Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA-KSZO!

x_cite - Wto Kwi 07, 2009 11:24
Temat postu: SANDECJA-KSZO!
Myślę, że nie ma co czekać i dlatego pozwoliłem sobie założyć ten temat już teraz. Owszem czeka Nas mecz w Łomży, ale chyba każdy kibic myśli już o meczu 18 kwietnia z KSZO. Bardzo ważne spotkanie czeka Naszą drużynę i jak i bardszo licznej grupy kibiców w Naszym mieście! Pojawiają się już zapytania co do wyjazdu kibiców z Ostrowca do Nowego Sącza. Fragment jednego z postów ze strony kibiców KSZO.:"Kiedy pojawią się informacje na temat wyjazdu do Nowego Sącza? Wypadałoby żeby jak najszybciej rozpocząc nakłanianie ludzi na wyjazd, w moim otoczeniu jak nigdy spore zainteresowanych na ten mecz. Chyba jedyny wyjazd w tej rundzie na który możemy pojechać w ponad 200 osób...Przeciwnik elektryzuje :).

Dobre widowisko się zapowiada i oczywiście mam nadzieję mecz nie tylko kolejki ale i całej rundy wiosennej! Liczę na dobrą grę, dobry wynik i bardzo dobry doping!! oby tak było!:)

KSZO - Wto Kwi 07, 2009 11:33

Mam pytanie co do tego meczu

Ile kibicow pomieści wasza klatka ?
Jaki stosunek do kibicow KSZO maja kibice Sandecji
Czy wasi kumple z Korony wspomagaja was na waszych meczach i czy mozliwe jest ze zawitaja na mecz z KSZO
Ile kosztuje bilet dla kibicow gosci na waszym stadnionie ??

krzysiek186 - Wto Kwi 07, 2009 12:18

KSZO napisał/a:
Mam pytanie co do tego meczu

Ile kibicow pomieści wasza klatka ?
Ile kosztuje bilet dla kibicow gosci na waszym stadnionie ??

Tak z 200 się ściśnie.
Bilety 10 lub 12 zł.

KSZO - Wto Kwi 07, 2009 12:39

Ok już obczaiłem, że Legia zawitała do Was w 220 osób więc klatka taka sobie...

Mam nadzieje, że KSZO też ją całą zapełni co jest możliwe bo dla nas to najważniejszy i najciekawszy wyjazd w tym sezonie daleko nie jest...
W Ostrowcu spora mobilizacja na ten mecz tak jak typek od Was napisał spore zainteresowanie w mieście jeśli chodzi o wyjazd na Sandecje !! 200 pęknie !!

Do zobaczenia an meczu

By3ekns - Wto Kwi 07, 2009 16:29

widze ze w Ostrowcu juz moblika wiec u nas tez niedlugo bedzie trzeba zaczac...:),mysle ze najciekawszy zdecydowanie mecz na wlasnym terenie...po ostatnim spotkaniu widac ze zainteresowanie kibicowskie jest spore wiec dlaczego niemialo by byc jeszcze lepiej :D tak wiec juz powoli trzeba siac propagande!! SANDECJA!!
doghunters - Wto Kwi 07, 2009 16:57

o której przed meczem można kupić bilet?
pasiasty - Wto Kwi 07, 2009 17:03

doghunters: biletow nie braknie, o to badz spokojny. :)
Bzymcio - Wto Kwi 07, 2009 18:05

Jeżeli już zaczęliśmy temat KSZO to może wróćmy do tematu koszulek :)

białe czy czarne...? :D

Wg mnie na stadion można przyjść i w tych i w tych. I na młynie można zrobić podział :) na lewą białe na prawą czarne i git :)

Fani Bianconeri - Wto Kwi 07, 2009 19:28

No to panowie zaczynamy pelna moblilizacje na ten mecz musi na s byc z 500 osob z mlynie jak nie wiecej pozdro
Milosz_1910 - Wto Kwi 07, 2009 20:17

I przede wszystkim doping na maksa lepszy niz na meczu z Kolejarzem...Nie możemy zawieść z dopingiem bo bedą kibice z Ostrowca a jak wie kazdy rywal jest ciekawy dla nas wiec musimy dac z siebie wszystko ! ! ..pełna mobilizacja:)
adamek H - Wto Kwi 07, 2009 20:22

mysle ze jakas biala koszulke ma raczej kazdy wiec chyba lepiej bylo by ustalic ze przychodzimy w bialych:)
moru - Wto Kwi 07, 2009 21:52

Poprzedni mało osób podłapało może teraz będzie lepiej.... (zamieszczam poprawiony teks i proszę o komentarze w tej sprawie)

Fajna sprawą było by gdyby wszyscy co wybierają się na młyn mieli na sobie BIAŁE T-shirty (nie wiem jaka zapowiada się pogoda ale na kolejarzu prażyło w czarnym jak cholera) najlepiej bez żadnych "śmieci", oczywiście nie mam tu na myśli podkoszulków dotyczących klubu lecz wszelakie inne bohomazy. Takie cudo ok. 7 zł
Jeśli udało by się to nakręcić np. Zamieścić na plakatach informujących o spotkaniu coś w stylu "Zapraszamy wszystkich którzy chcą brać udział w dopingu do sektora F KONIECZNIE W BIAŁYM PODKOSZULKU!!!" oraz po prostu przekazywać to pocztą pantoflową. Uważam iż dało by to same korzyści :
1. Fajny efekt :)
2. Łatwo można było by zaobserwować kto przychodzi na młyn zdzierać gardło i interesuje się trochę tym co się dzieje, a kto jest tam z innych powodów... uprzejmie poprosić takiego delikwenta aby stanął obok lub przeniósł się na C i z tego miejsca dopingował, ciekawe co by z tego wyszło...

Panowie jak już się na coś takiego umawiamy to musi być jedna barwa wiec bardzo proszę powstrzymać się z komentarzami typu: "a ja mam czarną i mój kolega też ma to lepiej takie".
Szczególnie 2. ułatwiła by życie ludziom zajmującym się selekcją ( za co należy im się szacunek bo odwalają kawał dobrej roboty ). Moim zdaniem nie ma na co czekać, tego typu decyzje powinny być podejmowanie na ok. tydzień przed meczem...

Sączers1910 - Wto Kwi 07, 2009 21:56

Czyli nie ma się co zastanawiać, po prostu przychodzimy w białych koszulkach i dobrze by było właśnie zaznaczyć to na plakatach czy bannerach :)
moru - Wto Kwi 07, 2009 21:59

* Nigdy podział na "bialych i czarnych" xD nie był by równomierny.. Poza tym jesteśmy jednością, wiec albo zróbmy to porządnie albo wcale.
By3ekns - Sro Kwi 08, 2009 13:39

poprostu zrobmy tak ze preferujemy biale kosuzlki na ten mecz i kazdy postara sie miec jak niebedzie mial to sie zrobi czarna obramowke sektora hehehe ;) zart
sądecznin - Sro Kwi 08, 2009 18:37

Ale problem.nie jestem jakims fanatykiem co jezdzi na wyjazdy, chodze na mecze jak gramy w saczu kibicuje chociaz nie stoje w mlynie.ale jak ktos prosi zeby ubrac sie na bialo lub czrno to jaki w tym problem.popieram utozsamianie sie w barwy klubowe.podobne akcje sa na Wisle gdzie ludzie przychodza na czerwono albo na Lechu gdzie na niebiesko lub bialo.wiec jesli na Saczu jest haslo zeby te 2 kolory bialy lib czarny to chyba nie jest problem zalozyc cos w tym kolorze czhyba kazdy ma cos bialego lub czrnego.i fajnie bedzie wygladalo a nie jakas tęcza 10 kolorowa na trybunach.pozdrawiam
eSKa - Sro Kwi 08, 2009 22:07

<b> Nie pierdolc* 10 stron o rozkminie, czy biała czy czarna</b>
KONIEC TEMATU. Każdy ma przyjśc w białej i po problemie.

Musimy sie mobilizolwac, z mojej strony obiecuję 10 osób starej ekipy bynajmniej nie dla posiedzenia ale przede wszystkim dopingu hehehe jak za dobrych lat. Jeszcze więcej i lepiej jak na Kolejarzu :)

Także zbierać osoby na osiedlu, bo to najważniejszy mecz w sezonie, gdzie zjawią się kibice gości.

poskus - Sro Kwi 08, 2009 22:18

Cytat:
Także zbierać osoby na osiedlu, bo to najważniejszy mecz w sezonie, gdzie zjawią się kibice gości.

