|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Kibice Sandecji w Krakowie.
krzysiek186 - Sro Paź 14, 2009 22:17 Temat postu: Kibice Sandecji w Krakowie. Nie od dzisiaj wiemy, że wiele osób z Nowego Sącza wyjeżdża do Krakowa na studia lub do pracy. Na pewno w tej grupie jest wielu kibiców Sandecji, którzy czasem w pojedynkę uczęszczają na mecze Cracovii. Stąd moja propozycja zebrania wszystkich emigrantów w jedną grupę. Nie chodzi o założenie zorganizowanego fan klubu, ale na pewno dobrze jest trzymać się razem i od czasu do czasu działać na płaszczyźnie kibicowskiej.
W związku z powyższym namawiam wszystkich kibiców do spotkania się na meczu hokeja Cracovia – Wojas Podhale Nowy Targ, który odbędzie się w niedzielę 18.10 prawdopodobnie o godzinie 18:00 (trzeba sprawdzić jak będą plakaty na mieście albo na stronie www.cracovia.pl ).
DNL - Sro Paź 14, 2009 22:46
Ja się na pewno wybieram na Puchar Interkontynentalny, turniej zaczyna się 23 października. Bilety takie jak na ligę - normalny 10 zł (kobiety - 1 zł).
Kibice Cracovii mobilizują się głównie na pierwszy mecz z kazachskim Sara-Arka Karaganda (chociaż i na pozostałych pewnie będzie full), po tym meczu może już być rozstrzygnięta sprawa awansu. 23.10 (piątek) godzina 18:00. A w sobotę do Sącza na mecz z Gieksą.
Być może i na ten z Wojasem mógłbym się wybrać.
spdr - Czw Paź 15, 2009 09:07
w krakowie mieszkam i pracuję jednak najczęściej wyjeżdżam w daleki świat
pomysł zaeeebisty, trzeba się zebrać i pewnie w wielu wypadkach odnowić znajomości - w końcu NS to nie jest milionowe miasto.
widzimy się na hokeju w niedziele !!!
olokrk - Pią Paź 16, 2009 20:06
nie dam rady praca w niedziele.za tydzien gks postaram sie byc.pozdro
DNL - Pią Paź 16, 2009 22:18
Jednak nie dam rady byc na tym Pucharze Interkontynentalnym w piatek, przejde sie zatem pewnie na mecz z Wojasem w niedziele. Dogadujemy sie jakos?
krzysiek186 - Nie Paź 18, 2009 11:26
Z przyczyn zdrowotnych część osób dziś nie jest w stanie przyjść na mecz hokeja. Stąd też przenosimy zaplanowane na dziś spotkanie na za tydzień na mecz Sandecja - GieKSa. Przepraszam za zaistniałą sytuację.
jaro. s - Pon Paź 19, 2009 15:43
Do zobaczenia na GKS-ie. Sektor C. SG
Pozdr.
krzysiek186 - Czw Paź 22, 2009 22:54
Wszystkich tych którzy "zjeżdżają" na mecz Sandecja - GieKSa proszę o pojawienie się zaraz po meczu pod zegarem. Gdyby ktoś nie mógł proszę o PW do mnie do rwp lub do RydzŚmigły.
olokrk - Pią Paź 23, 2009 10:32
w razie czego wezmie mnie ktos w sobote rano
?
Dziekan - Pią Paź 23, 2009 12:36
Mieszkam w Krakowie proszę o kontakt osoby, które wybierają się z Krakowa na mecz z GKS Katowice.
Pozdro
olokrk - Pią Paź 23, 2009 15:48
o ktorej jwdziesz?
spdr - Pią Paź 23, 2009 15:50
wybieram się do NS rano ok 7.30 i wracam na wieczór na 19- jak coś to na prv
olokrk - Pią Paź 23, 2009 16:03
spdr, jak mozna to bym sie zabral
spdr - Pią Paź 23, 2009 16:05
wieczorem bądź na stronie to pogadamy ale jak dla mnie ok
Dziekan - Pią Paź 23, 2009 20:19
spdr wysłałem Ci wiadomośc na prv.
