|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Przebój - Sandecja 14 marca (sobota) 15:00
radziufan - Sro Mar 04, 2009 09:38 Temat postu: Przebój - Sandecja 14 marca (sobota) 15:00 Pierwszy mecz w nowym składzie i od razu walka o "6 punktów". W tm temacie wszystkie rozważanie sportowe, typowania wynikow itp.....zapraszam do dyskusji
www.megachem.pl - Sro Mar 04, 2009 10:16
Myślę że nasi piłkarze dobrze przepracowali okres przygotowawczy. Forma rośnie. Zawodnicy będą chcieli się pokazać przed publicznością, poza tym dysponujemy kadrą pierwszoligową. Najważniejsze- klub ma jeden cel- awans. Na początku trzeba jak najwięcej punktów uciułać, żeby czuć się pewnie. Pod koniec sezonu niektóre zespoły będą walczyć o utrzymanie, kilka o awans, a niektóre o pietruszkę- dlatego początek jest tak ważny. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po naszej myśli i awans będzie. My jako kibice zadbamy o frekwencję i atmosferę. Reszta leży w gestii piłkarzy i działaczy.
Mój typ: 1-3 dla Sandecji.
Milosz_1910 - Sro Mar 04, 2009 10:19
Na pewno nie będzie to łatwy mecz..Jak pamiętam to z Przebojem wygrywalismy co mecz..mimo to grało sie bardzo trudno z nimi...To solidny zespol myslacy rowniez o awansie do wyzszej ligi.Myśle ze poradzimy sobie z nimi spokojnie bo naprawde mamy dobra ekipe..Moj Typ 2-1 dla NAS :)..
kolafy - Sro Mar 04, 2009 10:26
Będzie transmisja w TV?
ERNESTO - Sro Mar 04, 2009 10:27
Bianco napisal w innym watku, ze nie bedzie
Pzdr
YG-US - Sro Mar 04, 2009 10:39
http://i41.tinypic.com/34j8yty.jpg banner na ten mecz
radziufan - Sro Mar 04, 2009 11:04
transmisji nie bedzie (podobno nie pozyskali sponsora a to koszt ok 8tys) a wracajac do meczu to na pewno bedzie ciezko ale dysponujemy potencjałem na wygrane z kazdym przeciwnikiem. Przeboj w sparingach nie zachwycał i szczerze watpie czy właczy sie do walki o I lige....obnizyli bilety do 6zl - moze boja sie ze przy zlabej grze mało ludzi by chodzilo na mecze?:)
moj typ 0;2:)
Kilinskiego 47 - Sro Mar 04, 2009 11:08
beniu napisał/a: | http://i41.tinypic.com/34j8yty.jpg banner na ten mecz |
jest błąd, trzeba poprawić na Sklep Spożywczy
YG-US - Sro Mar 04, 2009 11:18
Kilinskiego 47 napisał/a: | beniu napisał/a: | http://i41.tinypic.com/34j8yty.jpg banner na ten mecz |
jest błąd, trzeba poprawić na Sklep Spożywczy |
dzieki za puwage umkneło;)
teraz jest OK
http://i40.tinypic.com/2mpakj9.jpg
biker_ns - Sro Mar 04, 2009 11:24
Drużynę mamy bez wątpinia bardzo mocną i z Przebojem powinna dać radę,choć wydaje mi się że drużyny/nie tylko Przebój/będą się na nas bardziej spinały bo uchodzimy za tak zwanych "murowanych kandydatów do awansu".Takie jest moje zdanie ale mimo to jestem o wynik spokojny postawił bym jakieś 3-1 dla Sandecji.
[ Dodano: 2009-03-04, 11:32 ]
Jeszcze jedno:wydaje mi się że trudniejszym zdecydowanie meczem do wygrania choć będziemy grali u siebie będzie mecz z Pelikanem i to z kilku powodów
1)Trema-bo pierwszy mecz przed własną publicznością/pewnie w dodatku bardzo liczną/
2)Dodatkowe emocje związane z obecnością trenera Araszkiewicza/dotyczy to głownie zawodników grających u nas za czasów"Arasia'.
3)Presja wyniku
Nie wiem czy się zgadzacie ze mną ale intuicja mi tak podpowiada.