Czy zjawią, się zobaczy bo mogą ich na trasie zawrócić

internacionale - Sro Kwi 08, 2009 22:55

Białe koszulki w młynie na meczu z KSZO
Postanowione !!

ps. Uprzedzam pytania. Mają być białe, bez żadnych pasków, malowideł itp... najzwyklejsze w świecie białe bawełniane !! Kto nie ma, jest czas aby zakupić....

małolat_19 - Czw Kwi 09, 2009 07:15

Zacznijcie może lepiej jeżdzić na mecze,a nie kłóćcie się czy biała,czarna,bądż bordowa..Nie szata zdobi człowieka;)..
Owca - Pią Kwi 10, 2009 12:12

Multimedialne zaproszenie na mecz w jakość Full HD:
http://www.acapela.tv/goo...c6c293d3ef.html

Oreł - Pią Kwi 10, 2009 13:25

No to zaproszenie już zrobione ^^
małolat_19 - Pią Kwi 10, 2009 14:23

Pokazuje mi się tylko jakieś niebieskie okienko i tyle..Cosik nie działa:(..
kolafy - Pią Kwi 10, 2009 15:12

Weź daj sobie siana z takimi zaproszeniami bo zaraz na kibice.net będzie hulało, a dla mnie takie coś nawet nie jest śmieszne! ;/
ERNESTO - Pią Kwi 10, 2009 15:27

W dobie "fantastycznych" zaproszen na mecz z youtube, to mi sie calkiem podoba ... byc moze dlatego, ze widze pierwszy raz.
By3ekns - Pią Kwi 10, 2009 19:02

a kto powiedzial ze to ma byc smieszne/? przeciez normalny tekst w nietypowej formie i tyle,oprocz tego oczywiscie niech ktos zrobi dodatkowo bardziej "nowoczesne" ale to tez mozna porozsylac;)
Millenium - Pią Kwi 10, 2009 19:59

OFCA 86 +za pomysł
Jak dla mnie bomba, tylko takie jakieś bidusie troche.

Owca - Pią Kwi 10, 2009 20:10

Potraktujcie to zaproszenie z przymrużeniem oka. Z pewnością jakiś zajawkowicz umieści w odpowiednim czasie profesjonalne zaproszenie (;

Pozdro

YG-US - Sob Kwi 11, 2009 11:13

baneros;)

Maerqin - Sob Kwi 11, 2009 17:12

Prawie 4 lata!!! na Sandecji nie bylem. Nie moge sie doczekac tym bardziej, ze to tak wazny mecz i przed nami szansa na awans do I ligi. Za tydzien dopinguje juz z KILINSKIEGO !!! POZDRO !!!

HEEEEEEEEEJ HEEEEEEEEJ SAANDEECJAA !!!!!!!!!!!

wolo - Sob Kwi 11, 2009 17:13

Witam,ogólnie nie mam nic do kibiców Sandecji tak naprawdę to dzieli nas Korona,
no ale mniejsza z tym.Z tego co słyszę ma nas być ponad 200-250 -minimum 150głów.
Dzisiejszy mecz KSZO-Sokół 4:0 Piłkarze dostali część zaległych pieniędzy i grali koncertowo, Sokół nie istniał oddał jeden strzał a wynik mógłby być nawet 2 krotnie wyższy.Widzów 4500

klap - Sob Kwi 11, 2009 17:25

Wolo no i o co chodzi w twojej wypowiedzi bo zabardzo nie rozumiem(y)
klipol - Sob Kwi 11, 2009 18:00

o to że będzie dobry mecz :>
KSZO - Sob Kwi 11, 2009 22:15

Po prostu w Ostrowcu jest spora nienawiść do Korony a to Wasza dobra zgoda i jest ciśnienie szczególne na ten mecz.

Niestety dla kibiców KSZO, Sandecja przeznaczyła tylko 150 biletów także z pobicia ilości Legii w klatce lipa.
Może Wasz zarząd zarzuci jeszcze chociaż te 50 biletów, to zawsze coś na pewno będziemy się o to starali !

style - Sob Kwi 11, 2009 22:17

KSZO napisał/a:
Po prostu w Ostrowcu jest spora nienawiść do Korony a to Wasza dobra zgoda i jest ciśnienie szczególne na ten mecz.

Niestety dla kibiców KSZO, Sandecja przeznaczyła tylko 150 biletów także z pobicia ilości Legii w klatce lipa.
Może Wasz zarząd zarzuci jeszcze chociaż te 50 biletów, to zawsze coś na pewno będziemy się o to starali !

proponuje "cisnieniowac" sie na swoim forum :)

radziufan - Sob Kwi 11, 2009 22:19

pokasowalem troche i z kazda dalszą bezsensowną dyskusją o dupie Maryny zrobie to samo....

a niektorym posypia sie bany ale to juz w gestii admina

wolo - Sob Kwi 11, 2009 22:23

Kasuj chłopie co chcesz ale prawda jest taka żę nikomu tu nie ubliżyłem a Sandecję i jej kibiców szanuje.Dobranoc
Kibic_KSZO - Sob Kwi 11, 2009 22:31

prosze Moderatorow/Administratorów "forum kibicow Sandecjii" o kasowanie DURNYCH wpisow KSZO-kow, Mamy swoje forum wiec k.u.r.w.a. nie siejcie popy! Do zobaczenia w sobote na meczu! WESOLYCH DLA WSZYSTKICH!
poskus - Sob Kwi 11, 2009 22:46

Ledwo co otwarty temat a już był zamykany oraz kasowanie postów normalnie masakra;d
Millenium - Sob Kwi 11, 2009 23:06

Pomyślec że w "1 lidze" tak moze być przed każdym meczem.Pozdro
czorny88 - Nie Kwi 12, 2009 23:38

koszulki maja byc biale jak ktos niema to niech sobie pozyczy od mlodszych kolegow napewno takie na WF w szkole zabieraja!!!!K.....czasem trudno was zrozumiec ale taka akcja jest zrozumiala dla dziecka z podstawowki!!!!a mi sie wydaje ze polowa osob ma z tym problem!!!!POmyslcie ku*** troche bo plakac sie chce!!!!!
ERNESTO - Pon Kwi 13, 2009 00:36

Czyscilem ten watek dwukrotnie z pytan o koszulki. Nie wiem co jest niezrozumiale.

UBIERZ BIALA KOSZULKE, nie masz ? KUPNO ok. 7 zl. Nie stac Cie ? Przyjdz ewentualnie w jakiejs bialej z "akcentami". TYLE

W calkowitej ostatecznosci, jak nie jestes w stanie wylozyc 7 zl, nie masz nawet koszulki z akcentami, nie jestes w stanie pozyczyc od starszego brata - wtedy dopiero ubierz bardzo bardzo ewentualnie czarna.

Jasniej sie chyba k** nie da. Kolejne glupie pytania beda usuwane, a byc moze karane upomnieniami.

I na koncu apel: MYSLCIE, TO NIE BOLI

By3ekns - Pon Kwi 13, 2009 10:21

dlaczego moje posty ktos usuwa?????? i to juz nie pierwszy raz co z tego ze sa mocniejszej tresci i troche wulgarne czasem niema jak do kogos trafic a wogole wiekszosc osob ktora sie tu wypowiada malo jest widziana tAM GDZIE TRZEBA...
ERNESTO - Pon Kwi 13, 2009 11:43

Nie jestem pewien czy ja usunalem, ale jesli odpisywales komus kto zadal glupie "koszulkowe" pytanie, to Twoja odpowiedz poleciala ze wzgledu na to, ze postu na ktory odpowiadales tez nie bylo. Jesli chodzi o wulgarnosc, to chyba kazdy z moderatorow dopuszcza "w granicach normy" ;) i co najwyzej edytuje ...

Pzdr

By3ekns - Pon Kwi 13, 2009 12:19

nie to byl post odnosnie napinki kogos z naszych do osob z kszo ktore moim zdaniem nic tutaj glupiego niepisza a debile od nas sie napinaja i mysle ze prawie nikt z nich niebyl na naszych wyjazdach w Ostrowcu...wiec niech sie przymkna i zajma p[ozyteczniejszymi rzeczami takimi jak np zwerbowanie na sobotni mecz kolegow z osiedla...
Boczek_YG - Wto Kwi 14, 2009 14:31

Rozsyłamy do kogo się da :]
By3ekns - Wto Kwi 14, 2009 15:39

podrukujcie troche tego i na osiedlahc porozwieszajcie
...KK$... - Wto Kwi 14, 2009 17:50

poprawcie literówkę z "n" na "m"
jaro_jaro - Wto Kwi 14, 2009 18:10

ze strony KSZO...
..