JoeNS - Pon Lis 09, 2009 23:52
Na Flote się ktoś wybiera ?
krzysiek186 - Wto Lis 10, 2009 00:09
JoeNS napisał/a: | Na Flote się ktoś wybiera ? |
Szkoda że Ty i kilka innych osób nie przyszło pogadać po meczu z GieKSą. Trudno.
spdr - Pon Lis 23, 2009 21:08
liczba ostrzeżeń mówi sama za siebie :-)
Bianconeri - Wto Lis 24, 2009 14:27
Pomijając inne kwestie to akurat w sprawie koszulek nie pisał nic o jakichś koszulkach Sandecji niby FC Kraków itp tylko ogólnie o łażeniu w barwach po Krakowie no ale mniejsza z tym.
Napisał jak napisał, skupmy się na właściwym temacie.
jaro. s - Wto Lis 24, 2009 18:30
Niestety RS ma rację- nie ma mowy o FC. Kraków. Ja też mieszkam od ponad 10 lat w Krakowie, ale to Sącz jest moim miastem a S. moim klubem i zawsze tu jestem i będę u siebie. Wyjazdy zorganizowane dla "Krakusów"- ok. Pozdr.
olokrk - Sro Lis 25, 2009 10:13
koleszko ja nie studiuje a mieszkam pare lat w krk i jezdze do sacza na mecze jak tylko czas pozwoli.pozdro
KrzysieKKS - Sro Lis 25, 2009 22:42
Grubas Sądeczanin to inna osoba i na pewnie nie ma nic wspólnego z "Projektem Małopolska":-) bo zapewne chodzi Ci w tym poście o niejakiego Sądecznina :-)
Pozdro
Sądeczanin - Czw Lis 26, 2009 21:53
fakt:) nie mam nic wspólnego z "Projektem Małopolska" ani z "sądeczninem" pozdrawiam:)
Dziekan - Pią Lis 27, 2009 13:50
Cóż na Hutniku to chyba większość z nas była ;)
kolafy - Pią Lis 27, 2009 16:53
No fakt ja byłem na Wiśle 2x na Gumiorach chyba ze 3x i na nawet Wawelu raz :D
ERNESTO - Pią Lis 27, 2009 17:56
Na Wisle i tak najlepszy byl Adam Malysz :D
Bianconeri - Nie Lis 29, 2009 15:06
HAHAHA.
Małysz nie słuchaj Żołędzia :D
Eh to był wyjazd.
Opsi kibiców Wisły: Sandecji ok 100 os, wszyscy naćpani, cały czas się śmiali jak jebnięci:D
ERNESTO - Nie Lis 29, 2009 15:08
kolafy napisał/a: | Dla niewtajemniczonych...
Obrazek |
No to skoro juz wtajemniczamy, to przez caly mecz caly sektor gosci smial sie z "Adama", nawet jego koledzy po fachu. W efekcie ok. 70 minuty bohater naszych przesmiewczych tekstow niesmialo zza tarczy pokazal nam srodkowy palec ... Caly sektor zaczal sie smiac i skandowac "Adam Malysz". Gosc nie wytrzymal psychicznie i opuscil "stanowisko pracy" opuszczajac jednoczesnie stadion :))
Pozniej w relacji Wisly napisano, ze nasz sektor zachowywal sie co najmniej dziwnie i czesciej od dopingu slychac bylo salwy smiechu :)
olokrk - Pią Mar 19, 2010 09:38
jakby ktos nie mial transportu do sacza na mecz mam 2 miejsca
Dziekan - Pią Mar 19, 2010 10:37
siemanko
Wybieram się w sobotę do Nowego Sącza. Zostaw wiadomosc na prv. jesli jedziesz w tym terminie .
Pozdrawiam
hanys - Pią Mar 19, 2010 10:48
Wciagacz a umiesz czytac?? przeciez wyraznie napisal ze ma dwa wolne miesjca na mecz.... KTORY JEST W SOBOTE!!!
jaro. s - Pią Mar 19, 2010 20:35
Co "Krakusy" zbiórka jutro po meczu pod zegarem?
Pozdr.
Dziekan - Nie Mar 28, 2010 01:20
olokrk napisał/a: | jakby ktos nie mial transportu do sacza na mecz mam 2 miejsca |
Czepialski hanysie gdybyś uważnie przeczytał tego posta zauważyłbyś,że nie został dokładnie podany dzień wyjazdu. Dla ludzi którzy na codzień mieszkają w Krakowie wyjazd na mecz do Nowego Sącza może mieć miejsce często dzień wcześniej. Dlatego też pytałem czy dana osoba jedzie w sobotę.
Swoją drogą podobno z Librantowej też masz niezły kawałek ;)
hanys - Nie Mar 28, 2010 08:03
Swoja droga a co ja mam wspolnego z Librantowa??
