Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Górnik Łęczna - SANDECJA

radziufan - Pon Kwi 05, 2010 09:12
Temat postu: Górnik Łęczna - SANDECJA
ok panowie dwa głębokie wdechy , przed nami kolejny Górnik. NIe tak utytułowany, nie taki elektryzujący no ale z drugiej strony to nie Górnik Wieliczka:)
a tak na poważnie, nasz sobotni przecinik ma za sobą kilka sezonów w Ekstraklasie, jednak po początkowym boomie na futbol w Łęcznej dzieje się chyba nie najlepiej a zespół w obecnym sezonie walczy o utrzymanie.
W dotychczas rozegranych meczach zdobyli 31 pkt z tego 23 na włąanym stadionie więc żartów nie będzie
dla nas kolejny mecz prawdy, jak wygramy damy innym kolejny sygnał iż myślimy poważnie p tym o czym myślimy:)

tu dyskutujemy na tematy piłkarskie wszelkie info odnośnie wyjazdu w odpowiednim temacie

www.megachem.pl - Pon Kwi 05, 2010 09:50

O dobry wynik będzie ciężko- jak we wszystkich kolejnych meczach. Jeśli jednak bijemy się o awans to takie mecze trzeba wygrywać. Mój typ: 0-2 dla Sandecji.

Do ostatniej kolejki może toczyć się walka o awans. Widzew musiał by spotkać kataklizm, żeby byli zagrożeni na fotelu lidera. Szkoda, że niema baraży- zawsze to jedno okienko więcej szans na awans. A tak czeka nas jeszcze 10 kolejek nadziei- czyli 30pkt do zdobycia. Jeszcze wszystko może się wydarzyć.

K@KS - Pon Kwi 05, 2010 10:38

Ja mam troche mieszane uczucia co do tego meczu ; )
Obawiam się kolejnego meczu typu Pruszków, czy Kluczbork.
Górnik jest jak Znicz - przerażającą większość punktów zdobywa u siebie, dlatego ciężko będzie.
Stawiam remis

Darek - Pon Kwi 05, 2010 10:40

serce by chciało zwycięstwa ale rozum podpowiada remis 0-0
Masahiko - Pon Kwi 05, 2010 10:44
Temat postu: Re: Górnik Łęczna - SANDECJA
radziufan napisał/a:

dla nas kolejny mecz prawdy, jak wygramy damy innym kolejny sygnał iż myślimy poważnie p tym o czym myślimy:)

Myślę że już wystarczy tych sygnałów :) Sandecja jedzie do Łęcznej po zwycięstwo. Jednak w przeciwieństwie do ŁKS-u, Górnika Z. czy Pogoni porażka lub remis nie będzie tragedią :)

Snoopi86 - Pon Kwi 05, 2010 11:18

oj bedzie ciezko ale mysle ze cos urwa na pewno...gdyby strzelili bramke pierwsi mysle ze wywioza 3 pkt;]
Chessjan - Pon Kwi 05, 2010 11:22

Kolejny ciekawie zapowiadający się mecz w którym trudno przewidzieć co się wydarzy :) Szanse obydwu ekip oceniam równo, Górnik Łęczna to nie są frajerzy, grają u siebie, no i pamiętamy 2:2 z jesieni.

Sandecja prezentuje obecnie dobrą, skuteczną piłkę, ale tak "podskórnie" czuję że forma drużyny nie jest jeszcze optymalna. Wierzę że apogeum dopiero nastąpi, a symptomy świadczące o tym zobaczymy już w Łęcznej.

Plusem dla nas jest powrót Jędrszczyka do składu - i myślę że mimo dobrego meczu Damiana z KSG trener Wójtowicz postawi na doświadczenie. No i właśnie, zachodzi pytanie, kiedy szykuje się wielki come back Niane??