KSZO - Wto Kwi 14, 2009 19:12

Koszt pewnie byłby wyższy ale podczas meczu odbyła się zbiórka pieniędzy na wynajem autokarów na wyjazd(y) zebrano trochę ponad 1500 zł.

Dlatego też cena całego wyjazdu to tylko 25 zł, za 50 zł to na prawdę bardzo rzadko są takie wyjazdy w Ostrowcu, praktycznie w ogóle głównie jest co cena pomiędzy 15 zł - 25 zł. Do tego PKS Ostrowiec jest sponsorem klub, lecz ciągle nie chcą dawać kibicom autokarów i nas nie wspomagają. No ale to trochę szczegóły.
U nas liczy się w dalszym ciągu na minimum 200 osób i tak będzie do końca !!

TylkoKSZO - Wto Kwi 14, 2009 22:16

Kolego KSZO nie siej tu wiochy i jakiejś propagandy, masz widze zieleniutkie pojecie o organizacji wyjazdów, wiec daruj sobie i nie pisz pierdół i nie wprowadzaj ludzi w bład. Nie jestes upoważniony do pisania takich postów i radziłbm ci abys sie powstrzymał od tego.
By3ekns - Sro Kwi 15, 2009 09:52

o kosztach wyjazdow niech sie wypowiadaja ci ktorzy jezdza :) i przylanczam sie do postu hanysa :D
kamel - Sro Kwi 15, 2009 13:02

Przy obecnym podziale naszej ligi, ktoś kto mówi,że 50 zł, to dla niego dużo za wyjazd, to zwykłe nieporozumienie.. Proponuje mniej działać w internecie, a więcej w rzeczywistości..:)

A tak,żeby nie było off topu, to kręcic ludzi po osiedlach, bo mecz w tej rundzie pod wzgledem kibicowskim najciekawszy i przede wszystkim nie zapomnieć o białych koszulkach..:)

Ps. Każdy niech przyniesie dodatkowo po 2 zł do puszki:)

x_cite - Sro Kwi 15, 2009 13:33

skupcie się na temacie kibicowskim a nie piszcie ile kto ma km do przejechania i do zapłacenia! wszystkie tego typu posty będą kasowane.

edit radziufan : juz pokasowałem....

Oreł - Sro Kwi 15, 2009 15:04

Są już plakaty z poprawioną literówką ?
By3ekns - Sro Kwi 15, 2009 15:17

nie po 2 zl tylko WIECEJ!! bo bedzie duzo "ziomali" ,2 zl jest smieszna kwota:),wiec kazdy ile moze ale przyzwoicie...
Masahiko - Sro Kwi 15, 2009 15:29

Taaaa oddam wypłatę ;P

Byczku niech każdy wrzuci tyle ile może, a będzie wspaniale :) Panowie a można wiedzieć na co pójdą te pieniążki? Oprawa? Wyjazdy?

By3ekns - Sro Kwi 15, 2009 15:50

cala wyplata mile widziana :D i pieniadze potrzebne sa na wszystko,i napisalem wyraznie powyzej na co ma byc przeznaczona ich wiekszosc a jesli niezrozumiales szkoda :)
czorny88 - Sro Kwi 15, 2009 16:23

duzo do rozumowania niema 2 zl nawet piwo nie kosztuje a trzeba sie liczyc z tym ze duzo chlopakow po dobrej znajomosci do nas zawita i tez ich trzeba jakos ugoscic!!!!wiec kazdy niech wrzuci chociaz po 5 zl i bedzie dobrze a Masahiko jesli proponuje wyplate to niema problemu osobiscie po nia z byczkiem podejdziemy hehehe!!!!
YG-US - Sro Kwi 15, 2009 21:41

No, żeby rozwiać wątpliwości czy na to czy na to na wszystko bo jakby była kasa, to by nikt nie musiał wrzucać, na oprawy itp... jak uzbieramy 1000zł no to napewno oprawa by była...częściej a czasem to nawet nie ma 1/4 z tej sumy...a każdy chce żeby było jak najlepiej byle nic nie dawać od siebie;)
Pozdro! do zobaczenia w SOBOTE!!

ktoS - Czw Kwi 16, 2009 15:55

Hmmm z tymi koszulkami moze nie wypalic cos...prognoza pogody na sobote deszczowa 14-16 stopni:/
Bzymcio - Czw Kwi 16, 2009 16:01

ktoS napisał/a:
Hmmm z tymi koszulkami moze nie wypalic cos...prognoza pogody na sobote deszczowa 14-16 stopni:/

ubierzesz koszulkę na bluzę czy kurtkę i po problemie

kolafy - Czw Kwi 16, 2009 16:09

http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#10-48_192
style - Czw Kwi 16, 2009 16:42

ja słyszałem ze jutro ma padac a pojutrze ma byc podobnie ale z tymi prognozami roznie to bywa
P4weł - Czw Kwi 16, 2009 17:28

Niezależnie od pogody każdy kibic Sandecji powinien wstawić się na Kilińskiego:) Pozdro
Bianconeri - Czw Kwi 16, 2009 17:49

W sobotę na meczu z KSZO będzie się również można zapisać na środowy wyjazd do Zamościa.
Zapisy w trakcie meczu i w przerwie na trybunie F, oraz po meczu pod główną trybuną.

Informacje o tym wyjeździe tutaj: http://www.sandecja.pl/fo...p?p=33228#33228

szymon_YG - Czw Kwi 16, 2009 20:20

Wielka Prośba do Wszystkich którzy posiadają szalik "Jesteśmy Jak Zaraza", żeby przyszli na mecz z KSZO z tym właśnie szalikiem, na sektor F

Pozdrawiam i do zobaczenia !!

poskus - Czw Kwi 16, 2009 20:48

P4weł napisał/a:
Niezależnie od pogody każdy kibic Sandecji powinien wstawić się na Kilińskiego:) Pozdro

Zgadzam się ale chodzi o to ,że nikt nie przyjdzie w białej podkoszulce...

x_cite - Czw Kwi 16, 2009 21:26

http://pogoda.onet.pl/1,8...acz,miasto.html

Pogoda będzie słoneczna! także bez obaw-podkoszulki prasować i zakładać na mecz!:)

internacionale - Czw Kwi 16, 2009 23:00

eSKa napisał/a:
hahaha buahahaha LEŻE I KWICZĘ ZE ŚMIECHU. Panie, widzoisz i nie grzmisz.
LUDZIE PIERDOLĄ I KLÓCĄ SIĘ 3 strony, czy może być BIAŁA KOSZULKA Z CZARNA PLAMKA....a gdy po kilku dniach w końcu zrozumiano o co chodzi hahahahahaha LUDZIE PIERDOLĄ ŻE BEDZIE ZIMNO I NIE PRZYJDZIE NIKT W KOSZULKACH.

Ludzie, niektórym się w głowach miesza. Jak dla kogoś 16 stopni na plusie to zimno, to lepiej niech idzie z mamą, tata, wujkiem czy bratem do jakiegoś marketu w Nowym Sączu na zakupy do drogeri hahaha

Trafna uwaga. Prawdziwemu kibicowi nie jest potrzebny parasol ani ciepłe ubranie. Najwyżej wszyscy ściągną koszulki podczas ulewy i też będzie efekt !!

x_cite - Pią Kwi 17, 2009 07:47

w dzisiejszej Gazecie Krakowskiej - dodatek nowosądecki - pan redaktor napisał, że spodziewana jest 5 tysięczna widownia i duża grupa kibioów KSZO wspomagana przez kibiców Korony Kielce! hehe facet widze ma mgliste pojęcie w tym temacie;)
lolo2 - Pią Kwi 17, 2009 08:45

dobry tekst ;) no ale to widać że nic nie wie na ten temat / a wystarczy minimum wiadomosci .. / do zobaczenia na meczu !
nie ważne przecież jaka pogoda jestesmy tam nie dla pogody ale dla SANDECJI !
a gdy ma przyjechać tylu kibiców Kszo to zawieźć nie możemy

x_cite - Pią Kwi 17, 2009 09:21

Informacje dla kibiców wybierających się na mecz KKS Sandecja - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski

2009-04-16

W najbliższą sobotę 18 kwietnia o godz. 16.00 na stadionie przy ul. Kilińskiego KKS Sandecja zmierzy się z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski. Jest to mecz podwyższonego ryzyka, w związku z tym odbyły się rozmowy dotyczące środków bezpieczeństwa jakie zostaną zastosowane podczas spotkania. Prowadzona jest przedsprzedaż biletów, które można nabyć w kasach przy stadionie w godzinach 8.00-15.00, można je będzie również kupić tuż przed meczem, w sobotę, od godz. 14.00. Z uwagi na bezpieczeństwo kibiców oraz piłkarzy, osoby wybierające się na mecz powinny mieć przy sobie ważny dokument tożsamości.