I swoja droga napisal ze na mecz wiec gdyby chcial napisac zew piatek to by napisal.
olokrk - Pon Sie 02, 2010 23:22
czy ktos z Krakowa wybiera sie do Radzionkowa?
krzysiek186 - Sro Wrz 01, 2010 17:47
Odświeżam temat, podobnie jak rok temu, zapraszam wszystkich kibiców Sandecji z Krakowa, do wymiany kontaktów. Przeglądając ten temat widać forumowiczów, którzy mogliby zasilić nasze "emigracyjne" szeregi ;)
Spotkanie odbędzie się po meczu z Piastem Gliwice, pod zegarem. Chętne osoby które nie dałyby rady przyjść proszone są o PW.
major - Sro Wrz 01, 2010 19:12
Poza tym poszukujemy kontaktu z kibicami Czarnych przebywającymi w Krakowie, którzy byli z nami na wyjeździe w Radzionkowie. Jakby ktoś miał jakieś namiary, to proszę o PW do mnie lub do krzyśka186.
ERNESTO - Sro Wrz 01, 2010 19:18
Najlepiej chyba uderzyc do N_ na prv, on bedzie najlepiej zorientowany :)
N_ - Czw Wrz 02, 2010 09:22
Załatwię numer komórki do nich i wyśle na PW.
Maerqin - Nie Wrz 05, 2010 10:22
Wiecie czy trzeba bedzie miec karte kibica na nowy stadion Cracovii?
internacionale - Nie Wrz 05, 2010 10:27
Przymusu nie ma z tego co wiem ale jeśli będzie się chciało rezerwować bilet przez internet to takową kartę trzeba będzie posiadać.
DNL - Sro Wrz 08, 2010 13:58
Nie trzeba mieć karty kibica, ale musisz przed meczem zrobić sobie foteczkę w punkcie referencyjnym.
Karta ma kosztować 10 zł i ma służyć do płacenia na stadionie, korzystania ze strefy kibica na stronie www - rezerwowanie biletów itp, no i zbieranie jakichś tam zniżek (pakiet lojalnościowy).
mikihcns - Sro Wrz 08, 2010 18:02
Wybiera sie ktos na mecz z Arka 25 września?Mecz ten odbędzie sie już na ul. Kałuży.
Jaro - Sro Wrz 08, 2010 18:19
mikihcns napisał/a: | Wybiera sie ktos na mecz z Arka 25 września?Mecz ten odbędzie sie już na ul. Kałuży. |
Ja pojadę, o ile nasz wyjazd do Niecieczy będzie 26 września.
Woojtek - Sro Wrz 08, 2010 18:37
Po meczu z Piastem aktualne to spotkanie ?
major - Sro Wrz 08, 2010 19:18
Woojtek napisał/a: | Po meczu z Piastem aktualne to spotkanie ? |
Oczywiście, że aktualne;)
SKARHEAD - Czw Wrz 09, 2010 20:24
mikihcns napisał/a: | Wybiera sie ktos na mecz z Arka 25 września?Mecz ten odbędzie sie już na ul. Kałuży. |
mysle ze moze sie wybrac duzo os z NS, moze by ktos z 'ogarnietych"
pomyslal nad jakims zorganizowanym :) wyjazdem
RaTo - Czw Wrz 09, 2010 20:39
w ten weekend gramy w Niecieczy ale nie wiadomo czy bedzie to 25 czy 26 ...bo jak bedzie to 25 to zapewne bedzie organizowany wyjazd na nasz mecz...
SKARHEAD - Czw Wrz 09, 2010 20:45
RaTo napisał/a: | w ten weekend gramy w Niecieczy ale nie wiadomo czy bedzie to 25 czy 26 ...bo jak bedzie to 25 to zapewne bedzie organizowany wyjazd na nasz mecz... |
nieciecz przyjmuje kibiców "przyjezdnych" ? jak tak ilu ?
mysle, ze jednak mozna by zrobic najazd na krk :)
RaTo - Czw Wrz 09, 2010 20:53
Cytat: | nieciecz przyjmuje kibiców "przyjezdnych" ? jak tak ilu ? |
z tego co wiem to posiadaja tam jakas smieszna klatke w polu kukurydzy:D i bylo tam juz Podbeskidzie,ale ile ona pomiesci ludzi i ile przyznaja nam biletow to nie mam pojecia...
krzysiek186 - Czw Wrz 09, 2010 20:53
Załóżcie sobie swój temat pt. "Cracovia - Arka" a nie zaśmiecajcie tutaj.