Przy zbliżonych szansach ekip w najbliższym starciu, decydującym czynnikiem może okazać się wsparcie kibiców Sandecji, którzy zapewne w godnej liczbie będą wspierać naszych w Łęcznej. Choć sam nie jestem "wyjazdowiczem", serdecznie namawiam wszystkich wahających się aby w sobotę koniecznie pojechali za naszą Sandecją. Każde dodatkowe gardło to większa szansa sukcesu.

Na koniec odniosę się do dyskusji o Kmieciku. Fakt, z Pogonią miał skuteczniejszy występ niż z Górnikiem, jednak pomimo iż w tym ostatnim meczu nie strzelił bramki ani nie zaliczył asysty to widać że chłop walczył i był konkretnym utrapieniem dla defensorów z Zabrza. Liczę że w Łęcznej potwierdzi iż trener Wójtowicz wie co robi stawiając na niego.

--
Pozdrawiam,
Chessjan

AdoDC - Pon Kwi 05, 2010 12:34

Mecz z Górnikiem Łęczna który swoje 2 ostatnie mecze wygrał może być ciężki :

*Górnik Łęczna 2-0 Podbeskidzie Bielsko-Biała 27 marca, 19:00 (1.500)
Veljko Nikitović 44, Rafał Niżnik 81
*Flota Świnoujście 0-1 Górnik Łęczna 3 kwietnia, 15:30 (1.200)
Prejuce Nakoulma 12

lecz myślę że nasi piłkarze będą podbudowani zwycięstwem nad bardziej utytułowanym Górnikiem z Zabrza i powinni przywieść jakieś punkty z Łęcznej. Mam nadzieje że będą to 3pkt, choć wg. mnie bardziej prawdopodobny jest remis.

Morton - Pon Kwi 05, 2010 13:15

Mój typ 2:1 dla Sandecji oczywiście.. ;)
GoToSleep - Pon Kwi 05, 2010 14:18

Mój typ: 1:0 dla nas
seseba - Pon Kwi 05, 2010 21:02

W każdym meczu piłkarze będą walczyli o zwycięstwo.
Duet Frohlich - Jędrszczyk może grać, tak więc błędów w tyłach pewnie nie będzie.
Być może wróci Niane, chociaż Berliński wg. mnie też bardzo dobry mecz i gra bardziej poukładaną piłkę, potrafi rozegrać itp. Niane bardziej od efektownych przechwytów.
Jeśli kontuzje miną zawodników na treningach to będzie dobrze, nawet wymęczone i w najgorszym stylu 1:0, ale niech będzie ;)

DNL - Wto Kwi 06, 2010 12:19

Górnik Łęczna u siebie jest dość mocny - 7 zwycięstw, 2 remisy i 3 porażki. Ostatnio stracili u siebie punkty 25.10 w meczu z Wartą Poznań (1:2).

Górnik Łęczna 2.2
remis 3.1
Sandecja 3.0

za bwin.com

olokrk - Sro Kwi 07, 2010 13:43

po bobrym spotkaniu zwyciestwo PASÓW 1:2
Frodo - Sro Kwi 07, 2010 14:31

Mecz ciezki, jak kazdy wyjazdowy, stawiam skromne 0:1 dla Sandecji.
hanys - Sro Kwi 07, 2010 14:46

mysle ze ebdzie to dobry mecz na potwierdzenie aspiracji e-klasowych.
Jesli chca sie liczyc w walce o awans, to musza przestac juz gubic punkty na wyjazdach z druzynami przynajmniej teoretycznie slabszymi.

stawiam na zwyciestwo, 2:0

Pozdro

Frodo - Sro Kwi 07, 2010 15:30

Gornik Leczna - Sandecja Nowy Sacz 10-04-10 19:00 2,25 3,10 2,90
biker_ns - Sro Kwi 07, 2010 16:12

Ja tam będe mniej optymistyczny i postawie remis 2-2 z którego i tak bardzo bym się cieszył.Górnik Łęczna to drużyna swojego boiska,w trochę mniejszej skali niż Sandecja ale jednak.Zdecydawaną większość punktów zdobyli u siebie,a na wiosnę grają naprawdę dobrze.Tak na marginesie cały czas mam w pamięci mecz u nas jesienny w którym Łęczna się mocno przeciwstawiła Sandecji/była to jedna z najmniej przyjemnie grających drużyn w tym sezonie w Sączu/takie mam odczucia.