Wiadomość umieszczona przez Biuro Prasowe UM.

źródło: www.nowysacz.pl

style - Pią Kwi 17, 2009 09:56

lolo2 napisał/a:
dobry tekst ;) no ale to widać że nic nie wie na ten temat / a wystarczy minimum wiadomosci .. / do zobaczenia na meczu !
nie ważne przecież jaka pogoda jestesmy tam nie dla pogody ale dla SANDECJI !
a gdy ma przyjechać tylu kibiców Kszo to zawieźć nie możemy

proponuje niektorym osobom pisanie ze slownikiem....

wiadomo ile kas bedzie jutro otwartych>?

x_cite - Pią Kwi 17, 2009 11:20

wszystkie kasy mają być otwarte - prawdopodobnie...jesli będzie na tyle kasjerek:D
KORONAHERBY - Pią Kwi 17, 2009 11:44

bedziemy z Wami - KORONA!!!!

PZDR. do jutra

Fani Bianconeri - Pią Kwi 17, 2009 15:47

Panowie 24 godziny do meczu nakrecac jeszcze wiecej ludzi ma nas byc minimum 600 w mlynie pozdro i dozobaczenia na jutrzejszym meczu:)
www.megachem.pl - Pią Kwi 17, 2009 16:45

A może by tak od meczu z Jeziorakiem porobić na mieście punkty zbiórek- tak z każdego osiedla, żeby iść na mecz w kilkanaście osób z przyśpiewkami i w barwach- wtedy całe miasto by widziało, że dziś jest mecz.
sandeczanin - Pią Kwi 17, 2009 16:52

www.megachem.pl napisał/a:
A może by tak od meczu z Jeziorakiem porobić na mieście punkty zbiórek- tak z każdego osiedla, żeby iść na mecz w kilkanaście osób z przyśpiewkami i w barwach- wtedy całe miasto by widziało, że dziś jest mecz.

Pomysł nie jest zły ale ...
Myśle że przy tym co robi "nasza" sądecka policja zakończyłoby się to tak jak kończyło się kiedyś...zawijaniem na komende i grzywną...za paragrafy z kosmosu...

czorny88 - Pią Kwi 17, 2009 17:06

jedno osiedle nie tak dawno probowalo tak robic teraz juz odpuscilo dzieki naszym pieskom!!!wiec kazdy niech robi co chce tylko zeby pozniej nie narzekal ze dostal kilka stowek mandatu!!!
x_cite - Pią Kwi 17, 2009 17:27

parę lat temu tak wychodziło się na mecz i było fajnie:) myślę, że to dobry pomysł i wart przemyślenia:) jak będzie się szło "zgodnie z przepisami" to żaden mandat nie grozi:)
Milosz_1910 - Pią Kwi 17, 2009 18:39

No przed Resovia tak było chyba co policja zwijała:/....Czyli teraz przed KSZO to raczej niemozliwe nie?
darecki_78 - Pią Kwi 17, 2009 18:59

Pamiętam stare czasy kiedy wychodziło sie z osiedla z flagami lub barwami na plecach ze spiewem pieknie było kazdy wiedział ze mecz jest w Sączu. Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu wreszcie :)
By3ekns - Pią Kwi 17, 2009 21:38

niezmieniajcie tematu:) ale jak juz to dodam ze w tamtym roku NP i ogolnie osiedle Piekło swoja droge na stadion idac jaknajbardziej przepisowo przyplacilo mandatem lacznie 6 tysiecy zlotych ;) i 3 sprawy dla nieletnich wiecej pisac nietrzeba:) CHWDP!! i jutro wszyscy na mecz!!
Fallen - Pią Kwi 17, 2009 22:03

Przykro mi ale nasz zwiad z ostrowca jeszcze nie wrócił ;). Ale z tego co pisali tutaj maja się pokazać w min. 200 osób a jak bedzie, to już na meczu wyjdzie.
jgns - Pią Kwi 17, 2009 22:04

jutro zobaczysz jak bedziesz na meczu!!
DNL - Pią Kwi 17, 2009 22:07

Tylu ile przyjedzie. Zreszta, jakas liczba z ich strony padla w tym temacie, chcesz to sobie poszukaj.
czorny88 - Pią Kwi 17, 2009 23:08

a co cie interesuje ilu ich bedzie zajmijmy sie swoim podworkiem zeby bylo rowno i przede wszytskim glosno!!!a wiadomosc o tym ze kibice z Ostrowca sie wybieraja powinna dac ci do zrozumienia co znaczy dla nas i dla nich ten mecz!!!
hanys - Sob Kwi 18, 2009 09:04

Wszyscy ktorzy beda robic fotki na meczu z drugiej strony... to robcie troche bardziej przyblizone a nie ze nas ledwo widac za to widac cala murawe
eSKa - Sob Kwi 18, 2009 09:36

Już niebawem. Pogoda :) wręcz idealna, bilecik zakupiony, szal przygotowany i gardło podleczone aspirinka = MECZ IDEAŁ.
małolat_19 - Sob Kwi 18, 2009 10:44

Hanys tylko bez twarzówek,rzecz jasna;)..
style - Sob Kwi 18, 2009 10:51

pogoda wymarzona! oby tak zostało do konca i nie przywialo zadnych chmur!

i jeszcze jedna sprawa w ostatnim meczu z kolejarzem zajebiscie wychodzilo spiewanie na dwie strony z tym ze kiedy mlyn spiewa "TERAZ WY" w sektorze C niema zadnej osoby ktora by rozpoczeła przyspiewke np "KTO WYGRA MECZ"
proponuje wysłac ze dwie osoby z młynu na sektor C i w takiej sytuacji oni by zaczeli a napewno wiekszoc C by załapała i zaspiewała "kto wygra mecz"

a jestem pewny ze dzis bedzie mnostwo ludzi to mozemy pokazac KSZOkom jak bawi sie w Sączu cał stadion

oczywiscie zeby te spiewanie na cały stadion nei było cały czas bo po kilku razach dziadki na C zaczynaja sie burzyc ale wiekszosc w C to ludzie mlodzi

takze mozemy stworzyc jeszcze lepsza atmosfere niz byla na Kolejarzu !

Fani Bianconeri - Sob Kwi 18, 2009 10:54

Popieram kolege jp22 w 100% musimy stworzyc atmoswere jeszcze lepsza niz na kolejazu pokazmy wszytkim ze ta I liga nalezy sie kibica z Sącza :) pozrdo
radziufan - Sob Kwi 18, 2009 10:57

na C sa osoby ktore potrafia zaczac doping, spokojna glowa.....x_cite do ciebie pije:)
style - Sob Kwi 18, 2009 10:59

radziufan napisał/a:
na C sa osoby ktore potrafia zaczac doping, spokojna glowa.....x_cite do ciebie pije:)

No to Miłosz ma bojowe zadanie ! :D

DNL - Sob Kwi 18, 2009 11:18

radziufan napisał/a:

Ostatnio nie bylo ; )
Fakt, raz ktos zaczal. Pozniej cisza, na czacie takze sugerowalem zeby C zostawic tylko odpowiadanie ;)

A, no i jak juz ludzie stoja po lokomotywie to moze by rzucic: "Sandecja, Sandecja" czy cos podobnego, pewnie pociagna, a nie beda od razu siadac.

jaro_jaro - Sob Kwi 18, 2009 11:23

Pogoda zajebista i jedziemy z dopingiem na maxa !!

heh a taki off... we wczorajszej GK napisali że spodziewają się w Sączu licznej grupy kibiców z Ostrowca Świętokrzyskiego i licznie ich wspagających kibiców... Korony Kielce ;)

poskus - Sob Kwi 18, 2009 11:31

Już gdzieś to ktoś pisał
Pablo - Sob Kwi 18, 2009 11:33

Dzisiaj Krakowska sprostowała, że Korona jednak będzie wspomagać Sandecję :)

