Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - WYJAZD NA MECZ

TERRORYSTA - Czw Kwi 29, 2010 19:47
Temat postu: WYJAZD NA MECZ
DOSTĄPIŁEM ZASZCZYTU PRZEKAZANIA WIADOMOŚCI OD GTW CZYLI GRUPY TRZYMAJĄCEJ WŁADZĘ:)

8 MAJA O GODZINIE 17.00 SANDECJA GRA WYJAZDOWY MECZ W PODWARSZAWSKICH ZĄBKACH Z DRUŻYNĄ DOLCANU.

BĘDZIE TO PRAWDOPODOBNIE NASZ OSTATNI WYJAZD W TEJ RUNDZIE, PONIEWAŻ NA OBIEKTACH KSZO OSTROWIEC I GKS KATOWICE GOŚCIE NIE SĄ PRZYJMOWANI.

DLATEGO TEŻ MUSIMY SIĘ ODPOWIEDNIO ZMOBILIZOWAĆ NA TEN WYJAZD I WSPOMÓC PIŁKARZY W WALCE.

Z TEGO WZGLĘDU CAŁKOWITA CENA TEGO WYJAZDU TO TYLKO 50ZŁ (PRZEJAZD + BILET).
CENA JEST PROMOCYJNA, CEL JEST SZCZYTNY I ZE WZGLĘDU NA TO JEŚLI NIE ZOSTANIE OSIĄGNIĘTY PEWIEN Z GÓRY ZAŁOŻONY STAN OSOBOWY NA TYM WYJEŹDZIE (ZNANY NA RAZIE 2 LUB 3 OSOBOM) WIĘCEJ WYJAZDÓW NIE BĘDZIE ORGANIZOWANYCH, KONIEC Z OGŁOSZENIAMI, NISKIMI CENAMI, PODSTAWIANIEM AUTOKARÓW ITP BO TO MIJA SIĘ Z CEDLEM, DLA KOGO TO ROBIMY?.
GRUPA STALE JEŻDŻĄCA DA SOBIE RADĘ SAMA TAK JAK TO CZYNI OD LAT, A RESZTA NIESTETY TYLKO UDOWODNI TO O CZYM MÓWIŁO SIĘ OD DAWNA, ŻE Z KIBICA SUKCESU NIGDY PRAWDZIWEGO KIBICA NIE BĘDZIE.

TAK WIĘC W PRZYSZŁĄ SOBOTĘ WIELE SIĘ WYJAŚNI, MOBILIZOWAĆ SIĘ NA TEN WYJAZD, ZAPISY BĘDĄ PROWADZONE W SOBOTĘ NA STADIONIE PODCZAS MECZU Z WARTĄ POZNAŃ ORAZ OD PONIEDZIAŁKU W SKLEPIE "BRONX" NAPRZECIW STADIONU.

PRZY ZAPISIE PODAJEMY IMIĘ, NAZWISKO, PESEL ORAZ WPŁACAMY MINIMUM 20ZŁ TYTUŁEM ZADATKU LUB CAŁOŚĆ KWOTY CZYLI 50ZŁ.

DO ZOBACZENIA W ZĄBKACH.

AVE CEZAR:)

TERRORYSTA - Czw Kwi 29, 2010 19:57

BYŁBYM ZAPOMNIAŁ, TEMAT MA CHARAKTER INFORMACYJNY, SŁUŻY DO PRZEKAZYWANIA OGŁOSZEŃ, USTALEŃ ITP NA TEMAT TEGO WYJAZDU, WSZLEKIE POLEMIKI NIE ZWIĄZANE Z TYM WYAJZDEM BĘDA ODPOWIEDNIO "NAGRADZANE".

TEMAT DO POLEMIK TUTAJ: http://www.sandecja.org/f...t=2242&start=15

Bianconeri - Czw Kwi 29, 2010 21:53

Chyba wkradło się trochę nadinterpretacji;) więc jeszcze ze 2 zdania wyjaśnień.

