Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Pokemon tygodnia

Bianconeri - Nie Paź 24, 2010 13:35
Temat postu: Pokemon tygodnia
Z uwagi na drastyczny spadek poziomu forum, w niedalekiej przyszłości planowany jest konkurs na "pokemona tygodnia".

Zaszczytnym mianem pokemona tygodnia będzie nagrodzony użytkownik mianowany przez innych użytkowników forum w "nagrodę" za swoje debilne posty.

Na miano pokemona tygodnia może "zasłużyć" każdy (włącznie a moderatorami i administratorami:D), na pokemona głosować pomogą wszyscy.

Zebranie "zaszczytnego" miana pokemona tygodnia daje wybrańcowi prawo do użytkowania tego miana przez cały forumowy tydzień.

Drugie zebranie miana pokemona tygodnia przez tego samego użytkownika daje wybrańcowi możliwość odnalezienia na forum specjalnego działu "Piaskownica", gdzie zostanie przeniesiony wraz ze swoimi "zabawkami" na cały forumowy tydzień i tam będzie mógł uzewnętrzniać swoje życiowe i forumowe mądrości.

Osiągnięcie maksymalnego poziomu SLU i zyskanie trzeci raz przez tą samą osobę miana pokemona tygodnia daje osobnikowi zaszczyt dożywotniego opuszczenia forum by nie musiał się tu dłużej męczyć z tymi co się na pokemonach nie znają :)

Na razie dogrywane są szczegóły konkursu itp, choć kilka osób ma nadzieję, że może sama opcja takiego konkursu da paru osobom co nieco do myślenia i coś zmieni i samego konkuksru jednak nie trzeba będzie robić, ale ja jakoś w to nie wierzę :))

misns - Nie Paź 24, 2010 14:28

Bardzo dobry pomysl :)
collo - Nie Paź 24, 2010 20:23

a można zgłosić swoja kandydaturę? Bycie pokemonem jest cool i miałbym +50 do respektu na naszej klasie i +30 znajomych na facebooku :D

Edit: A tak serio to posty pod newsami na naszejsandecji.pl też się liczą? Tam to dopiero pokemonów.

Jaro - Nie Paź 24, 2010 21:48

będą nagrody pocieszenia ?:D
hanys - Pon Paź 25, 2010 09:20

tymi postami wlasnie zbieracie sobie punkty zeby zostac pokemonami!!!
Wasze posty nie roznia sie niczym od tych np w dziale bilety czy gadzety, gdzie za kazdym razem ktos pisze a po ile bilety a kiedy beda , a gdzie mozna kupic czapke itp itd!!!
Jak macie glupio komentowac to sobie darujcie.
collo a nie wiesz jakim cudem mamy banowac ludzi z naszej sandecji??

internacionale - Wto Paź 26, 2010 22:44

Moja kandydatura:

sezamek107 napisał:
Kod:
Każdy wie o co chodzi przecież to nie na jakieś zebranie polonistów wtedy byś mógł sobie poprawiać

P.S
Mamy pokemona tygodnia :)

owszem Panie sezamek107, mamy kandydata !

radziufan - Sro Paź 27, 2010 06:54

jest i kontrkandydat... masahiko

grubas_KKS napisał/a:
No to zgłaszam oficjalnie kandydata na POKEMONA TYGODNIA a jest nim... Masahiko ;) Tak że głosować forumowicze!

Masahiko napisał/a:
"lepsza atmosfera na meczach" ? Piwo do biletu, tudzież seteczka czy może osławione już dopalacze?

jaka forma głosowania?

Bianconeri - Sro Paź 27, 2010 07:08

Taka żeby się może co poniektórzy na razie sami postarali ogarnąć i jakoś wszystkim będzie lepiej a jak nie pomoże to forma głosowania "pisemna":D czyli rzucamy tu "kogo i za co" i się np w piątki robi podsumowanie żeby już w weekend na imprezce delikwent mógł się szczycić osiągnięciem:)
kolafy - Sro Paź 27, 2010 09:28

sezamek107 napisał/a:
Co do plakatów... ja robie swój mniej jest na nim grafiki bo dużo tuszu nie mam ale najlepiej by logo Sandecji było duże to się w tedy rzuci w oczy

Kolejna kandydatura.

bacin - Sro Paź 27, 2010 09:42

To już nie kandydatura, tylko głos, bo Pan Sezamek brylował nieco wcześniej.
Masahiko - Sro Paź 27, 2010 11:20

Możecie mnie bez głosowania wybrać. Dodatkowo prosiłbym od razu o bana, ażeby Pan Grubas i Kolafy nie musieli się więcej wysilać w próbach zrozumienia tego co piszę.

