|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz
x_cite - Czw Maj 27, 2010 07:44 Temat postu: GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz Przed Nami przedostatnia kolejka 1 ligi. Sandecja jedzie do Katowic powalczyć o 3 pkt i o ewentualną dalszą szansę walki o Ek. Ostatnia kolejka pokazała, że dalej liczymy się w walce o awans. Mecz na pewno będzie ciężki, ale na pewno ciekawy. GKS Katowice to uznany rywal a właśnie Sandecji gra się zdecydowanie lepiej z mocnymi firmami. Obstawiam skromne 0:1:)
grubas_KKS - Czw Maj 27, 2010 10:00
Katowice swoją grą nie zachwycają ale mają atut własnego boiska gdzie są bardzo groźni,piłkarze Sandecji tym bardziej nie zachwycają swoją grą,więc zapowiada się meczyk typowy na kolejny remis,dający Katowicom pewne utrzymanie a Nam umocnienie na 3-im bardzo wysokim miejscu,więc stawiam 1:1.
klap - Czw Maj 27, 2010 10:21
a ja po cichutku licze na wygrana w Kato... 1-2 dla Nas
Masahiko - Czw Maj 27, 2010 13:49
Sandecja nie ma już nic do stracenia. Przegra to przegra, zremisuje to zremisuje i nic się nie stanie. Dlatego liczę, że nasi piłkarze zagrają z luzem i fantazją i być może urodzi się jakiś wynik. Oby było jak w drugiej połowie z Wisłą P.
K@KS - Czw Maj 27, 2010 15:04
ja stawiam 3:1 dla GieKSy.
Kilinskiego 47 - Czw Maj 27, 2010 19:15
Katowice przegrały kilka razy z rzędu, pora na zwycięstwo. Poza tym będą chcieli pomóc KSG w ich niemocy:)
Napiszę tak, jak przed KSZO - remis będzie sukcesem.
Chociaż z drugiej strony jak zagramy tak jak w II połowie z Wisłą to mamy szanse na zwycięstwo:)
Wyszło mi z tego , że każdy wynik jest możliwy, więc co mi tam:) - stawiam na 3:4:D
Raffio - Czw Maj 27, 2010 23:36
sytuacja w zespole GKS-u przez meczem z nami ;P
http://www.sportslaski.pl...19011,info.html
Trebor13 - Pią Maj 28, 2010 13:30
Ten mecz jest chyba jedną z największych niewiadomych...bo po ostatnim boju z Wisłą Płock nikt nie jest chyba w stanie powiedzieć, jaką piłkę zagramy w Katowicach. Jeśli to będzie z I połowy meczu z Wisłą to wróżę totalną klapę ale jeśli zobaczymy Sandecję z drugiej odsłony ostatniego meczu to może być nawet przyjemne widowisko i fajny wynik.
Cóż, chyba pogodziliśmy się z wiadomością, że ekstraklasa to tylko matematyka, więc cóż ma wiązać nogi?
Jestem niepoprawnym optymistą i liczę..albo lepiej nie zapeszać!
mc71 - Pią Maj 28, 2010 13:35
MNie po środzie nic już nie zaskoczy. Chciałbym zwycięstwa, ale trudno będzie, choć z drugiej strony GKS gra o nic. Remis bym obstawił.
witoldx1 - Sob Maj 29, 2010 11:56
Trzeba grać na ostro każdy mecz bo ekstraklasa to nie przelewki i czy w tym czy w następnym sezonie SANDECJA pokusi się o wejście musi być lepsza zdecydowanie od klubów 1 ligowych jak teraz Widzew bo wejść i przegrać wszystkie mecze to nie sztuka a na trybunach zostaną tylko nieliczni.Trzon zespołu musi być mocny.SANDECJO musisz zmiażdżyć GKS Katowice ,do boju pokarz jaką masz siłe!!!!!!
www.megachem.pl - Nie Maj 30, 2010 19:31
Ja nie wiem, ale jak czytam wypociny co poniektórych jegomościów, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Na miłość boską- przecież jak nawet napiszesz wyraz z błędem to Ci się podświetli na czerwono. Nie jesteś pewny pisowni- masz słownik, albo nawet w google znajdziesz jego pisownię. Sam mam orzeczoną dysgrafię i zdarza mi się gubić litery, ale nad tym pracuję- bo brak umiejętności posługiwania się ojczystym językiem przynosi ujmę.
AdoDC - Pon Maj 31, 2010 17:31
GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz, godz. 17:00, sędzia: Piotr Wasielewski (Kalisz).
