|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock
Frodo - Pon Maj 24, 2010 15:19 Temat postu: Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock Dziwne, że jeszcze nie ma tematu ? No więc zakładam. Mecz odbędzie się za 2 dni, 26 Maja w Dzień Matki. Przyjeżdza do nas Wisła Płock.
Normalnie powiedział bym, ze mecz typowo do wygrania, ale ostatnio zawsze to mówilem i albo dostawalismy grubo w plecy albo remisowalismy ze słabiakami, wiec teraz moze powiem tylko: Co ma być to będzie. Zresztą w awansie już sie praktycznie nie liczymy.
Pozdrawiam.
K@KS - Pon Maj 24, 2010 15:21
Dograjmy ten sezon już do końca, oby na 3 miejscu.
Zwycięstwo bardzo by pomogło, ale jak nie wygrają to też nic wielkiego się nie dzieje.
Mam nadzieje, chociaż wątpie, że będzie więcej ludzi niż na środowym meczu ze Stalówką.
Milosz_1910 - Pon Maj 24, 2010 15:34
Pokażmy ze zawodnicy moga na nas liczyc:) ! Wspomozmy naszych zawodnikow glosnym dopingiem:)
pepelek - Pon Maj 24, 2010 15:45
WIE MOŻE KTOŚ CO Z BILETAMI? OFICJALNA STRONA MILCZY.... PYTAŁ KTOŚ, JAK NIE TO BĘDĘ SIĘ MUSIAŁ JUTRO DO SEKRETARIATU WYBRAĆ
Maerqin - Pon Maj 24, 2010 15:49
A ja jestem zwolennikiem teorii spiskowych i powiem ze jak ''zawalimy'' ten mecz to znaczy ze ''ktos''(hehe zawsze jest ten ''ktos'' albo ''oni'':)) nie chce nas nawet na miejscu, ktore obecnie zajmujemy. Calkiem prawdopodobne, ze LKS wskoczy przed nas patrzac na 3 ostatnie kolejki jakie my i oni mamy przed soba. Bo biznes is biznes a 3 miejsce to niezly biznes. Dlatego stawiam na remis.
pepelek napisał/a: | WIE MOŻE KTOŚ CO Z BILETAMI? OFICJALNA STRONA MILCZY.... PYTAŁ KTOŚ, JAK NIE TO BĘDĘ SIĘ MUSIAŁ JUTRO DO SEKRETARIATU WYBRAĆ |
To na co czekasz? Na zaproszenie? Zapie*dalaj po ten bilet bo moze braknac!
Fredo - Pon Maj 24, 2010 16:27
Myślę że raczej mecz wygramy bo jednak to różnica jest między drużyną która się broni a która jeszcze stale walczy o awans.Stawiam na 2-0 dla nas.O awans już będzie bardzo trudno chyba że zdarzy się cud i Górnik przegra dwa mecze ze słabakami i jeszcze z Widzewem a my wygramy wszystko.Cóż jeszcze powiedzieć nadzieja umiera ostatnia.
ktoS - Pon Maj 24, 2010 17:20
pepelek napisał/a: | WIE MOŻE KTOŚ CO Z BILETAMI? OFICJALNA STRONA MILCZY.... PYTAŁ KTOŚ, JAK NIE TO BĘDĘ SIĘ MUSIAŁ JUTRO DO SEKRETARIATU WYBRAĆ |
biletow napewno nie zabraknie heh...z oczywistych przyczyn;]
berthold_ns - Pon Maj 24, 2010 17:35
CO do awansu to jeszcze nbie do końca jest przesądzone ponieważ może sie okazać że PZPN nie dopuści Widzewa do rozgrywaek a wtedy my jak utrzymamy 3 miejsce o ile nie przeskoczy nas Łks wchodzimy do ekstraklasy
Do do wyniku meczy stawiam na 3 : 1
Do zobaczenia na stadionie OBOWIĄZKOWO wszyscy na F
K@KS - Pon Maj 24, 2010 17:42
Ku*wa, ale wy kombinujecie.
Widzew i Górnik zasłużyli na awans, a już w szczególności Widzew. to teraz wy będziecie liczyć na ten sam PZPN, na który na meczach bluzgacie, zeby kogoś nie dopuścił naszym kosztem ? Nie lepiej awanować na boisku ?
Poza tym, w wypadku, gdyby Widzewa znowu nie dopuścili to chyba się Odra Wodzisław utrzyma.
W kwestii awansu popieram zdanie 'Kilińskiego47'. Zróbmy stadion, całą infrastruktre i wtedy startujmy.
Co do meczu remis, albo 1:0 do przodu typuje
syfon12 - Pon Maj 24, 2010 17:45
berthold_ns napisał/a: | CO do awansu to jeszcze nbie do końca jest przesądzone ponieważ może sie okazać że PZPN nie dopuści Widzewa do rozgrywaek a wtedy my jak utrzymamy 3 miejsce o ile nie przeskoczy nas Łks wchodzimy do ekstraklasy
Do do wyniku meczy stawiam na 3 : 1
Do zobaczenia na stadionie OBOWIĄZKOWO wszyscy na F |
W takim przypadku zostawiaja zespol z gory a nie dobieraja z dolu :)
Masahiko - Pon Maj 24, 2010 18:57
JPiPK napisał/a: | Bo biznes is biznes a 3 miejsce to niezly biznes. Dlatego stawiam na remis. |
A jaki to świetny biznes to 3 miejsce? Odpuść sobie Kolego swoje teorie spiskowe, bo wzbudzają jedynie śmieszność.
Kilinskiego 47 - Pon Maj 24, 2010 19:05
Zgadzam się z Masahiko- skończcie z tymi spiskami, bo nie ma to żadnego sensu.
Co do meczu - to o zwycięstwo będzie bardzo ciężko - Wisła Płock przegrała na wyjeździe 5 spotkań, a dla przykłady MY - 8.
Myślę, że będzie fajny mecz, bo goście powinni zagrać o zwycięstwo. Mam nadzieję, że będzie dużo bramek, stawiam na 4:2 lub 3:3:)
Nie żądam zwycięstwa, zagrajmy fajny mecz, tylko tyle.
luki1313pl - Pon Maj 24, 2010 19:15
Chłopaki na boisku zostawią zapewne dużo zdrowia jak zawsze, dla nas kibiców, Co ma być to okaże się w środę, ja uważam że wygra lepszy, a lepszym zespołem jest Sandecja.
mirek678 - Pon Maj 24, 2010 20:15
Ja przewiduje kilka zmian w podstawowym składzie , szanse z pewnością dostaną zawodnicy rezerwowi :)
Masahiko - Pon Maj 24, 2010 20:58
A właśnie odnośnie zmian. Chętnie zobaczyłbym na boisku jakiegoś zdolnego juniora. Wiem że ich wiek nie jest może imponujący, ale każdy taki mecz jest szansą na ogrywanie ich z dorosłą piłką.
grubas_KKS - Pon Maj 24, 2010 22:30
Stawiam na remis,a co do samego meczu to piłkarze Sandecji znów będą mieć za pewne multum sytuacji bramkowych...
biker_ns - Wto Maj 25, 2010 07:38
Stawiam 2-1 po meczu obfitującym w sytuacje podbramkowe/Wisła chcąc się utrzymać nie za bardzo może myśleć o remisie bo ma chyba tylko 1 pkt.przewagi nad strefą spadkową/.
