|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja - GKS Katowice
arkoniusz - Pon Maj 16, 2011 14:04 Temat postu: Sandecja - GKS Katowice Myślę, że można założyć temat.
Milosz_1910 - Pon Maj 16, 2011 14:42
Kibicowsko pewnie bez kibiców gości:/przynajmniej oficjalnie;/Szkoda troche, no ale ...
Jaro - Pon Maj 16, 2011 15:54
SANDECJA - GKS KATOWICE
PIĄTEK 20 maja, 19:00
Milosz_1910 napisał/a: | Kibicowsko pewnie bez kibiców gości:/przynajmniej oficjalnie;/Szkoda troche, no ale ... |
może GKS przyjedzie coś u nas pozwiedzać ;) Wielka szkoda że nie mogą przyjechać oficjalnie bo szykował się jeden z najlepszych meczy kibicowsko tej rundy... PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !
arkoniusz - Pon Maj 16, 2011 17:06
Można coś pomyśleć na temat protestu i jakieś oryginalnej formie :)
Ja miałem pomysł żeby zamiast szalika na mecz zabrać wuwuzele albo jakąś trąbke (jak ktoś nie ma w Tesco są tanie). I przez cały mecz trąbić i jakiś transparent
Jaro - Pon Maj 16, 2011 17:13
Zróbmy piknik ;) kanapki, herbatki na młynie i jak na wyspach - gazety w rękach ;)
ViruS - Pon Maj 16, 2011 17:33
Jaro napisał/a: | Zróbmy piknik ;) kanapki, herbatki na młynie i jak na wyspach - gazety w rękach ;) |
Nie wpuszczą Cię bo Sandecja musi na czymś zarobić :) A na cateringu dobrze im idzie :)
kamilyes - Pon Maj 16, 2011 17:40
gazety w łapie dobry pomysł, każdy jakąkolwiek gazete ma więc problemów by nie było jak np. z wuwuzelami :)
mlodykks - Pon Maj 16, 2011 18:01
ooo każdy sobie kupi hot doga...i będziemy się obżerać w młynie czytając gówno prawdę :)
Balonikami możemy się pobawić pozdrowić naszych ukochanych sportowców , biesiadę , disco polo i impreza taką jak sobie pan D. Tusk marzy na Euro :)
arkoniusz - Pon Maj 16, 2011 18:04
Na pewno będzie trzeba uprzedzić piłkarzy o tym żeby, że takie coś będzie miało miejsce. A swoją drogą marzy mi sie taki protest, żeby piłkarze wszystkich lig nie przyjechali na swoje mecze :)
Milosz_1910 - Pon Maj 16, 2011 18:07
No wg mnie gazeta jest dobrym pomyslem:)Zdjecie pojdzie w Polske na pewno:)Na sygnal wszyscy siadamy i czytamy niby gazety:)Jeden z pomyslow na protest:)
arkoniusz - Pon Maj 16, 2011 18:20
Tylko żeby to była jakaś szara gazeta, żeby nie było za kolorowo :)
Misiek_1910 - Pon Maj 16, 2011 19:56
TO jest jest nić oryginalnego jak się nie myślę to wisła miała już takie coś..bodajże na Pucharze UEFA więć odpada
KubaSSNS - Pon Maj 16, 2011 20:18
to wkońcu mecz z Katowicami w piątek o 19 , aa z ŁKS w sobote o 18 ?
VTR - Pon Maj 16, 2011 20:21
Moim zdaniem dobra opcja jest z Wuwuzelami, nie podoba sie im Polski styl? To dostana Afryke.
kolafy - Pon Maj 16, 2011 22:15
Dość Panowie tych spekulacji powstał plan protestu... nie nie spokojnie pANIE mILICJANCIE od czytania forum nie zrobimy burd na stadionie, nikogo nie będziemy gwałcić ani porywać, nie będziemy palić kukły naszego premiera ani komendanta głównego policji, nie będzie nielegalnych zgromadzeń za które teraz nas chcecie karać gdy stoimy w grupie! W pierwszej połowie będzie styl wzorowego kibicowania którego domaga się nasz rząd razem z pzpn i tak się podniecał po MŚ w Afryce (w których nawet oczywiście nie grała nasza reprezentacja) kupujemy wuwuzele, pistrzałki różnego tego typu akcesoria które wkurzają na maxa i zagłuszają wszystko, do tego zabieramy ze sobą szaliki, koszulki, czapki z pomponami Małysza, Liverpoolu, Bayernu, Lazio, Rapidu Wiedeń i itp itd (Oczywiście oszczędzamy sobie Juve które trzyma z Legią ;) ) mogą też być wspomniane piłki plażowe jakieś dziwaczne okulary, dmuchane młotki, balony cuda wianki :))
W przerwie meczu przebieramy się w nasze barwy, chowamy te badziewia i w drugiej połowie zabieramy się za styl naszego kibicowania dopingując i bawiąc się do tego stopnia żeby nas słyszeli nawet po za Nowym Sączem, oczywiście do tego wszystkiego potrzebni są ludzie więc cała chmara ''kiboli'' melduje się na F, oczywiście sektora C też się to tyczy bo wiadomo że na A nie ma co liczyć.
ps. takie akcesoria znajdziemy pewnie w supermarketach typu Real, Tesco, może jakieś sklepy wszystko po 4 zł itd. ;)
wojo94 - Pon Maj 16, 2011 22:27
extra sprawa bd już sie nie moge doczekać .... idliczam już a w II połowie to ma być taka miazga jakiej pod grunwaldem nie było
eSKa - Pon Maj 16, 2011 22:44
Mogę przyjśc w koszulce" STOP KONFIDENTOM ?
