Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja w malopolskatv.pl
hajduk1 - Nie Lip 04, 2010 19:49 Temat postu: Sandecja w malopolskatv.plZ tego co się orientuje, to na 90% w środę będzię robiona transmisja w internecie z naszego sparingu z zabrzem. Strona która to organizuje: www.malopolskatv.plsyfon12 - Sro Lip 14, 2010 18:40 Moze retransmisja ? :)hajduk1 - Sro Lip 28, 2010 21:36 transmisja z sobotniego meczu z ruchem bedzie na tej stronie http://www.xn--maopolska-...a-ruch-chorzow/Bioły_NS - Sob Lip 31, 2010 16:46 jak tu ogladac ten mecz?arkoniusz - Sob Lip 31, 2010 16:54 podpisuje sie do pytania kolegi ^^^SWEET - Sob Lip 31, 2010 16:59
Transmisja meczu...Bioły_NS - Sob Lip 31, 2010 17:01 dziękuje bardzo ;)Woojtek - Sob Lip 31, 2010 17:04 pełne trybuny, gwiazdy na boisku ; )
ze składu Ruchu może jednego kojarzemordus89 - Sob Lip 31, 2010 17:06 kurde mi wyskakuje jakiś błądBioły_NS - Sob Lip 31, 2010 17:06 jakość rewelacyjna zbyt nie jest ale da sie oglądac jesli nie mozna byc na stadionie ;]Plemnik - Sob Lip 31, 2010 17:19 He pod ekranem piszą że 100 osób ..Plemnik - Sob Lip 31, 2010 17:20 Hmm już 111 ...Bianconeri - Sob Lip 31, 2010 17:20 Ale to widzów na ich stronie a nie na stadionie ...
Ale komentatora mają niezłego, ma chłop fantazję :))syfon12 - Sob Lip 31, 2010 17:21 No 100 osob online oglada. Jakosc jest jaka jest ale takie sa uroki stremingu.
Na transmisje z ligi chyba nie ma szans. Nie wiem jak tam sytuacja z prawami do transmisji. A powiedzcie mi czy trudno jest uzyskac akredytacje na mecze Sandecji. Chodzi o nagrywanie meczu z miejsc za bramkami.Bioły_NS - Sob Lip 31, 2010 17:29 jak dla mnie to teraz już tego sie nie da praktycznie oglądać ;) może tylko u mnie tak jest;]Woojtek - Sob Lip 31, 2010 17:31 Ludzi mniej niż za dawnych czasów na 3 lidze :)SKARHEAD - Sob Lip 31, 2010 17:32 si, komentator ma nieziemska, fantazje...
na 100-lecie - mecz na necie !
ale mysle ze 100-lecie to sobie usczynimy w tym roku na naszym obiekcie
przy pelnych trybunach, proponuje wtedy rzoplakatowac miasto - wlasnymi plakatami(podczas jakiegos ligowego meczu), ze SK Sandecja zaprasza na obchody 100-lecia podczas meczu yyyy, mozna wtedy pomyslec i o racach itparkoniusz - Sob Lip 31, 2010 17:35 Ale te nowe głosniki wydają sie byc dobre ;)SKARHEAD - Sob Lip 31, 2010 17:40 wie ktos moze, co za persona została nowym spikerem ?arkoniusz - Sob Lip 31, 2010 17:44 Nie wiem, ale troche wkurzajace że co akcje się odzywa i komentuje ;/syfon12 - Sob Lip 31, 2010 17:53 W Starym Sączu burza. Widze Was omija:)nunek87 - Sob Lip 31, 2010 18:00 a co jest na transparencie na F ?kls86 - Sob Lip 31, 2010 18:02 "Trenuj ciężko Wygrywaj łatwo"Bianconeri - Sob Lip 31, 2010 18:37 He tylko trans wisi ... od meczu juniorów w MP :))SKARHEAD - Sob Lip 31, 2010 18:53
Bianconeri napisał/a:
He tylko trans wisi ... od meczu juniorów w MP :))
z jednej strony moze to swiadczyc, o braku zaineresowania meczem, slusznie ze on dalej wisi....
bianco pomysls cos nad "prawdziwymi" obchodami 100-lecia kibiców, nad plakatami itp itd, podczas meczu ligowego....
mysle ze mobilizacja z "naszej strony" kibiców bedzie duzaaaaa, co moze poswiadczyc dzisiejszy bojkot.....
