|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - NOWE NOWOŚCI
jacolmc - Nie Wrz 13, 2009 16:47
BIJCIE POKŁONY-HE HE KAŻDĄ DOSTĘPNĄ METODĄ-TOBIE ZGRZAŁBY BAN
olokrk - Nie Wrz 13, 2009 16:49
MOCNE UDERZENIE!!!!!!!!!
kolafy - Nie Wrz 13, 2009 17:06
Gwałcić, mordować Sandecja musi panować...! :D:D:D
Bianconeri - Nie Wrz 13, 2009 18:41
Jaco, olo - jak nie macie za grosz poczucia humoru to chociaż nie "pyskujcie" albo nie wyjeżdżajcie jeszcze do tego człowieka z takimi tekstami bo właśnie przez takie bzdurne gadanie, wieczne pyskówki i mądrkowanie każdego mocnego w gębie zza monitora to forum zeszło na psy i normalnym ludziom się tu odniechciewa powoli wchodzić ...
A właśnie ten człowiek (w sumie kojarzyć go będą ze 2 osoby i tak będzie lepiej by nie było kolesiostwa) w jedyny chyba możliwy już sposób, czyli dość brutalnym działaniem, będzie próbował przywrócić nieco porządku i poziomu.
Co z tego wyjdzie zobaczymy, ale przynajmniej na początku będzie tłum rozżalonych i obrażonych hehe.
Fallen - Nie Wrz 13, 2009 18:46
Jedno napisać wypada.....
Nareszcie
maro - Nie Wrz 13, 2009 19:11
Popieram.Demokracja to utopia.
jacolmc - Nie Wrz 13, 2009 20:21
No tak skoro już sie odezwać nie wolno to na koniec życze powodzenia.A poczucie humoru jakieś tam chyba mam.
sanch3z - Nie Wrz 13, 2009 20:55
do tego jest shoutbox - aby tam cos offtopowego napisac ;o !
kosiarz - Nie Wrz 13, 2009 21:04
Dobre :).
Ja się w każdym razie dostosuję...Przecież to prywatne forum /nie mylić z dyskusyjnym/.
Kompleksy jak ktoś napisał; prowincjonalne ;).
Co do porządku na stadionie /strefa Kibica/, jestem jednak jak najbardziej ZA.
Dziekan - Nie Wrz 13, 2009 21:35
Popieram w pełni, dotąd jedynie wycinałem co niektóre wypowiedzi teraz banować, banować i jeszcze raz banować :)
Bianconeri - Nie Wrz 13, 2009 21:41
Jaco a ktoś napisał że nie wolno?, na razie jeszcze nie wiesz o co tak naprawdę chodzi a już żale wylewasz.
Racja, że po tym wpisie niewiele wiadomo, ale też nie było to zamiarem autora podać wszystko i na raz bo to za dużo rzeczy jest do zrobienia i naprawienia bo się nam bajzel totalny zrobił i osoby czytające wszystko naraz dochodząc do końca zapomniałyby już co na początku było napisane hehehe.
A co do kompleksów itp, hm sami widzicie że jak się "popuściło" za dużo to forum (i niestety też stadion w niektórych miejscach) wygląda tak jak wygląda, niestety demokracja u nas nie przechodzi, i terrorystyczne:) działania nowego admina będą jednym z elementów naprawczych.
Bo powiedzcie mi po co ciągnięta od tamtego roku dyskusja o dopingu czy podziale na F/C, odgrzebywana co kolejkę i każdy tam ma nowe "super" pomysły i przemyślenia, tylko nikogo chętnego do wdrożenia w życie ...
I o to też między innymi chodzi, że jak ustalimy pewne rzeczy które mają tak a nie inaczej wyglądać na stadionie to żeby nie było tu potem zbędnych półrocznych polemik na ten temat.
Forum nie jest i nigdy nie będzie prywatne ani zamkniętym folwarkiem tylko tych co jeżdżą na mecze ale mamy do wybory dwie drogi.
