Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - FC i INNI

Kmicic - Pon Kwi 25, 2011 21:24
Temat postu: FC i INNI
Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane.
wojo94 - Pon Kwi 25, 2011 23:19

ja widze to tak żeby C przyszło na MŁYN i nie bd potrzebna inna trybuna na jakieś osobne bajery bo wtedy bd takie pier******cie że masakra

Chciałbym zeby tak było przynajmniej na meczu z ŁKS i GKS Katowice

takie jest moje zdanie MŁYN powinien być tam gdzie jest.

YG-US - Wto Kwi 26, 2011 00:15

nie wypuszczajmy się może za daleko w przód, bo jak tak dalej pójdzie jak idzie przed euro to my wszyscy skończymy na zakazach z zawiasami za "państwowe" "ku***" :)
ale w w sumie marzenia nie są jeszcze karalni...ktoś musi być na tym C żeby było na 2 strony a oglądnij sobie filmik z Górnika Z. u Nas jak Młyn był prawie do połowy naszego F;)

Jaro - Wto Kwi 26, 2011 00:27
Temat postu: Re: FC i INNI
Kmicic napisał/a:
Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane.

tyle razy to już było wałkowane przy temacie "doping"....

nunek87 - Wto Kwi 26, 2011 02:18

no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ...
Kmicic - Wto Kwi 26, 2011 08:10

nunek87 napisał/a:
no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ...
I właśnie o to mi chodzi. Gdybyśmy się doczekali stadionu typowo piłkarskiego to młyn mógłby być za bramką. Wszyscy chętni do zdzierania gardła z reszty stadionu też. Nie tak jak już nieraz pisaliście dla lansu, postać i polać dupę z kumplami tylko robić extra doping.
mlodykks - Wto Kwi 26, 2011 08:19

Nie wiem o co wam chodzi bo jak na razie nic sie nie szykuje z rozbudową stadionu.
Temat nie potrzebny . C może jak najbardziej może przyjść do młyna efekt gwarantowany . Ale wiadomo sami nie przyjdą .

hanys - Wto Kwi 26, 2011 08:52

temat zamykam bo jak juz ktos wpomnial, walkowane w temacie doping

nara