| 

| 

|  | Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji
 |  |  Kibice - FC i INNI

Kmicic - Pon Kwi 25, 2011 20:24
 Temat postu: FC i INNI
 Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane.
 wojo94 - Pon Kwi 25, 2011 22:19

ja widze to tak żeby C przyszło na MŁYN i nie bd potrzebna inna trybuna na jakieś osobne bajery bo wtedy bd takie pier******cie że masakra

Chciałbym zeby tak było przynajmniej na meczu z ŁKS i GKS Katowice

takie jest moje zdanie MŁYN powinien być tam gdzie jest.
 YG-US - Pon Kwi 25, 2011 23:15

nie wypuszczajmy się może za daleko w przód, bo jak tak dalej pójdzie jak idzie przed euro to my wszyscy skończymy na zakazach z zawiasami za "państwowe" "ku***" :)
 ale w w sumie marzenia nie są jeszcze karalni...ktoś musi być na tym C żeby było na 2 strony a oglądnij sobie filmik z Górnika Z. u Nas jak Młyn był prawie do połowy naszego F;)
 Jaro - Pon Kwi 25, 2011 23:27
 Temat postu: Re: FC i INNI

| Kmicic napisał/a: |  	  | Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane. | 

tyle razy to już było wałkowane przy temacie "doping"....
 nunek87 - Wto Kwi 26, 2011 01:18

no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ...
 Kmicic - Wto Kwi 26, 2011 07:10

I właśnie o to mi chodzi. Gdybyśmy się doczekali stadionu typowo piłkarskiego to młyn mógłby być za bramką. Wszyscy chętni do zdzierania gardła z reszty stadionu też. Nie tak jak już nieraz pisaliście dla lansu, postać i polać dupę z kumplami tylko robić extra doping. 	  | nunek87 napisał/a: |  	  | no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ... | 
 mlodykks - Wto Kwi 26, 2011 07:19

Nie wiem o co wam chodzi bo jak na razie nic sie nie szykuje z rozbudową stadionu.
 Temat nie potrzebny . C może jak najbardziej może przyjść do młyna efekt gwarantowany . Ale wiadomo sami nie przyjdą .
 hanys - Wto Kwi 26, 2011 07:52

temat zamykam bo jak juz ktos wpomnial, walkowane w temacie doping

nara

|  |