Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Bogdanka Łęczna

x_cite - Pią Maj 18, 2012 08:38
Temat postu: Sandecja - Bogdanka Łęczna
Mecz o utrzymanie w I lidze! Bardzo ważne spotkanie dla Sandecji i całego futbolowego Nowego Sącza! Nie mniej ważne będzie kogo Nam PZPN oddeleguje do sędziowania...? Tu już nie ma co kalkulować tylko trzeba wygrać i cieszyć się z utrzymania, bo kolejny sezon w I lidze zapowiada się bardzo ale to bardzo ciekawie z Sandecją oczywiście! :) wygramy 3:1
www.megachem.pl - Pią Maj 18, 2012 09:43

Boro na boisko!!!!
kinol - Pią Maj 18, 2012 11:16

Mała analiza naszej sytuacji na dwie kolejki przed końcem sezonu:

Niestety przyszedł sezon ,że musimy się patrzeć za siebie a nie na odwrót.
Mecze 33 kolejki, które na interesują:

Pogoń – Wisła, Piast – GKS, Polonia – Arka,

1) Można śmiało założyć, że Wisła przegra ( no chyba, że im Paterek z Lublina pomoże)
2) GKS raczej to samo chodź tu Katowice mają większą szansę wygrać jak Wisła swój mecz, ale Piast nie odpuści, w końcu walczy o awans
3) Natomiast mecz Polonii to jest dopiero zagadka. Bytom ma zgodę z Arką (co prawda kibice, ale...). Gdynianie grają już o nic. Mogą chodź nie muszą puścić meczu Polonii.
4) Dolkanu nie biorę pod uwagę bo gra z Olimpia E. I jak wygra ma pewne utrzymanie, ale nie wykluczone, że się włączy do walki o spadek. Poza tym ma taką samą sytuacje jak Sandecja 39pkt.

Przy takim scenariuszu po 33 kolejce w tabeli, byłoby tak: Wisła 34pkt (miesce spadkowe i spadają), Polonia 36pkt (miejsce spadkowe), GKS 38pkt,. A Sandecji (39pkt)wystarczy punkt do utrzymania w meczu z Łęczną, ale – odpukać- Pasy przegrywają robi się nie ciekawie.

34 kolejka:

Polkowice – Polonia B. Może być różnie, ale Bytomianie się zepną i mogą wygrać ze spadkowiczem i Mają tyle samo punktów co Sandecja 39pkt, ale są wyżej w tabeli (oba mecze z nami wygrali)
SANDECJA – GKS – mecz na siekiery, mecz decyduje która drużyna spada. Tyle, że nam wystarczy remis.
No chyba, że Dolcan włączy się do gry i przegra w 33 kolejce w Elblągu.

Wiec w niedziele wszyscy na Kilińskiego i dopingować Biało-czarnych. Osobiście stawiam na Wygraną

Maerqin - Pią Maj 18, 2012 12:16

Przed meczem ze Strozami chcialem napisac ze bedzie 3:2 ale przeczytalem czyjs komentarz, ze Kolejarz nam odpusci i zaczalem watpic w ten wynik, jak sie potem okazalo nieslusznie:) Dzis typuje 1:2 z Leczna(ktora jest trzecia w wiosennej tabeli), a z GieKSa wygramy 3:0 albo 3:1 i dopiero wtedy zapewnimy sobie utrzymanie. Zobaczymy co z tego bedzie.
Jaro - Pią Maj 18, 2012 13:21

Gdybając... Możemy zapewnić sobie utrzymanie nawet przegrywając z Bogdanką...
Polonia Bytom i Wisła Płock muszą punkty stracić a łatwych rywali nie mają, Polonia może wygrać ale Wisła gra z walczącą o utrzymanie Pogonią.
Polonia Bytom - Arka Gdynia
Pogoń Szczecin - Wisła Płock

Wooojtek - Pią Maj 18, 2012 14:28

Trzeba zdobyć 1 punkt i wtedy zakładając że (co bardzo prawdopodobne) Wisła nie wygra w Szczecinie już mamy utrzymanie.
GieKSa w Gliwicach pewnie też polegnie i skazaywana na spadek Polonia może rzutem na taśmę wydobyć się ze strefy spadkowej, bo rywali ma najłatwiejszych.
W takim układzie w ostatniej kolejce znowu dokładnie jak rok temu wszystko zależało by od nas i będziemy mogli albo gryźć trawę, wygrać i najprawdopodobniej spuścić GKS Katowice, lub nie starać się nie wygrać i wtedy leci Polonia Bytom.

goral - Pią Maj 18, 2012 15:18

Jeden punkt to za mało by teoretycznie być pewnym o utrzymanie.
Sandecję mogą przegonić Wisła Płock (o jeden punkt) i Polonia Bytom która może się z Sandecją zrównać punktami ale Sandecja przegrała oba mecze z Polonią, więc Polonia w dwu meczu jest lepsza).
By Sandecja się utrzymała musi zajść jeden z 3 warunków:
1. Sandecja wygrywa jeden mecz (bez znaczenia czy z Bogdanką czy GKS-em) - wówczas Sandecja utrzymuje się większą ilością punktów (42).
2. Wisła Płock traci przynajmniej 2 punkty (remis) a Sandecja zdobywa najmniej jeden punkt w 2 meczach. Wówczas Wisła i Polonia będą mieć mniej punktów od Sandecji.
3. Wisła jak i Polonia tracą najmniej po 2 punkty (remisy), wówczas nawet dwie porażki Sandecji gwarantuje jej utrzymanie.
Generalnie, przy zdrowych układach można by powiedzieć, że Sandecja ma 80% szans na utrzymanie, ale... biorąc pod uwagę, że mogła Sandecja mieć pewne utrzymanie wygrywając ze słabym Dolcanem, Sandecja to przegrała. potem wygrana z o nic walczącymi Stróżami... Też Porażka... Więc biorąc to pod uwagę, w kalkulacjach o utrzymanie liczę w 90% na straty Wisły i Poloni...

milo - Pią Maj 18, 2012 15:19

Male sprostowanie Sandecja przegrała z Polonią Bytom dwa razy , w Nowym Sączu 2-3 a w Bytomiu 1-2 .
goral - Pią Maj 18, 2012 15:24

milo napisał/a:
Male sprostowanie Sandecja przegrała z Polonią Bytom dwa razy , w Nowym Sączu 2-3 a w Bytomiu 1-2 .

