Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Sandecja Nowy Sącz - Hetman Zamość 6września

YG-US - Czw Wrz 04, 2008 19:39
Temat postu: Sandecja Nowy Sącz - Hetman Zamość 6września
Zrobiłem baner na ten mecz.
http://i36.tinypic.com/kd4sbk.jpg
jeśli jakieś błędy których nie widzę to pisać...

[ Dodano: 2008-09-04, 19:40 ]
założyłem ten temat bo żadnego na temat tego meczu nie było...
MOBILIZUJMY SIĘ NA TEN MECZ!!

rwp - Czw Wrz 04, 2008 20:52

moza sie spodziewac, ze goscie przyjada w niezlej liczbie, koszt ich wyjazdu to... 5zl
polak_ns - Czw Wrz 04, 2008 21:35

no to czekamy na nich
By3ekns - Czw Wrz 04, 2008 22:14

jak to 5 zl???
Boczek_YG - Czw Wrz 04, 2008 22:30

http://i33.tinypic.com/10f5g7s.jpg tu jeszcze baner ... :]
rwp - Czw Wrz 04, 2008 22:31

http://www.fotosik.pl/sho...47c59532c78f99b

Cytat:
Wyjazd jak na taką odległość praktycznie za darmo, tak więc nic tylko się zapisywać!

Rudy - Czw Wrz 04, 2008 22:44

Szkoda ze my nie mamy tak tanich wyjazdów :P
KubaNS - Czw Wrz 04, 2008 23:36

Jak sie w koncu wiecej osob ogarnie, zacznie dzialac w Stowarzyszeniu, ewentualnie nawet placi tylko skladki nic nie robiac, to beda tansze..
Cudow nie ma Panowie. Dzialaja organizacyjnie, postarali sie, to i jada za 5 zl..
W sobote i tak mamy o te 5 zl mniej do wydania i pare godzin mniej do poswiecenia, wiec nie zrobmy sobie wstydu i przyzwoita liczba pokazmy sie na stadionie...

zgred - Pią Wrz 05, 2008 11:33

boję się o frekfencję, ponieważ gra kadra o tej samej godzinie (nie mówię o młynie).
ciekawe czy jest mozliwość przełożyć mecz na 15-tą , ale chyba nie.

krzysiek186 - Pią Wrz 05, 2008 12:45

Jak juz marzymy o przełożeniu meczu to na niedziele <buja w obłokach>
wOjO_1910 - Pią Wrz 05, 2008 13:01

Cytat:
a Ci co się nie zapisali a przyjdą na zbiórkę niech nie liczą, że pojadą jest duże zainteresowanie wyjazdem...

Będzie bardzo fajny mecz ... ZBIERAĆ LUDZI NA OSIEDLACH !

H. - Pią Wrz 05, 2008 15:29

Witam chciał bym sie dowiedzieć w jakich cenach sa bilety w tym sezonie dla kibiców przyjezdnych??
Milosz_1910 - Pią Wrz 05, 2008 20:38

Ehh..pamiętacie co było na meczu z Wierną Małogoszcz w tamtym sezonie jak równocześnie z meczem było rozpoczęcie EURO??Przyszło wtedy chyba cos kolo 800 osob albo mniej....Mam nadzieje ze teraz będzie lepiej...Zeby było conajmniej 1000 osób...Oczywiscie na mlynie jak najwiecej...Trzeba sie mobilizowac!!!
x_cite - Pią Wrz 05, 2008 20:53

Napisze tak...owszem reprezentacja jest ważna, ale zawsze można obejrzeć powtórki w Teleekspresie:D a tak na poważnie- pogoda ma być super jak na wrzesień, przeciwnik solidny i dobry...nic tylko iść na mecz... ja namówiłem 8 osób aby poszło jutro na Sandecję zobaczyć dobre widowisko i mam nadzieję dużo bramek i zwycięstwo Sandecji!!:)
kks - Pią Wrz 05, 2008 21:22

Ponawiam. Ile kosztuje wjazd na stadion dla przyjezdnych?
Bianconeri - Pią Wrz 05, 2008 22:19

12zł bodajże
Suchy_ns - Sob Wrz 06, 2008 09:31

Dzisiaj na meczu bedzie mozna kupic szalik Sączersi&Scyzory. Podbijajcie na mlyn podczas przerwy..

