|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Hyde Park - II etap Plebiscytu iluminacji miejskich
kolafy - Pi± Gru 31, 2010 07:37 Temat postu: II etap Plebiscytu iluminacji miejskich Głosowanie na miasta do 14 stycznia...
Głosujemy na Nasze Miasto Nowy S±cz, na razie wyprzedza nas tylko Szczecin!!!
>>>>>>TU ODDAJ SWÓJ GŁOS NA NOWY SˇCZ<<<<<
Bianconeri - Pi± Gru 31, 2010 10:20
Andrzej, z ciebie to już społecznik pełn± gęb±:)
Był jeszcze konkurs na najlepiej ukwiecony balkon o ile pamiętam, no ale to w wakacje dopiero;)
www.megachem.pl - Pi± Gru 31, 2010 11:36
A nie ma konkursu na najbardziej zakorkowane i nieod¶nieżone miasto?
kolafy - Pi± Gru 31, 2010 13:13
Bianconeri napisał/a: | Andrzej, z ciebie to już społecznik pełn± gęb±:)
Był jeszcze konkurs na najlepiej ukwiecony balkon o ile pamiętam, no ale to w wakacje dopiero;) |
O wklejenie poprosiła mnie pewna osoba, oczywi¶cie uczyniłem to bez zastanowienia, bo to nasze miast i jak by faktycznie wygrało w tym czy innym konkursie to każdy chyba by był z tego faktu zadowolony, a może i nie bo jak my siebie nie umiemy szanować to gdzie tu mówić o szacunku i docenienia pracy innych... ;)
Po za tym to pokój HP także trochę luzu, w styczniu będzie konkurs na największ± hałdę ¶niegu w mie¶cie i też zamierzam pomóc w wygraniu pewnej grupie osób ;)
Bianconeri - Pi± Gru 31, 2010 13:31
Chyba nawet wiem kto chciał tego linka:)
A w konkursie na hałdę chyba nie mamy szans i odpadamy w przedbiegach (no ale to akurat dobrze):
www.megachem.pl - Pi± Gru 31, 2010 14:28
To tylko obrazuje gdzie władza nas ma- no bo przecież starać się mog± zacz±ć za 3,5 roku.
http://nowysacz.pl/komunikaty-biura-prasowego/6335
Czyli obywatelu dzwoń do każdej z tych firm, tamta niech zrzuca winę na swoj± konkurencję, no ale nas- jako podmiot odpowiedzialny- czyli miasto zostawcie w spokoju- przecież do naszych domów zawsze jest od¶nieżone.
kolafy - Wto Sty 04, 2011 17:45
Tylko o 1% przegrywamy ze Szczecinem!!!
|
|