Nie wiem czy przypadkiem sektor C nie będzie dzisiaj buforowym tak zazwyczaj bywało w przypadku meczów o "podwyższonym ryzyku", może ktoś ma informację na ten temat.

radziufan - Sob Kwi 18, 2009 11:35

sektor buforowy jest zrobiony zaraz przy klatce. (podwójne osiatkowanie)
Bianconeri - Sob Kwi 18, 2009 12:36

Nie bedzie bo być nie moe, chociaż naszej kochanej policji bardzo o to gul skacze i bardzo chętnie by zamkneli cały stadion najlepiej no ale niestety dla nich nie tak łatwo:)
Wystarczy znac przepisy i byc stanowczym:))

Pulo - Sob Kwi 18, 2009 13:10

kolega jp22 niech zacznie regularnie chodzić na mecze a nie tylko udzielać się na forum. A może też zaliczy pierwszy wyjazd wreszcie... No chyba że znowu jakaś wymówka będzie, zresztą jak zwykle...
x_cite - Sob Kwi 18, 2009 13:30

radziufan napisał/a:

spoko spoko ja już gardło szykuje!:) C będzie dziś głośniejsze od młyna!;)))

style - Sob Kwi 18, 2009 14:37

Pulo napisał/a:
kolega jp22 niech zacznie regularnie chodzić na mecze a nie tylko udzielać się na forum. A może też zaliczy pierwszy wyjazd wreszcie... No chyba że znowu jakaś wymówka będzie, zresztą jak zwykle...

Poki co to nie opuscilem zadnego meczu u siebie, a na wyjazdy nie jezdze.

Coraz wiecej chmur oby tylko nie padalo :)

Pulo - Sob Kwi 18, 2009 14:39

A tamta runda??? ile 1 mecz?? a poprzedni sezon?? ile góra 2 na cały sezon. A na forum najwięcej do powiedzenia na każdy temat. Wielki kibic "a na wyjazdy nie jeżdże". Nie wspomne też o tym fakcie że młynie nie stoisz
spdr - Sob Kwi 18, 2009 14:43

Panowie troszkę ciszej
jak coś macie do siebie to na prv lub w realu
i wymarsz na stadion a nie...
znikam na AK47
2:1 Sandecja

radziufan - Sob Kwi 18, 2009 18:41

świetna atmosfera na stadionie, cisnienie bylo wielkie, troche za duzo obustronnych bluzgow ale nerwy puszczały i waga meczu sie wszystkim chyba udzieliła....
na + frekwencja
na + lokomotywa i chwilami doping całego stadionu
na + akcja biała koszulka
na - przyklejony do krzeselek sektor A....

simo_n - Sob Kwi 18, 2009 18:55

Sektor A się podniesie, jak wstanie tam kilka osób, ale nie jedna obok drugiej. W telewizji widziałem taki fajny film, na discovery, jak najlepiej zrobić falę meksykańską. Osoby te muszą być na różnych "poziomach" i w odstępach.

To co wymienił radziufan, plus moje spostrzeżenie. Dużo więcej osób przyjdzie na trybunę f, jak będziecie niżej wieszać flagi, na 3 lub 4 poprzeczce. Osobom tam siedzącym też należy się szacunek. Przecież kibicują tej samej drużynie co WY. Mi one nie przeszkadzają, innym też nie będą, jak zawiesicie je niżej. Spróbujcie na następnym meczu.

DNL - Sob Kwi 18, 2009 19:00

Na:

- dodam jeszcze 'drugiego mlynowego', trzeba cos z tym zrobic. Czesc spiewa to, czesc to. Nierowno, no i juz nawet szkoda slow na intonowana przez ta osobe/osoby "co was tak malo?".

x_cite - Sob Kwi 18, 2009 19:08

dla takich chwil warto żyć!!! mecz super naprawdę! takich tłumów na meczu ligowym jeszcze w NS nie widziałem! moim zdaniem było pięć tysięcy ludzi. Na plus w zasadzie wszystko oprócz straty Skrzypka, który musiał zejść z boiska i tych kilku kartek m.in. dla Jano....ale ogólnie to I liga I liga Sandecja!!! Aha no i KSZO ładną liczbą się pokazało....ale My jeszcze lepszą!:) brawo
Oreł - Sob Kwi 18, 2009 19:10

na 90 minut pisze że 3 700 ludu :P A na stronce że 4 500 ile było w końcu ??
radziufan - Sob Kwi 18, 2009 19:11

to komu wierzysz???:))) mysle ze bylo miedzy 4000 a 4500...dokladna liczbe ustalic bedzie cizeko gdyz np kobiety wchodza na stadion za darmo
spdr - Sob Kwi 18, 2009 19:11

wiemy co z Dawidem Skrzypkiem?
nieciekawie to wyglądało, oby wszystko było dobrze

a mecz?
zwycięstwo wyszarpane, wg mnie to był jeszcze trudniejszy mecz niż z kogutkowem,
KSZO grało swoje, ofensywnie, do przodu ale w obronie się gubili i to mocno

w momencie strzelenia bramki stadion odpłynął
doping xtra!!! tylko więcej kontroli nad młynem i ludźmi stojącymi poza nim

a miny KSZO fanów po straconej bramce ... bezcenne, no i chyba lekko im opadły szczęki jak cały stadion ryknął...

ps. może na chat wskoczymy?

jaro_jaro - Sob Kwi 18, 2009 19:24

Pokazaliśmy ze potrafimy się bawić ;) Wszystko na +...
Było pare małych minusów... no ale, wszystko z czasem !!

I LIGA I LIGA ...!!

Puebluś - Sob Kwi 18, 2009 19:27

brawo Sandecja!Pozdrowienia z Kielc
darecki_78 - Sob Kwi 18, 2009 19:33

doping spoczko napinanie sie na kszo bezsensu.
x_cite - Sob Kwi 18, 2009 19:35

zapraszam na czat!
moru - Sob Kwi 18, 2009 19:44

Wszystko było by pięknie ładnie co do dopingu tylko wydaje się że z taką ilością gardeł powinno być zdecydowanie głośniej ( kto nie zdarł gardła ten dupa i tyle xD ). Mimo to dwie rzeczy na minus:
1. Ludzie co 15 minut przerwy nie potrafią na dupie usiedzieć.... jednak wydaje się że bez nich też mogliśmy zacząć... ale niestety ogólna zmuła wzięła górę (tutaj wszyscy zawalili)
2. Szkoda że tak późno więcej osób wzięło udział w prowadzeniu dopingu, dyscyplina musi być ;] Stałem na środku i w pewnym momencie zgłupiałem :/ lewa (patrząc w kierunku boiska) śpiewała całkowicie co innego niż reszta... Jednak na szczęście ktoś z głową na karku to opanował.

Na plus:
+ frekwencja
+ doping całego stadionu ( brawa dla C )
+ wynik ;)
+++ Oczywiście największe owacje należą się ludziom którzy przygotowywali oprawę!!!

poskus - Sob Kwi 18, 2009 19:46

jeden minus mały ale jest, młynowego nie było po przerwie przez chwile
zarii - Sob Kwi 18, 2009 19:48

kurcze kolejny mecz na którym niestety z racji miejsca zamieszkania nie mogłem być ale brawo za wynik ..... czekamy na pierwszą ligę
x_cite - Sob Kwi 18, 2009 19:50

poskus napisał/a:
jeden minus mały ale jest, młynowego nie było po przerwie przez chwile

może stał po kiełbaskę w kolejce;))

kamilyes - Sob Kwi 18, 2009 20:27

Wieeelkie pozdrowienia dla ludzi z C, było znakomicie ;] i tak ma być na każdym meczu!
Bzymcio - Sob Kwi 18, 2009 20:34

mecz niesamowity :) to była naprawdę spontaniczna zabawa :) emocje :)

cały stadion się bawił :) KSZO było cicho ze zdumienia :)

gardło zdarte :)

kitek19pl - Sob Kwi 18, 2009 20:36

Krótka relacja oraz zdjęcia z trybun:
http://sport-ns.lua.pl/in...-&catid=1:newsy

sport-ns

Millenium - Sob Kwi 18, 2009 20:37

Gratulajce i pozdro z emigracji.
kamilyes - Sob Kwi 18, 2009 20:44

Bzymcio napisał/a:

gardło zdarte :)

jak każdego ;]

Pulo - Sob Kwi 18, 2009 20:46

Taka spinka na forum była a tak szczerze to doping mizeria był ale za to oprawa bardzo ładnie wykonana ;)
VTR - Sob Kwi 18, 2009 20:47

kamilyes napisał/a:
Wieeelkie pozdrowienia dla ludzi z C, było znakomicie ;] i tak ma być na każdym meczu!