Tak, zauważyłem i już poprawiłem, co generalnie nie zmienia faktu, że w przypadku tej samej ilości punktów Polonia wyprzedzi Sandecję.

ps.
Mam jeszcze pytanie:
Za co PZPN czy OZPN nie lubi Sandecji?
Nie mieszkam obecnie w Sączu więc nie znam "plotek" a dwa sezony temu jak Sandecja weszła do I ligi raczej miała przychylnych arbitrów, co więc się wydarzyło, o czym nadmienia tajemniczo Moskal?

Bianconeri - Pią Maj 18, 2012 16:09

A tam awanse czy spadki ... ważne że BORO NA BOISKO, BORO JESTEŚ NAJLEPSZY ;)
Jaro - Pią Maj 18, 2012 16:45

Sandecja Nowy Sącz - Bogdanka Łęczna, godz. 17:00, sędzia: Marcin Szrek (Kielce).
grubas_KKS - Pią Maj 18, 2012 17:15

Remis będzie... 1:1.
Sączersi - Pią Maj 18, 2012 18:07

Aj tam nie bede kalkulowac - wygramy i tyle. ;d
gogo1910 - Pią Maj 18, 2012 18:13

Wygrana po kopaninie 1-0 :)
YG-US - Pią Maj 18, 2012 18:30

nie raz ze Scyzorykiem pite było także spokojnie Panowie:)
kibicns7 - Pią Maj 18, 2012 19:33

Sedzia z Kielc wiec moze tym razem bd przychylny :D 2:0 :)
x_cite - Pią Maj 18, 2012 20:01

Ten gość sędziował Nam trzy mecze.....z czego dwa przegrane i jeden remis z Piastem. Nie liczmy na jego przychylność - trzeba zagrać mądrze, nie nerwowo, strzelić gole i wygrać - proste, ale czy wykonalne?
flowbone - Sob Maj 19, 2012 09:03

W Sandecji nie ma kalkulacji. http://rdnns.pl/index.php...ylko-zwyciestwo
Bianconeri - Sob Maj 19, 2012 09:33

I jeszcze takie cuś http://www.sandecja.org/1..._utrzymanie.htm
michalvcf - Sob Maj 19, 2012 10:27

http://www.90minut.pl/new...32-kolejce.html
Bianconeri - Sob Maj 19, 2012 13:42

Ślaska spółdzielnia http://www.sportowefakty....spusci-sandecje
KKS1910* - Sob Maj 19, 2012 13:57

strasznie gorąco zrobilo sie w dolnej czesci tabeli .. W niedziele musimy pokazac naszym pilkarzom ,ze jestesmy z nimi ! doping musi byc! jesli nie ugramy 1pktu z Bogdanka to mecz z Gieksa to bedzie mecz o zycie , na siekiery i tasaki! Modle sie o utrzymanie!
rwp - Sob Maj 19, 2012 15:52

Bianconeri napisał/a:

coś nie tak z tymi punktami Polonii ;] ale fakt punkta trza zdobyć

goral - Sob Maj 19, 2012 16:15

Bianconeri napisał/a:

To w takim razie do spółdzielni śląskiej należy dodać Ząbki z Warszawy, bo jak by Sandecja wygrała ze słabym Dolcanem to zapewniła by sobie utrzymanie tydzień temu.
Stróże też pewnie do spółdzielni należą, bo też zwycięstwo Sandecji z Kolejorzem dało by im pewne utrzymanie.
Sandecja oba mecze przegrała na własne życzenie, zwłaszcza to z Dolcanem.
Jeśli spełni się czarny scenariusz i Sandecja poleci, to wyłącznie na własne życzenie.
Do mnie docierają pewne głosy ze środka Sandecji i powiem tylko tyle, że nie wygląda to ciekawie, ostatnie wyniki Sandecji nie są bynajmniej przypadkiem. Dlatego jak napisałem wyżej, bardziej liczę na porażki Wisły Płock i potknięcie Poloni niż na Sandecję.
Sezon 2011/2012 jest chyba najgorszym w ostatnich 20 latach.
Moim osobistym zdaniem, błędem jest trzymać zawodników z Kmity tak długo. W Sandecji brakuje nowej "krwi".
Sam trener Moskal, też wie, że to pewnie ostatnie dwa mecze jego w Sandecji, więc motywację ma raczej niską.
Ja jednak wierzę, że Wisłą i Polonia potracą punkty...:)

lukas33 - Sob Maj 19, 2012 17:15

A ilu piłkarzy z tej dawnej Kmity zostało w Sandecji? Bo ja widze trzech Makuch, Różalski i Gawęcki. Jakoś nie widzę, żeby to była jakaś zdecydowana większość. Co do zmian, ja raczej podziękowałbym za grę kapitanowi i kilku jego kolegom. Myślę, że to bardziej oczyściłoby szatnię.
Natomiast pełna zgoda co do tego, że jest to sezon fatalny i bez zmian zarówno personalnych w samej druzynie jak i sytuacji organizacyjnej klubu przyszły sezon bedzie ostatnim w tej klasie rozgrywkowej.

