Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Hyde Park - Poczta e-mail

style - Pią Wrz 17, 2010 11:38
Temat postu: Poczta e-mail
Witam, możecie polecic jakas dobra pocztę internetowa? Pytam bo przez tą pierd*loną poczte na onecie przegapiłem rozmowe kwalifikacyjną o pracę bo do chu*a pana codziennie przychodzi tam tyle reklam ze nieda sie tej poczty ogarnąć...

Jak wyglada sprawa na gmailu, interii, wp, o2, itd ?

Chodzi o to zeby nie przychodzily żadne jeb*ne reklamy a jedynie meile od ludzi...

Ad@ś=) - Pią Wrz 17, 2010 11:43

Polecam gmail - szybka i bezproblemowa poczta. Wiadomości przychodzą płynnie i szybciutko. Do tego prosta w obsłudze. A potem polecam "zaprzyjaźnić" ja z operą i elegancko w każdej chwili być na bieżąco...
style - Pią Wrz 17, 2010 11:46

A na gmaila nie przychodzi codziennie po pińcet reklam?
Bianconeri - Pią Wrz 17, 2010 12:21

Jebać gmaila i wszystkie guglowe wyroby poza samą szukajką.

Jeśli masz internet np z kablówki to tam najpierw popytaj.

Ad@ś=) - Pią Wrz 17, 2010 12:24

...na gmaila przychodzą reklamy jeśli jakieś subskrypcje na stronach zamówisz. A tak to wszystko ładnie i przejrzyście:)
Bianko czyżby owe googlowe cudo Cię skrzywdziło?

Bianconeri - Pią Wrz 17, 2010 12:30

Nie, ale znam to owe cudo po prostu dość dobrze i tyle.
Ad@ś=) - Pią Wrz 17, 2010 12:36

Myślę jednak, że na tle wszystkich poczt typu onet,wp,interia itp. Gmail jest najlepszym wyborem.
style - Pią Wrz 17, 2010 12:50

Ok wezme gmaila bo duzo ludzi chwali ta poczte.

Mysle ze temat do zamknięcia a najlepiej do kasacji żeby nie zasmiecac forum pierdołami :)

wborzecki@gmail.com - Pią Wrz 17, 2010 13:34

BOSKI OTO JEST KORONNY DOWÓD ŻE JESTEŚ UPRZEDZONY DO GMAILA :-DDDDD!!! ps. ja to mówią MAMY CIĘ:-) ;-DD
Bianconeri - Pią Wrz 17, 2010 13:37

Ty no ale przecie to wiadomo od dawna że cię nienawidzę stary farmazoniarzu hahaha:p
wborzecki@gmail.com - Pią Wrz 17, 2010 17:14

BEDEMY BRAŁY ROZWÓD IICHAAA CHAAA :-0)