1. Pewna grupa decyzyjna i trzymająca wszystko w ryzach, kosztem "obrażenia się" szerszej publiki i zmniejszenia zainteresowania.
2. Pełna samowolka i każdy robi i pisze co chce i mamy milion użytkowników i wałkowanie wciąż tych samych rzecz a nic z tego nie. wynika tak jak to ma miejsce teraz.
Zdecydowanie wolę opcję nr 1.
PS. Kto pierwszy rozkmini kim jest nowe "bożyszcze":D forumowiczów temu funduję wyjazd na Widzew:)
W sumie nie wiem czy się to udało zrobić czy nie ale dla utrudnienia osobom o zapędach hakerskich:D jego IP powinno wskazywać na ... moje :) ale to tylko taki drobny szczególik techniczny :)
TERRORYSTA - Nie Wrz 13, 2009 21:55
GÓWNO SIĘ DOWIESZ HAHAHA.
BEZ PANIKI, ZA "DAMSKI CH**" NIKT NIKOGO Z FORUM NIE WYRZUCI, CHODZI TYLKO I WYŁĄCZNIE O OGARNIĘCIE PARU RZECZY, KTÓRE POWODOWAŁY BAJZEL I CHAOS I O NIECO BARDZIEJ RESTRYKCYJNE PODEJŚCIE DO PILNOWANIA PORZĄDKU ITP.
VTR - Nie Wrz 13, 2009 22:39
Przede wszystkim nie moge sie doczekac porzadku na stadionie ;>
Cytat: | jego IP powinno wskazywać na ... moje :) |
Domyslam sie ze obaj internet z RTK? :)
Ad@ś=) - Nie Wrz 13, 2009 23:06
Dwie dobre wiadomości dzisiaj: złoto Polaków i nadzieje na ogarnięcie burdelu na forum:)
Życze powodzenia i owocnej pracy:)
Może zamiast 100 postów głupich pojawiać sie będzie 10 sensownych... oby. Pozdrawiam
TERRORYSTA - Pon Wrz 14, 2009 08:13
DOBRA ŚMICHY-HIHY SIĘ SKOŃCZYŁY, WCZORAJ BYŁO TROCHĘ ŻARTÓW, PRZYPUSZCZEŃ, ROZKMINEK ITP, DZIŚ JUŻ CZAS PODZIAŁAĆ.
TEMAT O DOPINGU ZOSTAJE NA RAZIE ZAMKNIĘTY, W TYM MOMENCIE NA MECZ Z ŁKS WSZYSCY, KTÓRZY CHCĄ DOPINGOWAĆ PRZYCHODZĄ DO MŁYNA NA SEKTOR F ODZIANI W BIAŁĄ KOSZULKĘ BĄDŹ BLUZĘ (INFORMACJA DLA TYCH Z CUKRU - JAK BĘDZIE PADAĆ TO KOSZULKĘ MOŻNA ZAŁOŻYĆ NA KURTECZKĘ PRZECIWDESZCZOWĄ HEHE) I JEDZIEMY Z DOPNGIEM.
SELEKCJI PRZED WJEŚCIEM NA MŁYN NIE BĘDZIE, KAŻDY JEST MILE WIDZIANY, POD WARUNKIEM ŻE BĘDZIE ZDZIERAŁ GARDŁO DLA SANDECJI OBOJĘTNIE CZY JEST MŁODY CZY STARY, KUMATY CZY PRZYSZCZATY.
W CZASIE MECZU "STACZE" I INNI "APACZE" BĘDĄ WYPRASZANI DO INNYCH SEKTORÓW, GDZIE ZNAJDZIE SIĘ DLA NICH MIEJSCE, POLECAM SEKTOR A.
CO DO SEKTORA C TO BĘDZIE TAM CZĘŚĆ STAREJ GWARDII I GRUPKA CHŁOPAKÓW Z JEDNEGO OSIEDLA + 1 ZE STAŁYCH MŁYNOWYCH DO POMOCY I ONI TAM POCIĄGNĄ DOPING I BĘDĄ SIĘ PODŁĄCZAĆ W ODPOWIEDNICH MOMENTACH I POWINNO WYJŚĆ TO RAZEM POŻĄDNIE.