radziufan - Sob Wrz 06, 2008 09:33

12 caly 10 ulgowy
hanys - Sob Wrz 06, 2008 12:00

Dzis na meczu beda takze do kupienia smycze Sandecji na balkonie dla zakazowiczow.
oraz bluza Sandecji kotra bedzie mial Bianconeri

Pozdro

jgns - Sob Wrz 06, 2008 13:10

H. napisał/a:
Witam chciał bym sie dowiedzieć w jakich cenach sa bilety w tym sezonie dla kibiców przyjezdnych??

polak_ns - Sob Wrz 06, 2008 13:29

Bianconeri napisał/a:
12zł bodajże

DNL - Sob Wrz 06, 2008 14:16

W dzisiejszej Gazecie Krakowskiej sa przeprosiny dla kibicow od klubu ; )

Przepraszaja za termin rozegrania meczu, a wlasciwie to godzine.
Byla ona ustalona duzo wczesniej nim PZPN podjal decyzje o godzinie rozegrania meczu reprezentacji.

Probowali ja zmienic, ale Hetman sie nie zgodzil.

kolafy - Sob Wrz 06, 2008 14:52

Co tam Reprezentacja i tak nie ma co oglądac :D WYBACZAMY! :pp
DNL - Sob Wrz 06, 2008 19:37

Ja wiem, ze ostatnio nie trafiaja do nas najmocniejsi sedziowie, ale moze by dac sobie na wstrzymanie z piosenkami typu: 'sedzia wez sznur' ?

Oni powinni byc bezstronni, ale po co dawac im powod do zrobienia kibicom na zlosc. Tu spalonego puszcze, tu zagwizdze, tam dam zolta.

No zrozumialbym jakby mu pod koniec zaspiewac, po kilku sytuacjach, a nie tu praktycznie 1 decyzja sedziego i jechanie po nim.
Juz ustawiac go przeciwko nam na caly mecz, ludzie sa rozni ; )
Jakies gwizdy bylyby chyba lepszym rozwiazaniem, tez by wiedzial ze sa osoby ktore patrza na jego prace.

Rancorn - Sob Wrz 06, 2008 19:44

Jest zwycięstwo !!! 2:0 ! Tomek Lewandowski, Piotrek Bania. Piękna gra, bardzo dobry doping (chociaż momentami dalej trochę kulejący) i pokonanie trudnego rywala. Oby tak dalej !

Hej ! Hej ! Sandecja !

Sączers1910 - Sob Wrz 06, 2008 19:58

Ej wytłumaczcie mi po ch** śpiewacie jakiegoś " misia " Ku*** i po ch** śpiewacie CoCoJambo.... Ku*** zastanówcie sie luuudzie , żaaaaaaaaaaaaaaaaaL
polak_ns - Sob Wrz 06, 2008 20:02

Misia spiewano dla Hetmana nie czaisz tego wiec nara
Sączers1910 - Sob Wrz 06, 2008 20:02

to po co śpiewalismy go w stróżach ?? ;>
Misiek - Sob Wrz 06, 2008 20:04

To poprostu dla tych ktorzy stoja w mlynie zeby sie rozluzowali i troszke zabawili zeby nie bylo dretwo przez caly mecz.. O to cala zagadka

Pozdrawiam

Sączers1910 - Sob Wrz 06, 2008 20:04

HAhahahahahahaah no to po ch*** rozluźnienie pffffff
polak_ns - Sob Wrz 06, 2008 20:06

A co z tymi co stoja niby w mlynie a nie spiewaja (mowie o tych panach z lewej strony mlynu) ?
Sączers1910 - Sob Wrz 06, 2008 20:08

To to już mnie nie interesuje
hanys - Sob Wrz 06, 2008 20:10

Ja sie tylko zapytam dlaczego doping jest dobry tylko po bramkach i jak pojawiaja sie goscie???

pozostala czesc meczu to mruczenie pod nosem.

druga sprawa, w ch** osob jest w barwach na stadionie ale nie w mlynie...
Zrobie jakas akcje zeby spiker zapowiedzial zeby wszyscy w barwach przychodzili do mlynu albo cos takiego...
od czegos treba zaczac...

