|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Górnik Polkowice-SANDECJA 11.09.10 godz. 19.00
kolafy - Czw Wrz 02, 2010 08:25 Temat postu: Górnik Polkowice-SANDECJA 11.09.10 godz. 19.00 W sobotę 11 września o godzinie 19.00 przy sztycznym oświetlenia nasza Sandecja rozegra kolejne pierwszoligowe spotkanie.
Po licznym wyjeździe do Stróż i na tym dalekim wyjeździe nie może nas zabraknąć.
Tym razem ilość miejsc będzie ograniczona, wstępnie cena wyjazdu to ok 80zł, więcej informacji wkrótce.
Zapisy zaczynamy już w sobotę na meczu z Dolcanem Ząbki - czasy coraz mniej!, do przyszłej środy musimy "zaklepać" transport i uzbierać odpowiednią ilość chętnych.
Więcej szczegółowych informacji już wkrótce, na razie przekazywać informacje o wyjeździe i zapisywać się.
NASTĘPNY PRZYSTANEK... POLKOWICE! :))
Bianconeri - Czw Wrz 02, 2010 08:46
Z ważniejszych rzeczy, to żeby wyjazd doszedł do skutku to musimy uzbierać odpowiednią liczbę osób.
Nie jest to liczba wygórowana i niemożliwa dla nas do spełnienia przy odpowiednich chęciach i mobilizacji więc nic tylko się zapisywać:)
A żeby nie było wożenia znowu powietrza itp scen to nie ma żadnego zapisywania się przez telefon albo że kolega zapisze a kase później się doniesie ...
Przy zapisie podajemy imię, nazwisko, pesel i wpłacamy minimum 50zł tytułem zadatku, jeśli ktoś nie ma kasy w tym momencie (wiadomo różnie jest), to ok, zapisze się, da tyle ile ma w danym momencie ale najpóźniej do przyszłego czwartku cała kasa musi być wpłacona.
No to co, jesteśmy zawsze tam ??:)
grubas_KKS - Czw Wrz 02, 2010 09:50
No właśnie w Stróżach zaprezentowaliśmy się w bardzo eleganckiej liczbie i przy dosyć dobrym dopingu Nasi piłkarze wygrali mecz! Dlatego pokażmy że nie ważne są kilometry a SANDECJA i jedźmy w jak największej liczbie wspomóc Naszych graczy na najdalszych już w tej rundzie wyjeździe !! Wiadomo że trochę to kosztuje,ale późniejsze wyjazdy są już dużo bliższe więc raz na dłuższy okres chyba nikomu komu zależy na Sandecji nic się nie stanie jak wyda ciut więcej pieniędzy na wyjazd! Tak że KOMU ZALEŻY TO KIERUNEK POLKOWICE 11 WRZEŚNIA !!
Sączers1910 - Czw Wrz 02, 2010 16:03
Oprócz zapisów na meczu, to będzie ponownie ustalone, że zapisy są w keba(p)ie ?
małolat_19 - Czw Wrz 02, 2010 16:08
JEDZIEMY!..
wachan - Czw Wrz 02, 2010 16:49
małolat_19 napisał/a: | JEDZIEMY!.. |
po co sie napinasz, to chyba wiadome ;))
małolat_19 - Czw Wrz 02, 2010 17:23
Bałem się,że nie pojedziesz:D..
kolafy - Czw Wrz 02, 2010 19:33
Sączers1910 napisał/a: | Oprócz zapisów na meczu, to będzie ponownie ustalone, że zapisy są w keba(p)ie ? |
Kolega który pracuje w Kebapie i jeździ na mecze ma teraz urlop o ile mnie pamięć nie zawodzi ale chyba nie będzie większego problemu żeby tam zapisy prowadzić. Zresztą info w tej sprawie na pewno się pojawi. Na razie zapisywać się na meczu!!!
