|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie
bacin - Pon Maj 25, 2009 22:23 Temat postu: Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie Wątek zaczynam, ale delikatnie nie na temat. Tzn. meritum sprawy tyczy się wydarzeń, które - mam nadzieję - będą miały miejsce podczas niedzielnego spotkania.
Czy orientuje się ktoś jaka jest szansa, żebyśmy w czasie potyczki z Ruchem dostawali na bieżąco sygnał dotyczący wyników spotkań, od których będzie zależeć zwycięska feta już w najbliższą niedzielę? Może Pan Weimer będzie w stanie informować - jeśli nie co kilkanaście, to chociaż co 45 minut - o wynikach Górnika, KSZO, etc.?
Wiadomo, że co sprytniejsi wyniki i tak znać będą, ale żeby tak resztę poinformować przez głośniki, które zasłaniają niższym rzędom wydarzenia boiskowe? : )
major - Pon Maj 25, 2009 22:31
Pan Weimer na każdym meczu podaje wyniki toczących się równolegle meczów , więc i tym razem będzie zapewne podobnie. Myślę , że o istotnym dla nas meczu w Łowiczu będzie informował na bieżąco;)
bacin - Pon Maj 25, 2009 22:35
LOL!
Wyszedłem więc na idiotę? : ) Tj. na kogoś, kto nieczęsto pojawia się na Kilińskiego?
Dziwne... Zawsze zdawało mi się, że nie podawano wyników.
x_cite - Pon Maj 25, 2009 22:40
bacin napisał/a: | LOL!
Wyszedłem więc na idiotę? : ) Tj. na kogoś, kto nieczęsto pojawia się na Kilińskiego?
Dziwne... Zawsze zdawało mi się, że nie podawano wyników. |
1. Albo nie chodzisz na mecze:)
2. Albo oglądasz się za babami.
3. Albo słuchasz super hitów jakie lecą w czasie przerwy.
4. Albo umyj sobie uszy;))))
major - Pon Maj 25, 2009 22:43
5. Może kolega wcina kiełbachy w trakcie przerwy;)
A co do meczu będzie chyba łatwiej niż z Wieliczką , ale i tak spodziewam się tradycyjnych męczarni. Ruch nie gra już o nic ale piłka jest nieobliczalna.
AdoDC - Pon Maj 25, 2009 22:47
Też obawiam się o ten mecz, choć bardzo wierze w 1 : 0 jak ostatnio w Brzesku. Mam nadzieję ze Sandecja swą grą poderwie dużą ilość kibiców ( nie tylko sektor F i C ) do dopingu i zdzierania gardeł. Frekwencja dopisze na pewno nawet przy gorszej pogodzie :)
Mam nadzieje że Otwock urwie też punkty KSZO w ostatniej kolejce i że Araś i jego Pelikan pomogą nam w awansie.
Co do wyników to zawsze podają w przerwie meczu, wsłuchaj się w ogłoszenia parafialne :) Mam nadzieje że tym razem będą to dobre wiadomości dla nas :)
pozdrawiam!
bacin - Pon Maj 25, 2009 22:56
major999 napisał/a: | 5. Może kolega wcina kiełbachy w trakcie przerwy;)
A co do meczu będzie chyba łatwiej niż z Wieliczką , ale i tak spodziewam się tradycyjnych męczarni. Ruch nie gra już o nic ale piłka jest nieobliczalna. |
Mecze późną wiosną są o takiej porze, że już jestem po obiedzie, więc omijam kiełbasy szerokim łukiem. Chyba zacznę od przeczyszczenia uszu jak sugerował x_cite ; )
Jestem ciekaw stylu Sandecji w najbliższą niedzielę, bo grają w kratkę. Początek rundy to słabe mecze, ale z wynikami. Później chwilowy przebłysk, naprawdę składne akcje, a w meczu z Brzeskiem wrócili do - z całym szacunkiem - anty futbolu, przynajmniej w 2 połowie.
Niepotrzebne nerwy, piłka słabo "chodziła"... Mam nadzieję, że z Ruchem będzie pewnie, ale i emocjonująco.
hell_boy - Pon Maj 25, 2009 23:19
ruchem będzie ładny i pewny mecz. To wymagający przeciwnik ale damy rade te 3 punkty musimy zdobyc!! obstawiam 3:1 po swietnym meczu w wykonaniu naszych zawodników!!
misiek_1984 - Wto Maj 26, 2009 00:34
Jak to zauwazyl moj tata jest szansa na bardzo wymowne i symboliczne wydarzenie w niedziele. Zakladajac, ze pokonamy Ruch, a Pelikan odprawi bez punktow Gornika, bedziemy mieli rzadko spotykana sytuacje - dwoch trenerow jednoczesnie wprowadza Sandecje do I ligi (Moskal jako aktualny i Araszkiewicz jako byly trener Sandecji) :)
SWEET - Wto Maj 26, 2009 08:38
Napisze krótko... Czeka nas cieżki mecz,prawdopodobnie mecz moze byc podobny do mecz z Górnikiem Wiwliczka ale my kibice tego nie chcemy. Chcemy zwyciestwa. Stawiam skromne 1:0 dla Sandecji.
1 liga 1 liga Sandecja Nowy Sącz
narkins - Wto Maj 26, 2009 08:43
juz nie moge się doczekać :):):):) Sandecja wygra 2:0
a pelikan wygra 2:1 z górnikiem :):):):):):):)
1 liga 1liga SANDECJA
stefantelefan - Wto Maj 26, 2009 10:32
Co do meczu to ja nie oczekuję fajerwerków, pięknej gry ani pięknych goli, bo sezon na pewno dał się chłopakom we znaki i teraz tak jak powiedział trener Moskal cel uświęca środki. Będę skakał z radości jak po fatalnej grze Sandecja wygra a po pięknej grze Wieliczka przegra w Łowiczu ;-)
Pozdrawiam
Trebor13 - Wto Maj 26, 2009 11:51
Jestem przekonany, że wszystko przemawia w najbliższym meczu za nami:cel,ambicje,poziom sportowy,skład drużyny, kibice! W sumie wydawać się może, że czeka nas łatwy mecz. Myślę, że tak by było, gdyby nie świadomość o co gramy. To napewno sparaliżuje chłopaków-ale po co są kibice na trybunach. Bez względu na przebieg meczu-od początku musimy ich wspierać! Jeśli mecz się dobrze otworzy to nie będzie źle, jesli natomiast trzeba będzie walić głową w mur obrony to może być emocjonująca końcówka. Przewiduję, że najpierw-tradycyjnie-chłopcy zrobią swoje-czyli będą grać do momentu zdobycia bramki, potem pewnie drużyna się cofnie i jeśli uda się skonstruować jakąś bramkową kontrę-będzie po meczu. Nie dopuszczam myśli, że przeciwnicy znów popiszą się "strzałami życia" Za dużo ich nasi dotychczasowi konkurenci już mieli w tej rundzie (bo nie tylko Wieliczka!). Stawiam na zwycięstwo 2:0 po emocjonującym acz niezbyt widowiskowym meczu!
jaro_jaro - Wto Maj 26, 2009 12:35
TAK ŻE NIE INACZEJ WSZYSCY W NIEDZIELE O 16 NA STADION NA BIAŁO !!
matys5392 - Wto Maj 26, 2009 13:00
Jak narazie według mnie 3 najlepsze mecze w tej rundzie w Nowym Sączu zarówno pod względem dopingu,oprawy meczowej,frekwencji jak i postawy naszych piłkarzy to:
1.Sandecja - KSZO
2.Sandecja - Kolejarz
3.Sandecja - Górnik Wieliczka
Teraz,kiedy zostal ostatni mecz w NS piłkarze jak i my,kibice musimy postarac się zeby atmosfera była jeszcze lepsza niż na tych 3 meczach razem wziętych!!!
A więc apel do kibiców z częsci trybuny F i trybuny A - przyłączcie się do dopingu,przynajmniej raz w sezonie pomożcie swoim zawodnikom w odniesieniu wygranej która byc moze przyniesie upragniony awans!
oldschool - Wto Maj 26, 2009 14:55
Apeluje do wszystkich kibiców o przybycie na mecz z Ruchem ,wyciągnijcie swoich kolegów znajomych ,wszystkich nawet tych co chodzą na Kilińskiego od świeta - BO W NIEDZIELE MOŻE BYC JUZ ŚWIETO W NOWYM SĄCZU!!!! Zróbmy taką frekwencje na stadionie jakiej jeszcze nie było - a naszym Pilkarzom pomóżmy fanatycznym dopingiem w walce o tą upragnioną dla Nas wszystkich 1 Lige .......
Jeśli macie jakiś pomysł na rozwieszenie ulotek w NS zachęcających na przybycie na Niedzielny mecz bądź jakąś podobna akcję proszę o kontakt - dysponuje nieograniczonymi ilościami papieru (firmowego) :)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW
grubas_KKS - Wto Maj 26, 2009 17:38
Wedlug mnie Sandecja wygra 2:0, Ruch dobrze gra...ale u siebie,potrafiac z kazdym wygrac.Troche gorzej idzie im juz na wyjazdach dlatego zycze im z calego serca podtrzymania slabszej passy wyjazdowej! Pozdro
sanch3z - Wto Maj 26, 2009 17:57
A co do wyniku to 3:0 pęknie, pewnie frekwencje będzie wybornie wysoka i narobimy szumu. Świetujmy juz po cichu awans do I ligi hehe....
Archero - Wto Maj 26, 2009 22:58
2-0 dla Sandecji (Gawecki , Bania ) bo zacietej walce obu klubow
btw. Mateusz Wilk (Sandecja) zostal powolny na towarzyski mecz z Niemcami u-15 powodzenia mlody :)
Ad@ś=) - Wto Maj 26, 2009 23:19
Archero napisał/a: | 2-0 dla Sandecji (Gawecki , Bania ) bo zacietej walce obu klubow
btw. Mateusz Wilk (Sandecja) zostal powolny na towarzyski mecz z Niemcami u-15 powodzenia mlody :) |
Wydaje mi się ze Bania nie zagra w następnym meczu za kartki (8), tak samo jak Jędrszczyk który w Brzesku otrzymał czwarty żółty kartonik. Jeśli źle napisałem to prosze mnie poprawić.
Pozdrawiam
Kilinskiego 47 - Wto Maj 26, 2009 23:49
^^
Spoko spoko, bez paniki, Dla Baniowego to 8 kartka, ale to nic nie przeszkadza bo teraz nastepna pauza to ewentualnie dopiero po 10:)
Dla Jedrszczyka to pierwsza kartka w II lidze, w I miał 3, ale kartki się nie sumują, także nikt nie wisi po Brzesku:)
krochmal - Sro Maj 27, 2009 11:03
Kilinskiego 47 napisał/a: | (...)
Dla Jedrszczyka to pierwsza kartka w II lidze, w I miał 3, ale kartki się nie sumują, także nikt nie wisi po Brzesku:) |
Nie wiem, nie znam do końca regulaminu ale skoro się nie sumują kartki z sezonu to dlaczego z Nidą nie grał Berliński, który jak podano pauzował za 4 żółte kartoniki ??
A co do samego meczu - mówiąc krótko - wierzę w to, że w niedzielę będzie święto w Nowym Sączu :D
arkoniusz - Sro Maj 27, 2009 11:35
Araś zrobi swoje i w Łowiczy Górnik polegnie 1-0 a co to Sandecji myśle ze pewnie wygra i Awans do 1 ligi
krochmal - Sro Maj 27, 2009 11:52
Nawet nie tyle, że Araś ale Pelikan nie jest jeszcze w 100% pewny utrzymania bez baraży to po 1, Araszkiewicz jest zbyt mądrym i doświadczonym szkoleniowcem aby coś odwlekać na wyjazdową ostatnią kolejkę i po 3 - Pelikan na swoim boisku jest bardzooo groźną ekipą.
style - Sro Maj 27, 2009 12:14
RADZIUFAN - swietna zapowiedź na stronie głównej!
Co do meczu niema w sumie o czym duzo gadac, poprostu niema innej opcji jak wygrana !
arkoniusz - Sro Maj 27, 2009 13:44
a my musimy i po prostu im w tym pomóc na sektorze F :P
Fallen - Sro Maj 27, 2009 14:22
Napisze jednego posta odnośnie tego meczu!
Zapraszać kolegów ciotki mamy wszystko!
I nie sektor F a cały!!! Cały stadion!! Doping przez 90 min na pełnych siłach!
Chociaż jeden mecz.
Ponieśmy naszych graczy monstrualnym dopingiem!
Pokażmy, że Sącz jest głodny pierwszej ligi!
Do zobaczenia na meczu
[ Dodano: Sro 27 Maj, 2009 ]
I jeszcze jedno...przyjdźmy w pasiakach lub białych koszulkach!
Kilinskiego 47 - Sro Maj 27, 2009 19:20
krochmal napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | (...)
Dla Jedrszczyka to pierwsza kartka w II lidze, w I miał 3, ale kartki się nie sumują, także nikt nie wisi po Brzesku:) |
Nie wiem, nie znam do końca regulaminu ale skoro się nie sumują kartki z sezonu to dlaczego z Nidą nie grał Berliński, który jak podano pauzował za 4 żółte kartoniki ??
|
Ale Berliński dostał te kartki grając w II ligowym Zagłębiu Sosnowiec, a Jędrszczyk w I ligowej Kmicie!
Kartki z różnych lig się nie sumują, ale z tego samego poziomu rozgrywkowego już tak, mam nadzieję, że już wszystko jasne:)
GoToSleep - Sro Maj 27, 2009 21:26
No moim zdaniem nie bedzie latwo ale mam nadzieje ze juz w niedziele ok 19 bedziemy mogli wspolnie cieszyc sie awansem!!!
SANDECJA-RUCH 2:1
Pelikan-Gornik 1:0
... po swietnych meczach zawodnikow obu druzyn :))
misiek_1984 - Czw Maj 28, 2009 01:18
Ja tez wierze w taki scenariusz :) Czuje, ze Pelikan zagra podwojnie ambitnie - przede wszystkim graja dla siebie, bo dla pewnosci utrzymania powinni wygrac, a dwa ze na pewno trener Araszkiewicz dodatkowo chcialby nam pomoc.
Nasi zawodnicy tez wiedza o co graja, wiec jestem spokojny o wynik. Zdali trudny egzamin w Brzesku, wiec wierze w nich tym bardziej.
Co do wynikow... najwazniejsze sa zwyciestwa Sandecji i Pelikana. Ale tak bramkowo hmmm powiedzmy, ze prognozuje 2:0 w Nowym Sączu i 2:1 w Łowiczu.
arkoniusz - Czw Maj 28, 2009 14:13
Fallen napisał/a: | I nie sektor F a cały!!! Cały stadion!! Doping przez 90 min na pełnych siłach!
Chociaż jeden mecz.
I jeszcze jedno...przyjdźmy w pasiakach lub białych koszulkach! |
No i co z tego ze napiszesz ktos na forum caly stadion jak i tak tylko sektor F i C bedzie spiewał raz z tego co pamietam to na meczy z KSZO po szczeleniu gola caly stadion spiewał chociaz z drugiej strony ten mecz jest ważniejszy i moze byc tak jak napisałes bo jak Sandecja wygra nie tylko stadion bedzie swietowal ale caly Nowy Sącz awnsu do 1 ligi
Fallen - Czw Maj 28, 2009 14:22
No i kur.. nic ;]
[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 ]
Pisać sobie nie mogę?
Piszę bo chcę bo mam taką wizję. Może ktoś ją pochwyci i o kilka głów będzie więcej.