:) świetny POMYSŁ.
arkoniusz - Pon Maj 16, 2011 23:35
OK skoro jest już plan to może ktoś zrobił by jakiś plakat.
radziufan - Wto Maj 17, 2011 07:08
no to dajemy dajemy!!!
Milosz_1910 - Wto Maj 17, 2011 09:18
Haha mam jeszcze piszczałke z bravo sport z przed 2 lat to zabieram:)Ale panowie w 2 polowie ma byc niesamowita miazga ! ! ! !
hanys - Wto Maj 17, 2011 09:21
z pomysłów rządowych robimy se jaja i ciągle powtarzamy że każdy pies to faja
a tak poważnie, to może będzie kupa śmiechu, ale wg m,nie rząd i jego przydupasy mają w dupie czy doping jest czy go nie ma...
lepszy wg mnie efekt przynioslaby akcja pusty stadion i straty liczone przez kluby i pzpn
Milosz_1910 - Wto Maj 17, 2011 09:27
Po częsci to prawda..Jesli beda straty finansowe w klubach z braku przychodow za bilety to bede skargi do PZPNU ze strony klubow i wtedy byz moze im sie "odmieni" wszystkim.
AJKA - Wto Maj 17, 2011 10:29
Też uważam podobnie jak Hanys. Rząd, klub, psy itd. mają gdzieś czy jest doping, oprawa itd. a takie zachowanie jak przeiwdujecie w 1 połowie tylko będzie wpływała na niekorzyść piłkarzom bo jak można grać przy huku piszczałek, trąbek itd...Sami wiecie jakie to jest denerwujące. Większość ekip bojkotuje całkowicie mecze i nie przychodzi dlatego też uważam, że powinniśmy zrobić podobnie bo bardziej kluby będą się martwić stratą pieniędzy w kasie niż tym, że ludzie są poprzebierani za klaunów i robią "cyrk" Ale to tylko moje zdanie...
ksiąc 90 - Wto Maj 17, 2011 10:33
Pusty stadion ok,ale na tyle ludzi, to jednak nie do ogarniecia. Szczególnie,że to GKS, drużyna znana w całej naszej ojczyźnie,a jak wiemy, atrakcyjny rywal przyciąga pikoli ;] Niemniej jednak pomysł dobry.
A GKS mógłby zwiedzic zamek, skansen, czy może Teskło ;]
Paranoja.
pozdrawiam
www.megachem.pl - Wto Maj 17, 2011 10:35
Tylko, że w Sandecji się nie przelewa i uderzy to w nasz klub.
AJKA - Wto Maj 17, 2011 10:44
No, ale to chyba o to chodzi. Każdy jeden klub cierpi gdy nie ma widzów, ale to już nie nasz wymysł, że dzieje się jak się dzieje. Dlatego trzeba coś z tym zrobić, aby wstrząsnąć wszystkimi, że takim sposobem daleko nie zajdą.
rudeboyz - Wto Maj 17, 2011 11:00
moim zdaniem,wuwuzele piszczałki etc. nie mają sensu-no może przez 5 minut pobeczeć tym dziadostwem :) dla rządu i mediów jest hałas jest doping( dla pikników również-większość zna problem z GW i TVNu)
niekupowanie biletów tez sensu nie ma, tym celujemy w klub który i tak ma kiszkowatą pozycje finansową..
tylko cisza na trybunach ma sens-bo to tak naprawdę zwraca uwagę na nasz protest tylko cisza na stadionie...
Milosz_1910 - Wto Maj 17, 2011 11:01
No i chyba sie zgodze z rudeboyz
Rudy - Wto Maj 17, 2011 11:22
Co Wy mówicie? Takie trąbki to dopiero będą ludzi wkurwiać! Nie pamietacie już ostatniego mundialu? W telewizji przez to meczu nie dało się ogladać, a co dopiero będąc na stadionie. Nie zgodze się, że telewizji i mediom bedzie taki doping na ręke, bo przecież podczas owego mundialu, europejskie telewizje pracowały nad wycięciem tego dźwięku.
