Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - I liga - graulacje!!!!

goral - Pią Cze 05, 2009 20:54
Temat postu: I liga - graulacje!!!!
Witam.
Na początek - Gratulacje I liga nareszcie w Nowym Sączu.
Chyba nie ma drugiego tak "głodnego" dobrej piłki miasta w Polsce:) i Sączowi się I liga należy jak psu buda, że tak powiem. Jeszcze raz brawo! I życzę utrzymania się w I lidze.
A swoją drogą, mimo, iż od stadionu na Kilińskiego dzieli mnie jakieś 2500km;) to na mecz Sandecja - Górnik Zabrze przyjadę:)))
To historyczne wydarzenie. Do tej pory jest to drugi spadek Górnika z ekstraklasy (wcześniej I liga) i po raz pierwszy w swojej prawie 100 letniej historii Sandecja rozegra mecz o punkty ligowe z najbardziej utytułowana drużyną kraju. Taka szansa się prędko nie powtórzy, bo znając realia Górnik awansuje do ekstraklasy w przyszłym sezonie a Sandacja raczej będzie walczyć o utrzymanie.
Górnik Zabrze jest chyba najbardziej znaną drużyną w przyszłej I lidze.
Oczywiście jeśli Sandecja wystartuje w tej I lidze... bo w Polskim futbolu to różne już cuda widziałem.
Pozdrawiam

hinduista - Pią Cze 05, 2009 21:25

Górnik Zabrze, Wisła Płock, GKS Katowice, Pogoń Szczecin, Kszo, Górnik Łęczna, Cracovia lub Korona... 1 liga ciekawa jak nigdy:) Napewno bedzie emocjonujący sezon... az sie doczekac nie mozna!!:)
x_cite - Pią Cze 05, 2009 21:28

co to znaczy jeśli wystartuje w I lidze...??co to za stwierdzenie?????
SWEET - Pią Cze 05, 2009 21:34

1liga 1liga SANDECJA :D

Ten dzien tą date i godzine trzeba zapisac w histori Sądeczyzny,tyle czekałem na ten momen az sie doczekałem...

GRATULACJE i ŻYCZĘ SZCZĘSCIA W 1 lidze.
:DDDDDDDDD

Zwiru_NS - Pią Cze 05, 2009 21:41

BRAWO !!!! :) I liga Sandecja !!!

Gratulacje !!!! Powodzenia w I lidze :) :D

mariusz79 - Pią Cze 05, 2009 21:42

Gratulacje panowie CAŁY Nowy Sącz na to czekał jesteście wielcy!!!!!!!!! 1 liga 1 liga SANDECJA!!!!!!!!!!!
Fani Bianconeri - Pią Cze 05, 2009 21:47

Mamy I lige:) jaram sie jak dziecko jak wyjebana zabawke dostanie:) pozdro
Krzychu - Pią Cze 05, 2009 21:51

Za te 30 lat , za 3 ligii smak na 1 LIGE PRZYSZEDŁ CZAS HEJ KKS SANDECJAAAAAAA! :)))
Brawooo Sandecjaaa:))))

1 Liga 1 Liga SANDECJA!!!

Bzymcio - Pią Cze 05, 2009 21:52

i tylko czekamy na fetę... :)
arkoniusz - Pią Cze 05, 2009 22:07

SWEET napisał/a:

Ten dzien tą date i godzine trzeba zapisac w histori Sądeczyzny,tyle czekałem na ten momen az sie doczekałem...

juz sobie wkalendarzu zapiasalem hehe

1 liga 1 liga SANDECJA

sandeczanin - Pią Cze 05, 2009 22:31

Bzymcio napisał/a:
i tylko czekamy na fetę... :)

Podbij na PW ile tej fety chcesz:D haha

goral - Pią Cze 05, 2009 23:34

x_cite napisał/a:
co to znaczy jeśli wystartuje w I lidze...??co to za stwierdzenie?????

CBA dorwało syna prezesa Kolejarza Stróże. Nie wiadomo jak daleko to sięga...
A Stróże są bardzo blisko Sącza..
Ja już nie jedno widziałem w Polskiej piłce ligowej, więc nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć.
Miejmy nadzieję, że Sandecja nie jest "umoczona" w nic co było by pretekstem dla "krakusów" by ją zdegradować.
Degradacja przy zielonym stoliku chyba by najbardziej bolała...

style - Pią Cze 05, 2009 23:38

dajcie spokoj pare godzin temu awansowalismy a niektorzy juz pesymistyczne mysli, pozwolcie narazie sie cieszyc !

Brawo Moskal i Araś ! Brawo wszyscy piłkarze i cały sztab!

Musi byc jakies porzadne swietowanie w ryneczku zorganizowane przez prezydenta!

internacionale - Pią Cze 05, 2009 23:43

jp22 napisał/a:
dajcie spokoj pare godzin temu awansowalismy a niektorzy juz pesymistyczne mysli, pozwolcie narazie sie cieszyc !

Brawo Moskal i Araś ! Brawo wszyscy piłkarze i cały sztab!