Tak jak i transparent z Łodzi nie miał na celu urażenia kibiców nie interesujących się wyjazdami, tak i teraz "apel" o obudzenie się skierowany jest do tych co więcej mówią niż robią, czas odwrócić w końcu te zaburzone proporcje.

Idealne dla każdego nigdy nie będzie, zawsze coś komuś będzie nie pasować, zawsze coś będzie można zrobić inaczej, lepiej itp ale do tego trzeba wielu rzeczy.
Każdy każdego nie będzie lubiał, ale musimy się szanować i przede wszystkim niektórzy zapomnieli chyba że jada na mecz SANDECJI i jej kibicować a nie spotykać się z kolegami z osiedla żeby się pośmiać z innych...

Czas skończyć z licytowaniem się kto lepszy czy gorszy i albo się zmobilizujemy i pojedziemy wszyscy razem jak prawdziwi kibice na mecz ukochanej drużyny albo się jak zawsze skończy na pustym gadaniu bo każdemu coś będzie nie pasować.
Wybór należy do każdego z osobna.

Jeśli wyjazd w tej "wymarzonej" formie nie dojdzie do skutku, to Stowarzyszenie oczywiście dalej będzie załatwiać autokary, wejście na stadion dla grup zorganizowanych kibiców Sandecji itp, o ile oczywiście będą chętni...

Myślę, że wiadomo o co chodzi, w skrócie albo się ogarniemy i weźmiemy wszyscy w garść, albo każdy pójdzie swoją ścieżką i tyle.

małolat_19 - Pią Kwi 30, 2010 10:25

Nic dodać,nic ująć..JEDZIEMY!..
sanch3z - Pią Kwi 30, 2010 17:32

ja powiem tylko tyle, że: KTO NIE JEDZIE TEN Z POLICJĄ HEJ HEJ ! hi hi
INDOR - Pią Kwi 30, 2010 18:04

Jak zwykle ELITA pojedzie a reszta niech się gapi na wynik przed monitorem.
BULI - Pią Kwi 30, 2010 22:01

Ja zamierzam sie wybrac i raczej pojade... ( zapisy w sekretariacie w trakcie meczu z Wartą??) Tylko tak kminie ze pewnie bede sta łsam jak kołek bo nikogo nie bede znał i sie wyszyscy bedą na mnie głupio patrzec.. ;p
klap - Pią Kwi 30, 2010 22:05

BULI zawsze musi być ten pierwszy raz każdy z nas to kiedyś przechodził tekże nie masz się co przejmować , albo najlepiej weż kolege, dwóch, trzech ....piętnastu !!! a napewno nie będziesz stał SAM !!!
grubas_KKS - Pią Kwi 30, 2010 22:50

Wreszcie moge to powiedzieć : jedziemy !Bez zbędnego pierd***nia wszyscy ruszać dupska do Ząbek !
Czorny16 - Pią Kwi 30, 2010 23:30

tez mam zamiar jechac ale jesli pojade sam to tak glupio troszke :)
Tomko54 - Pią Kwi 30, 2010 23:54

Buli też jedzie sam to sie poznacie i po problemie ;d
K@KS - Sob Maj 01, 2010 08:57

Troche jak dzieci w podstawówce ; )
'będe stał sam i głupio' uwierz, że zazwyczaj jest tak wesoło, że nie będzie Ci głupio, a poza tym jedziesz Sandecje wspierać, nie ? ;>

Sądeczanin - Sob Maj 01, 2010 10:14

Buli spokojnie też tak kiedyś myślałem a co a nie znam tam nikogo itp itd ;) ale na prawdę warto się przekonac że wcale tak nie jest:) atmosfera na każdym wyjedzie w autobusach jak i na meczu bezcenna i nie do opisania także zabieraj kolegów i Wszyscy do Ząbek!!
ktoS - Sob Maj 01, 2010 20:17

bedzie mozliwsc zapisania sie w piatek ? tak po 12??
BercikKKS - Sob Maj 01, 2010 21:57

mam pytanie czy 16 lat to nie za malo na wyjazd?;) bo chetnie bym sie przejechal jednak nie jestem pewny czy 16 to nie za malo?
nunek87 - Nie Maj 02, 2010 04:29

BercikKKS napisał/a:
mam pytanie czy 16 lat to nie za malo na wyjazd?;) bo chetnie bym sie przejechal jednak nie jestem pewny czy 16 to nie za malo?

na eŁKSie był 15 latek do tego z kołnierzem ortopedycznym na szyji wiec sobie sam odpowiedz na swe pytanie ...

