Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Mecz z Widzewem Łódz

WojtekNS - Czw Maj 06, 2010 17:11
Temat postu: Mecz z Widzewem Łódz
Mecz z Widzewem jest jednym z najlepszych w sezonie !
Mam nadzieje że stadion będzie zapełniony .

ERNESTO - Sro Maj 12, 2010 19:36

Watek otwarty, tutaj dyskutowac mozna o kibicowskiej stronie meczu z Widzewem
lucek - Sro Maj 12, 2010 20:33

Myślę że na ten mecz potrzebny będzie jakiś głośnik czy coś dla prowadzącego bo słabo będzie słychać go tak jak na np: Górniku. i będzie lipa ! może da się coś z tym zrobić chociaż na ten mecz ??
eSKa - Sro Maj 12, 2010 20:52

Wie ktoś ile ma być docelowo miejsc na ten mecz i czy są jeszcze bilety do nabycia, bo gazety różnie informują, a dziś nie byłem wyjątkowo na meczu i zapytac nie mogłem.
x_cite - Sro Maj 12, 2010 21:07

szkoda, że dziś nie było tych kibiców sukcesu i tych od lepszych przeciwników na meczu, bo może byt tak stadion pustawo nie wyglądał...ehh szkoda gadać.
rudeboyz - Sro Maj 12, 2010 21:23

x_cite napisał/a:
szkoda, że dziś nie było tych kibiców sukcesu i tych od lepszych przeciwników na meczu, bo może byt tak stadion pustawo nie wyglądał...ehh szkoda gadać.

nie narzekaj,zwroć uwage ze na Warcie był komplet...a nie sadze zeby Warta byla jakims szczegolnie atrakcyjnym przeciwnikiem :) jak na srode,to 3 tys,to i tak niezły wynik :)

kamelKKS - Sro Maj 12, 2010 22:45

to napewno tez zalezalo ze dzis jest srodek tygodnia:)
ERNESTO - Sro Maj 12, 2010 22:46

patrzac po zdjeciach, to watpie, ze na Stalowce 2500 bylo. Przypominam, ze ok 2700 to mamy krzeselek ...
bacin - Sro Maj 12, 2010 23:11

Ludzie tak przywykli do stania na meczach, że teraz w poważaniu mają krzesełka i wszyscy stoją na łuku.
Tomko54 - Sro Maj 12, 2010 23:17

No i widać bilety zaczęły robić swoje...
Ad@ś=) - Sro Maj 12, 2010 23:44

Przypominam że rozmawiamy tutaj o meczu z Widzewem;p

Ja przytoczę swój post, który został (nie wiem czemu) usunięty:
Cytat:
Witam.
Chciałbym kolejny raz wywołać temat flag...
Czy one jeszcze gdzieś są, czy zginęły?!
Myślę, że dobrze było by powrócić do zwyczaju wychodzenia zawodników z flagami i potem przekazywania ich kibicom. Nie wiem dlaczego od kilku sezonów już tej praktyki się nie stosuje. Bardzo fajnie to wyglądało i budowało dodatkowy klimat.
Nie wiem czy chodzi o to, że niema kto machać czy może przepisy nie pozwalają?
Proszę kogoś zorientowanego w sprawie o odpowiedz.
Na mecz z Widzewem może warto by było je znaleźć, odkurzyć i wprowadzić jako element oprawy... Ale to już zostawiam odpowiednim osobom do obmyślenia.
Pozdrawiam.

tarozzi - Czw Maj 13, 2010 01:50

do zobaczenia w Nowym Sączu ,fajne miasto ,będziemy w niedzielę.Pozdrawiam
ksandi - Czw Maj 13, 2010 08:20

Dużymi krokami zbliża się mecz z Widzewem każdy chce wygranej, i oczywiście dopingu na 100% to jest taki jedyny mecz w którym możemy się zaprezentować niech każdy weźmie biała koszulkę i szalik i przyjdzie na F ale , tak aby cały sektor F był młynem, ci którzy stoją na c, przyjdźcie na F !!!!!!!nie sprawdzają biletów wiedz się nie martwcie. Doping ma być: Słowa młynowego "Jazda na całej k****e"
Niedziela 18:05 Biała Koszulka + Szalik!!!!!!!!!

YG-US - Czw Maj 13, 2010 08:31

ERNESTO - Czw Maj 13, 2010 08:42

Adas - post zostal usuniety, bo byl w watku pilkarskim ...
ktoS - Czw Maj 13, 2010 11:25

niech tylko dopisze pogoda:))
AdoDC - Czw Maj 13, 2010 11:46

ktoS napisał/a:
niech tylko dopisze pogoda:))

Co Wy ludzie z cukru jesteście?
To jest jeden z najważniejszych meczów w sezonie a WY swoją obecność na stadionie uzależniacie od pogody?
Mecz jak już wspomniałem bardzo ważny, musimy się dobrze pokazać dlatego koszulki i szalik i na F.