SG36 - Czw Wrz 02, 2010 20:53
ile osób potrzeba minimum na ten wyjazd?
misions - Czw Wrz 02, 2010 21:28
Wynejem autobusu to 3 zł za km Do Polkowic jest 500*2 wychodzi 3000/50 osób minimum macie po 60 zł za transport + bilet na mecz. Zostaje opłata za autostrade. Więc wydaje mi się że 80 zł dobra cena za wyjazd. Najważniejsze że tam będziemy po raz pierwszy i nie jest ważne ile osób pojedzie. Stali wyjazdowicze na pewno. Więc 1 autobus pewny :) Kto nie był ma szanse zobaczyć jak jest na wyjeździe. Kto był ten wie co znaczą słowa "Wyjazd rzecz świeta"
kolafy - Czw Wrz 02, 2010 21:46
Ilość miejsc prawdopodobnie będzie ograniczona Mistrzu więc już w sobotę się lepiej zapisywać bo okaże się że np. we wtorek już listę zamkniemy.
SG36 - Czw Wrz 02, 2010 22:21
tzn ze jest ograniczona liczba wejsciowek na stadion?
internacionale - Czw Wrz 02, 2010 22:53
SG36 napisał/a: | tzn ze jest ograniczona liczba wejsciowek na stadion? |
Jest ograniczona liczba wejściówek ale do autokarów.
Ostatni wyjazd dał nam organizatorom dużo do myślenia i aby zaoszczędzić sobie niepotrzebnych stresów w ostatniej chwili, zapadała decyzja o ustaleniu wcześniej liczby wyjazdowej.
koper - Pią Wrz 03, 2010 07:59
do misions
Autobusy musza posiadac winiety na nasze piekne drogi i nie placa za autostrady....
Pozdr.
hanys - Pią Wrz 03, 2010 08:45
Drogi kolego koper, nie masz racji, przyklad wyjazd do Radzionkowa, gdzie drajwer placil, poza tym oplaty za autostrade to nie nasza brocha tylko kierowcy wiec nie doliczac tego do kosztu wyjazdu
koper - Pią Wrz 03, 2010 09:04
Najdrozszy kolego hanys. Pewny jestes????
"Przypominamy, że od 2006 roku winiety trzeba kupować na wszystkie autobusy, oczywiście poza komunikacją miejską, a nie tylko na te, które przekraczają 3,5t dopuszczalnej masy całkowitej, jak było wcześniej. To znaczy, że z winietą musi jeździć też wiele tzw. busów. Zgodnie, bowiem z prawem o ruchu drogowym autobusem jest pojazd przeznaczony do przewozu więcej niż dziewięciu osób łącznie z kierowcą."
Cytat z: http://www.espedytor.pl/news/444.php
Tylko dziwne ze on kupowal jak jechalismy do Radzionkowa....
Ok - koniec tematu bo troche zeszlismy na bioczny tor.
Pozdrawiam
grubas_KKS - Pią Wrz 03, 2010 12:43
Nie pytać się na ile osób jest wyjazd itp. tylko zapisywać się jak najszybciej żeby później określić jak najszybciej liczbę chętny,co się wiąże z tym ile autokarów zamówić i tyle.Każdy chyba sobie może policzyć w głowie że np. 1 autokar = min. 45os. i tak dalej.Tak że nakręcać ludzi na ten daleki wyjazd bo innej opcji nie ma ;) Pozdro
kolafy - Sob Wrz 04, 2010 09:40
PRZYPOMINAM ŻE DZISIAJ POD ZEGAREM PROWADZONE SĄ ZAPISY NA WYJAZD DO POLKOWIC!!!
kacper108 - Sob Wrz 04, 2010 11:15
Tutaj jest projekt plakatu na mecz. Jak ktoś widzi błędy lub uwagi to pisać..jak nie to rozklejać jak najszybciej i jak najwięcej:
kolafy - Sob Wrz 04, 2010 11:19
Plakaty będą rozdawane dzisiaj na młynie w trochę innej wersji zrobionej przez samego mistrza grafiki... ;) hehehe
[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 10:15 ]
Dzisiaj wieczorem zostanie podana informacja gdzie dalej będą trwać zapisy i apel o to żeby nie czekać do ostatniej chwili tylko szybko się zapisywać bo tydzień zleci bardzo szybko!
YG-US - Nie Wrz 05, 2010 12:16
bannnnnner http://i54.tinypic.com/29loj5v.jpg Pozdro Dla Leworęcznych :)
kolafy - Pon Wrz 06, 2010 14:14
Z powodu chwilowego braku lokalu w strategicznym miejscu miasta, wyjątkowo zapisy na Polkowice będą prowadzone u mnie i grubas_KKS. Więc prosimy o wcześniejszy kontakt na priv, gg, lub telefony. Przypominam że zapisy trwają do czwartku.