Podobnie jak Masahiko liczę na to że zobaczę jednego,dwóch uzdolnionych juniorów bo kiedy jak nie w meczach w których nic nam nie grozi.
POZDRAWIAM
AdoDC - Wto Maj 25, 2010 08:49
Myślę że będzie remis. My nie gramy o nic, a Wisła Płock walczy o utrzymanie więc powinna chcieć nam urwać jakieś punkty.
stefantelefan - Wto Maj 25, 2010 09:16
A tam nie gramy o nic. Gramy o 3 miejsce w 1 lidze. panowie przecież to nie wstyd skończyć sezon na tej pozycji. Ja myślę że wygramy 2-0 (szkoda, że bramki nie zdobędzie napastnik ;-))
klap - Wto Maj 25, 2010 10:19
ja tez stawiam na naszą wygraną hmmm 3-1
szymon_YG - Wto Maj 25, 2010 11:21
Pokażmy Piłkarzom, że mimo ostatnich słabszych wyników jesteśmy z nimi !! wszyscy na sektor F !! i jedziemy z głośnym dopingiem !!:)
Nasza Sandecjo.... !! :)
Pozdro
rudeboyz - Wto Maj 25, 2010 11:57
szymon_YG napisał/a: | Pokażmy Piłkarzom, że mimo ostatnich słabszych wyników jesteśmy z nimi !! wszyscy na sektor F !! i jedziemy z głośnym dopingiem !!:)
Nasza Sandecjo.... !! :)
Pozdro |
to ze jestesmy z nimi to jest chyba oczywiste :) :) :),i tak pozycja ktora zajmujemy i zwyciestwa ktore nam dali przerosly nasze oczekiwania ktore mielismy na poczatku sezonu :),nie wyobrazam sobie niskiej frekwencji
Bianconeri - Wto Maj 25, 2010 12:24
KOMUNIKAT SPECJALNY:
W związku z sytuacją jaka zaistniała na meczu z Widzewem niestety zmuszeni jesteśmy do powtórzenia akcji zbierania pieniędzy jaka miała miejsce po wydarzeniach w Parku Strzeleckim.
W tego względu młynu i dopingu na F podczas meczu z Wisłą Płock niestety nie będzie, pieniądze przeznaczone na bilety przekazujemy na pomoc dla chłopaków, gdyż znowu niebagatelna kwota się uzbierała którą trzeba zapłacić.
I teraz również od razu dwie prośby:
1. Do osób które chcą w jakikolwiek sposób pomóc czy się dołożyć - każdy grosz się przyda, za który z góry dziękujemy.
2. Do osób które nie wiedzą o co chodzi, bądź wiedzą tyle co z "rzetelnych" informacji podanych im przez media, ewentualnie po prostu się z tą akcją nie zgadzają - rozumiemy to i nikt was do niczego nie zmusza, wy uszanujcie taką a nie inną sytuację i darujcie sobie zbędne komentarze i zostawcie sprawę tak jak jest i róbcie swoje, my zrobimy swoje.
Tak więc na najbliższym meczu młynu nie będzie, pieniądze przeznaczone na bilety przeznaczamy dla chłopaków, na meczu miejmy nadzieję, że sektor C stanie na wysokości zadania i sami tym razem poprowadzą doping, osoby które mają karnety albo mimo wszystko wejdą na mecz a chcą dopingować proszone są tym razem o udanie się na sektor C, tam również liczymy na jakieś datki w słusznej sprawie.
Pzdr i darujcie sobie i przede wszystkim innym zbędne komentarze.
PS. Akcja nie jest absolutnie skierowana przeciw piłkarzom, jesteśmy z nimi cały czas, niestety tym razem "siła wyższa" zmusiła nas do takiej a nie innej akcji.
Doping będzie z sektora C.
biker_ns - Wto Maj 25, 2010 12:40
Okazja by "F" pokazało że bez młyna też może być słyszalne i wraz z "C" sprawiło, by piłkarze nie odczuli zbyt mocno braku zorganizowanego dopingu.
POZDRAWIAM
slawko21ns - Wto Maj 25, 2010 13:30
z tym meczem to ja niewiem ale masakra, wszystko sie wali!! jak by tu napsiac jestem zdenerwowany bo gdzie ite to slysze ja na mecz nie ide bo jest sprzedany i ze nawet afiszow nie ma!! co jest??
matys5392 - Wto Maj 25, 2010 16:03
Mecz zapowiada się bardzo ciężki.Wisła będzie się bronić przed spadkiem do ostatniej kolejki więc punkty zdobyte w Sączu byłyby dla niej bardzo cenne.
Co do składu to chciałbym zobaczyć od pierwszej minuty:
Kozioł
Szczepanik,Kominiak,Zbozień,Choruzi
Hlousek,Stefanik,Berliński,Bębenek
Broź,Kmiecik
Obiektywnie to na pewno można spodziewać się wielu zmian.Czy tak wielu jak wpisałem tutaj w składzie może raczej nie ale trener Wójtowicz będzie chciał dać szansę piłkarzom którzy jak do tej pory nie mieli zbyt wielu okazji do grania.
Na pewno odpocząć powinni Urban i Jonczyk.Co do Jonczyka to niech sobie przemyśli na ławce te niewykorzystane sytuacje w meczu z KSZO.A Urban? Nie mówię to na podstawie jednego,przegranego meczu z KSZO,ale na podstawie całej rundy.Wszyscy z jego przyjściem mieli wielki nadzieje.Te liczby-mecze w Ekstraklasie Słowackiej,kadrze narodowej.... Na mnie niestety nie robi jak do tej pory dobrego wrażenia.Bronią go tylko zdobyte bramki.Sprowadzano go w miejsce Zawadzkiego-piłkarza który prowadził grę.Gdy popatrzyło się na boisko i zawodnicy Sandecji posiadali piłkę to w ciemno można było zakładać że jest przy niej Zawadzki.Urban jest zdecydowanie mniej widoczny.
