Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA NOWY SĄCZ - ŁÓDZKI KS

kolafy - Wto Maj 24, 2011 09:59
Temat postu: SANDECJA NOWY SĄCZ - ŁÓDZKI KS
Sandecja Nowy Sącz - Łódzki KS 28 maja, 18:00

Biała koszulka, szalik i doping na 150% w tym jak że ważnym kibicowsko meczu który dodatkowo transmituje TVP Sport!!!

W sobotę też w pierwszej połowie nie siadamy na F(!), a w drugiej tak jak na Gieksie prowadzimy normalnie doping.

ps. nie wiem czy będę mógł być od początku z wami, a nawet czy w ogóle się wyrobie na ten mecz także jakoś będziecie sobie musieli w razie czego poradzić bez tak wspaniałego, zajebistego itd. prowadzącego ;) :))

KubaSSNS - Wto Maj 24, 2011 11:57

Wszyscy na mecz!
kedz10r - Wto Maj 24, 2011 14:16

Musimy pomóc dopingiem wygrać Sandecji
YG-US - Wto Maj 24, 2011 14:49

NA MECZU RUSZA AKCJA ZŁOTÓWKA! ! !

DO KUPIENIA TAKŻE VLEPKI POD MŁYNEM W PRZERWIE MECZU! LUB POD ZEGAREM!

mlodykks - Wto Maj 24, 2011 14:56

ROBIĆ PLAKAT I LECIMY DRUKUJEMY RAZ I KSERO !!! OKLEJAĆ NS I WIOSKI !
anton1910 - Wto Maj 24, 2011 16:48

popieram róbta plakat wypieprze cały tusz i rozklejam gdzie wlezie xD
eSKa - Wto Maj 24, 2011 22:52

I dobrze, ja uwazam, zeby w ogole nie było dopingu. Skoro Ciebie nie ma, widocznie gwiazdy tak nakazały :).............
berthold_ns - Pią Maj 27, 2011 20:57

Kolafy wita Obamę więc będzie nieobecny:)))
ViruS - Pią Maj 27, 2011 21:14

berthold_ns napisał/a:
Kolafy wita Obamę więc będzie nieobecny:)))

On wita? To Chyba Obama jego wita :)

No mam nadzieję, że nie będzie taki sam sędzia jak z Gieksą :)

Sądeczanin - Sob Maj 28, 2011 16:18

No mam nadzieję że przez pogodę nikt nie wymieknie i pokażemy jak w Sączu potrafimy sie bawic ! złotóweczka do kieszeni jakas kurtka i WSZYSCY na mecz !
random - Sob Maj 28, 2011 16:27

Dokladnie, zobaczymy ilu mamy kibicow fotelowych, ktorzy w ostatniej chwili wybiora cieply pokoik z telewizorem i piwkiem :P
poskus - Sob Maj 28, 2011 17:20

Rok temu taka sama pogoda tylko ,że z Widzewem
arkoniusz - Sob Maj 28, 2011 17:32

^^

Ale rok temu była dodatkowa mobilizacja w postaci kibiców gości.

Dozo na K47

PROSTO - Sob Maj 28, 2011 20:23

Panowie czy brak dopingu na meczu to sprawa protestu czy cos wiecej?
ZawszeWiernyKKS - Sob Maj 28, 2011 20:30

Protest i coś więcej.
qqq - Sob Maj 28, 2011 20:32

Doping w 1-wszej - brak -> protest. Jednak w II połowie to było naprawdę coś kapitalnego! Taki doping to było coś! Oby więcej takich meczy.
Sączersi - Sob Maj 28, 2011 20:33

Tak, doping w II połowie niesamowity.
Ad@ś=) - Sob Maj 28, 2011 20:36

To było przypomnienie czasów 3 ligi. Więc Ci którzy jeszcze wtedy nie byli kibicami, dziś mogli zobaczyć w TELEWIZJI jakie to były czasy.
Dziś za to kibice gości chwilę pokrzyczeli a potem wyparowali.