x_cite - Sob Wrz 06, 2008 20:11

Piękna pogoda, piękna gra, dwie brameczki, dobry doping, niezła frekwencja:))) ogólnie dawno nie oglądałem tak dobrego meczu na Kilińskiego!:) nie wiem czy zauważyliście jakim autobusem przyjechali piłkarze z Zamościa....chyba źle dzieje się w tym klubie...zresztą zaakcentowali to kibice Hetmana wchodząc na drugą połowę meczu. Ale ważne, że w Sączu coraz lepiej i oby tak dalej!:)
kolafy - Sob Wrz 06, 2008 20:26

To Ty nie widziałeś autobusu kibiców Hetmana! :PP

Skończcie gadac o tym dopingu bo mi się żygac już chce czytając niektórych posty, następny jakiś post na temat krytyki dopingu (bo poniektórzy tylko krytykowac potrafią) będzie usuwany, a autor dostanie ostrzeżenie!

hanys - Sob Wrz 06, 2008 20:31

kolafy napisał/a:
To Ty nie widziałeś autobusu kibiców Hetmana! :PP

Skończcie gadac o tym dopingu bo mi się żygac już chce czytając niektórych posty, następny jakiś post na temat krytyki dopingu (bo poniektórzy tylko krytykowac potrafią) będzie usuwany, a autor dostanie ostrzeżenie!

Powialo grozą ;)

A nie taka prawda Kolafy?? Dobry doping to byl w Stalowej 6 lat temu i w Tarnowie tez 6 lat temu

kolafy - Sob Wrz 06, 2008 21:13

Dawid kto jak kto ale Ty...? Wiesz jaka jest u nas sytuacja i wiesz kto w młynie stoi ale dla mnie to i tak jest dobrze że od czasu do czasu są zrywy! ;)
ERNESTO - Sob Wrz 06, 2008 21:16

Zaluje, ze Stalowa 6 lat temu nie zostala nagrana - powinna byc puszczana dzisiejszym osobom z mlyna jako przyklad. Tyle, ze wowczas dwie osoby (zdaje sie, ze S. z Mielca i K. z Kielc) poprowadzili nam caly doping ... ale co wazniejsze, kazdemu sie k... chcialo.

Pzdr

Śmigiel - Sob Wrz 06, 2008 22:05

Tutaj mały link dla Sączersa1910
http://pl.youtube.com/watch?v=1nxoIA1Ueo8

Odmul się bohaterze i dopiero wtedy coś napisz na forum.
Poza tym dlaczego swoją krytykę potrafisz wyrazić tylko zza ekranu monitora? Przecież O. jako prowadzący nie jest żadnym guru i jest dostępny dla wszystkich. Masz coś do powiedzenia to podejdź i powiedz, a nie spin@j się na necie.

Pozdrawiam NORMALNYCH

Abel - Sob Wrz 06, 2008 22:32

Sączers1910 napisał/a:
Ej wytłumaczcie mi po ch** śpiewacie jakiegoś " misia " Ku*** i po ch** śpiewacie CoCoJambo.... Ku*** zastanówcie sie luuudzie , żaaaaaaaaaaaaaaaaaL

To po h** to śpiewałeś?? Jak chcesz zamulać to wypier***** do pikników i siedź cicho, a od czasu do czasu krzyknij z nimi coś na sędziego typu "sędzia Ty parasolu jeden".Albo jak Ci się to tak bardzo nie podoba to wymyśl coś lepszego żeby nie śpiewać w kółko tego samego.Poważny ku*** kibic się znalazł..a jaki żałosny...