Na tym polega motywacja. Zaczynasz się od srupudupuświecidełek( w tym przypadku mój post) a kończy na czymś większym :)
style - Czw Maj 28, 2009 15:00
arkoniusz napisał/a: | Fallen napisał/a: | I nie sektor F a cały!!! Cały stadion!! Doping przez 90 min na pełnych siłach!
Chociaż jeden mecz.
I jeszcze jedno...przyjdźmy w pasiakach lub białych koszulkach! |
No i co z tego ze napiszesz ktos na forum caly stadion jak i tak tylko sektor F i C bedzie spiewał raz z tego co pamietam to na meczy z KSZO po szczeleniu gola caly stadion spiewał chociaz z drugiej strony ten mecz jest ważniejszy i moze byc tak jak napisałes bo jak Sandecja wygra nie tylko stadion bedzie swietowal ale caly Nowy Sącz awnsu do 1 ligi |
mi sie zdaje ze raczej po stRZeleniu gola
Ja bym tam nie liczył na Pelikana ... jak wygraja to będzie super, ale po ch*j zamartwiac się Pelikanami i innymi drużynami... wygrac dwa ostatnie mecze i jest awans a nie pokładac nadzieje w innych drużynach. Oczywiscie każdy by chciał aby Sandecja wywalczyła awans juz w niedziele przy wygranej Pelikana.
Zauważyłem tez ze nasi kopacze bardzo rzadko strzelaja z dalszych odległosci a koncentrują sie raczej oddaniu strzału juz z pola karnego.... moim zdaniem jest to błąd, powinni czesciej bombardowac bramke przeciwnika.
Fallen - Czw Maj 28, 2009 15:46
Błąd błędem lecz szkoda oddawać piłki niecelnymi strzałami skoro można podejść z piłką pod bramke..no właśnie podejść...tylko to nie wychodzi.
KubaNS - Czw Maj 28, 2009 15:51
Mozna wogole wchodzic z pilka do bramki, bo po co tylko blisko "podchodzic". Jak sie bawic, to sie bawic na calego... ;)
A tak powazniej to trzymajcie jakis poziom dyskusji, bo zabawnie czasem jest.. Naprawde nie ma obowiazku pisac w kazdym temacie sto tysiecy postow. Lepiej jeden ale z sensem:)
style - Czw Maj 28, 2009 16:03
Fallen napisał/a: | Błąd błędem lecz szkoda oddawać piłki niecelnymi strzałami skoro można podejść z piłką pod bramke..no właśnie podejść...tylko to nie wychodzi. |
wychodzic wychodzi ale czesto sa tez głupie straty lub brak pomysłu a nie zaszkodzi oddac kilka strzalow z zaskoczenia - a noz cos wpadnie :)
Taka Wieliczka oddała dwa strzał z daleka, i co ? 2 ładne bramki
ale co do tych strzałów to tylko moje takie spostrzezenia
Ad@ś=) - Pią Maj 29, 2009 13:27
Ruch pożegnał dwóch piłkarzy
Ruch Wysokie Mazowieckie kolejny już raz nie wywalczył awansu do I ligi. Prezes klubu rozstał się więc z dwoma najstarszymi i najlepiej opłacanymi piłkarzami.
Zawodnikami, którzy od przyszłego sezonu nie będą reprezentować barw Ruchu Wysokie Mazowieckie są 36-letni Dzidosław Żuberek i 35-letni Bartosz Jurkowski. Żuberek do Ruchu przeszedł w 2007 roku z Jagiellonii Białystok. W pierwszej rundzie w barwach Ruchu zdobył 8 goli. W kolejnym pełnym już sezonie trafił do siatki rywali 19 razy. W obecnych rozgrywkach zdobył 11 goli. Od jego pojawienia się w klubie jest najskuteczniejszym piłkarzem drużyny.
- Nie rozumiem tej decyzji, gdyż dla tego klubu trochę bramek przecież strzeliłem - dziwi się Żuberek. - Zabroniono mi nawet trenować z drużyną, nie spodziewałem się takiego traktowania. Najdziwniejsze jest to, że włodarze klubu tłumaczyli mi, że ta decyzja to efekt ostatniego spotkania, przegranego z Sokołem. A ja zagrałem w tym meczu mimo kontuzji. Awansu nie wywalczyliśmy, ale to nie jest takie proste. Kończyć kariery jeszcze nie będę, gdyż zdrowie pozwala mi jeszcze na grę. Poszukam innego klubu i mam nadzieję jeszcze przez sezon pogram w piłkę.
Bartosz Jurkowski do Ruchu dołączył przed obecnym sezonem. Obrońca, który w swojej karierze rozegrał blisko 200 spotkań w ekstraklasie nie prezentował się najlepiej. Piłkarz w ostatnim czasie musiał godzić grę z pełnieniem roli komentatora telewizyjnego.
- Dla mnie jest to decyzja zrozumiała, gdyż już nie mamy szansy na awans i niech teraz grają zawodnicy młodsi lub ci, którzy mniej dostawali czasu na występy - stwierdza Jurkowski. - Tym bardziej że ja jestem kontuzjowany i tak nie mógłbym grać. Kontrakt mam jeszcze ważny do zakończenia sezonu, a jeżeli władze klubu nie widzą mnie w składzie, to po prostu nie będę tam grał.
- Ci zawodnicy nie gwarantują nam osiągnięcia zadowalających wyników ani w dwóch ostatnich meczach sezonu, ani w przyszłości, więc kontrakty z nimi nie będą przedłużone - mówi Seweryn Sapiński, prezes klubu. - Cel sportowy nie został osiągnięty więc postanowiliśmy zrezygnować z najstarszych i najlepiej opłacanych piłkarzy. Planujemy przed nowym sezonem odmłodzić skład. Praktycznie ten zespół, z niewielkimi zmianami, o awans nieskutecznie walczył już drugi sezon. Na dzień dzisiejszy myślę, że zrezygnujemy z około 30 procent zawodników jacy są obecnie w kadrze.
Prezes klubu nie zamierza rozstawać się z trenerem - Piotrem Zajączkowskim, który ma za sobą trzy nieudane próby awansu na zaplecze ekstraklasy.
- Trenerowi kończy się kontrakt po sezonie, ale o nowym jeszcze nie rozmawialiśmy - twierdzi prezes. - Mimo wszystko chcielibyśmy, aby szkoleniowiec został w klubie. To jest sport i po prostu nie udało nam się awansować, a całą winą nie można obarczać tylko trenera. Na razie chcemy dograć dwa mecze do końca rozgrywek, zająć jak najwyższą pozycję w tabeli i wtedy będziemy planować co dalej.
żródło: Gazeta Wyborcza Białystok
Ciekawe czy zawirowanie w klubie będą miały wpływ na gre gości w niedziele?!
pero - Pią Maj 29, 2009 13:45
liczę na pewne i zdecydowane zwycięstwo, przeciwnik niby dobry ale po ostatnich zawirowaniach u nich wygląda na to że już uszło z drużyny powietrze i będą chcieli dograć do końca ale już bez fajerwerków...
a u nas mamy dalej cel do zrealizowania, oczywiście presja wyniku jest ale akurat w niedziele wydaje mi się że będzie ona naszym sprzymierzeńcem
stawiam na 3:0... i kto wie może już awans...
carbid - Pią Maj 29, 2009 15:01
chyba jednak lepiej bylo by jak by zagrali swoim normalnym skladem, a tak nie wiadomo co za młodzież wybiegnie na boisko, ale jak juz wybiegnie to bedzie gryzła trawe zeby sie trenerowi pokazać w meczu z wice liderem.
jestem jednak dobrej mysli i stawiam na 2:0
narkins - Pią Maj 29, 2009 19:14
mecz do łatwych na pewno nie bedzie należał ale mam nadzieje ze 3:1 Dla NASZYCH
i 1:0 dla PELIKANA :):):):):):)
Fallen - Pią Maj 29, 2009 20:46
A ja powiem krótko...1:0 dla Sandecji a Pelikan zremisuje 2:2
Boczek_YG - Pią Maj 29, 2009 22:29
Moim zdaniem :D Pelikan pokaże klasę i wygra mecz . Araś odpowiednio ich zmowytuje , pamiętajmy , że duchem jest ciągle w Nowym Sączu .
Jeśli chodzi o Sandecję to pójdą na całość 3:0 , po meczu obfitującym w okazje :] . Oczywiście nasza drużyna zostanie uskrzydlona przez MEGADOPING przez całe 90 minut spotkania :] .
rossobianco - Sob Maj 30, 2009 09:59
Obaj w/w zawodnicu Ruchu z ktorymi nieprzedłużono kontraktów do NS nie jadą....
"Ruch Wysokie Mazowieckie na mecz z wiceliderem drugiej ligi Sandecją Nowy Sącz jedzie bez Dzidosława Żuberka oraz Bartosza Jurkowskiego. Obaj doświadczeni piłkarze usłyszeli, że klub nie przedłuży z nimi kontraktu."
cały artykuł: http://www.ruch.wys.maz.p...d=615#komentarz
darecki_78 - Sob Maj 30, 2009 11:40
Sandecjo graj swoje bym mógł oglądac Cie w I lidze !!!! Tak długo sie czekało na sukces wiec licze ze bez żadnych pomocnych wyników uda sie wybiegać ten sukces jakim jest awans Sandecji Nowy Sącz do grona pierwszoligowców .
narkins - Sob Maj 30, 2009 14:04
cisnienie juz coraz większe a do meczu jeszcze 1 dzien i 2 h
Stadion bedzie pełny w radiu dzis od rana mowia ze bedzie full :):):):):):)
wawus1986 - Sob Maj 30, 2009 14:17
gdzie mozna kupic bilety w przedsprzedarzy??? :) Prosze o odpowiedz !!!
Kilinskiego 47 - Sob Maj 30, 2009 14:18
^^
a co to jakieś wrózki w tym radiu, czy co?:) Jak bedzie burza albo jakiejś inne oberwanie chmury to juz widze jak bedzie full...
Co do meczu - 1:0 dla nas po skutecznym "antyfutbolu":)
DNL - Sob Maj 30, 2009 14:18
wawus1986 napisał/a: | gdzie mozna kupic bilety w przedsprzedarzy??? :) Prosze o odpowiedz !!! |
TOTOTMIX na Nawojowskiej.
wawus1986 - Sob Maj 30, 2009 14:23
dzieki DNL :)
domino1 - Sob Maj 30, 2009 14:54
sandecja 2-0 ruch wys. maz.
pelikan 2-0 wieliczka
x_cite - Sob Maj 30, 2009 14:54
narkins napisał/a: | cisnienie juz coraz większe a do meczu jeszcze 1 dzien i 2 h
Stadion bedzie pełny w radiu dzis od rana mowia ze bedzie full :):):):):):) |
a w którym to radiu mówili o Sandecji??? od kiedy jest RMF Maxxx to nic nie mówili o meczach przy K47.
Ale jest szansa na szersze relacje z K47 - zaczęła nadawać Eska Małopolska, która wkrótce zmieni nazwę na Eska Nowy Sącz. Może wtedy będzie tak jak za czasów Galicji:)
narkins - Sob Maj 30, 2009 15:19
Cytat: | Wysłany: Dzisiaj 14:54 [Cytuj]
narkins napisał/a:
cisnienie juz coraz większe a do meczu jeszcze 1 dzien i 2 h
Stadion bedzie pełny w radiu dzis od rana mowia ze bedzie full :):):):):):)
a w którym to radiu mówili o Sandecji??? od kiedy jest RMF Maxxx to nic nie mówili o meczach przy K47.
Ale jest szansa na szersze relacje z K47 - zaczęła nadawać Eska Małopolska, która wkrótce zmieni nazwę na Eska Nowy Sącz. Może wtedy będzie tak jak za czasów Galicji:) |
W wiadomościach w rmf maxxx sa wiadomości sądeckie :):):):):)
x_cite - Sob Maj 30, 2009 18:58
hehe jeśli to można nazwać wiadomościami:D
Jendrek - Sob Maj 30, 2009 22:46
Mam dwie wiadomości. Jedną dobrą i drugą też dobrą. Po pierwsze: Wieliczka nam nie zagraża bo zgłosiła drużynę do rozgrywek trzeciej ligi w następnym sezonie i niezależnie od miejsca w tym sezonie nie awansuje. Po drugie: Ruch jest słaby i jego jedynym atutem są stałe fragmenty gry. Jutro AWANS!
Kilinskiego 47 - Sob Maj 30, 2009 22:49
^^Skąd takie wiadomości odnośnie Wieliczki?
Jendrek - Sob Maj 30, 2009 22:57
Wiadomości prosto z Wieliczki.
Kilinskiego 47 - Sob Maj 30, 2009 23:01
Z kopalni soli chyba coś mi się zdaje:D
Jendrek - Sob Maj 30, 2009 23:02
Uznali, że starczy im kasy tylko na trzecią ligę i tam się zgłosili. Piłkarze grają za grosze, w zamian za to po sezonie dostają karty na rękę i szukają nowych klubów.
Milosz_1910 - Sob Maj 30, 2009 23:30
Oby to było prawdą:)....My skupmy sie tylko na jutrzejszym meczu...Trzeba wygrac i wtedy patrzec na innych:)...Obstawiam 2-0 dla NAS:)
AdoDC - Sob Maj 30, 2009 23:55
Możesz podać jakiś link do tej wiadomości?
Co do meczu : to nasza wygrana 2 ; 1 po dobrzej grze w 1 połowie, lecz słabej końcowce ;) strzela wkońcu Bania odblokowując się i prowadząc nas do 1 ligi:)
numertrzynasty - Nie Maj 31, 2009 01:46
Chylę czoła przed Górnikiem,. Dla mnie to rzecz niesamowita, że w dobie rządzącego wszystkim pieniądza chłopaki tak zawalczyli i to wbrew "wytycznym" zarządu, wbrew kondycji finansowej klubu. Ambicjonalnie. I to są zawodnicy i trener, którymi powinna się zainteresować I liga.
Fani Bianconeri - Nie Maj 31, 2009 08:09
Szykuje nam sie mecz w deszczu lipa. Ale my sie pogada nie przejmujemy wszyscy na Kilińskiego 47:) podro i dozobaczenia na meczu:):) I liga I liga Sandecja!!!!
kamilyes - Nie Maj 31, 2009 09:49
e tam mam nadzieję że z pogodą niebędzie tak źle... oby wywiało te chmurki ;)
KubaNS - Nie Maj 31, 2009 10:35
Paniska sie do sloneczka przyzwyczaily:) Co to za runda bez chociaz jednego meczu w deszczu. Byly czasy kiedy na deszcz na Sandecji czekalo sie z utesknieniem bo jakos wtedy te mecze zwyczajnie wychodzily.. Moze wynikalo to z tego ze najwiekszym atutem Sandecji byla wtedy walka, a w takich warunkach to ona byla najwazniejsza..
Teraz juz inna Sandecja biega po boisku, co nie oznacza ze w deszczu grac nie potrafi.. ale tego jeszcze nie wiemy.. ;)
Co do samych gosci. Gorzej w obronie niz z Sokolem zagrac juz chyba nie moga, bo niektore sytuacje nie tylko przy stracie obu bramek, byly z cyklu tych troche kabaretowych, co mozna zobaczyc w skrocie z tego spotkania.