Może piłkarzom bedzie się źle grało, ale zarówno naszym jak i GKS. Wiec niech każdy kupuję trombkę, zakałda na siebie Małyszowy cylinder i na mecz! Zróbmy Andrzejadę!
ktoS - Wto Maj 17, 2011 11:23
Czyli przychodzimy siadamy na krzeselkach i spiewamy gorzkie zale hahah
kilog - Wto Maj 17, 2011 11:57
a może zaśpiewać piosenkę o pieskach?http://www.youtube.com/wa...feature=related
wborzecki@gmail.com - Wto Maj 17, 2011 12:06
ta będzie lepsza ;-) http://www.youtube.com/wa...feature=related
Maerqin - Wto Maj 17, 2011 12:11
rudeboyz napisał/a: | tylko cisza na trybunach ma sens-bo to tak naprawdę zwraca uwagę na nasz protest tylko cisza na stadionie... |
kilog - Wto Maj 17, 2011 12:18
Lepsza od ciszy jest szydera bo zwraca uwagę, podobnie jak oprawy i nie powinno się tego zaniechać, ponieważ o to im chodzi, żeby było piknikowo a wy to chcecie zrobić dla nich - poddać się ich zaleceniom.
Należy pokazać, że zalecenia rządzących wszyscy mają głęboko w tyle i robić swoje - takie jest moje skromne zdanie.
Jestem za szyderą nawet z oprawą.
mc71 - Wto Maj 17, 2011 12:22
Sądze, że panowie z PZPN stwierdza, ze ich akcja przyniosła efekt i kibice bdb się bawią;p
Bianconeri - Wto Maj 17, 2011 12:32
Żadna forma protestu nie zadowoli się wszystkich, żadna nie będzie też dawała gwarancji sukcesu itp, ale coś robić trzeba.
radziufan - Wto Maj 17, 2011 12:52
podbijam żeby się utrwalało w głowach bo to oficjalne stanowisko i tego się trzymamy
kolafy napisał/a: | Dość Panowie tych spekulacji powstał plan protestu... nie nie spokojnie pANIE mILICJANCIE od czytania forum nie zrobimy burd na stadionie, nikogo nie będziemy gwałcić ani porywać, nie będziemy palić kukły naszego premiera ani komendanta głównego policji, nie będzie nielegalnych zgromadzeń za które teraz nas chcecie karać gdy stoimy w grupie! W pierwszej połowie będzie styl wzorowego kibicowania którego domaga się nasz rząd razem z pzpn i tak się podniecał po MŚ w Afryce (w których nawet oczywiście nie grała nasza reprezentacja) kupujemy wuwuzele, pistrzałki różnego tego typu akcesoria które wkurzają na maxa i zagłuszają wszystko, do tego zabieramy ze sobą szaliki, koszulki, czapki z pomponami Małysza, Liverpoolu, Bayernu, Lazio, Rapidu Wiedeń i itp itd (Oczywiście oszczędzamy sobie Juve które trzyma z Legią ;) ) mogą też być wspomniane piłki plażowe jakieś dziwaczne okulary, dmuchane młotki, balony cuda wianki :))
W przerwie meczu przebieramy się w nasze barwy, chowamy te badziewia i w drugiej połowie zabieramy się za styl naszego kibicowania dopingując i bawiąc się do tego stopnia żeby nas słyszeli nawet po za Nowym Sączem, oczywiście do tego wszystkiego potrzebni są ludzie więc cała chmara ''kiboli'' melduje się na F, oczywiście sektora C też się to tyczy bo wiadomo że na A nie ma co liczyć.
ps. takie akcesoria znajdziemy pewnie w supermarketach typu Real, Tesco, może jakieś sklepy wszystko po 4 zł itd. ;) |
gogo1910 - Wto Maj 17, 2011 15:14
Fajny pomysł ;)
kolafy - Wto Maj 17, 2011 15:26
Ja nie wiem z kim wy chcecie walczyć z ludźmi którzy stoją ponad prawem i to jeszcze w formie która oni sobie wymarzyli chyba nie tędy droga. Jeśli faktycznie chcemy żeby się coś zmieniło przyciągnijmy do siebie jak najwięcej ludu, przedstawmy im kontrast między tym o czym słuchają w TV i czym się zachwyca rząd oraz policja mowa tu o modelu kibica wymarzonego przez Lato i Tuska, a tym co naprawdę godnie reprezentuję kulturę kibicowską. Wyobraża sobie ktoś żeby górnicy siedząc cicho walczyli o podwyżki moim zdaniem nie tędy droga nie dajmy się złamać i róbmy swoje przeciągnijmy na swoją stronę po meczu z GKS Katowice 10 kibiców z A śmiejąc się z tego co oferuje im rząd to już będzie sukces, a nie odrzucajmy od siebie 10 młodych kibiców którzy nie przyjdą na mecz bo tam jest taka nuda że się wytrzymać nie da, a nie bawi ich siedzenie spokojnie na krzesełku i oglądanie żenującego poziomu naszej piłki kopanej. Oczywiście nie mam na myśli awantur oraz demolowania wszystkiego co można zniszczyć ale o dopingu, zabawie, oprawach, flagach na płocie i wyjazdach...
stefantelefan - Wto Maj 17, 2011 15:41
Rudy napisał/a: | Co Wy mówicie? Takie trąbki to dopiero będą ludzi wkurwiać! |
A Ty chcesz wkurwić ludzi czy rząd? Tak jak pisze część forumowiczów to dla Tuska i jego kolegów będzie obojętne czy będzie doping czy nie, co do wkurwiania ludzi to jak taki Tusko - zwolennik przyjdzie na mecz i jeszcze ktoś mu nad uchem będzie buczął wuwuzelą czy inną trąbką to powie: Tusk ma rację ! Trzeba wypędzić bydło ze stadionów, bo meczu w spokoju nie dadzą oglądnąć.
