|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja vs Stilon Gorzów Wielkopolski
arkoniusz - Sro Cze 02, 2010 15:36 Temat postu: Sandecja vs Stilon Gorzów Wielkopolski Sandecja Nowy Sącz - GKP Gorzów Wielkopolski, godz. 17:00, sędzia: Jarosław Chmiel (Warszawa).
misiek_1984 - Sro Cze 02, 2010 16:13
Mecz na luzie - może być ciekawie i sporo bramek :) Swoją drogą, już nie pamiętam kiedy Sandecja mogła zagrać w ostatniej kolejce u siebie właśnie taki mecz bez stawki. Dawno już mecz ostatniej kolejki nie przypadał w Nowym Sączu, a poza tym w ostatnich sezonach zawsze trzeba było walczyć o coś do ostatnich minut.
K@KS - Sro Cze 02, 2010 16:25
pogoda się zapowiada zajebista, mecz co prawda o nic, ale sama chęć podziękowania piłkarzom za sezon powinna przyciągnąć ludzi na stadion.
Licze na naprawde fajny mecz, kilka goli tak np. 3:1 dla Nas i radość po meczu.
No i frekwencje na poziomie powiedzmy 3000<
Frodo - Sro Cze 02, 2010 16:26
Wolałbym walczyc do ostatnich minut ale o awans. Mecz na luzie, typuje 3:1 dla Nas.
michal89w - Pią Cze 04, 2010 11:54
Mecz Sandecja - GKP odwołany
Z powodu niekorzystnych warunków atmosferycznych odwołany został zaplanowany na 5 czerwca mecz 34. kolejki I ligi Sandecja Nowy Sącz - GKP Gorzów Wielkopolski.
Nowa data spotkania ustalona będzie w późniejszym terminie.
źródło: PZPN, 90minut.pl
Kilinskiego 47 - Pią Cze 04, 2010 22:22
Ze źródeł "zbliżonych do pewnych":) dowiedziałem się, że mecz prawdopodobnie odbędzie się w NAJBLIŻSZĄ ŚRODĘ.
Sączersik - Sob Cze 05, 2010 17:11
Wiele przesłanek na to wskazuje. to jest 50% szans albo w środe albo w sobote. Ale nie sądze by chcieli przeciagać jeszcze tydzien lige.. BĘDZIE W ŚRODE. :)
GoToSleep - Sob Cze 05, 2010 17:37
jeżeli do środy sytuacja się ustabilizuje ;p
K@KS - Sob Cze 05, 2010 17:49
niech będzie tak jak dziś i gitara
kks ksc - Sob Cze 05, 2010 19:35
http://pogoda.onet.pl/1,823,38,miasto.html
czyli w środe mecz;D
radziufan - Nie Cze 06, 2010 10:00
kks ksc napisał/a: | http://pogoda.onet.pl/1,823,38,miasto.html
czyli w środe mecz;D |
fajnie ze zadecydowales, wyslij faks do pzpn i Gorzowa
kks ksc - Nie Cze 06, 2010 11:55
chodzi o to ze w srode pogoda bd ladna a do soboty nie bd czekac ;)
Raffio - Nie Cze 06, 2010 12:13
muszą zagrać najpóźniej w środę bo Wójtowicz z Dankiem lecą w czwartek do Ghany w poszukiwaniu zawodników (wcielają się w rolę skautów) ;P
saczers1910 - Nie Cze 06, 2010 12:37
Raffio, skąd taka informacja??
kamilyes - Nie Cze 06, 2010 12:44
taka wiadomość także obiła mnie się o uszy w bukmacherze
wawus1986 - Nie Cze 06, 2010 13:21
sobotni dziennik polski o tym pisal :) dlatego najlepszym terminem bedzie sroda godzina 17 :) zapowiada sie sliczna pogoda !!!