Boczek_YG - Sob Wrz 06, 2008 22:37

a po to śpiewamy , to aby niektórzy zrozumieli ,ze doping to powinno traktować się jak dobrą zabawe ( patrz na kibiców goście , dzisiaj ) . A nie stać jak kołek i mruczeć pod nosem :D POZDRO :]
internacionale - Sob Wrz 06, 2008 22:45

A więc tak.
Jeśli chodzi o doping to trzeba zacząć bardziej poważnie to traktować. Przyśpiewki typu "biały miś" czy "najseksowniejsi..." należy traktować jako kosmetyka i śpiewać OD czsu do CZASU !!. Osobom prowadzącym doping chciałbym delikatnie zwrócić uwagę że zabiegi kosmetyczne powinny być delikatne i niezauważalne (w naszym przypadku oznacza to że na takie śpiewy możemy sobie pozwolić 2-3 razy na sezon, np. Stróże, Wolbrom). Nie komentuję już zagrywki z "ko ko jambo" - porażka na całej lini a przyjezdni mają Nowy Sącz za wioskę po której wieczorem lisy chodzą po ulicach. Jednym słowem - kompromitacja. Całe szczeście że nie było dzisiaj "przepychanki" bo znowu młodsi przedstawiciele młyna mieliby problem.

ps. cały czas mam nadzieję że kiedyś na siedzenie w młynie trzeba będzie zasłużyć.
ps2. E.a wróć ;)

DNL - Sob Wrz 06, 2008 22:54

internacionale napisał/a:

Całe szczeście że nie było dzisiaj "przepychanki"

Z tego co zauwazylem probowano, kilka osob po lewej stronie mlynu :>
Podczas spiewania 'tak sie bawi, tak sie bawi...'

alc - Sob Wrz 06, 2008 23:04

Było dziś jak było 2-0 wygrana . W sprawie dopingu to już kwestia osobna jednym się może podobać jednym nie . I nie miejcie żalu do tych co krytykują zresztą Pan O... prowadzi doping jak prowadzi ma lepsze momenty i gorsze zresztą sam mówi że krytykę przyjmuje i lepiej jak mu to ktoś mówi jak dziś na meczu niż obgaduje za plecami bo co poniektórzy tak robią .

Takie sprawy obgadujmy na meczu na meczu na meczu nie tutaj .

szymon_YG - Sob Wrz 06, 2008 23:08

dnl_ns napisał/a:

Całe szczeście że nie było dzisiaj "przepychanki"

Z tego co zauwazylem probowano, kilka osob po lewej stronie mlynu :>
Podczas spiewania 'tak sie bawi, tak sie bawi...'

to byli goście z Mielca

Pozdrawiam

alc - Sob Wrz 06, 2008 23:13

A więc tak.
Jeśli chodzi o doping to trzeba zacząć bardziej poważnie to traktować. Przyśpiewki typu "biały miś" czy "najseksowniejsi..." należy traktować jako kosmetyka i śpiewać OD czsu do CZASU !!. Osobom prowadzącym doping chciałbym delikatnie zwrócić uwagę że zabiegi kosmetyczne powinny być delikatne i niezauważalne (w naszym przypadku oznacza to że na takie śpiewy możemy sobie pozwolić 2-3 razy na sezon, np. Stróże, Wolbrom). Nie komentuję już zagrywki z "ko ko jambo" - porażka na całej lini a przyjezdni mają Nowy Sącz za wioskę po której wieczorem lisy chodzą po ulicach. Jednym słowem - kompromitacja. Całe szczeście że nie było dzisiaj "przepychanki" bo znowu młodsi przedstawiciele młyna mieliby problem.

ps. cały czas mam nadzieję że kiedyś na siedzenie w młynie trzeba będzie zasłużyć.

dodam że podpiszę się pod tym co tutaj napisane biały miś to klimat na mecze w stylu Stróże ale nie na meczu o takim prestiżu to samo ko ko Jambo zabawa zabawą ale czasem trzeba zrobić coś poważnie .

Blendzior - Sob Wrz 06, 2008 23:22

Fotki są już w odpowiednim dziale, a tu kilka filmików z dopingiem i oprawą:

http://pl.youtube.com/watch?v=dWYUfQy3eOU
http://pl.youtube.com/watch?v=cbgka2OD1vc
http://pl.youtube.com/watch?v=ZCJXr_s4HpM
http://pl.youtube.com/watch?v=cZvcCiqC-K8
http://pl.youtube.com/watch?v=_SIkX6Zt9W0
http://pl.youtube.com/watch?v=sPEjkXo9mVc

Owca - Sob Wrz 06, 2008 23:29

W takim razie sami sobie będziecie prowadzić doping, robić oprawy, wydawać pamiątki itp. bo od dzisiaj lata mi to koło czterech liter.
KubaNS - Nie Wrz 07, 2008 00:09

Ofca.. z calym szacunkiem, ale srednio powazne.
internacionale - Nie Wrz 07, 2008 00:25

ofca86 napisał/a:
W takim razie sami sobie będziecie prowadzić doping, robić oprawy, wydawać pamiątki itp. bo od dzisiaj lata mi to koło czterech liter.