Obsada bramki na pewno sprawia ból głowy trenerom Cisowskiemu i Wójtowiczowi.Różalski który broni bardzo pewnie,nie robi błędów ale i puścił 6 bramek z Widzewem oraz Kozioł-nadzieja Sandecji,w tym sezonie schowana w cieniu Różalskiego.Skoro Sandecja praktycznie jako zespół bije się o 3 miejsce-czyli właściwie o nic dlaczego nie dać ponownie szansy wychowankowi Sandecji?Te 3 ostatnie mecze to szansa na to by przekonać się jak bardzo Marek odstaje poziomem od Różalskiego i czy słusznie przesiedział większą część sezonu na ławce.
Na prawej stronie obrony można by postawić na wciąż czekającego na swoją szansę Szczepanika,ale...może niech trener pozwoli Makuchowi dograć sezon od pierwszej do ostatniej minuty :) Będziemy mieli sądeckiego Javiera Zanettiego :)
Mateusz Broź zrobił na mnie dobre wrażenie w meczu z Widzewem.Wszedł z ławki,szarpnął kilka razy,ładnie ograł kilku rywali.Na Widzew to było za mało ale widać było że temu chłopakowi chcę się grać.Jeszcze przed kontuzja wypominano mu że nie walczy na maxa ale może teraz,po tym długotrwałym urazie zobaczymy Brozia odmienionego.
Całego składu na pewno trener nie powinien zmieniać dlatego myślę że pod nieobecność Gawęckiego powinien grać Bębenek.Na tych dwóch zawodnikach spoczywa ciężar gry ofensywnej Sandecji więc bez samego Gawęckiego może być ciężko,a bez ich obu...
Co do wyniku meczu jestem optymistycznie nastawiony,ponieważ piłkarze,z tego co mówił trener dostali ostry opier**l a skoro Wójtowicz zapowiadał zmiany to zawodnicy grający mało w tym sezonie będą chcieli się jak najlepiej pokazać.
I jeszcze jedno...tak jak pisałem na początku,wiem że na podstawie jednego przegranego meczu nie można oceniać piłkarza ale to chyba najwyższa pora aby Jano zrobił miejsce młodszym kolegom...
mirek678 - Wto Maj 25, 2010 20:16
Ja myślę ze tak jak ostatnio była taka akcja że nie było dopingu na F to tak jak wtedy należny poinformować piłkarzy o co chodzi żeby nie myśleli że się od nich odwróciliśmy i nie dopingujemy tak jak zawsze :) Ale myślę że kompetentne osoby oto zadbają...
Maerqin - Wto Maj 25, 2010 20:40
Masahiko napisał/a: | JPiPK napisał/a: | Bo biznes is biznes a 3 miejsce to niezly biznes. Dlatego stawiam na remis. |
A jaki to świetny biznes to 3 miejsce? Odpuść sobie Kolego swoje teorie spiskowe, bo wzbudzają jedynie śmieszność. |
Jak to jaki biznes? Nie wiem czy wiesz ale kazde miejsce(przynajmniej w pierwszej 10) zajete w lidze jest premiowane odpowiedznia kwota- nie wiem jaka i nie chce brac liczb z kosmosu ale pierwsze trzy miejsca to napoewno premia dosc spora. Takze taki to jest wlasnie biznes, najwazniejsze sa pienaidze za osiagane wyniki, przeciez nikt nie walczy o wyzsze pozycje w tabeli za darmo i dla uciechy ludzi co przychodza na stadion. I to akurat nie jest zadna teoria spiskowa.
A tak w ogole nikomu nie karze mi wierzyc lub sie ze mna zgadzac i nie skoncze ze swoimi teoriami bo przypominam, ze rozmawiamy o polskiej(skorumpowanej) pilce. Z reszta nie tylko polski futbol jest skorumpowany. Cala pilka nozna to jeden wielki przekret!
Tomko54 - Wto Maj 25, 2010 20:49
Z tym przekrętem to bym tak nie przesadzał ale rzeczywiście bo jakby tak walczono tylko o awans i utrzymanie to np. w ekstraklasie takie Polonie Bytom, Korona nie mieli by o co walczyć i grać jakby mieli pewne utrzymanie i oddawać mecze... zawsze gra sie do końca i tak powinno być a czy tak zawsze jest to nie wiem...
gkuba1 - Wto Maj 25, 2010 21:20
Czuję że macie jakieś problemy emocjonalne. Zaczyna się robić już nie miła atmosfera. Jakieś teorie spiskowe. Cel był jeden utrzymanie w I lidze i został osiągnięty nawet z nawiązką i dlatego cieszmy się z tego. Na pewno jutro zagrają o trzy punkty. Na moje ....dzieści lat to stwierdzam że dla takiego sezonu warto być na dobre i na złe z ukochaną SANDECJĄ.
Masahiko - Wto Maj 25, 2010 21:37
A jakież to mogą być te profity w pierwszej lidze? Zapewne różnica między trzecim, a piątym miejscem nie jest szczególna.
A zabezpieczeniem przed odpuszczaniem spotkań są premię w kontrakcie :)
www.megachem.pl - Wto Maj 25, 2010 21:55
Sporo osób stawia jutro remis, lub plecy- coś może być na rzeczy. Ale ja wierzę w walkę do ostatniej minuty i 3 pkt. Sandecji.
ksandi - Wto Maj 25, 2010 22:10
Nie wierzycie w Sandecje!!!! Jutro wygramy 2:0
Kilinskiego 47 - Wto Maj 25, 2010 22:19
ksandi napisał/a: | Nie wiezycie w Sandecje |
Jak można walnąć takiego "byka" w sytuacji kiedy dokładnie w jednym poście wyżej kolega napisał to słowo poprawnie...?:)
Uczcie się polskiego, albo przynajmniej czytajcie forum i posty innych użytkowników:)
Co do teorii spiskowych, myślę że nic z tego się nie potwierdzi. Piłkarze powinni być odpowiednio zmotywowani przez trenera jeśli chcę zostać w Sandecji na następny sezon. Dlatego jestem przekonany, że żadnego opierd..lania się na boisku nie będzie. Wójtowicz by im i szczególnie sobie na to nie pozwolił. Tak jak pisałem, sądzę, że czeka nas dobry mecz. Dobrze, że jest sektor C:)
hell_boy - Wto Maj 25, 2010 23:31
dokładnie jak kolega napisał wyżej. Po kilku zmianach kadrowych w naszej drużynie wygramy ten mecz nie tak łatwo ale zasłużenie 3:1 lub nawet więcej.
sanch3z - Sro Maj 26, 2010 12:24
bedzie wygrana. po tym jak przegrali dwa mecze, wygrana nie zaszkodzi im w nie-awansowaniu wiec... :-)
stefantelefan - Sro Maj 26, 2010 12:47
matys5392 napisał/a: | Mecz zapowiada się bardzo ciężki.Wisła będzie się bronić przed spadkiem do ostatniej kolejki więc punkty zdobyte w Sączu byłyby dla niej bardzo cenne.
