Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Kibice Sandecji w regionie

Mileniak - Sob Cze 06, 2009 10:09
Temat postu: Kibice Sandecji w regionie
Awans już mamy, ale poprzeczka w pierwszej lidze jest postawiona znacznie wyżej. Dlatego, żeby godnie prezentować odpowiedni poziom na zapleczu ekstraklasy niezbędni są także fani Sandecji spoza Nowego Sącza. Nie możemy popełniać błędów innych ekip, które się izolowały.
Mamy bardzo dobrą sytuację. Jest wiele okolicznych miast i miasteczek i na dobrą sprawę nie mamy realnej konkurencji. Musimy tylko dobrze zagospodarować nasz "potencjał". Mam nadzieję, że ten temat przyczyni się do tego:)
Na początek wielka prośba do kibiców Sandecji spoza Nowego Sącza. Napiszcie skąd jeździcie na mecze i jakie są u Was możliwości/problemy i czy ewentualnie moglibyście wieszać plakaty, nakręcać znajomych na mecze etc.

szczur1910 - Sob Cze 06, 2009 10:20

ja moge rozwieszac plakaty po chełmcu i okolicach.
ksiąc 90 - Sob Cze 06, 2009 10:24

tamte okolice są i mnie znane...
AdoDC - Sob Cze 06, 2009 10:42

Dąbrowa/ Wielogłowy/Wielopole, mogę nakręcać ludzi i wywieszać plakaty.
Frodo - Sob Cze 06, 2009 11:59

Ja mieszkam w okolicach Mogilno, Koniuszowa, Paszyn, ale tego raczej nie można nazwać miastem. Mógłbym przylepić jakiś plakat po przystankach czy coś
kksmateusz - Sob Cze 06, 2009 12:16

Sam Jezdze na mecze Na Sandecje od dawna
i w Wielogłowach sie Nasmiewali ze Sandecja 3 liga poco jezdzisz na mecze
a Teraz 1 liga i wszyscy Wielcy kibice Nagle !

[ Dodano: Sob 06 Cze, 2009 ]
Ja też Będe nakręcał ludzi z Wielogłow i Okolic

jaga - Sob Cze 06, 2009 12:19

no ja moge zająć się rozweiszaneim plakatów po biczycach:)
jaro_jaro - Sob Cze 06, 2009 14:33

Skoro taki temat... wszystkie osoby z Chełmca i okolic które są chętne do współpracy, niech napiszą do mnie PW. Wspólnie można więcej ;) pozdrawiam
ksandi - Sob Cze 06, 2009 19:06

Ja moge rozwiesic plakaty mieszkam w Biczycach Dolnych 2 km od Nowego Sącza w kierunku Limanowej się jedzie
Ja jeżdze na kazdy mecz z moim Tata kuzynka i kolegami a tak to co 5 osoba wie co to jest sandecja
Jak by Zobaczyli plakaty to może by jerzdzili na mecze :PPP
Ja bede nakłaniac wszystkich:Ppzdr

ksandi - Sob Cze 06, 2009 19:19

jaro_jaro,
Ja moge rozwiesic plakaty mieszkam w Biczycach Dolnych 2 km od Nowego Sącza w kierunku Limanowej się jedzie
Ja jeżdze na kazdy mecz z moim Tata kuzynka i kolegami a tak to co 5 osoba wie co to jest sandecja
Jak by Zobaczyli plakaty to może by jerzdzili na mecze :PPP
Ja bede nakłaniac wszystkich:Ppzdr

x_cite - Nie Cze 07, 2009 09:55

AdoDC napisał/a:

To czemu w Kurowie nie pilnujecie przystanków....tam na dachu przystanku jest duży napis Glinik Gorlice....i w Mostkach za Starym Sączem i gdzieś jeszcze jadąc na Łącko są napisy na przystankach Glinika i Wisły.

AdoDC - Nie Cze 07, 2009 10:14

zajme się tym napisem w tym tygodniu co będzie.
moru - Nie Cze 07, 2009 10:23

Pulo napisał/a:

a nie daj Bóg w przypadku powinięcia się nogi w 1 lidze i słabej grze nagle wszyscy nowi bardzo teraz zainteresowani się odwrócą dupami i zostaną ci co zawsze...

Pewnie spora cześć tak postąpi :/ (ale jak się ich nakręci to przyjdą parę razy i przynajmniej zasilą klubową kasę) Nawet dla tych 15% z "nowej wiary" którzy zostaną z Sandecją warto chyba rozwiesić parę plakatów czy namówić kilku ziomków.

P.S Mogę plakatować w Gródku nad Dunajcem

DNL - Nie Cze 07, 2009 11:57

Pulo,

przeciez to jest oczywiste, ze wraz z sukcesem pojawiaja sie nowi kibice.
I sa to osoby ktore kiedys chodzily na Sandecje i przestaly, sa to tez tacy ktorzy nie interesowali sie klubem wczesniej. I wlasnie to jest taki moment w ktorym mozemy zyskac nowa rzesze kibicow, Ty tez przyszedles kiedys pierwszy raz na mecz ; )

Pewnie, ze bedzie czesc takich co w razie niepowodzen przestanie chodzic, bedzie tez czesc taka ktora zostanie na zawsze, nawet - nie daj Boze - po spadku.

Kiedys czytalem fajny artykul (nawet tutaj na forum byl chyba wklejony) jak to w Poznaniu i Wielkopolsce zrobili mode na Lecha, to samo w Zabrzu - wielkie pieniadze, aspiracje, trener (?), wyniki do dupy a frekwencja? Sami wiecie.

Na to wszystko potrzeba czasu. Kazdy z nas kiedys zaczynal, im nas wiecej, tym lepiej.
A takie napinanie sie, gdzie byles wtedy i wtedy, bla bla bla nie stwarza dobrego klimatu.

Frodo - Nie Cze 07, 2009 15:09

x_cite napisał/a:
AdoDC napisał/a:

To czemu w Kurowie nie pilnujecie przystanków....tam na dachu przystanku jest duży napis Glinik Gorlice....i w Mostkach za Starym Sączem i gdzieś jeszcze jadąc na Łącko są napisy na przystankach Glinika i Wisły.

W Paszynie koło przystanku jest duzy napis GLINIK GORLICE, to ktoś z Sądeczaków dopisał duzymi literami: 'PROSI O LITOŚĆ" :D
beka :D

Dziekan - Nie Cze 07, 2009 22:14

Więc z ciekawych miejscowości:

Stary Sącz
Barcice
Rytro
Piwniczna
Nawojowa
Krynica
Muszyna
Grybów
Limanowa

Jeśli okazałoby się, że są w tych miejscowościach osoby, które chodzą na mecze, a chciałyby działać coś więcej i angażować się w życie kibicowskie można by założyć oficjalne fc., które mogłyby mieć specjalne przywileje ale również i obowiązki.