Pozdro
jaro_jaro - Sro Mar 04, 2009 11:47
To nie na pewno nie będzie łatwy mecz, ale Przebój akurat pasuje Sandecji ;)
6 sierpnia 2008 - Sandecja Nowy Sącz 1-0 Przebój Wolbrom
Mariusz Mężyk 77
12 kwietnia 2008 - Sandecja Nowy Sącz 2-0 Przebój Wolbrom
Jurczyk 62 (s), Kandyfer 79
1 września 2007 - Przebój Wolbrom 0-1 Sandecja Nowy Sącz
Zachariasz 39
to tym razem 0-2 dla Sandecji ;)
a piłkarsko, cała liga będzie bardzo ciekawa, ścisk w czołówce nie mały...
więc, może też do dyskusji pary 20 kolejki :
14-15 marca
OKS 1945 Olsztyn -Start Otwock
Jeziorak Iława - Nida Pińczów
Hetman Zamość - Stal Poniatowa
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Górnik Wieliczka
ŁKS Łomża - Okocimski KS Brzesko
Kolejarz Stróże- Ruch Wysokie Mazowieckie
Wigry Suwałki - Concordia Piotrków Trybunalski
Pelikan Łowicz - Sokół Aleksandrów Łódzki
Przebój Wolbrom - Sandecja Nowy Sącz
BartekoNS - Sro Mar 04, 2009 12:04
A czy bedzie relacja live z tego meczu na stronie Sandecji???
jaro_jaro - Sro Mar 04, 2009 12:06
BartekoNS napisał/a: | A czy bedzie relacja live z tego meczu na stronie Sandecji??? |
a na wyjazd się nie da jechać ?
[ Dodano: 2009-03-04, 12:07 ]
apropo jeszcze:
http://www.sandecja.pl/forum/viewtopic.php?t=1668
radziufan - Sro Mar 04, 2009 13:29
Mysle ze sklad na mecz z Przebojem moze przedstawiac sie tak
Broz zaminajacy sie pozycją z Chlipałą fabianowski jako jedyny na szpicy. Podczas rozmowy z trenerem Moskalem mówił mi że będą starac sie grac skrzydłąmi jak najwiecej i uruchamiac bocznych obroncow.
hanys - Sro Mar 04, 2009 13:50
Tylko dwoch graczy z dawnej Sandecji??
biker_ns - Sro Mar 04, 2009 14:16
A gdyby zagrał Wróbel w bramce to tylko Jano ze starego składu i wychodzi na to że Piotrek Bania przegrał rywalizację o miejsce w pierwszym składzie,oczywiście jeśli ten skład okazał bysię prawdziwym.
Daroko - Sro Mar 04, 2009 14:32
to na to by wyglądało ze Piotrek Bania by był rezerwowym i z ławki wchodził by
spdr - Sro Mar 04, 2009 15:33
zobaczymy jak to faktycznie będzie wyglądało
troszkę nie jesteśmy przyzwyczajeni do tego ze mamy tylu nowych zawodników
fajnie byłoby gdyby w podstawowym składzie było więcej naszych "starych" grajków
po pierwszych meczach zobaczymy
ale mamy taką ekipę że ciężko powybierać najlepszych
no i oby im tylko motywacja nie siadła
mój typ: wygramy 2:1
pzdr
Masahiko - Sro Mar 04, 2009 17:32
"Starzy" nie znaczą "Nasi" czyli wychowankowie. Faktycznie skład zupełnie odmienny od tego co było jesienią. Cieszy to że spora część graczy grała ze sobą w Kmicie. Dzięki temu element zgrania nie będzie tutaj odgrywał negatywnej roli. Gra dla tych graczy będzie tym łatwiejsza, że poziom 2 ligi jest jednak niższy od tego z pierwszej ;) Myślę że gdzieś tam blisko pierwszej jedenastki są Krupa i Meklinger, bo w sparingach grywali. Zwłaszcza ofensywny Krupa. Mam nadzieję że do pierwszego składu przebiję się Skrzypek, bo spodobała mi się jego gra w poprzedniej rundzie. I oczywiście w bramce widziałbym jednak naszego Marka Kozioła (Kozła?).
Wynik typuję skromnie 1:0. Obrona mocna a w ofensywie jeszcze trochę potrzeba aby zaczęli strzelać jak z automatu. Bramkę strzeli Bania po wejściu na boisko ;P
bartek_np - Sro Mar 04, 2009 20:46
No to jak się bawimy w takie dokładne typowanie to ja typuje 0:2 dla nas:) Pierwszy gol wpadnie w 1 połowie strzeli Chlipała w drugiej połowie strzeli Bania!
Takie mam przeczucie;)
moru - Sro Mar 04, 2009 21:22
Spokojnie panowie ;] Przydały by się tę 3 pkt. ale z remisu tragedii też nie będzie.
SandyFan - Sro Mar 04, 2009 21:51
Typuje pewne 0-2 dla nas choć miejscowi na pewno będą chcieli się spiąć w pierwszym meczu przed własną publicznością. My jednak musimy już od pierwszego meczu pokazać pozostałym kto będzie rozdawał karty w tej rundzie.
Gra naszych na sparingach wygląda całkiem nieźle, cieszy oko... Ustawienie ofensywne z Makuchem i Gawędzkim po bokach obrony - jak dla mnie extra! Piłkarze techniczni, z charakterem ;) Atak... dawno nie było takiej rywalizacji. Dawno też nie widzieliśmy na Kilińskiego tak wyrównanego duetu napastników jak Fabianowski - Chlipała... Myślę że to oni podzielą między siebie gole w tym meczu.