Chyba nie ma niestety jakiejś sensownej rady na tą całą chorą sytuację. :(
KKS_FAN - Wto Maj 17, 2011 15:44
obowiązkowo trzeba będzie trzeba pozdrowić naszego kochanego premiera,,
a jakimi słowami to chyba nie trzeba wypisywać...
kolafy - Wto Maj 17, 2011 15:55
stefantelefan napisał/a: | Rudy napisał/a: | Co Wy mówicie? Takie trąbki to dopiero będą ludzi wkurwiać! |
A Ty chcesz wkurwić ludzi czy rząd? Tak jak pisze część forumowiczów to dla Tuska i jego kolegów będzie obojętne czy będzie doping czy nie, co do wkurwiania ludzi to jak taki Tusko - zwolennik przyjdzie na mecz i jeszcze ktoś mu nad uchem będzie buczął wuwuzelą czy inną trąbką to powie: Tusk ma rację ! Trzeba wypędzić bydło ze stadionów, bo meczu w spokoju nie dadzą oglądnąć.
Chyba nie ma niestety jakiejś sensownej rady na tą całą chorą sytuację. :( | Chyba sobie mojego posta minąłeś albo po prostu nie potrafisz czytać :)
grubas_KKS - Wto Maj 17, 2011 16:01
To już chyba lepiej w 1 połowie się "powygłupiać" z tym "dopingiem" a w drugiej... po prostu siąść na dupie i oglądać zwyczajnie "kopaninę", bez normalnego dopingu.Tak przynajmniej klub $$$ nie straci z biletów i brak jakiegokolwiek dopingu też da wszystkim do myślenia...
nunek87 - Wto Maj 17, 2011 16:25
no właśnie chodzi o to że jak klub nie straci $$$ czyli jak sie sprzedadzą bilety to im bedzie latało czy gwizdamy, stoimy, siedzimy czy sie drapiemy po brzuchach. Kasa sie zgadza i to jest najważniejsze. Najbardziej by ich zabolało jakby nie było kibiców na trybunach, nie ma kibiców nie sprzedaje sie biletów, nie sprzeda sie biletów nie ma kasy i to uruchamia efekt domina klub po 2 -3 meczu gdzie nie ma zysków zwraca uwagę na to że coś jest nie tak i zaczyna sie uruchamiać pzpn i idzie jak domino, tylko jeden klub nic nie wskóra gdyby tak cała ekstraklasa i 1 liga odpościła mecze tzn kibice to by sie do dużym echem odbiło bardziej niż szydera itp. Ale szczerze sam nie wiem co jest najlepsze, to jak z demokracja jest najgorszą formą a zarazem lepszej nie wymyślono
gogo123 - Wto Maj 17, 2011 16:41
Ktoś tu już chyba napisał że żadna forma protestu nie będzie doskonała, ale coś trzeba robić.
Także według mnie to tak jak napisał Kolafy w pierwszej połowie robimy sobie poprostu jaja z wuwuzelami trąbkami itp. a w drugiej połowie ma być prawdziwa miazga i doping taki na jaki Sandecja zasługuje. Mam nadzieje że to da do myślenia naszemu "kochanemu premierowi" i w końcu skończy się ten cyrk i zacznie się normalnie kibicować bez zakazów wyjazdów czy zamykania stadionów! Takie jest moje skromne zdanie...
Milosz_1910 - Wto Maj 17, 2011 16:56
To w takim razie jezeli mamy pokazac 2 strony medalu czyli:
kulture kibicowska jaka chca miec rzadzacy i kulture kibicowska jaka my kochamy itd to trzeba zrobic jakis transparent typu : Ktora opcja lepsza?? cos w tym stylu...wiecie o co chodzi
arkoniusz - Wto Maj 17, 2011 17:25
No dwa transparenty na dwie połowy na 1 np. Doping dla tuska, i na druga doping dla Sandecji
Milosz_1910 - Wto Maj 17, 2011 17:35
Albo lepiej : Doping wg rzadu a drugi doping wg prawdziwych kibicow
Jaro - Wto Maj 17, 2011 18:39
ręcę opadają jak czytam co poniektóre wypowiedzi...
kolafy - Wto Maj 17, 2011 18:46
Trochę tu namieszam, jednak rezygnujemy z trąbek i tego wszystkiego w pierwszej połowie na prośbę jednego z naszych piłkarzy przy poparciu reszty drużyny, a argumentują to tym że będzie im to przeszkadzało w grze i odniesieniu kolejnego cennego zwycięstwa oczywiście popierają nasze stanowisko w walce z propagandą rządową przeciwko kibicom.