Wszyscy na C sie az rwali do dopingu ;)

kamilyes - Sob Kwi 18, 2009 20:49

byłą jedna taka sytuacja gdzie sektor C śpiewa: Druga Strona odpowiada! Za chwilę Kto wygra mecz!!? A sektor F - cisza. Niewiem niesłyszeliście czy co?
Penzel.NS - Sob Kwi 18, 2009 20:54

tak patrze pulo na te twoje posty i naprawde mizerny jestes ale ty.bez odbioru.doping i oprawa 5+
Bzymcio - Sob Kwi 18, 2009 21:01

kamilyes napisał/a:
byłą jedna taka sytuacja gdzie sektor C śpiewa: Druga Strona odpowiada! Za chwilę Kto wygra mecz!!? A sektor F - cisza. Niewiem niesłyszeliście czy co?

wtedy chyba Prowadzący mówił właśnie żeby krzyknąć głośno :) nie zdążył skończyć przed Waszym "Kto wygra mecz?" i nie odpowiedzieliśmy

adamek H - Sob Kwi 18, 2009 21:05

a akcja biala koszulka wyglada na zdjeciach calkiem fajnie:) moze warto ja powtorzyc na meczu z Jeziorakiem:)? moze Ci ktorzy jednak nie ubrali dzisiaj bialej koszulki przelamia sie i wyjdzie jeszcze lepiej:)
Pulo - Sob Kwi 18, 2009 21:07

A co inwigilowałeś mnie? Oczywiście wiesz najlepiej... tyle że ja to mówię obiektywnie bo niektóre piosenki na balkoniku było słabo słychać.
internacionale - Sob Kwi 18, 2009 21:11

Pulo napisał/a:
Taka spinka na forum była a tak szczerze to doping mizeria był ...

Są trzy możliwości.

1. Nie znasz znaczenia słowa "mizeria"
2. Mecze oglądasz tylko w telewizji
3. Jesteś poraz pierwszy na stadionie podczas meczu Sandecji.

Proszę, ustosunkuj się.
Wg doping był jeden z lepszych od dobrych kilku lat. Jeśli kojarzysz mecz, na którym był lepszy, bardzo proszę podziel się z nami swoją spostrzegawczością.

Bianconeri - Sob Kwi 18, 2009 21:13

Dobra dajcie sobie na luz bo idealnie nigdy nie będzie, każdy ma własne zdanie, a przede wszystkim skończcie te 'osobiste wycieczki' bo to sie już nudne staje ...

Zawsze się bedzie do czego przyczepić, trzeba się cieszyć tym co jest.

Bzymcio - Sob Kwi 18, 2009 21:14

na Legii ludzi była podobna ilość i wtedy doping na taką liczbę był, może nie mizerny, ale na pewno dużo słabszy niż dzisiaj
jaro_jaro - Sob Kwi 18, 2009 21:25

co do akcji z białymi koszulkami to można to powtórzyć na następnym meczu z Jeziorakiem, efekt jest konkretny ;)
VTR - Sob Kwi 18, 2009 21:26

Dla mnie doping byl na wysokim poziomie :) Chociaz nie opieram sie na wielu meczach z tej rundy (bo niestety odleglosc ktora mnie w trakcie studiow dzieli od Sacza jest ogromna), to musze powiedziec ze bylem pozytywnie zaskoczony :) Chociaz dzis tylko na sektorze C ,to i tak chrypa ;) Ale nastepnym razem gdy bede w Saczu to na meczu obowiazkowo zjawie sie na F :)
Pulo - Sob Kwi 18, 2009 21:27

A ustosunkuję się
1.Znam to pojęcie
2.Nie lubię oglądać piłki nożnej w tv
3.Niestety nie było mi dane znaleźć się na stadionie.
I powiem Ci że Sandecja-Stal Rz. sezon 05/06 albo z Hutnikiem 03/04. Chodzi mi tylko o młyn bo wtedy to nikomu nawet przez myśl nie przeszło żeby cały stadion śpiewał.
Dobra nie ma co się kłócić. Ja wyraziłem swoją opinie i tyle. Nie ma co się sprzeczać bo i tak nam chodzi o dobro naszego ukochanego klubu.

spdr - Sob Kwi 18, 2009 21:33

zbiorowe czekanie na Kronikę Krakowską?
polak_ns - Sob Kwi 18, 2009 21:33

spdr napisał/a:

tak :D

internacionale - Sob Kwi 18, 2009 21:36

spdr napisał/a:

niech ktoś zgra ten materiał i wrzuci na youtube (nie wszyscy mają tvp kraków)

poskus - Sob Kwi 18, 2009 21:37

Było zaje**ście ale marzy mi się ,żeby wszyscy mieli w młynie szaliki sandecji nie licząc zgód
spdr - Sob Kwi 18, 2009 21:38

po emisji w tv można oglądnąć na stronie netowej tvp kraków
poskus - Sob Kwi 18, 2009 21:39

o której jest w tvp kraków o 22:00?
polak_ns - Sob Kwi 18, 2009 21:39

internacionale napisał/a:
spdr napisał/a:

niech ktoś zgra ten materiał i wrzuci na youtube (nie wszyscy mają tvp kraków)

Będzie dostępny na stronie TVP. To się wytnie kawałek o nas i wrzuci.

kamilyes - Sob Kwi 18, 2009 21:39

mam nadzieję że teraz nic nieprzekręcą w kronice krakowskiej tak jak to było ostatnio ;]
gen_patton - Sob Kwi 18, 2009 21:56

Gratulacje z właściwej strony Warszawy! :)
KSP & KKS

jaro_jaro - Sob Kwi 18, 2009 22:29

A ja coś jeszcze muszę dodać, wielkie brawa dla Owcy !! Chociaż że chwile tylko prowadził doping ale "ŻYŁ" tym młynem... ruszał się, z jednego konća na drugi... oby tak częściej !!
nick - Sob Kwi 18, 2009 22:30

kamilyes napisał/a:
mam nadzieję że teraz nic nieprzekręcą w kronice krakowskiej tak jak to było ostatnio ;]

No i przekręcili :D Dawid Zawiślan

Milosz_1910 - Sob Kwi 18, 2009 22:34

Dokładnie Jaro brawa dla Owcy...rozkrecal wtedy to ,,lalalalal...." i zyl tym.....i to sie udzielalo wszystkim....Jedno moja uwaga jak i wiekszosci..-trzeba spiewac rowno i nie przekrzykiwac sie!...a bylo dzis tak ze lewa strona mlynu (patrzac na boisko) jechala po KSZO czy cos a reszta spiewala co powiedzial mlynowy...:/...Cos takiego nie moze byc...Wszyscy spiewaja to co mowi mlynowy ! ! ! :)....Jego sie slucha! ! pzdr .......Bylo super:)
x_cite - Sob Kwi 18, 2009 23:52

kamilyes napisał/a:

Było tak, ale to jest w pewnym sensie usprawiedliwione. Sektor C był podzielony tak jakby na 3 częsci. Ci co siedzieli przy klatce umilali życie kibicom KSZO, Ci co w środku jechali z dopingiem Korona Kielce, druga strona odpowiada itd a ta cześć od strony krytej tez krzyczała swój repertuar;)) tyle wyjaśniń-naprawdę było super i jak zauważyłem to kibice KSZo chyba byli w szoku, że niby sektor piknikowy a tyle gardeł dopingowało i czasem bluzgało. Sektor C spisał się bardzo dobrze....martwi mnie sztywniactwo na sektorze chyba to jest A ten na początku od strony Kamienicy.

DNL - Sob Kwi 18, 2009 23:55

A jest rownolegle do sektora C, ten po 2 stronei krytej.
Cala trybuna od strony kamienicy to sektor F.

Ja tam 1 polowe spedzilem na C, 2 w mlynie - pewnie jeszcze tam zawitam ; )

x_cite - Sob Kwi 18, 2009 23:57

chodzi mi o te dwa początkowe sektory od strony Kamienicy - od strony toy toy-ów:D niech i będzie to sektor F:)
poskus - Nie Kwi 19, 2009 00:05

Jak by ktoś mógł to proszę o wrzucenie filmików na youtube z meczu
style - Nie Kwi 19, 2009 00:12

To teraz ja cos od siebie :)

Meczyk konkretny, atmosfera na stadionie wspaniała ciezko bylo znaleźc wolne miejsce a w zasadzie sie nie dalo :)

Doping w młynie super, było pare razy ciszej ale w 90% konkret.

