Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Hyde Park - Gra planszowa Piłkarski Manager

salinas84 - Sro Kwi 04, 2012 16:08
Temat postu: Gra planszowa Piłkarski Manager
Witam

Jestem kibicem piłki nożnej, do tego lubię grać we wszelkiego rodzaju managery. Kilka lat temu wpadłem na pomysł gry planszowej o tematyce zgodnej z moimi zainteresowaniami. Pomysł dojrzewał, ciągle był ulepszany, aż w końcu postanowiłem wydrukować materiały i stworzyć prototyp gry planszowej. Testowałem grę wielokrotnie ze znajomymi. Grało się naprawdę fajnie,a przede wszystkim gra była wciągająca. Po kilku miesiącach dalszych prób i testów zdecydowałem się wydać grę. Od kilku miesięcy trwały prace nad jej produkcją. Wreszcie, w lutym ukazała się gra Piłkarski Manager. Zapraszam wszystkich na stronę internetową, na której możecie znaleźć więcej informacji o tym jak wygląda rozgrywka, a także obejrzeć grafki z gry. W zakładce 'o grze' jest również dostępny filmik będący prezentacją gry. Czekam na Wasze opinie, co myślicie o samym pomyśle i jak Wam się gra podoba.

www.pilkarski-manager.pl

Pozdrawiam
Piotrek

salinas84 - Pią Kwi 06, 2012 13:49

Kilka osób pytało mnie gdzie jeszcze można dostać grę - poza strona internetowa gra dostępna jest na allegro.
salinas84 - Pon Lis 19, 2012 21:06

Świąteczna promocja. Do końca roku gra Piłkarski Manager za jedyne 64,99zł. Zapraszam na stronę: www.pilkarski-manager.pl