SPRÓBOWAĆ TRZEBA, NAJWYŻEJ NIE WYJDZIE, SZCZEGÓŁY JUŻ DO OMÓWIENIA NA OSIEDLACH POMIĘDZY ODPOWIEDNIMI OSOBAMI.
NIE WYJDZIE TO PO ŁKS TEMAT ZOSTANIE PONOWNIE OTWARTY I BĘDZIEMY DYSKUTOWAĆ, NA RAZIE PRZEKAZYWAĆ INFORMACJE I MOBILIZOWAĆ SIĘ NA NIEDZIELNE SPOTKANIE, PLAKATY DO WYFRUKOWANIA I ROZWIESZENIA POWINNY BYĆ JUŻ WKRÓTCE.
kolafy - Pon Wrz 14, 2009 10:21
Myślę że nie parę, a wystarczy 2 ( choć dwa to para ;) ) na tym C do ogarnięcia tego syfu na ŁKS-ie co był ponoć na Górniku z tym dopingiem bo znów okaże się że zamiast paru będzie 20 starszych kibiców na C.
ps. Balkon tam dla szlachty przygotować... :D
hanys - Pon Wrz 14, 2009 19:47
Mam nadzieje ze to w koncu sie wszystko wykrystalizuje...
Pozdro
TERRORYSTA - Wto Wrz 15, 2009 09:46
DO MECZU Z ŁKS ŁÓDŹ:
PLAKAT - WYDRUKOWAĆ I ROZWIESIĆ:
http://i25.tinypic.com/2yx3bjo.jpg
BANNER NA STRONĘ, FORUM, OPISY GG, NASZA-KLASA ITP RZECZY:
http://i27.tinypic.com/11ax0ti.jpg
PAMIĘTAĆ O BIAŁYCH KOSZULKACH
grubas_KKS - Wto Wrz 15, 2009 10:53
No i elegancko zaczyna się robić i tak ma być ! Trzeba trzymać fason non stop!
ksiąc 90 - Pią Wrz 18, 2009 12:56
Nareszcie...
TERRORYSTA - Pią Wrz 18, 2009 22:22
Bianconeri napisał/a: | Dobra nie ma tu co pisać, podziało się trochę niedobrego ostatnio, parę osób trochę przesadziło, ale forum to nie miejsce na wylewanie żali o takie sprawy, czy umoralnianie kogoś itp, takie sprawy się załatwia wiadomo gdzie osobiście, więc ten wątek uważam za zakończony, skupiamy się na tym by na meczu z ŁKS było jak najlepiej.
I właśnie w tej sprawie spotkałem się z dwoma starszymi wariatami:) i na ten mecz większość chłopaków z Pekinu, SK, którzy się razem zbierają zawsze przede meczem idą na młyn na F, a na C zostaje część starej gwardii i loża szyderców i rozruszają C i podciągną z dopingiem.
Powinno być dobrze, do tego co i jak było nie wracamy, skupiamy się by było jak najlepiej w niedzielę. |
I TEGO SIĘ TRZYMAMY!
Dziekan - Nie Wrz 20, 2009 23:07
Dosłownie ktoś o 5s. wcześniej usuwa durne posty napinaczy :) Przy okazji kilka banów by się przydało :)
GoToSleep - Sob Paź 10, 2009 23:50
znowu wałkowanie tego tematu ;/
SEKTORA C SIŁĄ DO MŁYNA NIE PRZYCIĄGNIESZ!