Na C super atmosfera niektorzy az rwali sie do dopingu, a i wg mnie za duzo bluzg i napinek na KSZOkow ludzi siedzacych blisko klatki.

ogólnie mecz super a atmosfera 2x lepsza niż na Kolejarzu :) oby tak dalej !

ps. postaram sie jak najszybciej wrzucic dwa filmiki oprawy krecone z sektora C

x_cite - Nie Kwi 19, 2009 00:13

jak oceniacie ilościowo Nasz młyn?? na moje oko to ponad 500 osób....
style - Nie Kwi 19, 2009 00:15

x_cite napisał/a:
jak oceniacie ilościowo Nasz młyn?? na moje oko to ponad 500 osób....

mi ceizko tak sie ocenia ale okolo 400 ale niemam daru oceniania ilosci osob na oko:)

Wrzucam dwa filmiki z oprawy, jakosc srednia bo krecone na szybkiego i z komorki.

http://www.youtube.com/watch?v=1mOPqu1WZvo - Jestesmy jak zaraza

http://www.youtube.com/watch?v=sgN9yFXIssQ - piro

mariuszc15 - Nie Kwi 19, 2009 07:50

potrzebny nam jakis prowadzacy z mlyna na sektor C to bedzie o wiele lepiej
grubas_KKS - Nie Kwi 19, 2009 08:00

Jedni narzekają... A ja tu z zachwytu obgryzłem wszystkie palce u rąk ! Mistrzostwo świata co się dzieje na trybunach !! Oby tak dalej i jeszcze lepiej! Gul mi skacze masakrycznie!Pozdrówka!
małolat_19 - Nie Kwi 19, 2009 08:26

Młyn to spokojnie ok 500.os ..Nas w najgorszym wypadku tylko 350,a doliczcie sobie jeszcze zgody;)..Ogólnie klasa cały mecz..
P4weł - Nie Kwi 19, 2009 10:00

Moim zdaniem młyn to ok 600osob:) pod koniec lewa strona dolaczyla sie do dopingu, spodobało im sie sialala hey sandecja. Mecz zaciety, wynik na plus i b.dobry doping.
małolat_19 - Nie Kwi 19, 2009 10:35

SANDECJA - KSZO..

W szlagierowym spotkaniu zarówno pod względem kibicowskim jak i piłkarskim,w młynie zbiera się Nas ok.500os(w tym 78os.Korona,42os.Czarni i po 10os.z Craxy i Stali Mielec)..Prezentujemy 2 oprawy,,Jesteśmy jak zaraza'' oraz racowisko..Przez cały mecz jedziemy z b.dobrym dopingiem,do którego w dużej mierze dołącza się cały stadion..Gości jak sami się ocenili 240os. w tym Stal Sanok,mają po jednej fanie i do straty bramki coś tam dopingują..Na meczu obustronne bluzgi,no ale ciężko jest nad tym zapanować;)..

Wielkie dzięki dla zgód za wsparcie!..

DNL - Nie Kwi 19, 2009 11:04

To moze jeszcze dla uzupelnienia relacja ze strony KSZO

Cytat:
Na wyjazd do Nowego Sącza pod stadionem zbieramy się w ok. 150 osób (w tym 5 Hetman Włoszczowa). Po monotonnym prawie dwugodzinnym wpuszczaniu nas do autokarów, z Ostrowca wyjeżdżamy ok. 11:30 w sile 3 autokarów. Droga do Nowego Sącza mija dość szybko i spokojnie. Przed Nowym Sączem jeszcze raz jesteśmy trzepani przez policję i na stadion Sandecjii podjeżdżamy po jednym autokarze. Na miejscu czeka już na Nas duża liczba prewencji, ale bez większych problemów wchodzimy do klatki i od ok. 20 minuty meczu wszyscy już oglądamy mecz. W tym czasie dołączają do nas przyjaciele ze Stali Sanok w sile 60 osób, co daje łączną sumę 210 głów.

Na meczu widnieją 2 flagi: "CH.O.H" oraz "Forza Stal". Dopingujemy dobrze i słyszalnie, jednak zdarzają nam się krótkie przerwy. Sączersów w młynie ok. 500 osób, w trakcie meczu dołącza do nich na nasze oko ok. 50 - 60 osobowa grupa z Kielc. Nie obywa się bez wzajemnych wymian poglądów, które ciągną się przez cały mecz. Nasi kopacze niestety przegrywają, ale nadal zostajemy na fotelu lidera. Po meczu czekamy ok. 20-30 minut i zostajemy puszczeni w drogę do Ostrowca. Droga powrotna mija spokojnie, po przejechaniu Wisły zatrzymujemy się na stacji i zaopatrujemy w prowiant. W Ostrowcu meldujemy się dokładnie o 22:45 i wracamy do domów. Wyjazd jak najbardziej udany. Wielkie dzięki dla chłopaków z Sanoka i Włoszczowy za wsparcie w Nowym Sączu!

spdr - Nie Kwi 19, 2009 11:26

jakby ktoś chciał się pośmiać to zapraszam do poczytania pomeczowych wypowiedzi zawodników KSZO i ciekawego komentarza jednego z fanów drużyny przyjezdnej na ich oficjalnej stronie ... napinkowo to rośnie nam drugie kogutowo
jaro_jaro - Nie Kwi 19, 2009 11:56

spdr napisał/a:
jakby ktoś chciał się pośmiać to zapraszam do poczytania pomeczowych wypowiedzi zawodników KSZO i ciekawego komentarza jednego z fanów drużyny przyjezdnej na ich oficjalnej stronie ... napinkowo to rośnie nam drugie kogutowo

widocznie boli ich ta porażka i leczą kompleksy teraz ;)

wolo - Nie Kwi 19, 2009 11:59

Jeśli chodzi o wypowiedzi zawodników KSZO to co się dziwicie przecież to samo Wy i Wasi piłkarze byście mówili jak by to Sandecja w podobnych warunkach w Ostrowcu przegrała.
A to że jakieś małolaty wypisują głupoty to wszędzie się zdarza, generalnie wszędzie najwięcej wpisów KSZO i Sandecji ??? To może My wszyscy przesadzamy a napierdzielamy na Stróże?

Milosz_1910 - Nie Kwi 19, 2009 12:47

Są może jakieś filmiki z dopingu??nie chodzi mi o oprawe tylko sam doping:)
Bzymcio - Nie Kwi 19, 2009 12:53

Milosz_1910 napisał/a:
Są może jakieś filmiki z dopingu??nie chodzi mi o oprawe tylko sam doping:)

będą na pewno, cierpliwości :)

Bianconeri - Nie Kwi 19, 2009 14:16

Na meczu z KSZO miała być lista, ale niestety nie dotarła na czas, dlatego trzeba się ogarnąć jak najszybciej z zapsiami na środowy mecz z Hetmanem w Zamościu, bo tak naprawde to zostały 2 dni na zorganizowanie i dopięcie wszystkiego.

Dlatego ejszcze raz przypominamy: zapisy na hali u Włodka w godzinach pracy 1 zmiany (do 15), oraz w sklepie "Daniel" na oś barskim (okolice ul. Barskiej, Hubala).
Przy zapisie podjaemy imię, nazwisko, pesel i wpłacamy 20zł zadatku, dokładny ksozt będzie znany pewnie już jutro ale bedzie to ok 50zł (w zalezności od iloci chętnych).

Blendzior - Nie Kwi 19, 2009 16:47

Doping :

http://www.youtube.com/watch?v=e4udHUOiV68

Milosz_1910 - Nie Kwi 19, 2009 17:18

Jakby mial ktos jeszcze jakis filmik z dopingu to wrzuccie heh:)

[ Dodano: Nie 19 Kwi, 2009 ]
http://ww6.tvp.pl/8944,20090419900258.strona

tu jest skrot meczu zkroniki:)

sns1910 - Nie Kwi 19, 2009 20:00

^^
Rzeczywiście strasznie słaby ten skrót...liczę na coś więcej od rtk i tv-ns ;) a i jeszcze taka porada dla "bębniarza" - spróbuj przy "sialalala hej Sandecja" robić na przejściówce zamiast trzech uderzeń dwa, gwarantuje że efekt będzie lepszy a i będzie można z tempem przyśpieszyć :) ale to tylko taka luźna uwaga. A co do meczu jeszcze to na pewno można powiedzieć że pod względem dopingu jeden z najlepszych w ostatnich latach, fajnie wygląda sprawa z aktywnym uczestniczeniem w nim całego stadionu, jeszcze rok czy dwa lata temu nikt by nie pomyślał że może to tak wyglądać, a teraz weszło to w normalność już prawie - a pewnie jeśli by była ta I liga to wyglądałoby to jeszcze lepiej.