Kozioł
Broź,Kmiecik |
To może idźmy na całkowity hardcore i zamiast Bębenka dajmy Janika na lewą a Hlouska na prawą. A za Choruziego sprawdźmy Laukę na lewej.
Luzie cholera jasna nie róbcie z braku awansu tragedii czy taka Pogoń czy ŁKS dlatego, że nie awansowali to wymieniają 10 gości z pierwszej 11 ??? Nawet zdegradowana Stalowa Wola gra pierwszym składem.
Tak po przemyśleniach w przypadku dzisiejszego meczu można powiedzieć chyba, że na szczęście dwa mecze przegrali, bo dzisiaj nie powinni odpuścić. Mam nadzieję, że faktycznie nie będzie nic na rzeczy typu "My wam dzisiaj dajemy 3 pkt. a Wy nam to oddacie w przyszłym sezonie"
matys5392 - Sro Maj 26, 2010 14:59
stefantelefan napisał/a: | matys5392 napisał/a: | Mecz zapowiada się bardzo ciężki.Wisła będzie się bronić przed spadkiem do ostatniej kolejki więc punkty zdobyte w Sączu byłyby dla niej bardzo cenne.
Kozioł
Broź,Kmiecik |
To może idźmy na całkowity hardcore i zamiast Bębenka dajmy Janika na lewą a Hlouska na prawą. A za Choruziego sprawdźmy Laukę na lewej.
Luzie cholera jasna nie róbcie z braku awansu tragedii czy taka Pogoń czy ŁKS dlatego, że nie awansowali to wymieniają 10 gości z pierwszej 11 ??? Nawet zdegradowana Stalowa Wola gra pierwszym składem.
Tak po przemyśleniach w przypadku dzisiejszego meczu można powiedzieć chyba, że na szczęście dwa mecze przegrali, bo dzisiaj nie powinni odpuścić. Mam nadzieję, że faktycznie nie będzie nic na rzeczy typu "My wam dzisiaj dajemy 3 pkt. a Wy nam to oddacie w przyszłym sezonie" |
Ale czy wystawienie do gry piłkarzy dotychczas grzejących ławę,w przypadku gdy gramy juz tak na prawdę o nic,bo awans jest mało prawdopodobny a spadek jeszcze mniej :)
Może trochę przesadziłem z tymi zmianami bo to skład który w tym sezonie jeszcze ze soba nie grał ale cóż by się stało gdyby trener dał pograć młodym:Koziołowi,Zbozieniowi,Kominiakowi czy wspomnianemu przez Ciebie Janikowi???
Niech się chłopaki powoli ogrywają,bo przecież Jano i Jędrszczyk nie będą grali wiecznie :)
PROSTO. - Sro Maj 26, 2010 15:05
Pogoda znów nie sprzyja ale liczę na zwycięstwo Sandecji!!!
witoldx1 - Sro Maj 26, 2010 16:15
SANDECJA 3:O !!! DO BOJU !!! NEWBRIDGE Z WAMI DO KOŃCA!!!
PROSTO - Sro Maj 26, 2010 17:20
ehhh przypomina mi sie taki trans na meczu kilka lat temu "300 widzow jest wspaniale..."
PROSTO - Sro Maj 26, 2010 17:21
0-1...
qqq - Sro Maj 26, 2010 17:24
Widzow - 800. Buahahha. Ktos tu liczyl na 3.000. Jaka gra - tyle kibiców. 0:1 juz. Zobaczymy co dalej bedzie. Jednak coś czuje ze juz do sezonu Sandecja nie wygra meczu. Katastrofa jednym slowem.
seboes - Sro Maj 26, 2010 17:44
2-0 brawo
spdr - Sro Maj 26, 2010 17:55
Panów z rocznika 2010 uprasza się o nie wprowadzanie nerwowej atmosfery !!!
kls86 - Sro Maj 26, 2010 17:55
seboes napisał/a: | 2-0 brawo |
Co brawo ?? Cieszy Cię to ??
A swoja drogą to zupełnie nie rozumiem co się stało z tą drużyna. Zupełne rozbicie i to w tak krótkim czasie.
qqq - Sro Maj 26, 2010 18:23
Pieknie po prostu. Gornik przegrywa 0:1 i jesli tak by sie skonczylo to znowu jestesmy w grze o Ekstraklase. Tylko niestety my mecz musimy wygrac na co widac sie nie zanosi. Tak to jest.
Jeszcze tydzien temu chcielismy aby Gornik jakiś mecz przegrał i nawet nie bralismy pod uwage tego ze my nie bedziemy wygrywac do konca. :/ Najpierw trzeba sie patrzec na siebie a dopiero pozniej na przeciwniko niestety :/
Dziekan - Sro Maj 26, 2010 18:26
JAKIEKOLWIEK POSADZENIA O HANDLOWANIU MECZAMI PRZEZ SANDECJE W OBECNYM SEZONIE BEDA KASOWANE A ICH TWORCY ODPOWIEDNIO NAGRADZANI.
hell_boy - Sro Maj 26, 2010 18:54
no druga połowa ładna szkoda akcji ale remis uratowany 2:2!!!
szkoda tylko bo górnik rpzegrywa 1:2 z wartą
berthold_ns - Sro Maj 26, 2010 19:22
Szkoda że pierwsza połowa nie wyglądała tak jak zagrali w drugiej
KMIECIK temu panu już dziękujemy za grę w klubie
PIEGZIK ostatnia sekunda i przestrzelił :(((((
Powinniśmy ten mecz wygrać ale znowu zabrakło zimnej krwi,skuteczności no i szczęścia
Bez Darka trochę brakowało pomysłu na grę
Tomko54 - Sro Maj 26, 2010 19:36
berthold_ns napisał/a: | Szkoda że pierwsza połowa nie wyglądała tak jak zagrali w drugiej
Powinniśmy ten mecz wygrać ale znowu zabrakło zimnej krwi,skuteczności no i szczęścia
Bez Darka trochę brakowało pomysłu na grę |
Jeśli chodzi o ten mecz to nie wiem czemu masz pretensje do Kmiecika. Dzisiaj zagrał dobre jeśli nie powiedzieć bardzo dobre spotkanie. Walczył, zbierał piłki, kiwał. Oczywiście psuł też akcje jednak nie on jeden w zespole ;/
narkins - Sro Maj 26, 2010 19:40
zgadzam się również z moim przedmówcą kmiecik wprowadził sporo ożywienia w poczynania naszej SANDECJI
rudeboyz - Sro Maj 26, 2010 19:55
ah kur#@$a,Gornik dostał po zadku 2-3,moglismy wrócić do gry o ekstraklase, ehhhh..co za niefart
Ad@ś=) - Sro Maj 26, 2010 20:28
rudeboyz napisał/a: | ah kur#@$a,Gornik dostał po zadku 2-3,moglismy wrócić do gry o ekstraklase, ehhhh..co za niefart |
Jaka walka o ekstraklase?!
