Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA - Wisła Płock

YG-US - Nie Lip 24, 2011 10:52
Temat postu: SANDECJA - Wisła Płock

WSZYSCY 1 MECZ W NOWYM SEZONIE NA NASZYM STADIONIE!!

MOBILIZUJEMY SIĘ I ODMULAMY!:)

Wooojtek - Nie Lip 24, 2011 11:15

Szkoda, że piątek, ale przynajmniej godzina odpowiednia.
Mobilizujemy się i liczę że 3000 na stadionie będzie i to luźno :)

KaKaEs1910 - Nie Lip 24, 2011 11:20

Plakaty i banery na facebooki i inne serwisy i przedewszystkim na osiedla :) Graficy moga sie wykazac :D
wojo94 - Nie Lip 24, 2011 11:38

Róbcie szybko plakaty aby można było jak najwcześniej rozwieszać!!!
kacper108 - Nie Lip 24, 2011 11:54

PROJEKT PLAKATU. Jeżeli trzeba coś zmienić pisać na priv. A tak to kserować i wieszać gdzie się da:

mlodykks - Nie Lip 24, 2011 12:24

Fajny plakat tylko czcionkę zmień na zwykłą. I jutro drukuje i rozwieszam !
MOBILIZACJA!!! CZAS ODERWAĆ SIE I NA MECZ !!!

qqq - Nie Lip 24, 2011 12:53

Szkoda, że mecz nie o 20:00.
Fallen - Nie Lip 24, 2011 12:57

Kur* herb koleś zmień...
arkoniusz - Nie Lip 24, 2011 13:56

No ziomek zmień herb i drukujemy jedna i kserujemy i na miasto :)
YG-US - Nie Lip 24, 2011 15:17

na meczu nowe vlepki do kupienia pewnie na stoisk z pamiątkami i pod młynem.
KaKaEs1910 - Nie Lip 24, 2011 15:22

Dobrze by było jeszcze zamiescić na plakacie informacje OBOWIĄZKOWO SZAL i BIAŁA/CZARNA KOSZULKA zalezy od postanowienia w jakich się meldujemy :)
gogo1910 - Nie Lip 24, 2011 17:18

Mobilizacja, dobra frekwencja w młynie i WSZYSCY głośno dopingujemy ukochaną Sandecje!!!
anton1910 - Nie Lip 24, 2011 21:58

kto nie przyjdzie na ten mecz oficjalnie + 20 % do podatku smieciowego bedzie doliczane + za ciepła wode 15% i za LPG do samochodu cena wzrasta z 2.52 na 3.11 :))
gogo1910 - Nie Lip 24, 2011 22:18

A jeszcze pytanie./ Na biało czy czarno. Fajnie wygląda jak wszyscy są w jednakowym kolorze;)
KaKaEs1910 - Nie Lip 24, 2011 22:21

I taka własnie informacje trzeba zamiescic na banerze i plakacie
Busta - Pon Lip 25, 2011 15:31

Cytat:
Na biało czy czarno
Nasze barwy są biało czarne. Mam nadzieje że ktoś wpadnie na pomysł aby wreszcie klasyczne pasiaki trafiły do otwartej sprzedaży, i żeby każdy mógł przychodzić w barwach.
hanys - Pon Lip 25, 2011 17:33

Busta napisał/a:
Cytat:
Na biało czy czarno
Nasze barwy są biało czarne. Mam nadzieje że ktoś wpadnie na pomysł aby wreszcie klasyczne pasiaki trafiły do otwartej sprzedaży, i żeby każdy mógł przychodzić w barwach.

moze troche OT ale BUsta, koszt koszulki pasiaka jest duzy, nie kazdego stac na koszulke pasiaka, to raz a dwa nawet jak juz sa to nei ma komu kupic.....
U ans wszystko kupuje sie oczami, jak nie ma to kazdy chce a jak jest to nie ma komu kupic...

POzdro

co do meczu, to mam nadzieje ze dobrze sie pokazemy z dobrym i rownym dopingiem i zabawa na sektorze

DNL - Pon Lip 25, 2011 19:31

A t-shirt w pasy? ;)
anton1910 - Pon Lip 25, 2011 21:19

biała farba i czarny podkoszulek albo czarny podkoszulek i biała farba i działamy :) na miasto raczej z tym nie wyjdzie nikt ale na mecz a co tam xD chodzi mi o domalowanie kilku pasów xD
kolafy - Wto Lip 26, 2011 09:38

NA MECZU Z WISŁĄ PŁOCK WSZYSCY NA BIAŁO!

