|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Wyjazd do Szczecina
Bianconeri - Czw Sie 20, 2009 21:08 Temat postu: Wyjazd do Szczecina No więc w następny weekend gramy z jednym z najatrakcyjniejszych i najbardziej uznanych rywali w lidze czyli w Szczecinie z Pogonią.
Zapraszamy zaprasza wszystkich chętnych na wyjazd na ten mecz by oglądnąć to atrakcyjne spotkanie na żywo.
Wstępny koszt wyjazdu to ok 80zł (przejazd + wstęp na mecz), w zależności od ilości chętnych cena może ulec niewielkim zmianom.
Zapisy od jutra w sklepie spożywczym "Daniel" przy ul. Hubala a także na sobotnim spotkaniu Sandecja - MKS Kluczbork na Kilińskiego 47.
Przy zapisie prosimy podawać imię, nazwisko oraz pesel oraz wpłacić 30zł tytułem zadatku, pozostałą kwotę w dniu wyjazdu.
Serdecznie zapraszamy na ten atrakcyjny wyjazd, więcej szczegółów wkrótce.
---
No to do dzieła panowie kibice ... "normalnie" taki wyjazd wyszedłby pok 150zł, więc nic tylko jechać ...
Zobaczymy co i kto:)
...KK$... - Czw Sie 20, 2009 21:34
Fajna wycieczka pozdro z Wysp ! ! !
Oby bylo WAS tam jak najwiecej
Fallen - Czw Sie 20, 2009 22:08
Nawet jak by był wyjazd za 10zeta co nie którzy dupska nie ruszą ;). Wymieniać nie będę bo patrzę sam na siebie. Jak będzię 50 os..będzie jarana :).
syfon12 - Czw Sie 20, 2009 23:18
No to kamera w reke i lece:) Choc moze byc czasu brak.
internacionale - Czw Sie 20, 2009 23:31
Ja od siebie dodam że jest to wyjazd autokarowy. Sam autokar full wypas, (klima, wc, tv itp...)
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji dofinansuje wyjazd (jeszcze nie wiem w jakim stopniu).
Zapraszam do zapisów !!
maciekks1910 - Czw Sie 20, 2009 23:40
kuwa, a ja z wojtkiem i michołem zaznaczyłem przedział w ciapongu, a tu dupa zbita bo autokarem lecim =x
małolat_19 - Pią Sie 21, 2009 08:22
Jak trzeba to trzeba;)..Jazda!..
Timador - Pią Sie 21, 2009 10:50
:) jeden z najbardziej oczekiwanych wyjazdow w lidze :) wiec pokazmy sie tam dobra liczbą !!!!!!!!!!!!
arkoniusz - Pią Sie 21, 2009 10:54
a ja mam pytanie czy jak mam 15 lat to moge jechac bez opieki ??
Bianconeri - Pią Sie 21, 2009 11:02
Nie, przynajmniej nie na taki wyjazd
Fallen - Pią Sie 21, 2009 15:21
internacionale napisał/a: | Ja od siebie dodam że jest to wyjazd autokarowy. Sam autokar full wypas, (klima, wc, tv itp...)
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji dofinansuje wyjazd (jeszcze nie wiem w jakim stopniu).
Zapraszam do zapisów !! |
Dzięki tej informacji kilku kibiców sukcesu rozpatrza ten wyjazd, dopisuj jakieś full wypas luksusy zanjdujące się jeszcze w tym autobusie to liczba wyjazdowiczów będzie pokaźna :).
grubas_KKS - Pią Sie 21, 2009 15:55
heh co za gul =/ Taki wyjazd... Na rundę wiosenną wracam z hukiem! Pozdro i szacunek dla wybierających się do Szczecina za Naszą Sandecją!
hell_boy - Sob Sie 22, 2009 01:08
takiego wyjazdu szkoda przegapic wiec CI co maja szanse i sa w Polsce to jechac i kibicowac naszej SANDECJI!! pozdro
YG-US - Sob Sie 22, 2009 09:15
internacionale - Sob Sie 22, 2009 19:44
A na dzisiejszym meczu na wyjazd zapisała się dosłownie "jedna" osoba... dramat...
Nie wiem jak mam to skomentować.
