|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Górnik Łęczna - SANDECJA
radziufan - Pon Kwi 05, 2010 09:12 Temat postu: Górnik Łęczna - SANDECJA ok panowie dwa głębokie wdechy , przed nami kolejny Górnik. NIe tak utytułowany, nie taki elektryzujący no ale z drugiej strony to nie Górnik Wieliczka:)
a tak na poważnie, nasz sobotni przecinik ma za sobą kilka sezonów w Ekstraklasie, jednak po początkowym boomie na futbol w Łęcznej dzieje się chyba nie najlepiej a zespół w obecnym sezonie walczy o utrzymanie.
W dotychczas rozegranych meczach zdobyli 31 pkt z tego 23 na włąanym stadionie więc żartów nie będzie
dla nas kolejny mecz prawdy, jak wygramy damy innym kolejny sygnał iż myślimy poważnie p tym o czym myślimy:)
tu dyskutujemy na tematy piłkarskie wszelkie info odnośnie wyjazdu w odpowiednim temacie
www.megachem.pl - Pon Kwi 05, 2010 09:50
O dobry wynik będzie ciężko- jak we wszystkich kolejnych meczach. Jeśli jednak bijemy się o awans to takie mecze trzeba wygrywać. Mój typ: 0-2 dla Sandecji.
Do ostatniej kolejki może toczyć się walka o awans. Widzew musiał by spotkać kataklizm, żeby byli zagrożeni na fotelu lidera. Szkoda, że niema baraży- zawsze to jedno okienko więcej szans na awans. A tak czeka nas jeszcze 10 kolejek nadziei- czyli 30pkt do zdobycia. Jeszcze wszystko może się wydarzyć.
K@KS - Pon Kwi 05, 2010 10:38
Ja mam troche mieszane uczucia co do tego meczu ; )
Obawiam się kolejnego meczu typu Pruszków, czy Kluczbork.
Górnik jest jak Znicz - przerażającą większość punktów zdobywa u siebie, dlatego ciężko będzie.
Stawiam remis
Darek - Pon Kwi 05, 2010 10:40
serce by chciało zwycięstwa ale rozum podpowiada remis 0-0
Masahiko - Pon Kwi 05, 2010 10:44 Temat postu: Re: Górnik Łęczna - SANDECJA
radziufan napisał/a: |
dla nas kolejny mecz prawdy, jak wygramy damy innym kolejny sygnał iż myślimy poważnie p tym o czym myślimy:) |
Myślę że już wystarczy tych sygnałów :) Sandecja jedzie do Łęcznej po zwycięstwo. Jednak w przeciwieństwie do ŁKS-u, Górnika Z. czy Pogoni porażka lub remis nie będzie tragedią :)
Snoopi86 - Pon Kwi 05, 2010 11:18
oj bedzie ciezko ale mysle ze cos urwa na pewno...gdyby strzelili bramke pierwsi mysle ze wywioza 3 pkt;]
Chessjan - Pon Kwi 05, 2010 11:22
Kolejny ciekawie zapowiadający się mecz w którym trudno przewidzieć co się wydarzy :) Szanse obydwu ekip oceniam równo, Górnik Łęczna to nie są frajerzy, grają u siebie, no i pamiętamy 2:2 z jesieni.
Sandecja prezentuje obecnie dobrą, skuteczną piłkę, ale tak "podskórnie" czuję że forma drużyny nie jest jeszcze optymalna. Wierzę że apogeum dopiero nastąpi, a symptomy świadczące o tym zobaczymy już w Łęcznej.
Plusem dla nas jest powrót Jędrszczyka do składu - i myślę że mimo dobrego meczu Damiana z KSG trener Wójtowicz postawi na doświadczenie. No i właśnie, zachodzi pytanie, kiedy szykuje się wielki come back Niane??