Kazek G f H - Wto Lip 26, 2011 12:44

I PRZYPOMINAM O AKCJI "ZŁOTÓWKA".
gogo1910 - Wto Lip 26, 2011 13:27

I jedziemy z głośnym dopingiem!
małolat_19 - Czw Lip 28, 2011 15:43

PODCZAS JUTRZEJSZEGO MECZU Z WISŁĄ PŁOCK ,ODBĘDZIE SIĘ OSTATNI ETAP WYPRZEDAŻY GADŻETÓW W PROMOCYJNYCH CENACH..

ZOSTAŁO TEGO NIE WIELE:
*SZALIK ZGODOWY - KKS-FKS-JKS - 5 SZT.
*SZALIK REPREZENTACYJNY - 5 SZT.
*SZALIK ,,PASIAK'' - 3 SZT.
*SZALIK ,,SOLTANTO ESSA SANDECJA'' - 2 SZT.
*SZALIK ,,OD STU LAT JESTEŚ DLA NAS SENSEM ŻYCIA'' - 3 SZT.
*SZALIK ,,FALA ZŁEGO Z TERENU SĄDECKIEGO'' - 3 SZT.
*SZALIK POLONII WARSZAWA - 1 SZT.
*MINI KOSZULKA SAMOCHODOWA - 5 SZT.

WSZYSTKIE SZALIKI W CENIE 10 ZŁ ,A MINI KOSZULKI 5 ZŁ..

JEST TO OSTATNI ETAP WYPRZEDAŻY GADŻETÓW W TYCH CENACH, PONIEWAŻ OD MECZU Z ARKĄ RUSZAMY Z NOWYMI GADŻETAMI JUŻ W CENACH ,,NORMALNYCH''..

ASORTYMENT DOSTĘPNY NA STOISKU ,,RED BOX SPORT''..

DOZO NA MECZU!..

Sączersi - Czw Lip 28, 2011 19:15

Cóż przewidywana pogoda za dobra nie jest, ale się tym nie przejmujcie! Wszyscy na mecz!
mati513 - Czw Lip 28, 2011 20:49

Wszyscy na biało + SZALE i ZŁOTÓWKI !
Jedziemy z głośnym dopingiem przez całe 90 minut!!
Dozo jutro na młynie niezależnie od pogody.

Wooojtek - Czw Lip 28, 2011 21:06

do 18 pogoda się wyrobi, zresztą nie ważne, jutro inauguracja stadion musi być pełny, chociaż tłumów w kolejce po bilety nie widziałem.

Co do wyniku stawiam 2:0 dla nas. Troszkę się jednak obawiam, bo to jednak początek sezonu.

gogo1910 - Czw Lip 28, 2011 22:02

Z tego co słyszałem z AW Wiśniowski w Wielogłowach dużo osób karnety kupiło. W zasadzie chyba wszystkie karnety się sprzedały. Więc jest dobrze! Niezależnie od pogody ubrania na biało szalik i jedziemy!!!!
kolafy - Czw Lip 28, 2011 22:14

Białą koszulkę można zawsze na kurtkę założyć, nawet taty większy rozmiar ;))
koper - Pią Lip 29, 2011 07:53

A jak u mnie tata ma mniejszy rozmiar :)))))))
???

Sączersi - Pią Lip 29, 2011 09:55

Przeglądnąłem cały temat i nie zauważyłem odpowiedzi na me pytanie - czy będzie jakaś oprawa?
SączerS - Pią Lip 29, 2011 09:59

przyjdziesz zobaczysz
małolat_19 - Pią Lip 29, 2011 12:42

Tak,żeby dotarło do Wszystkich to wklejam i tu:

MIELIŚMY NIE PISAĆ NIC TU NA TEMAT MECZU CRACOVII Z KORONĄ,ALE DOCHODZĄ NAS ,,RÓŻNE'' WIEŚCI Z MIAST NASZYCH ZGÓD I JESTEŚMY ZMUSZENI NAPISAĆ TO I OWO..

PODCZAS JUTRZEJSZEGO MECZU NASZYCH ZGÓD OBOWIĄZUJE OFICJALNY ZAKAZ ,,WSPARCIA'' ,KTÓREGOKOLWIEK Z ZIOMALI..JEST TO DLA NAS MECZ ,,TRUDNY POLITYCZNIE :) '' ,DLATEGO ODPUSZCZAMY TO SPOTKANIE..

