|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Mecz juniorów młodszych Sandecji
Sączersik - Nie Cze 20, 2010 22:16 Temat postu: Mecz juniorów młodszych Sandecji Czy będzie jakis doping w czwartek dla młodych piłkarzy ?? Fajnie by było. Załozyłem temat bo pewnie wiekszośc osób chciała by sie tego dowiedziec. Czekamy na jakies decyzje..
( hehe taki szczegół zauwazyłem ze tutaj chyba czas nie jest przestawiony czy coś )
Raffio - Nie Cze 20, 2010 22:17
a gdzie jest ten mecz i o której??
Sączersik - Nie Cze 20, 2010 22:17
czwartek ten najbliższy na kilińskiego na głownym o 17
GoToSleep - Nie Cze 20, 2010 22:18
Cytat: | Jutro odbędą sie pierwsze mecze ćwierćfinałowe MP U-17 - rewanże w czwartek 24 czerwca.
Podaję pełny zestaw par:
(1) Sparta Prudnik - Sandecja Nowy Sącz
(2) Lider Włocławek - SMS Łódź
(3) KP Police - Zagłębie Lubin
(4) Lech Poznań (MP 2009) - Korona Kielce
(5) Hetman Zamość - UKP Zielona Góra
(6) Olimpia Elbląg - Legia Warszawa (WMP 2009)
(7) Arka Gdynia - Gwarek Zabrze
(8) Stal Mielec - Jagiellonia Białystok
Półfinały - mecze 28 czerwca i 1 lipca (ew. Sandecja ze zwycięzcą pary (2)).
Turniej finałowy w Łodzi w dniach 7-11 lipca. |
Raffio - Nie Cze 20, 2010 22:22
dzięki
pasowałoby poprowadzić doping w końcu to o Mistrzostwo Polski ;P
qqq - Nie Cze 20, 2010 23:14
wstep wolny? czy placi sie cos za bilet? I jeszcze mam pytanko co z Falowskim i Szczepanskim? CHlopaki zagraja ?
GoToSleep - Pon Cze 21, 2010 12:05
Cytat: | SANDECJA: Jacenik - Baran, Młynarczyk, Kulpa, Słaby - Leśniak, Zawislan, Wilk, Szeliga - Szczepański, Fałowski (65 Lupa). |
to jest sklad z poprzedniego meczu wiec jest szansa ze zagraja
Sączersik - Pon Cze 21, 2010 13:54
Nie wiem własnie jak sprawa z biletami raczej powinien być przecież wstep wolny...... Ale własnie chodzi czy będzie doping czy nie. Bo ja tak czy tak ide poogladać. to może być wielki sukces....
damian-ns- - Pon Cze 21, 2010 17:10
No ja też wpadnę zobaczyć jak nasi młodzi grają zwłaszcza że jest tam w składzie 2 moich kolegów
Ale co z biletami??
krystek1112 - Pon Cze 21, 2010 17:44
wstęp chyba wolny ale musimy wspomóż chłopaków bo to może być wielki sukces
grubas_KKS - Pon Cze 21, 2010 18:26
Bilety po 500zł... weźcie się ogarnijcie,jak już by na taki mecz chcieli sprzedawać bilety to już całkiem popierdzieliło by ich w tym zarządzie do końca!
Sączersik - Pon Cze 21, 2010 19:45
Ja ten temat zakładałem by sie dowiedziec czy osoby odpowiedzialne za doping będa go organizowac czy coś. A nie żeby sie kłocic o bilety których nie będzie. Kiedys grali na Starcie i nie bło......
Sączersik - Sro Cze 23, 2010 21:09
Czyli rozumiem że dopingu nie bedzie jutro ?? Ja rozumiem jesli nie będzie tylko sie poprostu pytam. i jeszcze w koncu jak myslicie wstep bedzie cąłkiem wolny czy gdzies za 3-5 zł ??
krzysiek186 - Sro Cze 23, 2010 21:25
Sączersik napisał/a: | Czyli rozumiem że dopingu nie bedzie jutro ?? Ja rozumiem jesli nie będzie tylko sie poprostu pytam. i jeszcze w koncu jak myslicie wstep bedzie cąłkiem wolny czy gdzies za 3-5 zł ?? |
Powiedz ile masz lat to ci odpiszę.
Bianconeri - Sro Cze 23, 2010 21:28
Wstęp jest wolny, a czy jak "Staszek i Józek" nie przyjdą dopingować bo np są w pracy w tym czasie itp to czy ktoś broni "Albercikowi i Zygmuntowi" iść i dopingować jeśli tylko ma czas i ochotę ?
Ludzie myślcie, to nie boli ...
style - Sro Cze 23, 2010 21:30
Tel. +48 18 442 18 04 to jest numer telefonu do sekretariatu, weź ku*** łaskawie telefon wykręc numer i sie zapytaj.