SKARHEAD - Czw Wrz 09, 2010 20:58
zaloz sobie temat pt "pompujący kot" i tam wpisuj swoje złośliwości :)
bo jakoś dziwnie to mi zabrzmiało, ze niby czego mam nie zasmiecac, własnego podwórka ?
RaTo - Czw Wrz 09, 2010 21:09
Cytat: | Załóżcie sobie swój temat pt. "Cracovia - Arka" a nie zaśmiecajcie tutaj. |
chyba po to jest forum jak ktos pyta o cos i nie jest to cos glupiego to uzyskuje odp wiec wyluzuj troszeczke...
krzysiek186 - Czw Wrz 09, 2010 21:15
Bo to jest temat organizacyjny dla nas "emigrantów", a nie temat odnośnie meczu Cracovii. To nie jest złośliwe z mojej strony.
RaTo - Czw Wrz 09, 2010 21:18
okej spoko ...
GoToSleep - Czw Wrz 09, 2010 21:26
RaTo napisał/a: | Cytat: | nieciecz przyjmuje kibiców "przyjezdnych" ? jak tak ilu ? |
z tego co wiem to posiadaja tam jakas smieszna klatke w polu kukurydzy:D i bylo tam juz Podbeskidzie,ale ile ona pomiesci ludzi i ile przyznaja nam biletow to nie mam pojecia... |
gdzies w necie wyczytalem ze jest tam 104 miejsca :D
SKARHEAD - Czw Wrz 09, 2010 21:28
GoToSleep napisał/a: | RaTo napisał/a: | Cytat: | nieciecz przyjmuje kibiców "przyjezdnych" ? jak tak ilu ? |
z tego co wiem to posiadaja tam jakas smieszna klatke w polu kukurydzy:D i bylo tam juz Podbeskidzie,ale ile ona pomiesci ludzi i ile przyznaja nam biletow to nie mam pojecia... |
gdzies w necie wyczytalem ze jest tam 104 miejsca :D |
no wlasnie, a tam nie mozemy liczyc na tak "cieple' przyjecie jak w kogutowie :)
stad tez pomysl najazdu na KRK ...
By3ekns - Czw Wrz 09, 2010 21:37
w pierwszej kolejności to zalicza się swoje wyjazdy! a po drugie to Pasy będą się miały kim zajmować na tym meczu bo w końcu to mecz zgodowy więc niech inny na Kraków najeżdża;)
SKARHEAD - Czw Wrz 09, 2010 22:02
By3ekns napisał/a: | w pierwszej kolejności to zalicza się swoje wyjazdy! a po drugie to Pasy będą się miały kim zajmować na tym meczu bo w końcu to mecz zgodowy więc niech inny na Kraków najeżdża;) |
to chyba proste...
nie sadze bysmy weszli do niecieczy w xxx os, wiec pozostała rezta brygady moze przynajmiej zaliczyc "zgodówke"
grubas_KKS - Czw Wrz 09, 2010 23:27
Weź się człowieku ogarnij,napisał Ci Byczek wyraźnie że jedziemy na SWÓJ wyjazd... A jak Ty to napisałeś "reszta brygady" co to kur.wa w ogóle niby ma być?MY jedziemy na swój mecz i nawet jeśli będzie w tym samym czasie mecz Cracovii to nikt z Sącza tam nie zawita bo tak i tyle w tym temacie.A jeśli mecze nie będą w tych samych dniach,to nawet jak byśmy jechali tam,to nie będzie jakiegoś zorganizowanego wyjazdu i tyle... Wynalazków na zgody nam nie potrzeba... Weźcie jakiś poziom trzymajcie na tym forum...
radziufan - Pią Wrz 10, 2010 07:13
wracamy do tematu.....
narkins - Pią Wrz 10, 2010 10:27
26.09 godz. 16:00 Termalica Bruk-bet Nieciecza - : - Sandecja Nowy Sącz
źródło oficjalna strona PZPN (wiec nie wiadomo kiedy)
25.09 godz. 18:00 Sobota, (źródło 1liga.pl)
26-09-2010 godz. 00:00 (źródło sport.pl)
wiec może jeszcze sie wstrzymac z pisaniem czy to czy tamto skoro jeszcze nie wiadomo kiedy gra nasza Sandecja
krzysiek186 - Pią Wrz 17, 2010 18:49
Przypominam o jutrzejszym spotkaniu. Po meczu jak już piłkarze zejdą do szatni zapraszam pod zegar. Wszelkie szczegóły będą podane osobiście, a nie za pośrednictwem forum. Pozdro
rwp - Sob Wrz 18, 2010 19:35
Były całe 4 osoby :-)
SKARHEAD - Sob Wrz 18, 2010 21:23
rwp napisał/a: | Były całe 4 osoby :-) |
ja tam was widzilem 5, os, i co ustaliliscie ad wyjazdu na arke, ad first official meczu na nowym stadionie, pulpet...