Fallen - Sob Sie 22, 2009 20:03
Takim np. że w sączu huja są nie kibice, że po ch** nam nowy zmodernizowany stadion bo po co dodatkowe miejsca dla kibiców sukcesu, że po co ma SKS organizować , trudzić się, wydawać kasę uzyskaną za składki itp, inaczej mówiąć lepiej milczeć :).
Pulo - Sob Sie 22, 2009 20:22
Zamiast pier.dolić o banerach itp ruszcie dupy na zapisy!!! A wielcy forumowicze co żyją internetem i na każdy temat mają bardzo dużo do powiedzenia i reszta sezonowców którzy są na "dobre i na złe" od czasu sezonu poprzedzającego awans i są z Sandecją dopóki nie zacznie przegrywać wykażcie się. Pier.dolić na 10 stron potraficie, wyimaginowane relacje meczów na innych stronach potraficie pisać a nawet chłopakom szacunku nie okazujecie co jeżdżą na mecze od lat i ostatni grosz oddadzą żeby przejechać całą Polskę za UKOCHANĄ SANDECJĄ!!! Jedyne co przynosicie to hańbę poprzez wasze inteligentne posty na forum i lansowanie się gadżetami na mieście! I wy się nazywacie kibicami- HAHAHAHA
Bianconeri - Sob Sie 22, 2009 20:42
Dobra dajcie spokój bo to po 1 nic nie da a po 2 nikogo do wyjazdu nie zachęci, a jak zawsze - ten co będzie bardzo chciał to pojedzie choćby nie wiadomo co ...
1910 - Nie Sie 23, 2009 16:25
Można się zapisać u Małolata?
grubas_KKS - Nie Sie 23, 2009 17:10
Z mojego punktu widzenia organizowanie dalekich wyjazdów przez Stowarzyszenie nie ma sensu... Nagle nie pojawi się 50 nowych osób które będą chętne jechać na wyjazd.Z niewolnika nie ma pracownika i tak jak Bianco napisał nie zmusi się kogoś do wyjazdu.Ci co jeżdżą to proste że wybiją na Szczecin a reszta niech kisi przed monitorem i czyta relacje... Co pół roku jestem w NS i co pół roku widzę nowe napisy na murach JP 100% chwdp kwadamaka Ołdżi gangksta firma firma itp.. wielcy gangsterzy bujający się w Naszych barwach które dla NAS znaczą tak dużo po mieście ale jak przychodzi mowa o wyjeździe za Sandecją to ich nie ma...ale za to są na imprezach itp. Bo przecież się jest prze Gangsta-hools jak się najebanym w nocy powydziera Sandecja itp... Szkoda słów... A Stowarzyszenie niech organizuje wyjazdy takie jak do Zabrza,Katowic,Łodzi czy z "bliskich" jak do Stalowej Woli i Bielska Białej.To moje zdanie!Pozdro Wyjazdowicze!
Benedykt - Nie Sie 23, 2009 23:07
grubas_KKS napisał/a: | Z mojego punktu widzenia organizowanie dalekich wyjazdów przez Stowarzyszenie nie ma sensu... Nagle nie pojawi się 50 nowych osób które będą chętne jechać na wyjazd.Z niewolnika nie ma pracownika i tak jak Bianco napisał nie zmusi się kogoś do wyjazdu.Ci co jeżdżą to proste że wybiją na Szczecin a reszta niech kisi przed monitorem i czyta relacje... Co pół roku jestem w NS i co pół roku widzę nowe napisy na murach JP 100% chwdp kwadamaka Ołdżi gangksta firma firma itp.. wielcy gangsterzy bujający się w Naszych barwach które dla NAS znaczą tak dużo po mieście ale jak przychodzi mowa o wyjeździe za Sandecją to ich nie ma...ale za to są na imprezach itp. Bo przecież się jest prze Gangsta-hools jak się najebanym w nocy powydziera Sandecja itp... Szkoda słów... A Stowarzyszenie niech organizuje wyjazdy takie jak do Zabrza,Katowic,Łodzi czy z "bliskich" jak do Stalowej Woli i Bielska Białej.To moje zdanie!Pozdro Wyjazdowicze! |
Wyjazdy na dalekie tereny są o wiele ciekawsze, przynajmniej nie sposób tam zauważyć pikników. Widzę Was w licznej liczbie w Szczecinie!