Nie zapominać o zdzieraniu gardeł ;)

Do zobaczenia na F!

Bioły_NS - Czw Maj 13, 2010 12:37

tak jak wcześniej ktoś napisał trzeba coś wymyślić żeby było lepiej młynowego słychać! W połowie sektora nic nie słychać... Da sie coś temu zaradzić ?
K@KS - Czw Maj 13, 2010 12:38

nie musisz się odrazu oburzać, on tylko napisał żeby dopisała pogoda, a nie, że nie będzie go jak będzie padać.
chyba lepiej mecz w słońcu oglądać niż przy padającym deszczu, nie ?
tak czy inaczej - mecz sezonu przy K47, w neidziele t odopiero będzie szał na mieście..

tomek_ns3 - Czw Maj 13, 2010 12:50

Kiedyś był podejmowany temat dwóch głośników i mikrofonu dla młynowego, jednak pojawiał się problem doprowadzenia prądu na F. W niedziele prawdopodobnie bedzie i tak doprowadzony do tablic LEDowych na reklamy, wiec dałoby się może jakoś z tego skorzystać. Warto o tym pomyśleć, bo przy zwykłym megafonie może być kiepsko :/.
Raffio - Czw Maj 13, 2010 12:54

dokładnie trzeba szybko zadziałać coś w klubie i poprosić ich o taka możliwość załatwienia głośnika i mikrofonu bo inaczej ten doping nie sklei się tak jak chcemy ;p
hanys - Czw Maj 13, 2010 13:01

a czy sledziliscie dobrze forum??
milosz pisal ze na stronie z mlynem nie ma jak dostarczyc pradu wiec dlatego nie ma tam naglosnienia....

chyba ze przyniesiecie w wiaderkach

Raffio - Czw Maj 13, 2010 13:03

ale u góry kolega dobrze napisał że do band LED będą musieli jakoś doprowadzić prąd i na stronę sektora F
internacionale - Czw Maj 13, 2010 13:37

Nie ma co płakać... Prąd jest w trakcie załatwiania. Jak dobrze pójdzie w to niedzielę (od rana mają te bandy ledowe zakładać) powinno się udać wygospodarować jedno gniazdko w okolicach gniazda. Sprzęt do nagłośnienia jest już przygotowany.
Raffio - Czw Maj 13, 2010 14:14

i gratulacje dla Miłosza ;P
Busta - Czw Maj 13, 2010 14:58

A co do pogody to pasuje żeby była bo "ciemno" wiedzę grę w II połowie przy dużym zachmurzeniu. A co do meczu to wszyscy śpiewający z C na F! Po co się napinać na C jak można pokazać dobry doping.Pozdro!
kamilyes - Czw Maj 13, 2010 15:06

wszyscy niech trzymają się tego co zostało napisane ! BIAŁA KOSZULKA + SZALIK nie ma wyjątków jak wszyscy to wszyscy! i jazda na pełnej!
pepelek - Czw Maj 13, 2010 15:11

ok, również zdecydowałem się śpiewając poprzednio na C, przejść na mlyn, zawsze to o jednego więcej :) Pozdrawiam, do zobaczenia w niedzielę.
mirek678 - Czw Maj 13, 2010 15:21

Pokażmy lepszy doping niż na meczu z Górnikiem WSZYSCY NA F
internacionale - Czw Maj 13, 2010 15:29

W niedzielę na sektor F obowiązkowo BIAŁA KOSZULKA + SZALIK !!

+ każdy parę złotych (min. 2pln) do puszki

+ każdy ma śpiewać !

+ każdy ok 40min przed meczem na sektor F
(bo Wam pikniki miejsca pozajmują ;)

tomek_ns3 - Czw Maj 13, 2010 15:36

Po meczu ze Stalówką można utwierdzić sie w przekonaniu ze lepszy jest młyn 150 osobowy gdzie każdy jest zaangażowany i daje z siebie wszystko, niż ten 500 osobowy (chociażby z Górnika), gdzie wiekszość stoi i ma w dupie doping. Dlatego osoby nie mające zamiaru bawić sie przy dopingu lepiej niech zasiądą na C, badz po drugiej stronie F. Ot co ;].
david - Czw Maj 13, 2010 16:54

Kolego no nie mów że doping na stalówce był lepszy niż na Górniku hehe Gdyby naprawdę udało się załatwić nagłośnienie to będzie dobrze. Bo ludzie do polowy sektora F są chętni do śpiewania, ale nie zawsze wiedzą co mają śpiewać bo nie słychać młynowego :D
tomek_ns3 - Czw Maj 13, 2010 17:04