PS. Udanego wprowadzania "lepszej atmosfery na meczach", hehehe

grubas_KKS - Sro Paź 27, 2010 11:27

No ja takiej takiej "władzy banowania" nie posiadam,ale w sumie Pan Kolafy może Ci w ostateczności tego bana "zafundować" ;) Zrozumieć to co piszesz jest ciężko,chyba przez każdego forumowicza tutaj... widocznie nikt z Nas nie bierze tyle dopalaczy jak Ty,zanim napiszesz tu jakiegokolwiek posta :D No i dziękujemy życzenia,na pewno Nam się uda ;) Pozdrawiam Pokemonie ;) PS. Pikaczu?
style - Sro Paź 27, 2010 13:37

radziufan napisał/a:
jest i kontrkandydat... masahiko

grubas_KKS napisał/a:
No to zgłaszam oficjalnie kandydata na POKEMONA TYGODNIA a jest nim... Masahiko ;) Tak że głosować forumowicze!

Masahiko napisał/a:
"lepsza atmosfera na meczach" ? Piwo do biletu, tudzież seteczka czy może osławione już dopalacze?

jaka forma głosowania?

http://i56.tinypic.com/2i29152.jpg :) :)

kolafy - Sro Paź 27, 2010 16:23

Masahiko napisał/a:
Możecie mnie bez głosowania wybrać. Dodatkowo prosiłbym od razu o bana, ażeby Pan Grubas i Kolafy nie musieli się więcej wysilać w próbach zrozumienia tego co piszę.

Dostajesz jeszcze miano Pajaca Roku oraz Farmazona Miesiąca bo ja po za chyba jednym przypadkiem jeszcze pamiętam jak byłem w Anglii nie podejmowałem z Tobą żadnej rozmowy więc już byś nie zmyślał bo się zaraz rozpłaczesz. W ogóle co to jest ku*** koncert życzeń żebym Ci bana dawał na Twoje zawołanie, na bana trzeba sobie zasłużyć. Po trzecie jak byś był facetem i prawdziwym kibicem, a nie cipką to byś nie prosił o "śmierć" tylko walczył o to żeby zostać na forum i wyrażać swoje twarde zdanie oraz wspólnie ze wszystkimi robił coś dla Sandecji nie tylko pierdolił i krytykował działania innych. Każdy pochwala akcje, oprawy i znaczną poprawę ogólnej atmosfery na Kilińskiego tylko Pan Wielki Stary Kibic Masahiko ma zawsze jakieś ale! Zastanów się chłopie nad sobą bo wychodzisz na jawnego idiotę który dowartościowuje się tylko i wyłącznie na forach internetowych myśląc że jest fajny oraz śmieszny.
AMEN!

bacin - Sro Paź 27, 2010 18:04

Ja tak tylko się zastanawiam, czy aby Masahiko nie zażartował z tymi dopalaczami, alkoholem, etc. Przynajmniej odebrałem to jako dowcip, bo uśmiechnąłem się pod nosem delikatnie.
Jeśli jednak ktoś nie potraktował tego jako żart, po co się odzywać, obrażać innych.
Lepiej sprawę przemilczeć. Najlepszą obroną jest brak reakcji, jeśli atakujący miał w zamierzeniu ofensywę. Jeśli jednak pobudek agresji nie było, nie widzę powodu do dyskusji, tym bardziej jeśli chodzi o Moderatorów.

Jaro - Sro Paź 27, 2010 18:04

paco napisał/a:
Pewnie bluzgajcie sobie na wzajem. Żenada i wstyd!
Czy wy jesteście na pewno kibicami Sandecji? Bo to mi wygląda trochę dziwnie.
Pomyślcie czasem...

kolejny nominowany...

