|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Termalica, środa 20:00
radziufan - Nie Wrz 11, 2011 11:30 Temat postu: Sandecja - Termalica, środa 20:00 ju ż w środę kolejne ważne spotkanie dla naszych zawodników, rywalem będzie dobrze spisująca się ekipa z Niecieczy która jednak w ostatniej kolejce uległa na własnym terenie Piastowi Gliwice 2:3
TEMAT PIŁKARSKI, zapraszamy do dyskusji
kedz10r - Nie Wrz 11, 2011 11:55
Przeciwnik trudny ale liczę na zwycięstwo
lukas33 - Nie Wrz 11, 2011 12:21
Mecz z Niecieczą pokaże czy zwycięstwo z Piastem było jednorazowym "wyskokiem" naszych kopaczy grajacych z nożem na gardle, czy też rzeczywiście widać poprawę jakości gry. Właściwie liczą się tylko 3 punkty. Po fatalnym starcie i stratach punktowych poniesionych dotychczas remis bedzie naszą porażką.
szvmon - Nie Wrz 11, 2011 16:09
Az strach pomyslec co sie stanie jak przegramy. Ale ciekaw bym był czy po takim wyniku nastąpiły by jakies rewolucje.
K@KS - Nie Wrz 11, 2011 19:57
Mam złe przeczucia przed tym meczem bo Nieciecza nie przegrała jeszcze na wyjeździe.
Stawiam remis
radek - Nie Wrz 11, 2011 20:05
1-0 dla Sandecji Gawęcki
Kmicic - Nie Wrz 11, 2011 20:13
K@KS napisał/a: | Mam złe przeczucia przed tym meczem bo Nieciecza nie przegrała jeszcze na wyjeździe.
Stawiam remis |
Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Miejmy nadzieje że u nas. Nasi mogą wygrać (i nie tylko) z każdym a oni są do ogrania jak to wczoraj pokazał Piast.
bukszpanns - Nie Wrz 11, 2011 23:29
Jak wyżej już wspomniane zostało Piast pokazał iż Nieciecza jest do ogrania ;) Myślę że u siebie w końcu potwierdzimy iż potrafimy wygrać drugi mecz z rzędu na włąsnym terenie w tym sezonie ;) Liczę na 3:1 dla Nas . Strzelcy od Nas : Aleksander,Frochlich, Szeliga ;) :D
kibicKKS - Pon Wrz 12, 2011 08:52
Jeżeli po rozbiciu lidera w następnym meczu remisujemy bezbramkowo z ostatnim miejscem, a trener mówi, że jest progres to nie wiem czego się spodziewać po tym meczu Termalica to mocny zespół. Ostatnio zawsze padało dużo bramek więc może tym razem 0-0 ? ;)
x_cite - Pon Wrz 12, 2011 09:35
Sandecja zawsze (przeważnie) grała lepiej z mocniejszymi zespołami i liczę na dobre spotkanie oraz duże emocje. Nie typuję tym razem wyniku bo to ciężki orzech do zgryzienia :) jeśli trener i drużyna chcą mieć spokój to nie ma innego wyjścia tylko wygrać i zgarnąć 3 punkty jakże ważne w Naszej sytuacji!
internacionale - Wto Wrz 13, 2011 10:34
W sobotę Nieciecza przegrała u siebie z Piastem Gliwice 2-3. bramki tego dnia zdobywali: Łukasz Szczoczarz 80, 90 - Rubén Jurado 43, Rudolf Urban 52, Tomasz Podgórski 62
W ramach ciekawostki przedstawiam materiał wideo. (brak ostatniej bramki z 90 minuty)
mirek678 - Sro Wrz 14, 2011 09:13
http://www.sport.pl/pilka...Malopolski.html
biker_ns - Sro Wrz 14, 2011 09:19
Typować wynik tego meczu to zadanie dla wróżki bo wszystko zależy od tego jakie oblicze Sandecji zobaczymy.Jeśli to ze słabych meczów mozemy przegrać i 4 zero, jeśli to z meczu z Piastem możemy wygrać w podobnym stosunku bo z tak grającą Sandecją jak z Piastem niejedna drużyna z ekstraklasy miałaby spore problemy.
Niech wygra lepszy w tym dniu.