PS.Dopiero dzisiaj głos mój wraca do normy.

POZDRAWIAM

Milosz_1910 - Sro Kwi 07, 2010 17:38

Hehe ja mam jeszcze małą chrypkę:)...
Optymistycznie stawiam 2-1 dla NAS po ciężkim meczu pełnym walki:)
pzdr;]

enterspace - Sro Kwi 07, 2010 18:10

mecz zakończy się wynikiem 2:3 dla Nas :P
xhy - Sro Kwi 07, 2010 18:38

obstawiam 1:1
Bioły_NS - Sro Kwi 07, 2010 20:25

0:2 dla Sandecji ;) innej możliwości nie ma ;)
GrzechuDC - Sro Kwi 07, 2010 20:42

Górnik Łęczna 0 : 3 Sandecja ! :) Bądźmy dobrej myśli :D
radziufan - Czw Kwi 08, 2010 17:03

Górnik Łęczna - Sandecja Nowy Sącz, godz. 19:00, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa).
misiek_1984 - Pią Kwi 09, 2010 01:11

W meczach prowadzonych przez tego pana raz zremisowalismy (GKP Gorzow-Sandecja 0:0) i raz przegralismy (Stal St.Wola-Sandecja 2:0). Czas zatem na wygrana w spotkaniu sedziowanym przez tego arbitra. Skoro ostatnio pierwszy raz poleglismy przy Erwinie Paterku w Pruszkowie, to moze i w tym przypadku karta sie odwroci? :)

A tak juz czysto pilkarsko to jeden z trudniejszych meczow wiosna - chyba najtrudniejszy po wyprawie do Łodzi na ŁKS. Ale z drugiej strony skoro Sandecja chce powalczyc o cos wiecej... Na pewno bedzie twarda walka o kazdy metr boiska i sporo boiskowego cwaniactwa ze strony doswiadczonych ligowcow w zespole z Łęcznej. Kazdy wynik jest mozliwy, realnie licze na remis, optymistycznie na skromna wygrana :)

wacek - Pią Kwi 09, 2010 15:54

Kibice Sandecji z Hamburga pozdrawiaja i czekają na dobre wieści z Lęcznej apropo moze ktoś poda jakieś namiary na relacje. Dzieki
internacionale - Pią Kwi 09, 2010 18:43

wacek napisał/a:
Kibice Sandecji z Hamburga pozdrawiaja i czekają na dobre wieści z Lęcznej apropo moze ktoś poda jakieś namiary na relacje. Dzieki

Namiary do relecji live na bank pojawią się na "naszejklasie".

Odnośnie fotek to wysyłamy tam naszego nadwornego fotografa (o ile nie zaśpi ;) i możliwe że niebawem po meczu będzie już coś opublikowane na sandecja.com.pl (wszystko zależeć będzie od dostępu do intenetu)

Bianconeri - Pią Kwi 09, 2010 18:47

Tu też link do relacji radiowej:
http://www.sandecja.org/1,Aktualnosci.htm?id=346

Wkrótce będzie tez inna relacja tekstowa, pewnie jak to ostatnio bywa żeby było coś innego niż gdzie indziej to ze sportowefakty.pl

wacek - Pią Kwi 09, 2010 19:03

Dzięki za namiary , stawiamy 2:1 dla Sandecji po ciężkim meczu ,bo napewno będzie ciężko , caly Hamburg czyma kćiuki
kls86 - Pią Kwi 09, 2010 21:51