Raffio - Nie Cze 06, 2010 13:28
z Dziennika Polskiego
Sączersik - Nie Cze 06, 2010 18:49
Macie przecież na www.sandecja.com.pl jest zegar tam i odlicza nawet sekundy do meczu z GKP czyli mecz odbędzie sie napewno w ŚRODE o godzinie 17!!! To pewne
kksns - Nie Cze 06, 2010 18:59
Ghana jest jednym z finalistów MŚ, za przeproszeniem... ale gdzie nasz trenejro chce szukac tych zawodnikow? przeciez tam jest swieto narodowe (pilkarsko) i nie sadze, zeby ktokolwiek teraz tam zorganizowal jakis mecz... chyba gorszego terminu nie mogli wybrac...
lukas33 - Nie Cze 06, 2010 19:29
No nieco to dziwny termin na szukanie piłkarzy w Ghanie. Wiadomo, że trener nie jedzie tam po reprezentantów kraju ale watpie zeby były organizowane jakieś mecze w trakcie mistrzostw swiata. Chyba, że maja cos wcześniej nagranego.
major - Nie Cze 06, 2010 19:35
Kurde no do Ghany. Znając życie to znajdziemy 30 latka , z datą 1990 w metryce urodzenia, który kilka razy w życiu kopał piłkę, a kondycję i szybkość wyrobił sobie podczas uciekania przed lwami;) Nie no może trochę przesadzam, ale nie widzę takich łapanek i wątpię, żeby na tak spenetrowany rynek tak daleka podróż (i do tego w sezonie ogórkowym) była tego warta. A co do meczu to , że na oficjalnej jest data oznacza, że jest ona najbardziej prawdopodobna lecz nie pewna, nie było wszakże żadnego oficjalnego komunikatu.
internacionale - Nie Cze 06, 2010 19:47
Termin jest najbardziej prawdopodobny jednak nie do końca zatwierdzony jeszcze w PZPN. Od czwartku mają tam długi weekend.
Dziekan - Nie Cze 06, 2010 19:48
A nie przyszlo wam do glowy, ze byc moze maja juz nagranych pilkarzy ktorych umiejetnosci jada sprawdzwic na miejscu?
grubas_KKS - Pon Cze 07, 2010 07:18
Ja się założę że w takiej Ghanie to byle dzieci grające na bosaka w byle jakiej wiosce prezentują wyższy poziom w piłce nożnej niż nie jeden z Polski młody,który kopie w kadrze np. U-15. Na dzień dzisiejszy to nasza piłka nożna jest z 10 lat do tyłu za... murzynami.Widać w jakich klubach grają czołowi afrykańscy zawodnicy a gdzie są polskie grajki...
Ad@ś=) - Pon Cze 07, 2010 10:35
Mecz Sandecja Nowy Sącz - GKP Gorzów Wielkopolski 9 czerwca
Wydział Gier PZPN postanowił, że zaległy mecz ostatniej kolejki pomiędzy Sandecją Nowy Sącz a GKP Gorzów odbędzie się w najbliższą środę 9 czerwca.
Początek spotkania zaplanowano na godz. 17:00. Przypomnijmy, że w pierwotnym terminie, w sobotę 5 czerwca mecz nie mógł się odbyć ze względu na zalaną murawę stadionu.
źródło: GKP Gorzów Wielkopolski
luki1313pl - Pon Cze 07, 2010 11:00
żeby tylko kibice dopisali bo pasuje podziękować chłopakom za to 3 miejsce - najlepsze w historii
kksns - Pon Cze 07, 2010 11:05
noooo a moze byc niezly obciach jak w Strozach sie wiecej osob pojawi...
radziufan - Pon Cze 07, 2010 11:22
kksns napisał/a: | noooo a moze byc niezly obciach jak w Strozach sie wiecej osob pojawi... |
nie wiem czy się smiac czy płakać, ogarnij sie kolego skoro cos takiego Ci przyszło do głowy tzn że sam pewnie wsiądzesz w pks i wyjądujesz na wiosce
wszyscy na mecz, wszyscy do młyna i jazda z dopingiem !!!!!!
kksns - Pon Cze 07, 2010 20:40
czlowieku ile jadu w tych kilku Twoich slowach : ) wiem jak wyglada u nas frekwencja w srodowe mecze i tylko sie cieszyc, ze deszcz nie walnie bo i te 10 zl za bilet by nie pomoglo... jak bedzie 2000 ludzi to bedzie dobrze, normalny kibic ma taka mentalnosc, ze chociaz mecz jest o nic, to warto przyjsc i podziekowac swojej druzynie za caloksztalt i rozumiem Twoje podejscie ( Ty insynuujesz, ze postapie bardzo niewlasciwie i rusze na wioske i to hoho pekaesem, ja domniemam, ze jestes tym normalnym kibicem ) tyle, ze jak zycie pokazuje w NS jest jakies 1500 "wiernych kibicow" i tutaj nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... do zobaczenia w srode ( na K47... )
kuba_ns - Pon Cze 07, 2010 20:52
ale trzeba tez wziąść pod uwagę ze niektórzy przyjechali na ten mecz specjalnie np tak jak ja z Lublina ale niestety w poniedziałek trzeba było wracać i z środą lipa to już kurde drugi raz mi się to zdarzyło ostatnio flota
sns1910 - Pon Cze 07, 2010 22:17
kksns napisał/a: | ze jak zycie pokazuje w NS jest jakies 1500 "wiernych kibicow" i tutaj nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... do zobaczenia w srode ( na K47... ) |
Sam znam ponad 10 osób, które na mecze regularnie dojeżdżają z Krakowa i w tygodniu nie dają rady wpadać i myślę że takich osób jest naprawdę bardzo dużo. Co nie zmienia faktu, że te 1500 osób to kpina i lenistwo, ale tak jest prawie wszędzie, nawet w większości ekstraklasowych klubów.