Do końca sezonu daleka droga. Odpukać moga pojawić się kontuzję a wtedy gracze tacy jak Bania, Skrzypek, Krupa, Szczepanik będą mieli szanse przekonać do siebie trenera i odegrać istotną rolę w walce o awans. Najważniejsze że jak już pojawią się na boisku nasza gra nie straci na wartości.
kibic_s_ns - Sro Mar 04, 2009 22:09
^^ Jak robiłem pierwszą wstępną listę i dawałem Makucha i Gawęckiego na nią jako bocznych obrońców to wszyscy mi wypominali że to pomocnicy, fajnie czasem mieć rację xD w sumie to trudno się temu zestawieniu dziwić, mając środek obrony z Janem i Jędrszczykiem o dyrygowanie tyłami możemy być spokojni, już nie mówiąc o tym jak duża rywalizacja jest na bokach pomocy - bez Gawęckiego i Makucha są przecież Skrzypek, Piegzik, Zawiślan, a mogą tam też grać Broź i Krupa ;) Mając z tej siódemki czterech zawodników na skrzydłach, w ofensywie wyglądają one więcej niż imponująco :) Wydaje się że najbardziej optymalny skład na pierwszy mecz wygląda tak:
Kozioł - Makuch, Frohlich, Jędrszczyk, Gawęcki - Broź (Skrzypek), Berliński, Zawadzki, Piegzik - Fabianowski (Broź), Chlipała (Bania).
Wiadomo że w podstawowym składzie zapewne jako drugi młodzierzowiec wyjdzie Broź, pytanie tylko czy "w miejsce" Skrzypka na boku pomocy, czy do ataku - myślę, że bardziej prawdopodobny jest ten pierwszy wariant, bo w ataku mamy przecież trójkę Bania, Chlipała, Fabianowski i bez Brozia będzie pozytywny problem z wyborem dwójki na Przebój ;) A skoro taktyka ofensywna to i wynik obstawiam 3-2 dla nas, gole całej trójki napastników :>
detalnsm - Sro Mar 04, 2009 22:38
Będzie dobrze :) 0:1 dla Sandecji
Kazek G f H - Sro Mar 04, 2009 22:39
gadka szmatka kto co i jak ale na wyjazd sie ludzie zapisywac!!!!!!!!pozdrawiam
SWEET - Czw Mar 05, 2009 13:15
Ja stawiam ze wygramy
1:2 dla Sandecji
Fallen - Czw Mar 05, 2009 13:21
Sparingi a mecze normalne to jednak różnica. Lecz wiem że będzie dobrze. 3:1 dla nas :).
grubas_KKS - Czw Mar 05, 2009 19:42
Może być i 10:9 byle by tylko Sandecja wygrała...Pozdro dla wybierających się do Wolbromia jak i dla tych którzy nie pojadą tam z różnych prawdziwych powodów =[
radziufan - Nie Mar 08, 2009 09:18
w ostatnim meczu sparngowym przed runda przeboj uległ 0:2 Dalinowi Myslenice.
Przypominam ze my pokonalismy Dalin 4:1.... to tylko powinno nas zmobilizowac do dopingu dla naszych:) TYLKO zwycięstwo Sandecjo TYLKO zwycięstwo!
a swoja droga zapowiada sie zimowy wyjazd wiec zaopatrzyc sie w czapki;) sorki za offa..
kamilyes - Nie Mar 08, 2009 21:45
0:1 dla Sandecji ;]
toudiunio - Nie Mar 08, 2009 21:53
0:2 dla nas
herms - Nie Mar 08, 2009 22:32
poczatek rundy wiosennej.... mecz na wyjezdzie
no 0-1 dla nas.
Kilinskiego 47 - Nie Mar 08, 2009 22:43
a ja powiem tak: każdy inny wynik niż porażka Sandecji przyjmę z zadowoleniem, remis nie będzie zły na początek, zwycięstwo byłoby wspaniałe.
ps: przypomina mi się dmuchanie balona jakie miało miejsce przed pierwszym meczem kiedy doszli do Sandecji miedzy innymi Piotrek Bania, Krzysiek Piosik i inni.
Pierwszy mecz był z Ładą Biłgoraj u nas - w typowaniach przedmeczowych najczęściej pojawiały się wyniki z przedziału od 3:0 do 5:0:) A jak sie skończyło to chyba pamietamy wszyscy...
Także proponuję troszkę luzu, to pierwszy mecz tego zespołu, dajmy im trochę czasu, bo jesli nie wygramy tego meczu to widze, ze na forum na placz zanosi sie przeogromny:D.
Masahiko - Nie Mar 08, 2009 22:58
Kilinskiego 47 napisał/a: |
Także proponuję troszkę luzu, to pierwszy mecz tego zespołu, dajmy im trochę czasu, bo jesli nie wygramy tego meczu to widze, ze na forum na placz zanosi sie przeogromny:D. |
A ja myślę że kibice mają prawo w końcu do optymizmu. I nie należy im tego odbierać. Sandecja będzie faworytem tego spotkania i wynik inny niż zwycięstwo będzie niepowodzeniem.
