Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz

internacionale - Pon Paź 31, 2011 16:00
Temat postu: Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz
05.11 czeka nas najciekawszy pod względem kibicowskim jak i piłkarskim, mecz w tej rundzie, przy Kilińskiego 47.. Każdy melduje się na młynie 20 min przed rozpoczęciem meczu na czarno i z szalikiem..

Podczas meczu będzie prowadzona tzw. „akcja złotówka”. Całość środków zgromadzonych podczas tej akcji, będzie przeznaczona na działalność Young – Group ’04. Plany grupy na zimę są bardzo ambitne, a efekty pracy będzie można podziwiać już niedługo, ale o tym w późniejszym terminie ;).

Dla każdego który wrzuci do puszki min. 5 zł czeka mały upominek od ultrasów,a dla pierwszych 20 osób, które do puszki wrzucą min. 15 zł, lub 30 zł, czeka odpowiednio - łączony kubek Sandecja & Czarni , lub Koszulka Naszego klubu.

Na młynie będzie prowadzona zbiórka pieniędzy na zgody, które bardzo licznie się zapowiadają tego dnia. Niech każdy ma przyszykowane przynajmniej 2 zł.

KubaSSNS - Pon Paź 31, 2011 16:59

akcja złotówka a po 5 zł można wrzucać ..
saczers1910 - Pon Paź 31, 2011 17:04

KubaSSNS napisał/a:

Widzisz a nie grzmisz...

Sączersi - Pon Paź 31, 2011 17:06

saczers1910 napisał/a:
KubaSSNS napisał/a:

Widzisz a nie grzmisz...

Dokładnie, eh.

A żeby nie robic Off - Topicu to powiem tylko tyle - niech każdy ma przynajmniej złotówkę, a im więcej - tym lepiej! ;) Na młynie każdy musi mieć!

Rudy - Pon Paź 31, 2011 17:07

Jak wrzucisz 10zł to nikt sie nie obrazi! I wyraźnie jest napisane, że nawet wzamian coś dostaniesz :)
K@KS - Pon Paź 31, 2011 17:44
Temat postu: Re: Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz
internacionale napisał/a:
Każdy melduje się na młynie 20 min przed rozpoczęciem meczu na czarno i z szalikiem..

Bardzo bym chciał, żeby szczególnie to zdanie wszyscy sobie przyswoili.

radziufan - Pon Paź 31, 2011 19:14

ja bym do tego dodał nieśmiałą prośbe żeby flagi były rozwieszone już na ok 10 min przed meczem a nie na ostatnią chwilę....
Milosz_1910 - Pon Paź 31, 2011 19:17

Sluszna uwaga:)
gogo1910 - Pon Paź 31, 2011 20:06
Temat postu: Re: Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz
internacionale ... Każdy melduje się na młynie 20 min przed rozpoczęciem meczu na czarno i z szalikiem...
Amen i jedziemy!

hanys - Pon Paź 31, 2011 20:25

radziufan napisał/a:
ja bym do tego dodał nieśmiałą prośbe żeby flagi były rozwieszone już na ok 10 min przed meczem a nie na ostatnią chwilę....

i przede wszystkim wszystie a nie tylko 2-3

gogo1910 - Pon Paź 31, 2011 20:37

hanys, ma rację! Nie tylko 2 lub 3. Na połowę sektora F lub na całość ;)
eSKa - Pon Paź 31, 2011 21:40

Idziemy na ostatni mecz. Jak piszą koledzy, zabierać flagi odpowiednio wcześnie :) i jazda z dopingiem. To musi być nasz najliczniejszy młyn.
Misiek_m90 - Pon Paź 31, 2011 21:47

zawsze chodzilem na C ale tam nie ma takiego dopingu a nie za dobrze znam wszystkie przyspiewki wiec nie wiem czy na F nikt nie bedzie na mnie krzywo patrzył
rudeboyz - Pon Paź 31, 2011 22:19

Misiek_m90 napisał/a:
zawsze chodzilem na C ale tam nie ma takiego dopingu a nie za dobrze znam wszystkie przyspiewki wiec nie wiem czy na F nikt nie bedzie na mnie krzywo patrzył

co prawda chodze na C-ale uwierz mi nikt na F,na Ciebie ,,krzywo" patrzył nie będzie, przyśpiewki chwycisz w góra 10 minut:)..szal w łapę,i gardła nie żałuj:)

matys5392 - Pon Paź 31, 2011 22:21

To ja dodam do tego jeszcze propozycję obecności młyna już w trakcie odczytywania składu naszej drużyny i "współpracy" ze spikerem.Jeżeli kibicowsko mamy iść do przodu to tego elementu właśnie brakuje mi na meczach przy Kilińskiego.
Milosz_1910 - Pon Paź 31, 2011 22:34

Rowniez sluszna uwaga:)Po kazym nazwisku mozemy krzyczec np : YES :)
SKARHEAD - Pon Paź 31, 2011 22:38

Milosz_1910 napisał/a:
Rowniez sluszna uwaga:)Po kazym nazwisku mozemy krzyczec np : YES :)

albo np. NO.. gdy bedzie to Leśniak :)

..sorry nie mogłem sie powstrzymać, jak to się podobno mówi..

KubaNS - Pon Paź 31, 2011 22:41

Balagan sie robi ;)
Temat zamykamy i wracamy do watku o meczu z Zawisza.
http://www.sandecja.org/f...?t=2818&start=0

kolafy - Pią Lis 04, 2011 20:05

jako, że temat z Oświadczeniem Young-Group '04 jest zamknięty to wrzucam tutaj...

w oświadczeniu wspomnieliśmy, że każdy kto wrzuci 5zł do puszki dostanie drobny podarunek od Nas ;)

Oto co przygotowaliśmy dla Was:

Zachęcam wszystkich do wrzucania w puszki ! :)

pozdrawiam !