Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Spotkanie z trenerem i piłkarzami

internacionale - Pią Lip 27, 2012 21:32
Temat postu: Spotkanie z trenerem i piłkarzami
Jakiś czas temu nasz kolega "gmail" mocno zaangażował się w organizację spotkania z trenerem Araszkiewiczem i piłkarzami. Wszystko zostało dograne i załatwione, lecz niestety na przeszkodzie stanął termin.

Okazało się, że niestety nie da się przełożyć meczu o Puchar Polski ze środy 1 sierpnia na wtorek 31 lipca (a takie były plany aby mieć więcej czasu do przygotowania się na pierwszy mecz ligowy z Zawiszą), stąd też nasze plany nieco się skomplikowały.

Zrobimy wszystko co jest możliwe aby zorganizować spotkanie w czwartek 2 sierpnia. Wszystko powinno wyjaśnić się jutro. Chodzi o wolny termin w MOKu oraz zgodę trenera Araszkiewicza. W tym temacie na bieżąco będziemy informować co i jak.

hanys - Pią Lip 27, 2012 21:57

kur*a to mi pachnie sabotazem

chyba ktos nie chce uslyszec pytania o Lesnialdo ;)

internacionale - Pon Lip 30, 2012 21:49

Spotkanie z trenerem i piłkarzami !

Znany jest już dokładny termin przedsezonowego spotkania kibiców ze szkoleniowcem Sandecji Jarosławem Araszkiewiczem oraz zawodnikami !!

Spotykamy się w czwartek 2 sierpnia o godzinie 18:00 w motelu Platininum przy ul. Zdrojowa 71.
Wstęp wolny !! Zapraszamy !!

Bianconeri - Pon Lip 30, 2012 22:53

http://www.sandecja.org/1...mi_Sandecji.htm

i jako event na fejsbuku do udostępniania i rozpropagowania (a będzie potrzebne bo czasu mało) https://www.facebook.com/events/476878575663556/

- Pon Lip 30, 2012 23:39

Bianconeri napisał/a:
http://www.sandecja.org/1,1395,Spotkanie_z_trenerem_i_pilkarzami_Sandecji.htm

i jako event na fejsbuku do udostępniania i rozpropagowania (a będzie potrzebne bo czasu mało) https://www.facebook.com/events/476878575663556/

Mała reklama: http://www.miastons.pl/102,Sport.htm?id=5138

Bianconeri - Wto Lip 31, 2012 06:47

No widzisz, jak chcesz to potrafisz hehe
Pzdr ;)

hanys - Wto Lip 31, 2012 09:51

no bo juz sie balem ze bedzie sabotaz trudnej sprawy ;) wiec do czwartku
Maerqin - Sro Sie 01, 2012 19:49

Niech ktos zapyta jak to w koncu jest u nas z tymi pucharami, czy rzeczywiscie odpuszaczamy czy o co k... chodzi i prosze domagac sie konkretnej odpowiedzi.
Sam bym to zrobil ale nie ma mnie niestety w NS.

misns - Sro Sie 01, 2012 21:42

Maerqin napisał/a:
Niech ktos zapyta jak to w koncu jest u nas z tymi pucharami, czy rzeczywiscie odpuszaczamy czy o co k... chodzi i prosze domagac sie konkretnej odpowiedzi.
Sam bym to zrobil ale nie ma mnie niestety w NS.

podbijam

x_cite - Sro Sie 01, 2012 21:52

hmmm jak grajki odpuszczają mecz w PP to może sobie odpuścić spotkanie z grajkami??
Kmicic - Sro Sie 01, 2012 22:15

Cytat:
hmmm jak grajki odpuszczają mecz w PP to może sobie odpuścić spotkanie z grajkami??

Żeby się jutro nie okazało że to Oni odpuszczą spotkanie z nami.

matys5392 - Sro Sie 01, 2012 22:38

Pytanie do wborzecki@gmail.com
Czy Pan Dariusz Grzyb też będzie obecny na spotkaniu?

Bianconeri - Czw Sie 02, 2012 07:01

Wcześniej jest spotkanie/konferencja dla dziennikarzoli, tam ma być, później pewnie mu pampers nie puści ;)
wborzecki@gmail.com - Czw Sie 02, 2012 10:15

DO NIKOGO NIE WYSYŁAŁEM ZAPROSZEŃ
PRZYJŚĆ POWINIEN KAŻDY KTÓREMU BLISKA SERCU JEST SANDECJA!!!
TAKOŻ DO 18 KUMY ZACNE :)

radpns - Czw Sie 02, 2012 10:52

Panie wborzecki@gmail liczę na jakąś relację po spotkaniu, dla osób które nie mogły przyjść z różnych powodów.
wborzecki@gmail.com - Czw Sie 02, 2012 14:59