JEŻELI KOGOKOLWIEK ,,NIE PUŚCI'' PRZEGAPIENIE TEGO WIDOWISKA(STUDIUJE,PRACUJE,BĄDŻ COKOLWIEK ROBI W KRK) I UDA SIĘ NA STADION W KRAKOWIE,JEST ON PROSZONY O NIE PRZYODZIANIE SIĘ W NASZE PIĘKNE BIAŁO-CZARNE BARWY;)..

NA WYJAZD Z KORONĄ NA PEWNO NIKT NIE POJEDZIE ,GDYŻ PRZY ZAPISYWANIU DOSTANIE OD RAZU INFORMACJĘ OD CHŁOPAKÓW Z KIELC,O TEGO TYPU SPRAWIE,TAKŻE NIE MA CO IM NAWET ZAWRACAĆ GŁOWY..

OD OSÓB,KTÓRE NIE BĘDĄ CHCIAŁY SIĘ DOSTOSOWAĆ,LUB BĘDĄ TO UTRUDNIAŁY ZOSTANĄ WYCIĄGNIĘTE ODPOWIEDNIE KONSEKWENCJE :)..

DZIĘKUJEMY ZA UWAGĘ..

gustlik - Pią Lip 29, 2011 13:32

Panowie wszyscy na stadion i jedziemy z glośnym dopingiem KKS nas potrzebuje pogoda moze sie wyrobi i bedzie git
kibicns7 - Pią Lip 29, 2011 20:33
Temat postu: heh
brawa dla prowadzacego............. :)
mati513 - Pią Lip 29, 2011 20:34

j.w. tyle razy 4 przyśpiewek na krzyż jeszcze nie śpiewałem .. ;)
Wooojtek - Pią Lip 29, 2011 20:43

Ofca dobrze motywuje i ogolnie jest OK, ale repertuar dziś byl niesamowicie ubogi.
Mimo to fajnie, że wrócił na gniazdo po kilku sezonach

gogo1910 - Pią Lip 29, 2011 20:45

Bez obrazy dla prowadzącego ale 6 razy To my kibice z Sącza Albo Sandecja...KKS nie spiewałem. Zgody zeby pozdrowił trzeba było się upominac. To jedna rzecz. Cały czas spiewalismy to samo. 1 momęt był dobry gdy drugi młynowy przeją pałeczke i zaczą prowadzic doping. Brawa za oprawe!
paco - Pią Lip 29, 2011 20:56

Pod koniec to część osób już się śmiała z niego! Nie mam nic do Ciebie chłopie ale nie nadajesz się.
major - Pią Lip 29, 2011 21:02

Mało kto się bardziej nadaję od Ofcy, co chłopak udowodnił w 3 lidze. Repertuar wiadomo trochę ubogi, gra piłkarzy nie sprzyjała, ale zamiast śmiać się na meczu i teraz się żalić, trzeba było śpiewać i to rozkręcać.
gogo1910 - Pią Lip 29, 2011 21:05

major napisał/a:
Repertuar wiadomo trochę ubogi, gra piłkarzy nie sprzyjała, ale zamiast śmiać i teraz się żalić, trzeba było śpiewać i to rozkręcać.

Tak. Muszą wszyscy spiewać! A nie niektórzy przeważnie dzieci 12-14 lat stoją i cos mruczą pod nosem.

Wooojtek - Pią Lip 29, 2011 21:08

paco napisał/a:
Nie mam nic do Ciebie chłopie ale nie nadajesz się.

A nadawał się kilka sezonów temu w 3 lidze czy nie kojarzysz?

bulaj - Pią Lip 29, 2011 21:29

jakby każdy śpiewał jak pan Bóg przykazał i nie otwierał buzki do tekstów typu"ku*** ale hujowy doping"to inna bajka by była!!

nie zwalajcie na młynowego bo Ofca udowodnił nieraz ze doping umie prowadzić!!tylko do kurwy nędzy popatrzcie na siebie i zacznijcie ŚPIEWAĆ.ale to i tak ten temat juz jest wałkowany non stop wiec nie wiem kto nie wiem ile i nie wiem jak musi napisać żeby śpiewać w młynie żeby wkoncu było przyzwoicie.tyle

paco - Pią Lip 29, 2011 21:29

Pamiętam 3 ligę i jeszcze trochę więcej. Tylko w 3 lidze było trochę mniej osób na młynie, a teraz są zupełnie inne realia. Prowadzący musi ryknąć i pokazać całym sobą że się mocno angażuje, a nie stać w miejscu jak lektor podczas czytania w kościele.
Jednym słowem, prowadzący musi mieć charyzmę- a Ofca jej nie ma.