Tomek-NS1 - Pon Wrz 06, 2010 16:20
mam pytanie czy jest wiadomo o której godzinie bedzie zbiórka ? bo nie wiem czy zdąze wróćic?
grubas_KKS - Pon Wrz 06, 2010 16:26
Wydaje mi się że zbiórka będzie nie później niż o godzinie 9 rano a wyjazd o 10.
małolat_19 - Pon Wrz 06, 2010 20:38
Jakby coś to do mnie też ,można podbić o zapisy..Priv/tel/gadu/ czy osobiście..
grubas_KKS - Wto Wrz 07, 2010 13:47
Coś brak chętnych na ten wyjazd !! Ważne że Stróże odbębnione i połowa ludu swój wkład wyjazdowy dla piłkarzy Sandecji wykonała... Ponad tysiąc osób się wydzierało w Stróżach :Jesteśmy zawsze tam... A jak przychodzi jechać za Sandecję gdzieś dalej to jak zwykle jadą te same osoby co zawsze + kilku nowych osób co się przekonało że wyjazd na mecz nie taki straszny jak się to w mediach go opisuje.Żal większych pieniędzy wydać?Strata czasu?A może już ...za zimno?
kolafy - Wto Wrz 07, 2010 14:25
Grubas jeszcze w Niecieczy będzie można pośpiewać... a tak po za tym tragedii nie ma także easy. Nikogo na siłę prosić nie można, ja tam sobie nie wyobrażam np. siedzieć przed kompem i czytać relacje wiedząc że gra tam moja Sandecja i 100 os. ją dopinguje, a później w Stróżach śpiewać jesteśmy zawsze tam bo by mnie sumienie rozwaliło! Poczekajmy są jeszcze dwa dni może ktoś się skusi bo wstyd że z samych "FC" jest zapisane nie wiele mniej osób niż mieszkańców Nowego Sącza.
Gromsky - Wto Wrz 07, 2010 14:53
Ja bym pojechał ale w tej chwili kasy nie mam...:(
Mój pierwszy wyjazd był do Radzionkowa i na pewno nie jest tak strasznie jak wszędzie mówią. Nie jadę do Polkowic ale wybieram się do Niecieczy, Wodzisławia i do Łodzi :)
grubas_KKS - Wto Wrz 07, 2010 17:38
No i tak ma być kolego,żeby było więcej takich ludzi jak Ty i kiedyś się doczekamy że nie trzeba będzie się prosić ludzi na wyjazd tylko każdy będzie wiedział że NALEŻY jechać tam gdzie Sandecja gra!
Timador - Sro Wrz 08, 2010 12:35
do ktorej te zapisy dzisiaj??;)
kolafy - Sro Wrz 08, 2010 13:18
NA WYJAZD MOŻNA ZAPISAĆ SIĘ DO WIECZORA (09.09.10r.)!!!KTO SIĘ JESZCZE NIE ZDECYDOWAŁ NIECH SIĘ SZYBKO ZGŁOSI DO MNIE, LUB DO gruby_KKS, ZOSTAŁO KILKA WOLNYCH MIEJSC, KTO PIERWSZY TEN LEPSZY!
małolat_19 - Czw Wrz 09, 2010 18:47
TAK DLA ODMIANY DO POLKOWIC JEDZIEMY WSZYSCY NA CZARNO!:)..
hanys - Czw Wrz 09, 2010 19:37
Jutro z rana lista jest wysyłana do POLKOWIC wiec dzis jest ostatnia szansa zeby sie zapisac,
internacionale - Czw Wrz 09, 2010 19:58
Właśnie widziałem się z Kolafym. Zostało dokładnie 2 lub 3 wolne miejsca na wycieczkę do Polkowic. Jutro rano, jak wspomina przedmówca lista zostanie wysłana do Polkowic.