POZDRAWIAM
Razielus - Sro Wrz 14, 2011 11:16
Dzisiaj będzie to dla nas bardzo trudny mecz ,ale mam nadzieję że damy radę (tak jak Piast) i zdobędziemy 3 punkty w pięknym stylu. Emocji na pewno dzisiaj nie zabraknie ,dlatego pełna mobilizacja i wspieramy naszych. Doping będzie dzisiaj naszym piłkarzom bardzo potrzebny
x_cite - Sro Wrz 14, 2011 11:38
wiem, że to nie temat kibicowski, ale ciekaw jestem czy oprócz pojedynczych Niecieczan na trybunach będzie jakaś zorganizowana grupa w klatce?
Wooojtek - Sro Wrz 14, 2011 12:07
Raczej wątpliwe, choć może zaskoczą :)
Co do wyniku to liczę na 3:1 po emocjonującym meczu.
internacionale - Sro Wrz 14, 2011 12:43
x_cite napisał/a: | wiem, że to nie temat kibicowski, ale ciekaw jestem czy oprócz pojedynczych Niecieczan na trybunach będzie jakaś zorganizowana grupa z klatce? |
będzie
hanys - Sro Wrz 14, 2011 12:53
x_cite napisał/a: | wiem, że to nie temat kibicowski, ale ciekaw jestem czy oprócz pojedynczych Niecieczan na trybunach będzie jakaś zorganizowana grupa z klatce? |
a co chcesz porzucac glazami do klatki ;D
x_cite - Sro Wrz 14, 2011 13:40
hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | wiem, że to nie temat kibicowski, ale ciekaw jestem czy oprócz pojedynczych Niecieczan na trybunach będzie jakaś zorganizowana grupa z klatce? |
a co chcesz porzucac glazami do klatki ;D |
Na stadionie nie ma głazów ale w pobliskiej rzecze coś można znaleźć ;) A poza tym rzucanie głazami jest niezgodne z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych haha :P
Gwardzista - Sro Wrz 14, 2011 14:36
ciekaw jestem jak dzis zawodnicy podejda podziekowac czy "znowu im ochrona nie pozwoli" jak to mówił jano
Amico - Sro Wrz 14, 2011 14:57
Mam pytanie czy tematu kibicowskiego nie ma ze względu na to, że dopingu dziś nie będzie w związku z ostatnimi wydarzeniami (tak mówiono na młynie podczas ostatniego meczu, mam na myśli osoby z gniazda nie z trybun dlatego pytam) czy może dlatego, że nikomu nie chciało się go założyć?
Gwardzista - Sro Wrz 14, 2011 15:06
tematu kibicowskiego nie ma bo to temat tabu na temat naszych kopaczy i ich zachowania nie wolno pisac nie wolno krytykowac a wiec i o kibicowaniu cisza
matys5392 - Sro Wrz 14, 2011 15:10
Gwardzista napisał/a: | ciekaw jestem jak dzis zawodnicy podejda podziekowac czy "znowu im ochrona nie pozwoli" jak to mówił jano |
zobaczymy czy będzie im za co dziękować...
Gwardzista - Sro Wrz 14, 2011 15:12
miejmy nadzieje ze tak po to tam idziemy bo wierzymy w nasz zespół
ze w końcu przełamie sie i zacznie wygrywac mecz za meczem
Wooojtek - Sro Wrz 14, 2011 15:15
Amico napisał/a: | Mam pytanie czy tematu kibicowskiego nie ma ze względu na to, że dopingu dziś nie będzie w związku z ostatnimi wydarzeniami (tak mówiono na młynie podczas ostatniego meczu, mam na myśli osoby z gniazda nie z trybun dlatego pytam) czy może dlatego, że nikomu nie chciało się go założyć? |
Przecież chyba jasno zostało napisane i to nie raz, że już jest kompromis. Gdyby nie było dopingu to chyba chłopaki nie tłukli by się pół Polski do Polkowic żeby tam podopingować kopaczy.
szymon_YG - Sro Wrz 14, 2011 16:52
po meczu w Polkowicach piłkarze podeszli pod sektor ;)
KubaSSNS - Sro Wrz 14, 2011 22:09
2;0 :))
radziufan - Sro Wrz 14, 2011 22:39
wynik lepszy niż gra która pozostawiała dziś wiele do życzenia no ale z drugiej strony nie ma co narzekać....
