|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - SANDECJA - Kolejarz Stróże
K@KS - Sro Paź 12, 2011 21:24 Temat postu: SANDECJA - Kolejarz Stróże Sandecja Nowy Sącz - Kolejarz Stróże 16 października, 18:00
Derby ! :)
W zeszłym sezonie dwa razy, a zwłaszcza u siebie pokazaliśmy kogutom miejsce w szeregu, liczę, że w tym nie będzie inaczej.
Kolejarz imponuje na wyjazdach mając bilans 5-1-0, tak więc jeszcze poza Stróżami nie przegrali. Ale to My jesteśmy Sandecja i to nas mają się bać i w niedziele będzie ten pierwszy raz.
Mam nadzieję, że stadion w końcu będzie pełny, bo stać nas na to i wyjątkowo optymistycznie stawiam 3:0 dla Sandecji.
matys5392 - Sro Paź 12, 2011 22:22
Warto podtrzymać naszą dobrą passę meczów bez porażki i małymi kroczkami zbliżyć sie do czołówki.Po fatalnym starcie ostatnie,teraz powiedzmy sobie szczerze,grając w "kratkę" punktujemy w każdym kolejnym meczu.Liczę na "żywą" murawę po meczu rugbystów,sprzyjającą pogodę,pelne trybuny i efektowną grę zwycięskiej Sandecji.
Grzechotnik - Sro Paź 12, 2011 22:44
Według mojego kalkulatora Kolejarz zagra bez jednego ze swoich lepszych obrońców - W. Cichego ( 4 żółta kartka) . A Maciek Kowalczyk juz w 25 minucie opuscił boisko - kontuzja.
RydzSmigly - Czw Paź 13, 2011 07:37
Strata Kowalczyka to duza strata, wieć mamy większą szansę, tylko wszystko zależy od tego jak sami my zagramy, bo bez tego ani rusz.W sumie to nie wkurzyłbym się jakbyśmy powtórzyli wynik z tamtego sezonu :P
Sączersi - Czw Paź 13, 2011 12:14
Eh, może być ciężko... ALE I TAK WYGRAMY!!! WSZYSCY NA MECZ! ;)
Maerqin - Czw Paź 13, 2011 12:25
Od poczatku ruczyc do ataku, strzelic 1-2 bramki w 20 minut zeby potem kontrolowac gre. Gramy u siebie, trzeba punktowac, innego scenariusza niz zwyciestwo nie biore pod uwage. Stawiam na 3-0.
polak_ns - Czw Paź 13, 2011 13:02
5-0 tak optymistycznie :)
Wooojtek - Czw Paź 13, 2011 14:20
Obyśmy się nie przeliczyli, Kolejarz to już nie są takie ogórki jak w ubiegłym sezonie, na dodatek grają na wyjazdach rewelacyjnie.
Ale wygramy!!
lechu - Czw Paź 13, 2011 17:26
na pewno piłkarze zmobilizują się na 120% na ten mecz. Wszystko zależy od tego czy po prostu wyjdzie im dobry mecz, czy wszystko dobrze zaskoczy. My MUSIMY im w tym pomóc!!
KubaSSNS - Czw Paź 13, 2011 22:14
Mecz w radiogol.pl (( DLA EMIGRACJI ))
lukas50005 - Pią Paź 14, 2011 14:16
a czy bedzie transmisja online
kolafy - Pią Paź 14, 2011 14:17
Będzie bezpośrednio na F! :))
Max1990 - Pią Paź 14, 2011 16:15
Będzie bardzo ciężko o zwycięstwo , ale pamiętajmy statystyki są po to aby je łamać. Myślę że wygramy po bardzo zaciętym meczu 3-2
danielo220594 - Pią Paź 14, 2011 18:11
nie wiecie koledzy ile jedzie osób (kibiców)z Stróż na mecz?
Ad@ś=) - Pią Paź 14, 2011 18:34
wiemy:D
radziufan - Pią Paź 14, 2011 18:34
co to w ogóle za pytanie?
- po pierwsze zapewne liczba kibiców ze Stróż nie bedzie znana gdyz będą siedzieć na całym stadionie
- po drugie jakie ma to dla nas znaczenie?