Przy zbliżonych szansach ekip w najbliższym starciu, decydującym czynnikiem może okazać się wsparcie kibiców Sandecji, którzy zapewne w godnej liczbie będą wspierać naszych w Łęcznej. Choć sam nie jestem "wyjazdowiczem", serdecznie namawiam wszystkich wahających się aby w sobotę koniecznie pojechali za naszą Sandecją. Każde dodatkowe gardło to większa szansa sukcesu.
Na koniec odniosę się do dyskusji o Kmieciku. Fakt, z Pogonią miał skuteczniejszy występ niż z Górnikiem, jednak pomimo iż w tym ostatnim meczu nie strzelił bramki ani nie zaliczył asysty to widać że chłop walczył i był konkretnym utrapieniem dla defensorów z Zabrza. Liczę że w Łęcznej potwierdzi iż trener Wójtowicz wie co robi stawiając na niego.
--
Pozdrawiam,
Chessjan
AdoDC - Pon Kwi 05, 2010 12:34
Mecz z Górnikiem Łęczna który swoje 2 ostatnie mecze wygrał może być ciężki :
*Górnik Łęczna 2-0 Podbeskidzie Bielsko-Biała 27 marca, 19:00 (1.500)
Veljko Nikitović 44, Rafał Niżnik 81
*Flota Świnoujście 0-1 Górnik Łęczna 3 kwietnia, 15:30 (1.200)
Prejuce Nakoulma 12
lecz myślę że nasi piłkarze będą podbudowani zwycięstwem nad bardziej utytułowanym Górnikiem z Zabrza i powinni przywieść jakieś punkty z Łęcznej. Mam nadzieje że będą to 3pkt, choć wg. mnie bardziej prawdopodobny jest remis.
Morton - Pon Kwi 05, 2010 13:15
Mój typ 2:1 dla Sandecji oczywiście.. ;)
GoToSleep - Pon Kwi 05, 2010 14:18
Mój typ: 1:0 dla nas
seseba - Pon Kwi 05, 2010 21:02
W każdym meczu piłkarze będą walczyli o zwycięstwo.
Duet Frohlich - Jędrszczyk może grać, tak więc błędów w tyłach pewnie nie będzie.
Być może wróci Niane, chociaż Berliński wg. mnie też bardzo dobry mecz i gra bardziej poukładaną piłkę, potrafi rozegrać itp. Niane bardziej od efektownych przechwytów.
Jeśli kontuzje miną zawodników na treningach to będzie dobrze, nawet wymęczone i w najgorszym stylu 1:0, ale niech będzie ;)
DNL - Wto Kwi 06, 2010 12:19
Górnik Łęczna u siebie jest dość mocny - 7 zwycięstw, 2 remisy i 3 porażki. Ostatnio stracili u siebie punkty 25.10 w meczu z Wartą Poznań (1:2).
Górnik Łęczna 2.2
remis 3.1
Sandecja 3.0
za bwin.com
olokrk - Sro Kwi 07, 2010 13:43
po bobrym spotkaniu zwyciestwo PASÓW 1:2
Frodo - Sro Kwi 07, 2010 14:31
Mecz ciezki, jak kazdy wyjazdowy, stawiam skromne 0:1 dla Sandecji.
hanys - Sro Kwi 07, 2010 14:46
mysle ze ebdzie to dobry mecz na potwierdzenie aspiracji e-klasowych.
Jesli chca sie liczyc w walce o awans, to musza przestac juz gubic punkty na wyjazdach z druzynami przynajmniej teoretycznie slabszymi.
stawiam na zwyciestwo, 2:0
Pozdro
Frodo - Sro Kwi 07, 2010 15:30
Gornik Leczna - Sandecja Nowy Sacz 10-04-10 19:00 2,25 3,10 2,90
biker_ns - Sro Kwi 07, 2010 16:12
Ja tam będe mniej optymistyczny i postawie remis 2-2 z którego i tak bardzo bym się cieszył.Górnik Łęczna to drużyna swojego boiska,w trochę mniejszej skali niż Sandecja ale jednak.Zdecydawaną większość punktów zdobyli u siebie,a na wiosnę grają naprawdę dobrze.Tak na marginesie cały czas mam w pamięci mecz u nas jesienny w którym Łęczna się mocno przeciwstawiła Sandecji/była to jedna z najmniej przyjemnie grających drużyn w tym sezonie w Sączu/takie mam odczucia.