I tak w I połowie panuje cisza i spokój sektor F pozostaje pusty, w II połowie jedziemy z pierwotnymi założeniami w poprzednich moich postach! :))
DZIĘKUJE ZA UWAGĘ!
Bianconeri - Wto Maj 17, 2011 18:50
No to zamiast trąbek i wuwuzeli bierzemy gazety, zakładamy meloniki, kapelusze i krawaty i robimy prawdziwy modern futbol inglisz stajl wznosząc okrzyki oł je oł maj gad oh noł itp (ale łot de fak is dis już nie można do obrażą płemieła:D) a w drugiej połowie robimy swoje ale tak żeby wyszło z nawiązką ...
małolat_19 - Wto Maj 17, 2011 19:34
Nie Bianco, bo to też jest jakaś forma dopingu..
Względna cisza przez pierwsze 45 min:)..
VTR - Wto Maj 17, 2011 21:57
To okrzyki pominac, a gazetki mysle ze bedzie dobry wizualny prostest :)
Kazek G f H - Wto Maj 17, 2011 22:59
Ja se wezme flage Małysz Gola :)
szymon_YG - Wto Maj 17, 2011 23:22
tak sobie myślę. Skoro OZSK podjęło decyzję o zawieszeniu dopingu i opraw, to czemu my mamy dopingować ? wisła dopingowała i sami widzicie jakie komentarze nawet na naszym forum się pojawiły wpisy, że wisła to ... (tutaj wulgarne słowa za które można dostać zakaz), myślę, że powinniśmy się przyłączyć do tego protestu który ma na celu ratowanie Polskich Trybun i nie dopingować na tym meczu... powiesić kilka odpowiednich transów, żeby większość ludzi na stadionie wiedziała o co chodzi w tym całym zamieszaniu.
Cytat: | Bo zWISŁA to nie jest Polski klub to milicyjny klub i dlatego protesty ich nie obowiązują. |
Cytat: | Kolafy dobrze mówi , ich protest nie obowiązuje ... |
jak to ich nie obowiązuje skoro ich stowarzyszenie należy do OZSK ?
chyba nikt by nie chciał, żeby nas w Kraju postrzegali jak wisłe ?
piszę ten post tak dla przemyślenia dla wszystkich, mam nadzieję, że mimo wszystko nie będzie dopingu w piątek.
wawus1986 - Wto Maj 17, 2011 23:52
myśle że cały Kraj nie będzie patrzył akurat na Kilinskiego więc popieram pomysł na protest w 1 połowie :) Zawodnicy przecież niczemu nie są winni !
YG-US - Wto Maj 17, 2011 23:57
w jedności siła..
moru - Sro Maj 18, 2011 00:47
wawus1986 napisał/a: | myśle że cały Kraj nie będzie patrzył akurat na Kilinskiego więc popieram pomysł na protest w 1 połowie :) Zawodnicy przecież niczemu nie są winni ! |
Ludzie w co wy wierzycie... 90% grajków jak by dostali ofertę z Ekstraklasy to by odeszło całować inny herb po zdobytej bramce. Co wy myślicie, że w Polsce piłkarze wstawia się za kibicem?
Spójrzcie na naszych braci z Kielc: http://www.mks-korona-kie..._korony_kielce_ Dla Korony mecz o życie, a nie wyłamali się jak wisła czy inne wynalazki tylko pozostali solidarni z resztą kibicowskiej braci. Dlatego nie rozumiem dlaczego my (w dodatku nie walczący już o nic) mamy dołączyć do łamistrajków.
MKS&KKS !!!
P.S Oprawa Ultrasów Korony której nie udało się wnieść na stadion. http://www.mks-korona-kie..._bedzie_niczego
kolafy - Sro Maj 18, 2011 07:22
Po kilku przemyśleniach stwierdziliśmy że sposób przez kogoś tam gdzie wymyślony będzie miał odwrotne skutki do zamierzonych co zresztą napisałem parę postów wcześniej i szczerze nie wiem co za debil bez szkoły mógł to wymyślić, a my go mamy jeszcze słuchać, zresztą to jak by słuchać premiera który po po prostu chce żeby ta cisza i spokój była. No chyba że to ma być tak że załatwimy ich własną bronią to sorry i szacun ;]
Śmigiel - Sro Maj 18, 2011 08:32
100% zgadam się z tym co Szymon napisał!!!