Potencjalny FC powinien posiadać własną strategię działania w skład której mogłyby wchodzić np:
- Promowanie wizerunku klubu Sandecja na terenie danej miejscowości.
- Budowanie rzeszy kibiców w swojej okolicy
- Współpraca ze Stowarzyszeniem Kibiców Sandecji
- Wspieranie inicjatyw i akcji prowadzonych przez klub bądź Stowarzyszenie Kibiców Sandecji

Przywileje Fanklubu

- Każdy członek Fanklubu jest uprawniony do zakupu karnetów po
promocyjnej cenie (zniżka 10% - 20%),, po przedstawieniu listy członków.
- Zniżka na sprzedawane gadżety klubowe
- Klub może wystąpić z własną inicjatywą nagrodzenia najlepszego Fan Clubu
- Własna flaga z nazwą miejscowości

Oczywiście to tylko część z pomysłów, które zaczerpnąłem w jakimś stopniu ze strony www.cracovia.pl , sami możemy wymyślić więcej.

Zapraszam do dyskusji bez zbędnego pierdolenia i z konkretnymi pomysłami.

Pamiętajcie ponadto, że jest Stowarzyszenie Kibiców, warto do niego wstąpić, pojawiać się na zebraniach, integrować poddawać swoje pomysły i inicjatywy Panu Prezesowi i spółce.Z pewnością pomogą

By3ekns - Nie Cze 07, 2009 22:29

z niektorych zwymienionych miejscowosci sa osoby ktore incognito sympatyzuja z innym nieprzychylnym nam klubem;) i mam nadzieje ze jezeli ktos madry by sie ogarnal to te osoby beda prowadzily "szczurzy" tryb zycia:),kazdy z okolicznych mieszkancow powinien posiadac "nutke" patriotyzmu lokalnego i kibicowac naszej Ukochanej SANDECJI bo to my jestesmy DUMA Sądecczyzny!! i niewstydzcie sie tego,nikt was juz na starcie nieskresli bo i takie obawy moga miec mieszkancy poszczegolnych wsi i miasteczek...
Puchu - Nie Cze 07, 2009 22:35

tu sa same duze miejscowosci a gdzie te mneijsze;) tez moga rywalizowac;) heh
Dziekan - Nie Cze 07, 2009 22:46

Z TEMATU POLECIAŁY POSTY, KTÓRE NIC NIE WNOSZĄ.

POSZUKIWANE SĄ OSOBY Z POZA NOWEGO SĄCZA, KTÓRE CHCĄ UCZESTNICZYĆ W ŻYCIU KIBICOWSKIM I PROMOWAĆ NASZ KLUB, BĄDŹ JUŻ OD DAWNA "SĄ" ZA SANDECJĄ.

Póki co mamy:

szczur1910 - Chełmiec
ksiąc 90 - Chełmiec
Jaro_Jaro - Chełmiec
ADO DC - Dąbrowa/ Wielogłowy/Wielopole
KKS Mateusz - Wielogłowy
Frodo - Mogilno/ Koniuszowa
jaga - Biczyce
ksandi - Biczyce
moru - Gródek N/D ?

Plemnik - Nie Cze 07, 2009 22:49

Siemka ja z Biegonic to jest zaraz przed Starym Sączem ..........
jaro_jaro - Nie Cze 07, 2009 23:02

W Chełmcu jest wiele osób w różnym przedziale wiekowym które chodzą na Sandecje, a nawet pojawiają się na wyjazdach, był kiedyś pomysł stworzenia "grupy" ale nie wyszło, może coś się zmieni i przy odrobinie mobilizacji uda się to wszystko ogarnąć...
Kamilns21 - Nie Cze 07, 2009 23:24

Witam :) ja moge sie zajac roznoszeniem platkow na osiedlu Helena i miejscowosciach Chelmiec i Biczyce Dolne :) . I oczywiscie bede nakrecal osoby z tamtad do roznoeszenia :) na Helenie jest wiele osob co chodzi na mecze ... pozdro
lechuss18 - Pon Cze 08, 2009 03:23

Oj sporo nas jest z Heleny i Chełmca , obecnie co tydzień jeżdżę do Krakowa , po drodze mógłby porozwieszać plakaty na przystankach a i kumpli jeszcze z liceum namówić do akcji którzy mieszkają w pobliżu NS. Co będzie jak na stadionie braknie miejsca :P A jeżeli chodzi o jakiś fan klub na Helenie to wydaje mi się że teraz mogło by coś z tego wyjść :)
AdoDC - Pon Cze 08, 2009 20:39

x_cite napisał/a:
AdoDC napisał/a:

Sprawa załatwiona :) Napis przekreślony, a po 2 stronie przystanku napisa Sandecja.

KibicSandecji - Pon Cze 08, 2009 21:29

Ja jestem z Nawojowej i będę nakręcał ludzi zeby chodzili na mecze Sandecji
KubaNS - Pon Cze 08, 2009 21:38

Cytat:
Po "przerwie" najbliższe spotkanie SKS odbędzie się w niedzielę 14 czerwca o godzinie 19:00 w MOK-u w salce nr 9.

W miare mozliwosci, przedstawiciele tych miejscowosci, ktorzy sie tutaj wypowiadaja (i nie tylko oni) proszeni sa o pojawienie sie na spotkaniu Stowarzyszenia.
Nie ma to zadnego zwiazku ani z czlonkostwem, ani zapisami, chociaz oczywiscie taka mozliwosc tez bedzie dla chetnych. Poprostu dobra okazja zeby sie spotkac i przedyskutowac pare tematow, pomyslow.

Pzdr.

pasiak19914 - Pią Cze 12, 2009 15:06

Ja Jestem z pod gorllic , wbrew pozorom w mojej miejscowości nie dużo osób kibicuje Glinikowi , ale za to jest grupka kibiców Cracovii a co za tym idzie również Sandecji i Czarnych Jasło , do tej pory bywaliśmy czasami na meczach ale jak Sandecja awansowała do 1 ligi to napewno będziemy dużo częściej na meczach , CRACOVIA & SANDECJA WIECZNA SZTAMA , CRACOVIA FROM GORLICE NIELICZNI ALE FANATYCZNI , POZDRO
WP - Pią Cze 12, 2009 21:34

Ja nie jestem przeciwny zrobieniu z heleny fan clubu , ale teraz jak jest awans to myslicie o tym. A wczeniej nie mozna bylo tego zrobic??
bacin - Pią Cze 12, 2009 21:41

Były czasy, że ciężko było o fanklub w Sączu. Wszystko ma swoją kolej rzeczy...Czy to bardziej naturalną, czy mniej : )
Mileniak - Pią Cze 12, 2009 21:54

WP napisał/a:
Ja nie jestem przeciwny zrobieniu z heleny fan clubu , ale teraz jak jest awans to myslicie o tym. A wczeniej nie mozna bylo tego zrobic??