PS.Dopiero dzisiaj głos mój wraca do normy.
POZDRAWIAM
Milosz_1910 - Sro Kwi 07, 2010 17:38
Hehe ja mam jeszcze małą chrypkę:)...
Optymistycznie stawiam 2-1 dla NAS po ciężkim meczu pełnym walki:)
pzdr;]
enterspace - Sro Kwi 07, 2010 18:10
mecz zakończy się wynikiem 2:3 dla Nas :P
xhy - Sro Kwi 07, 2010 18:38
obstawiam 1:1
Bioły_NS - Sro Kwi 07, 2010 20:25
0:2 dla Sandecji ;) innej możliwości nie ma ;)
GrzechuDC - Sro Kwi 07, 2010 20:42
Górnik Łęczna 0 : 3 Sandecja ! :) Bądźmy dobrej myśli :D
radziufan - Czw Kwi 08, 2010 17:03
Górnik Łęczna - Sandecja Nowy Sącz, godz. 19:00, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa).
misiek_1984 - Pią Kwi 09, 2010 01:11
W meczach prowadzonych przez tego pana raz zremisowalismy (GKP Gorzow-Sandecja 0:0) i raz przegralismy (Stal St.Wola-Sandecja 2:0). Czas zatem na wygrana w spotkaniu sedziowanym przez tego arbitra. Skoro ostatnio pierwszy raz poleglismy przy Erwinie Paterku w Pruszkowie, to moze i w tym przypadku karta sie odwroci? :)
A tak juz czysto pilkarsko to jeden z trudniejszych meczow wiosna - chyba najtrudniejszy po wyprawie do Łodzi na ŁKS. Ale z drugiej strony skoro Sandecja chce powalczyc o cos wiecej... Na pewno bedzie twarda walka o kazdy metr boiska i sporo boiskowego cwaniactwa ze strony doswiadczonych ligowcow w zespole z Łęcznej. Kazdy wynik jest mozliwy, realnie licze na remis, optymistycznie na skromna wygrana :)
wacek - Pią Kwi 09, 2010 15:54
Kibice Sandecji z Hamburga pozdrawiaja i czekają na dobre wieści z Lęcznej apropo moze ktoś poda jakieś namiary na relacje. Dzieki
internacionale - Pią Kwi 09, 2010 18:43
wacek napisał/a: | Kibice Sandecji z Hamburga pozdrawiaja i czekają na dobre wieści z Lęcznej apropo moze ktoś poda jakieś namiary na relacje. Dzieki |
Namiary do relecji live na bank pojawią się na "naszejklasie".
Odnośnie fotek to wysyłamy tam naszego nadwornego fotografa (o ile nie zaśpi ;) i możliwe że niebawem po meczu będzie już coś opublikowane na sandecja.com.pl (wszystko zależeć będzie od dostępu do intenetu)
Bianconeri - Pią Kwi 09, 2010 18:47
Tu też link do relacji radiowej:
http://www.sandecja.org/1,Aktualnosci.htm?id=346
Wkrótce będzie tez inna relacja tekstowa, pewnie jak to ostatnio bywa żeby było coś innego niż gdzie indziej to ze sportowefakty.pl
wacek - Pią Kwi 09, 2010 19:03
Dzięki za namiary , stawiamy 2:1 dla Sandecji po ciężkim meczu ,bo napewno będzie ciężko , caly Hamburg czyma kćiuki
kls86 - Pią Kwi 09, 2010 21:51
A ma ktoś namiar na taka relacje w której wysyłają wynik po pierwszej połowie i na koniec meczu smsem ? Oczywiście za drobna opłatą. Kiedyś już tak sobie zamówiłem na mecz bodajże Górnik-Sandecja na jakiejś stronce z relacjami i mi przysyłali na bieżąco wynik jak się zmieniał. Ale już nie pamiętam jaka to była strona. Bo niestety jutro cały dzień nie będę miał dostępu do neta, a pewnie od godziny 19 będę myślał jaki jest wynik.