Owca - Pią Lip 29, 2011 21:30

Wyszedłem z wprawy, ale trening czyni mistrza.. ( ;
kibicns7 - Pią Lip 29, 2011 21:39

mam tylko nadzieje, ze Kolafy na Arce juz bedzie bo inaczej kompromitacja na cala Polske.
polak_ns - Pią Lip 29, 2011 21:47

jak ci się nie podobało to czemu na meczu nie podszedłeś do Ofcy?
Sądeczanin - Pią Lip 29, 2011 21:51

prowadzenie dopingu to jedno ale kompromitacja na całą Polskę ? Jeśli ktoś chciał lepiej poprowadzić doping wystarczyło podejść pod gniazdo nikt nikomu nie bronił za to ku*** śmianie sie i gadanie do siebie ze hujowo hujowo do dopiero kompromitacja bo co jeden z drugim co tak gadał pomógł żeby był lepszy doping ? ŻADEN prowadzący nie będzie za nikogo śpiewał i to trzeba zapamiętać
ViruS - Pią Lip 29, 2011 22:17

Nie było mnie na meczu, wiec nie mogę tego skomentować (siły wyższe) ale z tego co piszecie wywnioskowałem parę rzeczy.

Macie kurde problem, że Ofca źle prowadził doping i zamiast powiedzieć mu to w oczy co by mógł poprawić albo zaśpiewać w czasie meczu to przychodzicie do domu i dopiero na forum macie do niego pretensje. Chłopak się rozkręci i za niedługo sami to zobaczycie.

Powodzenia Ofca! :)

Amico - Pią Lip 29, 2011 22:22

Ludzie ogarnijmy się... WSZYSCY, jeśli każdy dawał by z siebie 120% tak jak w ok 25 minucie kiedy do gniazda wszedł drugi młynowy to tych komentarzy na minus by nie było, nie jest to wina Ofcy, że ludzie są nie ogarnięci, szkoda, że repertuar był ubogi bo mogło to irytować i tego się nie dziwię, sam za 7 razem śpiewając "KKS" myślałem o tym, aby do gniazda wszedł Kolafy i ogarnął to tak jak potrafi to zrobić. Dobrze, że Ofca chociaż starał się zapanować nad tym i nie bał się tego, robił to przecież tak jak potrafi najlepiej, jak sam powiedział trening czyni mistrza, na Arkę trzeba się ogarnąć, spiąć, także mam nadzieję, że Kolafy już będzie obecny i wtedy jedziemy swoje 200% żeby im pokazać, jaki w Sączu jest doping, pozdrowienia dla wszystkich obecnych, którzy dawali z siebie wszystko
klipol - Pią Lip 29, 2011 23:02

Mogło rtk nie włączać neta.... byłby spokój ;)
YG-US - Pią Lip 29, 2011 23:50

na meczu do Puszki wpada 362zł 80groszy, 2 euro, 2 centy , i 5 pensów

wszystkim którzy wrzucili dziękujemy!

a tym którzy nie, to niech też kiedyś im zabraknie do czegoś! ;)

WSZYSCY NA ARKE!!

KaKaEs1910 - Pią Lip 29, 2011 23:57

Było mineło już nic w tym temacie nie zmienimy. Trzeba przestać zamulać tylko szykować się na Arke bo mecz już za tydzień. Ma sie rozumiec pełny stadion i zajebisty doping ( lepszy niż dzisiaj ), ale do tego to kazdy musi się przyłożyc a nie tylko prowadzacy doping, bo nie wszystko od niego zalezy

Arka to pewnie przyjedzie...

P.S.