A Sandecja? Wyjsc skoncentrowanym, ale nie zdenerwowanym i zrobic poprostu swoje. Nauczka z meczu z Wieliczka niech zostanie w pamieci. Na sliskiej murawie, przy "odstresowanych" rywalach strzaly zycia moga sie powtorzyc.. ;)
Edit: A popoludniu i tak sie wypogodzi.
internacionale - Nie Maj 31, 2009 10:49
Jakoś dziwnie spokojny jestem o dzisiejszy wynik. Nie mam pojęcia z czego to wynika...
ps. Może być dzisiaj problem z relacją live, (po dzisiejszej nocy sprzęt uległ "zniszczeniu" i nie wiem czy uda mi się zorganizować coś zastępczego.)
hell_boy - Nie Maj 31, 2009 11:23
internacionale napisał/a: |
ps. Może być dzisiaj problem z relacją live, (po dzisiejszej nocy sprzęt uległ "zniszczeniu" i nie wiem czy uda mi się zorganizować coś zastępczego.) |
a co to za sprzęt może bedzie mógł ktos jakos pomoc??
x_cite - Nie Maj 31, 2009 12:27
Kuba paniska czy nie paniska zawsze to lepiej posiedziec na meczu w ciepełku;))) hehe nie jest tak źle z tą pogodą!:)ważna wygrana i tyle!
kamil690 - Nie Maj 31, 2009 12:32
Mam pytanie gdzie mozna kupic juz teraz bilety na mecz z Ruchem ?
Sekta - Nie Maj 31, 2009 12:32
z powodu złej pogody dzisiaj wszyscy w białych pelerynkach !! :D
Sądeczanin - Nie Maj 31, 2009 12:36
Frodo napisał/a: | Mam pytanie czy wobec tego jak pada deszcz i jest zimno to na młynie konieczna biała koszulka?? czy mozna przyjsc w bluzie? |
:):) ważniejsza będzie Twoja obecność na tym meczu ... także wszyscy na Kilińskiego !!
toudiunio - Nie Maj 31, 2009 12:38
kamil690 napisał/a: | Mam pytanie gdzie mozna kupic juz teraz bilety na mecz z Ruchem ? |
W totomixie na millenium lub w biurach klubu...
To teraz biało-czarne parasole :D
matys5392 - Nie Maj 31, 2009 12:38
No niestety teraz mamy prawdziwe oberwanie chmury nad Sączem ;/
ktoS - Nie Maj 31, 2009 12:38
oj Panowie cos pogoda "smieszna" jak tak bedzie moga i mecz odwolac^^
x_cite - Nie Maj 31, 2009 12:41
szlag by trafił ie mogli grać kur** wczoraj! kto to wymyśla mecze w niedziele!
Sączersi - Nie Maj 31, 2009 12:41
No może żeby mecz odwołać to raczej nie chodziaż...No ale ten deszcz to przelotny:) raz leje raz nie:) może na mecz przestanie?:)
x_cite - Nie Maj 31, 2009 12:42
PZPN powinno planować terminarz z prognozą pogody na www.twojapogoda.pl hehe:D
Sączersi - Nie Maj 31, 2009 12:43
Lepiej gdyby mecz był wczoraj,wczoraj też padało ale nie aż tak
A ten...co z relacją live?bedzie czy nie w końcu?
Sądeczanin - Nie Maj 31, 2009 12:47
miejmy nadzieje ze do godz 16 przestanie padac...
Magda xD - Nie Maj 31, 2009 12:47
Deszczu precz ! ;D
x_cite - Nie Maj 31, 2009 12:48
http://www.pogodynka.pl/radary.php
zaznaczcie sobie po prawej stronie na skali godzinę 16 i zobaczcie jaka chmura nad Małopolską....:(
Sączersi - Nie Maj 31, 2009 12:49
Jeszcze 3 godz. do meczu,a leje jakby powódź miała być:/ Coś złe przeczucie z tą pogodą mam:/
Maerqin - Nie Maj 31, 2009 12:53
Nie rozumiem tych, ktorzy chca przewidziec wynik meczu Pelikana z Gornikiem, skad sie u Was biora takie typy? Idac Waszym tokiem myslenia to przeciez Pelikan o nic nie walczy, dlaczego mialby ''nie odpuscic'' Wieliczce i wygrywac np. 2:0 jak to ktos napisal....... Ogladalem wczoraj KATEM OKA;) mecz wisla-slask i tam np. wcale nie wygladalo jakby wks puszczal wisle na mistrza, gra byla wyrownana(przypominam, ze ogladalem z doskoku, rownolegle z Cracovia) a slask mial 2 slupki i poprzeczke(2:0 dla wisly) wiec nie wygladalo mi to na ''odpuszczanie''...Nie wiem tez dlaczego co mecz jest dyskusja o tym czy bedzie padalo czy swiecilo slonce. To zostawie bez komentarza...
Co do dzisiejszego meczu to celem jest tylko zwyciestwo, nie ogladanie sie na inne zespoly i wyniki bo to nie inne zespoly przeciez walcza o NASZ AWANS. Pilkarze z pewnoscia beda glodni zwyciestwa i w pelni zmobilizowani przed tym meczem, w koncu to przedostatnia kolejka. Moim zdaniem zapowiada sie walka na boisku(podobnie jak napisalem wyzej w meczu wisla-slask) a nie jakiestam ''odpuszczanie''. Nie typuje wyniku ale wiadomo ze licze na zwyciestwo NASZYCH !
Zaluje tez, ze jesli dzis wygramy to nie bedzie mnie w Saczu zeby swietowac awans...K***! Ale nadrobie moja nieobecnosc %%% :) POZDRO !!!
kamil690 - Nie Maj 31, 2009 12:53
tez to czarno widze ;/ ja chce mecz:(
sns1910 - Nie Maj 31, 2009 12:54
Jak będzie 1.500 osób dziś to będzie dobrze... ;) ale w sumie mogą być też pozytywne strony tego deszczu - przynajmniej ewentualny awans (czy bardzo duży krok w jego kierunku) będą świętować z piłkarzami Ci najwierniejsi, których nawet zła pogoda nie przestraszy :)
kamil690 - Nie Maj 31, 2009 12:55
no tak ale skad wiesz, ze meczu nie odwołają;)
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 12:56
^^Ale pierd.... co poniektórzy, mecz odwołają bo deszcz pada..., mało osób będzie, a wczoraj pisaliście że będzie dużo, bo tak w radiu mówili (wiem wiem, medią kłamią:)
Dajcie se na wstrzymanie.
Sączersi - Nie Maj 31, 2009 12:57
Mnie pogody nie przestraszy tylko chodzi o to,że naszemu bramkarzowi zapewne Koziołowi mogą się zdarzyć kiksy na miare stracenia bramki.Mokra murawa+Podkręcona piłka=Zapewne Gol.
narkins - Nie Maj 31, 2009 12:58
mam nadzieje ze bedzie nas duzo dzis i zaden deszcz ani wiatr nas nie powstrzyma :):):):):):):)
sns1910 - Nie Maj 31, 2009 12:58
Sączersi napisał/a: | Mnie pogody nie przestraszy tylko chodzi o to,że naszemu bramkarzowi zapewne Koziołowi mogą się zdarzyć kiksy na miare stracenia bramki.Mokra murawa+Podkręcona piłka=Zapewne Gol. |
Warunki i dla nas i dla nich będą takie same ;p Makuch i Zawadzki postrzelają z dystansu i coś na pewno wpadnie ;)
Maerqin - Nie Maj 31, 2009 12:58
KONIEC PIER*** NA TEMAT POGODY !!
KubaNS - Nie Maj 31, 2009 12:59
kamil690 i inni jemu podobni..
Czy Wy na mecze chodzicie od pol roku ?!
Poziom tego forum spada w zastraszajacym tempie, niestety.
sns1910.. Otoz to...
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 12:59
Sączersi napisał/a: | Mnie pogody nie przestraszy tylko chodzi o to,że naszemu bramkarzowi zapewne Koziołowi mogą się zdarzyć kiksy na miare stracenia bramki.Mokra murawa+Podkręcona piłka=Zapewne Gol. |
A temu z WM pewnie się kiksy zdarzyć nie mogą!?
Ja pierd... co się dzieje na tym forum od tej rundy to jest jakaś masakra, admini zróbcie coś z tym bo to jest kabaret jakiś.
VTR - Nie Maj 31, 2009 13:01
x_cite napisał/a: | szlag by trafił ie mogli grać kur** wczoraj! kto to wymyśla mecze w niedziele! |
Dokladnie :D Tak to bym byl w stanie stawic sie w Saczu na meczyku ;)
Sączersi - Nie Maj 31, 2009 13:01
sns1910 napisał/a: | Sączersi napisał/a: | Mnie pogody nie przestraszy tylko chodzi o to,że naszemu bramkarzowi zapewne Koziołowi mogą się zdarzyć kiksy na miare stracenia bramki.Mokra murawa+Podkręcona piłka=Zapewne Gol. |
Warunki i dla nas i dla nich będą takie same ;p Makuch i Zawadzki postrzelają z dystansu i coś na pewno wpadnie ;) |
Prawda ale na własnej murawie zawsze większa presja,a codo niektórych,Dlaczego mieliby odwołać mecz?Bo deszcz pada?<lol>
KubaNS - Nie Maj 31, 2009 13:03
Cytat: | Ja pierd... co się dzieje na tym forum od tej rundy to jest jakaś masakra, admini zróbcie coś z tym bo to jest kabaret jakiś. |
Po zakonczeniu rundy, mysle ze koniecznie sa porzadki przewietrzenie drobne. Ostatnio ciezko nadazyc z usuwaniem.
Taka tylko prosba. Forum to nie jest Gadu-Gadu.
Sączersi - Nie Maj 31, 2009 13:04
Przestało lać,teraz tylko niech już nie pada i git
KrzysieKKS - Nie Maj 31, 2009 13:06
Mecz odwołany z powodu deszczu ? Dobre...:))) Nie w takich warunkach graliśmy nieraz były ulewy, burze itp. A przeżywanie deszczu na forum to już całkiem beka... jak wam nie pasuje to ch*j zostańcie w domu i nic nie piszcie bo się tego czytać nie da.
Kuba nic tylko kasować takie posty i banować towarzystwo to się poziom utrzyma. :))
x_cite - Nie Maj 31, 2009 13:13
Kuba mnie też drażnią pewne rzeczy i co mam zrobić. Widać, że forum żyje i jest często odwiedzane. Co do treści postów to każdy ma swoje wyrobione zdanie na ten temat. Każdy też pisze co uważa za słuszne - jednak masz rację sporo postów mija się z tematem ale tak nie raz bywa i tyle:) koniec o pogodzie i do zobaczenia na wygranym meczu;)
Maerqin - Nie Maj 31, 2009 13:14
KubaNS napisał/a: | kamil690 i inni jemu podobni..
Czy Wy na mecze chodzicie od pol roku ?!
Poziom tego forum spada w zastraszajacym tempie, niestety.
sns1910.. Otoz to... |
NO NIESTETY TAK JEST, CORAZ WICEJ ''WIELKICH FANOW MALOLATOW'' CO KILKA RAZY STADION WIDZIELI I CORAZ WIECEJ ICH MADROSCI I PIER*** NA FORUM. 1/3 TYCH POSTOW PO PROSTU NIE DA SIE CZYTAC !!!
ADMINI: WIECIE CO ROBIC. POZDRO!
Sączersi - Nie Maj 31, 2009 13:23
Już nie gadajmy o pogodzie bo o tym na GG sie pisze:) wrocmy do tematu glownego-meczu!
grubas_KKS - Nie Maj 31, 2009 14:17
Weźcie kur** po zakończeniu sezonu zróbcie porządek na tym forum bo coraz rzadziej mam ochotę tu zaglądać bo mnie krew zalewa co poniektórzy tu piszą !!!! Nawet od nowa zacznijcie działalność tego forum z tym że dostęp tu będą miały tylko osoby potwierdzone przez "samych swoich" żebym nie musiał ja i wiele innych osób czytać wypocin niektórych o rozkminkach o frekwencji na stadione bo ...deszcz pada =/ ŻAŁOSNE...
ps... DNL nawet nie usuwaj tego posta a tym bardziej nie myśl o wjebaniu mi ostrzeżenia za moje słownictwo na forum ;) Pozdro
[ Dodano: Nie 31 Maj, 2009 ]
PS... Sandecja wygra 2:0 ...Musi, bo już marzę o wyjeździe na Górnik Zabrze i wiele innych miejsc w PL ! 1 liga Sandecja !
x_cite - Nie Maj 31, 2009 14:24
grubas dostajesz ostrzeżenie;)))) Panowie trzymać poziom dyskusji i tu popieram jedną Twoją propozycję!ale to już w gestii Adminów:)
Frodo - Nie Maj 31, 2009 14:27
Licze na wygraną Sandecji, typuję 2:1. Jesli Górnik przegra to I LIGA I LIGA SANDECJA!
narkins - Nie Maj 31, 2009 14:29
Cisnienie juz takie ze ciezko wysiedziec w domu wiec ubieram sie syna tez i na K47 :):):):):)
Zawsze i Wszędzie .... :):):):
Trebor13 - Nie Maj 31, 2009 14:47
Panowie-tylko spokój!Pogoda tez sie poprawiła i mamy Was wypuszczą na mecz:-D Nie zapomnijcie o szaliczkach:-D oczywiscie w paski.Ja tez nie moge wytrzymac-ubieram sie i wychodze obserwować sukces na skalę stulecia Naszego Klubu.
Dziekan - Nie Maj 31, 2009 14:56
Będzie gdzies prowadzona relacja Live radiowa badz internetowa z meczu?
20' gol dla Ruchu przegrywamy 0:1
krzysiek186 - Nie Maj 31, 2009 16:35
Gol dla nas :D
Dziekan - Nie Maj 31, 2009 16:36
35' 1:1 Gawęcki
VTR - Nie Maj 31, 2009 16:38
K**wa ale sie zestresowalem jak zobaczylem na relacji ze przegrywamy mimo iz gra wg. relacji wyglada przyzwoicie :/
hell_boy - Nie Maj 31, 2009 16:42
gdzie jest relacja z meczu live??
krzysiek186 - Nie Maj 31, 2009 16:45
Na www.mkssandecja.pl,a Pelikan strzelił gola Górnikowi :)
kls86 - Nie Maj 31, 2009 16:45
na stronie oficjalnej klubu.
VTR - Nie Maj 31, 2009 16:45
www.mkssandecja.pl
Pelikan wygrywa z Gornikiem!
Zwiru_NS - Nie Maj 31, 2009 16:46
Grzelczak podaje do Kozuba ten pokonuje bramkarza gości. Pelikan prowadzi z Górnikiem 1:0
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 16:50
No to w łowiczu dobry wynik:0 ale cóż nam on da jeśli my nie wygramy???
goral - Nie Maj 31, 2009 17:18
W Łowiczu nadal 1:0 ale Gornik ma coraz wieksza przewage
transmisja live Pelikana z Gornikiem:
http://kspelikan.lowicz.p...tid=4&Itemid=97
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 17:29
nie był bym przekonany co do przewagi górnika.więcej lepszych okazji ma pelikan.ale martwi mnie wynik w Sączu...
K@KS - Nie Maj 31, 2009 17:42
Jak utrzyma się 1:1 a Górnik wtopi w Łowiczu, to mamy taki awans jak Wisła mistrzostwo wczoraj o tej porze.
Czyli 99% ;>
Zwiru_NS - Nie Maj 31, 2009 17:52
Koniec meczu Pelikan pokonuje Górnika 1:0.
WP - Nie Maj 31, 2009 17:52
ile jescze do konca spotkania sandecji???
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 17:53
Pelikan zrobił co miał i wygrał a Sandecja niestety tylko zremisoawała....
WP - Nie Maj 31, 2009 17:53
ile jescze do konca spotkania sandecjii???
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 17:55
już sie skończyło...
VTR - Nie Maj 31, 2009 17:55
A bylo tak blisko ;/ Trudno sie mowi i za tydzien w Piotrkowie trzeba przypieczetowac awans.