Raffio - Pią Kwi 09, 2010 21:54
jest na stronie górnika i na sportowefakty.pl
Bianconeri - Pią Kwi 09, 2010 21:54
Na stronie Górnika Łęczna jest coś takiego:
http://www.gornik-leczna.....php?page_id=91
GoToSleep - Pią Kwi 09, 2010 22:33
http://www.1liga.com.pl tu masz relacje sms
kls86 - Pią Kwi 09, 2010 22:39
Dzieki za te linki. Właśnie o takie coś mi chodziło.
Bioły_NS - Sob Kwi 10, 2010 10:03
mam pewne wątpliwości czy mecz się odbędzi
http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html
simo_n - Sob Kwi 10, 2010 10:13
Raczej na pewno się nie odbędzie
Bioły_NS - Sob Kwi 10, 2010 10:17
Ekstraklasa już odwołana teraz czekamy na 1 lige
Nosio - Sob Kwi 10, 2010 10:18
Wszystkie mecze odwołane ....
miras1983 - Sob Kwi 10, 2010 10:18
Na 100 % Odwołaja
Bioły_NS - Sob Kwi 10, 2010 10:31
Prosiłbym o zamknięcie tematu bo rozpętają się niepotrzebne rozmowy
radziufan - Sob Kwi 10, 2010 12:35
Mecz odwołany jak i inne wszystki spotkania piłkarskie w naszym kraju
temat zamykamy odblokujemy jak wszyscy ochłoną
Bianconeri - Wto Kwi 27, 2010 07:42
Obsada sędziowska:
http://www.sandecja.com.p..._sedziowska.htm
Dla zwolenników spiskowej teorii dziejów - już widziałem wpisy, że Sandecja "podskoczyła" PZPN-owi z kasa za Janczyka to zemsta już w tej kolejce i specjalnie wyznaczyli sędziego z Warszawy :D
AdoDC - Wto Kwi 27, 2010 08:14
Moim zdaniem będzie to ciężki mecz, lecz po tym co pokazali nasi w Łodzi jestem optymistycznie nastawiony i czekam na 3 punkty ;]
Co do sędziego to sędziował nam już w tym sezonie 2 mecze w których zdobyliśmy 1 punkt :
2009-09-16 16:00 I liga, Kolejka 9 Stal Stalowa Wola 2-0 Sandecja Nowy Sącz
2009-10-31 12:00 I liga, Kolejka 17 GKP Gorzów Wielkopolski 0-0 Sandecja Nowy Sącz
Porażka ze Stalą i remis ze Stilonem, więc może pora na zwycięstwo?
radziufan - Wto Kwi 27, 2010 08:23
mecz na pewno trudny ale tak szczerze to łątwych już nie bedzie do końca sezonu, balonik napompowany więc presja bedzie rosłą...juz nie jestesmy jakaś tam Sandecją tylko SANDECJĄ walcząca o EK
remis...
x_cite - Wto Kwi 27, 2010 08:38
może od razu porażkę typujcie i będzie git!! Denerwują mnie takie wpisy - nie wierzycie w zespół, który zadziwił całą Polskę i nie tylko - jestesmy na gazie i mecz myslę, że wygramy chociaz łatwo nie będzie! Trzeba miec wiare a nie biadolić, że będzie remis albo przegramy:) Jesteśmy w końcu wiceliderem to zobowiązuje :)
biker_ns - Wto Kwi 27, 2010 08:39
Może to zabrzmieć dziwnie,ale przeczuwam w Łęcznej cięższy mecz niż w Łodzi.Górnik cały czas się broni przed spadkiem/a jak się gra z takimi drużynami pokazały mecze z Kluczborkiem czy Zniczem/.