Sędziował on w tym sezonie nasze 2 spotkania :
Sandecja Nowy Sącz 3-0 Stal Stalowa Wola
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 3-1 Sandecja Nowy Sącz
żeby tym razem jakiegoś karnego nie gwizdnął...
polak_ns - Pon Maj 31, 2010 19:19
Radiu Katowice ma być relacja. Albo będą to wejścia albo relacja live.
misiek_1984 - Wto Cze 01, 2010 12:16
AdoDC napisał/a: | GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz, godz. 17:00, sędzia: Piotr Wasielewski (Kalisz).
Sędziował on w tym sezonie nasze 2 spotkania :
Sandecja Nowy Sącz 3-0 Stal Stalowa Wola
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 3-1 Sandecja Nowy Sącz
żeby tym razem jakiegoś karnego nie gwizdnął... |
A w Ząbkach sędziuje ekstraklasowy Siejewicz :)
hanys - Wto Cze 01, 2010 13:13
http://www.90minut.pl/new...e-Katowice.html
wacek - Wto Cze 01, 2010 13:16
Prośba z Hamburga, jakieś konkrety na temat transmisji radiowej .Pozdrawiamy Wszystkich Kibicow.
x_cite - Wto Cze 01, 2010 13:19
od jakiegoś czasu obserwuję, że jak Sandecja gra to z nieba leje i leje - końca nie widać...to nie są optymalne warunki do gry w piłkę o czym mogliśmy się przekonać na Widzewie i po częsći na meczu z Wisłą....obyśmy wygrali tylko chociaż zero - jeden:)
hanys - Wto Cze 01, 2010 13:19
i oby Gornik zdobyl choc jeden punkt zeby już sraczki u niektórych nie było ;)
Tomko54 - Wto Cze 01, 2010 13:33
A ja myśle ,że wygramy i to dość wysoko... 1:3 obstawiam ;]
Timador - Wto Cze 01, 2010 14:14
GKS - Sandecja 0:2 :)
biker_ns - Wto Cze 01, 2010 14:39
Dla urozmaicenia typuje nic nie dający nam remis 1-1,a do tego żeby nam było bardziej gorzko Górnik przegra z Dolcanem.
hell_boy - Wto Cze 01, 2010 16:56
jakieś relacje oprocz tej z 1liga.com??
kls86 - Wto Cze 01, 2010 16:59
http://live.sportowefakty...tball_3217.html
bacin - Wto Cze 01, 2010 17:01
Dlaczego Kozioł? Znowu popełni głupi błąd i będzie strata bramki.
DNL - Wto Cze 01, 2010 17:02
bacin napisał/a: | Dlaczego Kozioł? |
Bo ma urodziny, cicho! ;)
kls86 - Wto Cze 01, 2010 17:20
"Sandecja mogła objąć prowadzenie! Bębenek w pełnym biegu wpadł z piłką w pole karne gospodarzy i wyłożył piłkę jak na tacy Kmiecikowi, ale ten będąc w doskonałej sytuacji strzeleckiej nie trafił w piłkę. "
Ten fragment relacji chyba najlepiej oddaje jak gra Kmiecik w Sandecji.
kuba_ns - Wto Cze 01, 2010 17:31
no niestety
biker_ns - Wto Cze 01, 2010 17:36
Cytat z relacji tekstowej:
(23') Kolejny już pojedynek Frohlich - Jano zakończony na korzyść tego pierwszego.
Niezłe:))
tomek_ns3 - Wto Cze 01, 2010 17:37
"Bębenek wrzucał na głowę Kmiecika, ten jednak nie trafia w piłkę."
Co on nadal robi na murawie?
Tomko54 - Wto Cze 01, 2010 17:54
Teraz wystarczy zmienić Kmiecika i powinniśmy wygrać ;]
qqq - Wto Cze 01, 2010 17:54
45minuta
GKS-Sandecja 0:0
Dolcan-Gornik 0:0
PO relacji na necie z meczu Sandecji i ogladaniu w TV meczu Gornika jestem pewny na 100% o tym, ze:
-Sandecja gra o awans, walczy, dominuje.
-Gornik gra istna padake, widać ze pojechali tylko po remis i raczej to osiągną
-Dolcan powinien spasc do II ligi bo to co prezentuje w tym meczu to czuje sie jakbym widzial druzyne A klasy.
