wymyślać,szczerze to przed meczem remis brałbym w ciemno...jak chłopaki sie rozegraja to naprawde moze byc dobra runda w naszym wykonaniu.
ERNESTO - Nie Sie 03, 2008 11:34
Moze zbyt wczesnie na jakiekolwiek wnioski, ale wydaje mi sie, ze juz pierwsze dwie kolejki pokazaly, ze to jednak nasza III liga byla silniejsza. Wyniki:
OKS 1945 Olsztyn 0-1 Sandecja Nowy Sącz
Przebój Wolbrom 4-1 Sokół Aleksandrów Łódzki
Wigry Suwałki 1-0 Ruch Wysokie Mazowieckie
ŁKS Łomża 0-1 Górnik Wieliczka
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 2-0 Stal Poniatowa
Jeziorak Iława 0-3 Start Otwock
Okocimski KS Brzesko 0-1 Kolejarz Stróże
W pierwszej kolejce bylo raczej wzajemne badanie sie (stad te remisy). A Sandecja wg wszelkich relacji byla zespolem lepszym, tylko nie potrafila tego udokumentowac bramka, a wrecz przeciwnie - stracila dwie. Teraz mamy wartosciowego zawodnika i sadze, ze poki co nie ma sie co obawiac. Mysle, ze dwie pierwsze kolejki pokazaly, ze mozemy w tej lidze pozostac.
Pozdrawiam
Boczek_YG - Nie Sie 03, 2008 12:06
RydzSmigly napisał/a: | Boczek bez przesady...nie ma co wymyślać,szczerze to przed meczem remis brałbym w ciemno...jak chłopaki sie rozegraja to naprawde moze byc dobra runda w naszym wykonaniu. |
Drogi RydzuSmigly :] napisałem , ze szkoda , że nie było 2:0 . Gdyż czytałem ten opis meczu i z tego co tam wyczytałem to mogło być nawet i 3 :0 . Co nie oznacza , ze nie ciesze się z tej skromnej wygranej :] pozdro :]
Sekta - Nie Sie 03, 2008 12:19
dodałem kilka zdjęć z tego spotkania do Galerii, może pojawią się lepsze
toudiunio - Nie Sie 03, 2008 15:14
Ile osob wkoncu bylo na meczu ?
ERNESTO - Nie Sie 03, 2008 15:33
39 (w tym 4 z Jasla, 4 z Korony i 10 z Polonii)
Pozdrawiam
toudiunio - Nie Sie 03, 2008 22:29
ERNESTO napisał/a: | Moze zbyt wczesnie na jakiekolwiek wnioski, ale wydaje mi sie, ze juz pierwsze dwie kolejki pokazaly, ze to jednak nasza III liga byla silniejsza. |
jest w tym troche prawdy ale ostateczna odpowiedz uzyskamy pod koniec sezonu, oczywiscie jesli zadne lewe interesty na boisku nie beda graly roli... oby!
fanatycznie - Pon Sie 04, 2008 10:34
kiedy jakaś szersza relacja z wyjazdu?
Bianconeri - Pon Sie 04, 2008 10:50
Nigdy w zasadzie nie było także i tym razem pewnie też nie będzie.
Popytaj wśród kolegów.
Kilinskiego 47 - Pon Sie 04, 2008 12:31
http://ww6.tvp.pl/7244,20080803765020.strona
skrot meczu w koncowce programu.
fanatycznie - Pon Sie 04, 2008 13:28
Bianconeri napisał/a: | Nigdy w zasadzie nie było także i tym razem pewnie też nie będzie.
Popytaj wśród kolegów. |
Bianco dawniej opisy były pisane na bieżąco ;) czyżby to już przeszłość?
ERNESTO - Pon Sie 04, 2008 15:02
Kibicowskie opisy na tym forum lub sandecja.pl ? Chyba nie :)
fanatycznie - Pon Sie 04, 2008 23:30
ERNESTO napisał/a: | Kibicowskie opisy na tym forum lub sandecja.pl ? Chyba nie :) |
no to Erni powiedz mi czemu nie ma na sandecjahools.prv.pl ? :)
internacionale - Wto Sie 05, 2008 09:01
fanatycznie napisał/a: |
no to Erni powiedz mi czemu nie ma na sandecjahools.prv.pl ? :) |
Ano dlatego bo ten kto ma za zadanie to pisać ożenił się w ten weekend i wygląda na to że przepadł nam na jakiś czas....
|
|