Tomasz - Sob Maj 19, 2012 19:38

1 pkt aż tak wiele... Remis biorę w ciemno....
Kmicic - Sob Maj 19, 2012 19:49

Jaki remis? Jutro trzeba wygrać za wszelką cenę a nie oglądać się na innych bo w ostatniej kolejce będzie horror i z taką grą może być przej-bane.
x_cite - Sob Maj 19, 2012 21:15

Niedziela godz 17 stadion musi być pełny jak kiedyś na meczu z Górnikiem Zabrze czy Widzewem Łódź! Absolutnie piłkarze potrzebują wsparcia od kibiców a pełne trybuny muszą dodać im skrzydeł! Jutro tak jak pisałem mecz sezonu!!!!!!!
Bianconeri - Nie Maj 20, 2012 09:45

Kto żyw na stadion, kto już umarł i ma w zaświatach neta to relacja live tutaj http://www.sandecja.org/2...anka_Leczna.htm
Milosz_1910 - Nie Maj 20, 2012 11:38

Panowie wszyscy na mlyn dzisiaj i dopingujemy !! Najwazniejszy mecz sezonu, zdecydowanie ! Pokazmy naszym ze jestesmy z nimi mimo roznych konfliktow wewnetrznych ! SEKTOR F
style - Nie Maj 20, 2012 12:06

Jestem bardzo ciekaw jak będzie dziś z frekwencją na stadionie "bo przecież nie walczymy już o awans" i przeciwnik przeciętny :) - co nie zmienia faktu, że mecz bardzo ważny.

Stawiam wygraną i to wysoką.

Sączersi - Nie Maj 20, 2012 12:18

Nie walczymy o awans, ale o utrzymanie i myślę, że frekwencja będzie dobra ;]]
wojo94 - Nie Maj 20, 2012 12:24

wszyscy bezwzględnie na K47 brać jeszcze znajomych rozpowiadać jeszcze jest czas w kasach bilety . Musi być dobra liczba , wszyscy do młyna !!
matys5392 - Nie Maj 20, 2012 14:29

Dzisiaj nie bedzie deszczu więc wygramy! :D

Mamy pecha do pogody,bo albo leje i wszyscy siedzą w domach gdy jest mecz,albo jest taka Sahara jak dzisiaj i wszyscy są nad kamienicą :)
Tłumów raczej się nie spodziewam ale liczę na taką atmosferę jak chociażby ubiegłej wiosny :)

KubaSSNS - Nie Maj 20, 2012 14:35

Chociaż że to temat piłkarski to tez powiem kilka słów ode mnie .
Dzisiaj musimy wszyscy pokazać co potrafimy i na co zasługujemy , nie ma deszczu i się nie zapowiada , więc nie ma wymówek . Bez względu na konflikty itp itd .

Tomasz - Nie Maj 20, 2012 17:35

ehhh Szkoda gadać !!! Czarna rozpacz :(

Arka Gdynia DZIĘKUJEMY !!!

goral - Nie Maj 20, 2012 19:17

Tak jak pisałem.
By się utrzymać będziemy patrzeć na Wisłę i Polonię a niestety nie na Sandecję.
Na nasze kibiców Sandecji szczęście, Polonia i Wisła odleciały.
Konflikt w Sandecji jak widać jest bardzo głęboki. Tak głęboki, że zarówno trenerowi jak i pilarzom nie zależało na kibicach i I lidze w Nowym Sączu.
Przykre...
Ale pora teraz budować nowy zespół na kolejny sezon.

matys5392 - Nie Maj 20, 2012 19:31

Obraz nędzy i rozpaczy.Podobny mecz do tego z jesieni z Wartą.
Pierwsza i druga bramka: Niechciał do spółki z Kosiorowskim.
Trzecia: beznadziejna "interwencja" Różalskiego.
Czwarta to już podsumowanie tego wszystkiego co dzisiaj graliśmy.Nildo sobie zrobił trening między tyczkami.

Mamy sporo szczęscia,że się utrzymaliśmy,bo gdyby np.nie 3 punkty z Polkowicami czy Flotą to dzisiaj moglibysmy być myślami przy jesieni 2012 i meczach z Radomiakiem czy Unią Tarnów.

Mogłby ktoś wyjasnić zajscie z ok.10 minuty pomiedzy kibicami z sektora C i trenerem Moskalem???

berthold_ns - Nie Maj 20, 2012 19:36

Piłkarsko jesteśmy w CZARNEJ DUPIE i mam nadzieję że mecz z GKSem bezie fajny ponieważ można zagrać na luzie
lukas33 - Nie Maj 20, 2012 19:38

No cóż trener Moskal delikatnie przysapał do nas stojacych za ławką rezerwowych i usłyszał kilka miłych słów. Widać, że chłopu już zwieracze puściły i nie wytrzymuje ciśnienia. Zresztą wyniki i gra mówią w zasadzie wszystko. Tak słabej Sandecji nie widziałem nigdy a chodzę na mecze od 30 lat. Dramat. Jesli nie dojdzie do całkowitej rewolucji w tym klubie to za rok jesteśmy pewnym spadkowiczem.
1980_NS - Nie Maj 20, 2012 19:46

Ja bym proponował ochłonąć, bo pięć lat temu i wcześniej większość z nas marzyła, żebyśmy zajmowali 12 miejsce na zapleczu ekstraklasy.
matys5392 - Nie Maj 20, 2012 19:47

Swoją droga ciekawi mnie jak trener Moskal wytlumaczy sie z tej dzisiejszej porazki na konferencji.Tym razem sędziowanie stało na bardzo dobrym poziomie. Skoro nie mial odwagi wyjsc do kibiców to do dziennikarzy pewnie tez nie wyjdzie....