Heh, chodzilo mi bardziej o to, ze gdyby bylo 500 takich osob, co tych 150 na Stalówce to doping bylby miazga. A nagłośnienie, jak juz mowilem, bardzo wiele moze pomoc w ogarnieciu tego.
www.megachem.pl - Czw Maj 13, 2010 17:26

Jak by się udało w miarę szeroko roztawić te głośniki- ten z lewej strony w kierunku lewej strony trybuny- tak, aby całe F mogło się dołączyć. Na Górniku cały sektor by śpiewał, ale od flag już nic nie było słychać, więc wszyscy usiedli.
Milosz_1910 - Czw Maj 13, 2010 17:28

No na filmiku z dopingu widac na poczatku nawet jak caly sektor F wstał i spiewal...jedyne rozwiazanie to rzeczywiscie to naglosnienie:)
Raffio - Czw Maj 13, 2010 17:35

a jak wyjdzie doping z nagłośnieniem w niedzielę to może klub pomyśli żeby na każdym meczu doprowadzić prąd
widzewfan - Czw Maj 13, 2010 17:50

dacie radę i bez prądu.Najważniejsze jest nastawienie na doping.My przyjeżdżamy do Was z właśnie z takim nastawieniem.
jaro. s - Czw Maj 13, 2010 18:54

Na Widzewie:
sektor C na czarno + szaliki.
Pozdr., SG

kolafy - Czw Maj 13, 2010 19:38

DO ''SEKTORA C'' TAKA MAŁA PROŚBA A JEDNAK ZNACZĄCA, NIE MA WYRYWANIA SIĘ Z WŁASNYM DOPINGIEM BO TO LIPNIE WYCHODZI, RAZEM DOPING PROWADZIMY TYLKO NA DWIE STRONY NA STALI NAPRAWDĘ FAJNIE TO WYSZŁO I NIECH TAK ZOSTANIE!!!
kamelKKS - Czw Maj 13, 2010 19:48

ja bym proponował bardziej zachęcić chłopaków z C do naS:)
qbas1995 - Czw Maj 13, 2010 20:09

Elo, Można jeszcze bilet na F dostać ?? Bo kompletnie głowy do tego nie miałem wcześniej.
BULI - Czw Maj 13, 2010 20:25

Są jeszcze.. A jak się skończą w sekretariacie to i tak zostawią ich troche zeby sprzedać w kasach przed meczem.. tylko musisz przyjsc 2h wcześniej żeby go kupić..
andrew_ns - Czw Maj 13, 2010 21:09

Ja mam taką sugestię, żeby jednak ktoś jeszcze stanął, czy nawet usiadł na ogrodzeniu przed młynem bliżej środka sektora F, i pilnował dyscypliny, żeby wychodziło to wszystko równo, na górniku typ z Cracovii zrobił naprawdę dobrą robotę jak siedzisz z boku to nie słyszysz i nie widzisz wszystkiego, z jego pomocą wychodziło to dużo lepiej, było napewno równiej i przynajmniej każdy wiedział co i jak. Takie moje skromne zdanie:-)
narkins - Czw Maj 13, 2010 21:28

Cytat:
andrew_ns

Wysłany: Dzisiaj 21:09 [Cytuj]
Ja mam taką sugestię, żeby jednak ktoś jeszcze stanął, czy nawet usiadł na ogrodzeniu przed młynem bliżej środka sektora F, i pilnował dyscypliny, żeby wychodziło to wszystko równo, na górniku typ z Cracovii zrobił naprawdę dobrą robotę jak siedzisz z boku to nie słyszysz i nie widzisz wszystkiego, z jego pomocą wychodziło to dużo lepiej, było napewno równiej i przynajmniej każdy wiedział co i jak. Takie moje skromne zdanie:-)

Podbijam !!!!!

a co do sektora C to ja juz zmienilem na F zdecydowanie lepiej :):) i Zachecam innych z C aby przyszli na F :) !!!

misns - Czw Maj 13, 2010 21:55

Cytat:
Podbijam !!!!!

a co do sektora C to ja juz zmienilem na F zdecydowanie lepiej :):) i Zachecam innych z C aby przyszli na F :) !!!

No ktos musi zostac na sektorze C zeby wam odpowiadac :-)
Ale fakt ci co czuja w sobie sile do dopingu na maxa przez 90 minut to do sektora F :-)

x_cite - Czw Maj 13, 2010 22:33

internacionale napisał/a:
W niedzielę na sektor F obowiązkowo BIAŁA KOSZULKA + SZALIK !!

+ każdy parę złotych (min. 2pln) do puszki

+ każdy ma śpiewać !