(o bilety)
Mileniak - Sro Cze 23, 2010 21:53
Bianconeri napisał/a: | Wstęp jest wolny, a czy jak "Staszek i Józek" nie przyjdą dopingować bo np są w pracy w tym czasie itp to czy ktoś broni "Albercikowi i Zygmuntowi" iść i dopingować jeśli tylko ma czas i ochotę ?
Ludzie myślcie, to nie boli ... |
A jak Tyberiusz i Marysia od Zbysia pracują, ale dadzą radę się urwać, to mogą przyjść? :D
Bianconeri - Sro Cze 23, 2010 21:56
No ba! i niech jeszcze po drodze wstąpią po Hermenegildę i Świętopełka.
Mileniak - Sro Cze 23, 2010 22:03
OK. Przekażę to info jeszcze Oktawianowi i Gryzeldzie!
grubas_KKS - Czw Cze 24, 2010 11:20
My jesteśmy chyba najlepszą w Polsce "ekipą" szydery :D:D:D Ale grube imiona się przewinęły haha
damian-ns- - Czw Cze 24, 2010 14:52
Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś wątpliwości co do biletów.
W dniu dzisiejszym o godzinie 17 (wstęp wolny) na stadionie przy ul. Kilińskiego 47 w Nowym Sączy juniorzy Sandecji prowadzenie przez trenera Janusza Świerada rozegrają rewanżowe spotkanie 1/8 finały młodzieżowych Mistrzostw Polski U-17 z zespołem Sparty Prudnik.
W pierwszym spotkaniu rozegranym 20 czerwca w Prudniku nasi młodzi piłkarze pokonali rywali 4:3, bramki dla Sandecji zdobyli Leśniak, Słaby, Szczepański oraz Wilk.
W wypadku zwycięstwa, na które wszyscy liczymy, zespół Sandecji spotka się w dwumeczu 28 czerwca i 1 lipca ze zwycięzcą pary Lider Włocławek - SMS Łódź. Finał rozgrywek odbędzie się w dniach 7-11 lipca w Łodzi.
Naszym młodym piłkarzom życzymy powodzenia.
kksns - Czw Cze 24, 2010 18:12
do przerwy 2 : 0 dla naszych
michal89w - Czw Cze 24, 2010 18:45
Teraz 3:1 dla nas
Bianconeri - Czw Cze 24, 2010 19:30
Obiekt wojskowy, tu nie wolno robić zdjęć :))
KMWTW;)
Brawo młodzi, oby w ćwierćfinale równie zagrać dobrze i skutecznie(j).
damian-ns- - Czw Cze 24, 2010 21:40
Gdzie pierwszy mecz 1/4 finału. U siebie czy na wyjeździe??
dawidocx - Czw Cze 24, 2010 22:34
pierwszy mecz na Wyjeździe z SMS Lódz,
qqq - Pią Cze 25, 2010 00:04
bedzie ciezko .... w koncu to sms
DeDe - Pią Cze 25, 2010 09:02
a turniej finałowy zaplanowano w Łodzi...
grubas_KKS - Pią Cze 25, 2010 11:10
Ciężko im będzie wygrać z tym SMS-em.Szkoda że Ci młodzi piłkarze są pod ciągłą presją ...swojego trenerka,który z pedagogiką nie ma nic wspólnego.Tak to myślę że spokojnie wygrali by wyżej.Cieszy fakt,że w tej drużynie jest kilku młodych dobrze zapowiadających się piłkarzy.Ale... jak dla mnie najlepiej jak by mieli możliwość dalszego rozwoju za granicą... bo ta polska myśl szkoleniowa tylko niszczy młodych zdolnych!
radziufan - Pią Cze 25, 2010 14:30
grubas_KKS napisał/a: | Ciężko im będzie wygrać z tym SMS-em.Szkoda że Ci młodzi piłkarze są pod ciągłą presją ...swojego trenerka,który z pedagogiką nie ma nic wspólnego. |
dobrze podsumowal to jeden z starszych kibicow wczporaj na meczu "zapomniał wół jak cielęciem był"....sam Świerad setki marnował niemiłosiernie a teraz bure taką chłopakom robi za każde niedokładne zagranie...