I jeszcze jedno: jak trener obserwuje pilkarzy w trakcie tygodnia skoro do gry puszcza Niechciala z Kosiorowskim a potem wprowadza zamiast nich dwóch o niebo lepszych piłkarzy.

Gdybym mial kogokolwiek wyróznić to na pewno Woźniak pokazał wszystkim,że jest lata świetlne przed Niechciałem i nie ma prawa siedziec na ławie,bo jest jednym z najlepszych piłkarzy w Sandecji.
Oprocz niefortunnej proby przelobowania Różalskiego na plus też gra Sebastiana Fechnera.Szacun dla niego za grę,walkę i za to że miał odwagę podejsc do kibiców.

jacek55 - Nie Maj 20, 2012 19:48

Kuras był mierny ale na Moskala brak słów facet pogubił się całkowicie ,miesza tym składem jak dzid w torbie Moskal won,,
kibicns7 - Nie Maj 20, 2012 19:50

jedyny + to wyniki na dole tabeli. Mimo porażki mamy utrzymanie teraz trzeba sie wziasc za zespol.
mariusz79 - Nie Maj 20, 2012 20:07

kurna czemu nie wprowadził Wisniewskiego doi gry??? normalnie to nie rozumiem tego naszego trenejrooo!!!! tak słabego meczu w naszym wykonaniu naprawde dawno nie widziałem nawet walki nie było grali tak jakby utrzymanie mieli juz pewne.
KKS1910* - Nie Maj 20, 2012 20:07

Ktos po meczu powiedzial cos ;)) kto wie ten wie, rozj%ebac ten burdel i ta klike w zarzadzie!
Rudy - Nie Maj 20, 2012 20:11

Szacunek dla Szeligi, Trochima i Midzierskiego za to, że podeszli rozmawiać z kibicami po meczu! W niedziele tylko zwycięstwo!!
hanys - Nie Maj 20, 2012 20:12

mariusz79 napisał/a:
kurna czemu nie wprowadził Wisniewskiego doi gry??? normalnie to nie rozumiem tego naszego trenejrooo!!!! tak słabego meczu w naszym wykonaniu naprawde dawno nie widziałem nawet walki nie było grali tak jakby utrzymanie mieli juz pewne.

przeciez trener powiedzial do prasy ze i tak nei spadniemy i tak;)

gogo1910 - Nie Maj 20, 2012 20:14

hehe to z tego wychodzi że Kuras lepszy... Ludzie, był Kuras też było źle.lukas33, skoro piszesz,że Sandecja nie grała tak źle od 30 lat to ty chyba za kadencji Kurasa nie chodziłęś na mecze. Moim zdaniem mecz na BARDZO niskim poziomie. Szkoda trochę że Polonia Bytom spadła bo z punktu kibicowskiego zasługują na ligę. Pozdro
kibicKKS - Nie Maj 20, 2012 20:18

Rudy napisał/a:
Szacunek dla Szeligi, Trochima i Midzierskiego za to, że podeszli rozmawiać z kibicami po meczu! W niedziele tylko zwycięstwo!!

I co Ci da to zwycięstwo zapomnimy o fatalnym, żenującym sezonie? dalej będzie wszystko dobrze z Janem na czele?

Misiek_m90 - Nie Maj 20, 2012 20:20

mariusz79 napisał/a:
kurna czemu nie wprowadził Wisniewskiego doi gry??? normalnie to nie rozumiem tego naszego trenejrooo!!!!

bo Wisniewski pauzowal za czerwona kartke

ogolnie mecz najslabszy i szczeze moze te slowa co polecialy z trybun dadza do myslenia ty naszsym grajka bo najwyzsza pora wziasc sie za siebie o ile w klubie zostana

Rudy - Nie Maj 20, 2012 20:21

Obiecali, że wygrają - mają wygrać! Niech ratują honor i dotrzymają danego słowa.
mariusz79 - Nie Maj 20, 2012 20:22

kiedys Nowy Sącz to była twierdza i kazdy dostawał lanie a dzisiaj to my w Sączu dostajemy od kazdego lanie :
KKS_FAN - Nie Maj 20, 2012 20:23

Rudy napisał/a:
[u]

SZACUNEK DLA TROCHIMA?

gdzie Ty go widzisz? skoro po całej tej aferze pod sektorem F Trochim odszedł niemalże (może to dziwnie zabrzmi) z łzami w oczach, ponieważ ktoryś z "CHULIGANÓW" go opluł?

PROSTO - Nie Maj 20, 2012 20:23

Jak dalej ten krętacz JANO (dyrektor bez pensji) będzie siedział w naszym klubie to daleko nie zajdziemy... Ten cały zarzad i Pan Frohlich to totalna amatorka, czarno widze kolejny sezon. Obym się mylil.
mariusz79 - Nie Maj 20, 2012 20:24

ale o ile mnie wzrok nie myli to Wisniewski się grzał w drugiej połowie no chyba ze cos mi się przewidziało jesli tak to sory:)
Kilinskiego 47 - Nie Maj 20, 2012 20:26

Misiek_m90 napisał/a:

bo Wisniewski pauzowal za czerwona kartke

Tak, i dlatego był wśród rezerwowych...:) Zastanów się chłopie nim cos napiszesz...