A ma ktoś namiar na taka relacje w której wysyłają wynik po pierwszej połowie i na koniec meczu smsem ? Oczywiście za drobna opłatą. Kiedyś już tak sobie zamówiłem na mecz bodajże Górnik-Sandecja na jakiejś stronce z relacjami i mi przysyłali na bieżąco wynik jak się zmieniał. Ale już nie pamiętam jaka to była strona. Bo niestety jutro cały dzień nie będę miał dostępu do neta, a pewnie od godziny 19 będę myślał jaki jest wynik.
Raffio - Pią Kwi 09, 2010 21:54

jest na stronie górnika i na sportowefakty.pl
Bianconeri - Pią Kwi 09, 2010 21:54

Na stronie Górnika Łęczna jest coś takiego:
http://www.gornik-leczna.....php?page_id=91

GoToSleep - Pią Kwi 09, 2010 22:33

http://www.1liga.com.pl tu masz relacje sms
kls86 - Pią Kwi 09, 2010 22:39

Dzieki za te linki. Właśnie o takie coś mi chodziło.
Bioły_NS - Sob Kwi 10, 2010 10:03

mam pewne wątpliwości czy mecz się odbędzi

http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html

simo_n - Sob Kwi 10, 2010 10:13

Raczej na pewno się nie odbędzie
Bioły_NS - Sob Kwi 10, 2010 10:17

Ekstraklasa już odwołana teraz czekamy na 1 lige
Nosio - Sob Kwi 10, 2010 10:18

Wszystkie mecze odwołane ....
miras1983 - Sob Kwi 10, 2010 10:18

Na 100 % Odwołaja
Bioły_NS - Sob Kwi 10, 2010 10:31

Prosiłbym o zamknięcie tematu bo rozpętają się niepotrzebne rozmowy
radziufan - Sob Kwi 10, 2010 12:35

Mecz odwołany jak i inne wszystki spotkania piłkarskie w naszym kraju

temat zamykamy odblokujemy jak wszyscy ochłoną

Bianconeri - Wto Kwi 27, 2010 07:42

Obsada sędziowska:
http://www.sandecja.com.p..._sedziowska.htm

Dla zwolenników spiskowej teorii dziejów - już widziałem wpisy, że Sandecja "podskoczyła" PZPN-owi z kasa za Janczyka to zemsta już w tej kolejce i specjalnie wyznaczyli sędziego z Warszawy :D

AdoDC - Wto Kwi 27, 2010 08:14

Moim zdaniem będzie to ciężki mecz, lecz po tym co pokazali nasi w Łodzi jestem optymistycznie nastawiony i czekam na 3 punkty ;]

Co do sędziego to sędziował nam już w tym sezonie 2 mecze w których zdobyliśmy 1 punkt :

2009-09-16 16:00 I liga, Kolejka 9 Stal Stalowa Wola 2-0 Sandecja Nowy Sącz
2009-10-31 12:00 I liga, Kolejka 17 GKP Gorzów Wielkopolski 0-0 Sandecja Nowy Sącz

Porażka ze Stalą i remis ze Stilonem, więc może pora na zwycięstwo?

radziufan - Wto Kwi 27, 2010 08:23

mecz na pewno trudny ale tak szczerze to łątwych już nie bedzie do końca sezonu, balonik napompowany więc presja bedzie rosłą...juz nie jestesmy jakaś tam Sandecją tylko SANDECJĄ walcząca o EK

remis...

x_cite - Wto Kwi 27, 2010 08:38

może od razu porażkę typujcie i będzie git!! Denerwują mnie takie wpisy - nie wierzycie w zespół, który zadziwił całą Polskę i nie tylko - jestesmy na gazie i mecz myslę, że wygramy chociaz łatwo nie będzie! Trzeba miec wiare a nie biadolić, że będzie remis albo przegramy:) Jesteśmy w końcu wiceliderem to zobowiązuje :)
biker_ns - Wto Kwi 27, 2010 08:39

Może to zabrzmieć dziwnie,ale przeczuwam w Łęcznej cięższy mecz niż w Łodzi.Górnik cały czas się broni przed spadkiem/a jak się gra z takimi drużynami pokazały mecze z Kluczborkiem czy Zniczem/.
W tym meczy wyjdzie też dojrzałość naszej drużyny czy po euforii będą potrafili się zmobilizować odpowiednio do meczu z rozdrażnionym po porażce z Pogonią Górnikiem.