Pozdrawiam.
kolafy - Pon Sie 24, 2009 06:32
internacionale napisał/a: | A na dzisiejszym meczu na wyjazd zapisała się dosłownie "jedna" osoba... dramat...
Nie wiem jak mam to skomentować. |
I to dziewczyna, chuligany!
grubas_KKS - Pon Sie 24, 2009 16:41
Zgodzę się z Tobą Benedykt...ale "nasze podwórko kibicowskie" póki co to nie ma startu choćby do Was.Takie są niestety Nasze realia =/
Benedykt - Pon Sie 24, 2009 19:06
grubas_KKS napisał/a: | Zgodzę się z Tobą Benedykt...ale "nasze podwórko kibicowskie" póki co to nie ma startu choćby do Was.Takie są niestety Nasze realia =/ |
Dlatego póki trwają wakacje, to najlepszy czas, aby ogarniać takie wyjazdy. Na pierwszy daleki wyjazd pojedzie 10 osób, na drugi 20 i w końcu będziecie jeździć niezłą ekipą. ;)
Robert Plant - Pon Sie 24, 2009 20:31
Mam pytanie.. Czy możliwy jest zapis w piątek późnym wieczorem? Nie mam możliwości wcześniej bo dopiero wtedy wracam z pracy...
Bianconeri - Pon Sie 24, 2009 20:46
Niestety za późno, lista musi być wysłana do Szczecina 24h przed meczem czyli w piątek.
Podaj dane znajomemu niech cię zapisze.
jgns - Pon Sie 24, 2009 21:55
gdzie mozna sie zapisac na wyjazd?
AdoDC - Pon Sie 24, 2009 22:01 Temat postu: Re: Wyjazd do Szczecina Jakby Ci się nie chciało czytać 1 posta to masz...
Bianconeri napisał/a: | Zapisy od jutra w sklepie spożywczym "Daniel" przy ul. Hubala a także na sobotnim spotkaniu Sandecja - MKS Kluczbork na Kilińskiego 47.
Przy zapisie prosimy podawać imię, nazwisko oraz pesel oraz wpłacić 30zł tytułem zadatku, pozostałą kwotę w dniu wyjazdu.
|
jgns - Pon Sie 24, 2009 23:28
dzieki,ale najwyrazniej przeoczylem :)
Snoopi86 - Sro Sie 26, 2009 10:23
o ktorej planowany jest wyjazd?
czorny88 - Sro Sie 26, 2009 20:58
a jezelichce jechac osobno to tezmusze dawac zaliczke czy cos!!!
sanch3z - Czw Sie 27, 2009 10:33
w autobusie nawalił tempomat. nie ma wyjazdu.
toudiunio - Czw Sie 27, 2009 11:01
sanch3z napisał/a: | w autobusie nawalił tempomat. nie ma wyjazdu. |
hehehe ;) a Kamienica to Nil ;)
małolat_19 - Czw Sie 27, 2009 12:33
To wtedy musisz się zapisać Czorny bo musimy wysłać listę..Inaczej nie wejdziesz..
Snoopi86 - Czw Sie 27, 2009 19:09
mam nadzieje ze jutro jeszcze mozna sie zapisac??
internacionale - Czw Sie 27, 2009 20:21
Snoopi86 napisał/a: | mam nadzieje ze jutro jeszcze mozna sie zapisac?? |
Wyjazd autokarowy odwołany. Ktoś chce jecchać ?? - pytać małolata o szczegóły...
Sączersów w Szczecinie napewno nie zabraknie :)
1910 - Czw Sie 27, 2009 21:22
zaliczki można odebrać ?
GoToSleep - Czw Sie 27, 2009 22:00
Pogoń Szczecin - Sandecja Nowy Sącz, godz. 19:00, sędzia: Marcin Słupiński (Sieradz).
barcelonka_80 - Czw Sie 27, 2009 22:41
to w koncu przyjedzie ktos??? czy bede sama siedziec w sektorze dla gosci?? o ile mnie wpuszcza tam....pierwszy raz zmienie sektor ;P
KrzysieKKS - Czw Sie 27, 2009 23:44
pisać umiesz a czytać... ?
|
|