Nie jestem przeciwny Twojemu postowi, ale gdzie byłeś X lat temu? Albo na wyjeździe do miasta Y?
Idąc takim tokiem rozumowania udusimy się we własnym sosie. Na mecze w pierwszej lidze będą przyjeżdżały do nas ekipy z najwyższej półki tak jak Górnik Zabrze czy GKS Katowice. Chyba nikt nie chciałby, aby kibice tych drużyn czuli się u nas, jak my w Stróżach..
Teraz jest dobra okazja, aby "rozruszać" nasz region i grzechem by było tego nie wykorzystać.

szczur1910 - Pią Cze 12, 2009 22:15

jaro_jaro,
ja moge nakręcać na chełmcu i okolicach

[ Dodano: Pią 12 Cze, 2009 ]
a ktos słyszał o miejscowości mała wieś lub świniarsko tam liczna grupa chłopaków jezdzi na mecze więc może tam rozwieszać plakaty co wy na to?? ja osobiście moge sie tym zajać... tam większość zyje SANDECJA

WP - Pią Cze 12, 2009 22:32

Napewno to bylby duzy plus miec fan cluby. Jesli jest taka mozliwosc to dzialajcie w swoich okolicach. A jakie beda tego rezultaty to sie dowiemy jak juz sie zacznie sezon. Zobaczymy ktora z wies(bez obrazy)pokaze sie najlepiej. Pozdro
szczur1910 - Pią Cze 12, 2009 23:05

WP,
nie no spoko ja jestem za tym zeby cos takiego zaistniało jeżeli chodzi o te plakaty czytajcie wyżej i piszcie do mnie... pozdro

syfon12 - Czw Cze 18, 2009 16:02

WP napisał/a:
Napewno to bylby duzy plus miec fan cluby. Jesli jest taka mozliwosc to dzialajcie w swoich okolicach. A jakie beda tego rezultaty to sie dowiemy jak juz sie zacznie sezon. Zobaczymy ktora z wies(bez obrazy)pokaze sie najlepiej. Pozdro

Nie ktora z "wies" tylko ktora z "wsi". Pozdro ze wsi Stary Sacz. :)

narkins - Pią Lip 17, 2009 18:01

mysle ze nikogo nie bedzie trzeba namawiac jeszcze niektorzy w 2 lidze chodzili tylko na wybrane mecze jak rywal byl ciekawy a teraz w 1 lidze to nie ma rywala ktory by nie byl ciekawy :):) a zreszta to juz 1 liga :):):)
albert - Pią Lip 17, 2009 18:18

ja jetem z małej miejscowości TĘGOBORZE i z mojej wsi która liczy około 1000-2000 mieszkańców coś około 50 osób na każdym meczu jest ale są też właśnie osoby które nie wiedzą o której jest mecz.....JA MOGE POMÓC I CHCE POMÓC!!!!!!1
syfon12 - Pią Lip 17, 2009 21:01

Nie wiem czy dobry dzial ale nie wiem gdzie zapytac.
Mozna zakupic karnet na caly sezon?

internacionale - Pią Lip 17, 2009 21:05

syfon12 napisał/a:

Na całą rundę będzie można za ok 10 dni (info nieoficjalne). Na cały sezon nie sądzę....

syfon12 - Pią Lip 17, 2009 23:39

internacionale napisał/a:
syfon12 napisał/a:

Na całą rundę będzie można za ok 10 dni (info nieoficjalne). Na cały sezon nie sądzę....

Oki dzieki juz znalazlem odpowiedni temat. Sorki za zasmiecanie.

grubas_KKS - Wto Lip 21, 2009 16:46

Dziekan te mjescowosci co wymieniles to jak najbardziej...procz Muszyny bo tam jest CRACOVIA a nie Sandecja i watpie w to ze tam kiedykolwiek bedzie FC Sandecji...ale to nie zmienia faktu ze Muszyna jest z Sandecja ;) Pozdro dla Dobrych Chlopakow z Muszyny!
Sandecz - Wto Lip 21, 2009 17:21

albert napisał/a:
ja jetem z małej miejscowości TĘGOBORZE i z mojej wsi która liczy około 1000-2000 mieszkańców coś około 50 osób na każdym meczu jest ale są też właśnie osoby które nie wiedzą o której jest mecz.....JA MOGE POMÓC I CHCE POMÓC!!!!!!1

Padła opinia o osobach, które nie wiedzą o której mecz. podobnie jest w wielu gminach sasiadujących z Nowym Sączem. może więc jakieś plakaty poza Nowym Sączem. Może coś na zasadzie rozwieszania plakatów za bilet na mecz. mogę pomóc, nawet niekoniecznie za bilet.

kks sandecja - Wto Lip 21, 2009 17:31

Myślę, że takich rzeczy się nie robi za coś tylko dla satysfakcji dla samego siebie, że się pomaga...wiele osób rozklejało plakaty po NS i nic za o nie dostawali, a nawet cieszyli się, że w ten sposób jakoś mogą pomóc klubowi...
Bzymcio - Wto Lip 21, 2009 18:29

myślę, że na wielkiego problemy żeby rozklejać plakaty poza NS, sam będę to robił
maciekks1910 - Wto Sie 04, 2009 09:27

jakieś liczby osób z poza Nowego Sącza na meczu z Podbeskidziem ?
KrzysieKKS - Wto Sie 04, 2009 10:45

Zapewne chodziło mu o to żeby osoby które udzielały się w temacie podały liczby osób z okolic Sącza które pojawiły się w większej liczbie niż parę sztuk. Też mnie to ciekawi czy okoliczne "grupki" coś się zaczęły organizować czy dalej "każdy sobie rzepkę skrobie".
AdoDC - Wto Sie 04, 2009 11:21

Dąbrowa - 5 osób
Wielogłowy +/-5 osoby
Wielopole - 4 osoby.

Tomek-NS1 - Pią Sie 21, 2009 16:10

Jesli chcecie moge sie pisac na rozwieszanie plakatów okolice Grodka Tegoborzy Cieniawa Grybów kamionki jestem co dzienie w tych okolicach to nie był by dla mnie żaden problem jak coś to pisać
polak_ns - Pią Sie 21, 2009 16:59

Tomek-NS1 napisał/a:
Jesli chcecie moge sie pisac na rozwieszanie plakatów okolice Grodka Tegoborzy Cieniawa Grybów kamionki jestem co dzienie w tych okolicach to nie był by dla mnie żaden problem jak coś to pisać

Wystarczy, że masz drukarkę i wydrukujesz

jacekJPkks - Czw Wrz 17, 2009 20:45

Jestem z Grybowa i jestem na kazdym meczu KKS na "F" . Na ŁKS jedzie odemnie 10 osób których miłym słowem zachęciłem na ten mecz i potem juz na kazdy będą jezdzic bo się im napewno to spodoba :)) W Grybowie nikt nigdy złego słowa na SANDECJE NIGDY N I E "!!" POWIEDZIAŁ ... Pamiętam i byłem na tym meczu w rzeszowie co był wyjazd pociągiem S. to wsiadalismy z Jasełkiem i od nas pojechało ok.20 osób czy więcej !!! Przy okazji z namy łaczy sie spora grupa kibiców z PTASZKOWEJ ale to już są zakazowicze i mają tylko balkon na meczu ale i tak jada i to jest poswięcenie !!!!! Chłopakom zakazy koncza się dokładnie w grudniu i napewno będą na kazdym meczu juz na F . Teraz cięzki mecz z ŁKSem ale damy rade i jedziemy z dopingiem tylko zeby był prowadzacy OK nie to co na meczu z Górnikiem Ł . Do niedzieli pozdro dla wszystkich kibiców KKS !!!!!!!!!!!! Z grybowa ... :)
jaro. s - Pią Wrz 18, 2009 21:23

Pozdrowienia dla chłopaków z Grybowa.

[ Dodano: Pią Wrz 18, 2009 21:56 ]
Zróbcie swoją flagę-LEGION GRYBÓW. Brzmi dobrze.
Pozdr

maciekks1910 - Pią Wrz 18, 2009 23:15

pozwól że ktoś inny będzie decydował o tym kto i kiedy może sobie zrobić flagę.
kosiarz - Pią Wrz 18, 2009 23:56

jaro. s napisał/a:

Pozdr

Dobry pomysł. Pozdrowienia dla kibiców Sandecji z Grybowa i dla Jaro ;).