W tym meczy wyjdzie też dojrzałość naszej drużyny czy po euforii będą potrafili się zmobilizować odpowiednio do meczu z rozdrażnionym po porażce z Pogonią Górnikiem.
Marzy mi się skromne 1-0 dla nas choć ostrożniej podchodząc z po remisie bym nie płakał.
POZDRAWIAM
Tomko54 - Wto Kwi 27, 2010 12:00
1-2 i myśle ,że jak tak będzie to nie będzie duże zaskoczenie po grze Naszych piłkarzy w ostatnim meczu.
kojas - Wto Kwi 27, 2010 12:13
Jak z ŁKS mogli to z Górnikiem też, 0-1
wacek - Wto Kwi 27, 2010 12:52
Hamburg pozdrawia wszystkich Kibicow Sandecji , mamy juz jakies namiary na transmisje
Bardzo prosimy.
Ramos - Wto Kwi 27, 2010 13:33
Jakiś wyjazd kibicowski jest planowany?
ERNESTO - Wto Kwi 27, 2010 14:17
Nie
misiek_1984 - Wto Kwi 27, 2010 16:54
Bianconeri napisał/a: | Obsada sędziowska:
http://www.sandecja.com.p..._sedziowska.htm
Dla zwolenników spiskowej teorii dziejów - już widziałem wpisy, że Sandecja "podskoczyła" PZPN-owi z kasa za Janczyka to zemsta już w tej kolejce i specjalnie wyznaczyli sędziego z Warszawy :D |
Miałem okazję obserwować pracę tego sędziego podczas meczu w Stalowej Woli i trzeba przyznać, że sędziował dobrze. W meczu w Gorzowie, sądząc po zapisie relacji z tego spotkania śledzonej w Internecie, chyba w ogóle niewiele działo się na boisku, toteż i sędzia miał niewiele pracy. Tak więc myślę, że nie ma czego się obawiać :) Zresztą w stosunku do planowanej obsady meczu w Łęcznej w poprzednim terminie nic się nie zmieniło, zatem i tak ten arbiter miał poprowadzić to spotkanie.
Frodo - Sro Kwi 28, 2010 00:23
Jak z ŁKSem wygralismy to Górnik Łęczna powienien byc dla nas typowym przeciwnikiem na ktorym zdobędziemy 3 pkt, ale jak bedzie to się okaże :)
hanys - Sro Kwi 28, 2010 07:28
z druynami walczacymi o utrzymanie nie gra sie za dobrze, bo beda gryzc trawe, chyba ze to jest druzyna typu LKS Lomza sezon temu...
Wcale sie nie zdziwie jak bysmy dostali z nimi jak i ze Stalowka ;)
W dzisiejszym meczu nie stawiam nas w roli faworyta, lepiej sie milo zaskoczyc niz gorzko rozczarowac.
Nadal nie wierze w awans dlatego stawiam nasza porazke
Bianconeri - Sro Kwi 28, 2010 07:37
Wacek bitte;)
http://www.sandecja.org/1,Aktualnosci.htm?id=364
Bianconeri - Sro Kwi 28, 2010 18:13
Znamy już nasz skład:
http://www.sandecja.com.p...enastke____.htm
kls86 - Sro Kwi 28, 2010 19:11
Działa komuś transmisja radiowa ??
wacek - Sro Kwi 28, 2010 19:14
Hamburg tez pyta co z tym radiem
Bianconeri - Sro Kwi 28, 2010 19:16
Hamburg ich weiss nicht ale mają być wejścia ze stadionu a nie cały mecz na żywo transmitowany.