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
Już ktoś to wrzucił na forum w innym temacie. Filmik pokazuje, że ten protest jest trafny! Kwestia z oceną na naszym forum dopingu na wiśle to już czysta hipokryzja. "Twardo się wiślackie psy wyłamały z ogólnopolskiego protestu, no tak historia klubu ich zobowiązuje", po czym przychodzi podjąć decyzję co robimy na najbliższym meczu i chcemy zrobić dokładnie to samo tłumacząc tym, że piłkarzom będzie się źle grało. Bądźmy poważni ;-) Udowodnijmy, że tym razem to donek strzelił sobie samobója.
stefantelefan - Sro Maj 18, 2011 08:43
kolafy napisał/a: | stefantelefan napisał/a: | Rudy napisał/a: | Co Wy mówicie? Takie trąbki to dopiero będą ludzi wkurwiać! |
Chyba nie ma niestety jakiejś sensownej rady na tą całą chorą sytuację. :( | Chyba sobie mojego posta minąłeś albo po prostu nie potrafisz czytać :) |
Nie nie minąłem Twojego posta, po prostu wyrażałem swoje zdanie w stosunku do posta Rudego. CO do czytania to chyba trudno byłoby umieć pisać nie umiejąc czytać :)
Bianconeri - Sro Maj 18, 2011 08:43
Miałem co nieco napisać, m. in. również o OZSK ale mi się nie chce bo nie ma sensu, wkleję tylko:
Cytat: | Obawiam się, że nie rozumiecie Panowie sedna sprawy i treści oświadczenia. Nigdy OZSK nie zapowiadało totalnego bojkotu dopingu, to co piszecie to wasze dopowiedzenia i oczekiwania, które równie dobrze mogły nigdy nie być rozważane (bo najwyraźniej nie jesteście osobami decyzyjnymi w swoich grupach, skoro nie znacie treści ustaleń). To po pierwsze. Po drugie, zorganizowane grupy zrezygnowały z ORGANIZACJI dopingu, a nie wykluczyły go. Jeśli Pan X wstanie na sektorze, zacznie śpiewać i pociągnie za sobą przez 90 minut tłumy, to doping będzie trwał cały mecz. Przebieg protestu i stopnie jego natężenia, były przez wiele dni dyskutowane i nie dzieje się w chwili obecnej nic co nie byłoby zaplanowane, czy co najmniej przewidziane. Idźcie normalnie na mecze swojej drużyny, a odpowiednie osoby z waszych ekip z pewnością poinformują was o przebiegu protestu w waszym mieście. |
Dziękuję dobranoc.
A poza tym nikt nam nie będzie dyktował co i jak mamy robić u siebie ...
kolafy - Sro Maj 18, 2011 09:20
Dobra koniec Panowie! Oficjalna forma protestu została przyjęta i dla przypomnienia jeszcze raz brzmi ona tak;
Cytat: | Trochę tu namieszam, jednak rezygnujemy z trąbek i tego wszystkiego w pierwszej połowie na prośbę jednego z naszych piłkarzy przy poparciu reszty drużyny, a argumentują to tym że będzie im to przeszkadzało w grze i odniesieniu kolejnego cennego zwycięstwa oczywiście popierają nasze stanowisko w walce z propagandą rządową przeciwko kibicom.
I tak w I połowie panuje cisza i spokój sektor F pozostaje pusty, w II połowie jedziemy z pierwotnymi założeniami w poprzednich moich postach! :))
DZIĘKUJE ZA UWAGĘ! |
Proponuję się nie sprzeczać zwerbować lud na mecz ubrać koszulkę szalik i godnie reprezentować Sandecje przed w trakcie i po meczu. Teraz powinniśmy być jednością w walce z "okupantem" mimo że decyzje pewnych osób nam się nie podobają (do szkoły też mi nigdy się nie chciało chodzić i dalej się nie chce ale muszę do tego wysłuchuję tych głupot które mnie nie interesują ;) ). Siła w nas!!!
kolafy - Sro Maj 18, 2011 10:05
ps. jeszcze taka prośba od Ultrasów; na ten mecz zapowiada się trochę naszych zgód przede wszystkim Tyski GKS, niech każdy kibic któremu to nie jest obojętne przyniesie ze sobą te symboliczne dwa złote, złotówkę i wrzuci do puszki. Dzięki
internacionale - Sro Maj 18, 2011 10:54
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !!
YG-US - Sro Maj 18, 2011 13:01
DO KUPIENIA NOWE VLEPKI NA MECZU!
małolat_19 - Sro Maj 18, 2011 15:32
Już chyba wszystko w tym temacie zostało napisane,dlatego proponowałbym zamknięcie go do czasu końcowego gwizdka..
grubas_KKS - Sro Maj 18, 2011 15:38
NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ RÓWNIEŻ SMYCZKI JESTEŚMY JAK ZARAZA.
arkoniusz - Sro Maj 18, 2011 23:21
Cytat: | Każdy Polak wie,
kto populista jest,
zamknął stadiony już,
nie wybudował dróg,
to premier Donald Tusk! |
Można to zaśpiewać na rozpoczęcie dopingu w drugiej połowie.
Milosz_1910 - Czw Maj 19, 2011 17:09
Hehe to jest dobra przyspiewka:)Dokladnei to jest Lecha : Każdy z nas to wie...
ViruS - Czw Maj 19, 2011 18:01
Widzę, że mój opisik jest dobry. Chciałem to zaproponować, lecz wolałem jakoś nic nie mówić i wrzuciłem tylko to jako swój podpis :)
Gekon KSP - Czw Maj 19, 2011 20:08
JUTRO NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ VLEPY POLONII. KASA IDZIE NA CHŁOPAKÓW OD NAS KTÓRZY OGLĄDAJĄ ŚWIAT ZZA KRAT.