Juz raczej mozna to powiedziec. Gornikowi gratulujemy Ekstraklasy.... niestety :|
x_cite - Wto Cze 01, 2010 18:07
tak Górnikowi można już gratulować awansu...a My jesteśmy sami sobie winni, że nie jestesmy tam gdzie teraz Górnik czyli na 2 miejscu - no cóż tego można było się spodziewać...a szkoda
Milosz_1910 - Wto Cze 01, 2010 18:14
Górnik zaczyna niestety bardzo grożnie atakowac:)...Moze akurat Dolcan z jakiejs kontry strzeli cos:)
qqq - Wto Cze 01, 2010 18:16
x_cite napisał/a: | tak Górnikowi można już gratulować awansu...a My jesteśmy sami sobie winni, że nie jestesmy tam gdzie teraz Górnik czyli na 2 miejscu - no cóż tego można było się spodziewać...a szkoda |
Dokladnie. Przez swoją glupote. Teraz powinniśmy byc na 2 miejscu i miec bezpieczna przewage nad rywalami i w sobote smietowac awans. Strata punkty z Wisła Płock, Wartą, Zniczem i Stalową wola ( jeszcze w tamtej rundzie ). Glupia strata punktow i tyle....
Bianconeri - Wto Cze 01, 2010 18:18
A znacie mędrcy jakąś drużynę, która "mądrze" pogubiła punkty??:D
Niedobrze się już robi od tego tłumaczenia wszystkiego "głupią" stratą punktów.
Stracili to stracili, piłka nożna to gra błędów, ktoś albo był lepszy w tym dniu, albo miał więcej szczęścia, albo motywacji albo czegoś innego, liczy się wynik i efekt końcowy.
Raffio - Wto Cze 01, 2010 18:20
Co ten Kmiecik na boisku robi to przechodzi ludzkie pojęcie
Już chyba z 5 raz nie trafił w piłkę przy strzale
misiokoda - Wto Cze 01, 2010 18:26
wreszcie mamy normalnego napastnika:)
krochmal - Wto Cze 01, 2010 18:33
Krótko - ja już wolę 38-letniego Banię niż pana Kmiecika.
K@KS - Wto Cze 01, 2010 18:36
Sandecja wyraźnie dominuje w Katowicach, tylko cud uratował GKS przed stratą bramki.
Fenomenalne uderzenie Niane z 20 metrów trafia w poprzeczkę bramki gospodarzy, prawdziwa bomba!!!
Szkoda, że nie wpadło Niane ;)
misiokoda - Wto Cze 01, 2010 18:40
o awansie nie ma już co myśleć. sami zawaliliśmy. mnie juz nie obchodzi czy Kmiecik sie rusza, potyka, zgrywa. on jest napastnikiem i ma zdobywać bramki. a tego nie potrafi!!!Kmiecik won!!!
Bianconeri - Wto Cze 01, 2010 18:44
1:0 dla nas - info telefonicznie :]
K@KS - Wto Cze 01, 2010 18:45
i brawo, 3 miejsce sobie zapewniamy
rudeboyz - Wto Cze 01, 2010 18:45
i 0-1 :)
x_cite - Wto Cze 01, 2010 18:46
i co z tego, że wygrywamy jak nic nam to nie daje:( nagle gramy jak z nut a od meczu z Widzewem totalna A-klasa
misiokoda - Wto Cze 01, 2010 18:46
Brawo!!! szkoda, że nie ma barażu, bo myslę, że z Arką byśmy sobie w nim poradzili:)
x_cite - Wto Cze 01, 2010 18:48
Bramka górali to udokumentowanie, ich znakomitej dzisiaj gry i posiadanej w ostatnich minutach wyraźnej przewagi.
Szkoda, że tego nie pokazywaliśmy w ostatnich 3 meczach...dziwny ten nagły powrót do formy i wygrywania.
misiokoda - Wto Cze 01, 2010 18:48
A tym co się pytaja co nam to daje ,to mówię ,żę sprawia to, iż jesteśmy 19 drużyną w Polsce!!!patrząc na to co było 3 lata temu to jest genialnie:)
AdoDC - Wto Cze 01, 2010 18:51
Bębenek :) Ważne żeby dowieźli te 3 punkty do konca !
Snoopi86 - Wto Cze 01, 2010 18:52
(89') Fantastyczna interwencja Kozioła, który wybronił w stuprocentowej sytuacji po strzale Dudzica. ...ostatnio calkiem niezle sie prezentuje
Raffio - Wto Cze 01, 2010 18:54
oj coś mi się wydaje że w sobotę na mecz przyjdzie max. 2000 osób
obym się mylił i stadion się zapełnił ;p
xhy - Wto Cze 01, 2010 18:57
czemu na 90 minut jest podane że gola strzelił Borovićanin a na innych portalach Bębenek ? to kto wkońcu strzelił ?