- po trzecie to jest temat piłkarski
- po czwarte jak juz Ci w ostrzeżeniu napisane zostało; nie podaje sie takich liczb na forach
nie wykasowałem żeby zostawić jako przykład posta który w ogóle nie powinien sie tu pojawic
wracamy do tematu....
radziufan - Sob Paź 15, 2011 13:53
http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/4893/b/1.html
matys5392 - Sob Paź 15, 2011 22:58
Cytat: | W derbach bez Cichego i Niane
Kolejarz podejdzie do derbów w odmiennym nastroju niż rywal. Porażka z Piastem zdaniem trenera Cecherza niezasłużona, nieco popsuła świetne nastroje. Kolejarz znów nie potrafił pokazać, że powinien rządzić na własnym boisku. To rzadko spotykany "defekt", tym bardziej, że na wyjeździe Kolejarz gra jak z nut.
- Po tym meczu czułem się jakbym dostał obuchem w głowę – przyznawał Przemysław Cecherz. – Na szczęście to już za nami, trzy mecze w tygodniu nie pozwalają na zbyt długie rozpamiętywanie tej porażki. Dziś liczy się tylko mecz niedzielny.
- Wiadomo kto u nas gra - przypomina Cecherz. - Wśród chłopaków odbiór naszego rywala zawsze jest bardzo pozytytwny. Interesują się wynikami Sandecji i generalnie dobrze jej życzą. W tym meczu jednak sentymenty pozostawią w szatni. Grają dla innego klubu.
Kolejarz zagra w Nowym Sączu mocno osłabiony, bo za żółte kartki pauzują filary defensywy. Witold Cichy i Senegalczyk Tidiane Niane usiądą na trybunach. Szczególnie Cichy może sobie pluć w brodę, bo żółtą kartkę zarobił w meczu z Piastem już w doliczonym czasie.
- To nasi podstawowi zawodnicy i nie ukrywam, że ich brak będzie stratą, ale mamy zawodników, którzy bez problemów powinni ich zastąpić. - dodaje szkoleniowiec ze Stróż. - Nikt nie jest kontuzjowany, a zmiennicy będa mogli się wykazać.
Może zagrać już Marcin Stefanik, który za żółte kartki już odpokutował. Głodny gry jest Michał Gryźlak, mało od początku sezonu wykorzystywany, a sztab szkoleniowy ma jeszcze do dyspozycji przecież Litwina Pauliusa Paknysa. Ze swojego nowego obrońcy Kolejarz jeszcze nie korzystał. Przemysław Cecherz nie wątpi, że trener Kuras zna słabe punkty Kolejarza, ale podkreśla, że i on wie o Sandecji dużo i podobnie jak kolega po fachu receptę ma gotową.
- Tak więc pozostaje zaprosić kibiców na dobry mecz. - podkreśla trener stróżan.- Nie przesadzam z motywowaniem piłkarzy, bo zawsze łatwo przemotywować. Podchodzimy do tego meczu skoncentrowani i mam nadzieję, że taki błąd jak z Piastem nam się już nie przydarzy. Liczę, że kibice obejrzą kawał dobrej ligowej piłki.
Kolejarz to władca obych muraw i Sandecja musi wziąć na to poprawkę. Gospodrze mają o co walczyć, bo ewentualna wygrana pozwoli jej wyprzedzić zespóó ze Stróż w tabeli. - Jeśli wygramy, to my będziemy się nadal bić o bardzo wysokie miejsce w lidze. - deklaruje na koniec Cecherz.
www.kolejarzstroze.pl
|
Szkoda,że Niane nie zagra,ale patrząc na jego obecną dyspozycję to może i lepiej dla piłkarzy Sandecji.