Vlepki dzielnicy Wola i Młodej Polonii
Sączers1910 - Czw Maj 19, 2011 21:44
Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz...
rudeboyz - Czw Maj 19, 2011 22:12
Sączers1910 napisał/a: | Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz... |
pomyliłeś wątki, w hyde parku jest odpowiedni temat;
http://www.sandecja.org/f...68c86cd57#72168
kolafy - Pią Maj 20, 2011 15:42
W pierwszej połowie "młyn" pozostaje pusty, więc proszę nie zajmować tam miejsc!
zombi117 - Sob Maj 21, 2011 10:26
A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. Ok, ja rozumiem, że jest to nasza zgoda, sam darze ją sympatią, ale osoba, która jest najbardziej widoczna na młynie powinna reprezentować nas, a nie inny klub. Kolega, który nie jest z Sącza i przyjechał na mecz, pyta mnie czy u nas jest tak słabo, że doping prowadzi gość z Cracovii. Moim zdaniem to młynowy ma być naszą wizytówką, osobą która jest widoczna w tv i z każdego miejsca na stadionie i nie tylko. Powinien zakładać NASZE barwy!
To tylko moje zdanie i wiem, że nie każdy będzie się z tym zgadzać, ale uwaga kolegi trochę mnie zbulwersowała i dała do myślenia....
mlodykks - Sob Maj 21, 2011 11:09
Doping bardzo bardzo dobry . Widać było że wszyscy napaleni byli na 2 połowę :)
Zaczęliśmy bardzo dobrze szkoda końcówki bo słabo było przy Hej pasy gol . Aa i jeszcze jedno JAK PISZE NA FORUM NA BIAŁO TO NA BIAŁO A NIE NA CZARNO... jednym słowem doping: zajebisty
gogo1910 - Sob Maj 21, 2011 12:42
No Właśnie! JAK PISZE NA BIAŁO TO SIĘ PRZYCHODZI NA BIAŁO A NIE NA KOLOROWO!
Kazek G f H - Sob Maj 21, 2011 13:21
zombi117 napisał/a: | A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. Ok, ja rozumiem, że jest to nasza zgoda, sam darze ją sympatią, ale osoba, która jest najbardziej widoczna na młynie powinna reprezentować nas, a nie inny klub. Kolega, który nie jest z Sącza i przyjechał na mecz, pyta mnie czy u nas jest tak słabo, że doping prowadzi gość z Cracovii. Moim zdaniem to młynowy ma być naszą wizytówką, osobą która jest widoczna w tv i z każdego miejsca na stadionie i nie tylko. Powinien zakładać NASZE barwy!
To tylko moje zdanie i wiem, że nie każdy będzie się z tym zgadzać, ale uwaga kolegi trochę mnie zbulwersowała i dała do myślenia.... |
Nie popadajmy w skrajności panowie. Młynowi w całej Polsce zakładają koszuli swojej drużyny jak i zgód. Nie ma reguły. Wczoraj ukłon Kolafego w stronę Cracovii i chyba wszystko już jasne w temacie.
K@KS - Sob Maj 21, 2011 13:40
zombi117 napisał/a: | A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. Ok, ja rozumiem, że jest to nasza zgoda, sam darze ją sympatią, ale osoba, która jest najbardziej widoczna na młynie powinna reprezentować nas, a nie inny klub. Kolega, który nie jest z Sącza i przyjechał na mecz, pyta mnie czy u nas jest tak słabo, że doping prowadzi gość z Cracovii. Moim zdaniem to młynowy ma być naszą wizytówką, osobą która jest widoczna w tv i z każdego miejsca na stadionie i nie tylko. Powinien zakładać NASZE barwy!
To tylko moje zdanie i wiem, że nie każdy będzie się z tym zgadzać, ale uwaga kolegi trochę mnie zbulwersowała i dała do myślenia.... |
dokładnie tak samo sobie wczoraj pomyślałem, niby mało ważne, a jednak :)
Razielus - Sob Maj 21, 2011 13:43
Witam wszystkich.
Co do dopingu to było super. Aż fajnie było zobaczyć oprawę na cały sektor F (w sumie to na mecz z ŁKS`em można to powtórzyć ;) ).
deska180 - Sob Maj 21, 2011 15:35
Zgodze sie co do dopingu , martwi mnie frekwencja ale cóż , taki mamy marketing .....
kolafy - Sob Maj 21, 2011 22:47
Cracovia to coś więcej niż tyko zgoda, a ta koszulka to więcej niż tylko koszulka ;)
ps. na poprzednim meczu miałem Sandecji, a nie będę przecież co mecz w tej samej :D
BSNT ;)
eSKa - Nie Maj 22, 2011 09:38
Nie pierdolc* o koszulce Cracovii. CRACOVIA dla wielu z nas poza stadionem w Cracovie, to kilka osiedli, wiele chłopaków, wódka, ogóreczki i znany wielu BAR. Mi znany bar koło mostu na Wisłą :D :)
NIGDY NIE SPADNIE - CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE.