RaTo - Czw Wrz 09, 2010 20:34
jedz,dopinguj a sie przekonasz ile osob bylo! napewno sie dowiesz w odpowiednim czasie ile os krzyczalo za Twoj klub...
lukas33 - Czw Wrz 09, 2010 20:56
Jezu ludzie ogarnijcie się co niektórzy! Ten jest ciekaw ile ludzi będzie krzyczeć za klub inny pyta ilu jedzie. Moze jeszcze podać trasę przejazdu i gdzie bedą postoje? Wyjazd to nie jest podwieczorek przy szarlotce u cioci! Tylko że o tym to trzeba sie przekonac na wlasnej skórze. Jedź będziesz wiedział wszystko! Sorry ale nie zdzierżyłem!
lumu93 - Czw Wrz 09, 2010 21:32
lukas powiem ci tak nie wiem z kim macie kosy i kto się może czaić na pewno nie my, was będzie więcej niż nas, nas jest strasznie malutko w młynie, ale wy tez jesteście kibicami i wiecie że nawet w garstkę ludzi jak ktoś dopinguje zamiast siedzieć na długiej i dłubać słonecznik liczy się doping dla swoich nawet załóżmy w te 20 osób
aha bym zapominał parę informacji, jak będziecie w 50 to nawet jak przyjedziecie 30 min przed to zdążycie wejść, ale jak np grubo ponad 100 to radze chwilkę wcześniej przyjechać i nie bawić się w wnoszenie alko itp, ostatnio typek z Kluczborka dostał za to 500 zł
Pozdrawiam Polkowice
ERNESTO - Czw Wrz 09, 2010 22:04
Dwa kolejne konta usuniete. Nie pytamy o liczby do momentu powrotu. Jestes ciekaw ile pojedzie/pojechalo ? Pojedz z nimi, to bedziesz mial informacje z pierwszej reki.
Z drugiej strony to nawet smutne, ze w tak malej miejscowosci jak NS nie macie kolegow, zeby sie tego dowiedziec w inny sposob niz forum.
kolafy - Czw Wrz 09, 2010 22:09
Zbiórka o godzinie 9.00 pod Halą na Nadbrzeżnej wyjeżdżamy punkt godzina 10.00 jak komuś się zaśpi lub się spóźni to nie czekamy bo jest dość czasu żeby się ogarnąć z rana!
ps. tak jak pisał Miłosz zostały 3 miejsca wolne kto by jeszcze chciał jechać zapraszam na priv bo jutro około godziny 12 lista ''leci'' do Polkowic i nie ma już możliwości dopisania się.
grubas_KKS - Czw Wrz 09, 2010 23:16
Ogólnie na czas meczu proponuje zamknąć temat wyjazdu do Polkowic,jak również tematu piłkarskiego + shoutbox i czasem nie wygłupiać się z robieniem jakiejś relacji live z tego meczu i tak robić przy każdym wyjazdowym meczu Sandecji.
PS... JAK KTOŚ JESZCZE CHCE SIĘ DOPISAĆ DO LISTY TO PISAĆ RÓWNIEŻ DO MNIE LUB DO MAŁOLATA.
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 10:11 ]
ZAKOŃCZYŁY SIĘ ZAPISY : ZAMKNIJCIE TEN TEMAT !! POZDRO DLA WYBIERAJĄCYCH SIĘ WIADOMO GDZIE W SOBOTĘ !
internacionale - Pią Wrz 10, 2010 10:31
Koniec zapisów, lista wysłana do Polkowic.
Zbiórka w sobotę o 9:00 pod halą na ul. Nadbrzeżnej.
Gram Fair - Nie Wrz 12, 2010 14:06
Na oko was +/- 55 osób.
Mecz zapamiętam tylko z powodu komarów.
kolafy - Nie Wrz 12, 2010 14:10
Cytat: | Piłkarze: dziękujemy za doping. Przyjdźcie na Piasta
Sandecja nie zawiodła, nie zawiedli również kibice. Jak zwykle nasi piłkarze mogli liczyć na gorący doping. Po spotkaniu podszedł do nas kapitan, Jano Frohlich. W imieniu całego zespołu podziękował fanom za wsparcie. - Cieszę się, że nie zawiedliśmy. Zapraszamy kibiców na mecz z Piastem - powiedział do Was Jano. |
Nas 54 + 7 Tychy + 2 Jasło.
|
|