|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Ogólnopolskie media o Sandecji.
bacin - Pią Maj 22, 2009 13:29 Temat postu: Ogólnopolskie media o Sandecji. Jestem fanem serwisu Z Czuba, przeglądam właściwie codziennie ze względu na sowitą dawkę humoru (którego jakość niestety ostatnio zubożała ze względu na ilość). Dzisiaj natknąłem się na cykliczną zapowiedź kolejki ekstraklasy, a tam następujący tekst:
Polonia Warszawa - Lech Poznań
Mecz na szczycie, mecz o puchary dla Polonii i przedłużenie szans na dublet dla Lecha. Piłkarzom ciężko będzie odpuścić - na jednych przy linii czeka Franciszek Smuda z bidonem, a na drugich w gabinecie czeka prezes Wojciechowski z propozycją wypożyczenia ewentualnych leniuszków do... dokądkolwiek, a choćby i do Sandecji. Zawodnicy o słabszej konstrukcji fizycznej proszeni są o omijanie środkowego pasa boiska - znalezienie się w strefie zgniotu między Tomaszem Jodłowcem a Manuelem Arboledą grozi poważnymi obrażeniami i traumą pourazową. Jako gość specjalny... po występach w kraju, za granicą, ''na kraji mesta'' oraz na ortopedii - Michał Chałbiński!
Przyznam szczerze, że nie wiedziałem w którym miejscu na forum mogę zamieścic tego typu wpis, więc założyłem nowy wątek. A nuż się rozwinie, jeśli znajdziemy gdzieś ciekawe
wzmianki na temat naszej Sandecji w mediach ogólnopolskich.
[ Dodano: Czw 09 Lip, 2009 ]
Miło, że TVP zajęła się ogarnięciem I ligi polskiej. Miejmy nadzieję, że będzie co podziwiać, szczególnie z ramienia naszych : )
|
|