Penzel.NS - Nie Kwi 19, 2009 22:02

piękny piękny piękny i jeszcze raz piękny doping!!! dla takiej atmosfery warto jechac pół Polski.gratulacje za to widowisko.acha i niech ktos przyjdzie na spotkanie stowarzyszenia za tydzien z young group.zasponsoruje jeszcze raz taka oprawe sam osobiscie dam pieniazka na to .
klipol - Nie Kwi 19, 2009 22:19

to było coś niesamowitego, dawno takiej radości po bramce w Sączu nie widziałem. Tylu obcych ludzi dla Siebie a wszyscy wpadali sobie w ramiona, skakali razem, klepali się po plecach hehee. Nie pamiętam takiej atmosfery w Sączu.

A i jeszcze ten wyraz twarzy Piotrka Bani jak cały stadion już śpiewał a on stał przez chwile i chyba z niedowierzaniem patrzył co się dzieje na trybunach :) hehe

pozdro :)

sądecznin - Nie Kwi 19, 2009 22:29

Bylem na meczyku i naprawde szacunek za atmosfere.juz pisalem o tym ze koles w 1 polowie co prowadzil na plocie to poziom przedszkola slabiutki.siedzailem na F i momentami KSZO byl oglosniejsze od naszych chociaz z drugiej strony.ale za to ta kod 50 minuty to mizga.zaczal jakis kumaty chodzic wzdluz sektora i napedzal doping.naprawde chwala mu za to od razu rozruszal towarzystwo i bylo ekstra.wiec oby tak wiecej takich inicjatyw ja w 2 polowie
KrzysieKKS - Nie Kwi 19, 2009 22:31

To co się działo na stadionie jest nie do opisania takiej atmosfery jeszcze nie widziałem u nas nigdy. Akcja z koszulkami wbrew temu co myślałem dała bardzo fajny efekt warto to powtórzyć na jakimś meczu. Doping momentami kulał ale radość po bramce i doping niemal całego stadionu... aż ciężko opisać. Trzeba dalej trzymać taki poziom bo mamy potencjał i jest u nas bardzo dobry klimat na piłkę z wyższej półki. I oczywiście oprawa też bardzo fajna szacunek za przygotowanie i w tym miejscu można jedynie apelować o to aby wrzucać więcej do puszek bo za te pieniążki można zrobić coś fajnego a wbrew pozorom to nie są małe koszta.

BTW: Spotkanie Stowarzyszenia Kibiców Sancecji jest 26 kwietnia sala nr 9 budynek MOK.

sns1910 - Nie Kwi 19, 2009 22:38

Cytat:
Bylem na meczyku i naprawde szacunek za atmosfere.juz pisalem o tym ze koles w 1 polowie co prowadzil na plocie to poziom przedszkola slabiutki.siedzailem na F i momentami KSZO byl oglosniejsze od naszych chociaz z drugiej strony.ale za to ta kod 50 minuty to mizga.zaczal jakis kumaty chodzic wzdluz sektora i napedzal doping.naprawde chwala mu za to od razu rozruszal towarzystwo i bylo ekstra.wiec oby tak wiecej takich inicjatyw ja w 2 polowie

Poziom przedszkola? przesadzasz, przecież oczywistością jest że stojąc na sektorze F wyraźniej słychać drugą stronę i na odwrót, taki urok akustyki stadionu...w każdym razie myślę że jeśli chodzi o pierwszą połowę to do 30 minuty było naprawdę bardzo dobrze, potem coraz słabiej, ale nie było źle, choć ogólnie były wpadki. No i tak 15 minut po przerwie wydaje się że było już znów bardzo dobrze a z czasem coraz lepiej, no a końcówka to miazga oczywiście :)

KrzysieKKS - Nie Kwi 19, 2009 22:44

sądecznin napisał/a:

Ooooo czyli piszesz się na młynowego od przyszłego meczu bardzo fajnie... bo skoro uważasz że to żenada i nas zagłuszali ? (chyba byłem na innym meczu). Zapraszam serdecznie na płot na kolejnym meczu chętnie zobaczę jak prowadzisz doping...
Szacunek dla prowadzących doping...

DNL - Nie Kwi 19, 2009 22:52

To jeszcze przeniose z tematu pilkarskiego:

sądecznin napisał/a:
Co do dopingu to naprawde ten co prowadzil doping w piersze jpolowie to zenada kompletna naprawde, wogole KSZO zagluszalo.Za to tak od 50 minuty zaczelo sie ekstra.jakis kumaty wziol i zaczal chodzic i rozruszal towarzystwo.oby tak dalej jak w 2 polowie

internacionale napisał/a:
sądecznin napisał/a:
zenada kompletna naprawde

Ja już sam nie wiem. Czy rzeczywiście co niektórzy wypowiadający się na forum są głusi ? (oczywiście nie ubliżając osobom głuchym lub głochoniemym) Przecież osoby określające sobotni doping mianem "żenada kompletna" albo robią to po złości albo są naprawdę niedosłyszący... Doping zarówno w I jaki i w II połowie można śmiało określić mianem "miazga" i jestem pewien że w tej dywagacji nie pozostanę sam !

Masahiko - Nie Kwi 19, 2009 23:02

A ja miałem wrażenie jakby w drugiej połowie młyn troszkę osłabł, ale to może jakieś problemy ze słuchem :P
jaro_jaro - Nie Kwi 19, 2009 23:05

Masahiko napisał/a:
A ja miałem wrażenie jakby w drugiej połowie młyn troszkę osłabł, ale to może jakieś problemy ze słuchem :P

raczej problemy ze słuchem ;) bo zabawa była jak nigdy ;)

Masahiko - Nie Kwi 19, 2009 23:06

jaro_jaro napisał/a:

raczej problemy ze słuchem ;) bo zabawa była jak nigdy ;)

Ano możliwe. Tak czy siak szacunek :)

simo_n - Nie Kwi 19, 2009 23:10

Myślę, ze akcję biała koszulka można organizować na każdy mecz. Ludzie prędzej przyjdą w białym niż czarnym, a do tego jak zobaczą, że inni chodzą, to sami zaczną. A jeżeli będziecie zmieniać, to może się im to znudzić i będą chodzić jak chcą.
YG-US - Nie Kwi 19, 2009 23:31

Penzel.NS napisał/a:
piękny piękny piękny i jeszcze raz piękny doping!!! dla takiej atmosfery warto jechac pół Polski.gratulacje za to widowisko.acha i niech ktos przyjdzie na spotkanie stowarzyszenia za tydzien z young group.zasponsoruje jeszcze raz taka oprawe sam osobiscie dam pieniazka na to .

Zawsze ktoś jest i to nie tylko 1 osoba:)
Dziekujemy za słowa uznania :-)

szymon_YG - Pon Kwi 20, 2009 14:49

na meczu z KSZO do puszek wpadło 240zł i tutaj Dziękujemy Wszystkim którzy wrzucili tą symboliczną złotówkę ;)
(Pieniądze które były zbierane do czapki na sektorze w całości zostały wykorzystane na ugoszczenie zgód które się pojawiły na meczu)

dla porównania łączny koszt oprawy na ten mecz, wyniósł 1 000zł !!
(materiały, farby, spreje, no i pirotechnika)

Jeszcze raz napiszę, proszę wrzucajcie do puszek !!!! ;)

hanys - Pon Kwi 20, 2009 17:09

Doping naprawde dobry, szczegolnie w kluczowych momentach gry. choc zawsze moglby byc lepszy. ;) fajnie wychodzi doping na dwie strony, mimo wszystko wolalbym chyba gdyby osoby z C byly z nami w mlynie;)

Troche za duzo bluzgow ktore czaami sa glosniejsze niz doping

Ale ogolnie jestem zadowolony... Oby tak dalej...

[ Dodano: Pon 20 Kwi, 2009 ]
Aha i jeszcze jedno... nauczcie sie w koncu odpalac race....

N_ - Wto Kwi 21, 2009 10:31

DZIĘKI ZA GOŚCINĘ ! ! !
Kazek G f H - Wto Kwi 21, 2009 11:31

spoko wariacie:D