Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Kolejarz : SANDECJA

Woojtek - Nie Sie 22, 2010 12:40
Temat postu: Kolejarz : SANDECJA
Dokładna data nie jest jeszcze znana, więc mecz odbędzie się 28 lub 29 sierpnia.
Narazie to Kolejarz podobnie zresztą jak i my szału nie gra, dlatego też wydaje mi się, że 'derby' nie będą jakimś porywającym widowiskiem, a o tym, kto będzie panował w regionie rozstrzygnie jeden gol ; )
Stawiam po raczej słabym meczu 0:1 dla nas po golu Kukola.

paco - Nie Sie 22, 2010 12:49

Ciekawe ile biletów przeznaczą dla nas i czy osoby które pojadą tam w tzw. grupie niezoranizowanej bedą mogły wejść na stadion?
Jeśli ktoś wie coś na ten temat dajcie znać.

kolafy - Nie Sie 22, 2010 12:58

Biletów dla nas jest 70, przynajmniej takie pismo przyszło przed rundą do klubu. Dlatego nie organizujemy wyjazdu żeby milicja nie miała się do czego przypierniczać i jedzie każdy na własną rękę na rehabilitacje do ośrodka Pana Koguta, lub poopalać się na pobliską rzeczkę :))

Stawiam 3:1 dla nas!

Snoopi86 - Nie Sie 22, 2010 13:00

czyli do klatki nikt nie wchodzi??
kolafy - Nie Sie 22, 2010 13:23

Przenieśmy ten wątek do tematu Kibice, a tutaj piszemy na tematy czysto piłkarskie OK?
Sączersi - Nie Sie 22, 2010 15:10

Mam nadzieję, że w tym sezonie nie będziemy mieli takich wielkich problemów na wyjazdach i ponownie wygramy 2:1
Raffio - Pon Sie 23, 2010 20:54

Kolejarz Stróże - Sandecja Nowy Sącz / nd 29.08.2010 godz. 17.00
Ad@ś=) - Pon Sie 23, 2010 21:31

no to kiedy w końcu jest ten mecz?! raz jest że sobota, innym razem niedziela, a jeszcze widziałem że w piątek...
miras1983 - Pon Sie 23, 2010 21:44

Mecz w Niedziele
krzysiek0 - Wto Sie 24, 2010 10:18

Milenium Kolejarz S.-Sandecja N.S. 2.45 3.15 2.55 Nie jesteśmy faworytami ale kurs ładny
buncol - Wto Sie 24, 2010 11:06

mam nadzieję że poradzimy sobie w stróżach mimo nie najlepszej gry z naszej strony jak narazie ,ale nie ma co trzeba wierzyć wygramy 3-1
x_cite - Czw Sie 26, 2010 12:40

http://www.sadeczanin.info/aktualnosci-sport/5986
internacionale - Pią Sie 27, 2010 18:33

Przedmeczowa konferencja prasowa...

wacek - Nie Sie 29, 2010 11:44

Pozdrawiamy Kibicow Sandecji i zyczymy duzo emocji na meczu,czy będą jakieś specyjalne relacje z meczu? Kibice z Hamburga.
x_cite - Nie Sie 29, 2010 11:57

http://www.1liga.com.pl/n...zach--live-.htm
Bianconeri - Nie Sie 29, 2010 11:58

Bitte: http://www.sandecja.org/1...a_Nowy_Sacz.htm
ERNESTO - Nie Sie 29, 2010 13:54

w Hamburgu powinni dodac sobie do zakladek raz na zawsze strony www.sandecja.pl www.1liga.com.pl i sportowefakty.pl

Na dwoch ostatnich stronach zawsze sa relacje live, a na tej pierwszej zazwyczaj jest napisane o ewentualnym dodatkowym zrodle typu radio czy streaming

Pozdrawiam

ERNESTO - Nie Sie 29, 2010 17:27

Prowadzimy 1-0 po bramce Cebuli
simo_n - Nie Sie 29, 2010 17:32

Jako, że zdrowie nie pozwoliło mi pojawić się na meczu, mam pytanie, czy tv-ns nagrywa może mecz? Bardzo chciałem obejrzeć to spotkanie, ale tak się niestety nie stało.
ERNESTO - Nie Sie 29, 2010 17:38

2-0 Aleksander
SWEET - Nie Sie 29, 2010 17:41

Jak narazie jest znakomicie... Tak trzymac Sandecja !!!

kuzwa 1:2

ERNESTO - Nie Sie 29, 2010 17:41

juz tylko 2-1
arkoniusz - Nie Sie 29, 2010 18:42

Cytat:
(81') Koszmarny błąd Leśniaka, traci piłkę w środku pola i prowokuje kontrę Kolejarza, która doslownie cudem nie kończy sie strata gola przez Sandecję.

