|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 11 cze
kolafy - Sro Cze 08, 2011 21:39 Temat postu: Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 11 cze
Ostatni mecz sezonu, zakładamy czarne koszulki bierzemy szaliki na mecz i w II połowie ogień z dopingiem bo w I połowie dalej prowadzimy protest przeciwko działaniom rZądu i pZPN, sektor F ma na ten czas pozostać PUSTY!
KKS - Czw Cze 09, 2011 22:16
i będzie tylu co na ŁKS żal mi was... każdy prawdziwy kibic na F i od początku jazda!!
kolafy - Czw Cze 09, 2011 23:13
Po ciśnieniu w tym temacie szau się nie ma co spodziewać ale mogę się mylić ;)
małolat_19 - Pią Cze 10, 2011 07:04
Będzie dobrze!..
KKS - Pią Cze 10, 2011 07:46
ok to chce widzieć cały sektor F w II połowie i jedźmy...
grubas_KKS - Pią Cze 10, 2011 10:34
NA TYM MECZU BEDZIE MOZNA SOBIE ZAKUPIC SMYCZKI "JESTESMY JAK ZARAZA" W PROMOCYJNEJ WAKACYJNEJ CENIE - PO 5 ZL !! ILOSC SZTUK OGRANICZONA TAK ZE KTO PIERWSZY TEN BEDZIE MIAL SMYCZKE !
mlodykks - Pią Cze 10, 2011 11:34
No własnie , zawsze przed meczem było ciśnienie dużo postów a teraz...
Oby w następnym sezonie mobilizacja byla zawsze i duze ciśnienie
gogo1910 - Pią Cze 10, 2011 13:21
Cisza przed burzą he he ;)
YG-US - Pią Cze 10, 2011 15:59
i VLEPKI TEŻ BEDA DOSTEPNE KUPUJCIE PRZED WAKACJAMI BO MALO ICH ZOSTALO:)
eSKa - Pią Cze 10, 2011 18:19
:) Podobno gro osób przerzuciło sie na rywala z drugiej strony....miasta i dzis beda dopingowac Dunajec :) I jutro juz nie zasiada na F.
Ale zobaczymy.
:) Ja tam wole 150 osob ogarnietego skladu jak 500 matolow. I tyle. NARA
Milosz_1910 - Pią Cze 10, 2011 18:57
Haha to dzis z takim tekstem trzeba wjechac :
Klubem Sącza jest KKS !
KubaNS - Pią Cze 10, 2011 19:07
Cytat: | Ja tam wole 150 osob ogarnietego skladu jak 500 matolow |
Ja bym sobie jednak darowal tych "matolow".
Zaczynajac od tego ze nie widzialem nigdy w zyciu 500 "matolow" w naszym mlynie- wiec nie ma sie czego obawiac :), poprzez to ze kiedy rzeczywiscie nasz mlyn jest tak liczny to bardzo czesto jestesmy z tego zadowolni, konczac wreszcie na tym ze trzeba sie wzajemnie szanowac, bo nie beda szanowac nas. Kazdy kto pojawia sie na Kilinskiego robi to z wlasnej woli, mimo ze ma rozne motywacje do tego. Rola tej "wiernej i ogarnietej" 150tki jest ewentualnie to zeby ludzi zaszczepiac i zarazac tym na co sami sa "chorzy" i miec 500 tke "wiernych i ogarnietych", lub chociaz slawnych 300-stu;)
To taki offtop, bo troche jestem "uczulony" na podobne rzeczy.
Pzdr.
kolafy - Pią Cze 10, 2011 19:42
eSKa napisał/a: | :) Podobno gro osób przerzuciło sie na rywala z drugiej strony....miasta i dzis beda dopingowac Dunajec :) I jutro juz nie zasiada na F.
Ale zobaczymy.
:) Ja tam wole 150 osob ogarnietego skladu jak 500 matolow. I tyle. NARA |
Czasem Ci małolaci są ogarnięci bardziej niż stare tumany lansujące się ze szlugiem lekko wstawieni na stadionie ;)
mlodykks - Pią Cze 10, 2011 22:15
kolafy napisał/a: | eSKa napisał/a: | :) Podobno gro osób przerzuciło sie na rywala z drugiej strony....miasta i dzis beda dopingowac Dunajec :) I jutro juz nie zasiada na F.
Ale zobaczymy.
:) Ja tam wole 150 osob ogarnietego skladu jak 500 matolow. I tyle. NARA |
Czasem Ci małolaci są ogarnięci bardziej niż stare tumany lansujące się ze szlugiem lekko wstawieni na stadionie ;) |
I na dodatek MAŁOLACI śpiewają i to dużo głośniej niż lansiki którzy zazwyczaj omawiają sobie co dzis nie zrobili .
Przyszłość zależy tylko od nas czyli od Małolatów , a lansiki co lezą na młyn po to żeby sobie pojarać powino się wywalać z młyn albo nauczyć trochu kultury :) Pamiętacie ? ZAKAZ GADANIA MŁYN JEST DO ŚPIEWANIA czy cos takiego :D
Oby jutro było wyjebiecie nie ważne czy 500 czy 150 liczy się jakość i zabawa !
eSKa - Pią Cze 10, 2011 22:36
Kubuś trochę źle mnie zrozumiałes :) Kola też. Nigdzie nie napisałem małolaci, tylko matoły. I niech nikt mi nie wmawia, że jest....zreszta niewazne.
Spotykamy się na F, jedziemy z dopingiem :) Nakrecajmy temat - Kibicujemy Sandecji a nie dlatego, że gramy np. z kibicami gości. DO ZOBACZENIA NA MECZU.
kibicns7 - Sob Cze 11, 2011 13:06
http://1liga.info.pl/news...373638b84a.html
KubaSSNS - Sob Cze 11, 2011 13:38
sie zastanawiałem czemu mi zakładu nie przyjeło ;p
KKS - Sob Cze 11, 2011 14:40
wszyscy na F!!
internacionale - Sob Cze 11, 2011 15:01
KubaSSNS napisał/a: | sie zastanawiałem czemu mi zakładu nie przyjeło ;p |
W expekcie przed chwilę bez problemu postawiłem na Sandecja po kursie 2,20
MK_NS - Sob Cze 11, 2011 16:24
Ja też ale około południa nie było w ogóle tego meczu :)
|
|