TERRORYSTA - Sob Wrz 19, 2009 10:45

NIE TA KOLEJNOŚĆ...
NAJPIERW SIĘ CHODZI NA SANDECJĘ, POTEM SIĘ JEŹDZI NA WYJAZDY A POTME DOPIERO ROBI FLAGI, KOSZULKI (OSIEDLOWE, FC) ITP, NIGDY ODWROTNIE...

Bianconeri - Sob Wrz 19, 2009 10:57

Właśnie. Chłopaki z Ptaszkowej są zawsze od lat i jakoś flagi nie robią (inna sprawa że ich nikt nie traktuje jako jakiś FC tylko jak swoich tyle że z nieco bardziej oddalonego osiedla hehe), a sorry ale też nam, lubię, szanuję sporo osób z Grybowa, szczególnie tych starszych, tylko że z Grybowem zawsze jest tak, że jak jest jakiś ciekawszy mecz w Sączu to nagle na internecie niewiadomo ile wpisów dotyczących Grybowa i ile osób stamtąd przyjedzie, na meczu są ci co zawsze (a oni po internecie nie piszą) a "pisarzom" zawsze "coś" wypada i przyjechać nie mogą, a o wyjazdach to już nie wspomnę.

Tak więc żeby nie było niejasności chłopaki z Grybowa są zawsze na meczach i zawsze są mile widziani, im flag itp nie potrzeba bo nie po to jeżdżą żeby się flagą pochwalić bo po za starzy i za poważni na to :).
A jeśli więcej chłopaków z Grybowa chce się zebrać i zorganizować to jak najbardziej jesteśmy za, tyle że wszystko w odpowiedniej kolejności tak jak Ahmed napisał.
Wszystko jak najbardziej do obgadania i ogarnięcia.

kriskks - Sob Paź 10, 2009 23:32

Uszew 100% Cracovia i Sandecja. Kosa OKS
jaro_jaro - Nie Paź 11, 2009 02:15

jaro. s napisał/a:

Pozdr

istnieje już coś podobnego - LEGION PIŁA (FC Lecha) i taka flaga też istnieje, więc po co kopiować...

Pietrucha - Nie Paź 11, 2009 16:44

kriskks napisał/a:
Uszew 100% Cracovia i Sandecja. Kosa OKS

kriskks ty jesteś z Uszwi? Odkąd ludzie z Uszwi są za Sandecją?

kriskks - Nie Paź 11, 2009 16:53

Od dawna, za Sandecją a przede wszystkim za Cracovią, dlatego jest ciągła wojna z Brzeskiem i okolicami. Tak było jest i będzie jak chcesz zapytaj kogoś z Brzeska. To jest wioska i niestety nie ma nas wielu ale dajemy rade. Większość chłopaków już nie ma w kraju i kibiców coraz mniej ale i tak w miarę możliwości jest nas 4-5 osób na meczu Sandecji w Sączu.Dużo tu opowiadać bo ciekawych sytuacji nie brakowało, jednak jest ciężko bo dookoła Wisła i OKS:/
jaro. s - Pon Paź 19, 2009 18:05

Będziecie na GKS-ie?
Jeli faktycznie jeżdzicie na mecze do Sącza- to super.
Pozdr

kriskks - Pon Paź 19, 2009 20:51

Będziemy na pewno i to w większym składzie niż zawsze. pozdrawiam
remix - Czw Lis 05, 2009 21:56

Byczek odbierz priv.
sanch3z - Nie Lis 08, 2009 20:34

jaro. s napisał/a:

Pozdr

Boże pomóż!!!!!!

maly19328 - Nie Lis 08, 2009 20:43

ja jestem z jurkowa k.limanowej wiec tez moge rozwieszac plakaty itp.obecie zrywam wszyskie vlepki wisły w moich okolicach. pare dni temu bylo ostro w starciu z wislakami. ale daje rady:) na mecze jezdze sam ale mysle ze na runde wiosenna poskładam jakis kilku osobowy skład:)pozdro
małolat_19 - Nie Lis 08, 2009 20:59

Zawsze to by było lepiej poszerzyć horyzonty o Wasze okolice..
Zapraszamy również na wyjazdy Sandecji;)..

KubaNS - Pon Lis 09, 2009 10:45

Szczur1910... Odbierz prv...
maly19328 - Pon Lis 09, 2009 18:33

no byłoby super. tylko w naszych okolicach roi sie od wislaków. mam nadzieje ze jak bedzie potzebna pomoc to moge liczyc na kogos z sacza:) pozdro
małolat_19 - Pon Lis 09, 2009 18:43

O to się nie martw..
maly19328 - Pon Lis 09, 2009 18:48

dzieki:) jakby co dam znac. a narazie do zobaczenia na meczu z flota:)
szczur1910 - Pon Lis 09, 2009 22:01

KubaNS napisał/a:
Szczur1910... Odbierz prv...

dzieki za wiadomość i sory że poruszyłem ten temat... pozdro

YG-US - Wto Lis 10, 2009 11:18

maly ty też odbierz priva.
x_cite - Wto Lis 10, 2009 11:44

czy to temat odbierz priv czy może kibice Sandecji w regionie?:) Proszę nie zaśmiecać tego wątku:)
By3ekns - Wto Lis 10, 2009 15:06

kibicow suksesu to sie zawsze duzo roi podejrzewam ze jakby "wiselka" spadla o klase lub dwie nizej to oponenci chocazby kolegi malego przybrali inne barwy ;) ale wytepic to scierwo fakt faktem z naszych okolic 3eba ;D
Masahiko - Wto Lis 10, 2009 15:24

By3ekns napisał/a:
kibicow suksesu to sie zawsze duzo roi

Z takich kibiców klub ma największy zarobek. Wpadną całą bandą do sklepiku, powykupują szalików, koszulek i innych gadżetów :) domyślam się że trudno wam to przyjąć do wiadomości, ale kibic sukcesu to też kibic...

radziufan - Wto Lis 10, 2009 16:17

Masahiko napisał/a:

Z takich kibiców klub ma największy zarobek. Wpadną całą bandą do sklepiku, powykupują szalików, koszulek i innych gadżetów :).

my nie mamy sklepiku...póki co:)

By3ekns - Sro Lis 11, 2009 15:01

ktoś usunął mojego posta gdzie zwracałem uwagę koledze Masahiko że źle zrozumiał moja wypowiedź...nie życzę sobie bezpodstawnego usuwania moich postów (jak i innych paru osób) bo zaczyna to być drażniące...!!
maly19328 - Sro Lis 11, 2009 19:31

maly ty też odbierz priva.beniu, patzryłem i nic nie mam. pozdro
maly19328 - Nie Wrz 05, 2010 14:33

Jak wiemy Limanowa i okliece to zagłebie kibiców wisły. dletego wato byłoby aby Kibice Sandecji trzymali sie razem. wiec jeśli ktoś jest z okolic Limanowej prosze o pw.
yanku - Nie Wrz 12, 2010 22:03

Na początek witam wszystkich
Chce powiedzieć ze jeżdzę na mecze do Sącza od dośc dawna bo jeszcze chyba od czasów, kiedy to Sandecja grała w czwartej lidze. Jestem z Libiąża (pow. Chrzanów). Mamy tutaj swój klub w trzeciej lidze, ultras i ogólnie wszystko tutaj dobrze działa. Jednak rodem jestem z Sącza i sercem z Sandecją. W Libiążu mieszkam juz od dwudziestu kilku lat. Kiedyś zastanawiałem się nad flagą FC Libiąż, jednak chyba tylko sam bym jezdzil. chociaz moze z bratem. W sumie to kibiców może łączyś tylko tyle że nasz KSG ma sztamę z Beskidem Andrychów, którzy maja swój FC Cracovii. Sandecja jak ogólnie wiadomo wspiera równierz KSC. Więc jeżeli kiedyś pojawi sie fana Sandecja-Libiąż, bedzie to moja uzbierana ekipa. Dobrze (jak pisze na początku tego wątku forum) że Sandecja nie zamyka sie na kibiców z innych miast. Na pewno to ją umacnia!
Pozdrowienia z Libiąża!