Moskal to spoko gość, trener z jajami, wie czego chce i nie boi się wygarnać PZPN-owi, sędziom, piłkarzom.
Prawda? Czy coś się zmieniło w ostatnich dniach?:)

Misiek_m90 - Nie Maj 20, 2012 20:30

no z tego co wiem to sie pauzuje za czerwona kartke a Wisniewski dostal w strozach wiec moge sie mylic a mi sie wydaje ze mam racje a jak nie mam to mnie poprawcie
lukas33 - Nie Maj 20, 2012 20:31

Wiśniewski dostał w Stróżach 2 i 3 żółtą kartke a nie bezposrednio czerwoną więc mógł dzis spokojnie grać.
qqq - Nie Maj 20, 2012 20:32

1980_NS napisał/a:
Ja bym proponował ochłonąć, bo pięć lat temu i wcześniej większość z nas marzyła, żebyśmy zajmowali 12 miejsce na zapleczu ekstraklasy.

A jakie ma to znaczenie co było 5 lat temu? Jesteśmy tu i teraz, a nie 4-5 lat w przeszłości. Z takim myśleniem jak ty to nikt by niczego nie osiągnął. Patrzy się w przyszłość, a jak na razie dla Sandecji jest ona czarna.

Kilinskiego 47 - Nie Maj 20, 2012 20:34

KKS_FAN napisał/a:

SZACUNEK DLA TROCHIMA?

Cicho! Nie znasz się! Przyjdzie matys i Ci wytłumaczy, że Trochim jest najlepszy, bo kręci najlepsze bezsensowne kółeczka w I lidze, jest najbardziej zwalniającym grę pomocnikiem I ligi, ma najbardziej niedokładne podania do skrzydłowych w I lidze i wreszcie najważniejsze - jest tak twardy, że nawet czasami nie płacze.

No i co? Szacun musi być. W końcu jest w czymś najlepszy!:)

KKS_FAN - Nie Maj 20, 2012 20:58

Kilinskiego 47 napisał/a:
KKS_FAN napisał/a:

SZACUNEK DLA TROCHIMA?

Cicho! Nie znasz się! Przyjdzie matys i Ci wytłumaczy, że Trochim jest najlepszy, bo kręci najlepsze bezsensowne kółeczka w I lidze, jest najbardziej zwalniającym grę pomocnikiem I ligi, ma najbardziej niedokładne podania do skrzydłowych w I lidze i wreszcie najważniejsze - jest tak twardy, że nawet czasami nie płacze.

nie chodzi mi o jego grę, tylko o karygodne zachowanie jakiegoś chuligana z młyna...

eSKa - Nie Maj 20, 2012 21:01

:) Zwolnic trenera i 60% zawodnikow.
goral - Nie Maj 20, 2012 21:02

Wszystko fajnie piszecie o kibicowaniu, tylko jak trener i cześć zawodników ma to w du**e, to choćby cały Sącz przyszedł na mecz to nie będzie miało to znaczenia, bo trener i część zawodników mają głęboko kibiców i samo miasto.
Dlatego bez sensu było iść na dzisiejszy mecz - sory... Ale ja nie lubię być oszukiwany i kiwany (pomijam fakt, że jestem ponad 2000km od Nowego Sącza).
Na mecz z GKS-em bramy stadionu powinny być szeroko otwarte...
A zespół powinien składać się w 70% z juniorów.

matys5392 - Nie Maj 20, 2012 21:18

Kilinskiego 47 napisał/a:
KKS_FAN napisał/a:

SZACUNEK DLA TROCHIMA?

Haha Kilińskiego jak zwykle zachęca do dyskusji :)
Najlepszy to był Boro,ktory dostał standing ovation :D

gustlik - Nie Maj 20, 2012 21:27

Hehe Boro to dobry piłkarz którego się pozbyliśmy tak jak trenera Wójtowicza z którym Sandecja grala jak z nut. Moskal a tym bardziej Kuras nie dorastają mu do pięt. Dzisiejsza gra wyglądała tragicznie to bylo żenujące widowisko. Byle było lepiej w następnym sezonie
Kilinskiego 47 - Nie Maj 20, 2012 21:29

KKS_FAN napisał/a:

nie chodzi mi o jego grę, tylko o karygodne zachowanie jakiegoś chuligana z młyna...

Jasna sprawa, ja też oceniam tylko jego grę, czyli to co przychodzę oglądać na boisku.

Chłopak się stara, wykonuje swoją pracę najlepiej jak potrafi, plucie na zawodnika jest niedopuszczalne. Tutaj pełna zgoda.

Za dziesiejszy występ nagrodę spotkania otrzymują Niechciał z Kosiorowskim:)

kristoff - Nie Maj 20, 2012 21:37

http://ekstraklasa.net/tr...a22dded60010000
Bianconeri - Nie Maj 20, 2012 21:43

Wojtek wirtuozem piłki nie jest i pewnie nigdy nie będzie, ale woli walki i ambicji na pewno mu odmówić nie można, braki techniczne nadrabia zaciętością.

Jeśli ktoś go faktycznie opluł to kariery nie zrobił, szczególnie że jak by go spotkał na ulicy to by u się pewnie bał w oczy spojrzeć ...

No ale cóż, wiele rzeczy związanych z Sandecją pozostawia wiele do życzenia.