Marzy mi się skromne 1-0 dla nas choć ostrożniej podchodząc z po remisie bym nie płakał.

POZDRAWIAM

Tomko54 - Wto Kwi 27, 2010 12:00

1-2 i myśle ,że jak tak będzie to nie będzie duże zaskoczenie po grze Naszych piłkarzy w ostatnim meczu.
kojas - Wto Kwi 27, 2010 12:13

Jak z ŁKS mogli to z Górnikiem też, 0-1
wacek - Wto Kwi 27, 2010 12:52

Hamburg pozdrawia wszystkich Kibicow Sandecji , mamy juz jakies namiary na transmisje
Bardzo prosimy.

Ramos - Wto Kwi 27, 2010 13:33

Jakiś wyjazd kibicowski jest planowany?
ERNESTO - Wto Kwi 27, 2010 14:17

Nie
misiek_1984 - Wto Kwi 27, 2010 16:54

Bianconeri napisał/a:
Obsada sędziowska:
http://www.sandecja.com.p..._sedziowska.htm

Dla zwolenników spiskowej teorii dziejów - już widziałem wpisy, że Sandecja "podskoczyła" PZPN-owi z kasa za Janczyka to zemsta już w tej kolejce i specjalnie wyznaczyli sędziego z Warszawy :D

Miałem okazję obserwować pracę tego sędziego podczas meczu w Stalowej Woli i trzeba przyznać, że sędziował dobrze. W meczu w Gorzowie, sądząc po zapisie relacji z tego spotkania śledzonej w Internecie, chyba w ogóle niewiele działo się na boisku, toteż i sędzia miał niewiele pracy. Tak więc myślę, że nie ma czego się obawiać :) Zresztą w stosunku do planowanej obsady meczu w Łęcznej w poprzednim terminie nic się nie zmieniło, zatem i tak ten arbiter miał poprowadzić to spotkanie.

Frodo - Sro Kwi 28, 2010 00:23

Jak z ŁKSem wygralismy to Górnik Łęczna powienien byc dla nas typowym przeciwnikiem na ktorym zdobędziemy 3 pkt, ale jak bedzie to się okaże :)
hanys - Sro Kwi 28, 2010 07:28

z druynami walczacymi o utrzymanie nie gra sie za dobrze, bo beda gryzc trawe, chyba ze to jest druzyna typu LKS Lomza sezon temu...
Wcale sie nie zdziwie jak bysmy dostali z nimi jak i ze Stalowka ;)

W dzisiejszym meczu nie stawiam nas w roli faworyta, lepiej sie milo zaskoczyc niz gorzko rozczarowac.
Nadal nie wierze w awans dlatego stawiam nasza porazke

Bianconeri - Sro Kwi 28, 2010 07:37

Wacek bitte;)
http://www.sandecja.org/1,Aktualnosci.htm?id=364

Bianconeri - Sro Kwi 28, 2010 18:13

Znamy już nasz skład:

http://www.sandecja.com.p...enastke____.htm

kls86 - Sro Kwi 28, 2010 19:11

Działa komuś transmisja radiowa ??
wacek - Sro Kwi 28, 2010 19:14

Hamburg tez pyta co z tym radiem
Bianconeri - Sro Kwi 28, 2010 19:16

Hamburg ich weiss nicht ale mają być wejścia ze stadionu a nie cały mecz na żywo transmitowany.