szvmon - Sob Paź 15, 2011 23:56
Dlaczego Sandecja nie zagra w tym roku z Zawiszą ??? (tak mam na karnecie)
szvmon - Sob Paź 15, 2011 23:58
Co do meczu Sandecji z kolejarzem to obawiam sie tego meczu i sandecja jedynie 6:0 :)
rudeboyz - Nie Paź 16, 2011 00:20
szvmon napisał/a: | Dlaczego Sandecja nie zagra w tym roku z Zawiszą ??? (tak mam na karnecie) |
a z kim graliśmy pierwszy mecz ???? dodam że był on w Bydgoszczy.. :-) zagramy w N.Saczu ale to będzie pierwszy mecz rundy wiosennej(tyle że w tym roku kalendarzowym)
x_cite - Nie Paź 16, 2011 08:43
jak tam koledzy murawa po wczorajszym meczu reprezentacji??
internacionale - Nie Paź 16, 2011 08:49
W nocy coś tam robili, a dzisiaj od rana więźniowie z sądeckiego zakładu karnego będą pomagać przy renowacji.
Bianconeri - Nie Paź 16, 2011 08:58
Relacja live:
http://www.sandecja.org/2...jarz_Stroze.htm
ze "strony" Kolejarza linka do relacji nie będę podawał bo będzie to samo co na "naszej" naszejklaasie i ekstraklasa.net itp ;)
x_cite - Nie Paź 16, 2011 09:33
Dzięki Miłosz za odp. :) To jak są posiłki z ZK w Nowym Sączu to murawa musi wyglądać nie za dobrze...jeszcze mróz dziś chwycił w nocy, ale czy to ma wpływ na zrytą trawę nie mam pojęcia :)
tomi191 - Nie Paź 16, 2011 10:49
Transmisja meczu Sandecji w ORANGE SPORT od godziny 17.45.
x_cite - Nie Paź 16, 2011 14:44
jechałem teraz obok stadionu i są duże kolejki do kas! będzie full stadion a niech cała Polska zobaczy jak Sandecja gra i wygrywa ;)
matys5392 - Nie Paź 16, 2011 14:47
Kolejki do kas kilometrowe,telewizja już się rozkłada,murawa wygląda bardzo dobrze...jest ciśnienie na mecz!
Maerqin - Nie Paź 16, 2011 18:07
Jest ta transmisja na orange sport???
spdr - Nie Paź 16, 2011 18:12
nie ma :-(
arkoniusz - Nie Paź 16, 2011 18:34
Jest ale podobno tylko w TV, ciekawe dlaczego skoro Zawisze można było oglądać wczoraj on-line
spdr - Nie Paź 16, 2011 19:04
http://livemecz.com/transmisja.php
Maerqin - Nie Paź 16, 2011 19:07
http://weeb.tv/channel/orange
Dziekan - Nie Paź 16, 2011 19:18
Co to West Ham United z rozmazanym herbem na piersi??:)
Tomasz - Nie Paź 16, 2011 20:04
ehhh szkoda dwóch punktów straconych. Szkoda. Gramy dalej.
matys5392 - Nie Paź 16, 2011 20:45
Pierwsza kartka dla Makucha juz w 2 minucie...Jaki sędzia tak wczesnie wyciąga kartki??? Druga kartka naciągana.
Karny słuszny.
Zawadzki pokazał ze to kawał chama i prostaka.Gwiazdorek wislacki troche sie zagrzal w pierwszej polowie.Gdyby nie płot to kibice z sektora "C" byliby w niebezpieczeństwie :)
Szkoda straty punktow bo mecz byl jak najbardziej do wygrania.
Masahiko - Nie Paź 16, 2011 20:52
matys5392 napisał/a: | Druga kartka naciągana. |
Atak od tyłu, do tego spóźniona interwencja. Słuszna kartka.
matys5392 napisał/a: | Zawadzki pokazał ze to kawał chama i prostaka.Gwiazdorek wislacki troche sie zagrzal w pierwszej polowie.Gdyby nie płot to kibice z sektora "C" byliby w niebezpieczeństwie :) |
Nie wiem co tam zaszło, ale oglądając mecz w TV i znając relacje osoby będącej na sektorze C, to właśnie tam zebrała się chyba banda chamów i prostaków...