Nie rozumiem po co trener mu pozwolił grac, a no tak znajomosci

ERNESTO - Nie Sie 29, 2010 18:45

To byla akcja dywersyjna Kolejarza ;) Wyslali go do Sacza, po czym mial sprokurowac bramke dla nich ;)

A tak na serio, to wystep Lesniaka jest gruba przesada ...

simo_n - Nie Sie 29, 2010 18:51

(92') Borovicanin leży kontuzjowany w polu bramkowym Sandecji, sędzia przerywa grę.

(91') Leśniak opuszcza boisko na noszach

Tylko tego nam brakowało :/ mam nadzieję, że tylko udają.

Ważne 3 punkty, dzięki którym Sandecji pnie siew ligowej tabeli.

Czekam na relacje osób, które pojechały do Stróż.

arkoniusz - Nie Sie 29, 2010 19:03

simo_n napisał/a:
(92') Borovicanin leży kontuzjowany w polu bramkowym Sandecji, sędzia przerywa grę.

(91') Leśniak opuszcza boisko na noszach

Tylko tego nam brakowało :/ mam nadzieję, że tylko udają.

Ważne 3 punkty, dzięki którym Sandecji pnie siew ligowej tabeli.

Czekam na relacje osób, które pojechały do Stróż.

Jeszcze potem leżał Kozioł

Nie mogli wygrac to nas kopali :(

jaro. s - Nie Sie 29, 2010 19:37

Było dobrze. Na trybunach... W II połowie mieliśmy zajebistego farta, ale są trzy punkty. Pozdr
hell_boy - Nie Sie 29, 2010 19:59

brawo dla Marka Kozioła za obrone karnego ;] druga połowa to ewidentne bronienie wyniku, ale ważne 3 punkty !!
major - Nie Sie 29, 2010 20:01

Ale była nerwówka...Nie sądziłem, że dojdzie do tego iż w tak ważnym spotkaniu na boisko wejdzie Leśniak, który na dodatek był bardzo bliski zepsucia tak dobrego wyniku. Miał się "ogrywać" w rezerwach, a tu 3 dni po przyjściu już zagrał kilkanaście minut i to kilkanaście za dużo. Dobrze grali Boro, Kukol, Cebula, Kozioł jak zawsze ale karnym zrekompensował swoje błędy. Pierwszą połowę aż przyjemnie się oglądało, w drugiej każdy już tylko patrzył na zegarki. A no i sędzia też nie miał dobrego dnia.
Bioły_NS - Nie Sie 29, 2010 20:35

a to coś z onetu ;)

Kolejarz Stróże - Sandencja Nowy Sącz 1:2 (1:2)
Bramki: Konrad Cebula (25), Arkadiusz Aleksander (36) - Krzysztof Lipecki (40).
Żółte kartki: Dariusz Walęciak, Tomasz Księżyc, Dawid Szufryn, Witold Cichy - Vladimir Kukol, Pavel Eismann, Marek Kozioł, Arkadiusz Aleksander.
Sędzia: Jacek Walczyński (Lublin)
Widzów: 2 300.

x_cite - Nie Sie 29, 2010 20:52

Kiedy Marek Kozioł leżał na boisku jakaś laska z krytej trybuny krzyknęła -: "dobij go" - jako że tam też była większość kibiców z Nowego Sącza zapanowała lekka konsternacja i uśmieszki a po chwili jeden gość do niej "ale tyś jest tępa" i tak laska się zamknęła na amen;) to taki mały incydent z krytej;) a tak ogólnie rzecz opisując - graliśmy u siebie - koszmarny błąd Marka przy golu dla Stróż i brak pomysłu na dobre rozegranie rzutów rożnych - nad tym musi trener popracować. Co do nowego nabytku no comments. Brawo Arek i brawo Konrad!:)
wel - Nie Sie 29, 2010 21:04

Co do P. Leśniaka to proponuje poczekać do video czy relacji z konferencji prasowej, gdzie zapytano trenera Wójtowicza o niego.
Generalnie ładnie sie wybronił z pytania i stwierdził, że jak będzie dobrze grał to będzie w pierwszym składzie - jak reszta, po tym trener Kowalik dodał (wypowiadając się o P. Leśniaku), że pomijając kwestie sportowe to albo trzeba mieć klasę albo nie, ponoć P. Leśniak nawet do widzenia nie powiedział, a po 3 dniach grał przeciwko swojemu klubowi...

Co do sędziowania, to obaj trenerzy zgodnie powiedzieli, że stało na wysokim poziomie.

kamilyes - Nie Sie 29, 2010 21:11

Bez jaj, na wysokim poziomie?! to co wyprawiał to istny incydent, szczególnie sytuacja z odepchnięciem Aleksandra co skończyło się kartką dla tego pana.

Mecz ogólnie nie był zły, mógł się podobać, ale panowie nie róbcie nam więcej kolejnych nerwówek :) Cieszy oczywiście także liczba osób z Nowego Sącza szkoda że nie przeniosło się to na jakość, jak widać ilość nie znaczy jakość.

mati513 - Nie Sie 29, 2010 21:14

kamilyes napisał/a:
Cieszy oczywiście także liczba osób z Nowego Sącza szkoda że nie przeniosło się to na jakość, jak widać ilość nie znaczy jakość.