Maerqin - Nie Maj 20, 2012 21:45

No z tym pluciem to kogos faktycznie ponioslo, to sie nie powinno wydarzyc.
miras1983 - Nie Maj 20, 2012 21:46

Moze ktos napisac co pilkarze mowili po meczu do kibicow z mlynu ??
matys5392 - Nie Maj 20, 2012 21:48

Ciekawi mnie tylko jaki będzie ruch zarządu na ostatni mecz :D I jaka będzie nasza reakcja na to co się dzisiaj stało?
Wiele osób domagało się tuż po meczu bezpłatnego wstępu na mecz z Katowicami krzycząc to wprost do panów Lesniaka,Kantora i innych ważniaków związanych z Sandecją.
Jak w takiej atmosferze żegnać sezon z piłkarzami? Przyjść i podziękowac im za to co zrobili w tym roku? Zbojkotować i nie przyjśc, jezeli zarząd znów bedzie stawiał pieniądz ponad kibicami? Bo kto będzie płacił za mecz o nic w ktorym gra słaba Sandecja z jeszcze słabszymi Katowicami? Obawiam się ze tłumów nawet takich jak dziś!!! może za tydzien nie być...

K@KS - Nie Maj 20, 2012 22:11

Wg. mnie nieudany debiut w roli spikera pana Franciszka.
Bianconeri - Nie Maj 20, 2012 22:18

Przynajmniej to było wesołe - "prosze o zdjęcie transparentu FUCK EURO", "prosze o zdjęcie biało czerwonego plakatu" "ale nie ten plakat" :)
Tomasz - Nie Maj 20, 2012 22:24

Panu Trenerowi Moskalowi po sezonie trzeba podziekować i poszukać dobrego trenera może Wójtowicz wróć !Po raz kolejny pokazał jakim on jest słabym trenerem. Na jesien zdobyliśmy 24 pkt a na wiosne 15 pkt. Żenada !
www.megachem.pl - Nie Maj 20, 2012 22:38

Plucie na swojego zawodnika jest niedopuszczalne.
Chwała zawodnikom, którzy mieli na tyle jaj i zostali porozmawiać z kibicami. Kapitan też pokazał gdzie jego miejsce- na kokotowie sprzedawczyku!!!
Ale tłumaczenie- nie idzie nam?

Pierwsza połowa na stojaka! Brawo dla Woźniaka- dobra zmiana.
A słowa trenera do kibiców pozostawie bez komentarza.

Niektórzy w Sączu poczuli się jak gwiazdy i zapomnieli, że to nie my jesteśmy dla nich, tylko oni dla nas. Pamiętajcie- my będziemy przy Sandecji zawsze- wy nie.

Szacunek dla Bora- jesteś najlepszy!

flowbone - Nie Maj 20, 2012 22:53

lukas33 napisał/a:
Wiśniewski dostał w Stróżach 2 i 3 żółtą kartke a nie bezposrednio czerwoną więc mógł dzis spokojnie grać.

Wiśnia zmagał się przed meczem z 39 stopniową gorączką. Był na ławce, pewnie na własne życzenie, ale nie trzeba chyba tłumaczyć czemu nie wszedł na boisko.

wel - Nie Maj 20, 2012 23:14

Jeszcze w temacie meczu. Brak profesjonalizmu niektórych dziennikarzy powala..

http://nowysacz.naszemias...ia,id,t,tm.html

Sandecja Nowy Sącz - BOGDAN Łęczna

:]

anonimm - Nie Maj 20, 2012 23:38

kochani kibice po dzisiejszym meczu stwierdziłem iż nie będę chodzić na mecze ponieważ,po dzisiejszej akcji. Ktoś na mówił pewnego chłopaka żeby przywiązał transparent który jest zakazany. Dość,że nie dawał sobie z tym rady to wszyscy mieli z niego jazde. I to jeszcze poniżyli go przy wszystkich ludziach na stadionie. Rozumiem kogoś z przeciwnej drużyny ale nie z Sandecji swoje ukochanej drużynie. Teraz to on ma przejebane a nie wy. I mam wyje*ane czy mi coś zrobicie czy nie ale ja natomiast piszę to dla naszych kibiców oraz mam swoje zdanie. Chciałbym żeby było jak był Kolafy. I nie róbcie z siebie takich gwiazd jest to do m.in "rudego" bo h*ja wam to da. Tylko pieprzycie atmosfere. Dzięki za uwage.
Snoopi86 - Nie Maj 20, 2012 23:45

anonimowi ciezko cos zrobic zwlaszcza jak pisze raz w zenskiej raz w meskiej formie, zaszyfrowany jak siema hehe
Bianconeri - Pon Maj 21, 2012 07:11

Trochę dłuższa niż zwykle konferencja prasowa http://www.sandecja.tv/18...cja_prasowa.htm
flowbone - Pon Maj 21, 2012 07:55

http://rdnns.pl/index.php...e-sie-utrzymala

Choć nie miało to większego znaczenia, warto zwrócić uwagę na świetne wejście Janica. Wspaniałe uderzenie z wolnego, w którym nie było ani trochę przypadku.

x_cite - Pon Maj 21, 2012 08:33

Zwróćcie uwagę na to, że takiemu Dolcanowi to sędziowie pomogli się utrzymać a My cały czas kłody pod nogi - przeważnie sędziowie i ich decyzje kartkowe, spalone, nie uznane bramki. Mimo tych wszystkich gromów na Sandecję mamy utrzymanie i z tego cieszmy się mimo wszystko! Moskal jest dobrym trenerem, ale coś nie tak jest - wiele rzeczy nie klei się, nie układa.....jest czas na oczyszczenie, zmiany personalne i to włączając w to górę - może kogoś do zarządu dokoptować, zmienić piłkarzy, trenera bym zostawił...coś musi drgnąć bo tak dalej być nie może. Oplucie Naszego zawodnika - dramat jednym słowem!!! Na trybunach widziany był p. Araszkiewicz ciekawa sprawa...
www.megachem.pl - Pon Maj 21, 2012 09:02

Po meczu psy powinęły jednego młodego.
Johny Bravvo - Pon Maj 21, 2012 09:11

klody najwieksze klody to moskal kosiorowski i niechcial
anonimm - Pon Maj 21, 2012 09:27