No chyba że zrobili wszystkim psikusa verfluchte banditen ...

fanatycznie - Sro Kwi 28, 2010 19:16

działa ale jakaś muzyka leci :/
shapir - Sro Kwi 28, 2010 19:19

Jest już relacja w radiu
wacek - Sro Kwi 28, 2010 19:21

Dzięki ale wole informacje po polsku
Edgar - Sro Kwi 28, 2010 19:21

tutaj jest
http://s1.eradia.pl/play-8120.asx

wacek - Sro Kwi 28, 2010 20:19

Chcialbym zwrocic uwage ze podczas transmisji w radiu po przerwie byl grany jakby hymn klubu z łęcznej ,przyklad jeszcze jeden ,chodzilem na mecze w leverkusen na Bayer to przed meczem caly stadion spiewał hymn klubu moze coś takiego wymyślić byloby pieknie mamy zdolnych muzykow ,dobry tekst ,muzyka i niech zobaczy cala Polska jak sie kibicuje w Nowym Sączu .
fanatycznie - Sro Kwi 28, 2010 20:24

GOL ! 0-1
misns - Sro Kwi 28, 2010 20:47

Cytujac niezapomnianego Tomasza Zimocha "Panie turek koncz pan ten mecz..." :-)))
rudeboyz - Sro Kwi 28, 2010 20:50

pięknie 3 punkciki :)
misiek_1984 - Sro Kwi 28, 2010 20:50

Koniec! 1:0 :)
rudeboyz - Sro Kwi 28, 2010 20:51

misiek_1984 napisał/a:
Koniec! 1:0 :)

0-1 jak już ;)

K@KS - Sro Kwi 28, 2010 20:52

zwał jak zwał, byle do przodu ;>
misiek_1984 - Sro Kwi 28, 2010 20:54

A ŁKS 2:2 :)
wacek - Sro Kwi 28, 2010 20:55

Gratulacje od kibicow Sandecji w hamburgu. Tak trzymac .
biker_ns - Sro Kwi 28, 2010 21:48

Szacunek dla drużyny,to był prawdziwy test dojrzałości tej drużyny zdany na piatkę.
W takich meczach uzyskuje się awans lub się go traci.

Panowie czy zdajecie sobie sprawe że do końca zostało 8 meczy ale co najważniejsze,5 u siebie i tylko 3 na wyjeździe?Czy daje to Wam coś do myślenia?Już może dam sobie spokój bo zabardzo sie rozmarzyłem:))

POZDRAWIAM

Ad@ś=) - Sro Kwi 28, 2010 21:53

Spokojnie spokojnie... najważniejsze że mamy już utrzymanie i tego trzymajmy się przez najbliższe 8 kolejek grając o zwycięstwa:);p
biker_ns - Sro Kwi 28, 2010 21:55

Ad@ś=) napisał/a:
Spokojnie spokojnie... najważniejsze że mamy już utrzymanie i tego trzymajmy się przez najbliższe 8 kolejek grając o zwycięstwa:);p

Powtórze, 5 meczów u siebie:))
Ale mi już odpier.... z tej radości:)

Frodo - Sro Kwi 28, 2010 23:52

Radosny futbol ;)
CZORNY_1910 - Czw Kwi 29, 2010 02:26

3 wyjazdy (GKS Katowice,Dolcan Ząbki,Kszo) Tylko na GieKSie remis,w Ząbkach i Ostrowcu wygrywamy... 5 meczów u siebie(Warta,Widzew,Wisła Płock,GKP Gorzów,Stalówka) Z tej 5 na twierdzy:) tylko Widzew może uciąc punkty... Nie chce zapeszac ale wydaje mi sie ze do zdobędziemy 16 z 18 możliwych punktów:)

Mój Typ oby trafny:)

K@KS - Czw Kwi 29, 2010 07:37

chyba na 24 możliwe punkty..
biker_ns - Czw Kwi 29, 2010 07:40

http://sportowetempo.pl/s...e_zwalnia_tempa

i jeszcze

http://www.1liga.info.pl/...?s=news&id=2537

grubas_KKS - Czw Kwi 29, 2010 08:36

Na Waszym miejscu to bym tych punktów tak nie liczył i dodawał bo...się przeliczycie jeszcze.Dopóki piłka w grze to i Pogoń może awansować jeszcze mimo że już wielu położyło krzyżyk na Niej... Jak zostaną 2-3kolejki do zakończenia sezonu i tabela w jakimś tam stopniu się "ukształtuje" (oby z korzyścią dla Sandecji)wtedy można zaczynać jakieś przymiarki punktowe a nie teraz...
Trebor13 - Czw Kwi 29, 2010 09:31