No chyba że zrobili wszystkim psikusa verfluchte banditen ...
fanatycznie - Sro Kwi 28, 2010 19:16
działa ale jakaś muzyka leci :/
shapir - Sro Kwi 28, 2010 19:19
Jest już relacja w radiu
wacek - Sro Kwi 28, 2010 19:21
Dzięki ale wole informacje po polsku
Edgar - Sro Kwi 28, 2010 19:21
tutaj jest
http://s1.eradia.pl/play-8120.asx
wacek - Sro Kwi 28, 2010 20:19
Chcialbym zwrocic uwage ze podczas transmisji w radiu po przerwie byl grany jakby hymn klubu z łęcznej ,przyklad jeszcze jeden ,chodzilem na mecze w leverkusen na Bayer to przed meczem caly stadion spiewał hymn klubu moze coś takiego wymyślić byloby pieknie mamy zdolnych muzykow ,dobry tekst ,muzyka i niech zobaczy cala Polska jak sie kibicuje w Nowym Sączu .
fanatycznie - Sro Kwi 28, 2010 20:24
GOL ! 0-1
misns - Sro Kwi 28, 2010 20:47
Cytujac niezapomnianego Tomasza Zimocha "Panie turek koncz pan ten mecz..." :-)))
rudeboyz - Sro Kwi 28, 2010 20:50
pięknie 3 punkciki :)
misiek_1984 - Sro Kwi 28, 2010 20:50
Koniec! 1:0 :)
rudeboyz - Sro Kwi 28, 2010 20:51
misiek_1984 napisał/a: | Koniec! 1:0 :) |
0-1 jak już ;)
K@KS - Sro Kwi 28, 2010 20:52
zwał jak zwał, byle do przodu ;>
misiek_1984 - Sro Kwi 28, 2010 20:54
A ŁKS 2:2 :)
wacek - Sro Kwi 28, 2010 20:55
Gratulacje od kibicow Sandecji w hamburgu. Tak trzymac .
biker_ns - Sro Kwi 28, 2010 21:48
Szacunek dla drużyny,to był prawdziwy test dojrzałości tej drużyny zdany na piatkę.
W takich meczach uzyskuje się awans lub się go traci.
Panowie czy zdajecie sobie sprawe że do końca zostało 8 meczy ale co najważniejsze,5 u siebie i tylko 3 na wyjeździe?Czy daje to Wam coś do myślenia?Już może dam sobie spokój bo zabardzo sie rozmarzyłem:))
POZDRAWIAM
Ad@ś=) - Sro Kwi 28, 2010 21:53
Spokojnie spokojnie... najważniejsze że mamy już utrzymanie i tego trzymajmy się przez najbliższe 8 kolejek grając o zwycięstwa:);p
biker_ns - Sro Kwi 28, 2010 21:55
Ad@ś=) napisał/a: | Spokojnie spokojnie... najważniejsze że mamy już utrzymanie i tego trzymajmy się przez najbliższe 8 kolejek grając o zwycięstwa:);p |
Powtórze, 5 meczów u siebie:))
Ale mi już odpier.... z tej radości:)
Frodo - Sro Kwi 28, 2010 23:52
Radosny futbol ;)
CZORNY_1910 - Czw Kwi 29, 2010 02:26
3 wyjazdy (GKS Katowice,Dolcan Ząbki,Kszo) Tylko na GieKSie remis,w Ząbkach i Ostrowcu wygrywamy... 5 meczów u siebie(Warta,Widzew,Wisła Płock,GKP Gorzów,Stalówka) Z tej 5 na twierdzy:) tylko Widzew może uciąc punkty... Nie chce zapeszac ale wydaje mi sie ze do zdobędziemy 16 z 18 możliwych punktów:)
Mój Typ oby trafny:)
K@KS - Czw Kwi 29, 2010 07:37
chyba na 24 możliwe punkty..
biker_ns - Czw Kwi 29, 2010 07:40
http://sportowetempo.pl/s...e_zwalnia_tempa
i jeszcze
http://www.1liga.info.pl/...?s=news&id=2537
grubas_KKS - Czw Kwi 29, 2010 08:36
Na Waszym miejscu to bym tych punktów tak nie liczył i dodawał bo...się przeliczycie jeszcze.Dopóki piłka w grze to i Pogoń może awansować jeszcze mimo że już wielu położyło krzyżyk na Niej... Jak zostaną 2-3kolejki do zakończenia sezonu i tabela w jakimś tam stopniu się "ukształtuje" (oby z korzyścią dla Sandecji)wtedy można zaczynać jakieś przymiarki punktowe a nie teraz...