Niestety tak . Przykład Radzionków było nas mniej, a doping o niebo lepszy wg. mnie.

kosiarz - Nie Sie 29, 2010 21:18

Nie myślałem, ze z Leśniakiem będzie aż tak źle. Miał podać w parwo lub w lewo, przy tym miał dużo czasu....stracił w fatalnym stylu piłkę. Chyba "kontuzja" byłaby honorowym wyjsciem.

Co do meczu...dużo szczęścia, ale jak to się mówi "szczęście sprzyja lepszym" :)

Z dopingiem już nie zaczynajcie, bo nie był źle, tym bardzie, iż "młynowego" czym dalej od niego, nie było słychać, więc śpiewaliśmy dopiero jak "doszło" co jest śpiewane.

Sądeczanin - Nie Sie 29, 2010 21:40

heh znowu nerwy i wyczekiwanie na końcowy gwizdek i dokładnie jak napisał kosiarz szczęście sprzyja lepszym ;)
AdoDC - Nie Sie 29, 2010 22:10

http://www.youtube.com/watch?v=-vZEZNaL1tw

konferencja prasowa

matys5392 - Nie Sie 29, 2010 22:32

Mecz ogolnie stał na średnim poziomie.Pierwsza połowa zdecydowanie nasza,druga to ewidentnie bronienie wyniku.Cieszą trzy punkty.Zmiana Leśniaka co najmniej dziwna bo widać że chłop się nadaje najwyżej do noszenia wody naszym piłkarzom.
Doping ogolnie wychodził całkiem fajnie.A przyśpiewka z tańczeniem na rurze była zajebista :D
No i to co działo się na stacji w Stróżach z siostrami i potem w pociągu :D Kto nie był niech żałuje!

RydzSmigly - Nie Sie 29, 2010 23:03

Szkoda, że mecz nie skończył się po pierwszej połowie.Graliśmy wtedy naprawdę ciekawą piłkę, bardzo aktywny Cebula i Aleksander,ciekawe centry Eismanna.Poprawnie grały nasze obronne boki.Druga połowa to istna wręcz obrona Częstochowy,takiej dziury w środku pola dawno nie widziałem. No i wejście naszej "gwiazdy" P.Leśniaka...Zagrał wręcz fantastycznie z 2 razy stracił kluczową piłkę, raz wykopał taką świecę że głowa boli a przez 20 min nie pokrył żadnego zawodnika.Najlepszą rzeczą jaka zrobił to te kilkanaście sekund jak leżał na murawie.Sandecja na własne życzenie zrobiła sobie kolejny horror.
PS:Kozioł miał farta,że wybronił tego karnego...

Dziekan - Nie Sie 29, 2010 23:11

Więc moim okiem ze sportowego punktu widzenia:
- Karny za faul Kozioła na zawodniku ze Stróż - decyzja prawidłowa
- Kratka dla Aleksandra - decyzja prawidłowa . Alehandro opóźniał grę i sprowokował sytuację
- Obrona karnego w wykonaniu Kozioła pierwsza klasa. Marek potwierdził , że jest bramkarzem nieprzewidywalnym :)
- Sędziowanie rzeczywiście na poziomie przyzwoitym, może nie perfekcyjnym
- Sandecja zagrala fatalnie w srodku pola. Ewidentnie brak osoby stopujacej akcje gospodarzy(Niane?). Mala agresywnosc w odbiorze.
- Bledy przy stalych fragmentach gry (cala 11stka stala w polu karnym lacznie z napastnikami przez co nikt nie absorbowal obroncow Kolajarza).

- Gracz meczu Borovicianin

- Liczba Sądeczan na meczu myślę, że napewno ponad 1000. Z dobrym dopingiem jak na klasę rywala :)

Na sam koniec z mojej strony podziękowania dla ( I tu może konsternacja) Senatora Koguta, za nie stwarzanie problemów i umożliwienie wszystkim kibicom z Nowego Sącza oglądania meczu w dobrych warunkach Estadio Stróżo Bernabeu :)

misiek_1984 - Nie Sie 29, 2010 23:17

Swoją drogą najkorzystniej dla Sandecji zagrali jej byli zawodnicy :)
wawus1986 - Pon Sie 30, 2010 23:09

http://sport.tvp.pl/pilka...astke-5-kolejki
Głosujemy :)

GoToSleep - Pon Sie 30, 2010 23:36

http://tv-ns.pl/sport/material/3302/84.html
matys5392 - Wto Sie 31, 2010 12:43

Podsumowanie 5 kolejki pod względem frekwencji.Trochę ,,nabiliśmy" do statystyk Kolejarzowi :D
http://www.sportowefakty....jce-ekstraklas/

marchw - Wto Sie 31, 2010 14:35

http://www.tvp.pl/krakow/...etyczne/2549969
-Relacja z meczu w kronice na TVP Kraków.

Oczywiście pomyłka jakaś musiała być ponieważ za strzelca pierwszej bramki podano Kukola nie Cebulę;D