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 17:58
Właśnie z relacji wynika że niewile brakło. ale prawddę powiedziawszy to badziej martwiliśmy sie o to czy wygra Pelikan a nie czy my wygramy gdyż wszyscy byli pewni zwycięstwa. Za tydzień będzie bardzo ciężko.I tam trzeba wygrać tym bardziej że o awans chyba znów liczy sie Start bo nie uwierzę że stracił punkty z łomżą
SWEET - Nie Maj 31, 2009 17:59
Panowie i panie brakuje nam remis do awansu,mamy lepszy stosunek bramkowy. Górnik musiałby wygrac 5:0 a my zremisowac ale mało to jest prawdopodobne wiec remis nam wystarczy. A chodzi o wyniki pomiedzy Górnikiem to mysmy wygrali unich 2:1 a oni unas 2;1. Nie mozemy przegrac tego meczu z Concordią.
Start wygrał z Łomża wiec Start tez sie liczy ale musi wygrac z KSZO i czekac na potkniecie Górnika i Sandecji. Wiec zwyciestwo lub zemis nam powinnien wystarczyc
krzysiek186 - Nie Maj 31, 2009 18:02
Świętowanie awansu będzie po meczu w Piotrkowie. Analogiczna sytuacja była rok temu, kiedy Sandecja zapewniła sobie grę w nowej II lidze wygrywając z Avią Świdnik. Tak na prawdę, to punktowo mógłby nas wyprzedzić teraz tylko Górnik, ale oni się wycofują z rozgrywek jak się sezon skończy.
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 18:02
ale ja nie jestem pewien czy przy równej liczbie punktów nie trzeba rozgrywać wtedy dodatkowego meczu jeśli mecze pomiędzy dwiema drużynami wyszły na remis. a w dodatku bardzo sie boję tego osatniego meczu.różnie może być...
i jeszcze jedno.w piątek górnik gra z Wigrami. z tego co na szybkiego dodałem punkty po dzisiejszej kolejce to wigry nie są pewne utrzymania bez baraży więc z Górnikiem będą walczyły na całego...
SWEET - Nie Maj 31, 2009 18:05
misiokoda napisał/a: | ale ja nie jestem pewien czy przy równej liczbie punktów nie trzeba rozgrywać wtedy dodatkowego meczu jeśli mecze pomiędzy dwiema drużynami wyszły na remis. a w dodatku bardzo sie boję tego osatniego meczu.równie może być... |
Najpier decyduja mecze pomiedzy druzynami tak jak jest w Ekstraklasie a potem bramki jezeli byłby taki samy stosunek bramek to wtedy bedzie mecz decydujacy o wszystkim
2. Sandecja Nowy Sącz 33 61 18 7 8 56-29 11 4 2 33-12 7 3 6 23-17
3. Górnik Wieliczka 33 59 18 5 10 48-25 8 3 5 28-16 10 2 5 20-9
4. Start Otwock 33 58 16 10 7 44-36 9 5 2 18-9 7 5 5 26-27
ERNESTO - Nie Maj 31, 2009 18:10
SWEET napisał/a: | misiokoda napisał/a: | ale ja nie jestem pewien czy przy równej liczbie punktów nie trzeba rozgrywać wtedy dodatkowego meczu jeśli mecze pomiędzy dwiema drużynami wyszły na remis. a w dodatku bardzo sie boję tego osatniego meczu.równie może być... |
Najpier decyduja mecze pomiedzy druzynami tak jak jest w Ekstraklasie a potem bramki jezeli byłby taki samy stosunek bramek to wtedy bedzie mecz decydujacy o wszystkim |
Mylisz sie. Decyduje bilans spotkan bezposrednich. W przypadku druzyn grajacych o cos baraze/awans itp. nie brany pod uwage jest stosunek bramek, bedzie dodatkowy mecz. Tak wiec w Piotrkowie trzeba wygrac
grubas_KKS - Nie Maj 31, 2009 18:11
No i zamiast cieszyc sie z awansu dzisiaj to w piątek szykuje sie mega horror! I Concordia jest mocna u siebie i mimo ze gra o nic to na pewno Sandecji nie odpuści =/ Nie możecie zakładać że wystarczy tylko remis,zawsze się gra o zwycięstwo więc piłkarze mają tam nawet gryźć trawę byle by dało to upragniony awans do 1 ligi! Mam nadzieję że jak i piłkarze to i kibice(nie wszystkich to się tyczy bo wiadomo że Ci co zawsze będą na bank w Piotrkowie) się zmobilizują i w dobrej liczbie wspomogą zespół w walce o awans! Pozdro!
narkins - Nie Maj 31, 2009 18:15
Co za smutek dzis :(:(:(:(:(:(:(
pelikan wygral a my :(:(:(:(
bedzie trzeba sie szybko na concordie wybrac wiec do Admina
szybko nowy temat na temat wyjazdu :):)
PROSTO. - Nie Maj 31, 2009 18:16
a była okazja juz dzisiaj awansować no szkoda trzeba walczyć w piątek :(
1980_NS - Nie Maj 31, 2009 18:17
Panowie, to co się dzisiaj działo na sektorze A to są już naprawdę jaja. Siedziałem tam w 1 połowie. Pełno ludzi, którzy krzyczeli tylko dwa słowa: "przyjmij" "przerzuć". Każde nieudane zagranie naszych kwitowane krytyką. Próbowałem coś tam upomnieć dziadów ale nic z tego. Poszedłem na drugą połowę na sektor C. Widziałem stamtąd sytuację, kiedy Moskal coś krzyczy w kierunku sektora A. Po meczu dowiaduje się od ojca, że dziadki go zwyzywały, że nędzny trener itp. a on nie wytrzymał. To już chyba przesada. Ławka naszych pod sektor C od nowego sezonu!
SWEET - Nie Maj 31, 2009 18:19
ERNESTO napisał/a: | SWEET napisał/a: | misiokoda napisał/a: | ale ja nie jestem pewien czy przy równej liczbie punktów nie trzeba rozgrywać wtedy dodatkowego meczu jeśli mecze pomiędzy dwiema drużynami wyszły na remis. a w dodatku bardzo sie boję tego osatniego meczu.równie może być... |
Najpier decyduja mecze pomiedzy druzynami tak jak jest w Ekstraklasie a potem bramki jezeli byłby taki samy stosunek bramek to wtedy bedzie mecz decydujacy o wszystkim |
Mylisz sie. Decyduje bilans spotkan bezposrednich. W przypadku druzyn grajacych o cos baraze/awans itp. nie brany pod uwage jest stosunek bramek, bedzie dodatkowy mecz. Tak wiec w Piotrkowie trzeba wygrac |
Za bardzo sie rozpedziłem. Tak pomiedzy druzynami bezposredni mecze sie decyduja. Wiec na remis jest z Górnikiem a ze Startem mamy zły bo usiebie 4:2 a w Otwocku 0:2 wiec trzeba wygrac . Czeka nas horror w Piotrkowie
ERNESTO - Nie Maj 31, 2009 18:31
SWEET napisał/a: | Za bardzo sie rozpedziłem. Tak pomiedzy druzynami bezposredni mecze sie decyduja. Wiec na remis jest z Górnikiem a ze Startem mamy zły bo usiebie 4:2 a w Otwocku 0:2 wiec trzeba wygrac . Czeka nas horror w Piotrkowie |
I znow sie mylisz, z Otwockiem tez jest na remis. Bramki strzelone na wyjezdzie nie licza sie podwojnie :) To nie Liga Mistrzow ;)
Pozdro
SWEET - Nie Maj 31, 2009 18:37
ERNESTO napisał/a: | SWEET napisał/a: | Za bardzo sie rozpedziłem. Tak pomiedzy druzynami bezposredni mecze sie decyduja. Wiec na remis jest z Górnikiem a ze Startem mamy zły bo usiebie 4:2 a w Otwocku 0:2 wiec trzeba wygrac . Czeka nas horror w Piotrkowie |
I znow sie mylisz, z Otwockiem tez jest na remis. Bramki strzelone na wyjezdzie nie licza sie podwojnie :) To nie Liga Mistrzow ;)
Pozdro |
Teraz to ty sie myslisz. Bo wezmy taki przykład w Ekstraklasie o mistrzostwo pomiedzy Wisłą a Legia. W Krakowie było 1:0 dla Wisły a w Warszawie 2:1 dla Legii i kto miał lepszy stosunek??? Dlaczego Legia straciła szanse w przedostatniej kolejce na mistrzostwo??? Ja wiem ze to nie Liga Mistrzów ale takie sa fakty ...
Na koniec to jednak mamy gorszy bilans z Otwockiem :)
ERNESTO - Nie Maj 31, 2009 18:41
SWEET napisał/a: | ERNESTO napisał/a: | SWEET napisał/a: | Za bardzo sie rozpedziłem. Tak pomiedzy druzynami bezposredni mecze sie decyduja. Wiec na remis jest z Górnikiem a ze Startem mamy zły bo usiebie 4:2 a w Otwocku 0:2 wiec trzeba wygrac . Czeka nas horror w Piotrkowie |
Pozdro |
Teraz to ty sie myslisz. Bo wezmy taki przykład w Ekstraklasie o mistrzostwo pomiedzy Wisłą a Legia. W Krakowie było 1:0 dla Wisły a w Warszawie 2:1 dla Legii i kto miał lepszy stosunek??? Ja wiem ze to nie Liga Mistrzów ale takie sa fakty ... |
Jesli oba zespoly mialy rowna ilosc punktow na koniec sezonu i skonczyly z taka sama iloscia punktow, to decyduje bilans bezposrednich spotkan. Jesli jest identyczny (a w powyzszym przypadku jest, nie ma znaczenia, ze Wisla strzelila bramke na Legii), to decyduje mecz dodatkowy. Nie pamietam takiej akcji jednak
SWEET - Nie Maj 31, 2009 18:43
ERNESTO napisał/a: | SWEET napisał/a: | ERNESTO napisał/a: | SWEET napisał/a: | Za bardzo sie rozpedziłem. Tak pomiedzy druzynami bezposredni mecze sie decyduja. Wiec na remis jest z Górnikiem a ze Startem mamy zły bo usiebie 4:2 a w Otwocku 0:2 wiec trzeba wygrac . Czeka nas horror w Piotrkowie |
Pozdro |
Teraz to ty sie myslisz. Bo wezmy taki przykład w Ekstraklasie o mistrzostwo pomiedzy Wisłą a Legia. W Krakowie było 1:0 dla Wisły a w Warszawie 2:1 dla Legii i kto miał lepszy stosunek??? Ja wiem ze to nie Liga Mistrzów ale takie sa fakty ... |
Jesli oba zespoly mialy rowna ilosc punktow na koniec sezonu i skonczyly z taka sama iloscia punktow, to decyduje bilans bezposrednich spotkan. Jesli jest identyczny (a w powyzszym przypadku jest, nie ma znaczenia, ze Wisla strzelila bramke na Legii), to decyduje mecz dodatkowy. Nie pamietam takiej akcji jednak |
hehe. Ja sie nie lubie kłucic ale z Otwockiem mamy gorszy bilans ale jest 4:4. Taka jest pawda
jaro_jaro - Nie Maj 31, 2009 18:46
Wystarczy nam remis przy wygranych Wieliczki i Otwocka, wtedy
Sandecja 62 pkt.
Wieliczka 62 pkt.
Otwock 61 pkt.
z Wieliczką 3-3 (1-2 oba mecze), później liczy się bilans bramek, w których póki co jesteśmy lepsi, ale i tak najlepiej będzie wygrać w Piotrkowie ;]
SWEET - Nie Maj 31, 2009 18:47
jaro_jaro napisał/a: | Wystarczy nam remis przy wygranych Wieliczki i Otwocka, wtedy
Sandecja 62 pkt.
Wieliczka 62 pkt.
Otwock 61 pkt.
z Wieliczką 3-3 (1-2 oba mecze), później liczy się bilans bramek, w których póki co jesteśmy lepsi, ale i tak najlepiej będzie wygrać w Piotrkowie ;] |
Ja to juz pisałem ENESTO ale on wie swoje. Nie mam ochoty sie kłucic
ERNESTO - Nie Maj 31, 2009 18:51
Sorry, zwracam honor, z Otwockiem mamy gorszy bilans ... czyli jednak Liga Mistrzow ;)
9.2.1 przy dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
c. przy dalszej równości, według obowiązującej reguły UEFA, że bramki strzelone na wyjeździe liczone są „podwójnie,” korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
d. przy dalszej równości, korzystniejsza różnica bramek we wszystkich spotkaniach z całego cyklu rozgrywek,
e. przy dalszej równości, większa liczba bramek zdobytych we wszystkich spotkaniach z całego cyklu,
f. przy dalszej równości, wyższe miejsce w klasyfikacji Fair Play w sezonie 2008/2009
g. przy dalszej równości, w przypadku, gdy dwoma zespołami o jednakowej liczbie punktów są zespoły zajmujące pierwsze i drugie miejsce w tabeli Ekstraklasy, zespoły rywalizujące o miejsce w rozgrywkach UEFA, a także zespoły których kolejność decyduje o spadku bądź o miejscu barażowym w Ekstraklasie, zarządza się spotkanie barażowe na neutralnym, wyznaczonym przez Ekstraklasę SA, boisku. W przypadku remisowego wyniku spotkania w regulaminowym czasie zarządzona będzie dogrywka 2 x 15 minut, a w przypadku dalszej równości sędzia zawodów zarządza wykonanie rzutów karnych według obowiązujących przepisów.
Pzdr
moru - Nie Maj 31, 2009 18:51
Wielka szkoda :( ostatnie dwa mecze u siebie i tylko 1pkt. Tak w skrócie to dziś: zabrakło nam skuteczności, słaby sędzia, dobry doping ( kolejny raz sektor C pokazało się z dobrej strony) Trzeba wygrać w Piotrkowie, a my musimy w tym pomóc naszym piłkarzom!! Ciekawe jak w ostatniej kolejce zachowają się Wigry i KSZOki.... miejmy nadzieje że nie odpuszczą....
Bianconeri - Nie Maj 31, 2009 18:51
Ludu roboczy ważna sprawa - nasz kochany Włodzimierz zgubił na stadionie kurtkę (z motywami rugby), uczciwego znalazcę prosimy o kontakt bezpośrednio z Włodkiem lub o pozostawienie jej w klubie
Frodo - Nie Maj 31, 2009 18:52
No szkoda dzisiejszego meczu, Sandecja mogła to spokojnie wygrac gdyby atak był skuteczniejszy, bo z tego co widzę to kiepsko z wykończeniami akcji...
SilverCommander - Nie Maj 31, 2009 18:52
Wielka szkoda że się nie udało wygrać ... :/ ale nie ma co się oszukiwać od nowego sezonu mam nadzieje że I - ligowego ;] musimy poszukać napastników bo na dzień dzisiejszy takowych raczej nie mamy albo raczej są ale tylko na "papierze" i ogólnie raczej z tą kadrą zawodników która w tej chwili jest (bez wzmocnień lub zamiany około 5 - 6 graczy) nie mamy co w tej I - lidze szukać ... teraz byle do piątku szykuje się prawdziwy horror mam nadzieje że Sandecja zrobi wszystko by wygrać innego wyjścia nie ma :] ...
ps. co do "dziadków" to dzisiaj za mną też tacy "znawcy" stali co chwila krytyka a już przegięciem były teksty ich w stylu "teraz Sandecja na pewno straci bramkę" czy "Kolejarz jest leszy on nich" oby jak najmniej takich "kibiców" przychodziło na stadion, albo zamknąć ich w klatce z kibicami drużyny przyjezdnej ;]
Największy PLUS tego meczu to Frekwencja nie spodziewałem się aż tylu ludzi było na pewno około 4,500 tys. więc widać że w Sączu tkwi wielki potencjał i ludzie są "głodni" piłki na najwyższym poziomie ligowym :] ... nam nadzieje że to też zauważą sponsorzy.
biker_ns - Nie Maj 31, 2009 18:54
Tak czy innaczej Sandecja zafundowała sobie hiper horror troche na własne życzenie,mam na myśli multum niewykorzystanych sytuacji/nie chce naskakiwać na trenera Moskala ale identyczna sytuacja była z Kmitą,wiele sytuacji bardzo słaba skuteczność/.Po tym meczu człowieka aż szlak trafia.W Piotrkowie może być bardzo ciężko bo Concordia ma u siebie niezły bilans.Przed meczem z Ruchem niektórzy mówili że Ruch gra już na luzie.....Concordia też będzie grała na luzie.Coś mi się wydaje że będą potrzebne krople na uspokojenie.Dodatkowo szkoda tej straty punktów w kontekście zachowania kibiców,prawie cały stadion momentami pokazywał wielką klasę,więc szacunek dla wszystkich którzy byli na Kilińskiego.