ZawszeWiernyKKS - Sob Maj 28, 2011 20:38

Dopingu nie było dlatego ze był protest, a w dodatku psy zwinęli 9-ciu naszych i transparenty.
qqq - Sob Maj 28, 2011 20:38

Ad@ś=) napisał/a:
To było przypomnienie czasów 3 ligi. Więc Ci którzy jeszcze wtedy nie byli kibicami, dziś mogli zobaczyć w TELEWIZJI jakie to były czasy.
Dziś za to kibice gości chwilę pokrzyczeli a potem wyparowali.

W III lidze doping był w każdym meczu.

Sączersi - Sob Maj 28, 2011 20:38

Taak, wyparowali na komisariat.

A tak w ogóle, czy do niektórych nie dociera "Zero dopingu!" ?

PROSTO - Sob Maj 28, 2011 20:39

heh przypomnialo mi sie takie haslo z dawnych lat... "300 widzow jest wspaniale 4 liga i co dalej?" ale to juz przeszlosc!
ZawszeWiernyKKS - Sob Maj 28, 2011 20:41

Widocznie nie dociera do niektórych.
kosiarz - Sob Maj 28, 2011 20:42

qqq napisał/a:
Doping w 1-wszej - brak -> protest. Jednak w II połowie to było naprawdę coś kapitalnego! Taki doping to było coś! Oby więcej takich meczy.

mogłeś dopingować kibolu chuliganie.

ZawszeWiernyKKS - Sob Maj 28, 2011 20:44

Cytat:
mogłeś dopingować kibolu chuliganie.

o co chodzi Ci z tymi chuliganami i kibolami???

Sączersi - Sob Maj 28, 2011 20:46

Wiesz, to są takie bestie i gorzej.
ZawszeWiernyKKS - Sob Maj 28, 2011 20:50

Ale zauważ kosiarz pisze "to mogłeś dopingować kibolu chuliganie" ale ten kto prowadzi doping to nie jest odrazu kibol i chuligan, ogarnijcie się

A pod swoja odpowiedzia ma napisane tak:

"Donald, matole, twój rząd obalą kibole!"
„PO-lityczni łgarze, za aferę hazardową zamknijcie cmentarze"

KubaNS - Sob Maj 28, 2011 20:53

Znacie takie slowo "ironia"?
ZawszeWiernyKKS - Sob Maj 28, 2011 20:55

No znam, a o co Ci chodzi??
Bianconeri - Sob Maj 28, 2011 20:59

Może chodzić, m. in. o to że nie o wszystkim się pisze na forum.
Jeśli to ciebie nie dotarła na stadionie informacja dlaczego stało się tak a nie inaczej to widocznie nie musiała dojść.
Tu raczej się już tego nie dowiesz bo nie o wszystkim jest sens pisać.

krzysiek186 - Sob Maj 28, 2011 21:10

ZawszeWiernyKKS napisał/a:
No znam, a o co Ci chodzi??

http://www.sandecja.org/forum/viewtopic.php?t=2393

szewcuNS - Sob Maj 28, 2011 22:04

qqq sie tak spina na forum a chuja wie bo siedział przed TV !!
jeszcze przed meczem było powiedziane że mecz bez dopingu bo policja zwinęła oprawę i nie wpuścili na stadion wszystkich ..

miras1983 - Sob Maj 28, 2011 22:23

szewcuNS napisał/a:
qqq sie tak spina na forum a chuja wie bo siedział przed TV !!
jeszcze przed meczem było powiedziane że mecz bez dopingu bo policja zwinęła oprawę i nie wpuścili na stadion wszystkich ..

No własnie a teraz głupie pytania zadaja !!
Kto był to wie o co chodzi !!!