Dalej bede sie upieral przy wiekszej mobilizacji meczow wyjazdowych, u mnie na osiedlu juz zaczynaja pytac o Radzionkow :)internacionale - Sob Lip 31, 2010 21:11 Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych.misns - Sob Lip 31, 2010 21:13
Cytat:
Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych.
Mam nadzieje ze masz na tyle dobre dojscia ze byles/bedziesz w stanie wytlumaczyc prawdziwa przyczene takiego stanu...internacionale - Sob Lip 31, 2010 21:23
misns napisał/a:
Cytat:
Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych.
Mam nadzieje ze masz na tyle dobre dojscia ze byles/bedziesz w stanie wytlumaczyc prawdziwa przyczene takiego stanu...
Oczywiście że to uczynię w poniedziałek przed wyjazdem piłkarzy do Gorzowa. Chciałem porozmawiać z trenerem już dzisiaj tuż po konferencji, ale niestety była długo kolejka dziennikarzy.misns - Sob Lip 31, 2010 21:45 No i o to chodzi drogi Prezesie :-),sroda kolo 19 bedziemy swietowac pierwsze trzy punkty w tym sezonie,w co gleboko wierze :-)ERNESTO - Sob Lip 31, 2010 22:07 Ot, polityka zarzadu. W ub. sezonie zagralismy juz z wielkimi zespolami, to poniekad zaspokoilo glod pilki jaki moglismy miec przez lata. W tzw. miedzyczasie z ekip z wyzszej polki gralismy sparingi z:
`98 LKS Lodz (bodajze 10 pln)
`00 GKS Katowice (bilet w GK/DP albo 10pln)
`02 Wisla Krakow (bodajze 10 pln)
`03 lub `04 Wisla Plock (bodajze 10 pln)
rozegralismy tez mecze PP
`01 Zaglebie Lubin (10 pln)
`07 Sandecja II - Legia Warszawa (bodajze 15 pln)
Na kazdym z powyzszych bylo co najmnej 2000 (na LKSie bylo ok. 1500 ludzi, ale tylko jedna trybuna byla czynna + mecz odbywal sie w niedziele o 11:00). Wszystkie te mecze odbywaly sie przy wielkim glodzie wielkiej pilki w N. Saczu. W ub. sezonie goscilismy byłe ekstraklasowe zespoly jak Górnik, Widzew, ŁKS, Pogoń, GKS Katowice, Wisła Płock ... oraz z krotszym stazem: KSZO i Górnik Łęczna (z ktorymi potykalismy sie tez w nizszej klasie rozgrywkowej).
- Wspolczuje tym co musieli zaplacic 25 pln za to, zeby zobaczyc Ruch z Mlodej Ekstraklasy.
- Zaluje, ze z naszego swieta, ktore mozna bylo zorganizowac wspolnie, hucznie, z dobra zabawa - niekoniecznie na tym zarabiajac, zrobil sie sparing z podrzedna druzyna (bo nikt mi nie powie, ze rezerwy Ruchu nia nie sa)
- Poniekad ciesze sie, ze to wyszlo jak wyszlo. Jest to taki maly pstryczek w nos dla zarzadu - nie tylko za probe zarobienia na sparingu, ale takze za niedotrzymanie umowy dotyczacej biletow na mecze w poprzedniej rundzie. Mam nadzieje, ze wyciagna z tego wnioski na przyszlosc. Swoja droga teraz w ramach przeprosin dla tych co spodziewali sie pierwszej druzyny Ruchu, powinni dac tym 500 osobom obecnym na meczu darmowe wejsciowki na kolejne spotkanie w NS.