Jestem jednak urodzonym optymistą i nie wyobrażam sobie innego scenariusza jak Nasz awans.
POZDRAWIAM
pawlus17 - Nie Maj 31, 2009 18:57
Witam!
Jestem kibicem Cracovii i cieszę się bardzo że Sandecja jest tak bliska awansu :D szkoda że dziś nie udało się wygrać i zapewnić sobie awansu ale jestem przekonany że za tydzień będzie świętowanie :D!
A my niestety najprawdopodobniej spadmy na rok do 1 ligi ;/ więc będzie okazja do wspólnych meczy, z niecierpliwością czekam na wyjazd do Sacza :D!
Pozdrawiam i powodzenia!
SWEET - Nie Maj 31, 2009 18:57
9.2.1 przy dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
c. przy dalszej równości, według obowiązującej reguły UEFA, że bramki strzelone na wyjeździe liczone są „podwójnie,” korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
d. przy dalszej równości, korzystniejsza różnica bramek we wszystkich spotkaniach z całego cyklu rozgrywek,
e. przy dalszej równości, większa liczba bramek zdobytych we wszystkich spotkaniach z całego cyklu,
Wiec remis nam wytarczy z Concordią,mam nadzieje ze Wigry nie odpuszcza tego meczu i nie przegraja 5:0
DNL - Nie Maj 31, 2009 18:58
moru napisał/a: | dobry doping |
Jestem odmiennego zdania, mowa o mlynie.
Ale to juz nie w tym temacie powinno byc.
Co do meczu, szkoda ze nie udalo sie wygrac. Chociaz, prawde mowiac chyba nie zasluzylismy w tym meczu na 3 punkty.
Swietowanie trzeba odlozyc do 5 czerwca, oby ; )
jaro_jaro - Nie Maj 31, 2009 19:00
Wigry walczą o punkty żeby uniknąć gry w barażach ;)
style - Nie Maj 31, 2009 19:12
1980_NS napisał/a: | Panowie, to co się dzisiaj działo na sektorze A to są już naprawdę jaja. Siedziałem tam w 1 połowie. Pełno ludzi, którzy krzyczeli tylko dwa słowa: "przyjmij" "przerzuć". Każde nieudane zagranie naszych kwitowane krytyką. Próbowałem coś tam upomnieć dziadów ale nic z tego. Poszedłem na drugą połowę na sektor C. Widziałem stamtąd sytuację, kiedy Moskal coś krzyczy w kierunku sektora A. Po meczu dowiaduje się od ojca, że dziadki go zwyzywały, że nędzny trener itp. a on nie wytrzymał. To już chyba przesada. Ławka naszych pod sektor C od nowego sezonu! |
Tez widzialem ze Moskal cos krzyczał w strone sektora A, ale powstrzymam sie od komentarzy tych "kibico-trenerow" z A.
Teraz co do meczu :
Najpierw trzeba podkreslic swietna liczbe kibicow na stadionie mimo niepewnej i dosyc lipnej pogody - brawo
I połowa - bardzo mi sie podobała ale tez raził brak skutecznosci. Duzo akcji i całkiem fajna gra
II połowa - zero pomysłu, taki sam scenariusz gry przez 45 minut - podanie na skrzydlo i dosrodkowanie... Powolna i bardzo czytelne gra, powoli zaczynałem sie bac ze zaraz nam wpiepsza brame i bedzie po ptokach... niewiem co im sie stało w tej połowie...
Chciałem tez wspomniec o bardzo słabym meczu Chlipały gubił się i mieszał troche tak jakby nie mogł sie odanalezc - miejmy nadzieje ze miał słaby dzien :)
I wspomne tez o sedziowaniu - arbiter gwizdał wszystko pod Ruch, kazde przewrocenie sie piłkarza z Ruchu było gwizdane.
Sandecja była lepsza i pretensje moze meic tylko do siebie ze jzu dzisiaj nie cieszymy sie z awansu.
ps. Wszystkie mecze u siebie w tej rundzie zaliczone :)
LOKOMOTYWA 1949 - Nie Maj 31, 2009 19:19
W przypadku równej ilości punktów Sandecja jest lepsza od Górnika,ale już od Otwocka niestety nie czyli w Piotrkowie trzeba wygrać,horror do końca miejmy nadzieje że z happy-endem
ERNESTO - Nie Maj 31, 2009 19:20
tyle, ze jak my zremisujemy, a Otwock wygra, to nas nie dogoni. bedzie mial punkt straty
DNL - Nie Maj 31, 2009 19:21
LOKOMOTYWA 1949 napisał/a: | ale już od Otwocka niestety nie czyli w Piotrkowie trzeba wygrać |
Nawet jak wygraja, a my zremisujemy mamy punkt wiecej od nich.
moru - Nie Maj 31, 2009 19:25
DNL napisał/a: | moru napisał/a: | dobry doping |
Jestem odmiennego zdania, mowa o mlynie.
Ale to juz nie w tym temacie powinno byc. |
Chodzi o ogólny obraz (mowa nie tylko o F) . Patrząc pod kątem całego sezonu raczej dzisiejszy mecz zaliczył bym na plus chociaż prawdą jest że mogło być dużo lepiej jednak najgorzej też nie było, wiec nie ma co narzekać.... ale to tylko moje skromne zdanie.
Nie ma co oglądać się na rywali trzeba w Piotrkowie zrobić swoje, taka szansa na awans w przyszłym sezonie (o ile w ogóle kiedykolwiek) może się już nie powtórzyć... Szkoda tylko że mecz przełożony na piątek :/
sysa99 - Nie Maj 31, 2009 19:26
jp22 napisał/a: | 1980_NS napisał/a: | Panowie, to co się dzisiaj działo na sektorze A to są już naprawdę jaja. Siedziałem tam w 1 połowie. Pełno ludzi, którzy krzyczeli tylko dwa słowa: "przyjmij" "przerzuć". Każde nieudane zagranie naszych kwitowane krytyką. Próbowałem coś tam upomnieć dziadów ale nic z tego. Poszedłem na drugą połowę na sektor C. Widziałem stamtąd sytuację, kiedy Moskal coś krzyczy w kierunku sektora A. Po meczu dowiaduje się od ojca, że dziadki go zwyzywały, że nędzny trener itp. a on nie wytrzymał. To już chyba przesada. Ławka naszych pod sektor C od nowego sezonu! |
Tez widzialem ze Moskal cos krzyczał w strone sektora A, ale powstrzymam sie od komentarzy tych "kibico-trenerow" z A.
Teraz co do meczu :
Najpierw trzeba podkreslic swietna liczbe kibicow na stadionie mimo niepewnej i dosyc lipnej pogody - brawo
I połowa - bardzo mi sie podobała ale tez raził brak skutecznosci. Duzo akcji i całkiem fajna gra
II połowa - zero pomysłu, taki sam scenariusz gry przez 45 minut - podanie na skrzydlo i dosrodkowanie... Powolna i bardzo czytelne gra, powoli zaczynałem sie bac ze zaraz nam wpiepsza brame i bedzie po ptokach... niewiem co im sie stało w tej połowie...
Chciałem tez wspomniec o bardzo słabym meczu Chlipały gubił się i mieszał troche tak jakby nie mogł sie odanalezc - miejmy nadzieje ze miał słaby dzien :)
I wspomne tez o sedziowaniu - arbiter gwizdał wszystko pod Ruch, kazde przewrocenie sie piłkarza z Ruchu było gwizdane.
Sandecja była lepsza i pretensje moze meic tylko do siebie ze jzu dzisiaj nie cieszymy sie z awansu.
ps. Wszystkie mecze u siebie w tej rundzie zaliczone :) |
Ej Ty chodzisz na mecze Sandecji?? Piszesz ze byles na kazdym. To co gra Chlipała to... w każdym meczu. A trener Moskal go trzyma w tym składzie jak... Nie kiedy też robi dziwne zmiany:/ A wie ktoś może czemu dziś nie grał Piotr Bania??? Zabrakło go...
hanys - Nie Maj 31, 2009 19:36
Kilka tygodni temu pisalem Jakubowi eNeS ze awans moze sie rozstrzygnac na ostatnim meczu ;) I tak tez bedzie.
Szczerze powiedziawszy to nie widze nas jakos w tej pierwszej lidze, takie mecze jak z Wieliczka czy Ruchem to powinnismy wygrywac chcac awansowac i grac o cos w tej 1 lidze.
Ale wyniki przestaly mnie juz interesowac jais czas temu, bo te ciągle mowienie co sezon ze bedzie dobrze a potem walka o utrzymanie juz mi sie znudzily.
Pozdro
mariusz79 - Nie Maj 31, 2009 19:44
panowie ja siedze od parunastu lat na sektorze A i niestety ale to jest prawda z tymi dziadkami siedzą i narzekają to na trenera to na zawodników ale z drugiej strony trener faktycznie przegia z tym składem!!!!! panowie Broz w ataku sie nie nadaje wogóle powiedzmy sobie prawde on ma swoich pupilków którzy nic kompletnie nie grają Skrzypek i Zawiślan powinni grac od początku czy nie??
narkins - Nie Maj 31, 2009 19:59
jak Skrzypek i Zawiślan grali od pierwszych minut na swoich pozycjach (na skrzydłach)a Bania w ataku to zawsze byly u nas 3 punkty !!!!!!!
Broż jeden z droższych zawodników w itrzymaniu a co pokazuje ???????? to zostawiam juz kazdemu do przemyślenia
SEKTOR C dzis walczyliśmy :):):):):):):):):)
krochmal - Nie Maj 31, 2009 20:03
Co do meczu powiem tak. Dzisiaj powinniśmy mieć już 1 ligę. Tak, powinniśmy. Ruch przyjechał nastawiony całkowicie defensywnie, z nastawieniem na kontry. Gdyby nie błąd Szczepanika (trudno, błędy to podstawa gry w piłkę) myślę, że bramki by nie strzelili.
A Sandecja ??
Powiem szczerze - jak do tej pory starałem się powstrzymywać od krytyki to dziś już tego nie zrobię. Wydaje mi się, że graliśmy dziś w 9 - co na boisku robili Broź w ataku i Chlipała to ja nie rozumiem. I nie jest tu dla mnie żadnym tłumaczeniem, że Broź jako młodzieżowiec musiał grać - tak musiał grać ale nie w ataku bo tam był całkowicie bezproduktywny, natomiast nie wiem co się dzieje z Piotrem Chlipałą - w Stróżach strzelał masę bramek a u nas jakoś nie może się odnaleźć. Przecież tak naprawdę przez całą rundę gra bardzo, bardzo słabo. Dla mnie na dzień dzisiejszy atak to Fabianowski-Zawiślan. Fabianowski jest dużo bardziej skuteczniejszy od Chlipały a Zawiślan być może ma inklinacje do zbyt dużego kiwania ale jest na pewno pożyteczniejszy w ataku od Brozia. I wydaje mi się, że dzisiejszą zmianą trener przyznał się pośrednio do złego wyboru.
Co do samej gry - cóż - całą rundę wygląda tak samo. Są okresy, że gramy fajnie, mamy sytuacje ale co z tego jak brakuje wykończenia akcji. Natomiast przestoje jakie notujemy są czasem tak bardzo denerwujące, że szkoda mówić. Ale w tej rundzie jest konkretny cel, do którego dążymy i nie ważny styl ale ważne punkty.
Jedna rzecz wg mnie nie podlega jednak dyskusji. Jak już awansujemy ( w co głęboko wierzę) to niezbędne są wzmocnienia składu bo obawiam się, że wtedy nasza przygoda na zapleczu ekstraklasy potrwa jedynie rok.
A tego nikt by nie chciał.
SączerS - Nie Maj 31, 2009 20:07
narkins napisał/a: | jak Skrzypek i Zawiślan grali od pierwszych minut na swoich pozycjach (na skrzydłach)a Bania w ataku to zawsze byly u nas 3 punkty !!!!!!!
Broż jeden z droższych zawodników w itrzymaniu a co pokazuje ???????? to zostawiam juz kazdemu do przemyślenia
SEKTOR C dzis walczyliśmy :):):):):):):):):) |
Mam małe zastrzeżenia jeśli chodzi o doping jak sie włączacie w przyśpiewkę to starajcie sie śpiewać równo z młynem i jeszcze jak na młynie nie klaskają to na C tez nie powinniście klaskać a dzisiaj młyn sobie skakał a wy klaskaliście jak wszystko będzie równo będzie i głośniej i lepiej wyglądało ;)
mariusz79 - Nie Maj 31, 2009 20:08
szkoda mi tylko amfy ze po jego błędzie wpadła bramka ten chłopak wkłada całe serce w gre w przeciwieństwie do innych.
Trebor13 - Nie Maj 31, 2009 20:15
Wychodziłem z nastawieniem zobaczenia historycznego wydarzenia, a teraz chce o tym zapomnieć! Według mnie drużyna nie radzi sobie z presją wyniku. Może potrzeba jakiegoś spotkania z psychologiem, albo jakiegoś wstrząśnięcia?! Ocena meczu-coż..kupa szczęścia, że nie przegraliśmy. Nie tworzyliśmy drużyny a kilka indywidualnych akcji to za mało. Wyróżnić można jedynie Piegzika-grał na swoim poziomie i robił co mógł oraz Gawęckiego-wkurzył się nieporadnością kolegów, przyłożył nogę i uratował nam remis. Bramkarz niewiele miał do roboty, więc trudno go oceniać. Obrona niby poprawnie ale bramka stracona to niestety ich zasługa a i pozostałe niepewne interwencje doprowadzały do nerwowości. Środek pola-tu przegraliśmy-sam Zawadzki to za mało na świetnie dysponowanych przeciwników. A atak-cóż do 65 minuty nie mieliśmy tej formacji. Dziadki pokrzykują nieraz złośliwie, ale trener też powinien w takim meczu szybciej reagować. Już od 10 minuty można było wytypować słabe ogniwa w składzie. Rozumiem, że z decyzją czekał do końca pierwszej połowy ale potem..cóż ofiarował przeciwnikom kolejne 20 minut gry w naszym osłabieniu i zamiast się cieszyć ze zwycięstwa i awansu, będziemy przez tydzień gryźć palce! Wszyscy grają dla Sandecji a co to(?!) my sami nie możemy zagrać dla siebie?! Dość tych dywagacji o tym kto ma lepszy bilans a kto gorszy. Jeśli nie awansujemy w piątek, to będziemy jednymi z większych frajerów nie tylko w lidze ale i w polskiej piłce. Mamy wspaniałych kibiców, przyzwoity stadion, dobrych i doświadczonych piłkarzy, wzorowy skład szkoleniowy, finansowo też podobno coraz lepiej i co? Nie potrafimy sami wywalczyć awansu? Mieliśmy go już trzy kolejki temu! Mamy i teraz i nie możemy się oglądać na nikogo. Niech Wigry grają dla siebie Start dla siebie a my mamy ten mecz wygrać i wierze, że piłkarze staną na wysokości zadania i pokażą, że sami wywalczyli awans a nie dostali go na jakimś innym boisku w zupełnie innym meczu. Liczę, że w piątek uda się to osiągnąć i nie jest ważne jaki to będzie wynik-byle nasi zawodnicy umieścili piłkę w bramce gospodarzy o minimum jeden raz więcej niż Concordia w bramce Sandecji.