K@KS - Sob Maj 28, 2011 22:40

no ku***, katastrofalna frekwencja, pogoda, gra
szewcuNS - Sob Maj 28, 2011 22:55

K@KS napisał/a:
no ku***, katastrofalna frekwencja, pogoda, gra

frekwencja owszem fatalna, co do pogody to było ciepło i szedłem na mecz z przekonaniem że przestanie padać i tak było :) wypogodziło się .. co do gry, była całkiem niezła .. można mieć zastrzeżenia co do niektorych graczy ale nie było źle, bywało gorzej ;)

ptica - Nie Maj 29, 2011 07:09

SKANDAL!!! ajajaj 9-ciu zamknęli i flagi zabrali i z tego powodu nie było dopingu ojojoj.
Parę dni temu bylo wyrażnie napiane na tym forum , że nie ma dopingu w pierwszej połowie tak jak na GKS a w drugiej jest , i co się stało że się zesrało.OJOJOJ .
Pozdro S.G.

Bianconeri - Nie Maj 29, 2011 07:51

Krzysztof kto jak to ale ty powinieneś bez żadnych dodatkowych tłumaczeń zrozumieć co, jak i dlaczego a nie jeszcze dosrywać jakieś dziwne teksty na forum ...
małolat_19 - Nie Maj 29, 2011 10:04

A jak Bianco Ci żle wytłumaczył i nie zrozumiałeś to zawsze możemy wyjaśnić Ci to w inny sposób,bo dokładnie tak jak napisał kto jak kto,ale Ty chyba nie ogarniasz kilku powodów przez ,które stało się tak,a nie inaczej..
ERNESTO - Nie Maj 29, 2011 10:52

To forum juz chyba calkiem siegnelo dna ...

ptica - czytam i nie wierze
qqq - w III lidze czesto nie bylo dopingu

kamel - Nie Maj 29, 2011 11:40

Zamknijcie ten temat w pizdu, a jak masz jakiś problem Ptica, to może podejdź do pewnych osób i powiedz prosto w oczy,bo na żywo jesteś już mniej wyszczekany ..
ptica - Nie Maj 29, 2011 11:56

Ja tylko chciałem zaznaczyć pewne zachowania tzw.kibiców. Dawniej tak nie było.Wiadomo że teraz każdy powie ,że nie te czasy ok.Bianco bez obray i z całym szacunkiem wsczoraj skandal!
do Kamel ,podejdż ty do mnie i wtedy się wyszczekam jak to określaś,mieliście setki okazji.Ale chyba nie o to chodzi prawda ? Ja jestem gotowy !!!
TO FORUM NIE JEST DO TEGO TYPU DYSKUSJI , MAM NADZIEJĘ
Pozdrowienia S.G.

Sądeczanin - Nie Maj 29, 2011 12:08

a Ty ptica jak sobie niby wyobrażałeś wczoraj doping po tym co się stało?... decyzja oczywista i jak najbardziej słuszna... tak jak Kamel napisał w tym temacie to już chyba wszystko ...
ERNESTO - Nie Maj 29, 2011 12:50

Ostatnie slowko - wyobraz sobie, ze to Ciebie zawineli za probe wniesienia transparentow. Nie sadze, ze chcialbys sie dowiedziec, ze reszta ekipy chwile pozniej swietnie sie bawila na stadionie dopingujac pilkarzy, podczas gdy Ty spedzasz czas na dolku za tzw. damski ch...

Masz racje, skandal.

kolafy - Nie Maj 29, 2011 14:17

ptica napisał/a:
Ja tylko chciałem zaznaczyć pewne zachowania tzw.kibiców. Dawniej tak nie było.Wiadomo że teraz każdy powie ,że nie te czasy ok.Bianco bez obray i z całym szacunkiem wsczoraj skandal!
do Kamel ,podejdż ty do mnie i wtedy się wyszczekam jak to określaś,mieliście setki okazji.Ale chyba nie o to chodzi prawda ? Ja jestem gotowy !!!
TO FORUM NIE JEST DO TEGO TYPU DYSKUSJI , MAM NADZIEJĘ
Pozdrowienia S.G.

Mniej alko proponuje bo Ci jajecznice robi z bani jak to już miało miejsce i ma nadal u pewnej osoby z "Twoich" czasów ;)