ERNESTO - Pon Wrz 13, 2010 21:41

Pamietaj tylko, ze kibicowanie nie polega na tym, zeby sobie uszyc flage.

Po pierwsze - postaraj sie zorganizowac pare osob w Libiazu - moze znajdzie sie wiecej osob chetnych.

Po drugie - zacznij(cie) zaliczac takze wyjazdy

Po trzecie - podejdz do mlyna, pogadaj z odpowiednimi osobami. Moze pomoga Ci sie zorganizowac ? Poznasz tez ich zdanie na temat ew. flagi.

Zawsze znakomicie zorganizowana byla Ptaszkowa i sadze, ze jesli mialaby powstac flaga jakiegos FC, to w pierwszej kolejnosci wlasnie chlopakow stamtad.

Pozdrawiam

kolafy - Pon Wrz 13, 2010 22:17

W Polkowicach było ich... 12 os. !!! ale jak sami mówią oni nie chcą być postrzegani czy tam nazywani FC Ptaszkowa tylko po porostu Sandecja!
Bianconeri - Pon Wrz 13, 2010 23:13

No i właśnie, nikt nigdy ich nie traktował jako jakiś FC tylko po prostu takie troche dalsze osiedle :)
KubaNS - Pon Wrz 13, 2010 23:36

Bo temat Ptaszkowej jest prosty. Sa od wielu lat, kiedy nikomu nie snilo sie o zadnych FC i bylismy typowo sadecka ekipa, a oni jednym z osiedli.... tyle ze oddalonym o kilkanascie kilometrow ;) ... i tak juz zostalo, bo sami to kontynuuja...

Reszcie pozostaje nadrabiac, ale watpie ze sie uda... ;)

małolat_19 - Wto Wrz 14, 2010 09:20

Ptaszkowa = Sandecja, i raczej nigdy nie będzie to żadne FC..
ERNESTO - Wto Wrz 14, 2010 19:02

W sumie tez prawda, ze nigdy jako zadne FC traktowani nie byli :)
grubas_KKS - Wto Wrz 14, 2010 23:39

Nie byli i nie będą !
saku194 - Sro Wrz 15, 2010 01:22

A co to FC to jacyś niby gorsi kibice?:) Nie jestem z NS, nie należę do żadnego FC, ale czuję się kibicem Sandecji. Jeśli Ptaszkowa nie uważa się za FC to nic w tym złego, ale niektóre wypowiedzi gdzieś w podtekstach dyskryminują trochę ewentualne FC. Moim zdaniem to powinno być bez znaczenia i tyle.... Często kibice z FC są bardziej zagorzalsi niż lanserzy z miejskich osiedli. Ogólnie w polskim ruchu kibicowski w modzie są teraz FC i u nas z czasem też pod tym względem będzie lepiej.
kolafy - Sro Wrz 15, 2010 08:43

Nie, nie bierz tego wszystkiego tak dosłownie. Szanuje się każdego kibica tym bardziej z FC bo to "skarb" szczególnie w naszych szeregach jeszcze tym bardziej jak jest zaangażowany w życie kibicowskie i oby takich było setki. Ale Ptaszkowa to taki jak by powiedzieć wyjątek praktycznie od początku są z nami, a my z nimi, jest nawet takie powiedzenie... ''Nowy Sącz to taka mieścina położona niedaleko Ptaszkowej". Na prawdę ludzie z PTK są na każdym wyjeździe i nie tylko pod tym kątem są zaangażowani w to co się dzieje na Pasach za to się ich szanuję i ceni. Każdy wie że nie wystarczy chodzić na mecze żeby być kibicem od razu nadając sobie miano FC bo na to trzeba ciężko pracować, a oni sobie wyrobili tą markę dawno, dawno temu mimo tego nie chcą afiszować się z jakimiś swoimi flagami FC itd.
hanys - Sro Wrz 15, 2010 08:46

kolafy napisał/a:
Nie, nie bierz tego wszystkiego tak dosłownie. Szanuje się każdego kibica tym bardziej z FC bo to "skarb" szczególnie w naszych szeregach jeszcze tym bardziej jak jest zaangażowany w życie kibicowskie i oby takich było setki. Ale Ptaszkowa to taki jak by powiedzieć wyjątek praktycznie od początku są z nami, a my z nimi, jest nawet takie powiedzenie... ''Nowy Sącz to taka mieścina położona niedaleko Ptaszkowej". Na prawdę ludzie z PTK są na każdym wyjeździe i nie tylko pod tym kątem są zaangażowani w to co się dzieje na Pasach za to się ich szanuję i ceni. Każdy wie że nie wystarczy chodzić na mecze żeby być kibicem od razu nadając sobie miano FC bo na to trzeba ciężko pracować, a oni sobie wyrobili tą markę dawno, dawno temu mimo tego nie chcą afiszować się z jakimiś swoimi flagami FC itd.

a chcieli swego czasu ;) ale to taki maly OT

gogo1910 - Nie Wrz 26, 2010 19:27

Na '' Mostku'' w Wielogłowach przy Firmie Luper Jest napis na środku SANDECJA nżej HOOLIGANS i wypisane jej Zgody. Są też mprzyklejowe vlepy przy sklepie ''ola'' . Będe działał zeby coś jeszcze napisać. Jak kupięę puszke sprayu to coś napisze.
SączerS - Pią Maj 20, 2011 12:29

jak jest z ta Limanowa Internacionale kiedyś mówił ze paręnaście osób przyjeżdża do nas na mecze czy dalej jeżdżą ?
internacionale - Pią Maj 20, 2011 16:38

SączerS napisał/a:
jak jest z ta Limanowa Internacionale kiedyś mówił ze paręnaście osób przyjeżdża do nas na mecze czy dalej jeżdżą ?

byli raz, potem kontakt sie urwał...

