Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Rezerwy i Juniorzy Sandecji - Sandecja II Nowy Sącz - Orkan Szczyrzyc

radziufan - Wto Sie 24, 2010 17:27
Temat postu: Sandecja II Nowy Sącz - Orkan Szczyrzyc
Sandecja II Nowy Sącz - Orkan Szczyrzyc 25 sierpnia, 17:30

na Kilinskiego czy na Starcie? wie ktoś?

Sączersik - Wto Sie 24, 2010 21:39

Napewno na Starcie..................................
kmks - Sro Sie 25, 2010 10:32

Mecz rezerw na Starcie o 17.30 !! Kto ma czas to na start.
Grzechotnik - Sro Sie 25, 2010 19:24

Sandecja II - Orkan 3-1
Strzelcami bramek : Małek Fałowski i Serafin

Masahiko - Sro Sie 25, 2010 20:58

Fałowski kolejny mecz i kolejna bramka. W związku z kontuzją Kowalczyka i fatalną formą Bagnickiego, może ten młody snajper dostanie szansę?
Sączersik - Sro Sie 25, 2010 21:25

Serafin........ o nim nie mozna zapominac i o Szczepańskim
Chessjan - Sro Sie 25, 2010 21:31

Mnie zaimponował Serafin przy drugiej bramce, gdzie zaprezentował profesorski spokój i świetną technikę. Nic nie ujmując Fabianowi, to właśnie Arka widziałbym jako uzupełnienie napadu (choć dziś w meczu grał raczej jako prawy ofensywny pomocnik - nominalnie jest jednak napastnikiem).

Bardzo ładny też gol Małka z wolnego. Natomiast pierwszy gol Fałowskiego to wykorzystanie dokładnego dośrodkowania z prawej strony.

W ogóle nasze młode (w większości) zaplecze gra fajną piłkę. Wybranie się na mecz w środowe popołudnie, przy idealnej pogodzie, było niegłupim pomysłem na miłe spędzenie czasu.

--
Pozdrawiam,
Chessjan

Masahiko - Czw Sie 26, 2010 00:47

Ano oczywiście. Zapomniałem o Serafinie. Mam nadzieję że nasi młodzi dostaną szansę od trenera Wójtowicza :)
SączerS - Czw Sie 26, 2010 12:39

Chessjan napisał/a:
Mnie zaimponował Serafin przy drugiej bramce, gdzie zaprezentował profesorski spokój i świetną technikę. Nic nie ujmując Fabianowi, to właśnie Arka widziałbym jako uzupełnienie napadu (choć dziś w meczu grał raczej jako prawy ofensywny pomocnik - nominalnie jest jednak napastnikiem).

Bardzo ładny też gol Małka z wolnego. Natomiast pierwszy gol Fałowskiego to wykorzystanie dokładnego dośrodkowania z prawej strony.

W ogóle nasze młode (w większości) zaplecze gra fajną piłkę. Wybranie się na mecz w środowe popołudnie, przy idealnej pogodzie, było niegłupim pomysłem na miłe spędzenie czasu.

--
Pozdrawiam,
Chessjan

Zygmunt wrzucał