I słuchaj Ofca, nie chodzi mi o to żeby kogoś poniżyć i zmieszać z błotem. Chciałbym tylko żeby doping na Sandecji choć w małym stopniu przypominał ten który można zaobserwować w Ekstraklasie czy tam w I lidze (bo przecież trzeba uczyć się od lepszych). Nie możeby robić wiecznie z siebie dzieci bawiących się na swoim sektorze. Kiedy trzeba ryknąć to trzeba ryknąć, kiedy trzeba stanąć za flagą w razie "W" to musi ktoś za tą flagą stanąć. Na dzień dzisiejszy widzę piknik i sielnkę. Należy twardo i stanowczo (bez tekstów "na pełnej kur..." bo to też stało się już zbyt monotonne) poprowadzić ludzi do zdarcia gardeł. Poza tym jak już wyżej napisałem ludzie stojący za flagą muszą mieć świdomość po co tam stoją (stąd też mowa o zaszczycie siedzenia na młynie).

adamek H - Nie Wrz 07, 2008 08:54

Wszyscy Ci ktorzy krytykuja Owce mieli szanse wykazac sie w Brzesku w tamtym sezonie.... Na plus jest juz to ze ma odwage tam usiąść ;)
radziufan - Nie Wrz 07, 2008 09:04

alc napisał/a:
biały miś to klimat na mecze w stylu Stróże ale nie na meczu o takim prestiżu to samo ko ko Jambo .

tez mam takie zdanie i mozecie sie obrazac ale wiele osob takie przyspiewki zniechecaja do czynnego dopingowania
pozdrawiam

Milosz_1910 - Nie Wrz 07, 2008 09:07

Każdy tylko krytykoje Owce..Ale jakoś nikt inny się nie kwapi do prowadzenia młynu..Bo to bo tamto...Wg mnie młyn jest dobrze prowadzony..a od czasu do czasu można przecież zaśpiewać ,, białego misia"...Chociaż to co po murzynie jechaliśmy to nie było zbyt fair ale jest dobrze wg mnie choć na pewno może być lepiej ale to nie zależy też od Owcy...Sami widzicie że nie zawsze jest duża ilość na młynie więc jest bardzo mało osób do śpiewania...I to trzeba poprawić żeby był choć tak jak w zeszłym sezonie na Resovii czy Hutniku...pzdr
Abel - Nie Wrz 07, 2008 09:17

Nie będe się kłócił ze "starszyzną"bo wiadomo, że mają swoje racje, ale niech nie wypowiadają się tutaj osoby, które stoją obok "młyna" bo w dupie byli i gówno widzieli i wiedzą.A co do takich wypadów jak "biały miś" to moim zdaniem można choć troche się odmulić i zaśpiewać to raz bo nic się nie stanie, a jak nie to komu nie pasuje niech na następnym meczu bądz to w Iławie(...) bądź to na Starcie Otwock za 2 tygodnie poprowadzi doping i zobaczymy czy będzie lepiej;)
DNL - Nie Wrz 07, 2008 13:18

Zamiast sie obrazac za krytyke, moze warto by po prostu wyciagnac wnioski?

Nikt, nie krytykuje tylko po to zeby sobie pojezdzic po Was, a po to byscie na pewne rzeczy spojrzeli inaczej i poprawili tak, aby ten doping byl coraz lepszy?

Bo chyba nie o to chodzi : 'A wszystko jest zajebiscie, jak komus nie pasuje to niech sobie sam spiewa'. Taka postawa sie wiele nie osiagnie.

To tak jak z pilkarzem ktory wmowil sobie, ze jest zajebisty i po co ma poprawiac pewne rzeczy, taki co najwyzej zawsze bedzie przecietniakiem.

Trzeba sobie wysoko stawiac poprzeczke i jesli jest dobrze to moze byc jeszcze lepiej.