Po dzisiejszej pierwszej połowie zmieniłem podejście do tego wszystkiego i powiem tylko tyle: NIE CHCE AWANSU. W żadnym wypadku na niego sportowo nie zasługujemy.
Pozdrawiam
matys5392 - Sro Maj 26, 2010 20:28
Arbitrem spotkania jest Włodzimierz Bartos, który sędziował mecz Sandecji z Dolcanem w rundzie jesiennej.
Tak mi się zdawało że kiedyś już ta ku*wa u nas była.To co ten chłop z tymi swoimi śmiesznymi asystenkami wyczyniał to nie był nawet poziom okręgówki!!!Ale chyba dostosował sie do poziomu gry Sandecji w pierwszej połowie.Niestety przykro to stwierdzić ale TAK SŁABEJ SANDECJI JAK W PIERWSZEJ POŁOWIE TO BARDZO DAWNO NIE WIDZIAŁEM.W tym sezonie to było najgorsze 45 minut w ich wykonaniu.
Druga połowa to już była TA SANDECJA.Stefan wszedł,ładnie porozgrywał,strzelił dwie bramki.Po jego wejsciu zupełnie zniknął(choć w pierwszej polowie i tak był malo widoczny) Urban.Aż szkoda że to on a nie Stefanik grał całą rundę.
Co do Kmiecika to niestety jego styl grania,wymuszony przez warunki fizyczne jest jaki i jest i przykro że KIBICE taki mają stosunek do niego,tym bardziej że widac że się starał.Do klasy ojca duzo mu brakuje ale widać było że walczył,zgrywał piłki,prowokował faule przed polem karnym.
Podsumowując:
Na plus:
-Prawdziwi kibice którzy byli dzisiaj na stadionie
-Marcin Stefanik i Marijan Choruzi(kolejny bardzo dobry jego występ)
-Przepraszam Jano że po meczu z KSZO już Cię skreślałem,dzisiaj pokazałes że jestes prawdziwym kapitanem!
-postawa druzyny w drugiej polowie,walka do ostatniej minuty
Na minus:
-tylko trzecie miejsce to i frekwencja spadła...
-pierwsza połowa o której lepiej żeby wszyscy zapomnieli,szczególnie Makuch,Jędrszczyk,Urban i Jonczyk...
-sędziowie:liniowi reagujący na spalone dopiero po okrzykach kibiców(2 bramka dla Wisły i tak padła ze spalonego) oraz głowny pozwalający na tak chamskie zagrania jak faul na Choruzim
-niewykorzystane sytuacje(Kmiecik na początku drugiej połowy i Piegzik w ostatniej minucie!!!)
Szkoda 3 punktów....bo Grónik przegrał :(
Kilinskiego 47 - Sro Maj 26, 2010 21:13
Ad@ś=) napisał/a: |
Po dzisiejszej pierwszej połowie zmieniłem podejście do tego wszystkiego i powiem tylko tyle: NIE CHCE AWANSU. W żadnym wypadku na niego sportowo nie zasługujemy.
|
No proszę, cóż za cudowne oświecenie:)
Co do meczu - pierwsza połowa bardzo słaba, druga rewelacyjna - powinniśmy strzelić nie 2 bramki, ale co najmniej 5!
Wielkie brawa i słowa uznania dla zawodników za niesamowitą walkę w II połowie, powiedzieć, że gryźli trawę to chyba za mało.
Nie mam pretensji o brak zwycięstwa, bo widać, że bardzo chcieli, a zabrakło tego co zwykle... skuteczności.
Ogólnie fajny mecz, bardzo emocjonujący, paradoksalne jest to, że nie cieszy remis wywalczony w 90 minucie, bo wszyscy widzieliśmy, że w II połowie Sandecja rozjeżdżała rywala i za to, że strzeliła tylko 2 bramki rywale powinni podziękować swojemu bramkarzowi i przychylności niebios. Poprzeczka, w co najmniej 3 sytuacjach jakieś fartowne blokady obrońców na piłce zmierzającej do bramki, Kmiecik:), itd...
Jednym słowem kto nie był niech żałuje. Frekwencja środowo-deszczowa + mecz o nic = 1500-2000 widzów. Niczego więcej nie można było oczekiwać przy takich cenach biletów. Według mnie było OK.
A sędzia był ten sam co z Dolcanem - też było 2:2, też wyrównaliśmy w 90 minucie i też był wielki niedosyt. Bardzo nieszczęśliwy dla nas arbiter.
rudeboyz - Sro Maj 26, 2010 21:31
Ad@ś=) napisał/a: | rudeboyz napisał/a: | ah kur#@$a,Gornik dostał po zadku 2-3,moglismy wrócić do gry o ekstraklase, ehhhh..co za niefart |
Pozdrawiam |
a choćby po to zeby Górnik nie spał po nocach :) dla zasady,dla rywalizacji..ot,tak-po prostu :) a po za tym to ze nie jestesmy gotowi to jedno,a inna sprawą jest to ze decyduja punkty,a nie czy ktoś zasługuje czy nie :)
x_cite - Sro Maj 26, 2010 21:39
Tomko54 napisał/a: | berthold_ns napisał/a: | Szkoda że pierwsza połowa nie wyglądała tak jak zagrali w drugiej
Bez Darka trochę brakowało pomysłu na grę |
Jeśli chodzi o ten mecz to nie wiem czemu masz pretensje do Kmiecika. Dzisiaj zagrał dobre jeśli nie powiedzieć bardzo dobre spotkanie. Walczył, zbierał piłki, kiwał. Oczywiście psuł też akcje jednak nie on jeden w zespole ;/ |
To jest Twoja subiektywna ocena gry Kmiecika - dla On zagrał mecz bardzo słabo, potykał się o własne nogi...ehh szkoda gadać....bakowało mi dziś skutecznego egzekutora jakim jest Piotrek Bania...ale wiadomo kontuzja:( widać po tej kolejce, że to kolejka cudów - nikt nie chce awansować a jeszcze wiele może się wydarzyć - 2 kolejki do końca...grac swoje i "uwidzomy co bedzie" hehehhehe;))))
SKARHEAD - Sro Maj 26, 2010 21:39
Ad@ś=) napisał/a: | rudeboyz napisał/a: | ah kur#@$a,Gornik dostał po zadku 2-3,moglismy wrócić do gry o ekstraklase, ehhhh..co za niefart |
Pozdrawiam |
dokładnie tak,
warta, kszo, i plock odebraly nam ekstraklase :)
Kocham Sandecje, chciałbym szczytnych celów, ale cieszmy sie 1-sza liga jakby dopiero sie dla nas zaczynala...
