|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Hyde Park - Jak dostać sie na Słowacje ?
Sargon - Czw Maj 06, 2010 23:36 Temat postu: Jak dostać sie na Słowacje ? Witam braci z Nowego Sącza ! Mam do Was pytanie, bo powinniście sie bardziej orientować w tych sprawach. Jest może jakieś połączenie z Nowego Sącza bądź Krynicy bezpośrednio do Preszowa lub Koszyc ? Chodzi mi o PKP, PKSy i busy. Googlowałem troche, ale nic ciekawego nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc ! Do zobaczenia w Ekstraklasie !
Bianconeri - Pią Maj 07, 2010 07:23
Trudne pytania zadajesz :) od nas przeważnie to się autem jedzie, ewentualnie fanatycy religijni robią sobie piesze wycieczki przez górki :))
Było połączenie PKS ale nie wiem czy jeszcze istnieje, na pewno jeżdżą pociągi i połączenie jest całkiem przyzwoite.
Ewentualnie możesz hardkorowo jechać nap busami/PKS itp do Piwnicznej, dojść sobie spacerkiem do przejścia w Mniszku i po drugiej stornie łapać już kokotowskie autobusy.
www.megachem.pl - Pią Maj 07, 2010 08:17
Zadzwoń na informację PKS- nr 18 443-82-02 i zapytaj. Z tego co wiem, to jeździł autobus. Byle by się dostać do jakiegoś miasta, a potem dojedziesz ich komunikacją. Z Sącza do Presova jest 100km, droga dobra, możesz dojechać też przez Leluchów.
|
|