DNL - Nie Mar 08, 2009 23:18
Ja tam nawet przelkne porazke, bylebysmy na koniec sezonu zajeli miejsce dajace nam awans ; )
Wierze jednak w zwyciestwo, jestesmy faworytem. Nie spodziewam sie wysokiej wygranej, bedzie 1:0 badz 2:1 dla nas. Oby.
Dajmy im czas, tak jak prosil trener. Mamy nie 5, a 15 meczy. Bedzie dobrze, musi byc.
HEJ HEJ SANDECJA!
kks fan - Pon Mar 09, 2009 22:01
Wierze jednak w zwyciestwo, jestesmy faworytem. Nie spodziewam sie wysokiej wygranej, bedzie 1:0 badz 2:1 dla nas. Oby.
Niestety w śród bukmacherów nie jestesmy takim faworytem ,ale myśle że oni obstawiaja na Przeboj ponieważ jest właśnie początek sezonu i drużyny są wielka niewiadomą i także to tyczy sie Naszej drużyny ....Ważne że my wierzymy :) ja jestem mega optymistą ..pozdrawiam
Kilinskiego 47 - Pon Mar 09, 2009 22:15
kks fan napisał/a: |
Niestety w śród bukmacherów nie jestesmy takim faworytem |
To się ciesz, w takim razie nic tylko obstawiać zwycięstwo Sandecji i zgarnąć grubszą kaskę:)
radziufan - Pią Mar 13, 2009 15:52
Panowie niecale 24h do pierwszego meczyku, ostatnie prognozy?
moze jakis przypuszczalne składy?
boisko na pewno bedzie grzaskie wiec trzba bedzie dysponowac dobrym przygotowaniem fizycznym, oby 3 punkty wrocily do Nowego Sącza
kliknij na obrazek
zrodlo www.e.gk.pl
klap - Pią Mar 13, 2009 21:46
będzie ten mecz w tvp 3 wkońcu ????
DNL - Pią Mar 13, 2009 21:47
Nie bedzie.
przemo - Pią Mar 13, 2009 22:14
chcesz widziec mecz jedź razem z nami... nie pojedziesz bedziesz slyszal od kazdego inna wersje ...
pero - Sob Mar 14, 2009 00:45
zapowiada nam się niezła runda wręcz wymarzona, od tak dawna oczekiwana
dzisiaj pierwszy bój łatwo nie będzie, rywal jakby nie było jest wyżej od nas w tabeli (choć po meczu już pewnie nie...) i na pewno będą chcieli pokazać naszym "gwiazdom" że w tej lidze lekko to nie będziemy mieli...
ale optymistycznie stawiam na 3:1 dla nas
mam nadzieję że chłopaki powalczą i podejdą do meczu skoncentrowani na maksa, by w szatni czy na rozgrzewce nie myśleli że 3 pkt już jadą do Nowego Sącza, wiem że w sparingach wyglądało to naprawdę dobrze, ale sparingi sparingami a liga ligą.... wolałbym abyśmy w sparingach dostali po dupie a w lidze lali kogo popadnie niż by było na odwrót
tak czy owak jedyny wspólny cel - zwycięstwo Sandecji
ERNESTO - Sob Mar 14, 2009 01:58
Ciekawostka: z bwin.com wycofali zaklady na Przeboj-Sandecja ... jest to jedyny wycofany mecz naszej ligi ;)
Kurs poczatkowy na nas byl 2,65 ... mi udalo sie postawic po 2,33 ;)
Pzdr
polak_ns - Sob Mar 14, 2009 09:30
W StS jeszcze nie wycofany 2.50 Na Nas i Wolbrom
SWEET - Sob Mar 14, 2009 11:35
klap napisał/a: | będzie ten mecz w tvp 3 wkońcu ???? |
Jeżeli awansujemy do 1 ligi to Mecze beda pokazywane w TVP INFO i TVP SPORT przez 2 lata wiec mozemy byc w telewizji... :)
Fani Bianconeri - Sob Mar 14, 2009 14:50
wszyscy na chat:)
hanys - Sob Mar 14, 2009 15:11
no to mamy 0:1 ;D
x_cite - Sob Mar 14, 2009 15:32
159 osób śledzi relację live!!!
[ Dodano: 2009-03-14, 15:47 ]
163 nawet:)
Bzymcio - Sob Mar 14, 2009 16:09
178 osób :):)
Sądeczanin - Sob Mar 14, 2009 16:34
eszzz :( 1-1
x_cite - Sob Mar 14, 2009 16:52
216 osób....serwery przeciążane wszystko pada...kurcze dalej remis
Bzymcio - Sob Mar 14, 2009 16:57
205 osób...