hanys - Nie Maj 22, 2011 10:27
przychodzi mi do glowy jedna uwaga na temat oprawy. Wszystko ladnie fajnie chlopaki staracie sie i za to szacun, ale mnie osobiscie znudzily sie juz prawie te same oprawy tzn, sektorowka i trans, wiadomo ze pewnych rzeczy sie nei przeskoczy, czasami fundusze nie pozwalaja, ale moze warto te oprawy jednak urozmaicic,
Pozdro i powodzenia
kosiarz - Nie Maj 22, 2011 10:43
Pierwsza połowa bez dopingu...jeszcze tylu wyzwisk, bluzgów, przekleństw na meczu nie słyszałem, mecz się oglądało jak nie obrażając w "TV-Małopolska" 4 ligę.
Nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę, że....jednolity doping jest o wiele bardziej przyzwoity!
Ludzie z dziećmi obok mnie, wychodzili bo taka była kanonada wyzwisk i przekleństw...w tym wypadku na sędziego. To nie byli ci "tuskowi źli kibole".
Czy tak mają wyglądać polskie stadiony?
gogo1910 - Nie Maj 22, 2011 10:46
Sektorówka była zajebista! Brawo dla chłopaków którzy to przygotowywali. A co do wyzwisk, to sędzia myślę,że sobie na to zasłużył;)
anton1910 - Nie Maj 22, 2011 11:03
zasłuzyl to mało powiedziane!! nie raz chcialem wstac i wybiec i mu lutnąc z dyńki ale szkoda mi było straconych meczy xD
kosiarz - Nie Maj 22, 2011 11:06
Zgadzam się, że sędzia był kiepski...chodziło mi bardziej o to, czy rząd na pewno wie co robi...bez dopingu, bez pewnej organizacji, bez atmosfery tworzonej przez kibiców, zostanie samo dno...
piknik76 - Nie Maj 22, 2011 16:41
To że rząd nie wie co robi to oczywiste, ale te przekleństwa podczas pierwszej połowy to faktycznie mogły przeszkadzać nie tylko dzieciom. No ale jeśli nie ma lepszych sposobów na osłabienie Sandecji przed meczem z Podbeskidziem to czego się można spodziewać po kibicach? I tak dobrze że ktoś mu nie dał w zęby.
berthold_ns - Nie Maj 22, 2011 21:14
Ludzie ogarnijcie się
Przeleństwa na stadionach były są i bedą to nie kościół
kosiarz napisał/a: |
Ludzie z dziećmi obok mnie, wychodzili bo taka była kanonada wyzwisk i przekleństw...w tym wypadku na sędziego. To nie byli ci "tuskowi źli kibole". |
Niech mi ktos pokaże kibica (człowieka) ktory ma rodzinę i dzieci (mniejsze lub większe) i nie przeklina w domu.Troche juz na tym swiecie żyje i nie raz mi spuchły uszy jak słyszałem rozmowę 10-latków
zombi117 napisał/a: | A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. |
Przecież to nie pierwszy mecz gdzie Kolafy jast w koszulce Cracovii!!
co do samego meczu to sedzia wypaczyl jego wynik,gdyby nie czerwień Berlińskiego myślę że mielibysmy 3 pkt
mlodykks - Nie Maj 22, 2011 21:20
Dobra spokój !! Był mecz a teraz następny z ŁKS !!!!!!!
MA BYĆ MOBILIZACJA!!! OSTATNI TAKI MECZ U NAS MUSI BYĆ PEŁNY STADION ! KONIEC TEMATU / SOBOTA 18:00 SANDECJA - ŁKS MOBILIZACJA !
berthold_ns - Nie Maj 22, 2011 22:37
mlodykks napisał/a: | Dobra spokój !! Był mecz a teraz następny z ŁKS !!!!!!!
MA BYĆ MOBILIZACJA!!! OSTATNI TAKI MECZ U NAS MUSI BYĆ PEŁNY STADION ! KONIEC TEMATU / SOBOTA 18:00 SANDECJA - ŁKS MOBILIZACJA ! |
Dobrze mówi dac mu wódki :D
WSZYSCY NA MŁYN i na pełnej KURWIE jak to zwykł mawiać Kolafy
kosiarz - Nie Maj 22, 2011 23:38
Cytat: | Niech mi ktos pokaże kibica (człowieka) ktory ma rodzinę i dzieci (mniejsze lub większe) i nie przeklina w domu.Troche juz na tym swiecie żyje i nie raz mi spuchły uszy jak słyszałem rozmowę 10-latków |
nie zrozumiałeś :)
Dobrej nocy ;)
wborzecki@gmail.com - Pon Maj 23, 2011 08:09
:-D ZAMIAST PRZEKLINAĆ TRZA BYŁO W TYSIĄCA ZAGRAĆ ;-) + EMOCJE,PASJA I KOMPANIJA DO KART ZACNA, -FLASZKA W PLECY :-D:-D
|
|