Jesli ktos z zarzadu to czyta, nastepnym razem jak chcecie zrobic cos dla kibicow, to zaproscie zaprzyjazniona ekipe z ekstraklasy, gwarantuje, ze Cracovia, Korona i Polonia zapewnia Wam wieksza frekwencje. Warunek ? Rozsadniejsza cena biletu ...misns - Sob Lip 31, 2010 22:11 Ernesto pieknie to podsumowales :)
Ja chcialbym sie tylko dowiedziec na ile ta cena byla inicjatywa zarzadu klubu a na ile presja z urzedu miasta...internacionale - Nie Sie 01, 2010 10:38
Katalonczyk11 - Nie Sie 01, 2010 10:45 Nie wiem jak wam ale mi bardzo szkoda trenera Wójtowicza naprawdę odwala kawał dobrej roboty. Może jakiś oficjalny komunikat w tej kwestii by poszedł ?kosiarz - Nie Sie 01, 2010 11:06 Troszkę wyszło na moje z tym oficjalnym komunikatem Stowarzysznia ;).
Współpraca tak, rozstawianie po kątach nie. Panowie z zarządu czy miasta są przyzwyczajeni do wydawania poleceń, mają swoje firmy czy są wysoko postawionymi urzednikami, trzeba troszkę nieraz przyhamowac ich przyzwyczajenia w stosunku do niezależnych osób jakimi są kibice.
Widać tutaj, że trener poświeca sie wyłącznie zespołowi, zostawiając sprawy oragnizacyjne innym i dobrze.
Dlatego ok, że Prezes SKS chce go jutro powiadomić o zaistniałej sytuacji.
Co do samego meczu, wyszło tak jak miało wyjść. Nawet nieoficjalne stanowisko odniosło pożądany efekt.
Co do meczów ligowych jestem spokojny, że będziemy 12 a nawet 13 zawodnikiem ;).ERNESTO - Nie Sie 01, 2010 13:51
kosiarz napisał/a:
Co do meczów ligowych jestem spokojny, że będziemy 12 a nawet 13 zawodnikiem ;).
Sugerujesz, ze sedzia bedzie z nami ? ;)matys5392 - Nie Sie 01, 2010 13:58 Szkoda trenera Wójtowicza bo tak jak już wcześniej pisaliście widać że facet wkłada całe serce w swoją robotę w Sandecji.A wracając jeszcze do prezentacji drużyny to prezes chyba powinien już przeczuwać że coś z tym meczem z Ruchem może być nie tak,gdy kibice zaczęli gwizdać jak prowadzący zapraszał na stadion.Gdy przedstawiał sztab szkoleniowy i zatrzymał się na nazwisku Danek również można było usłyszeć gwizdy.Zobaczymy czy prezes i reszta zarządu wezmą sobie coś do serca z wczorajszego dnia.kosiarz - Nie Sie 01, 2010 15:20
ERNESTO napisał/a:
kosiarz napisał/a:
Co do meczów ligowych jestem spokojny, że będziemy 12 a nawet 13 zawodnikiem ;).
Sugerujesz, ze sedzia bedzie z nami ? ;)
Oby ;).
Niektórzy zapewne zauwazyli, że "presja dopingowa stadionu" na sędziów też jest bardzo ważna i niejednokrotnie pomogła naszej drużynie w wywalczeniu lepszego rezultatu. ;)kindzioreek - Nie Sie 01, 2010 15:44 Te "szydercze śmiechy", o których mówi trener Wójtowicz (jeżeli chodzi o te z sektora F) spowodowane były tym, że sędziemu liniowemu złamała się chorągiewka. :) Jedyna "atrakcja" dla kibiców na tym meczu. :]Sączersi - Nie Sie 01, 2010 17:32 O tak to była chyba jedyna ''atrakcja'' na tym meczu. Potem jeszcze jakiś pan podał sędziemu parasol, ale niestety sędzia odmówił;). Szkoda :].matys5392 - Nie Sie 01, 2010 18:27 Mnie nie spodobała się jeszcze jedna sytuacja związana z prezentacją.I pomijam już ,,Rynek w Krakowie" :) Chodzi o to że ani słowa nie było o kimś takim jak PIOTR BANIA.Za to co ten piłkarz zrobił dla Sandecji,z okazji stulecia klubu i zakończenia przez niego kariery można było chociaż raz wymienić jego nazwisko.Raffio - Nie Sie 01, 2010 22:04 ale podobno jest on w sztabie szkoleniowym i o tym też ani słowaszczur1910 - Nie Sie 01, 2010 23:44 No właśnie całą akcje na sektorze F rozkręciło tam 4 gości:)
Śmiali się całą drugą połowe z sędziego '' Rexona '':p
I z nowego ''znakomitego'' spikera:D
I to z piłkarzy napewno nie bo ja właśnie byłem z nimi:)biker_ns - Pon Sie 02, 2010 07:18
matys5392 napisał/a:
Mnie nie spodobała się jeszcze jedna sytuacja związana z prezentacją.I pomijam już ,,Rynek w Krakowie" :) Chodzi o to że ani słowa nie było o kimś takim jak PIOTR BANIA.Za to co ten piłkarz zrobił dla Sandecji,z okazji stulecia klubu i zakończenia przez niego kariery można było chociaż raz wymienić jego nazwisko.