BĘDZIE :)
Bianconeri - Czw Sie 02, 2012 21:16

Tak wstępnie: http://www.sandecja.org/1...ndecje_____.htm

więcej będzie na wideło

Mateuszek1910 - Czw Sie 02, 2012 21:28

Napiszcie prosze to co zapamietaliscie czyli pytania i odpowiedzi, Tylko nie piszcie "mogles być na spotkaniu" bo niektorzy nie mieli takiej mozliwosci:(
Bianconeri - Czw Sie 02, 2012 21:30

Będzie relacja wideło
matys5392 - Czw Sie 02, 2012 22:43

Bardzo fajna inicjatywa z organizacją spotkania.Szacun dla Pana Borzęckiego.Kto nie był niech żałuje,bo w końcu można było usłyszeć odpowiedzi na pytania o ktorych dywagujemy na forum od dłuższego czasu.Szczególnie odpowiedzi na pierwsze 2 pytania powinien slyszeć każdy kibic Sandecji.
hanys - Pią Sie 03, 2012 07:12

matys5392 napisał/a:
Bardzo fajna inicjatywa z organizacją spotkania.Szacun dla Pana Borzęckiego.Kto nie był niech żałuje,bo w końcu można było usłyszeć odpowiedzi na pytania o ktorych dywagujemy na forum od dłuższego czasu.Szczególnie odpowiedzi na pierwsze 2 pytania powinien slyszeć każdy kibic Sandecji.

jesli chodzi o mnie to odpowiedz na pierwze pytanie, troche dyplomatyczna, choc zgodze sie z trenerem ze musi grac tym co ma, ale z drugiej strony mozna pomyslec nad tym ze majac wiedze o umieetnosciach danego zawodnika sciagnac cos nowego (choc to tez nie jest latwe)

Nie wiem czy trener mowil powaznie czy po prostu tak wypadalo, ze moze Pawełek sam dorosnie do tego ze sie nie nadaje....
Dlatego moj apel do piłkarza Pawła Leśniaka jesli to czyta

"Z całym szacunkiem do Ciebie jako do piłkarza Sandecji, proszę spójrz prawdzie w oczy i zrozum, że nie potrafisz grac w piłkę na poziomie Sandecji i niestety nie jesteś wzmocnieniem i na pewno nim nie będziesz. Dlatego zrezygnuj z występów w naszej drużynie. Z pozdrowieniem Hanys[/i]

dzuma84 - Pią Sie 03, 2012 07:29

Przyszłość drużyny zależy od Pawełka. bo to on nie trener musi zdecydować że nie będzie grać. widać kto tu ma więcej do powiedzenia przy ustalaniu składu.
internacionale - Pią Sie 03, 2012 08:56

Film ze spotkania gotowy. W tej chwili leci na serwer i jeśli się nic po drodze nie wydarzy będzie za ok 3 godziny....

internacionale - Pią Sie 03, 2012 11:35

Materiał wideo ze spotkania. Wyszło ponad 40 min, sorki za nienajlepszy dźwięk ale warunki były jakie były...

http://www.sandecja.tv/21..._pilkarzami.htm

boleklolek - Pią Sie 03, 2012 11:58

A konferencja prasowa przed meczowa tez audio będzie?
kacper108 - Pią Sie 03, 2012 12:35

Nie miałem możliwości być na spotkaniu (wielkie dzięki za wrzute) i po oglądnięciu tych 40 min siedząc przed ekranem trochę mną jak to się mówi "telepnęło". Wiem że pewnie jest to tylko skrót ze spotkania, przed ekranem nie wyczuwa się rozmowy na żywo. Nie wiem jak Wy ale myślę że na naszym stadionie 99% ludzi to eksperci oraz trenerzy a'la Gmoch, zawsze z lepszym pomysłem na grę niż trener, zawsze z celniejszym strzałem niż Arek, zawsze z taktyką na komplet punktów jeszcze przed meczem. Mam nadzieję że szczególnie ten pierwszy mecz na młynie będzie zaprzeczeniem tego i pokazaniem że MY jesteśmy zajebistą siłą i zamiast wiecznie narzekać, "kurwować" na swoich, to każdego w drodze na stadion będzie rozdupcało od środka żeby pomóc naszym dobrze zagrać. Taki krótki esej po tym oglądnięciu tego spotkania i po ostatnich dniach na forum.
SNS - Pią Sie 03, 2012 12:49

A ja mam taką prozbe ze nawet jakbysmy przegrali w sobote 10:0 to pokazmy chlopakom ze mają w nas wsparcie. Nie spiewajmy cos w stylu "nie chcecie grac to spierdalac" tylko jak to wczoraj powiedzial Araś podziekujmy brawami za te 90min. No chyba ze brak zaangazowania bedzie widac golym okiem to wtedy mozemy rąbnąć pare tekstow ale nie do calej druzyny tylko do tego pilkarza ktoremu nie chcialo sie grac.
Milosz_1910 - Pią Sie 03, 2012 13:05