Trebor13 - Czw Kwi 29, 2010 09:31
Popieram Szanownego Przedmówce! Poza tym nie podkręcajmy atmosfery, bo wszyscy wiemy, jak się gra w takiej sytuacji. Jest dobrze i każda zdobycz punktowa niech cieszy, ale nie zapominajmy też, że jesteśmy beniaminkiem i naszym zadaniem jest utrzymać się w lidze.
Milosz_1910 - Czw Kwi 29, 2010 09:36
Dokładnie skupmy sie na kazdym kolejnym meczu by zdobywac w nim kolejne 3 pkt:)...Tka jak podchodza do tego nasi zawodnicy:)
AdoDC - Czw Kwi 29, 2010 09:47
Dokładnie zgadzam się z przedmówcami... Grajmy swoje, nie patrzmy się na innych a na pewno na tym dobrze wyjdziemy tak jak do tej pory.
Co do meczu: to wspaniale że 3 punkty są nasze :) Szczerze mówiąc obawiałem się tego meczu...
Teraz czeka nas kolejny ciężki mecz z Wartą.
wborzecki@gmail.com - Czw Kwi 29, 2010 10:02
OT JAK MIŁO ROZUMNE WPISY POCZYTAĆ :-DDD POZDRO KUMY :-)
hanys - Czw Kwi 29, 2010 10:02
ku***....
skrzynka wodki coraz blizej ;pp
Nadal nie wierze ;) ale szacun za wygrana
wborzecki@gmail.com - Czw Kwi 29, 2010 10:08
KUMIE JAK TY MI TĘ SKRZYNKĘ KUPISZ JAK CZERWIEC TO NIE PORA ZBIORÓW AGRESTU!! :-DDDD
hanys - Czw Kwi 29, 2010 10:16
a widzisz kumie akurat czerwiec to ta pora ;) poczytaj troche
wborzecki@gmail.com - Czw Kwi 29, 2010 10:52
CZYTAŁEM, CZYTAŁEM I EMPIRYCZNIE DOŚWIADCZYŁEM NAJLEPSZY AGREST JEST W POŁOWIE LIPCA.:-)
pawlus17 - Czw Kwi 29, 2010 11:52
Witam
Gratulacje kolejnego pięknego zwycięstwa!
Czekamy niecierpliwie na Was w Ekstraklasie!!!
Cracovia&Sandecja
biker_ns - Czw Kwi 29, 2010 12:29
Mam pytanie z innej beczki.Czy ktoś może ma jakieś informacje na temat dość szybkiego zejścia z boiska Jonczyka?Czy było to podyktowane zmianą taktyki czy odpukać jakimś urazem?
POZDRAWIAM
misiek_1984 - Czw Kwi 29, 2010 12:39
biker_ns napisał/a: | Mam pytanie z innej beczki.Czy ktoś może ma jakieś informacje na temat dość szybkiego zejścia z boiska Jonczyka?Czy było to podyktowane zmianą taktyki czy odpukać jakimś urazem?
POZDRAWIAM |
Informacji nie mam, ale wydaje mi się, że chodziło po prostu o to żeby ostatnie minuty zagrał Niane, który jest dobry w rozbijaniu rozpaczliwych akcji rywala, co już jesienią kilkakrotnie udowodnił. A tych według relacji w ostatnich fragmentach meczu nie brakowało. I podobno nawet wybronił głową jedną z ostatnich sytuacji dla gospodarzy :) Zresztą trener Wójtowicz ma moim zdaniem mistrzostwo w rozsądnym przeprowadzaniu zmian :)
PS. Bardzo proszę o wykasowanie mojego poprzedniego postu. Dziękuję.
Ad@ś=) - Czw Kwi 29, 2010 14:15
Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jak padła bramka to odsyłam TUTAJ
Pozdrawiam
|
|