do ekstraklasy nam jeszcze baaardzo daleko, zarowno pilkarsko jak , kibicowsko, infrasstrkturalnie, marketingowo whatever, wszystko przed nami...
sns1910 - Sro Maj 26, 2010 22:33
matys5392 napisał/a: |
Na minus:
-tylko trzecie miejsce to i frekwencja spadła...
|
Gdyby nie chore ceny biletów na mecz w środku tygodnia z drużyną ze strefy spadkowej, to pewnie byłoby lepiej...Nie każdy ma kasę żeby chodzić na całą rundę z rodzinką z ceną 20 zł za każdy z biletów, stąd takie mecze były najlepszą okazją do "odpuszczenia", po prostu nie każdy przed sezonem wziął pod uwagę że ustalenia odnośnie cen biletów się diametralnie zmienią i kupił z tego powodu karnet, a prawda jest taka że takie właśnie grono kibiców nabija frekwencję. Nie ma żadnej koncepcji na marketing w naszym klubie (czytaj ceny biletów, bo czegoś takiego jak marketing u nas w ogóle nie ma) to nie ma też co się dziwić że było jak było. A jak takowa koncepcja się nie pojawi, to zawsze będzie tak, że frekwencja będzie zależna od wyników i rywala.
Tomko54 - Sro Maj 26, 2010 22:46
haha tak czytam i czaje ,że mówicie ,że piłkarsko nie jesteśmy przygotowani ale pamiętam jak był początek tego sezonu to właśnie sie mówiło ,że nie mamy stadionu ani budżetu ale za to piłkarsko gramy ładną, SKUTECZNĄ piłke i pod tym względem możemy walczyć ;]
grubas_KKS - Sro Maj 26, 2010 22:48
JAKIEKOLWIEK POSADZENIA O HANDLOWANIU MECZAMI PRZEZ SANDECJE W OBECNYM SEZONIE BEDA KASOWANE A ICH TWORCY ODPOWIEDNIO NAGRADZANI. ---- hahaha ładną KOMUNĄ zawiało,a od czego jest to forum?Nikt mi nie zabroni np.myśleć sobie że mecz był ustawiony... Wojtku ale dałeś czadu :D
paco - Sro Maj 26, 2010 22:49
według mnie Maciek Bębenek robił największą robotę dzisiaj, należą mu się wielkie słowa uznania za zostawione serce na boisku. A Kmiecik nie powinien w ogóle wchodzić- przecież to jest kaleka!
x_cite - Czw Maj 27, 2010 07:33
Słuchajcie środa nie środa - dla chcącego nic trudnego - kto miał przyjść to przyszedł - widać ilu kibiców było kibicami sukcesu. Szacun dla tych co byli - pozdrawiam!:)
hanys - Czw Maj 27, 2010 08:11
trener powiedzial ze wywalczony punkt pomoze nam w uplasowaniu sie na wysokim 3 miejscu;)
biker_ns - Czw Maj 27, 2010 09:06
Pierwsza połowa żenada,zero pomysłu zero gry/tak nawiasem mówiąc forma może opuścić trzech,czterech piłkarzy,ale całą 11-tkę?dziwne/.Druga połowa już w swoim stylu ofensywna gra i bramki no i ta niesamowita ambicja wywołana chyba opierd.... w szatni i tekstami z trybun,które są w pewnym sensie usprawiedliwione bo żal było patrzeć na Sandecje w pierwszej połowie.Nie dziwie się irytacji trenera po meczu z KSZO,a powtórka z rozrywki była w pierwszej połowie wczorajszego meczu.Kilku zawodnikom trzeba będzie powiedzieć adios.
Co mi się rzuciło jeszcze w oczy to gra Jonczyka,ktoś napierdol.... chłopakowi w głowie i ten gra teraz 25% z tego ca potrafi.Masakra!
Jeszcze jedna uwaga:ten mecz pokazał co znaczy dla Sandecji Darek Gawęcki.
POZDRAWIAM
mc71 - Czw Maj 27, 2010 09:41
Kilinskiego 47 napisał/a: |
A sędzia był ten sam co z Dolcanem - też było 2:2, też wyrównaliśmy w 90 minucie i też był wielki niedosyt. Bardzo nieszczęśliwy dla nas arbiter. |
Z Dolcanem wyrównaliśmy chwile wczesniej, w 90 minucie Chlipała strzelil bramke ze spalonego, którego nie było. Co do drugiej bramki to najpierwpowinien byc karny dla nas, a poszla kontra i 2:0. Wiec można powiedzieć, że łącznie 4 pkt odebrał nam ten pan:)
Tak mnie nachodzi myśl, że na awans to tylko Widzew zasługuje. Tak to może wygrać każdy z każdym na każdym terenie. Słaba ta liga. Słaba ta polska piłka. O ile za pierwsza połowe chciało się naszych zwyczajnie opieprzyć, to za drugą nalezy pochwalić z walke. Szkoda bo należały nam się 3 pkt.
www.megachem.pl - Czw Maj 27, 2010 12:46
Za długo na tym świecie żyję, żeby wierzyć w taką przemianę drużyny w przerwie. Panowie- my nie chcemy tego awansu. Najgorsze jest to, że na awans zasłużył tylko RTS. Wszyscy grają pod Górnik, który jest tak żenująco słaby, że spadnie w pizdu po jednym sezonie w ekstraklasie. Poza tym skończyło się sprzedawanie meczy za pieniądze- teraz daje się przysługi- co pokazała także przedostania kolejka w Ekstraklasie.
Promocja do ekstraklasy leżała w nogach naszych piłkarzy. Gdybyśmy wygrali te kilka meczy więcej, to już moglibyśmy świętować awans.