AdoDC - Wto Cze 01, 2010 18:59
hmm no właśnie kto? ;] Ciekawe po ile teraz będą bilety na Stilon ;D co wymyśli zarząd ;D
Bianconeri - Wto Cze 01, 2010 19:04
Odpowiedź masz tutaj:
http://www.sandecja.org/f...r=asc&start=315
w ostatnich postach
INDOR - Wto Cze 01, 2010 19:04
Wreszcie będzie spokój z wywodami o szansach i co zrobi Górnik w kolejnym meczu.
Piłkarzom należą się podziękowania za tak wysoką lokatę.A jak zwykle najwięcej będą lamentować i podniecać się Ci co raptem byli kilka razy na ul.Kilińskiego.
www.megachem.pl - Wto Cze 01, 2010 19:15
I nagle wygrali. Założę się, że ze Stilonem będziemy znowu oglądać pięknie grającą Sandecję- awans nam już nie grozi. Mam nadzieję, że podziękujemy piłkarzom za wspanialy sezon. Historyczny- najwyższa lokata w 100 letniej historii klubu. Żeby w przyszłym sezonie gra była równie porywająca, a działacze z władzami miejskimi zadbały o realną walkę o awans- stadion spełniający wymogi, wzmocnienia, sponsorów. A my zadbajmy o "żywiołowy i kulturalny" doping, jak to Pan Daniel zawsze prosi.
Teraz wszyscy będziemy się podniecać kto odejdzie, kto przyjdzie i gdzie nasi piłkarze pojadą na obóz- ja, jak ostatnio optuję za Hiszpanią.
wborzecki@gmail.com - Wto Cze 01, 2010 19:50
POPIERAM PRZEDMÓWCĘ HISZPANIA NA 100% :-DDD OOO LEEE !!!
Kilinskiego 47 - Wto Cze 01, 2010 20:24
No i pięknie, TRZECIE MIEJSCE na koniec sezonu jest nasze! Wielki sukces, wspaniały sezon, wielkie DZIĘKI dla wszystkich!
PS: jak was tak tu czytam to wydaje mi się, że mielibyście większą satysfakcję gdybyśmy uratowali się przed spadkiem w ostatniej kolejce w dramatycznych okolicznościach.
Szkoda, że macie tak krótką pamięć i nie chcecie docenić tego co macie - to jest zachowanie godne "kibiców sukcesu"!
Spójrzcie w tabelę i skonfrontujcie ją ze swoimi przedsezonowymi oczekiwaniami!
kls86 - Wto Cze 01, 2010 21:09
http://www.ultras.gr5.pl/...s.php?album=118
oprawa meczu była niezła :)
wacek - Wto Cze 01, 2010 21:39
GRATULACJE DLA SANDECJI ZA 3 MIEJSCE, A MIELIŚMY SIE TYLKO UTRZYMAĆ . OBY TAK DALEJ HAMBURG BĘDZIE ZAWSZE Z SANDECJA.
By3ekns - Wto Cze 01, 2010 21:49
"wujek" Wacek, będzie co w sobotę oblewać na weselu ;] i trzeba się cieszyć z tego co mamy, 1 liga,trzecia lokata, kto by się tego spodziewał kilka lat temu.
krzysiek186 - Wto Cze 01, 2010 21:57
Nas w Katowicach 5 osób.
Jeśli chodzi o mecz to pierwsze minuty to ataki GieKSy, nasi cofnięci. Potem jakoś obydwie strony już atakowały na przemian. Dużo emocji i sytuacji bramkowych było powodem niefrasobliwości obrońców obydwu drużyn i kiepskiej skuteczności napastników. W 1 połowie Urban pięknie uderzył z wolnego z dużej odległości, piłkę ledwo wybił bramkarz na róg.
W 2 połowie od ok 70 minuty nasi cisnęli. GieKSa zamknięta na swojej połowie. Niane huknął tak że się cała bramka zatrzęsła. Byliśmy ciut lepsi, w końcu bramka padła, ale poziom meczu to nie to co z ŁKSem. GieKSa słaba.
kuba_ns - Wto Cze 01, 2010 22:45
kurcze panowie jest cudownie celem było utrzymanie i zostało zrobione w 1000 % jestem dumny z naszej SANDECJI i oby to wszystko dalej szło w tym kierunku jak idzie i będzie cudownie
enterspace - Sro Cze 02, 2010 12:15
http://www.gieksa-tv.pl/b...-s%C4%85cz.html
gol Bębenka :] oby to nie był pożegnalny gol w barwach Sandecji :/
misiek_1984 - Sro Cze 02, 2010 16:35
Przyjemna dla oka akcja :)
|
|