KubaNS - Sro Paź 27, 2010 19:06

Temat mial na celu chyba zupelnie co innego niz to co tu sie dzieje. W tej chwili przeobrazil sie we wspomniana w 1 poscie "piaskownice". Nie jestem pomyslodawca "konkursu" wiec poki co sie nie wtracam, chociaz najchetniej troche bym tu posprzatal.

Przede wszystkim temat zostal zalozony z powodu drastycznego obnizania sie poziomu forum. Jesli tak ma wygladac jego podnoszenie jak tutaj to moze rzeczywiscie niech zostanie jak bylo....

Ponadto za "znalezienie" pokoemona organizator nie przewidzial zadnych nagrod wiec nie trzeba az tak "na sile" ich szukac... Oni sie ewentualna znajda sami- oby jak najmniej.

"Apeluje o spokoj", "Skonczmy z jezykiem nienawisci"...
:)

sz3ur - Czw Paź 28, 2010 10:39

Masahiko napisał/a:

JA ODDAJE GŁOS NA MASAHIKO ! JAKBYSCIE WIDZIELI JAK SIE SPALIŁ W STRÓŻACH GDY ZOSTAŁ ZDEMASKOWANY,BEZCENNE:)

Masahiko - Czw Paź 28, 2010 12:25

sz3ur napisał/a:
ty się chłopczyku nie spinaj bo gwarantuje ci ze na najblizszym meczu cie zdemaskuje na sektorze c!!!! ot tak za całokształt twórczości

sz3ur napisał/a:
(..)uwazaj na siebie tak nawiasem mowiac

sz3ur napisał/a:
no to sobie porozmawiamy!!! juz w sobote! nara

Po takich PW liczyłem się z tym, że chociaż miło pogawędzimy. Widocznie stwierdziłeś że takim pokemonem jak ja nie ma co się zajmować ;)

Co do wypowiedzi kibica Kolafego jedna mała rzecz. Myślimy trochę w innych kategoriach. "Walka" o byt na forum nie jest moim priorytetem. Dodatkowo przypisywanie dobrej atmosfery li tylko działalności kibiców jest trochę na wyrost. Inną rzeczą jest to, że takim zachowaniem jak teraz odstraszasz sporą część fanów, być może chętnych do pomocy. Zamiast zachęcać - gnoisz, zamiast dyskutować - wyzywasz.

kolafy - Czw Paź 28, 2010 13:42

Odbierz priv i myślę że już na tym powinniśmy zakończyć Net F@nie!
mirek678 - Czw Paź 28, 2010 15:30

Wszyscy wypowiadający się do tej pory w tym temacie zasługują na miano POKEMONA Tygodnia i myślę że bez problemu dostaną nominacje do zaszczytnego tytułu POKEMONA ROKU :)
radziufan - Czw Paź 28, 2010 15:43

chyba rzeczywiwscie trzeba tu przewietrzyc bo tak jak napisal Kuba to chyba nie o to chodzilo.....

pomyslodawca do tablicy!:)

Bianconeri - Czw Paź 28, 2010 22:13

Po pierwsze i najważniejsze primo to była na razie luźna propozycja konkursu z podanymi pewnymi założeniami itp, jak widać konkurs się przyjął, ale chyba nie do końca jak należy.

Po drugie primo w domyśle konkurs miał być pewnym straszakiem sam w sobie z nadzieją, że tak naprawdę nie będzie musiał być przeprowadzany i samo "widmo" co poniektórym wystarczy do ogarnięcia się. I na niektórych poskutkowało, niestety niektórym się pogorszyło, ewentualnie poprzestawiało bądź też nie złapali "idei" konkursu no ale też nie o to chodziło.

Po trzecie primo ultimo większość postów należałoby odesłać w internetowy niebyt i temat wyczyścić, zostawić tylko założenia konkursowe, które następnie dopieścić tak by było wszystko jasne i wtedy zacząć działać, jeśli oczywiście będzie taka potrzeba i niektórzy się nie ogarną tak sami od siebie.