Maerqin - Nie Paź 16, 2011 20:55
Pierwszej polowy nie widzialem za to druga to gra bez ladu, skladu i pomyslu. Nieprzyjemna dla oka. Za duzo strat i niedokladnych zagran. Glupi faul Makucha na druga zolta kartke. Jano, ktory ufundowal Kolejarzowi karnego nie powinien grac 90 min! A spiewanie "jazda z ku*wami" i "strzelcie ku*wom gola" troche zalosne, przeciez graja tam chlopaki od nas- i nie mam na mysli Zawadzkiego, Kowalczyka czy Cebuli...
matys5392 - Nie Paź 16, 2011 20:58
Masahiko napisał/a: |
Nie wiem co tam zaszło, ale oglądając mecz w TV i znając relacje osoby będącej na sektorze C, to właśnie tam zebrała się chyba banda chamów i prostaków... |
sory,przeciez siedząc przed tv wiesz o wiele wiecej co sie dzialo przy budzie Stróż i na sektorze C...
Sączersi - Nie Paź 16, 2011 21:01
matys5392 napisał/a: | Masahiko napisał/a: |
Nie wiem co tam zaszło, ale oglądając mecz w TV i znając relacje osoby będącej na sektorze C, to właśnie tam zebrała się chyba banda chamów i prostaków... |
sory,przeciez siedząc przed tv wiesz o wiele wiecej co sie dzialo przy budzie Stróż i na sektorze C... |
No a jakże by inaczej?? ;))
Masahiko - Nie Paź 16, 2011 21:03
matys5392 napisał/a: | Masahiko napisał/a: |
sory,przeciez siedząc przed tv wiesz o wiele wiecej co sie dzialo przy budzie Stróż i na sektorze C... |
Uwierz mi, że dobrze było słychać te chamskie okrzyki wznoszone na sektorze C. Powtarzam również, że znam sytuację z relacji osoby tam będącej, oraz sam miałem wątpliwą przyjemność kilka razy widzieć skandaliczne zachowanie kibiców na tymże sektorze.
Ale zaraz zacznie się lincz, bo przecież normalne jest, że pluje się w stronę ławki gości...
wawus1986 - Nie Paź 16, 2011 21:03
no i co z tego że chlopaki od nas ???? To w takiej Warszawie każdego powinni głaskać i klepać po pleckach bo <swój> :) Grają w stróżach i kij imw oko, sami prowokowali !!! A co do meczu to mi choć kontrowersyjna podoba sie postawa sektora C ... przynajmniej jest wesoło :) szkoda tylko że sędzia tak drukował...
LOKOMOTYWA 1949 - Nie Paź 16, 2011 21:06
Kolejarz zagrał konsekwentnie ,Sandecja według mnie słabo kartka zasłużona karny też ewidentny ,trochę przykro gdy nasi kibice tak śpiewają przeciwko naszym chłopakom,a przecież sami nie odeszli tylko się ich pozbyto mimo że zaangażowaniem przewyższali niejednego wtedy,Kuras trochę przesadził z tą wypowiedzią przed meczem że każdy piłkarz Kolejarza chciałby grać w Sandecji ,ogólnie mecz słaby.
matys5392 - Nie Paź 16, 2011 21:10
Masahiko napisał/a: | matys5392 napisał/a: | Masahiko napisał/a: |
Uwierz mi, że dobrze było słychać te chamskie okrzyki wznoszone na sektorze C. Powtarzam również, że znam sytuację z relacji osoby tam będącej, oraz sam miałem wątpliwą przyjemność kilka razy widzieć skandaliczne zachowanie kibiców na tymże sektorze.
Ale zaraz zacznie się lincz, bo przecież normalne jest, że pluje się w stronę ławki gości... |
Stadion to nie jest kościół a mecz to nie kółko różańcowe,wiec nie wiem skąd taka bulwersacja "chamskimi okrzykami"...? Kibice mają "żyć" podczas meczu.Sektor C swoim fanatycznym dopingiem tylko to potwierdza.