To akcja złotówka nie wyszła za rewelacyjnie ;/ ( kiedys był taki mecz co zaraz za kasami PGS rozdawały takie karteczki informujace o akcji i efekt był podobno zajebisty )

gogo1910 - Sob Lip 30, 2011 08:40

Nie płaczmy już nad rozlanym mlekiem. Teraz trzeba się skupić na Arce. Bo jak przyjadą do nas Arkowcy to nas rozwalą swoim dopingiem. Fajnie by było jakby wróciły pompeczki ;) Podobało mi się jak jeden ziomek chyba z YG powiedział komus ze jak nie chce spiewac to niech wypierdala, i to się podobało. Bo w młynie nie stoi się dla lansu tylko dla naszej Sandecji! Teraz trzeba zmobilizowac się na ARKE!!
Fani Bianconeri - Sob Lip 30, 2011 09:53

Najlepiej sie ku*** na forum spinac a jak przychodzi co do czego to ku*** jeden z drugim stoi w mlynie i nie raczy ryja otworzyc ogarnijcie sie ku*** bo na arce bd jeszcze wiekszy wstyd i nie chodzi mi tu o Ofce bo chlopak sie staral a nie tak jak wiekszosc osob w mlynie!!!!!!!!!! mamy tydzien na zastanowienie sie nad soba i na Arce jedziemy na pelnej kurwie przez 90 minut i nie wazne kto prowadzi doping bo my nie spiewamy dla mlynowego tylko ku*** dla SANDECJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milosz_1910 - Sob Lip 30, 2011 09:55

Odnoscnie meczu z Arka to mysle ze juz trzeba rozpoczac mobilizacje ! Podobna do tej przed meczem z Górnikiem gdzie młyn naprawde byl bardzo dobry i głosny !

A wiec plakaty i wszystko co sie da trzeba juz rozwieszac:)

Damy rade !

gogo1910 - Sob Lip 30, 2011 10:04

Milosz_1910 napisał/a:
Odnoscnie meczu z Arka to mysle ze juz trzeba rozpoczac mobilizacje ! Podobna do tej przed meczem z Górnikiem gdzie młyn naprawde byl bardzo dobry i głosny !

A wiec plakaty i wszystko co sie da trzeba juz rozwieszac:)

Damy rade !

Tak mobilizacja, Plakaty od poniedziałku. Musi byc jak na meczu z Górnikiem lub Łks-em!

Wooojtek - Sob Lip 30, 2011 10:24

gogo1910 napisał/a:
Nie płaczmy już nad rozlanym mlekiem. Teraz trzeba się skupić na Arce. Bo jak przyjadą do nas Arkowcy to nas rozwalą swoim dopingiem.

Tak samo jak nas Górnik rozwalił ? Czy może tak jak ŁKS albo Pogoń ?
Chłopie, ochłoń bo od wczoraj tylko dramatyzujesz.

młody - Sob Lip 30, 2011 12:42

I dobrze by było jak by w końcu KAŻDY miał białą lub czarną koszulkę bo wczoraj to duża część nie miała , a jak wszyscy są jednakowo tak jak np na pierwszym meczu z ŁKS-em i był zajebisty efekt ;))
kamel - Sob Lip 30, 2011 12:57

Wkurwia mnie to,że każdy dopiero żale wylewa, jak wróci do domu i spokojnie siądzie w kapciach przed komputerem.. A wczoraj ani jeden nie podszedł i nie zaczął pomagać Ofcy,żeby to miało ręce i nogi.. Idę o zakład,że na następnym meczu też nie będzie chętnych,żeby wstać i powiedzieć - tak, nie podoba mi się jak prowadzicie doping, mam taki pomysł,żeby to wyglądało godnie, wejdę na gniazdo i zobaczymy czy mi się uda.. Szacunek dla Ofcy, a reszta internetowych niech żyje dalej swoją zajebistością...
młody - Sob Lip 30, 2011 13:08

kamel napisał/a:
Wkurwia mnie to,że każdy dopiero żale wylewa, jak wróci do domu i spokojnie siądzie w kapciach przed komputerem.. A wczoraj ani jeden nie podszedł i nie zaczął pomagać Ofcy,żeby to miało ręce i nogi.. Idę o zakład,że na następnym meczu też nie będzie chętnych,żeby wstać i powiedzieć - tak, nie podoba mi się jak prowadzicie doping, mam taki pomysł,żeby to wyglądało godnie, wejdę na gniazdo i zobaczymy czy mi się uda.. Szacunek dla Ofcy, a reszta internetowych niech żyje dalej swoją zajebistością...

Mi akurat nie chodzi o to że to wina Ofcy tylko tak mówie że sie nie umią dostosować niektórzy . A Ofca prowadził dobrze tylko że jak sie niektórym nie chce śpiewać to jest tak jak jest .

style - Sob Lip 30, 2011 17:04

Pierwsza połowa - doping na dobrym poziomie, druga połowa - porażka.