Woodykrk - Sob Maj 21, 2011 00:21

SączerS napisał/a:

Ile ich było jeśli można wiedzieć? Szkoda że temat ucichł, ciekaw jestem jak u Was z tymi miejscowościami co się na początku wątku wpisywały. Drgnęło coś, w ogóle ktokolwiek z tych miejscowość/wsi jeździ?

pzdr WKRK

kolafy - Sob Maj 21, 2011 08:58

Kibice Sandecji z Łącka od pewnego czasu bardzo aktywnie się udzielają... :))
BRH - Nie Maj 22, 2011 17:45

na poprzednim meczu byli jacyś kolesie z Laskowej, jeden w koszulce Craxy, drugi w naszym szalu...a w Łącku są nasi ale też sporo miłośników gorszej strony Błoń...
rudeboyz - Nie Maj 22, 2011 17:54

BRH napisał/a:
na poprzednim meczu byli jacyś kolesie z Laskowej, jeden w koszulce Craxy, drugi w naszym szalu...a w Łącku są nasi ale też sporo miłośników gorszej strony Błoń...

o czym świadczy wielki graf (bardzo zreszta estetycznie wykonany) umiejscowiony przed wjazdem do Łącka od strony N.Targu o treści-,,WISŁA KRAKÓW FAN CLUB ŁĄCKO" :)

Kazek G f H - Nie Maj 22, 2011 22:21

,,wISŁA KRAKÓW FAN CLUB ŁĄCKO" :)

Fan Clubem może i są ale czysto piłkarskim :)

gogo1910 - Wto Maj 28, 2013 21:55

Woodykrk napisał/a:
SączerS napisał/a:

Ile ich było jeśli można wiedzieć? Szkoda że temat ucichł, ciekaw jestem jak u Was z tymi miejscowościami co się na początku wątku wpisywały. Drgnęło coś, w ogóle ktokolwiek z tych miejscowość/wsi jeździ?

pzdr WKRK

Stary temat, troche zamilkł, ale Wielogłowy wciąż chodzą na Sandecje i jeżdzą ;)

eSKa - Sro Maj 29, 2013 00:20

A Dąbrowa chodzi ? :)
A co z Gajem, kiedyś było ładnych naście osób, a teraz ?

gogo1910 - Sro Maj 29, 2013 15:40

eSKa napisał/a:
A Dąbrowa chodzi ? :)
A co z Gajem, kiedyś było ładnych naście osób, a teraz ?

Dąbrowa nie wiem ;)

1910... - Pią Cze 14, 2013 14:10

rudeboyz napisał/a:
BRH napisał/a:

o czym świadczy wielki graf (bardzo zreszta estetycznie wykonany) umiejscowiony przed wjazdem do Łącka od strony N.Targu o treści-,,wISŁA KRAKÓW FAN CLUB ŁĄCKO" :)

Ktoś się tym chyba zajął bo pisało w miejscu wisła Sandecja. Teraz napis Sandecja został pomalowany na niebiesko i nie widać nic.

kolafy - Pon Cze 17, 2013 09:10

ten graf był niszczony przez nas, poprawiany przez wiślaków, aż wkońcu jest oszpecony tak że nie wiadomo kogo jest, pewnie tak zostanie, chyba że wiślaki się tym zajmą to znów się go "poprawi" :)
nitroactive - Pon Cze 17, 2013 11:04

Wisła tera cienko przędzie, to i kibole sukcesu z okolic grafów nie robią :D
kks1910 - Sro Lip 31, 2013 22:48

Wielogłowy są obecni na każdym meczu Sandecji ! :D
PTL - Pią Paź 25, 2013 13:40

Limanowa - Sandecja Cracovia i rzeka, ze wskazaniem w stronę Cracovii. Limanowa jeździ na Sandecje w razie czego ;)
jaro. s - Wto Paź 29, 2013 19:07

A co z Limanovia?
lithium1989 - Pią Mar 28, 2014 23:07

PTL napisał/a:
Limanowa - Sandecja Cracovia i rzeka, ze wskazaniem w stronę Cracovii. Limanowa jeździ na Sandecje w razie czego ;)

No właśnie? W jakich liczbach? W Jurkowie jest pełno vlep Sandecji, w Limanowej cisza.

pasiak1910 - Sob Mar 29, 2014 16:14

Powiem wam panowie tak , chodzę do szkoły w Limanowej i niestety większość osób co znam ( stwierdzając nawet że wszyscy) to fani Wisły... Ale fanów Sandecji / Cracovii też coś jest m.in JA :D + kilka osób. A co do wlepek to też większość wlepek skisłej ... Jednak co się da to zdrapuje :p i wlepiam te które powinny tam panować :) TYLKO SANDECJA!!!
lithium1989 - Nie Mar 30, 2014 00:12

Na mecze jeździcie z tej Limanowej czy raczej jest to kibicowanie bardziej wirtualne? :)
pasiak1910 - Nie Mar 30, 2014 01:21

Ja z kumplem od jakiegoś czasu jeżdżę regularnie na mecze póki co tylko na te grane u siebie :) Wiadomo czasem jest tak że nie ma takiej możliwości by być na meczu ale np. teraz runda wiosenna 100% obecności , oczywiście na młynie. A co do wyjazdów to planujemy to zmienić i przejechać się w końcu na jakiś wyjazd :)
Kazek G f H - Nie Mar 30, 2014 11:27

To świetnie, w najbliższym czasie będziecie mieli okazję pozwiedzać razem z nami stadion w Ząbkach :)
pasiak1910 - Nie Mar 30, 2014 13:32

Kazek G f H napisał/a:
To świetnie, w najbliższym czasie będziecie mieli okazję pozwiedzać razem z nami stadion w Ząbkach :)

Gdybym chciał sobie coś ziomek pozwiedzać to bym poszedł do muzeum :) Nie chodzę na mecze żeby sobie stadion oglądać czy też nie siedzę na pikniku i oglądam mecz. Doping , oprawa , dobra zabawa ... tylko to się liczy w trakcie meczu :) A co do wyjazdów to się z pewnością nie raz spotkamy jak jeździsz ale niestety jeszcze nie w tym sezonie :/ ... Pozdrawiam

lithium1989 - Nie Mar 30, 2014 13:44

pasiak1910 napisał/a:
Kazek G f H napisał/a:

Gdybym chciał sobie coś ziomek pozwiedzać to bym poszedł do muzeum :) Nie chodzę na mecze żeby sobie stadion oglądać czy też nie siedzę na pikniku i oglądam mecz. Doping , oprawa , dobra zabawa ... tylko to się liczy w trakcie meczu :) A co do wyjazdów to się z pewnością nie raz spotkamy jak jeździsz ale niestety jeszcze nie w tym sezonie :/ ... Pozdrawiam

Może powinniście zachęcić jeszcze ze 3 osoby do wypełnienia fury na mecz? Albo poszukać kontaktu z innymi osobami jeżdżącymi na mecze z Limanowej. Musicie się konsolidować, bo Limanowa to teoretycznie, obszar do zagospodarowania.

Kazek G f H - Nie Mar 30, 2014 14:22

pasiak1910 napisał/a:
Kazek G f H napisał/a:

A ja jeżeli chodzi o futbol to jestem jaroszem :D.

Zbieraj tam chłopaków i dawaj na Ząbki w miarę możliwości :)

pasiak1910 - Pon Mar 31, 2014 18:37

lithium1989 napisał/a:
pasiak1910 napisał/a:
Kazek G f H napisał/a:

Może powinniście zachęcić jeszcze ze 3 osoby do wypełnienia fury na mecz? Albo poszukać kontaktu z innymi osobami jeżdżącymi na mecze z Limanowej. Musicie się konsolidować, bo Limanowa to teoretycznie, obszar do zagospodarowania.