Piłkarze mają grać a nie prowokować kibiców.nawet jesli kiedys grali u nas to teraz reprezentują przeciwną drużynę i po przez błahe gesty czy okrzyki w kierunku kibiców narażają sie bluzgi i wyzwiska.
matys5392 - Nie Paź 16, 2011 21:14
LOKOMOTYWA 1949 napisał/a: | Kolejarz zagrał konsekwentnie ,Sandecja według mnie słabo kartka zasłużona karny też ewidentny ,trochę przykro gdy nasi kibice tak śpiewają przeciwko naszym chłopakom,a przecież sami nie odeszli tylko się ich pozbyto mimo że zaangażowaniem przewyższali niejednego wtedy,Kuras trochę przesadził z tą wypowiedzią przed meczem że każdy piłkarz Kolejarza chciałby grać w Sandecji ,ogólnie mecz słaby. |
Zacznijmy od tego,że nikt nie bluzgał pilkarzom ze Stroz za to ze od nas odeszli....
Np.Cebula czy Szufryn - zero prowokacji w stronę kibiców,to i kibice zlego slowa w ich stronę dzisiaj nie wykrzyczeli....
radek - Nie Paź 16, 2011 21:15
Szkoda punktów koguty naprawdę nic niezagrały. Postawa paru grajków którzy mieli ZASZCZYT wystepować w barwach Sandecji bez komentarza. Zachowanie trybun odpowiednie do zachowania owych grajków. Szacunek nam kibicom się należy.
Maerqin - Nie Paź 16, 2011 21:20
Oczywiscie pilkarze zamiast skupic sie na grze prowokowali biednych kibicow z sektora C...
anton1910 - Nie Paź 16, 2011 21:22
ustawcie sie na solówe a nie,,, jeden od drugiego mądrzejszy!! co było to było i koniec!! ja popieram ze czesc zawodników umiała sie zachować a czesc nie a tak pozatem to nagrywał ktoś meczyk na dekoderze ??:D
mariusz79 - Nie Paź 16, 2011 21:27
a mnie dzisiaj pokemon wkurwiał niesamowicie kawał cwaniaczka z niego:)
david - Nie Paź 16, 2011 21:29
Co do karnego to nie wiem czy taki ewidentny nawet w sport raporcie mówili że kontrowersyjny. Wiadomo sędzia ma chwilę na podjęcie decyzji. Swoją drogą to " Kowal " zawsze umiał się efektownie przewrócić.
gustlik - Nie Paź 16, 2011 22:03
Dawidzie karny byl niestety ewidentny a mecz stal na marnym poziomie nasi nie mieli pomyslu na gre cofneli sie myslac ze wynik sie nie zmieni bylem widzialem a co do napinki to zupelnie niepotrzebna.
x_cite - Nie Paź 16, 2011 22:24
kto mi powie czemu Michał Gryźlak był tak "serdecznie" pozdrawiany przez młyn?? już któryś raz to ma miejsce ot takie mam pytanie :)
http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/4893/b/1.html
zastanawia mnie ten pierwszy wpis w komentarzach pod materiałem o meczu......
lukas33 - Nie Paź 16, 2011 22:55
Jesli chodzi o sam mecz, to niestety kolejny raz bardzo "pomógł" w stracie punktów Makuch. Nie rozumiem jak wiedząc że ma się na koncie żółtko mozna wchodzić od tyłu z takim impetem w gościa. To zakrawa na futbolowy sabotaż. Reszta to juz tylko konsekwencja tej kartki i całkowitego oddania pola Kolejarzowi. Właściwie dopiero po stracie gola w koncówce nasi piłkarze zaczeli przekraczać połowe boiska.
Szkoda tego remisu bo do feralnej interwencji kontrolowaliśmy ten mecz i nic nie zapowiadało byśmy mieli stracić jakiekolwiek punkty.
zagata1 - Nie Paź 16, 2011 23:22
Tak się składa, że byłam na sektorze C. Pan Kowalczyk zero prowokacji. Obrażanie go zaczęło się gdy zchodził z boiska wiec potem puściły mu nerwy. Ciekawe, czy gdyby was tak wyzywano to siedzielibyście cicho. Niestety ale od dawno wiadomo że niektórzy kibice z C to prostaki. Niektórzy zawodnicy kolejarza ( zawadzki, Gryżlak itp) Zachowali się skandalicznie przyznaje. Ale zachowanie "kibiców" z C było na takim samym poziomie. A ta dziewczynka w czerwonej czapce adidasa to jakieś nieporozumienie... Na gówno mówi czekolada a już rzuca takimi słowami, że aż wstyd za takich ludzi. Miałam wrażenie, że na mecz przyszła tylko obrażać bude kolejarza. Proponuje podesłać kilku chłopaków z F żeby zrobili porządek z niektórymi delikwentami i napinaczami. I jeszcze jedno niektórzy śmieją się z Kolejarza a sami dupska na wyjazd z Sandecją nie ruszą...
