|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Małoletni Kibice ...
Katalonczyk11 - Czw Sty 07, 2010 20:03 Temat postu: Małoletni Kibice ... Osobiście ja jestem kibicem z niewielkim stażem. Na mecze zawsze chodze z kolegami mamy po 15. Każdy mecz u siebie traktujemy jako zaszczyt że pójdziemy na sektor F i bedziemy dopingowac. Zawsze staramy sie dać z siebie wszystko i jeszcze troche. Więc teraz jak czytam o tym jak maja robić selekcje na mecze w rundzie wiosennej to sie trochę boje. Boję sie tego że nas nie wpuszczą. W tej rundzie jesiennej bylismy razem na 7 meczach u siebie i zakażdym razem dopingowaliśmy z całych sił. Więc co będzie jeśli naprawdę będzie ta selekcja a my chcemy dopingować i zedrzeć gardło. Podajcie nam wasze sugestie na nasz problem
Pozdro
SANkibicDECJA - Czw Sty 07, 2010 21:13
Według mnie 15 lat to juz jest wiek od którego moza by wpuszczac na młyn..
Myśle ze najbardziej nie liczy sie tu wiek ale zaangażowanie i to czy dana osoba wie po co przyszla na F , czy postac i sie pośmiac caly mecz czy zdzierać gardło przez cały mecz . MYSLE ze takie dzieci po 11 czy 12 lat to napewno nie ale juz tak w okolicach 16 lat juz tak w miare opytmalny wiek . Na jednym z meczów jakas osoba stojąca koło ogrodzenia zwróciła tam komus uwage ZE JAK NIE SPIEWA TO NIECH "WYPIERDALA" i od razu ten ktos zaczał spiewac mysle , ze to jest tez rada na to ze ktos nie spiewa tylko stoi w młynie .
kolafy - Pią Sty 08, 2010 12:02
Jak ja miałem 15 lat to już sam z ziomkiem na wyjazd pojechałem pociągiem do Krakowa na Wawel :D (on miał 14 :)) )
hanys - Pią Sty 08, 2010 12:42
a jak ja mialem 15 lat to na ksiedza wolaliscie zorro ;D
selekcja mysle ze jak najbardziej zaistnieje ale niekoenicznie wiekowa a przynajmniej nie az tak restrykcyjna.
Mysle ze na wiosne skonczy sie lanserstwo na F a zacznie doping i zachowanie z prawdziwego zdarzenia
|
|