życie -.-
kibicKKS - Pon Maj 21, 2012 10:47

Co ten Moskal pierd... na konferencji. Jak piłkarze osiągnęli cel? Utrzymali się? To inni nas utrzymali nie my sobie sami. Zgodzę się piłkarze przechodzą do historii bo tak słabej drużyny jeszcze w historii 1 ligi nie mieliśmy.
matys5392 - Pon Maj 21, 2012 11:45

x_cite napisał/a:
Zwróćcie uwagę na to, że takiemu Dolcanowi to sędziowie pomogli się utrzymać a My cały czas kłody pod nogi - przeważnie sędziowie i ich decyzje kartkowe, spalone, nie uznane bramki. Mimo tych wszystkich gromów na Sandecję mamy utrzymanie i z tego cieszmy się mimo wszystko! Moskal jest dobrym trenerem, ale coś nie tak jest - wiele rzeczy nie klei się, nie układa.....jest czas na oczyszczenie, zmiany personalne i to włączając w to górę - może kogoś do zarządu dokoptować, zmienić piłkarzy, trenera bym zostawił...coś musi drgnąć bo tak dalej być nie może. Oplucie Naszego zawodnika - dramat jednym słowem!!! Na trybunach widziany był p. Araszkiewicz ciekawa sprawa...

Jakoś Wójtowicz nigdy nie narzekał na jakieś nieprzychylności ze strony sędziow :D

Wszyscy tak jadą po trenerze Moskalu,ale ile bramek nam ostatnio spaprali bramkarze? Trzeba było zostawić Maxa Cisowskiego a Staszek mogł sobie dalej szkolić młodzików.

flowbone - Pon Maj 21, 2012 11:56

kibicKKS napisał/a:
Co ten Moskal pierd... na konferencji. Jak piłkarze osiągnęli cel? Utrzymali się? To inni nas utrzymali nie my sobie sami. Zgodzę się piłkarze przechodzą do historii bo tak słabej drużyny jeszcze w historii 1 ligi nie mieliśmy.

Inni zdobyli za nas 39 punktów? Inni strzelali za nas bramki? Wiadomo, dobrze nie jest, bo ledwo się utrzymaliśmy dzięki korzystnym dla nas wynikom innych drużyn, ale stwierdzenie - inni nas utrzymali jest przekłamaniem.

internacionale - Pon Maj 21, 2012 14:36

Skrót meczu: http://www.sandecja.tv/17...eczu.htm&lang=1
x_cite - Pon Maj 21, 2012 14:53

http://www.sadeczanin.inf...19#.T7o228VLY40
KubaNS - Pon Maj 21, 2012 15:01

Zeby rozladowac ta nerwowa atmosfere.
http://sandecja.naszemias...564da9628000000

BOGDAN Leczna ;)
Co z ta Polska? W sejmie Anna, ktora jest Krzysztofem, w lidze Bogdan ktory jest Bogdanka, a wczesniej byl dodatkowo Gornikiem.

Rudy - Pon Maj 21, 2012 15:03

Gość, który go opluł może być z siebie dumny. Szacun wariacie, ale nachuliganiłeś!
KKS_FAN - Pon Maj 21, 2012 15:05

przykre.. banda "wiernych" chuliganów...
kks fan - Pon Maj 21, 2012 15:18

Tak odbiegajac od tematu to prawdziwy KKS fan to jestem ja zeby sobie ktoś nie mylił niku:) mojego z KKS_FAN bo ja sie wpisuje tutaj mega żadko:) pozdro
KKS_FAN - Pon Maj 21, 2012 15:20

mega "żadko" też piszesz poprawnie ortograficznie...;)
Asmodeus - Pon Maj 21, 2012 15:35

Tak trener jest super ,kiedyś udało mu się prawie nie awansować do 1 ligi teraz prawie udało mu się spuścić Sandecję do 2

No ale przecież potrafi na tyle zmobilizować piłkarzy aby mieli siłe pobiegać ze 45 min

Rotować składem co 3 dni aby było dobrze na koniec sezonu ,a pózniej się tłumaczyć że sił brakło

No ale trener jest super....

Amico - Pon Maj 21, 2012 15:55

Asmodeus napisał/a:
Tak trener jest super ,kiedyś udało mu się prawie nie awansować do 1 ligi teraz prawie udało mu się spuścić Sandecję do 2

No ale przecież potrafi na tyle zmobilizować piłkarzy aby mieli siłe pobiegać ze 45 min

Rotować składem co 3 dni aby było dobrze na koniec sezonu ,a pózniej się tłumaczyć że sił brakło

Najlepiej jechać po trenerze, bo tak najłatwiej, od ponad roku tak jeździmy czy to po Kurasie, czy teraz po Moskalu i nic się nie zmieniło, dobrze wszyscy wiemy, że trenera nie zwolnią, więc radzę wrzucić na luz i się nie spinać, bo nasze forumowe zwalnianie nic nie pomoże, z takim "składem" jakim dysponujemy to i tak cieszmy się z tego, gdzie jesteśmy i że nadal jesteśmy...