Dziekan - Czw Maj 27, 2010 13:01
grubas_KKS napisał/a: | JAKIEKOLWIEK POSADZENIA O HANDLOWANIU MECZAMI PRZEZ SANDECJE W OBECNYM SEZONIE BEDA KASOWANE A ICH TWORCY ODPOWIEDNIO NAGRADZANI. ---- hahaha ładną KOMUNĄ zawiało,a od czego jest to forum?Nikt mi nie zabroni np.myśleć sobie że mecz był ustawiony... Wojtku ale dałeś czadu :D |
Okropny Grubasie :) to nie komuna tylko wlasnie demokracja. Jesli ktos stawia zarzuty sprzedawania badz odpuszczania meczu to niech przedstawi konkretne dowody. W innym wypadku jest to plucie na nasza drozyne ktorej kibicujemy.
grubas_KKS - Czw Maj 27, 2010 15:22
A co ja niby w jakiegoś prokuratora miałbym się bawić z dowodami?:D Ja sobie po prostu myślę tak a nie inaczej i tyle,nikogo nie namawiam do tego aby ktokolwiek myślał podobnie do mnie,każdy ma swoje zdanie.A na Sandecji już nie jedno widziałem "dziwne" zjawisko (np.dziwny sposób cieszenia się ze strzelonego gola Polichta,czy słynne mecze z Górnikiem Wieliczka)tak że nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć...
slawko21ns - Czw Maj 27, 2010 18:00
grubas_KKS tez to pamietam ;D policht strzelil na 2-1 w 90 minucie a potem 2-2 po tym jak jano zrobil sobie karnego :D ha dobrze pamietam ??;>
DNL - Czw Maj 27, 2010 18:43
grubas_KKS napisał/a: | A co ja niby w jakiegoś prokuratora miałbym się bawić z dowodami?:D Ja sobie po prostu myślę tak a nie inaczej i tyle,nikogo nie namawiam do tego aby ktokolwiek myślał podobnie do mnie,każdy ma swoje zdanie. |
To pomyśl sobie, że np. ja Ciebie tu zgnoje, będę rzucał różnego rodzaju oszczerstwami pod Twoim adresem - ot tak - bez żadnych dowodów. Przyjemnie by było?
Kilinskiego 47 - Czw Maj 27, 2010 18:58
Każdy kto był wczoraj na meczu widział, że o żadnych nieczystych zagrywkach NIE MOGŁO BYĆ NAWET MOWY!
Ja jeszcze tak walczącej Sandecji w tym sezonie nie widziałem! I to w meczu "o nic". Przecież w drugiej połowie oni wszyscy zagrali na 200%. Myślę, że m.in. po to, aby uniknać takich komentarzy jak powyżej:)
Frodo - Czw Maj 27, 2010 19:21
Pierwsza połowa to masakryczna porażka, poziom trzeciej ligii, błędy, full niecelnych podań, Ci którzy jeszcze 2 miesiace temu czarowali - to ostatnio nagle oduczyli sie grać. Jonczyk miał problemy z przyjeciem piłki, nie wiem czy oddał wogole jakis strzał na bramkę. Brak obrony.
Druga połowa diametralna zmiana nagle wszyscy zaczeli grac ?! Już po 15 minutach drugiej połowy powinnismy wygrywać ze 3:2 gdyby nie bramkarz który chyba został bohaterem meczu Wisły Płock.
Kmiecik potykał się o własne nogi.
Szkoda no szkoda tego remisu. I szkoda ze na stadion przyszło tylko 800 ludzi.
To i tak lepiej bo pół godziny do rozpoczęcia meczu było może 200 kibiców.
Pieprzeni kibice sukcesu, jak wygrywamy to przychodzą w liczbie 4000-7000 ludzi, a nagle przegraliśmy dwa mecze pod rząd i już przyszło ich tylko 800 ?
KUPA ŚMIECHU Z PRZEWAGĄ KUPY.
Kilinskiego 47 - Czw Maj 27, 2010 19:27
Frodo napisał/a: |
Pieprzeni kibice sukcesu, jak wygrywamy to przychodzą w liczbie 4000-7000 ludzi, a nagle przegraliśmy dwa mecze pod rząd i już przyszło ich tylko 800 ?
|
Jak to "ich"? Przecież oni w ogóle nie przyszli. Wczoraj w liczbie około tego jednego tysiąca przyszli właśnie kibice Sandecji, a nie kibice sukcesu.
Sandecja ma takich wiernych i oddanych kibiców gdzieś tak właśnie do 1000.
Jak pamiętam jeszcze niedawno co niektórzy tu narzekali na tych kibiców sukcesu, a jak ich nie ma to też źle? Zdecydujcie się wreszcie. Nie można zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko:)
K@KS - Czw Maj 27, 2010 20:04
Ja lubie takie mecze.
Samochód bez problemu się zaparkuje, kolejek w kasie nie ma, a i można sobie wybrać miejsce dowolne na F.
Wczorajszy mecz na 20-30min przed rozpoczęciem mi przypominał mecz ze 3 sezony temu z Naprzodem Jędrzejów. Też taka pogoda, ludzi garstka, remis też był :)
Co do meczu dla Mnie na duuuży plus Makuch.
Jonczyk, Kmiecik słabo, Broź niezauważalny
Maerqin - Czw Maj 27, 2010 20:42
Dupa sie pali niektorym pilkarzom to zaczeli gryzc trawe(np. Kmiecik, ktory do tej pory kazdego wkur*ial a po tym meczu wszycy go chwala), to jest normalne. Trener juz wczesniej zapowiedzial ze beda zmiany w kadrze i po ostatnich 3-4 slabych meczach i po pierwszej polowie dzisiejszego niektorzy zdali sobie sprawe ze ich pozycja jest zagrozona. To tak jak w pracy; jak szef ci sie przyglada od jakiegos czasu i widzi ze sie opier*alasz to koncu ci mowi ze albo sie wezmiesz do roboty albo znajdzie kogos innego na twoje miejsce. I tak wlasnie bylo w drugiej polowie tego meczu. Na szczescie udalo sie uratowac punkt i nie obchodzi mnie ze w drugiej polowie grali na 200% i mieli mnostwo sytuacji bo ilosc sytuacji nie przeklada sie na ilosc bramek. Zeszlo z nich calkiem powietrze w dziwnym meczu z Widzewem i oby mieli w szatni pompke zeby sie dopompowac na ostatnie 2 kolejki i zakonczyc sezon na trzecim miejscu.
Fredo - Czw Maj 27, 2010 22:29
Szkoda przede wszystkim tych niewykorzystanych sytuacji w 2 połowie.Tej poprzeczki,słupka i nieudanych strzałów Kmiecika.Gdybyśmy nie przespali 1 połowy to byłoby całkiem inaczej.Myślę że gdyby Aleksander,Gawęcki grali to byłoby więcej goli niż 2 na koncie Sandecji.
Masahiko - Pią Maj 28, 2010 02:22
K@KS napisał/a: | Ja lubie takie mecze.
