Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Sekcja Turystyczno - Historyczna - 100-lecie klubu, foto

internacionale - Pon Gru 07, 2009 23:00
Temat postu: 100-lecie klubu, foto
Tutaj wrzucamy fotografie oraz krótki komentarz.
hanys - Wto Gru 08, 2009 07:33

Masahiko wrzuc tutaj te skany ktore mi przeslales kiedys na priva, bo chyba poszly mi sie kochac ze skrzynki...
Moze sie komus przydadza.
POzdro

Raffio - Wto Gru 22, 2009 21:23

a może by tak zaproponować zarządowi by na stulecie połączyli się z powrotem z drużyną siatkarek STS Sandecja bo one też mają wielkie aspiracje a to w końcu też Sandecja xD
KubaNS - Sro Gru 23, 2009 00:43

Nie "w koncu tez".. tylko Sandecja, bez dwoch zdan.
Polaczenie jednak nie jest dobrym pomyslem. Funkcjonowanie jako autonomiczne sekcje jest obecnie zdecydowanie bardziej "zdrowsze".

Co nie przeszkadza w tym aby wspierac i ta sekcje w ramach wolnego czasu. Im wieksze wsparcie ze strony fanow tym wieksza szansa na poprawienie jej kondycji. To mozna robic zawsze bez wzgledu na schemat organizacyjny klubu czy poszczegolnych sekcji..

Do dziela Raffio... :)

major - Sro Gru 23, 2009 10:58

Do połączenia faktycznie jeszcze nie dorośliśmy. Ledwo sekcja piłki nożnej staje na nogi, więc nie ma co się bawić w łapanie dwóch srok za ogon. Może kiedyś jak staniemy twardo na nogi będziemy się bawić w "łączenie".

Sorry za offtop, ale nawiasem mówiąc czy sekcja siatkarek nie gra na piętrze w tej salce na Kolejowej??? Nie wiem czy tam się zmieści jakakolwiek widownia;)

Bzymcio - Sro Gru 23, 2009 14:23

chyba w hali II LO :)
KKSiak - Sro Gru 23, 2009 17:30

siatkarki graja i na II LO i na kolejowej :)
Michaljawor7 - Wto Mar 23, 2010 15:00

II LO na pewno 1 trening w tygodniu dalej nie wiem ;D
eSKa - Wto Lip 27, 2010 17:11

Panowie, na Kolejowej na trybunie wejdzie na pewno 50 osob :-) Kiedys nawet ze Stara Kolonia prowadzilismy doping....aled to czasy trenera Sandecji Kulisia :)