Musi byc jakies porzadne swietowanie w ryneczku zorganizowane przez prezydenta!

Najpierw świętowanie jutro na meczu rezerw a potem to się zobaczy (może ryneczek ?? )

KSPfan - Pią Cze 05, 2009 23:46

Gratulacje :-)

Polonia&Sandecja na zawsze razem.

bukszpanns - Pią Cze 05, 2009 23:47

Mam pytanie czy wstep na jutrzejszy mecz rezerw bedzie tak jak normalnie? (5zł ) Czy tym Wyjątkowym! razem za free ;d
internacionale - Sob Cze 06, 2009 00:10

bukszpanns napisał/a:
Mam pytanie czy wstep na jutrzejszy mecz rezerw bedzie tak jak normalnie? (5zł ) Czy tym Wyjątkowym! razem za free ;d

Pewnie będzie 5zł
A co to za róznica ??

major - Sob Cze 06, 2009 00:49

I liga, I liga Sandecja!!! I liga , I liga Sandecja!!!

Zawsze marzyłem o tym momencie. Odkąd wkroczyłem na stadion przy ul.Kilińskiego pragnąłem by doświadczyć momentu awansu. Dziękuje wszystkim zawodnikom. Następny sezon będzie zajebisty.

SANDECJA!!!!

SilverCommander - Sob Cze 06, 2009 07:42

Gratulacje !!! wreszcie po tylu latach mamy I- Ligę Wielkie Podziękowania dla Piłkarzy, Trenerów, całego Sztabu szkoleniowego i oczywiście Zarządu SANDECJA ;D
bukszpanns - Sob Cze 06, 2009 08:49

internacionale napisał/a:
bukszpanns napisał/a:

Pewnie będzie 5zł
A co to za róznica ??

Bez różnicy ;d Ten awans jest bezcenny ^^

Blanca - Sob Cze 06, 2009 13:06

Gratuluję Wszystkim Kibicom Sandecji awansu i życzę powodzenia w I lidze ;)
decik_KSP - Sob Cze 06, 2009 15:04

Gratulacje :)
Tomko54 - Sob Cze 06, 2009 15:56

A ja powie że najprawdopodobniej na mecz Górnik Zabrze - Sandecja pojade ;]
PS. Gratuluje!!! I liga, I liga Sandecja!!!

WiktorCK - Sob Cze 06, 2009 20:23

Gratulacje ! Pozdro z Kielc. MKS&KKS !!!
carlson - Sob Cze 06, 2009 23:22

Dzień dobry
Gratulacje!!!!!!! Szkoda,że nie mogę wspólnie z Wami świętować to Wspaniałe Wydarzenie dla Sądeckiej Piłki Nożnej,ale od kilku lat jestem w Szkocji.Nie zmienia to faktu,że na bieżąco interesuje się losami Naszego Klubu (mówię to jako kibic od najmłodszych lat a także jako były działacz KKS"Sandecja" w tym także miałem przyjemność być w prawie 100-letniej historii Naszego Klubu Prezesem Klubu i to za mojej kadencji Nasz Klub po raz 2 w historii awansował w latach 90 do II Ligi),korzystam z Waszej strony internetowej i teraz pragnę tą droga złożyć gratulacje i życzenia dla całego Zespołu (Piłkarzy,kadry szkoleniowej i działaczy) a szczególnie Wam Kibicom ze Stowarzyszenia podziękować za wspaniały doping i oprawę meczów jaką robicie (widziałem to na własne oczy,bo będąc na urlopie w Polsce nigdzie nie zapominam być na meczach naszej Drużyny). Pozdrawiam

Deadly - Nie Cze 07, 2009 02:00

Górnik Zabrze gratuluje awansu i zaprasza do siebie na wielkie widowisko !
GoToSleep - Nie Cze 07, 2009 18:16

gratulacje

I LIGA I LIGA SANDECJA!!!

Piotrek R - Nie Cze 07, 2009 18:56

dziękujemy za zaproszenie;) pojawimy się:)
Raffio - Sro Wrz 29, 2010 16:30

Odświeżę tochę temat bo nie wiedziałem gdzie to wkleić
Na stronie sadeczanin.info pojawiła się relacja ze sprawy sadowej nt. zamieszek w parku strzeleckim:
http://sadeczanin.info/ak...paragrafem/7118

lucek - Sro Wrz 29, 2010 17:51

,, Po chwili kibice rzeczywiście cofnęli się do Parku Strzeleckiego, ale nie po to, żeby kontynuować zabawę, lecz by zaopatrzyć się w amunicję. Ich przywódcy musieli studiować sztukę wojenną, bo pospolite ruszenie w barwach Sandecji - jakby dowodzone przez samego naszego wielkiego króla Władysława Jagiełłę - sprawnie wykonało manewr oskrzydlający i uderzyło na policję od strony bramy bocznej. Uderzenie polegało na przygotowaniu artyleryjskim w postaci miotania kamieni. Policja niczym krzyżacy pod Grunwaldem zasłoniła się tarczami. " hahaha to mnie po prostu rozwala :D