Żeby to było tylko 1 raz jak próbowałem kogoś z kumpli namówić żeby pojechali na mecz ... I wciąż próbuje ale nie jest to takie łatwe jakby się komuś wydawało. U nas jest taki problem ze 5/10/15 lat temu czy wcześniej wszyscy czy też prawie wszyscy kibicowali Skisłej i jeździli na mecze i wciąż jeżdżą. I taki młody co ma 10/15 lat od małego żyje i kumpluję się w otoczeniu ich kibiców bo ich jest jakieś 90 % w danej miejscowości.Brat , kuzyn , ojciec czy ktokolwiek inny kibicuje wiśle więc taki młody też im będzie kibicował bo większość jest za tą drużyną nawet nie wiedząc że istnieją inne kluby xD ( tutaj może trochu przesadzam ale tak to poniekąd na początku wygląda , Ty jesteś za nimi ? Ty też ? a to ja też będę) U nas tak po prostu jest , że te tereny gdzie mieszkam to kibice skisłej i tylko kilka nie licznych osób ma zamiłowanie do innych klubów... A próba zachęcenia już dorosłej osoby która od małego była wychowana w otoczeniu kibiców skisłej można powiedzieć graniczy z cudem... I bez bicia się przyznam że jak chodziłem do podstawówki to też moją ulubioną drużyną czy też tą drużyną której kibicowałem to była właśnie wisła. Z prostego powodu , każdego kogo znałem to był za wisła więc ja też. Nawet w tych czasach nie wiedziałem że jest taki klub jak Sandecja , może też dlatego że nie była jeszcze tak znaną drużyną w polsce jak teraz, grała gdzieś w niższej lidze a wisła była czy to mistrzem/wicemistrzem polski czy też grała w eleminacjach w lm czy le itd W końcu są takie teksty "od małego na całego" czy też "wychowaj swojego syna tak by za (klub) szedł do końca swoich dni... I u nas panowie tak to wygląda 90 % czy więcej kibicujących jakiejkolwiek drużynie z polski to kibice skisłej... Może kiedyś nadejdą takie czasy że na mecz nie będę jechał ja sam czy też z kumplem ale po kilkanaście osób :)

bzyku - Pon Mar 31, 2014 20:06

Pasiak a czy kibice skisłej chodzą też na mecze swojej Limanovi i czy to Ci sami kibice ?
pasiak1910 - Pon Mar 31, 2014 21:01

bzyku napisał/a:
Pasiak a czy kibice skisłej chodzą też na mecze swojej Limanovi i czy to Ci sami kibice ?

Niestety nie jestem w stanie Ci tego powiedzieć bo nie chodzę na mecze Limanovii. Ale wydaje mi się że to chyba bywa różnie , może ktoś kto mieszka blisko Limanowej a jednocześnie jest kibicem skisłej to chodzi na ich mecze ale nie wydaje mi się że z powodu sympatii do tego klubu tylko po prostu tak popatrzeć jak chłopaki grają :) Wiadomo Limanoviaa ma sowich fanów a czy oni są też fanami skisłej czy np. Sandecji to tego nie wiem :) Musiałbyś się popytać kogoś kto chodzi na mecze Limanovii jak tam sytuacja ta wygląda.

pasiak1910 - Pon Mar 31, 2014 21:03

bzyku napisał/a:

A jeśli chodzi o tych kibiców skisłej z moich terenów to raczej nikt na mecze Limanovi nie jeździ chyba ze tak jak mówię "popatrzeć" i to pewnie jak grają z jakąś lepszą drużyną z swojej ligi :) Ale żeby tak systematycznie jeździć na ich mecze to z moich terenów nikt nie jeździ :)

lithium1989 - Pon Mar 31, 2014 21:22

pasiak1910 napisał/a:
lithium1989 napisał/a:
pasiak1910 napisał/a:
Kazek G f H napisał/a:

Żeby to było tylko 1 raz jak próbowałem kogoś z kumpli namówić żeby pojechali na mecz ... I wciąż próbuje ale nie jest to takie łatwe jakby się komuś wydawało. U nas jest taki problem ze 5/10/15 lat temu czy wcześniej wszyscy czy też prawie wszyscy kibicowali Skisłej i jeździli na mecze i wciąż jeżdżą. I taki młody co ma 10/15 lat od małego żyje i kumpluję się w otoczeniu ich kibiców bo ich jest jakieś 90 % w danej miejscowości.Brat , kuzyn , ojciec czy ktokolwiek inny kibicuje wiśle więc taki młody też im będzie kibicował bo większość jest za tą drużyną nawet nie wiedząc że istnieją inne kluby xD ( tutaj może trochu przesadzam ale tak to poniekąd na początku wygląda , Ty jesteś za nimi ? Ty też ? a to ja też będę) U nas tak po prostu jest , że te tereny gdzie mieszkam to kibice skisłej i tylko kilka nie licznych osób ma zamiłowanie do innych klubów... A próba zachęcenia już dorosłej osoby która od małego była wychowana w otoczeniu kibiców skisłej można powiedzieć graniczy z cudem... I bez bicia się przyznam że jak chodziłem do podstawówki to też moją ulubioną drużyną czy też tą drużyną której kibicowałem to była właśnie wisła. Z prostego powodu , każdego kogo znałem to był za wisła więc ja też. Nawet w tych czasach nie wiedziałem że jest taki klub jak Sandecja , może też dlatego że nie była jeszcze tak znaną drużyną w polsce jak teraz, grała gdzieś w niższej lidze a wisła była czy to mistrzem/wicemistrzem polski czy też grała w eleminacjach w lm czy le itd W końcu są takie teksty "od małego na całego" czy też "wychowaj swojego syna tak by za (klub) szedł do końca swoich dni... I u nas panowie tak to wygląda 90 % czy więcej kibicujących jakiejkolwiek drużynie z polski to kibice skisłej... Może kiedyś nadejdą takie czasy że na mecz nie będę jechał ja sam czy też z kumplem ale po kilkanaście osób :)

Żeby to zmienić, trzeba się zaktywizować. Poproś grafików na forum, aby zaprojektowali Ci z 3 rodzaje vlep które łączyłyby elementy Limanowszczyzny z symbolami klubowymi. Spróbuj ze znajomym, z którym jeździsz, ponaklejać po przystankach, czy przed szkołami. Poproś o zaprojektowanie takiej koszulki albo chociaż smyczy. Jest to już jakiś pozytywny impuls i pierwszy krok, do powolnej, systematycznej pracy u podstaw z potencjalnymi nowymi zainteresowanymi.

pasiak1910 - Pon Mar 31, 2014 22:02

lithium1989 napisał/a:
pasiak1910 napisał/a:
lithium1989 napisał/a:
pasiak1910 napisał/a:
Kazek G f H napisał/a:

Żeby to zmienić, trzeba się zaktywizować. Poproś grafików na forum, aby zaprojektowali Ci z 3 rodzaje vlep które łączyłyby elementy Limanowszczyzny z symbolami klubowymi. Spróbuj ze znajomym, z którym jeździsz, ponaklejać po przystankach, czy przed szkołami. Poproś o zaprojektowanie takiej koszulki albo chociaż smyczy. Jest to już jakiś pozytywny impuls i pierwszy krok, do powolnej, systematycznej pracy u podstaw z potencjalnymi nowymi zainteresowanymi.