Popieram przedmówców :) Pokażmy że jesteśmy z naszymi na dobre i na złe ! :)
aidos - Sob Sie 04, 2012 10:36

Wszystko bardzo fajnie, tylko co wynika z tej rozmowy? Przekonywanie przez cały czas, że mówi prawdę, może i mówił prawdę ale taką jaką chciał żebyśmy usłyszeli. Szkoda, że nasz gwiazda nie miała czasu żeby przyjść. No i wychodzi na to, że jest mocniejszym graczem od tych z którymi rozstała się trener (z nim nie mógł się rozstać??), więc niech nie pieprzy że musi grać tym co ma, bo sam tak wybrał.
Bez sensu tłumaczenia o PP, zawsze i co roku wszystko się przeciwstawia temu pucharowi fatum k... czy co. Dobrze, że w 3 ligowym klubie jest więcej masażystów. Do tego jeszcze świetnie opracowany plan "Maxi" - w końcu wszyscy mogli grać, oraz wspaniała i niewymuszona zmiana Mroza który aż prosił się żeby go zmienić.
Aplauz wywoływało jechanie po zawodnikach których nie ma (via "ale im pojechałem") no chociaż tutaj akurat kilku szczegółów można się było ciekawych dowiedzieć, czy prawdziwych to już inna historia.
Można dorzucić jeszcze "wiem ale nie powiem" - co nie rodzi kolejnych pytań i niedomówień.

A na deser mam pytanie o sprawę "najważniejszą" - co w tym klubie robi Szanowny Pan Leśniak ojciec naszej gwiazdy? Kim on jest? Dlaczego bez niego nie byłoby Sandecji? Nie jest sponsorem tytularnym, generalnym, a i jakoś chyba w ogóle w gronie sponsorów się go nie wymienia. Jest tylko dobrym wujkiem co w trudnej sytuacji sypie kieszonkowym (bardzo bardzo sporym jeżeli od tego zależy los klubu)? Czyli lewe pieniądze na działalność klubu? Na pensje zawodników? Na działaczy? Bardzo to dla mnie skomplikowane.

Żeby nie było, to jestem raczej pozytywnie nastawiony do trenera Araszkiewicza i te 10 meczy ma na zbudowanie zaufania i nie pisze znad klawiatury żeby komuś dogryźć (może oprócz L.) tylko tak zanalizowałem przebieg spotkania. Pzdr

Ad@ś=) - Sob Sie 04, 2012 11:05

aidos, na spotkaniu było dużo czasu na pytania, więc mogłeś przyjść i ciągnąć dalej za język trenera i kogokolwiek chciałeś. Szkoda że nie było na spotkaniu prezesa Danka bo to do niego powinno iść pytanie o Pana Leśniaka.
Pozdrawiam

Maerqin - Sob Sie 04, 2012 12:52

Po co wogole trener wyjezdza jakimis tekstami o chlaniu? Przyklad ma podobno isc od gory a jak szef mowi ze to normalne to co sobie maja myslec pracownicy(pilkarze), ze im tez wolno pic? To ma byc profesjonalne podejscie? Dyskusja na ten temat z reszta juz byla w tamtym sezonie...
Poza tym trener sprawia wrazenie bardziej takiego szefa-kolegi niz szefa-szefa, przed ktorym zawodnicy beda czuc respekt ale to tylko moje zdanie.

Bianconeri - Sob Sie 04, 2012 14:40

Czyli u nas po staremu.
Nie powiesz - źle, powiesz - też źle :))

Ehh ...

mati513 - Sob Sie 04, 2012 16:04

Maerqin napisał/a:
Po co wogole trener wyjezdza jakimis tekstami o chlaniu? Przyklad ma podobno isc od gory a jak szef mowi ze to normalne to co sobie maja myslec pracownicy(pilkarze), ze im tez wolno pic? To ma byc profesjonalne podejscie? Dyskusja na ten temat z reszta juz byla w tamtym sezonie...
Poza tym trener sprawia wrazenie bardziej takiego szefa-kolegi niz szefa-szefa, przed ktorym zawodnicy beda czuc respekt ale to tylko moje zdanie.

j.w.
Też takie odczucie mam. Nie wiem czemu trenejro zaczynał ten temat w ogóle.

1980_NS - Sob Sie 04, 2012 16:55

Dajcie spokój. Trener robi co chce, rozliczamy jego i zespół za wyniki. To też człowiek, nic nam do tego, co robi w wolnym czasie.
spdr - Sob Sie 04, 2012 22:52

jedno krótkie pytanie po "spotkaniu".zaznaczam że nie było mnie na nim.
za to byłem na dzisiejszym meczu.
jakie są wnioski po spotkaniu, co z niego wynikło/- nika ?

SNS - Sob Sie 04, 2012 22:59

Wniosek jest jeden: Potrzeba duzo czasu aby to funkcjonowalo. Ale ten czas wkoncu napewno nadejdzie;)