Oprawa fajna i transprent z fajnym tekstem.

klaun1910 - Sob Lip 30, 2011 23:44

Panowie zacznijmy od tego ze musimy skończyć pierd*lić że młynowy był zły. Fakt faktem miał ubogi repertuar przyśpiewek ale to nie znaczy że mamy nie śpiewać. Sam jestem jeszcze małolatem (16 lat) ale widze ze jest też dużo osób w moim wieku na młynie i nie śpiewają. Po co przychodzicie na młyn jak nie śpiewacie?! Po to żeby później chwalić się na osiedlu że sie lasowało 90 minut na młynie? Jest Nowe Pokolenie '07 to do k*rwy nędzy kto ma śpiewać z tymi "starszymi" jak nie my "młodzi"? Teraz myśle ze jeden z najważniejszych kibicowsko meczy dla nas czyli mecz z Arką. Spinamy dupy i jedziemy z dopingiem ! To tyle z mojej strony... Pozdro
KubaSSNS - Nie Lip 31, 2011 00:04

Wszyscy na owce z mordą. Mi się podobało jak mobilizował, może doping był monotonny i ubogi, mogło to irytować, ale nie po to idzie się na mecz żeby stać. A owca dawał z siebie więcej niż większość osób w młynie, szacun, pozdro Owca. ;)
WSZYSCY NA ARKE !!!

malpaA(KKS) - Nie Lip 31, 2011 00:05

Mam identyczne zdanie jak klaun1910. Także mam 16 lat i widze wiele osób które się opie****ją zamiast dopingować! Na mecz z Arką mają wszyscy śpiewać bez wyjątków jak nie to wyjazd z młyna;D!!!
gogo1910 - Nie Lip 31, 2011 14:06

klaun1910 napisał/a:
Panowie zacznijmy od tego ze musimy skończyć pierd*lić że młynowy był zły. Fakt faktem miał ubogi repertuar przyśpiewek ale to nie znaczy że mamy nie śpiewać. Sam jestem jeszcze małolatem (16 lat) ale widze ze jest też dużo osób w moim wieku na młynie i nie śpiewają. Po co przychodzicie na młyn jak nie śpiewacie?! Po to żeby później chwalić się na osiedlu że sie lasowało 90 minut na młynie? Jest Nowe Pokolenie '07 to do k*rwy nędzy kto ma śpiewać z tymi "starszymi" jak nie my "młodzi"? Teraz myśle ze jeden z najważniejszych kibicowsko meczy dla nas czyli mecz z Arką. Spinamy dupy i jedziemy z dopingiem ! To tyle z mojej strony... Pozdro

Mam identyczne zdanie! Jak ktos nie spiewa wyjaz z młyna!

tom71 - Nie Lip 31, 2011 16:03

No panowie nic na siłe:) jak macie takie podejście to niewielu będzie was spiewało.wszyscy przychodzą na mecz dobrze się bawić kibicować cieszyć się. Drużyna dała dupy i wszystkim spiewać się odniechciało.
Amico - Nie Lip 31, 2011 16:06

tom71 napisał/a:
No panowie nic na siłe:) jak macie takie podejście to niewielu będzie was spiewało.wszyscy przychodzą na mecz dobrze się bawić kibicować cieszyć się. Drużyna dała dupy i wszystkim spiewać się odniechciało.

To, ze drużyna dała dupy to my jesteśmy od tego, że NIGDY dupy dać nie możemy i choćby dostawali 0-10 mamy tam ku*** stać i ich dopingować

tom71 - Nie Lip 31, 2011 16:12

poczekaj jak przegramy następny męcz (oby nie) ilu nas zostanie?? dlatego spokojnie w tych sprawach
KKS_FAN - Nie Lip 31, 2011 16:20

Amico napisał/a:
tom71 napisał/a:

To, ze drużyna dała dupy to my jesteśmy od tego, że NIGDY dupy dać nie możemy i choćby dostawali 10-0 mamy tam ku*** stać i ich dopingować

0-10 czy 10-0 ???

Fani Bianconeri - Nie Lip 31, 2011 17:14

Dobra Temat do zamknięcia przed nami mecz z Arka!!
KubaNS - Nie Lip 31, 2011 17:23

Na koniec wiec jeszcze relacja z drugiej strony.
http://www.nafciarze.net/