krystek1112 - Pią Cze 25, 2010 15:29
Świerad krzyczał na Szeligę za złe zagranie a jak Fałowski marnował setki było dobrze!!Wedlug mnie dobr mecz zagral Mateusz Wilk byl jednym z najlepszych na boisku jak i Slaby,Szeliga,Szczepanski,Zawislan i Mlynarczyk Falowski zawoid na calej lini na 5 setek ztrzelil 1 troche za malo jak na kadrowicza
qqq - Pią Cze 25, 2010 16:20
@UP
Uzywaj znaków interpunkcyjnych, bo tego czytać sie nie da !!! Co do meczu to Szczepański i Wilk byli najlepsi. Co do Fałowskiego to widać było, że ma problemy z kolanem i nie jest w pelni zdrowia. Mieł 5 sytuacji i wykorzystał 1, ale przynajmniej trafił :)
ERNESTO - Pią Cze 25, 2010 18:05
radziufan napisał/a: | dobrze podsumowal to jeden z starszych kibicow wczporaj na meczu "zapomniał wół jak cielęciem był"....sam Świerad setki marnował niemiłosiernie a teraz bure taką chłopakom robi za każde niedokładne zagranie... |
Chyba taka rola trenera ? Czy mial powiedziec - o, super .. ja tez tak kiedys marnowalem setki ...
;)
radziufan - Sob Cze 26, 2010 08:42
ERNESTO krytykowac mozna ale nie w taki sposob, takie moje skromne pedagogiczne zdanie;)
grubas_KKS - Sob Cze 26, 2010 10:22
Moim zdaniem też... Jakoś sobie nie wyobrażam żeby w Anglii czy w Hiszpanii,trenerzy grup młodzieżowych tak darli mordę jak Świerad... Chyba jakoś potrafią w cywilizowany sposób "rozmawiać" ze swoimi dzieciakami.Dzięki czemu nie muszą grać i trenować ciągle pod presją... swojego trenera.Krzykiem i wyzywaniem swoich piłkarzy przez swojego trenera raczej nic się nie osiągnie... Nie daj Bóg jak przegrają z tym SMS Łódź to dzieciaki przeżyją jakąś traumę chyba.
arkoniusz - Sob Cze 26, 2010 10:26
ERNESTO napisał/a: |
Chyba taka rola trenera ? Czy mial powiedziec - o, super .. ja tez tak kiedys marnowalem setki ...
;) |
Chciał bym to usłyszeć ;P
Ale tak na serio, to każdy trener krzyczy, przejdzcie się na mecz tramkarzy starszych i posłychajcie Pawlika, ten dopiero się drze. Takie darcie czasami jest dobra a czasmi nie, ale cóz ważne jest zwycięstwo.
Bianconeri - Sob Cze 26, 2010 10:59
My patrzymy z boku to się wydaje trochę dziwne, zgadzam się, ale to trener najlepiej ich zna, ma z nimi najlepszy i najdłuższy kontakt i to on najlepiej wie kiedy i którego trzeba 'zjebać jak bura suke':D żeby coś do niego trafiło i się ruszył i wziął za siebie i słuchał rad trenera, a z kolei kiedy i kogo trzeba 'przytulić i zagłaskać' i żeby się wypłakał trenerowi do rękawa jak potrzeba ...
Pamiętajcie, że to są młode, krnąbrne chłopaki z szalejącymi hormonami :) więc bym nie dramatyzował zbytnio :)
golden - Nie Cze 27, 2010 08:05
Warto wspomnieć wspaniały sukces juniorów młodszych Sandecji:)) wygrali Małopolską Ligę Juniorów Mlodszych (przed takimi firmami jak Cracovia, Wisla, czy Hutnik Kraków) swietna postawa takich zawodnikow jak Szeliga,Slaby,Zawilan,Wilk,Co dostali w zamian Maly pucharek ???...Zenada panie prezesie gdzie sprzent dla mlodzierzy...dresy,korki,itd
radziufan - Nie Cze 27, 2010 08:07
sprzeNtu nie ma i nie bedzie..bieda w klubie!:)
hanys - Nie Cze 27, 2010 08:09
może dlatego nie ma sprzentu bo nie ma młodzierzy
Bianconeri - Sro Cze 30, 2010 12:04
Jutro o 17 na naszym stadionie chłopaki powalczą o finał w UKS SMS Łódź, w pierwszym meczu w Łodzi nieznacznie przegrali 1:0.
Warto przyjść i podopingować chłopaków.
szymon_YG - Czw Lip 01, 2010 12:10
przypominam, że widzimy się o 17 na sektorze ;)
grubas_KKS - Czw Lip 01, 2010 12:24
Ruszcie wszyscy dupska na ten mecz i wszyscy na F ! Przy odpowiedniej liczbie osób można by dopingiem wspomóc młodzików !
kolafy - Czw Lip 01, 2010 14:41
AMEN!!!!!!!!
qqq - Czw Lip 01, 2010 20:38
Nasi przegrali 1:2 niestety. Mecz był ładny dla oka... szkoda niewykorzystanych sytuacji. BRAWA DLA CHLOPAKOW za WALKA do konca.
|
|