Co do meczy to niestety kartka i karny ewidentne. Szkoda bo dziś byliśmy lepsi i 3 pkt powinny u nas zostać.
BRH - Pon Paź 17, 2011 07:25
Kowalczyk bluzgi dostał za ręke przed karnym, kawał cwaniaka, Zawadzki wiadomo wiślak...
kosiarz - Pon Paź 17, 2011 07:55
Nic się nie dzieje od tak.
"Kibicom" którzy byli na sektorze C i tutaj się żalą, proponuję by obejrzeli sobie filmik do którego dał linka w innym temacie Internacionale.
Tam niech zwrócą uwagę na zachowanie Kowalczyka przy pokazaniu zawodnikowi Sandecji czerwonej kartki. I późniejsze tego skutki.
Czym jest lepszy taki ktoś, kto wyzywa anonimowo ludzi na forum od chamów i prostaków? od kogoś kto to robi publicznie i na stadionie? gdzie napięcie, emocje i zachowanie nieodpowiednie np piłkarzy czy trenera /który prowokuje/ ma miejsce?
Masahiko już dawno udowodnił, że to forumowy napinacz, ale innym jeszcze się dziwię.
Takie dyskusje w ogóle nie powinny mieć miejsca.
Jeżeli jeden z drugim masz problemy to wystarczy zmienić sektor, wielu jest chętnych by przyjść na sektor C.
A już szczytem bezczelności jest udawanie świętego, namawiając i napuszczając innych na siebie /F na C/. Człowieku to juz nie przejdzie. Odpuść sobie te prowokacje.
aidos - Pon Paź 17, 2011 09:39
kosiarz napisał/a: |
Tam niech zwrócą uwagę na zachowanie Kowalczyka przy pokazaniu zawodnikowi Sandecji czerwonej kartki. I późniejsze tego skutki.
|
Jeżeli nie "sapał" do kibiców a piszesz o tym co działo się na boisku, to jego zachowanie to nic nadzwyczajnego. Gra dla Kolejarza więc broni swojej drużyny i prowokuje przeciwników do błędów i fauli.
Odwróć sytuację, co byś napisał jakby w taki sposób zachował się np Kozioł? Też byś po nim jechał czy raczej mówił że walczak, że zadziorny, że ma charakter itp.
A że nasi zawodnicy ustawieni przez trenera "ultradefensywnie" zamiast grać dają się sprowokować i lubią sobie pogadać to już inna sprawa.
grubas_KKS - Pon Paź 17, 2011 09:46
A co wy się tak ludzie spinacie do siebie?Najbardziej to chyba ci co na Sandecję przychodzą właśnie w przypadku takich meczów jak śmieszne derby z Kolejarzem czy z zespołem "znanym" w Polsce typu Arka Gdynia czy Pogoń Szczecin.Dla kibica który jest praktycznie na każdym meczu Sandecje normalną rzeczą-sprawą jest to że taki meczyk derbowy wiąże się z tym że będzie mnóstwo wyzwisk,obelg i prowokacji ze strony piłkarzy zespołu przyjezdnego.Temperatura na trybunach jest zawsze wysoka i to jest normalne że ludzie reagują jak reagują.A ci co się tak spinają że za dużo razy słowo na K czy H słyszeli zawsze mogli wybrać wczoraj zamiast meczu jakiś tam pochód ulicami religijny to by im uszy nie "zwiędły" jak na tym meczu... A co do samego meczu to powiem tyle że wynik sprawiedliwy,niestety piłkarze Sandecji po raz kolejny jak dla mnie nie mieli w ogóle pomysłu na grę i skupiali się przede wszystkim na tym aby ujebać przeciwnikowi nogę i vice versa piłkarze ze Stróż.Wczorajszy mecz dobitnie pokazał jaki mamy poziom piłki nożnej w Polsce i dlatego przez kolejne wkurwę lat ludzie będą oklaskiwać piłkarza który np.wypierdolił "kosę" przeciwnikowi a nie piłkarzy za np.zajebistą akcję czy zagranie...