Bianconeri - Nie Maj 02, 2010 11:37

No to teraz niepowtarzalna okazja dla wszystkich by udowodnić że są z drużyną na dobre i na złe nie tylko "słowem silni" oraz w internecie, ale wtedy kiedy naprawdę potrzeba.

Zapisy na mecz z Dolcanem trwają.

A jak będzie dowiemy się już niedługo ...

ktoS - Nie Maj 02, 2010 11:47

Czy moglby ktos odpowiedziec , czy w piatek po 12 bedzie mozna sie zapisac.?
www.megachem.pl - Nie Maj 02, 2010 12:08

Czy w razie czego można zapisać się, tak, żeby kupić bilet, a jechać własnym transportem? W tygodniu wyklaruje mi się, czy będę wracał z trasy to bym zahaczył po drodze do Ząbek.
INDOR - Nie Maj 02, 2010 12:20

Można się tak zapisać.Powiesz tylko, że jedziesz na własną ręke i po sprawie.A do kiedy będą zapisy to będzie jeszcze napisane.
Sączers1910 - Wto Maj 04, 2010 12:43

o której zbiórka ?

8:00 ?

hanys - Wto Maj 04, 2010 12:49

ku*** mac.... bedzie napisane... czy kiedys byl organizowany wyjazd i nie bylo informacji co i jak???
Busta - Wto Maj 04, 2010 16:03

Z tego co wiem to na wyjazd wybiera się parę "nowych"osób więc Ci którzy wahają się czy jechać tylko z tego powodu to spokojna głowa bo nie będziecie sami.
Pozdro.

małolat_19 - Wto Maj 04, 2010 20:11

Ludzie nie wypisywać farmazonów i czekać na innych tylko zapisywać się!..
internacionale - Wto Maj 04, 2010 23:25

Podbijam - Zapisy w sklepie BRONX (ul. Kilińskiego, na przeciw stadionu) -50 zł
grubas_KKS - Sro Maj 05, 2010 09:40

To że na ten wyjazd wybiera się kilka "nowych" osób powinno tylko cieszyć.Oby z każdym następnym wyjazdem przybywało nowych osób(normalnych) aż wreszcie ludzie się przekonają że wyjazd na mecz nie taki straszny jak się o nim mówi.Dlatego podbijać szybciorem do sklepu BRONX i w sobotę śmigamy do Ząbek !
ksandi - Sro Maj 05, 2010 16:12

Od ilu lat morzna jechac na wyjazd??Oto mi chodzi czy mozna jechac bez osoby dorosłej (14 lat :))

Leoloeloeloe Sandecjo Kocham cie!!!

Timador - Sro Maj 05, 2010 16:38

to jest ostatni wyjazd wiec ruszac dupy i zapisywac sie poki jest czas !!!!! wszyscy do Ząbek !!!!!!!!!!!
ktoS - Sro Maj 05, 2010 19:23

ksandi napisał/a:
Od ilu lat morzna jechac na wyjazd??Oto mi chodzi czy mozna jechac bez osoby dorosłej (14 lat :))

Leoloeloeloe Sandecjo Kocham cie!!!

jak byl 15 latek..to czemu nie 14:]

ksandi - Sro Maj 05, 2010 19:27

Ale sam był??
Rudy - Sro Maj 05, 2010 20:08

Myślę że nie powinno być problemu.
kolafy - Sro Maj 05, 2010 20:46

Ja to pojechałem pierwszy raz mając 15 lat, a Roman 14 i było bez przypału :D:D:D z tym że my pociągiem :D to były czasy :))

ps. Djabong ujebał hattricka wtedy hehe :P

internacionale - Sro Maj 05, 2010 22:10

Zbiórka w sobotę o godzinie 8:30 rano.
pod halą - ul. Nadbrzeżna.
Wyjazd - 9:00

Zapisy do piątku do godziny 12:00 w BRONXie, aczkowlwiek wolałbym aby kto może zapisał się do jutra (czyli do czwartku) do godziny 17:00 (muszę przepisać listy a w piątek mam wyjazd służbowy więc mogę się nie wyrobić).