[ Dodano: 2009-03-14, 17:00 ]
sorry... wysyłałem wcześniej ale był z tym problem
[ Dodano: 2009-03-14, 17:01 ]
sorry... wysyłałem wcześniej ale był z tym problem
SWEET - Sob Mar 14, 2009 17:05
Kurde szkoda straty 2 punktów ale walczymy dalej o 1 lige a co do czatu to masakra...
x_cite - Sob Mar 14, 2009 17:07
tak czułem, że na Sandecję każdy będzie się spinał i o to mamy pierwsze tego efekty....szkoda straconych punktów. Jednak to dopiero początek, więc do boju!
kolafy - Sob Mar 14, 2009 17:31
Nie przesadzajcie Przebój przecież był przed nami jak dla mnie pkt. na takim terenie w pierwszym meczu można brac w ciemno! :))
Kilinskiego 47 - Sob Mar 14, 2009 17:39
^^
ale teraz wytłumacz to ludzikom, ktorzy sobie ubzdurali, ze teraz to Sandecja kazdy mecz bedzie wygrywac, tylko na jakiej podstawie pytam?
P.S. pozdrawiam "optymistów", i co, było dmuchać balona?:D
polak_ns - Sob Mar 14, 2009 17:40
Kilinskiego 47 napisał/a: | a ja powiem tak: każdy inny wynik niż porażka Sandecji przyjmę z zadowoleniem, remis nie będzie zły na początek, zwycięstwo byłoby wspaniałe.
ps: przypomina mi się dmuchanie balona jakie miało miejsce przed pierwszym meczem kiedy doszli do Sandecji miedzy innymi Piotrek Bania, Krzysiek Piosik i inni.
Pierwszy mecz był z Ładą Biłgoraj u nas - w typowaniach przedmeczowych najczęściej pojawiały się wyniki z przedziału od 3:0 do 5:0:) A jak sie skończyło to chyba pamietamy wszyscy...
Także proponuję troszkę luzu, to pierwszy mecz tego zespołu, dajmy im trochę czasu, bo jesli nie wygramy tego meczu to widze, ze na forum na placz zanosi sie przeogromny:D. |
Tak jak powiedział Kilinskiego :D Nech kazdy to przeczyta zanim cos napisze :D:D
Masahiko - Sob Mar 14, 2009 17:49
Stawiałem na Sandecje i byłem optymistą i nadal jestem. Płakać nie będę ale uważam to za stratę dwóch punktów ;) tyle :) pozdrawiam i szacunek dla tych co pojechali :)
polak_ns - Sob Mar 14, 2009 17:51
Jak dla mnie to nie jest strata dwóch pkt. To był 1 mecz w nowym składzie i pod wodzą nowego trenera. Z takiego wyniku należy się cieszyć bo zawsze mogliśmy to przegrać jak wynika z relacji.
kks fan - Sob Mar 14, 2009 17:54
Ogarnijcie sie na podstawie relacjii liv piszecie ..pozwólcie wrócić wszystkim a oni sie wypowiedza pa
krochmal - Sob Mar 14, 2009 18:14
A ja powiem tak - Przebój zawsze prezentował pewien poziom. Już nawet jak trenował ich Szymanowski to były ciężkie mecze i nigdy nie było tak, że Sandecja z nimi gładko wygrywała. Przypomnę tylko 6 sierpnia tego roku i gdyby nie zmysł Mężyka pewnie też byłby remis. Z relacji jednoznacznie wynika, że jak pierwsza połowa była pod nasze dyktando to druga już niekoniecznie. Nigdzie nie jest przecież napisane, że to iż mamy taki a nie inny skład będziemy non stop wygrywać. Remis na początek jest dobrym wynikiem, ważne, żeby tak grać - równo i stabilnie - do czerwca a wtedy powinno być ok. Ewentualna wygrana z Przebojem niczego nie załatwiłaby a ten 1 punkt może być zbawienny na koniec. A pamiętajmy też, że Przebój jest blisko w tabeli a po tym wyniku mamy z nimi lepszy bilans.
Więc spokojnie poczekajmy myślę do soboty i do spotkania z Pelikanem.
krzysiek186 - Sob Mar 14, 2009 19:31
Sandecja bardzo ładnie rozpoczęła mecz, pierwsza okazja została wykorzystana. Mecz się nam układał, kontrolowaliśmy to co się działo na boisku, Przebój atakował, ale to nasz ataki mogły dać nam jeszcze 3 bramki. Natomiast w drugiej połowie, Kozioł co najmniej trzy razy ochronił nas od straty bramki. Raz obronił sam na sam, a następnie dwukrotnie wyciągnął piłki które szły w okienko bądź długi róg. W relacji nie jest napisane, ile nam sędzia zepsuł nam zdrowia! Można było rzec że sprzyjał gospodarzom co też mu wytknęliśmy. Po wejściu Bani coś jeszcze ożywiło się z przodu, ale Palermo nie dał się zaskoczyć.