Myślę że to ma jakiś swój sens . Tylko takie vlepki to długo nie posiedzą bo zaraz ktoś je zdrapie ale samo to że będą one tu i tam przylepione to może nie którym da to do myślenia (jak je zobaczą jeszcze w całości :) ) że nie tylko skisłej należy kibicować na tych terenach :) Orientujesz się może ile by takie coś kosztowało? I dzięki za pomysły ;)

KKS_FAN - Czw Kwi 17, 2014 14:15

jak to jest możliwe, że na jednym z największych kibicowskich osiedli Sandecji (Piekło) można zauważyć vlepki z serii "antyKSP"?
hipis_np - Pią Kwi 18, 2014 00:17

niby gdzie?
KKS_FAN - Pią Kwi 18, 2014 10:25

okolice Quake'a (kiosk, znaki itp)
Bianconeri - Pią Kwi 18, 2014 16:47

KKS_FAN nie prościej je było zerwać zamiast pisać o tym na forum?
By3ekns - Pią Kwi 18, 2014 16:56

może jakiś "chamek" był zjeść sobie pizze ;) heh... jak to możliwe ,że kilka dni temu na tablicy ogłoszeniowej w parafii Matki Boskiej Niepokalanej na Millenium "wisiało" kilka vlepek "Armii Białej Gwiazdy"?? może proboszcz pomylił z gwiazdką betlejemską?:)
lithium1989 - Nie Maj 11, 2014 15:32

Od strony Łososiny Dolnej, na przystankach pojawiły się całkiem zgrabne grafy Sandecji. :)
1910... - Nie Maj 11, 2014 16:35

Nowy Sącz - Łącko też oznaczone.
lithium1989 - Pon Gru 22, 2014 19:23

Odświeżam temat i przy okazji pytam czy ktoś kumaty robi bądź robił zestawienie jak pod względem liczbowym wypadały FC na meczach w Nowym Sączu i na wyjazdach?
KAPI - Pon Gru 22, 2014 20:19

Bez watpienia Ss przebija wszystkie fc
lithium1989 - Pon Gru 22, 2014 23:12

KAPI napisał/a:
Bez watpienia Ss przebija wszystkie fc

Też mi się tak wydaje. Ciekawi mnie jak jeździło Łącko, Limanowa czy Grybów (o ile w ogóle) i czy z południa powiatu (Krynica, Muszyna, Piwniczna) jeżdżą jakieś grupki kibiców.

PasiastyKKS - Wto Gru 23, 2014 00:07

Łącko obecne na każdym wyjeździe w skromnych liczbach. Natomiast na meczach u siebie -
największa liczba 14os, kilkukrotnie 10os, pozostałe mecze przeważnie jedno auto. Odwiedzamy też zgody min. Stal M. - Stalówka - 8os, Korona-Zawisza 5os, 2x reprezentujemy Sandecje w Kielcach na turniejach - 5os i 10os. + pozostałe zgody podobne liczby.
Ten sezon słabo wypadł, w poprzednich latach było lepiej.
Ogólnie jeździ wiele osób z Łącka i okolic, które jeździ osobno i nie są wliczane w te liczby.

Bianconeri - Wto Gru 23, 2014 10:22

lithium1989 napisał/a:
Też mi się tak wydaje. Ciekawi mnie jak jeździło Łącko, Limanowa czy Grybów (o ile w ogóle) i czy z południa powiatu (Krynica, Muszyna, Piwniczna) jeżdżą jakieś grupki kibiców.

A tak z ciekawości to ty jeździsz albo ktoś od ciebie?

lithium1989 - Wto Gru 23, 2014 15:46

Bianconeri napisał/a:
lithium1989 napisał/a:

A tak z ciekawości to ty jeździsz albo ktoś od ciebie?

Nie jeżdżę na wyjazdy.

Bianconeri - Wto Gru 23, 2014 17:33

No to błąd
gogo1910 - Wto Gru 23, 2014 22:58

Z Wielogłów pojedyncze osoby również na meczach obecne w młynie ;)
lithium1989 - Czw Lut 26, 2015 22:27

http://sport.interia.pl/r...bow,nId,1669508

Głosujemy!

KAPI - Czw Lut 26, 2015 23:08

Glosujcie a ulatwiacie prace policji gdzie kogo kibice sa. Glosujcie nikomu nie bronie jq nie zaglosuje bo dla mnie to spisek z psami jak nic innego
wborzecki@gmail.com - Pią Lut 27, 2015 16:42

DOKŁADNIE
KTOŚ SOBIE ROBI KIBOLSKĄ BAZĘ DANYCH, NIECH SPIER...

lithium1989 - Pią Lut 27, 2015 17:27

Jakby policja chciała to miałaby znacznie więcej danych o nas, choćby wyciągając informacje z biletów i peseli naszych które były spisywane przy sprawdzaniu.
DNL - Pią Lut 27, 2015 17:28

Spisek, wszędzie spisek!
młodyC - Pią Lut 27, 2015 17:31

W tym głosowaniu nie trzeba podawać danych wystarczy klub ,województwo i powiat (inne nie są wymagane) . Ale co nam da to głosowanie? Nic
lithium1989 - Pią Lut 27, 2015 17:57

Da nam w jakimś stopniu pogląd, gdzie można ruszyć z propagandą, gdzie są jakiekolwiek pokłady kibicowskie no i w jakimś tam stopniu niezły wizerunek propagandowy. Każdy zrobi jak uważa.

Ja np jestem niesamowicie zaskoczony tym, że Sandecja ma kibiców w powiecie pińczowskim czy jędrzejowskim w województwie Świętokrzyskim. Taka mała rzecz a cieszy. :)

hipis_np - Pią Lut 27, 2015 18:47

lithium1989 napisał/a:
Da nam w jakimś stopniu pogląd, gdzie można ruszyć z propagandą

na wyjazdy się ruszcie najpierw, potem będziecie propagandę siać

KubaNS - Pią Lut 27, 2015 21:30

Błagam, tylko nie zacznijcie nawzajem zygać z powodu jakiegoś internetowego rankingu. Już sam fakt dyskusji na jego temat jest dla mnie dziwny. Obyśmy jak najczęściej głosowali na stadionie i to wszystko.
rudeboyz - Pią Lut 27, 2015 22:23

Zwaśnionym stroną,i wszystkim tym którzy dyskutują o tym,,kto,komu,dlaczego,i w jakim regionie kibicuje"i jak bardzo ważne i jak bardzo potrzebne /przypałowe,są wszelakiego rodzaju rankingi proponuje zajrzeć tutaj:

http://www.przybycin.pl

ptica - Sob Lut 28, 2015 08:15

Włodek, zdaje się że jesteś dorosłym facetem "PODKREŚLAM ZDAJE SIĘ" Co ma policja do ankiety internetowej? Zagłosowałem jako 65-letnia sprzątaczka z Ptaszkoej z kafejki iternetoej i niech mnie w pompę pocałują . To nie pisowskie rządy!
ptica - Sob Lut 28, 2015 08:16

Rudeboyz, prawda nas wyzwoli. Do zobaczenia na C
wborzecki@gmail.com - Sob Lut 28, 2015 12:53

:-)) PTICA GDZIE JA NAPISAŁEM POLICJA?? :-DD
PRZESTAŃ ZYGAĆ :-)) bo Kuba to przewidział

YG-US - Sob Lut 28, 2015 15:35

ALE WSZYSCY!!!!!!!!!!!