BULI - Sro Wrz 14, 2011 22:42
nie było az tak źle.. ważne ze wynik jest i 3 pkt
a Rudy dawał dziś rade :)
Wooojtek - Sro Wrz 14, 2011 23:05
Dobrze, że wygraliśmy ale mogło być różnie. Od 65 do 80 minuty momentami się rozpaczliwie broniliśmy i dobrze że nie straciliśmy bramki bo było by nerwowo. Teraz nie przegrać w Elblągu : )
matys5392 - Sro Wrz 14, 2011 23:14
Fajny meczyk,ambitna gra naszych piłkarzy,nieco szczęśliwa wygrana.Ciesza 3 punkty i kolejny mecz na zero.
Najlepsi na boisku:
Berliński - dzisiaj był wyjątkowo duzo pod piłką,bardzo celne podania,często odbiory.Jak dla mnie piłkarz meczu.
Woźniak & Fechner - boczni obrońcy nie zawodzą.Woźniak gra tak jak nas do tego przyzwyczaił.Walka,ambicja i serce zostawione boisku.Z drugiej strony teraz biega Fechner.Pewny w obronie,skutecznie grający do przodu.Dostał w końcu swoją szansę i w 100% ją wykorzystuje.
Na plus również Midzierski,Kozioł i Gawęcki.
Najsłabsi na boisku:
Szeliga - bardzo słaby mecz w jego wykonaniu.Wszedł w drugiej połowie a zupełnie odpuszczał walkę.Zero biegania,zero walki.Kompletnie zagubiony.Cały czas schodził do środka przez co piłkarze Niecieczy przeprowadzali większość akcji naszą prawą stroną.
Szczepański - również bardzo słabo,ale w porównaniu do Szeligi było widać że walczy,stara sie,biega...
Obaj młodzieżowcy dzisiaj zagrali fatalnie.Ich występy to taka sinusoida.Ostatnio wszyscy się zachwycaliśmy ich grą,dzisiaj było zupełnie odwrotnie.
1980_NS - Sro Wrz 14, 2011 23:30
Walki Szelidze nie można odmówić. Nie wyszedł mu mecz i tyle, jest młody, ma prawo mieć słabszy dzień. Nasi młodzieżowcy nie mają być liderami drużyny, tylko walczyć i to robią. Brawo za 3 pkt, może nie był to dobry mecz ale walką i skutecznością wydarliśmy wygraną.
x_cite - Sro Wrz 14, 2011 23:52
Cieszą trzy punkty...Marek w bramce rewelacja jak i cała drużyna. Nie był to wielki mecz, ale wolę słabsze mecze i 3 punkty niż piękne widowiska i pechowe przegrane :)
internacionale - Czw Wrz 15, 2011 08:35
Skrót meczu:
http://www.sandecja.com.p...iecza_wideo.htm
pacman - Czw Wrz 15, 2011 13:06
Brawo za walkę, brawo za zaangażowanie i za 3 punkty, których tak bardzo potrzebowaliśmy! SNS!
dlugi_KKS - Czw Wrz 15, 2011 13:42
Piękny mecz ,brawo dla bramkarza jak i dla całej drużyny, cieszą te trzy punkty.
WIERNYKKS - Czw Wrz 15, 2011 17:49
Nie wiem czy ktoś widział sytuacje z ostatnich minut meczu jak szykowała się zmiana
w sandecji (miał wejść LEŚNIAK) i podszedł do ławki TROCHIM zaczął kopać co popadnie wziął koszulkę i poszedł do szatni nie czekając do końca meczu??
spdr - Czw Wrz 15, 2011 18:18
ażeby rozwiać domysły i spekulacje to może ktoś "dobrze poinformowany" raz na zawsze wyjaśni sytuację z Pawłem.tak wiem, to że gra to są suwerenne decyzje trenera/dyrektora sportowego, na pewno gdzieś już ktoś to opisał ale utnijmy raz na zawsze tą historię
lukas33 - Czw Wrz 15, 2011 20:27
Proponuje dać już spokój Leśniakom, kwasom, podziałom, kto w co kopnął i co powiedział. Dużo już zostało w tym temacie napisane i chyba wystarczy. A piłkarze własne sprawy niech załatwiaja we własnym gronie co bedzie najlepsze i dla nich i dla Sandecji. Teraz wazne sa punkty które trzeba gromadzic by załapac sie do grupy poscigowej za czołówką.
wborzecki@gmail.com - Czw Wrz 15, 2011 21:58
MĄDRE SŁOWA :-)AMEN-NIECH TAK SIĘ STANIE
|
|