DNL - Sob Mar 14, 2009 19:47
Trener Moskal po meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=uqJwxpm-VF8
Trener Przeboju po meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=5bZmzDit48E
toudiunio - Sob Mar 14, 2009 20:56
Tak naprawde ogladajac mecz zauwazylem ze Sandecja nie miala zgrania, a ratowaly nas tylko indywidualne dryblingi poszczegolnych zawodnikow, to jest dziwne dla mnie bo w I polowie grala praktycznie cala Kmita a jakos im to zgranie mimo co nie wychodzilo. II polowa stanowczo gorsza dla nas, wyszlismy za bardzo rozluznieni - wydaje mi sie bardziej zeby kontrolowac mecz, a niestety Przeboj zaatakowal mocno, efektem byla stracona bramka, wejscie Baniowego troche ozywilo gre ale nic to nie zmienilo w koncowym wyniku. Staszek Koziol ;) mial swoj dzien wyciagnal przynajmniej z 3/4 sytuacje ktore Przebój mogl strzelic - duze brawa dla Niego. Atmosfera dopisywala, wyjazd zaliczony do udanych nie wiem co powiedza inni jak przyjada autokarami... ;) aha... nie ma co szukac winnych ale procz braku zgrania u Nas, sedzia nam nie pomogl - ewidentnie gwizdal caly mecz na korzysc Wolbromia, przy czym nie uznawal oczywistych fauli na naszych grajkach. Pozdroo
hanys - Sob Mar 14, 2009 21:05
internacionale - Sob Mar 14, 2009 22:12
Wróciliśmy, tyle póki co... Fotki w nocy....
herms - Sob Mar 14, 2009 23:20
1-1 dobry i ten jeden pkt. jak narazie 4 miejsce a do konca jeszcze daleko.
Sekta - Sob Mar 14, 2009 23:43
Przebój Wolbrom - Sandecja
http://i42.tinypic.com/2wd3dol.jpg
http://i44.tinypic.com/bhk5f6.jpg
http://i44.tinypic.com/29glilt.jpg
http://i40.tinypic.com/5yrgih.jpg
http://i44.tinypic.com/zk0kqu.jpg
http://i40.tinypic.com/ifpyt0.jpg
kilka fotek robionych z klatki
herms - Nie Mar 15, 2009 00:36
sekta, ale zes ich tam wszystkich "wypikselowal" :)
radziufan - Nie Mar 15, 2009 14:03
z perspektywy klatki mecz ogladalo sie slabo i raczej skupialem sie na dopingowaniu ale tak w skrocie to pierwsza połowa o wiele lepsza niż druga. Było kilka skłądnych akcji z któych przynajmniej 3 powinny zakończyc sie bramkami, no cóż wpadła jedna. W drugiej połowie troche wyglądało to tak jakby nasi zawodnicy za wcześnie uwieżyli że wygrali no i Przebój nabrał wiatru w żagle co w końcu musiało się skończyć bramką. Bardzo dobry wyst ep koziołą który 3 razy ratował nas przed stratą bramki, jedynym jego mankamentem są ...wykopy piłki. Co do innych zaowdnikó to nie wiele mogę powiedzieć gdyż widocznośc na prawdę słaba, widąc ogólnie jeszcze bram zgrania.
Nie narzekajmy na awans mamy 15 meczy a nie tylko jeden pierwszy!!!
I liga I liga SANDECJA!:)
SączerS - Nie Mar 15, 2009 14:24
W I połowie "Palermo" :D ratował Przebój od porażki ale tez czasami szczęście mu dopisywało jak plika o cm mijała słupek
pero - Nie Mar 15, 2009 14:43
no szkoda tych dwóch punktów, być może nasi uwierzyli po połówce że mecz mają wygrany... pierwsze śliwki robaczywki jak to mawiają
dla mnie awans wywalczmy wygrywając nie z czubem tabeli ale z pozostałymi drużynami - średniakami i outsiderami w naszej lidze, jak tam pkt nie stracimy to święto w czerwcu mamy jak w banku
ERNESTO - Nie Mar 15, 2009 16:34
radziu - co do wykopow, to chyba nie moga byc gorsze, niz Staszka :D
Pozdro
Trebor13 - Nie Mar 15, 2009 17:45
Dajcie spokój Staszkowi.Różne serwował nam 'zabawy' ale wiele razy ratował nam tez tyłek i wielkie dzieki za to!A jesli chodzi o wynik, to uważam,że jest bardzo dobry! Po pierwsze punkt zdobyty na trudnym terenie, na którym jeszcze nie jedna drużyna połamie zęby. Po drugie nasze "Gwiazdeczki" zobaczyły, że łatwo nie będzie, że do każdego meczu trzeba sie wzrorowo przygotować i to zarówno kondycyjnie, jak i taktycznie. Woda sodowa mam nadzieje już ich opuściła a szampany trzeba póki co zostawić i zabrać sie do pracy. I najważniejsze, nie upadł w nas kibicach duch. Huraoptymizm możemy zostawić i przygotować sie na ciężką walkę,a sukces..hm..ten wydaje się być na wyciągnięcie ręki.
x_cite - Nie Mar 15, 2009 18:35
mimo remisu awansowaliśmy na 4 miejsce-ścisk w tabeli okrutny i widać od razu nie będzie łatwo...a za tydzień Pelikan i nie mniej trudny mecz się zapowiada
Milosz_1910 - Nie Mar 15, 2009 21:39
Są może jakieś filmiki z dopingu naszego??fajnie by było zobaczyć jak nam wyszlo...