internacionale - Pon Paź 17, 2011 10:29
Skrót meczu i fragmenty dopingu:
http://www.sandecja.tv/17...bow_regionu.htm
Wooojtek - Pon Paź 17, 2011 18:49
jest ten mecz gdzieś na necie?
wawus1986 - Pon Paź 17, 2011 19:48
ogląda ktoś derby Łodzi ? :) Deja Vu z naszych lokalnych :) ?!
kosiarz - Pon Paź 17, 2011 20:05
aidos napisał/a: | kosiarz napisał/a: |
|
Jeżeli nie "sapał" do kibiców a piszesz o tym co działo się na boisku, to jego zachowanie to nic nadzwyczajnego. Gra dla Kolejarza więc broni swojej drużyny i prowokuje przeciwników do błędów i fauli.
Odwróć sytuację, co byś napisał jakby w taki sposób zachował się np Kozioł? Też byś po nim jechał czy raczej mówił że walczak, że zadziorny, że ma charakter itp.
A że nasi zawodnicy ustawieni przez trenera "ultradefensywnie" zamiast grać dają się sprowokować i lubią sobie pogadać to już inna sprawa. |
Coś nie zrozumiałeś, lub nie oglądałeś relacji z tego wydarzenia o którym pisałem.
Kowalczyk odepchnął Jana od sędziego wdał się nie tylko w słowną niepotrzebną utarczkę ale także sprowokował piłkarzy Sandecji jak i kibiców będących świadkami tego wydarzenia parę metrów od C.
Proponuję jeszcze raz dobrze przeczytać o czym pisałem.
Guzik mnie obchodzi kto i jak by się zachował :). Głupie porównania stosujesz.
piknik76 - Pon Paź 17, 2011 20:41
Zwróćcie lepiej uwagę na to, że Kowalczyk zachowywał sie agresywnie w stosunku do Jana i Berlińskiego, a nie do wszystkich.
Zachowania niektórych kibiców z C szkoda komentować bo jest poniżej poziomu nawet tych gwiazdek ze Stróż.
gargamel040794 - Pon Paź 17, 2011 21:08
Witam. Jeśli w złym temacie to z góry przepraszam ale mam pytanie do wtajemniczonych...
Będąc wczoraj na meczu słyszałem co nieco na temat "spraw prywatnych Berlińśkiego i Kowalczyka" czy ma to jakieś poparcie w rzeczywistości? Podobno ktoś gdzieś tutaj o tym pisał ale nie mogę znaleźć...
Przenoszę to wiadomość do tego tematu żeby nie było pretensji
miras1983 - Pon Paź 17, 2011 21:11
a mozna gdzies ogladnac ten mecz jeszcze raz ??
KubaNS - Pon Paź 17, 2011 22:14
Jutro o 16:15 jest retransmisja w Orange Sport. Powinna być dostępna w internecie.
Obecnie trwa magazyn 1 ligi, gdyby ktoś był ciekawy.
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml
narkins - Wto Paź 18, 2011 19:44
co do pokemona to kilka razy pokazal srodkowy palec w kierunku sektora F udajac głupa ze sie drapie po głowie w skrucie prostak i cham gdyby nie Sandecja to teraz pewnie by gral ale w A-klasie, wiec lepiej niech sie zastanowi co mowi i co robi TYLE W TEMACIE POKEMONA
RydzSmigly - Wto Paź 18, 2011 21:04
narkins napisał/a: | co do pokemona to kilka razy pokazal srodkowy palec w kierunku sektora F udajac głupa ze sie drapie po głowie w skrucie prostak i cham gdyby nie Sandecja to teraz pewnie by gral ale w A-klasie, wiec lepiej niech sie zastanowi co mowi i co robi TYLE W TEMACIE POKEMONA |
zajeżdża hipokryzją ...
|
|