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 21:00
Trebor13 napisał/a: | Dość tych dywagacji o tym kto ma lepszy bilans a kto gorszy. Jeśli nie awansujemy w piątek, to będziemy jednymi z większych frajerów nie tylko w lidze ale i w polskiej piłce. Mamy wspaniałych kibiców, przyzwoity stadion, dobrych i doświadczonych piłkarzy, wzorowy skład szkoleniowy, finansowo też podobno coraz lepiej i co? Nie potrafimy sami wywalczyć awansu? Mieliśmy go już trzy kolejki temu! Mamy i teraz i nie możemy się oglądać na nikogo. |
Zgadzam się w 100%
Trzeba pojechać do Piotrkowa, wyjść na boisko i walczyć o wygraną. Żadnych kalkulacji. Jeśli nie będziemy potrafili zapewnić sobie awansu w tym ostatnim meczu, no to niestety, ale najwyraźniej na niego nie zasługujemy.
Trzeba pojechać i grać o zwycięstwo! Jeśli będziemy liczyć na jakieś cuda w innych spotkaniach i liczyć tylko na ten remis to jestem przekonany, że dostaniemy po dupie i wylądujemy na 4 miejscu...
Myslę, że to nawet lepiej że gramy na wyjeździe, dziś było wyraźnie widać że nasi zawodnicy nie wytrzymali presji i tej atmosfery na stadionie, to ich niestety nie poniosło. Wielkie oczekiwania ich przytłoczyły i nie sprostali temu. Błędy jakie dziś popełniała nasza obrona były ewidentnie wynikiem nerwów i presji. Było widać po piłkarzach, ze byli cholernie zdenerwowani. Na obcym (i pewnie raczej dość pustym i cichym stadionie) w Piotrkowie powinno być lepiej, ale jak już pisałem - tylko pod warunkiem,że wyjdziemy tam na 100% zmobilizowani i grający o zwycięstwo. Ewentualne kalkulacje i zachowawcza postawa nas pogrążą.
Mamy na tyle dobrych zawodników, że sądzę, że udźwigną tą odpowiedzialność, na pewno stać ich na to. WIERZYMY W WAS!
A za dzisiejszy mecz chciałbym wyróżnić Makucha, Zawadzkiego i Gawęckiego.
dodam jeszcze, że w Piotrkowie zagramy bez Skrzypka, który dostał dziś 7 żółta kartkę i w związku z tym czeka go pauza.
aidos - Nie Maj 31, 2009 21:15
Na "A" nie tylko siedzą dziadki, pikniki i krzykacze, normalnych kibiców tez tam nie brakuje. Rozumiem również, że chłopaki przez 12 kolejek musieli się zgrywać by grać na wysokim poziomie. Ale niech mi ktoś wytłumaczy co to znaczy być ofensywnym trenerem? Ani jeden mecz w rundzie przy K47 nie był widowiskowy. Tak przypominając 2 mecze wygrane przez podyktowane karne i w 3 meczach pewne zwycięstwa z Poniatową, Nidą i Łomżą - cały dorobek ofensywnego trenera. .... juz 100 razy wolę tych defensywnych jak: Araszkiewicz a nawet Filasa i Pawlika.
Człowiek idzie na stadion z nutką niewyobrażalnego optymizmu iż Pelikan wygra no i okazuje się to prawdą a u nas przebojowy zawodnik z numerem 21 marnuje kazda piłkę. Czara goryczy musi się kiedyś przelać i temu Panu zwanemu trenerem Sektor "A" a pewnie i nie tylko już dziękuje. I nawet tak długo oczekiwany sukces nic już nie zmieni. Dowidzenia Panie Ofensywny Trenerze.
x_cite - Nie Maj 31, 2009 21:16
Ja nie będę się wogóle rozpisywał na temat tego meczu. Powiem tyle ponad 4 tysiące ludzi chciało dziś świętować awans do I ligi i co wyszło wielkie G....!!! chodze już dobre kilkanaście lat na K47, długo czekałem na taką chwilę i przeżyłem ogromne rozczarowanie. Cóż szkoda po tym co dzis zobaczyłem nie podjemuje się typować wyniku z Concordią. Tak jak już ktoś napisał jeśli nie wygramy to awans się Nam widać nie należy.
x_cite - Nie Maj 31, 2009 21:28
aha jakby ktoś chciał zoabczyć to o godz.22 będzie Kronika Sportowa na TVP Kraków
jacek55 - Nie Maj 31, 2009 21:36
Sandecja znowu kiepsko ustawiona Skrzypek,i Zawiślan powinni grać od początku to walczaki, nie pojmuje stylu ustawiania zespołu przez p.Moskala ale , sama wypowiedz po meczu ,w Brzesku trenera mówi za siebie , od 35min.ustawiłem ustawiłem zespół tak by bronić wyniku
stefantelefan - Nie Maj 31, 2009 21:38
aidos napisał/a: | Na "A" nie tylko siedzą dziadki, pikniki i krzykacze, normalnych kibiców tez tam nie brakuje. Rozumiem również, że chłopaki przez 12 kolejek musieli się zgrywać by grać na wysokim poziomie. Ale niech mi ktoś wytłumaczy co to znaczy być ofensywnym trenerem? Ani jeden mecz w rundzie przy K47 nie był widowiskowy. Tak przypominając 2 mecze wygrane przez podyktowane karne i w 3 meczach pewne zwycięstwa z Poniatową, Nidą i Łomżą - cały dorobek ofensywnego trenera. .... juz 100 razy wolę tych defensywnych jak: Araszkiewicz a nawet Filasa i Pawlika.
Człowiek idzie na stadion z nutką niewyobrażalnego optymizmu iż Pelikan wygra no i okazuje się to prawdą a u nas przebojowy zawodnik z numerem 21 marnuje kazda piłkę. Czara goryczy musi się kiedyś przelać i temu Panu zwanemu trenerem Sektor "A" a pewnie i nie tylko już dziękuje. I nawet tak długo oczekiwany sukces nic już nie zmieni. Dowidzenia Panie Ofensywny Trenerze. |
Na szczęście nie Ty jesteś od zwalniania trenerów i dobrze bo preferujesz typowo polskie podejście do zarządzania klubem jak drużyna nie gra pięknej piłki to trener do zwolnienia, nawet nie patrzysz a osiągnięcia trenera i na fakty a fakty są takie że w 14 meczach ten niechciany przez Ciebie ofensywny trener (chociaż swego czasu było tu a forum że Moskal to defensywny) zdobył 30 pkt., a wg Ciebie defensywny np.: Araszkiewicz w 19 meczach zdobył 31 pkt.
Co do Araszkiewicza i sektora A to pamiętam jak jemu też bluzgaliście i domagaliście się żeby wpuścił chłopaków z Sącza więc wam to chyba nic nie pasuje.
Są punkty to źle zwolnić trenera bo słaby albo nie grają chłopaki z Sącza, nie ma punktów źle to zwolnić trenera. Źle gra pomocnik Broź wpuścić napastnika Krupę, źle gra Kościukiewicz to zwyzywać do od chu**w. No cóż jak nie dawno pisałem są i tacy co chodzą na mecze tylko narzekać i bluzgać
jacek55 - Nie Maj 31, 2009 21:38
Panowie co z wyjazdem do Piotrkowa ????????????
Darek - Nie Maj 31, 2009 21:40
jacek55 napisał/a: | Sandecja znowu kiepsko ustawiona Skrzypek,i Zawiślan powinni grać od początku to walczaki, nie pojmuje stylu ustawiania zespołu przez p.Moskala ale , sama wypowiedz po meczu ,w Brzesku trenera mówi za siebie , od 35min.ustawiłem ustawiłem zespół tak by bronić wyniku |
to prawdopodobnie w Piotrkowie zaczniemy tym składem co dziś zaczął bo trzeba bronic wyniku czyli remisu hehe
EMILKA - Nie Maj 31, 2009 21:43
Mam koszulkę z nr 7 i jestem dumna ,a do 1 ligi i tak wejdziemy ,bo tam jest nasze miejsce
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 21:45
^^nawet nie strasz Darek, już pisałem jak się to skończy.... Nie ma takiej opcji
Hasło na Piotrków: TYLKO ZWYCIĘSTWO, SANDECJO TYLKO ZWYCIĘSTWO!
krochmal - Nie Maj 31, 2009 21:46
Oho, pojawiły się moce wypowiedzi, wydaje mi się,że przez większość z nas przemawia gorycz bo (i ja sam także) liczyliśmy, że o tej porze będziemy się cieszyć z awansu i jak się okazuje rywale nam pomogli tylko sami nie potrafiliśmy sobie pomóc.
Co do trenera - przyznam, że jak do tej pory nie komentowałem Jego poczynań bo uważałem (i dalej tak uważam) że się nie znam, po prostu to On tych zawodników widzi na co dzień, to On z nimi rozmawia więc wie najlepiej.
Proponuję odrobinę spokoju - cel jest jasny na tą kończącą się rundę AWANS. Jeżeli w co nie wątpię cel zostanie osiągnięty już w piątek będziemy mogli komentować.
Fakt jest bezsporny, że jak na jesień też zdarzały się różnego rodzaju wpadki to drużyna grała zupełnie, zupełnie inaczej jak dziś. Dziwię się bardzo, że nie próbowano jakoś zatrzymać Mroza, przecież teraz do spółki z Zawadzkim środek byłby rewelacyjny. A tak mamy sytuację, że sam Zawadzki nam gry w środku nie zrobi niestety.
Ale jak mówię - na to przyjdzie czas w piątek po awansie.
A teraz spokojnie dajmy się chłopakom spokojnie przygotować do piątkowej potyczki.
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 21:48
aidos napisał/a: |
Człowiek idzie na stadion z nutką niewyobrażalnego optymizmu iż Pelikan wygra no i okazuje się to prawdą a u nas przebojowy zawodnik z numerem 21 marnuje kazda piłkę. Czara goryczy musi się kiedyś przelać i temu Panu zwanemu trenerem Sektor "A" a pewnie i nie tylko już dziękuje. I nawet tak długo oczekiwany sukces nic już nie zmieni. Dowidzenia Panie Ofensywny Trenerze. |
Wyluzuj stary, też jestem niewyobrażalnie wk.... po tym meczu, ale takie teksty są w tym momencie niepotrzebne.
Ciągle przed nami stoi cel - jeśli go nie zrealizujemy, wtedy podpiszę się pod tym co napisałeś, ale na razie czeka nas walka, wiec nie rzucajmy sobie sami kłód pod nogi.
matys5392 - Nie Maj 31, 2009 21:49
W dzisiejszym meczu na plus napewno postawa Madrina Piegzika.W końcu dostał szanse od pierwszej minuty i w pierwszej połowie był naszym nejlepszym piłkarzem.
Sporo uwag było do gry pary Chlipała-Broź.Co do Piotrka Chlipały to niestety to nie jest jego rundamchyba brakuje mu formy.A Broź niestety dostaje poraz kolejny masę bluz i obelg z trybun za swoją postawę,i wydaje mi sie że gdyby był ustawiony na skrzydle byłby zupełnie inaczej traktowany przez kibiców.Oczywiście na plus po raz kolejny Gawęcki.Gdyby nie jego bramka to kto wie jakby sie dalej potoczył ten mecz.W drugiej połowie można pochwalić naszych za walkę i oprocz tego to by było wszystko.Zawiodła skuteczność,ktorą do piątku trzeba koniecznie poprawić.
sz3ur - Nie Maj 31, 2009 21:55
Powiem tak pod koniec sezonu dostaliśmy zadyszki i to nie tylko piłkarze ale i nasz sektor, no i niestety do poziomu dopingu dostosowali sie piłkarze:)))))) a awans i tak wywalczymy,pozatym ta piotrkowia i tak o nic nie gra
x_cite - Nie Maj 31, 2009 21:55
A co z Piotrkiem Banią??? Jak dla mnie jedyny zawodnik do wyróżnienia to właśnie Piegzik.
style - Nie Maj 31, 2009 22:04
sysa99 napisał/a: |
Ej Ty chodzisz na mecze Sandecji?? Piszesz ze byles na kazdym. To co gra Chlipała to... w każdym meczu. A trener Moskal go trzyma w tym składzie jak... Nie kiedy też robi dziwne zmiany:/ A wie ktoś może czemu dziś nie grał Piotr Bania??? Zabrakło go... |
Ciężko mi zrozumiec o co ci wogole chodzi? - mowiłem o grze Chlipały w TYM meczu a nie w innych.
DNL - Nie Maj 31, 2009 22:09
A jemu chodzi o to, ze Chlipala w zadnym meczu nic wielkiego nie pokazal, wiec to zadne zaskoczenie.
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 22:10
Właśnie oglądałem reportaż z meczu na TVP Kraków, bramka dla Ruchu padła jeszcze po rykoszecie interweniującego Szczepanika:/ Podwójny pech Amfy w tym meczu, niech to szlag...
x_cite - Nie Maj 31, 2009 22:11
Kozioł mógł to wyciągnąć....a bramka Gawęckiego naprawdę bardzo ładna
sandeczanin - Nie Maj 31, 2009 22:12
Na moje oko... wyglądało to tak....zacznę od tyłu. Kozioł- widać w jego interwencjach brak pewności..jednak przy bramce bez szans. Szczepanik- błąd przy bramce, później już niestety strach żeby nie popełnić kolejnego dlatego niepewny. Jano- troszkę słabszy mecz ale jako kapitan starał się pokrzykiwać i motywować kolegów z drużyny. Jędrszczyk- poprawna gra...trochę za dużo fauli ale wynika to z waleczności. Makuch- poprawny występ, jednak miał 2 sytuacje strzeleckie gdzie mocno przestrzelił. Berliński- moim zdaniem zbyt mało kreatywny. Zawadzki- widać przegląd pola i dość dobrą technikę jednak razi nonszalancja i za duża liczba niecelnych podań. Gawęcki- najlepszy zawodnik meczu( i nie tylko za bramke) ale za walkę i oddanie (śmiem powiedzieć że jako jedyny dziś gryzł trawę). Piegzik- szarpał, starał się, dobry mecz w jego wykonaniu. I na końcu razem nasza para napastników ( a raczej para-napstnicy) Najsłabsze ogniwo dzisiejszej drużyny...i tu wina trenera...bo nikt mi nie powie że Chlipała jest w wybornej formie, a Broź przypomina mi "wczesnego" Floriana- Jeździec bez głowy. Duży potencjał, marnowany przez brak inteligencji boiskowej. Co do zmian- to że Skrzypek siedział na ławce raczej mnie nie dziwi po tym co dziś zaprezentował. Zawiślan- hmm starał się...jednak miewał lepsze mecze. Fabianowski- gdyby dostał szansę od początku...mogłoby byc inaczej...ale to tylko gdybanie. Reasumując mam ogromny żal do trenera o skład jaki wystawił...i mimo że nie podobało mi się kilka reczy u Arasia jednak śmiem powiedzieć że drużyna prowadzona przez niego (chodzi mi tu o Sandecje) miała mentalność zwycięzców...Drużyna prowadzona przez trenera Moskala (co pokazują wyniki wcześniej prowadzonego przez niego Kmity) niestety mentalność minimalizmu, jedna bramka i dowieść wynik do końca. Tak było w Kmicie i tak jest w Sandecji...NIESTETY!!