VTR - Pon Cze 07, 2010 22:32
kuba_ns napisał/a: | ale trzeba tez wziąść pod uwagę ze niektórzy przyjechali na ten mecz specjalnie np tak jak ja z Lublina ale niestety w poniedziałek trzeba było wracać i z środą lipa to już kurde drugi raz mi się to zdarzyło ostatnio flota |
Takich osob jest wiele, m.in. ja liczylem ze wpadne na K47, no ale pogoda pokrzyzowala mi, jak i wiekszosci plany ;/
grubas_KKS - Wto Cze 08, 2010 09:38
Kto ma być to będzie,w dupie mam czy będzie tysiąc,dwa czy trzy.Skupmy się na tym by godziwie podziękować piłkarzom za cały sezon no i żeby każdy zdzierał gardło podczas meczu!Kiedyś Nas w młynie było 80osób a efekt był taki jak dziś ponad 200 osób,ale każdy wiedział po co jest w młynie i wkładał w doping całe serce,nie ważna ilość,liczy się jakość!! TAK ŻE KOMU ZALEŻY NA DOPINGU I DOBREJ ZABAWIE NIECH SIĘ POJAWI NA "F" - WIADOME !! POZDRÓWKA
Timador - Wto Cze 08, 2010 13:26
wszyscy na F !!! pokazcie ludzie ze nie tylko przed monitorem mozecie "dopingowac" jaka by nie byla pogoda stawiennictwo na K47 jest obowiazkowe dla kazdego kibica Sandecji , kogo nie bedzie to moze nazywac sie kibicem ale sukcesu !!!!!!!!! dozo
smoq222 - Wto Cze 08, 2010 22:08
mysle ze po meczu jekas biba na rynku ??
Raffio - Wto Cze 08, 2010 22:16
albo na stadionie ;P
kls86 - Sro Cze 09, 2010 19:00
Brawo za wygraną i dobre podsumowanie sezonu. Pewnie mógł być wyższy wynik, ale ważne że wygraliśmy i piłkarze mogą się rozjechać na zasłużone wakacje.
SWEET - Sro Cze 09, 2010 19:29
Brawo Sandecja!!! Zwyciestwo na koniec... Dziekuje za wspaniały sezon... :D
Raffio - Sro Cze 09, 2010 20:11
W związku z decyzją zarządu klubu sportowego MKS Sandecja Nowy Sącz, który zakazał swoim zawodnikom oraz sztabowi szkoleniowemu udzielania wywiadów oraz prowadzenia rozmów z redakcją serwisu sandecja.pl w naszym serwisie nie będziecie mogli przeczytać wypowiedzi oraz wywiadów z piłkarzami Sandecji po meczu z GKP.
W związku z tym piłkarze nie będą mogli, podzielić się swoimi emocjami ze swoimi kibicami za pośrednictwem najpopularniejszego i najchętniej odwiedzanego internetowego serwisu Sandecji Nowy Sącz.
źródło: sandecja.pl
Ale jaja czyżby sandecja.pl miała jakieś zwarcie z zarządem?
Sączersik - Sro Cze 09, 2010 20:16
To juz teraz to ten serwis zejdzie na " psy ". Kazdemu sprawia przyjemnosc czytać własnie wypowiedzi piłkarzy co czuja itp takie tam pierdoły. A tak to co lipa co będzie " bedziemy prowadzić relacje live z tego spotkania" i tyle bedzie juz tam.
Frodo - Sro Cze 09, 2010 20:23
2 pkt straty do Gornika. Zeby awansowac braklo 3 marnych punktow :(
Chociazby gdybysmy wygrali ze Stalowką, ale chociaz jeden remis i wygrana...