Bilety na mecz będę miał jutro więc podzielimy się nimi w autokarach.

Całkowitt koszt tylko 50 zł (resztę dofinansuje Stowarzyszenie)

wborzecki@gmail.com - Sro Maj 05, 2010 23:56

KOLAFY TO CI SIĘ DEBIUT WYJAZDOWY TRAFIŁ JAK MARZENIE NA WAWEL! MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY NASZ WYJAZD W DOTYCHCZASOWEJ HISTORII !!!
internacionale - Czw Maj 06, 2010 08:59

Właśnie odebrałem przesyłkę z biletami.
Kto chce być właścicielem jednego z nich, zapraszam do Bronxu !
Dzisiaj już czwartek...

kolafy - Czw Maj 06, 2010 10:49

wborzecki@gmail.com napisał/a:
KOLAFY TO CI SIĘ DEBIUT WYJAZDOWY TRAFIŁ JAK MARZENIE NA WAWEL! MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY NASZ WYJAZD W DOTYCHCZASOWEJ HISTORII !!!

No jak by mnie nie było z Boskim to by był chujowy ten wyjazd ;) heheh a że jedziemy też na Dolcan wiec może być nawet lepiej :))

internacionale - Czw Maj 06, 2010 18:12

Przekazuję komunikat od osób ważniejszych ode mnie:

Zaistniała potrzeba aby na wyjazd zapisało się jeszcze ok 15-20 osób. W tej chwili sytuacja wygląda w ten sposób że w jednym 50-osobowym autokarze jest połowa wolnych miejsc a nie stać nas na to aby wozić "powietrze".

Czas jeszcze do jutra do godziny 12:00 w BRONX, lub dzisiaj do 23:00 do mnie na maila: milosz@sandecja.pl (imię, nazwisko, pesel).

małolat_19 - Czw Maj 06, 2010 19:34

Z tego co wiem,jutro jeszcze parę osób ma się zapisać,także powinna paść kolejna trzycyfrówka;)..
pyza12345 - Pią Maj 07, 2010 09:48

widze ze grubo biletów na oko zamówiliscie heh szkoda ze ja niepojade ale cóz bywa brak funduszy
internacionale cos troche za duzo biletów zamówiłes?

CZORNY_1910 - Pią Maj 07, 2010 13:50

Ma ktoś info(pojemnośc...) albo jakieś zdjęcie klatki dla gości w Ząbkach???
carbid - Pią Maj 07, 2010 14:09

według ich strony 250.
gierwat - Sob Maj 08, 2010 09:23

Będziemy na meczu (piszę to w imieniu paru zaprzyjaźnionych osób ) "na partyzanta". Ząbki to enklawa (jak wszystkie podwarszawskie wioski) kibiców Legii, więc nie będę się napinał, że będziemy prowadzili aktywny doping, ale całym sercem jesteśmy za Sandecją.
Gratulujemy rewelacyjnej postawy w tych rozgrywkach i oczekujemy na mecze przyjaźni w Ekstraklasie. Po wczorajszym zwycięstwie z Cracovią (szkoda, że Nimi, ale życie jest okrutne ... .) mamy szansę na utrzymanie się.
Pozdrawiam i zyczę zwycięstwa w dzisiejszym meczu.

ksandi - Sob Maj 08, 2010 13:58

No to jest wielki plus zgód :)
Maerqin - Sob Maj 08, 2010 15:01

banowac ta cala ''nasza-klase''!