liteon861 - Nie Wrz 19, 2010 10:20
tak sie składa że na mecz z Arką wybiera się więcej osób z NS.
grubas_KKS - Nie Wrz 19, 2010 10:57
Kto Wam tak powiedział?Kto się wybiera?Jeśli chcecie sobie jechać to sobie jedźcie ale na pewno nie pod szyldem "kibice Sandecji Nowy Sącz" tylko prywatnie chcąc sobie obejrzeć mecz to raz,dwa umawiajcie się przez telefon a nie przez forum odnośnie wyjazdu.Nie ma takiej samowolki... Może wypadało by się wcześniej popytać u właściwych osób czy ktoś się tam wybiera i ewentualnie z Nimi się ugadać co?
major - Nie Wrz 19, 2010 12:00
A poza tym co Grubas napisał, to ten temat nosi nazwę "Kibice Sandecji w Krakowie" co nie odnosi sie do wizyt kibiców Sandecji w Krakowie, tylko do tych osób co tam MIESZKAJĄ (praca, studia, czy inne względy) i bezpośrednio nie ma nic wspólnego z meczami Cracovii!! Więc to nie temat na zaśmiecanie o meczu KSC - Arka, nie mówiąc już o tym, że tej sprawy nie załatwicie na pewno przez internet.
By3ekns - Nie Wrz 19, 2010 12:44
to jest mecz Cracovia:ARKA!! a nie z Sandecją czy z Warszawską Polonią bądź GKSem Tychy na których to meczach z pewnością by nas nie zabrakło ponieważ było by to wspólne przyjacielskie spotkanie! więc jedźcie sobie obejrzeć stadion ale jako prywatne osoby a nie kibice KKSu! ponieważ jeszcze nie raz będzie okazja i potrzeba wybrania się do Krakowa na Kałuży wspomóc naszych braci, a nie wcinać się komuś w mecze zgodowe.
RydzSmigly - Nie Wrz 19, 2010 16:17
By3ekns napisał/a: | to jest mecz Cracovia:ARKA!! a nie z Sandecją czy z Warszawską Polonią bądź GKSem Tychy na których to meczach z pewnością by nas nie zabrakło ponieważ było by to wspólne przyjacielskie spotkanie! więc jedźcie sobie obejrzeć stadion ale jako prywatne osoby a nie kibice KKSu! ponieważ jeszcze nie raz będzie okazja i potrzeba wybrania się do Krakowa na Kałuży wspomóc naszych braci, a nie wcinać się komuś w mecze zgodowe. |
Amen!Jak juz było mówione, to nie jest temat wyjazdów na Cracovie tylko temat kibiców Sandecji obecnie przebywających głównie w Krakowie.I zakończmy wątek meczu z Arką na tym.
Kafałek - Pią Wrz 24, 2010 17:29
Ja ostatnie pytanie do tych co są w Krakowie mam zamiar jechać prywatnie na ten mecz i wie ktoś czy beda dostepne bilety na ten mecz w sobotę ??
DNL - Pią Wrz 24, 2010 18:05
Jeśli będziesz skoro świt to może się załapiesz, kasy dzisiaj są czynne do 20, więc pewnie wtedy będzie coś więcej wiadomo.
Tuż przed meczem bym na to nie liczył, tym bardziej, że część sektora I będzie rozłożona na scenę - koncert M. Maleńczuka oraz Arka oprócz klatki ma zarezerwowane 700 miejsc obok, ma ich być 1700 osób (przejazd + bilet + szalik kosztował 40 zł).
olokrk - Pią Paź 08, 2010 18:07
jedzie ktoś jutro rano do sącza?
prawdziwy kibic - Pon Lis 08, 2010 15:10
a o co chodzi z tym projektem małopolska
krzysiek186 - Pon Lis 08, 2010 17:03
prawdziwy kibic napisał/a: | a o co chodzi z tym projektem małopolska |
?
Chodzi Ci o przetarg związany z stworzeniem sieci szerokopasmowej czy o coś związanego z kibicami Sandecji w Krakowie ?