Brakło tak niewiele...
Ale i tak ten sezon jest najlepszy w historii :)
Bianconeri - Sro Cze 09, 2010 20:26
Nie do końca znam sprawę, bo się nie bardzo interesowałem, ale poszło chyba głównie o nie do końca sprawdzone informacje tam zamieszczane, np ostatnie transfery itp.
Takie niestety "uroki" prowadzenia serwisu nieoficjalnego...
Jest na forum kilka osób związanych z tym serwisem więc może się wypowiedzą, ale dyskusje w tym kierunku kontynuujmy może w odpowiednim temacie czyli http://www.sandecja.org/f...p?p=55737#55737 a ten pozostawmy i meczu ze GKP Stilon Gorzów.
A pewnie w niedługim czasie redaktorzy portali u GK siądą z zarządem klubu/trenerem, porozmawiają i wyjaśnią o co chodzi jak ludzie.
hanys - Sro Cze 09, 2010 20:50
Po tym meczu Kmiecik wbil sobie juz gwozdz do trumny, temu Panu dziekujemy za te az 3 bramki i niech sobie idzie nogi podstawiac gdzie indziej,
Momentami wydawalo mi sie ze Sandecji sie w ogole nie chcialo grac
i do kurwy nedzy dlaczego nie chcieliscie spiewac Andrzej Dorula;D
Fredo - Sro Cze 09, 2010 21:09
Brawo za wygraną,brawo za piękny sezon.To były wspaniałe chwilę szkoda tylko że straciliśmy kilka razy punkty ze spadkowiczami jak ze Stalówką,Wisłą Płock,z KSZO też szkoda straconych punktów.Ale dziękujemy za wszystko.
Myślę że w następnym sezonie będzie również dobrze i powalczymy znowu o Ekstraklasę.
PS:O co dokładnie chodziło z tym na trybunach "Franciszek Smuda" bo byłem na C i tam się wiele osób dziwiło czemu dokładnie Franek Smuda.:)
Bianconeri - Sro Cze 09, 2010 21:12
Żeby było wesoło, atmosfera piknikowo-wakacyjna to i się śmiesznotki ludziom uaktywniły :)
No dobra, oficjalna wersja to wsparcie po laniu 6:0 od Hiszpanów ;)
hanys - Sro Cze 09, 2010 21:13
bo mialo to leciec tak
Franciszek SMuda moze sie kiedys uda...;D
kam1l92 - Sro Cze 09, 2010 22:52
Przypieczętowanie udanego sezonu - relacja z meczu Sandecja - GKP Gorzów Wielkopolski
Sandecja po raz jedenasty wygrała na własnym obiekcie. Tym razem z kwitkiem z Nowego Sącza zostali odprawieni piłkarze z Gorzowa Wielkopolskiego. Środowym zwycięstwem podopieczni Dariusza Wójtowicza przypieczętowali swoją już pewną przed tym meczem trzecią lokatę w tabeli. Warto wspomnieć, że jest to jak do tej pory najlepszy sezon w wykonaniu aż stu letniej ekipy ze stolicy Sądecczyzny.
Środowy mecz był znakomitym zakończeniem bardzo udanego sezonu Sandecji w pierwszej lidze
. Poprzednie dwie jej przygody na zapleczu ekstraklasy
kończyły się zaledwie po jednym roku zmagań. Przed rozpoczęciem rozgrywek podopieczni Dariusza Wójtowicza typowani byli jako głowni kandydaci do spadku, bez większych szans w starciu z innymi drużynami tej ligi. Jednak rzeczywistość okazała się zupełnie inna. "Bianconeri" niemal do końca walczyli o historyczny awans i stali się największą rewelacją tegorocznych rozgrywek na zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej w kraju.
Środowe spotkanie sądecka ekipa rozpoczęła od zdecydowanych ataków na bramkę gości. Mimo przewagi przez dłuższą część pierwszej połowy gracze Sandecji nie zdołali zdobyć bramki. Na szczęście dla "Bianconeri" ta sztuka nie udała się także gorzowianom mimo kilku dogodnych sytuacji.
Na drugą połowę podopieczni Dariusza Wójtowicza wybiegli z jedną zmianą w stosunku do podstawowej jedenastki. Mateusza Brozia zastąpił Sebastian Szczepański.