+ każdy ok 40min przed meczem na sektor F
(bo Wam pikniki miejsca pozajmują ;)

Miłosz zmiana - zamiast białej koszulki - biała peleryna!;) hehe Ale tak poważnie - ma lać w niedzielę jak cholera a temperatura tylko 12 stopni na plusie. Masakra.

Raffio - Czw Maj 13, 2010 22:42

wczoraj też miało tak lać a tylko chwile pokropiło
pogoda napewno nam dopisze ;P

mirek678 - Pią Maj 14, 2010 08:52

Ja na meczu z Górnikiem stałem z kumplami na schodach na środku trybuny F i jakoś dopingowałem co jak co ale musiałem się cały czas patrzeć na gniazdo i być bardzo czujny by usłyszeć co mamy śpiewać heh teraz pewnie przez to nagłośnienie będzie o wiele lepiej ... a i jeszcze jedno przeważnie siedzę na C ale jak mobilizacja to mobilizacja i wszyscy na F naprawdę fajnie jest po dopingować przez pełne 90 minut dlatego bardzo zachęcam SG do stawienia się na F aby z pewnością liczny młyn na tym meczu był jeszcze liczniejszy :)
K@KS - Pią Maj 14, 2010 09:00

myśle, że na tym meczu padnie rekord w młynie, i co najlepsze nie bedzie to taki chaos jak był na Legii gdzie 600 osoób nie wiedziało co się dzieje. Później na Górniku ten właściwy młyn to już 800+, teraz przy odpowiednim nagłośnieniu będzie tysiąc ;)
oby ta chu#*a pogoda nie była aż taka zła w niedziele.

WojtekNS - Pią Maj 14, 2010 09:29

mam taka propozycje jak juz wcześniej ktos napisał zeby kilka osób stało na bramkach na całym sektorze F i pilnowało cały doping . Bo próbuje tu uświadomić wszystkim ze Widzew jest
jednym z takich klubów ze dopingują na całego !
Więc zachęcam wszystkich zeby dopingowali nasz kochana drożynę !
Wszyscy na sektor F biała koszulka + szalik !

WojtekNS - Pią Maj 14, 2010 09:35

Musimy na tym meczu pokazac ze Sandecja liczy sie w Polsce !
pawlus - Pią Maj 14, 2010 10:40

mam pytanie czy wasi dzialacze robia problemy z wejsciem dla przyjezdnych?
klap - Pią Maj 14, 2010 10:46

NIE, nie ma raczej żadnych problemów !
AdoDC - Pią Maj 14, 2010 10:49

ale trzeba dodac ze kibice bez biletow raczej nie wejda... tylko beda stac za klatka
bacin - Pią Maj 14, 2010 10:51

Ciekawe ilu kibiców okaże się być z cukru, jeśli spadnie deszcz. Szkoda by było, żeby młyn na tym ucierpiał.
smnns - Pią Maj 14, 2010 11:41

raczej osoby chodzące na młyn nie wystraszą się pogody - co najwyżej ci co okazyjnie tam zaglądają mogą nie przyjść , ale będzie miało to swoje plusy , mimo że mniej liczny młyn to jakościowo lepszy . Nie będzie sytuacji w której znacznej części sie nie chce spiewać , czy wyciągnąć rąk z kieszeni do klaskania .
bacin - Pią Maj 14, 2010 12:10

http://new.meteo.pl/php/m...ntype=2n&id=463

Tutaj link do prognozy (ciągle aktualizowany). W niedzielę po 18 pogoda nie będzie najgorsza, deszcz konwekcyjny i wielkoskalowy w minimalnej ilości. Poczekamy na aktualizację, ale do 24h ta prognoza sprawdza się w 95%.

Masahiko - Pią Maj 14, 2010 12:15

Takie pocieszenie dla tych co martwią się mniejszą frekwencją z powodu deszczu. Znając ludzi to bardziej im będzie szkoda tych 20zł które wydali na bilet niż tego, że zmokną przez te dwie godziny :)
witoldx1 - Pią Maj 14, 2010 12:22

szcun dla kibiców zajebiście dopingujecie oglądam was i czytam to wiem ,byle tak dalej.PASY DO BOJU!!!!!!!!!!! pozdrowienia od ekipy z irlandii jesteśmy z wami.Kto w niedziele wygra ,kto? SANDECJA!!!!!!!!!!!!!!!
SączerS - Pią Maj 14, 2010 12:30

kto ma byc na meczu bedzie czy cieplo czy zimno czy slonce czy deszcz i tyle
jaro_jaro - Pią Maj 14, 2010 12:41

50 biletów będzie dostępnych w kasie przed meczem, jak by ktoś nie kupił jeszcze...