Wyjąłeś mi to z ust,też się zastanawiałem i nie mogłem tego zrozumieć.MARCO - Pon Sie 02, 2010 09:06 Baniowy akurat w czasie prezentacji był w drodze do Ostrowca podglądać Flote , ale w sumie mogli cos o nim wspomnieć podczas tej imprezySączerS - Pon Sie 02, 2010 11:53 Bania ponoć został trenerem II zespołuKS Limanovia - Nie Wrz 12, 2010 22:52 Wierni fani Sandecji jak i ich rezerw!!
Glosujcie na malopolska.tv na mecz Sandecja II- Limanovia by można bylo ich oglądać na żywo!!
Macie tysiące fanów więc nie powinno być problemu z wygraniem w sondzie ( apropo- ostatnie glosowanie przegraliśmy z Krakusami 33 glosami więc pomyslcie co bedzie jak KOALICJE zrobimy!!! )
Na chwile obecną wyniki glosowania mają się tak:
Glinik Gorlice- Hutnik Nowa Huta 109 glosów
Sandecja II Nowy Sącz- Limanovia Limanowa 85 glosów
Beskid Andrychów- Szereniawa Nowy Wiśnicz 12 glosów
Poprad Muszyna- Unia Tarnów 3 glosy
Pozdrawiam i licze że RAZEM ZWYCIĘŻYMY!!!Jaro - Nie Wrz 12, 2010 22:59 ja i tak wolał bym zobaczyć Glinik - Hutnik :)hell_boy - Pon Wrz 13, 2010 06:57 haha a ja Poprad w starciu z Unią;] wiec zagłosowałem aż 3 razy ;pBianconeri - Pon Wrz 13, 2010 07:51 Glinik - Hutnik (zresztą tak samo jak i Glinik - Sandecja II) bez publiczności wiec nie bardzo będzie na co patrzeć :)hanys - Pon Wrz 13, 2010 09:59 i znow przemawia przez Ciebie dusza chuligana ;). bedziesz ogladal piekny mecz 4 ligi ;)x_cite - Pon Wrz 13, 2010 10:47 głosować a nie gadać! jesteśmy nadal na drugim miejscu!kolafy - Pon Wrz 13, 2010 11:08
hanys napisał/a:
i znow przemawia przez Ciebie dusza chuligana ;). bedziesz ogladal piekny mecz 4 ligi ;)
Glinik miejsce 14, Hutnik ostatnie... to dopiero porywające widowisko piłkarskie!hanys - Pon Wrz 13, 2010 11:54 nie zrozumiales Kolafy ;)KaKaEs1910 - Pon Wrz 13, 2010 12:27 Ale jesli to ma być taka transmisja jak w meczu z Ruchem na stulecie to katastrofa bedzie. Ale głosumy mam nadzieje że bedzie jakoś szłoSG36 - Pon Wrz 13, 2010 13:28 podajcie link z strony gdzie głosowaćkilog - Pon Wrz 13, 2010 13:32 http://www.malopolska.tv/portal/