Tomko54 - Nie Mar 15, 2009 21:48
A nie wiecie ile bedzie dokładnie kosztował bilet na mecz KKS Sandecja - Pelikan Łowicz???
DNL - Nie Mar 15, 2009 21:56
Ceny pozostaja bez zmian:
12 zl - normalny
10 zl - ulgowy
+ sektor E bodajze 5 zl :>
Tomko54 - Nie Mar 15, 2009 22:49
Aha ok. A powiedz mi jeszcze od ilu lat wpuszczają (bo mój kuzyn chce iść na mecz a ja sie za bardzo nie oriętuje)
klipol - Nie Mar 15, 2009 22:57
wpuszczają od dnia narodzin, tyle że musisz mieć do 18 lat opiekuna i jakąś legitke :)
internacionale - Nie Mar 15, 2009 23:15
Milosz_1910 napisał/a: | Są może jakieś filmiki z dopingu naszego??fajnie by było zobaczyć jak nam wyszlo... |
Końcówka meczu. Doliczony czas gry...
http://www.youtube.com/watch?v=jG7y8xkeAlk
bartek_np - Nie Mar 15, 2009 23:58
http://ww6.tvp.pl/8944,20090315891277.strona skrót z meczu w kronice sportowej. Od około 5:50 min skrót naszego meczu;)
sns1910 - Pon Mar 16, 2009 00:23
^^
W sumie niewiele tutaj widać, z pewnością ładna akcja przy golu (fajne zagranie - jeśli się nie myle - Zawadzkiego), ładne 3 interwencje "Kozika" xD i bardzo głupi błąd przy bramce, kiedy to nasz zawodnik totalnie odpuścił krycie i nie kryty Lickiewicz już nie miał innego wyjścia jak tylko trafić...
rossobianco - Pon Mar 16, 2009 08:47
wypowiedz Darka Zawadzkiego po meczu z Przebojem w GK:
Z Dariuszem Zawadzkim, piłkarzem Sandecji Nowy Sącz, rozmawia Łukasz Madej.
Remis to dla Was porażka?
Nie ukrywam, że tak.
Bo przyjechaliście tylko i wyłącznie po trzy punkty?
Zgadza się. Jeden nas nie zadowala. Nie pozostaje nam nic innego jak odrobić tę stratę w następnych spotkaniach. Jeszcze przy prowadzeniu mieliśmy kilka sytuacji, które powinniśmy wykorzystać.
Z drugiej strony, straciliśmy bramkę po naszym błędzie. Podobne rzeczy nie powinny takiemu zespołowi jak nasz się przytrafiać. Jednym zdaniem: mecz nam nie wyszedł.
Podział punktów to rezultat sprawiedliwy?
Tak.
Rywale czymś Was zaskoczyli?
Nie. Zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że Przebój - szczególnie u siebie - jest bardzo groźny. Wiedzieliśmy, że zagrają z wielką ambicją. W pierwszej połowie dyktowaliśmy warunki gry. Niestety,
po zmianie stron było odwrotnie.
Czyli pewna siebie Sandecja po przerwie zlekceważyła przeciwnika.
Nie, o tym nie ma mowy. Nie można lekceważyć rywali. Przecież oni, podobnie jak my, po to wychodzą na boisko, żeby wygrać. Chcieliśmy zagrać tak samo jak w pierwszej połowie. Nie udało się.
W takim razie, która Sandecja jest prawdziwa. Z pierwszej czy drugiej odsłony?
Żadna. Nie pokazaliśmy jeszcze na co nas tak naprawdę stać.
A na co Was stać?
Zapewniam, że na wiele. W pierwszej odsłonie zagraliśmy minimum tego, co potrafimy. W drugiej zeszliśmy poniżej umiejętności. Zrobimy wszystko, żeby to się więcej nie powtórzyło. Mamy na tyle mocny zespół, żeby w każdym spotkaniu prowadzić grę i wygrywać.
Dla Pana mecz z Przebojem to powrót na drugoligowe boiska.
I jest tak jak się spodziewałem. Dominuje walka.
Zawadzki to lider Sandecji?
Nie wiem jak na to pytanie odpowiedzieć. Może z racji pozycji na boisku. W każdym razie dzisiaj nim nie byłem. O ile w pierwszej połowie zagrałem jako tako, to z drugiej zadowolony nie jestem.
Zamiana Kmity Zabierzów na Sandecję to krok w tył. Opłaci się?
Jest takie powiedzenie, że aby zrobić jeden krok do przodu, czasem trzeba wykonać dwa w tył.