Popieram Szanownego Przedmówce! Poza tym nie podkręcajmy atmosfery, bo wszyscy wiemy, jak się gra w takiej sytuacji. Jest dobrze i każda zdobycz punktowa niech cieszy, ale nie zapominajmy też, że jesteśmy beniaminkiem i naszym zadaniem jest utrzymać się w lidze.
Milosz_1910 - Czw Kwi 29, 2010 09:36

Dokładnie skupmy sie na kazdym kolejnym meczu by zdobywac w nim kolejne 3 pkt:)...Tka jak podchodza do tego nasi zawodnicy:)
AdoDC - Czw Kwi 29, 2010 09:47

Dokładnie zgadzam się z przedmówcami... Grajmy swoje, nie patrzmy się na innych a na pewno na tym dobrze wyjdziemy tak jak do tej pory.
Co do meczu: to wspaniale że 3 punkty są nasze :) Szczerze mówiąc obawiałem się tego meczu...
Teraz czeka nas kolejny ciężki mecz z Wartą.

wborzecki@gmail.com - Czw Kwi 29, 2010 10:02

OT JAK MIŁO ROZUMNE WPISY POCZYTAĆ :-DDD POZDRO KUMY :-)
hanys - Czw Kwi 29, 2010 10:02

ku***....

skrzynka wodki coraz blizej ;pp

Nadal nie wierze ;) ale szacun za wygrana

wborzecki@gmail.com - Czw Kwi 29, 2010 10:08

KUMIE JAK TY MI TĘ SKRZYNKĘ KUPISZ JAK CZERWIEC TO NIE PORA ZBIORÓW AGRESTU!! :-DDDD
hanys - Czw Kwi 29, 2010 10:16

a widzisz kumie akurat czerwiec to ta pora ;) poczytaj troche
wborzecki@gmail.com - Czw Kwi 29, 2010 10:52

CZYTAŁEM, CZYTAŁEM I EMPIRYCZNIE DOŚWIADCZYŁEM NAJLEPSZY AGREST JEST W POŁOWIE LIPCA.:-)
pawlus17 - Czw Kwi 29, 2010 11:52

Witam
Gratulacje kolejnego pięknego zwycięstwa!
Czekamy niecierpliwie na Was w Ekstraklasie!!!

Cracovia&Sandecja

biker_ns - Czw Kwi 29, 2010 12:29

Mam pytanie z innej beczki.Czy ktoś może ma jakieś informacje na temat dość szybkiego zejścia z boiska Jonczyka?Czy było to podyktowane zmianą taktyki czy odpukać jakimś urazem?

POZDRAWIAM

misiek_1984 - Czw Kwi 29, 2010 12:39

biker_ns napisał/a:
Mam pytanie z innej beczki.Czy ktoś może ma jakieś informacje na temat dość szybkiego zejścia z boiska Jonczyka?Czy było to podyktowane zmianą taktyki czy odpukać jakimś urazem?

POZDRAWIAM

Informacji nie mam, ale wydaje mi się, że chodziło po prostu o to żeby ostatnie minuty zagrał Niane, który jest dobry w rozbijaniu rozpaczliwych akcji rywala, co już jesienią kilkakrotnie udowodnił. A tych według relacji w ostatnich fragmentach meczu nie brakowało. I podobno nawet wybronił głową jedną z ostatnich sytuacji dla gospodarzy :) Zresztą trener Wójtowicz ma moim zdaniem mistrzostwo w rozsądnym przeprowadzaniu zmian :)

PS. Bardzo proszę o wykasowanie mojego poprzedniego postu. Dziękuję.

Ad@ś=) - Czw Kwi 29, 2010 14:15

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jak padła bramka to odsyłam TUTAJ
Pozdrawiam