Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Hyde Park - Turniej pokera w UFO

vincitore - Pon Sie 17, 2009 20:28
Temat postu: Turniej pokera w UFO
Czy ktoś z Was słyszał coś o tym turnieju? Póki co ciężko w necie znaleźć jakieś info a nie ma mnie teraz w Sączu i nie dam rady podejść do klubu po jakieś wieści. Za wszelkie szczegóły z góry dzięki, a o turnieju piszą dwa duże portale sportowe z Sącza więc to pewnie coś większego.

Linki do newsów są tutaj:

http://www.sport-ns.pl/in...tid=26:newsinne

http://www.sportal.net.pl/news.php?readmore=271

Hazarr - Pon Sie 17, 2009 21:02

Z pewnością turniej nie będzie jednorazowy, a ciągnął się dalej.
Wreszcie fajna sprawa hazardowa ;)

vincitore - Pon Sie 17, 2009 21:24

Hazarr napisał/a:
Z pewnością turniej nie będzie jednorazowy, a ciągnął się dalej.
Wreszcie fajna sprawa hazardowa ;)

Właśnie fajnie by było gdyby w Sączu pojawiły się jakieś imprezy pokerowe i liczę na to, że to co mówisz stanie się faktem. Cykliczna impreza tego typu pewnie będzie nieźle oblegana, wszyscy wyjdą z piwnic, jakichś domowych zakamarków, odpuszczą sobie trochę portale w necie i przeniosą się z grą na światło dzienne. Ciekawe jakie będą nagrody ale jak unibet jest sponsorem to pewnie coś ciekawego.

Fanatyk88 - Wto Sie 18, 2009 23:07

sorry ale napislaem tutaj komenta a ktos go skasowal mozna wiedziec dlaczego? ;P
MisQ - Pon Sie 24, 2009 12:06

Dowiedziałem się pewnych informacji na temat tego turnieju. Zapisy i wpłaty będą dokonywane poprzez specjalnie do tego zrobioną stronkę unibetu a wpisowe to 320 złotych. Do wygrania będzie wiadomo spora kasa, jakieś nagrody rzeczowe chyba no i wejściówki na mistrzowski turniej w Krakowie, gdzie normalnie wejście to jest około 1000 złotych. No i jeszcze ilość miejsc dla chętnych do wzięcia udział i jest ograniczona a ten turniej jest wstępem do mającej powstać ligi pokerowej.
vincitore - Czw Sie 27, 2009 17:37

Trochę informacji pojawiło się na stronie UFO www.ufoklub.pl. Jest tam też baner kierujący do unibetu do rejestracji no i taka stronka juz ściśle turnieju http://www.nowy-sacz.pokerkings.pl/index.php
Maerqin - Czw Wrz 03, 2009 00:34

A moze by tak lepiej bylo zorganizowac jakis ''maly turniej'' na wlasna reke wsrod znajomych itp...Kwota 325 zl wpisowego z pewnoscia odstrasza wiekszosc osob, ktore mialyby ochote zagrac...A jesli takie lub podobne turnieje mialby sie odbywac np raz czy 2 w miesiacu to wydaje mi sie ze szybko umarloby to smiercia naturalna. Przeciez sami Koralowie w Saczu nie mieszkaja...
Dlatego daje pomysl na zorganizowanie czegos w tym stylu w jakiejs knajpie, trzeba tylko zetony skombinowac a wpisowe niech wynosi bardziej przyziemne i realne dla wiekszosci osob sumy. Nie chodzi o to zeby od razu zarabiac krocie w takim malym turnieju tylko o dobra zabawe, idzie jesien, zima dobra pora na zamelinowanie sie gdzies i granie wlasnie w ten sposob. Jezeli wypali to z pewnoscia wzrosnie zainteresowanie.
325zl-bez komentarza...:D

Fallen - Czw Wrz 03, 2009 09:53

Taki mały OT, można prosić strony www z pokerem, by móc ogarnąć się:)? wp.pl... odpada.
internacionale - Czw Wrz 03, 2009 10:52

Zarejestruj się za pośrednictwem tego bannera. Załóż konto i zagraj na wirtualne pieniądze. Ja właśnie w expekcie stawiałem pierwsze kroki, bardzo przyjazny i intuicyjny interfejs...

polak_ns - Czw Wrz 03, 2009 11:32

Poker Stars (turnieje za wirtualne, freerolle, bardzo rozwinięty), Full Tilt Poker (turnieje za wirtualne)
vincitore - Sob Wrz 05, 2009 00:35

Co do tego sądeckiego turnieju to faktycznie wpisowe to jednak kawałek grosza. Sądzę, że rozgrywki ligowe to będę mniejsze stawki aby dostępność byłą większa a ten premierowy turniej to taki bardziej prestiżowy aby skupić na tym uwagę pokerowego światka, przyciągnąć wymiataczy z innych miast.
Owca - Sob Wrz 05, 2009 11:31

Osobiście nie lubię grać w karty, ale widzę że turniej jest dobrze zareklamowany i na pewno przyjedzie kilku wymiataczy- o frekwencję nie trzeba się bać.
Z tego co słyszałem to ma powstać drużna pokerowa, więc mniej wprawni gracze pewnie też się zjawią, żeby obejrzeć mistrzów w akcji. Może ktoś się załapie do drużyny i bedzie zaliczał wyjazdy :D

Pozdro

vincitore - Czw Wrz 10, 2009 13:28

Turniej się odbył, wzięło w nim udział 19 graczy oraz pojawiło się trochę widzów. Całość zabawy trwała od 13:00 do wieczora a wszystko przebiegało w całkiem fajnej atmosferze. Nagrodzonych zostało 4 pierwszych zawodników z czego 4 wziął 75 euro, 3 - 150, 2 - 400 a pierwszy zgarnął 800 euro plus wejściówka na USOP w Krakowie (wartość jakieś 250 euro). Dużo walki i emocji, także wszystko spoko, oby częściej takie coś.