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 22:13
^^ i pewnie by wyciągnął gdyby nie ten rykoszet, strzał trafiłby prosto w jego ręce, a tak to piłka go przelobowała....
arkoniusz - Nie Maj 31, 2009 22:19
no jezus mial pecha zresztą jak cala druzyna bo zasłuzyla na 3 ptk
style - Nie Maj 31, 2009 22:22
juz od meczu z Wieliczka nei wygladało to dobrze, potem Brzesko nic nie gralismy a wygralismy i teraz Ruch i powinni raczej sie cieszyc ze z taka gra udało sie zremisowac
a co do Moskala to moze poczekajmy z sądzeniem go do konca sezonu - bo jak awansujemy to POŁOWA narzekaczy bedzie mowiła ze Moskal jest wielki.
Najciekawszy mecz w tej rundzie to chyba ten z Kolejarzem były emocje bramki sytuacje itd i to chyba jedyny jaki mozna wyroznic z meczy ktory mogl sie podoba.
A szkoda bo czasem chciałbym popatrzec jak Sandecja "jedzie" z piekna gra 90 minut do zwycięstwa.
Moskala oceniajcie po sezonie a nie teraz... moze nie wprowadził nic z pieknej i widowiskowej gry do druzyny ale powiedzcie czy którykolwiek z kibicow po tym jak ledwo udało nam sie wejsc do 2 ligi pomyslał ze za chwile bedziemy walczyc o zaplecze ekstraklasy ???
kitek19pl - Nie Maj 31, 2009 22:36
foto i krótka relacja:tutaj
Masahiko - Nie Maj 31, 2009 22:39
jp22 napisał/a: |
Moskala oceniajcie po sezonie a nie teraz... moze nie wprowadził nic z pieknej i widowiskowej gry do druzyny ale powiedzcie czy którykolwiek z kibicow po tym jak ledwo udało nam sie wejsc do 2 ligi pomyslał ze za chwile bedziemy walczyc o zaplecze ekstraklasy ??? |
Bardziej zaskoczyła mnie dobra gra drużyny Araszkiewicza. Z tym składem Moskal nie miał prawa nie walczyć o awans, więc jego rolę nie ma co przeceniać. Jest słabym trenerem i tyle...
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 22:45
Co do trenera Moskala to zgadzam się że wybornym trenerem to on nie jest. Zobaczcie jakim składem dysponuje Moskal a jaki miał Araszkiewicz. Przecież każdy wie jaki wystawił skład w tyum meczu. Dlaczego Fabianowski i Bania nie zagrali od oczątkuu a ten drugi wcale?i czemu tak późno robi zmiany?i to nie pierwszy mecz w którym jest podobna sytuacja...
x_cite - Nie Maj 31, 2009 22:46
czy ktoś mi powie co z Baniowym dzieje się???
style - Nie Maj 31, 2009 22:47
wg mnie wcale nie jest słabym trenerem ma swoje koncepcje i inny styl gry.
Ja osobiscie dziekuje Bogu ze pojawil sie taki ktos w Sandecji i w koncu cos ruszylo bo bysmy gnili w tych nizszych ligach a kto wie czy nie ogladali sie na doł tabeli czy przypadkiem nie polecimy.
Wychodzi na to ze dla niektorych jak gralismy w 3 lidze było zle i teraz jak bedziemy grac w 1 lidze ( jestem pewny ze awansujemy) tez bedzie zle.
A dla tych co mowia ze z taka grą w 1 lidze niemamy po co grac to chcialem przypomniec ze istnieje takie cos jak transfery...
Kto wie, nowy sponsor wiecej kasy lepsi piłkarze.
a swoja droga gdybym ja był trenerem i czytał te pierdoły ze zle ze to ze sramto to zrobilo by mi sie conajmniej przykro.
sns1910 - Nie Maj 31, 2009 22:51
Też uważam że Moskal robi dziwne zmiany (zdjęcie Piegzika dziś to jakieś nieporozumienie, no chyba że kontuzja...) i nie zgadzam się z wieloma jego wypowiedziami, szczególnie gdzie po fatalnym meczu mówi że było okej - a bywało tak - do stylu gry i formy dobrych kilku piłkarzy też można mieć sporo zarzutów. Ale tak naprawdę to wszystko przestanie się liczyć jeśli wywalczymy awans i to jest w tej chwili najważniejsze, a nie to czy nam trener się podoba czy nie - na jego ocenę możemy ewentualnie pozwolić sobie po zakończeniu sezonu. Faktem jednak jest że mamy aktualnie braki w ataku i tylko mieć nadzieję że uda nam się na I-ligowy sezon w to miejsce zatrudnić klasowych graczy, szkoda w tym momencie że nie udało się Mężykowi wykurować na tą rundę i dołączyć do naszej drużyny, bo bardzo nam takiego napastnika brakuje...Trzeba też przyznać że Ruch grał dziś całkiem niezłą piłkę, mimo tego mieliśmy tyle sytuacji że spokojnie powinniśmy zaklepać dziś awans i walczyć w ostatniej kolejce o 1 miejsce z KSZO. Teraz czeka nas kolejne 5 dni oczekiwań i nerwowe 90 minut w piątek, tym bardziej szkoda że nie mogliśmy w tak licznym gronie (szczególnie patrząc na niepewną pogodę) cieszyć się w Nowym Sączu z awansu...
Masahiko - Nie Maj 31, 2009 22:52
Ja osobiscie dziekuje Bogu ze pojawil sie taki ktos w Sandecji i w koncu cos ruszylo bo bysmy gnili w tych nizszych ligach a kto wie czy nie ogladali sie na doł tabeli czy przypadkiem nie polecimy.
|
To nie jest zasługa Moskala. Nie przypisujmy rzeczy, które zrobił ktoś inny. Jego zadaniem był awans i póki co tego nie wykonał...
jp22 napisał/a: | a swoja droga gdybym ja był trenerem i czytał te pierdoły ze zle ze to ze sramto to zrobilo by mi sie conajmniej przykro. |
Kiepskim byłbyś trenerem :P Polecam managera, bo tam presja jakby mniejsza :D
style - Nie Maj 31, 2009 22:58
Masahiko napisał/a: | jp22 napisał/a: |
|
To nie jest zasługa Moskala. Nie przypisujmy rzeczy, które zrobił ktoś inny. Jego zadaniem był awans i póki co tego nie wykonał...
jp22 napisał/a: | a swoja droga gdybym ja był trenerem i czytał te pierdoły ze zle ze to ze sramto to zrobilo by mi sie conajmniej przykro. |
Kiepskim byłbyś trenerem :P Polecam managera, bo tam presja jakby mniejsza :D |
aha spoko to jak bedzie awans to najlepiej zeby Moskal poszedl do domu a Aras przyjął podziekowania i gratulacje za awans.
ok ja juz wymiekam niema sensu pisac o tym, jak dla mnie awans wywalczył Moskal z wczesniejsza pomoca Arasia a nie na odwrot, ok i jzu koniec pisania o trenerach bo grubo rozmywamy temat
Aha i dzisiaj pierwszy raz nie wyroznie Zawislana z tego meczu natomiast swietne spotkanie zagrał Piegzik, mam wrazenie ze z meczu na mecz sie coraz bardziej rozkreca i zycze mu aby z Concordia wpakował jakas brameczke :)
pozdro i bez spin:)
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 22:59
Dla rozładowanie atmosfery wywiady pomeczowe -http://www.mkssandecja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=85:jeszcze-raz-co-dla-oka&catid=51:audio-video&Itemid=79
Apeluje jeszcze raz, wstrzymajmy się do piątku, wtedy bedziemy mieć prawo do komentowania całości rundy i kazdy bedzie mógł napisać co mu lezy na sercu:)
Ja bede oceniał po 15 meczach, wiekszosc z was wytrzymala jakos cala te runde bez ogolnikowych podsumowan pracy trenera i calego zespolu, wiec może jeszcze do piątku dacie rade, co?:)
misiokoda - Nie Maj 31, 2009 23:01
Cytat: | jp22 napisał/a:
To nie jest zasługa Moskala. Nie przypisujmy rzeczy, które zrobił ktoś inny. Jego zadaniem był awans i póki co tego nie wykonał... |
to samo miałem napisać:) Mi sie zdaje że zatrudnienie Moskala to był warunek konieczny do przejścia zawodników z Kmity. A co do transferów to według mnie lepsze oko w tej dziedzinie miał Araszkiewicz aniżeli Moskal choć ten jeszcze się w tym nie za bardzo wykazał:)
Kilinskiego 47 - Nie Maj 31, 2009 23:05
^^Łożyński, Spraski - wymieniać dalej?:)
arkoniusz - Nie Maj 31, 2009 23:09
zobaczymy co bedzie w przerwie miedzy sezonami i jakimi transferami sie wykarze Moskal
Masahiko - Nie Maj 31, 2009 23:11
ok ja juz wymiekam niema sensu pisac o tym, jak dla mnie awans wywalczył Moskal z wczesniejsza pomoca Arasia a nie na odwrot, ok i jzu koniec pisania o trenerach bo grubo rozmywamy temat |
Zgadzam się. Tylko nie wiem skąd wniosek że może być inaczej?
jp22 napisał/a: | pozdro i bez spin:) |
Ojj wyczuleni jesteście. Tylko dyskusja :) Pozdrawiam również :)
Kilińskiego 47 napisał/a: |
Ja bede oceniał po 15 meczach, wiekszosc z was wytrzymala jakos cala te runde bez ogolnikowych podsumowan pracy trenera i calego zespolu, wiec może jeszcze do piątku dacie rade, co?:) |
Jeden mecz nie zmieni całości. Poza tym po awansie (inaczej być przecież nie może) nie wypada krytykować trenera :P
stefantelefan - Nie Maj 31, 2009 23:16
sns1910 napisał/a: | Też uważam że Moskal robi dziwne zmiany (zdjęcie Piegzika dziś to jakieś nieporozumienie, no chyba że kontuzja...) |
To żeby Ci rozjaśnić sytuację to za kogo miał wejść prawy pomocnik Skrzypek?? Gawęcki dzisiaj grał lepiej od Piegzika, a bok pomocy to jedyne miejsce gdzie Skrzypek się nadaje. Na ławce zostali bramkarz, boczny obrońca , środkowy pomocnik, i nieograny w pierwszej drużynie młodzieżowiec więc chcąc coś zmienić w ofensywie to było jedyne wyjście.
Co do transferów Araszkiewicza to na pewno dołączyć powinien przede wszystkim Kopański, Hustava.
Pomimo wszystko obydwaj trenerzy będą mieli wkład w końcowy wynik nie będzie tak że Araszkiewicz coś zrobił dobrze a Moskal zepsuł, bo umówmy się za Araszkiewicza tez nie wszystkie mecze były super.
Co do dopingu dzisiaj to wielkie brawa dla wszystkich, którzy brali w nim udział, jedyny zgrzyt wg mnie to skandowanie nazwiska poprzedniego trenera w trakcie meczu o awans z nowym trenerem na ławce.
Pozdrawiam i w piątek będzie dobrze;)
rossobianco - Nie Maj 31, 2009 23:16
tak trener Moskal zaprosil jednego krzykacza na polemike po meczu jednakze ten Pan zwial jak tylko sedzia zagwizdal po raz ostatni!!! Samo mowi przez sie ale dzisiaj bylem wyjatkowo na "A" i tam naprawde pasuje bombe wrzucic i bedzie spokoj:))). Znawcow tam co nie miara.....jeden lepszy od drugiego!!! Zreszta jednym z krzykaczy byl Radny Naszego Miasta ktory jak widac ROWNIEZ zna sie na profesjonalnej pilce.....chlop jak widac wszechstronny;))) Zreszta z mila checia przy najblizszej okazji porozmawiam z nim na temat 'owocow' jego pracy i skucztecznosci dzialania w Radzie Miasta...ale to nie o tym chcialem!!!
Wracajac do trenera i zmian......szlak mnie trafia jak ludzie mowia zeby 'okulary zmienil na jasniejsze bo nie widzi jak druzyna gra' - cytuje tutaj okrzyki z "A". Co my mozemy wiedziec dlaczego wystawil taki a nie inny sklad, dlaczego sciagnal Madrina, kontuzja, moze braklo sily bo charowal niesamowicie i niechcial oslabiac druzyny....sa rozne motywy zmian i tego MY NIE WIEMY, chyba nikt nie powie ze wystawil 'swoich' ulubionych?!!!
Malo tego jestem pewny ze on trzyma na lawce drugiego Messiego i robi nas w ciula bo nie chce tak naprawde awansu, do tego wystawia najslabszy sklad;))))
Ludzie to dla niego praca i jak kazdy chce ja wykonywac najlepiej jak potrawi. Przeciez wyniki pracuja na jego nazwisko.
W przypadku awansu tym skladem nie ugramy wiele!!!
sns1910 - Nie Maj 31, 2009 23:24
Cytat: | To żeby Ci rozjaśnić sytuację to za kogo miał wejść prawy pomocnik Skrzypek?? Gawęcki dzisiaj grał lepiej od Piegzika, a bok pomocy to jedyne miejsce gdzie Skrzypek się nadaje. Na ławce zostali bramkarz, boczny obrońca , środkowy pomocnik, i nieograny w pierwszej drużynie młodzieżowiec więc chcąc coś zmienić w ofensywie to było jedyne wyjście |
Mógł wejść za Berlińskiego, przeszedłby na skrzydło, a do środka pomocy przesunąć można było właśnie Gawęckiego. Dla mnie zmienianie zawodnika będącego najlepszym w swojej drużynie (ewentualnie na równi z Gawęckim) jest nieporozumieniem (chyba że kontuzja, to zwracam honor...), ale to moja opinia i koniec mędrkowania z mojej strony bo w tej chwili jest to bez sensu :) Araś też przez pierwszy okres swojej pracy był mocno krytykowany, również kilka rzeczy mi się wtedy nie podobało, a wszyscy wiedzą jakim szacunkiem darzymy wszyscy teraz tego gościa...:) Prawdziwą próbą dla Moskala będzie pierwsza runda pierwszoligowego sezonu (zakładając że awansujemy, a wszyscy chyba w to wierzymy) i po tym okresie przyjdzie czas na rzetelną ocenę jego pracy. Mimo tego że mankamentów w grze jest sporo to jednak z meczu na mecz gramy coraz lepiej i to jest fakt dlatego mówię - wstrzymajmy się z ocenami, nawet jeśli mamy jakieś "ale" do trenera, piłkarzy itd. bo na pewno takie nasze wypowiedzi nie pomogą piłkarzom w wywalczeniu awansu.
Fredo - Pon Cze 01, 2009 08:31
W tym meczu mieliśmy troche pecha bo najpierw strzelili nam gola po rykoszecie a potem jeszcze sędzia nie podyktował karnego jak była ręka w polu karnym zawodnika Ruchu.Ale jeszcze nic straconego trzeba wygrać ostatni mecz albo przy remisie Górnika można i zremisować i wtedy świętujemy awans do 1 ligi.1 liga,1 liga SANDECJA !!!!!
www.megachem.pl - Pon Cze 01, 2009 10:00
Powiem tak- wczoraj się czułem, jak dziecko, któremu ktoś ukradł lizaka.
Z ocenami zespołu wstrzymam się do piątku- jak dla mnie mogą się kopać po głowach- byle tylko awansowali.