1980_NS - Pon Maj 21, 2012 16:22

Bramka Gawęckiego na 2:2 powinna być uznana. Prawdopodobnie nie było spalonego, skrót to potwierdza. :)
matys5392 - Pon Maj 21, 2012 16:50

Słabe to tłumaczenie trenera,że piłkarze byli zmęczeni.Przecież Kosiorowski przez kartki ostatnio odpoczywał dwa mecze!!! A to własnie on wyglądał na najbardziej zmęczonego :)
jacek55 - Pon Maj 21, 2012 17:35

– Słaba postawa moich zawodników wynikła z braku sił – mówił po meczu z Bogdanką Robert Moskal. Ale jaja Moskal przypominam początek przygotowań ,zawodnicy wiedzą ze u mnie motoryka i siła to jest na pierwszym miejscu , Moskal won
Sączersi - Pon Maj 21, 2012 18:10

Dobrze, że inne mecze się ułożyły po naszej myśli, bo nie wiem jakby to było.
KibolKKS - Pon Maj 21, 2012 18:19

Bedzie w ogule doping na nastepnym meczu po tym calym incydencie z Trochimem?:D
MisQ - Pon Maj 21, 2012 18:26

1980_NS napisał/a:
Bramka Gawęckiego na 2:2 powinna być uznana. Prawdopodobnie nie było spalonego, skrót to potwierdza. :)

Akurat się kolego mylisz Gawęcki był na spalonym przykre to jest napisać ale jest to prawda. Akurat zdarzyło się tak iż byłem na tej wysokości.

Asmodeus - Pon Maj 21, 2012 18:50

Amico napisał/a:
Asmodeus napisał/a:

Najlepiej jechać po trenerze, bo tak najłatwiej, od ponad roku tak jeździmy czy to po Kurasie, czy teraz po Moskalu i nic się nie zmieniło, dobrze wszyscy wiemy, że trenera nie zwolnią, więc radzę wrzucić na luz i się nie spinać, bo nasze forumowe zwalnianie nic nie pomoże, z takim "składem" jakim dysponujemy to i tak cieszmy się z tego, gdzie jesteśmy i że nadal jesteśmy...

Ale ja po nim nie jadę :P Po prostu uważam go za słabego trenera i wyrażam tylko swoją opinię

I nie jest to opinia po ostatnich meczach ,tylko pierwszy raz na tym forum wyraziłem ją po awansie Sandecji do 1 ligi

1980_NS - Pon Maj 21, 2012 19:59

MisQ napisał/a:
1980_NS napisał/a:

Akurat się kolego mylisz Gawęcki był na spalonym przykre to jest napisać ale jest to prawda. Akurat zdarzyło się tak iż byłem na tej wysokości.

Nie mogę się doszukać spalonego oglądając materiał, ale muszę Ci przyznać rację, jeżeli byłeś na tej wysokości.

www.megachem.pl - Wto Maj 22, 2012 11:33

Kto, jak kto, ale Wojtek nie zasłużył na takie potraktowanie, tym bardziej, że miał jaja i podszedł do Was. Wypadało by go w jakiś sposób przeprosić, bo jako jeden z nielicznych wypluwa płuca na boisku.
mirek678 - Wto Maj 22, 2012 17:01

Z tym pluciem to jakaś tragedia normalnie... dno totalne ... niech ten cwaniaczek idzie na trening i mu prosto w twarz powie co myśli ... to co się teraz dzieje w Klubie i na trybunach to jakieś nieporozumienie
KibolKKS - Wto Maj 22, 2012 17:43

Ja dzisiaj myslalem o tym calym zajsciu i tak wymyslilem ze z tym pluciem to wymyslili redaktorzy. Wojtek mowil "kibicow mamy takich ze gdy przegrywamy to na nas pluja" a chodzilo mu o to ze wyklinają itp. Dziennikarze jak zwykle przeksztalcili to wszystko, Ale jezeli sie myle to ten koles co go oplul powinien dostac dorzywotni zakaz przychodzenia na mecze.
piknik76 - Wto Maj 22, 2012 20:56

Dożywotni zakaz to dostanie ten który wywiesił FUCK EURO
www.megachem.pl - Sro Maj 23, 2012 09:08

Po meczu Wojtek podszedł do nas- sektor C i mówił w niewybrednych słowach, co go spotkało. Także, to żadne wymysły redaktora, tylko dosłownie został opluty. Dla mnie żenujące, dlatego warto go przeprosić, bo jako nieliczny zapiernicza w każdym meczu i daje z siebie 110%.
internacionale - Sro Maj 23, 2012 10:51

Dzisiaj osobiście rozmawiałem z Wojtkiem na ten temat. Chłopak jest podłamany i w życiu nie przypuszczał, że coś takiego go w Sączu może spotkać.

Brak słów, żenada...

Rudy - Sro Maj 23, 2012 11:24

Bez przesady... Nie opluło go 50osób będących w młynie, tylko jeden idiota. Nie da się wszystkich upilnować. Też rozmawialiśMY z Wojtkiem, przeprosiliśmy go w imieniu sektora F. Wiemy, że głupio wyszło i powiedzieliśmy mu, że nikt z Nas nie popiera takiego zachowania.
Milosz_1910 - Sro Maj 23, 2012 11:26

Ale jednak sie to wydarzyło ...
Zawodnik, który sie najbardziej stara na boisku...

www.megachem.pl - Sro Maj 23, 2012 11:58

Na meczu z GKSem można podnieść chłopaka na duchu skandując jego imię i nazwisko i sprawa załatwiona.
rudeboyz - Sro Maj 23, 2012 13:08

Rudy napisał/a:
Bez przesady... Nie opluło go 50osób będących w młynie, tylko jeden idiota. Nie da się wszystkich upilnować. Też rozmawialiśMY z Wojtkiem, przeprosiliśmy go w imieniu sektora F. Wiemy, że głupio wyszło i powiedzieliśmy mu, że nikt z Nas nie popiera takiego zachowania.

i chyba to powinno wystarczyć.

KibolKKS - Sro Maj 23, 2012 15:36

Dokladnie na meczu z Gieksą mozna pare razy krzyknac jego imie i nazwisko. Niech chlopak wie ze ma wsparcie.