GoToSleep - Nie Paź 11, 2009 08:47
Teraz są bilety na poszczególne sektory więc z biletem na sektor F tam nie wpuszczają.
kriskks - Nie Paź 11, 2009 09:38
trzeba się zebrać. Ja z chłopakami teraz idziemy na F
małolat_19 - Nie Paź 11, 2009 11:07
Dla mnie chyba zrozumiałe by było lepiej gdzie siąść..Jeżeli miałbym wybierać między pijanym sektorem,na którym komu co się nawinie to śpiewają z flagą o jakiś dwóch kanciastych herbach,gdzie nawet nie ma jednego Naszego prawidłowego:),a drugą stroną gdzie w miarę panuje ład i dobra zabawa wybór byłby prosty..Nie wrzucam tu wszystkich do jednego worka,ale przypuśćmy,że jeżeli ta część ,,ogarniętych'' osób z sektora ,,C'' przeniosła by się na drugą stronę na meczu z GKS'm myślę że pierdol....było by naprawdę mocne;)..Ale pożyjemy-zobaczymy..
Sądeczanin - Nie Paź 11, 2009 11:32
GoToSleep napisał/a: | Teraz są bilety na poszczególne sektory więc z biletem na sektor F tam nie wpuszczają. |
Tylko że to nie jest nigdzie sprawdzane ;)
radziufan - Nie Paź 11, 2009 11:36
jest to sprawdzane tylko przy wejsciu na sektor C, stoi tam 6 ochroniarzy i nie wpuszczaja bez biletu na C.....ot takie Sadeckie getto;)
biker_ns - Nie Paź 11, 2009 11:55
Cytat: | jest to sprawdzane tylko przy wejsciu na sektor C, stoi tam 6 ochroniarzy i nie wpuszczaja bez biletu na C.....ot takie Sadeckie getto;) |
Tak,ale wchodząc na F nikt biletów nie sprawdza i już wiele razy widziałem jak na F byli ludzie z biletami na A i C.Także z C na F można spokojnie przejść chyba że coś się zmieni przed następnym meczem,ale wątpie.
internacionale - Nie Paź 11, 2009 12:47
Wystarczy zakupić bilet na C. Wejść z nim można na każdy sektor.
narkins - Pon Paź 12, 2009 11:19
nie wiedzialem gdzie to napisac wiec jak cos to usunąć posta !!@!
od pewnego czasu widac osoby z Arki na naszych meczach na sektorach A i C cos wiecej na ten temat ????
chcialem sie tylko dowiedziec czy ktos cos wie ale chyba nie wiec nie bylo tematu
Bianconeri - Pon Paź 12, 2009 11:49
No są na A i C bo na B i D siedzą z Lechii więc muszą być przemieszani, taki nadmorski przekładaniec w wydaniu nibygórskim.
<HELP>
Mileniak - Pon Paź 12, 2009 17:02
narkins napisał/a: |
od pewnego czasu widac osoby z Arki na naszych meczach na sektorach A i C cos wiecej na ten temat ???? |
Od pewnego czasu Arka aspiruje do bycia naszym fan-clubem, ale my stwierdziliśmy, że naszym FC nie może być byle kto, dlatego niestety chłopaki muszą się jeszcze trochę wykazać.
grubas_KKS - Pon Paź 12, 2009 17:47
hehe :D Dobre to było :D
macko19101 - Sro Paź 14, 2009 09:09
Wszyscy na F !!!
ERNESTO - Pon Sty 25, 2010 20:24
Ale chyba forum tez nie to ? ;)
internacionale - Sro Mar 17, 2010 23:16
W związku z zamieszaniem spowodowanym postami "kibiców sukcesu" i innych "dziwolongów" , przypominam wszystkim nowicjuszom i leniom nie potrafiącym czytać ani korzystać z wyszukiwarki że:
- każde pytanie nie mające nic wspólnego z tematem będzie karane ostrzeżeniem
- każde pytanie na jakikolwiek temat, w którym zawarta jest już odpowiedź, będzie karana ostrzeżeniem
- 3 ostrzeżenie = zakaz pisania na forum (minimum 30 dni)
- 6 ostrzeżeni = blokada wejścia na forum (minimum 30 dni)
- wyjątkowo głupie posty będą karane liczbą ostrzeżeń 2 i wzwyż (za jednym razem)
|
|