We wczorajszym meczu na pochwałę zasługują: Gawęcki, Makuch, Piegzik.
O ocenie postawy drużyny w całym sezonie pogadamy jak się zakończy. Cel uświęca środki. Teraz mobilizacja i wyjazd do Piotrkowa.
K@KS - Pon Cze 01, 2009 10:44
Kilinskiego 47 napisał/a: | wiekszosc z was wytrzymala jakos cala te runde bez ogolnikowych podsumowan pracy trenera i calego zespolu, wiec może jeszcze do piątku dacie rade, co?:) |
a zobaczyysz jak będą one się różniły po zwycięstwie w piątek od tych dzisiaj ;)
Wygramy !
KKS !
moru - Pon Cze 01, 2009 13:06
Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
Czy mam omamy słuchowe czy Kościukiewicz podczas przedmeczowego wywiadu (1:01) powiedział SANDENCJA??? przekręcić nazwę własnego zespołu... omg powiedzcie że nie mam racji...
bacin - Pon Cze 01, 2009 13:17
W mojej ocenie pierwsza połowa nie najgorsza. Strasznie nabiegał się Piegzik (szybkość to jego atut) i w drugiej połowie wyraźnie opadł z sił (siedziałem przy linii i zauważyłem, że podania przestały mu wychodzić, dodatkowo zaczął przegrywać pojedynki sprinterskie), więc zmiana moim zdaniem zupełnie uzasadniona.
Kozioł moim zdaniem nie zasłużył na pierwszy skład. Wróbel z Górnikiem grał całkiem nieźle, puścił dwie bramki po bombach graczy z Wieliczki i wyleciał z wyjściowej jedenastki. Kozioł niestety jest bramkarzem niepewnym (co pokazał ponownie na początku spotkania, kiedy to wykopując piłkę, spowodował, że prawie go przeskoczyła i - o ile się nie mylę - mieliśmy szczęście, że na posterunku był któryś z obrońców).
Przyznam szczerze, że momentami Staszek Bodziony przy Koziole mógłby być z powodzeniem nazwany filarem i ostoją naszej bramki.
Takie tam luźne spostrzeżenia.
VTR - Pon Cze 01, 2009 13:38
moru napisał/a: | Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
Czy mam omamy słuchowe czy Kościukiewicz podczas przedmeczowego wywiadu (1:01) powiedział SANDENCJA??? przekręcić nazwę własnego zespołu... omg powiedzcie że nie mam racji... |
Niestety sie nie mylisz... powiedzial SandeNcja...
style - Pon Cze 01, 2009 13:48
moru napisał/a: | Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
Czy mam omamy słuchowe czy Kościukiewicz podczas przedmeczowego wywiadu (1:01) powiedział SANDENCJA??? przekręcić nazwę własnego zespołu... omg powiedzcie że nie mam racji... |
myslałem ze zartujesz ale przesłuchałem pare razy i masz racje powiedizał SaNdeNcja ... 1 min 02 sec z filmiku
fanka17ns - Pon Cze 01, 2009 14:19
Kozioł moim zdaniem nie zasłużył na pierwszy skład. Wróbel z Górnikiem grał całkiem nieźle, puścił dwie bramki po bombach graczy z Wieliczki i wyleciał z wyjściowej jedenastki. Kozioł niestety jest bramkarzem niepewnym (co pokazał ponownie na początku spotkania, kiedy to wykopując piłkę, spowodował, że prawie go przeskoczyła i - o ile się nie mylę - mieliśmy szczęście, że na posterunku był któryś z obrońców).
Przyznam szczerze, że momentami Staszek Bodziony przy Koziole mógłby być z powodzeniem nazwany filarem i ostoją naszej bramki.
Takie tam luźne spostrzeżenia.[/quote]
dokładnie popieram Wróbel jest lepszym bramkarzem.
style - Pon Cze 01, 2009 14:26
fanka17ns napisał/a: | bacin napisał/a: | Kozioł moim zdaniem nie zasłużył na pierwszy skład. Wróbel z Górnikiem grał całkiem nieźle, puścił dwie bramki po bombach graczy z Wieliczki i wyleciał z wyjściowej jedenastki. Kozioł niestety jest bramkarzem niepewnym (co pokazał ponownie na początku spotkania, kiedy to wykopując piłkę, spowodował, że prawie go przeskoczyła i - o ile się nie mylę - mieliśmy szczęście, że na posterunku był któryś z obrońców).
Takie tam luźne spostrzeżenia. |
dokładnie popieram Wróbel jest lepszym bramkarzem. |
jak wy oceniacie Wróbla po dwoch meczach i juz po nich twierdzicie ze jest lepszy od Kozioła ktory rozegrał mnóstwo meczy w naszej bramce to brawa dla Was.
kazdy bramkarz popełnia błedy i moze zamiast jego minusow przpomnicie sobie plusy a ma ich bardzo duzo... chocby obrona karnego bodajze w meczu z Zamosciem byłby 1 pkt a sa 3 ...
toudiunio - Pon Cze 01, 2009 14:49
Wielcy statysci forum haha... :)
krochmal - Pon Cze 01, 2009 14:51
jp22 napisał/a: | moru napisał/a: | Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
myslałem ze zartujesz ale przesłuchałem pare razy i masz racje powiedizał SaNdeNcja ... 1 min 02 sec z filmiku |
Ludzie, przestańcie się wszystkiego czepiać....i nie róbcie afery na miarę dziadków z A
bacin - Pon Cze 01, 2009 15:04
jak wy oceniacie Wróbla po dwoch meczach i juz po nich twierdzicie ze jest lepszy od Kozioła ktory rozegrał mnóstwo meczy w naszej bramce to brawa dla Was.
kazdy bramkarz popełnia błedy i moze zamiast jego minusow przpomnicie sobie plusy a ma ich bardzo duzo... chocby obrona karnego bodajze w meczu z Zamosciem byłby 1 pkt a sa 3 ... |
Oczywistym jest fakt, iż każdy bramkarz plusy i minusy posiada. Pamiętam plusy Kozioła, ale zdecydowanie mocniej utkwiły mi w głowie jego fatalne błędy, których nie ustrzegł się w kilku spotkaniach. Wspomniany chociażby prze ze mnie kiks, który zmroził mi krew w żyłach albo dwa, bądź trzy bezsensowne wykopy piłki wprost pod nogi przeciwnika. Wróbel grał mniej, więc nie można powiedzieć o nim 'lepszy' i ja nigdzie tak nie napisałem. Zaznaczyłem tylko, że Kozioł 'nie zasłużył na wyjściową jedenastkę' i 'jest bramkarzem niepewnym'. Wróbla widziałem raz i wywarł na mnie lepsze wrażenie w jednym meczu, niż Kozioł w prawie wszystkich, które widziałem.
Trener na pewno wie lepiej i życzę zarówno Jemu, Drużynie, Koziołowi i nam, żeby w najbliższy piątek nie wpadła bramka z 40 metrów po ziemi między rękami i nogami naszego podstawowego golkipera.
That's all Folks!
Piona.
Edit: Nie uważam, żeby obrona rzutu karnego z Hetmanem była dobrym przykładem klasy Kozioła (nie ujmując mu wyczucia do 'jedenastek'). Przy karnym zawsze obok rozumu i szczęście jest potrzebne, ale chwała Koziołowi za tamtą interwencję - to fakt.
sns1910 - Pon Cze 01, 2009 15:07
Ja tylko proszę o zamknięcie tematu i usunięcie kilku ciekawych postów, bo to co tu się dzieje to naprawdę delikatnie mówiąc lekki wstyd...
sz3ur - Pon Cze 01, 2009 15:13
KOMENTOWAŁ:JAN WĘŻYK,ciach bajera
[ Dodano: Pon 01 Cze, 2009 ]
I nie czepiajcie sie Kozła bo dzis ma chłop urodziny:))))))))
Sączersi - Pon Cze 01, 2009 16:38
Nie wiem o co wam chodzi z tym Koziołem.Kazdy bramkkarz popelnia bledy...Przypomnijcie sobe Polska-Kolumbia:D Kuszczak wtedy błąd popełnił a on przecież podobno drugi najlepszy w Polsce.
Masahiko - Pon Cze 01, 2009 17:03
sns1910 napisał/a: | Ja tylko proszę o zamknięcie tematu i usunięcie kilku ciekawych postów, bo to co tu się dzieje to naprawdę delikatnie mówiąc lekki wstyd... |
Zawsze można forum zamknąć.
jacek55 - Pon Cze 01, 2009 17:57
Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski
Pulo - Pon Cze 01, 2009 18:00
I jeszcze się obraź jeden z drugim jak trener wystawi nie taki skład jak sobie wymarzył...
Na boisku gra 11 zawodników a nie sam bramkarz! Kozioł dobrze broni więc nie gadajcie głupot że nie zasługuje na pierwszy skład itp. A poza tym on jest młody i jedyne co to ograć się musi i tyle.
jacek55 - Pon Cze 01, 2009 18:01
W pomocy potrzebni są ,nam walczaki a zwłaszcza, na lewej i prawej pomocy a takimi są Skrzypek ,i Zawiślan..
Sączersi - Pon Cze 01, 2009 18:03
jacek55 napisał/a: | Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski |
Jak to przeczytalem to z krzesla spadłem....Dla was Kozioł nie może bronić bo puścił jednego naprawde ciężkiego do obrny gola...Jak ty byś tam bronił to puściłbyś dużo...ty tylko złe reczy widzisz...nie widziales jakie mial wczoraj interwencje?hmm?:/
PS. Prawda Bania i Zawiślan muszą od 1 min grać ale dla mnie Kozioł na bramce jak nic...
PS2. Dziś urodziny Kozioła:) Zajedobrych interwencji Marek:)
Kilinskiego 47 - Pon Cze 01, 2009 18:10
jacek55 napisał/a: | W pomocy potrzebni są ,nam walczaki a zwłaszcza, na lewej i prawej pomocy a takimi są Skrzypek ,i Zawiślan.. |
Taki z ciebie trener i taktyk, a nawet forum nie czytasz, już wczoraj pisałem, że Skrzypek NIE ZAGRA za kartki, no ale wystaw go trenerze, przegramy walkowerem....
[ Dodano: Pon 01 Cze, 2009 ]
i nie zapomnij o LaŁko lol
stefantelefan - Pon Cze 01, 2009 18:24
jacek55 napisał/a: | Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski |
A Lauko to niby gdzie miałby zagrać?? W meczu o awans chcesz grac 3 stoperami?? Nie mieszajcie ludziom pozycji!! Co Ty jesteś z sektora A?? Gdzie ludzie w meczu z Wieliczką chcieli wymienić pomocnika na napastnika??
Co do Kozioła to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ale ligę wyżej się raczej nie nadajesz. Miał kilka dobrych interwencji no i karny w Zamościu ale w tym sezonie chyba ze 3 bramki za kołnierz jedna o ile pamiętam to z większej odległości co przy Twoim wzroście chłopie nie powinno się zdarzyć. Zawalona bramka z Kolejarzem, zawalona bramka z Otwockiem. Nie jest za dobrze na dodatek przy rożnych łapiesz zamiast piłki to swoich obrońców za łowy. Wróbel na pewno jest lepszy we wprowadzaniu piłki do gry i szybciej reaguje na wydarzenia.
Pozdrawiam
Sączersi - Pon Cze 01, 2009 18:34
stefantelefan napisał/a: | jacek55 napisał/a: | Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski |
A Lauko to niby gdzie miałby zagrać?? W meczu o awans chcesz grac 3 stoperami?? Nie mieszajcie ludziom pozycji!! Co Ty jesteś z sektora A?? Gdzie ludzie w meczu z Wieliczką chcieli wymienić pomocnika na napastnika??
Co do Kozioła to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ale ligę wyżej się raczej nie nadajesz. Miał kilka dobrych interwencji no i karny w Zamościu ale w tym sezonie chyba ze 3 bramki za kołnierz jedna o ile pamiętam to z większej odległości co przy Twoim wzroście chłopie nie powinno się zdarzyć. Zawalona bramka z Kolejarzem, zawalona bramka z Otwockiem. Nie jest za dobrze na dodatek przy rożnych łapiesz zamiast piłki to swoich obrońców za łowy. Wróbel na pewno jest lepszy we wprowadzaniu piłki do gry i szybciej reaguje na wydarzenia.
Pozdrawiam |
Co do Kozioła to prawda,ale nei przesadzajmy...co oruc zrobił w Polska-Irlandia?A gra w Celticku...Kozioł jeszcze młody jest...presja kibiców,stres...sam kiedyś grałem w Dunajcu jako młodzik(bramkarz) i mnie tak strasznie trema zjadała że mi sie nogi trzęsły:)
sz3ur - Pon Cze 01, 2009 18:55
KOZIOŁ nam juz tyle meczy wyratował ze dajcie mu spokoj pozatym nie zawalil bramki z ruchem
to o co chodzi?o otwock??? ZAMKNAC TEMAT KOZŁA I CH....
matys5392 - Pon Cze 01, 2009 19:35
Wszystkiego Najlepszego dla Marka Kozioła ale dzisiaj urodziny obchodzi również pechowiec z wczorajszego meczu Paweł Szczepanik.I jeszcze jeden solenizant...były zawodnik Sandecjii Piotr Zachariasz.A co do meczu to myśle ze wszystko juz zostalo powiedziedziane i spokojnie mozna sie przygotowywać do potyczki z Concordią :)
R4veN - Pon Cze 01, 2009 20:32
Choć nie jestem z Nowego Sącza życze Sandecji awansu .
Jest to klub , który oprócz Kszo , dałby sobie rade w 1 lidze .
Stawiam 0:2 dla Sandecji.
A w Wieliczce remis 1 : 1
krochmal - Wto Cze 02, 2009 07:09
x_cite napisał/a: | czy ktoś mi powie co z Baniowym dzieje się??? |
wg dzisiejszego Dziennika i wypowiedzi trenera Moskala nie znalazł się w meczowej 18 bo znajdował się ostatnio w słabszej formie....
x_cite - Wto Cze 02, 2009 07:21
krochmal napisał/a: | x_cite napisał/a: | czy ktoś mi powie co z Baniowym dzieje się??? |
wg dzisiejszego Dziennika i wypowiedzi trenera Moskala nie znalazł się w meczowej 18 bo znajdował się ostatnio w słabszej formie.... |
Krochmal już straciłem nadzieję, że ktoś czyta to forum!:) myślałem, że nikt nie odpowie a tu proszę. dzięki za odpowiedź. Właśnie Baniowego mi bardzo brakowało w meczu z Ruchem. No nic nie ja jestem trenerem i nie ja ustalam skład:)
krochmal - Wto Cze 02, 2009 08:05
x_cite napisał/a: | No nic nie ja jestem trenerem i nie ja ustalam skład:) |
Właśnie dokładnie tak samo myślę, choć przyznam, że nie rozumiem takiej decyzji ale to nie ja odpowiadam za skład :)
Blendzior - Wto Cze 02, 2009 19:01
Doping :
http://www.youtube.com/watch?v=WszFc2np3BM
sysa99 - Wto Cze 02, 2009 20:22
Ja też go nie rozumiem. Najlepszy strzelec drużyny... Na pewno gra lepiej od tego Chlipały... I on się nie mieści w 18???!!! :(:(
sns1910 - Sro Cze 03, 2009 00:28
Cytat: | Właśnie dokładnie tak samo myślę, choć przyznam, że nie rozumiem takiej decyzji ale to nie ja odpowiadam za skład :) |
Jeśli Chlipała gra w pierwszej jedenastce, a Bania się nie łapie do 18-stki meczowej to nie myślę nawet w jakiej to Bania musi być tragicznej formie...(czuć ironię?:) )
|
|