Samochód bez problemu się zaparkuje, kolejek w kasie nie ma, a i można sobie wybrać miejsce dowolne na F. |
Mimo wszystko stadion wypełniony po brzegi dodaje dużo do atmosfery na samym stadionie i to bez znaczenia, że większość z tych "wypełniających" stadion nie będzie dopingować. Poza tym to zawsze spory zastrzyk gotówki dla klubu. Kibice powinni skupić się na przyciąganiu do dopingu, zachęceniu do jeżdżenia na wyjazdy. Na Sandecje przyszła moda i teraz trzeba to wykorzystać :) myślę że spora grupa kibiców "okrzepnie" i w przyszłym sezonie będzie stała i całkiem niezła liczba kibiców.
grubas_KKS - Pią Maj 28, 2010 11:08
Ciekawe jest tylko to że w Ząbkach otwarcie powiedziałem że z KSZO będzie wtopa a po meczu z KSZO że z Płockiem remis... Jasnowidzem nie jestem. Najbardziej żałuję że u buków jakiejś większej sumki nie postawiłem na te 2 mecze po trochę bym zarobił... Nie postawiłem,bo druga część mojej mózgownicy "próbowała mi wmówić" że moje myślenie jest błędne... Ciekawy jest również fakt że nawet w Szczecinie dostrzegają tę "dziwną" niechęć wejścia do Ekstraklasy... Ja tam ogólnie miałem w dupie ten awans,nie chciałem go,jestem zadowolony i dumny z tego że mój klub ma szanse zająć 3 miejsce w 1 lidze i być de facto 19 najlepszym klubem w Polsce w tym sezonie !! Szkoda tylko że ostatnie wyniki Sandecji jak dla mnie za dużo nie mają związku ze sportem.
grubas_KKS - Pią Maj 28, 2010 11:08
PS.Ten mój post skierowany do DNL.
witoldx1 - Pią Maj 28, 2010 13:20
A ja z tego co oglądam i czytam bo nie mogę być na meczach i widzieć tego na żywo (od 10 lat mieszkam za granicą)myślę że naszym słabym punktem jest obrona , trener Janas nie jest głupi i rozkminił to , długimi piłkami z kontry wypunktowali nas na maksa następne mecze to już powtórka z rozrywki atak mamy z ekstraklasy dużo pięknych goli "Angielska piłka" szybka i widowiskowa ,a obrona druga liga mnustwo straconych goli i weż to odrabiaj na każdym meczu.Trzeba grać do końca Górnik nie jest lepszą drużyną piłkarsko od SANDECJI i też czuje presje.Taka jest piłka nigdy nic nie wiadomo i o to chodzi dzięki temu są emocje SANDECJO DO BOJU!!!!!!!!!!
hanys - Pią Maj 28, 2010 13:46
problem w tym ze ataku tez nie mamy...
Djabong i Policht wroc ;)
A co z Mezykiem??
MARCO - Pią Maj 28, 2010 13:52
no właśnie kto jak kto ale Mężyk by się przydał - szybki i skuteczny. Wrócił po kontuzji do formy a do tego w Sandecji zawsze mu się dobrze grało i parę wyjazdów z nami zaliczył w przeszłości ;-)
grubas_KKS - Pią Maj 28, 2010 14:49
Tupakos w Stróżach wali bramy póki co... Jak dla mnie,to wolę Mężyka niż Aleksandra+Kmiecika w zestawie :D Może na następny sezon zawita z powrotem do Nowego Sącza!
slawko21ns - Pią Maj 28, 2010 17:22
powiem wam cos ;D Męzyka widzialem na meczu z Wisła xD moze moze xD
michalvcf - Pią Maj 28, 2010 17:29
slawko21ns, bo on przwie caly czas w Sączu jest...;)
misions - Pią Maj 28, 2010 17:34
Mężyka hehe ja byłem na meczu w Stróżach w niedziele i nic wielkiego nie pokazał -Wolny i boi się piłki Baniowemu może buty czyścic Kmiecik drewno do lasu z nim Aleksander strzelił najwięcej goli jako napastnik z naszych
INDOR - Pią Maj 28, 2010 17:42
Tupak zawsze był i jest kibicem Sandecji.Mam wielką nadzieje, że wnet wróci do Sandecji.
Masahiko - Pią Maj 28, 2010 19:11
Mężyk to dobry piłkarz, ale jeśli Sandecja ma się rozwijać to potrzeba nam jednak lepszych snajperów. Jestem pewien że jeśli tylko finanse pozwolą to Pan Wójtowicz znajdzie kogoś ciekawego w przerwie letniej :)
Dziekan - Pią Maj 28, 2010 19:21
Ciekaw jestem kogo poza Mężykiem moglibyśmy kupić kiedy w Polsce za byle grajka z niskiej ligi trzeba dużo płacić. Pozostaje nam sprowadzenie jakiegoś murzyna albo latynosa.
slawko21ns - Pią Maj 28, 2010 21:20
:D ja tam bym sciągnoł Roberto Carlosa :D on w Wieku 50 Lat By Tu Pół Ligi Pozabijał xD ba wszyscy by sie usuwali z bramki jak by szedł :D:D
Masahiko - Pią Maj 28, 2010 21:46
Według z 90minut.pl Ci piłkarze z ekstraklasowych i pierwszoligowych klubów są do wzięcia (oczywiście napastnicy):
- Michał Zieliński
- Jakub Zabłocki
- Vladimir Milenković
- Vladimir Karalić
- Przemysław Łudziński
- Adam Czerkas
- Jakub Grzegorzewski
- Adrian Paluchowski
Oczywiście wybrałem takie najbardziej możliwe do sfinalizowania nazwiska :)
MARCO - Pią Maj 28, 2010 21:47
Znam Tupaca już jakiś czas i powiem tak że do taktyki Pana TRENERA Wójtowicza i mentalności Mariusza nie znajdziecie lepszego zawodnika na ta pozycje w Sandecji choćbym niewiem jak długo byście szukali
polak_ns - Sob Maj 29, 2010 02:17
Paluchowski to prze słaby jest. Miał ostro w Piaście gole strzelać nic nie strzelił.
A co do Tupaka to każdy by go chętnie zobaczył bo miał chłopak nie farta z tą kontuzją.
kksns - Sob Maj 29, 2010 04:01
co do Mężyka to gosc powoli zbliza sie do 30, a jest cholernie kontuzjogenny i raczej nie widze go u nas... pamietam jak byl u nas ostatnio niby mial kontujze, a trenowal, niby to tamto, mialem wrazenie, ze po prostu nie chce grac dla Sandecji, nie sądze zeby Mężyk był lepszy od Aleksandra, a skoro nie widac roznicy to po co przeplacac : ) cichutko i skromniutko licze, ze "kogos" nam dokoptuja, choc osobiscie chetnie zobaczylbym Stefanika w ataku przez kilka kolejnych spotkan, a moze mamy pod reka, a szukamy?
polak_ns - Sob Maj 29, 2010 11:05
4 kolejka II ligi gr wschodniej mecz z Pelikanem. Mariusz nie chcąc zderzyć się z leżącym bramkarzem przeskakuje go tak nieszczęśliwie, że odnosi kontuzję. Próbował wracać do gry trenować, ale kontuzja się odnawiała. Potem można go było dostrzec z gipsem na nodze i okazało się, że ma sezon z głowy.
|
|