Ja mocno wierzę, że za pół roku znowu będę grać w pierwszej lidze. Naszym celem jest tylko i wyłącznie awans. Fajnie jest grać dla Sandecji. Klub ma mnóstwo kibiców. Dziękujemy im za doping w Wolbromiu i liczymy na więcej. Zrobimy wszystko, żeby na koniec sezonu razem z nami cieszyli się z awansu.
[ Dodano: 2009-03-16, 08:50 ]
cieszy mnie pewnosc siebie z jaka sie wypowiada!! ponadto nie wydaje mi sie zeby ta pewnosc nas zgubila..... bedzie dobrze:)
Trebor13 - Pon Mar 16, 2009 09:20
Widać po tej wypowiedzi,że boisko zweryfikowało plany łatwego zdobywania punktów. Cieszyć sie należy z tego, że z tej wypowiedzi 'bije' ambicja i sportowa złość i to od dawna zlość nie widziana wśród naszych zawodników. Nie złoszczą sie na drużynę przeciwną, na zachowanie sędziów czy kibiców (bo tak też bywało) ale złoszczą się na siebie!I dobrze, bo zawsze można było wykorzystać któraś z sytuacji. Ja sie ciesze, że taki chłodny (bo nie zimny) prysznic dostalismy na początku rundy wiosennej. Teraz jesli złość przerodzi sie w pracę, rozsądek i zimną krew na boisku, to czeka nas naprawdę ciekawa wiosna i oby wspaniały początek lata:-)
Masahiko - Pon Mar 16, 2009 15:09
Jak można tak przekręcić nazwisko bramkarza Sandecji? Piłkarza który ociera się o reprezentacje młodzieżową, czyli zaplecze pierwszej drużyny narodowej? Przecież to kpina...
toudiunio - Pon Mar 16, 2009 15:16
Tak samo jak komentator na meczu mówił "Sandencja"... analfabeci...
Masahiko - Pon Mar 16, 2009 15:54
Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za.
BartekoNS - Pon Mar 16, 2009 16:09
http://www.przebojwolbrom..._Nowy_Sacz.html Jeszcze kilka zdjec z meczu
krochmal - Pon Mar 16, 2009 16:10
Masahiko napisał/a: | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. |
No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :)
Masahiko - Pon Mar 16, 2009 16:18
krochmal napisał/a: | Masahiko napisał/a: | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. |
No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :) |
Tak, wiem. Chodziło mi to, że w Kronice Sportowej podali, iż w tabeli nic się nie zmieniło co jest kłamstwem ;)
SączerS - Pon Mar 16, 2009 16:24
Masahiko napisał/a: | krochmal napisał/a: | Masahiko napisał/a: | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. |
No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :) |
Tak, wiem. Chodziło mi to, że w Kronice Sportowej podali, iż w tabeli nic się nie zmieniło co jest kłamstwem ;) |
to widzę ze wierzysz we wszystko co w tv gadają ;D
Ad@ś=) - Pon Mar 16, 2009 16:27
SączerS napisał/a: | Masahiko napisał/a: | krochmal napisał/a: | Masahiko napisał/a: | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. |
Tak, wiem. Chodziło mi to, że w Kronice Sportowej podali, iż w tabeli nic się nie zmieniło co jest kłamstwem ;) |
to widzę ze wierzysz we wszystko co w tv gadają ;D |
A według mnie powiedzili dobrze bo... przecież Sandecja wygrała pierwszy mecz 1:0 i mając tyle samo ptk co Przebój przez zime powinna być wyżej... dlatego prawdą jest że nic się nie zmieniło:) mam racje prawda?!:)
Masahiko - Pon Mar 16, 2009 16:38
Ano jeśli tak powinno być to OK. Nie sprawdzałem tego, więc stąd wcześniej moje wątpliwości.
Ale się OT zrobił i to przeze mnie :) koniec.
DNL - Pon Mar 16, 2009 16:45
Wynik bezposrednich spotkan brany jest pod uwage po rozegraniu rewanzu, stad przed runda wiosenna Przeboj byl wyzej w tabeli gdyz wtedy liczy sie ilosc strzelonych goli. Tak mowia przepisy.
Inna sprawa jest to, ze rozne zrodla roznie podawaly.
major - Pon Mar 16, 2009 17:01
Mi się wydaję że sprawa tej tabeli po jesieni wyglądała trochę inaczej.
Po prostu bodajże 4 drużyny miały 31 pkt, więc utworzono małą tabelę. I w spotkaniach z tymi drużynami Przebój miał lepszy bilans. Teraz sytuacja wygląda tak , że jesteśmy tylko my i Przebój więc sytuacja bilansu jest wiadoma;) Nawet na tabeli z 90minut w tabeli był przypis przy tych 4 drużynach spotkania bezpośrednie. Dlatego Wolbrom był przed nami.
sns1910 - Sro Mar 18, 2009 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=1fUWMPCFFaw
^^ to tak na podsumowanie tego meczu i całego tematu ;)
|
|