Drugą część spotkania śmielej rozpoczęła Sandecja, ale to goście już w 49. minucie mogli objąć prowadzenie. Wtedy to fatalnie zachował się golkiper nowosądeczan Marek
Kozioł, który niemal sam wbił sobie gola. Jednak ta sytuacja najwyraźniej podziałała motywująco na gospodarzy, ponieważ już 6 minut później zdobyli oni pierwszą bramkę. Wtedy to fenomenalnym strzałem zza pola karnego popisał się Maciej Bębenek, nie dając najmniejszych szans Sławomirowi Janickiemu. Po zdobytym golu Sandecja poszła za ciosem i już w 65. minucie podwyższyła rezultat na 2:0, kiedy to ładnym strzałem popisał się Michał Jonczyk, wykańczając składną akcję "Bianconeri".
Pewnie prowadząc gospodarze nadal atakowali co zemściło się w 70. minucie. Wtedy to gracze z Gorzowa wyprowadzili kontrę, którą wykończył Mateusz Piątkowski strzałem zza pola karnego. Piłka nie wydawała się być trudna jednak znów niezbyt dobrze zachował się golkiper nowosądeczan i goście mogli się cieszyć z jedynej jak się okazało bramki
w tym spotkaniu.
Warto wspomnieć o kolejnym dobrym meczu defensora Sandecji - Niane, który popisał się kilkoma dobrymi interwencjami. Na uwagę zasługuje także fakt debiutu dwóch zawodników: Sebastiana Szczepanika i Fabiana Fałowskiego. Pierwszy z nich pokazał się z dość dobrej strony i zanotował przyzwoity występ, natomiast tego samego nie można powiedzieć o drugim debiutancie, którego jedyną "sytuacją" w tym meczu
było "zdobycie" żółtej kartki.
Sandecja Nowy Sącz - GKP Gorzów Wlkp. 2:1 (0:0)
1:0 - Bębenek 55'
2:0 - Jonczyk 65'
2:1 - Piątkowski 70'
Składy:
Sandecja: Kozioł - Makuch, Berliński, Bębenek, Borovicanin, Gawęcki, Hlousek (59' Jonczyk), Stefanik, Broź (46' Szczepański), Kmiecik (71' Fałowski), Niane.
GKP: Janicki - Kaczmarczyk, Jakosz, Grocholski, Andruszczak, Białożyt (56' Janusiński), Łuszkiewicz, Piątkowski, Wan, Drozdowicz, Ilków-Gołąb.
Żółte kartki: Fałowski (Sandecja) oraz Ilków-Gołąb (GKP).
Sędzia: Jarosław Chmiel (Warszawa).
Widzów: 1500.
Źródło: http://www.sportowefakty....zu-sandecja-gk/
W najbliższym czasie pojawią się rozmowy z Niane i Jano.
polak_ns - Sro Cze 09, 2010 22:56
Fabian chyba nie na swojej pozycji to dlatego słabiutko :D
Frodo - Czw Cze 10, 2010 00:40
http://www.sportowefakty....zu-sandecja-gk/
Hahahha jak dla mnie to widzów było minimum 3500...
Grzesiek_91 - Czw Cze 10, 2010 07:24
Frodo napisał/a: | http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/06/09/przypieczetowanie-udanego-sezonu-relacja-z-meczu-sandecja-gk/
Hahahha jak dla mnie to widzów było minimum 3500... |
Haha, jak krzesełek jest niecałe 3000 a było dużo wolnych miejsc, gdzie widziałeś te 3500?
kksns - Czw Cze 10, 2010 15:11
dokladnie tak, 2000 to maks i tyle w temacie... trybuna F nie liczac paru setek w mlynie praktycznie pusta, odpukac jakby nam nie szlo w przyszlym sezonie to trzeba sie przyzwyczaic do 1500-2500 frekwencji
ViruS - Czw Cze 10, 2010 15:20
Proszę bardzo! http://www.1liga.info.pl/...dzialy&nazwa=27
Macie tutaj średnią kibiców na meczach. Sandecja 6 miejsce.
kksns - Czw Cze 10, 2010 17:01
fajne fajne, tylko, ze 64500 / 17 nie jest ponad 4000 tylko 3794 tak samo Gornikowi Zabrze srednia na mecz wyszla o ponad 600 wyzsza niz wynika to z dzielenia, nie wiem jak ktos to dzielil :D
adamo12 - Czw Cze 10, 2010 21:14
dziekujemy za caly sezon
|
|