Maerqin - Pon Lis 08, 2010 18:17
Moze chodzi mu o ''Projekt Malopolska'', ktory jest ''w drodze chlopaku''? :D
Mileniak - Pon Lis 08, 2010 18:27
JPiPK napisał/a: | Moze chodzi mu o ''Projekt Malopolska'', ktory jest ''w drodze chlopaku''? :D |
Cytat: | Miałem sen, piękny sen... W śnie tym kibice Sandecji
współtworzyli doping wspólnie z kibicami Wisły Kraków, zaś kibice Cracovii śpiewali razem z Legią. Miałem sen, piękny sen... w śnie tym kibice tych czterech drużyn nie dzielili się ze względu na przynależność klubową, czy osiedlową, dopingowali Sojuszu Małopolska. Sojusz jest już w drodze, niebawem będziemy na szczycie, będziemy dzielić i rządzić Polską piłką. To nie mrzonki, to nie tylko sen, ale również zapowiedź nowego, lepszego jutra. Sandecjo dzięki za mecz, dzięki za wygraną, Mateuszu miło że udało Ci się w końcu zdobyć gola, i pokazać że niektórzy przy Kilińskiego się mylą. Pozostałym również gratuluje, szczególnie zas Stefanikowi oraz Niedzielanowi, miło że pokazuje się z ładnej strony w zespole młodzieżowym. Niebawem Legia Wisła, Cracovia i Sandecja - "Projekt Małopolska" w drodze chłopaku!!Pozdro dla wszytskich kibiców tych drużyn, dla zawodników i działaczy. |
:]
RydzSmigly - Wto Lis 09, 2010 08:10
o rany....myślalem, że tego kolesia,który wypisuje głupoty na 90minut każdy już zna i nie bierze to w żaden sposob powaznie...
ERNESTO - Pią Lis 12, 2010 09:52
projekt jest w drodze ! ;)
prawdziwy kibic - Pią Lis 12, 2010 14:42
wiadomo ze o kibiców nie oi zadne drogi
AJKA - Czw Maj 26, 2011 08:09
Jedzie ktoś może po meczu z ŁKSem do Krakowa?
K@KS - Wto Paź 18, 2011 16:43
Podejrzewam, że mam Sączersa na osiedlu w Krakowie ; )
Rzeźnicza i w bok od niej - Masarska widziane kilka naszych vlepek na słupach, znakach. Tam stacjonuje, może nie jestem sam ? :)
jaro. s - Wto Paź 18, 2011 22:52
Bronowice
krzysiek186 - Sro Paź 19, 2011 08:46
Mieszkałem przez wrzesień na Bronowicach i widziałem małe napisy Sandecji na słupach ogłoszeniowych i kilku budynkach :)
arkoniusz - Sro Paź 19, 2011 19:51
Hehe ja normalnie mieszkam w Nowych Bronowicach w bloku obok Kościoła św. Jana Kantego, ale narazie siedze w NS i sie ucze :P
Kazek G f H - Sro Paź 19, 2011 20:05
podajcie jeszcze dokładne adresy :D:D
kamel - Sro Paź 19, 2011 20:31
Hehe, szczególnie na Bronowicach by się ucieszyli z tych adresów;)... W Krk jest bardzo dużo Sączersów, i tych mniej i bardziej aktywnych ;).. Pozdro
Aragorn - Sro Paź 19, 2011 20:52
Na Kazimierzu na ul. Bożego Ciała na ścianie jednego z budynków widnieje duży napis SANDECJA NS:)
DNL - Sro Paź 19, 2011 20:59
Skromny napis utrzymujący się już długi okres czasu jest przy wejściu od RDA na przystanek Dworzec Główny Tunel w kierunku Krowodrza Górka.
major - Sro Paź 19, 2011 21:02
Na Plantach obok Teatru Słowackiego jest napis Sandecja (a przynajmniej około czerwca był) na takim betonowym czymś :) Widzę, że emigracja liczbowo rośnie ;)
Bzymcio - Pon Paź 31, 2011 18:17
czy w niedziele dnia pańskiego 6 listopada, w godzinach popołudniowych wybiera się ktoś do, lub ma zamiar jechać przez Kraków? jeśli tak, proszę o PM
mati513 - Pon Paź 31, 2011 18:29
Dołączam się do posta Bzymcia ;)
jaro. s - Wto Lis 01, 2011 20:23
Dam cynka w sobotę.
Pozdr.
|
|