Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA - GKS TYCHY

K@KS - Nie Wrz 02, 2012 07:13
Temat postu: SANDECJA - GKS TYCHY
Najważniejszy mecz u siebie w tej rundzie, zwłaszcza że sektor gości zamknięty.
Ostatnio słabsza frekwencja w młynie, ale nie wyobrażam sobie żeby na pierwszym od lat jakimkolwiek meczu przyjaźni z naszym udziałem było podobnie. Dlatego trzeba zacząć już się nakręcać, mobilizować i w sobotę nie zawieść.
Tyscy bracia ostatnio bardzo często wspomagali nas na Górnym Śląsku w dobrych liczbach (np Radzionków, Bytom, Gliwice) także trzeba stworzyć na prawdę konkretną atmosferę i niech czują się jak u siebie.
KKS & GKS

małolat_19 - Nie Wrz 02, 2012 08:25

WSZYSCY NA MECZ!..SPRZYDAŁBY SIĘ JAKIŚ PLAKAT I PASUJE OKLEIĆ TROCHĘ MIASTO W TYM TYGODNIU..
kacper108 - Nie Wrz 02, 2012 09:52

Zrobiony na szybkości:)

KKS_FAN - Nie Wrz 02, 2012 10:01

godzina 18;)
ul. Kilińskiego,

faktycznie pośpiech..

kolafy - Nie Wrz 02, 2012 10:18

Może by ustalił jakiś kolor koszulek żeby to wyglądało jak np. w Radzionkowie...
Magik1910 - Nie Wrz 02, 2012 10:28

kolafy napisał/a:
Może by ustalił jakiś kolor koszulek żeby to wyglądało jak np. w Radzionkowie...

I tak połowa ludzi w młynie przyjdzie w zielonych,niebieskich koszulkach. Ale można spróbować.

divers - Nie Wrz 02, 2012 13:23

http://www.ufast.eu/pics/262123KKSGKS.jpg

gogo1910 - Nie Wrz 02, 2012 13:28

Dokładnie, trzeba nakręcać mobilizować by z frekwencją w młynie nie stało się to co na meczu z Olimpią G . Kolor koszulek też by można było jakiś jednolity ustalić ;)
Magik1910 - Nie Wrz 02, 2012 13:35

No to dopiszcie na tych plakatach "Wszyscy na czarno" i będzie.
internacionale - Nie Wrz 02, 2012 13:36

Mecz wieczorową porą, różnie może być z pogodą. Proponuję WSZYSCY NA CZARNO !
czesio515 - Nie Wrz 02, 2012 13:56

A NIE LEPIEJ BY BYŁO BIAŁE KOSZULKI BO TO LEPIEJ WYGLĄDA
internacionale - Nie Wrz 02, 2012 13:58

czesio515 napisał/a:
A NIE LEPIEJ BY BYŁO BIAŁE KOSZULKI BO TO LEPIEJ WYGLĄDA

Mamy wrzesień, mecz wieczorem, - pewnie najcieplej nie będzie a nie wiadomo czy nie będzie padać.

Magik1910 - Nie Wrz 02, 2012 13:59

Raczej nie. Bo z tego co zauwazyłem mało kto ma białe bluzy czy te jesienne kurtki. A z tego co piszą w internecie w sobote wieczorem ma być ok.16 stopni więc w samej koszulce raczej nikt nie przyjdzie.
mlodykks - Nie Wrz 02, 2012 14:34

Plakat do drukowania i rozklejania po mieście :

Plakat na FB i inne duperele :

Banner:

Co do koloru koszulek to oczywiście mogę zmienić ale chyba lepiej białe bo będzie zajebiście i gorąco !

WSZYSCY NA MECZ!!!!!!!!

arek88 - Nie Wrz 02, 2012 15:12

mysle ze biale lepiej wygladaja ale racja malo kto chodzi w bialych bluzach a pewnie bd chlodno wiec tak jak wiekszosc proponuje CZARNO!
i jazda wszyscy na mlyn i doping jak na zabrzu i arce!

divers - Nie Wrz 02, 2012 15:20

http://www.ufast.eu/pics/929142KKSGKS.jpg
pozdro :D

hanys - Nie Wrz 02, 2012 18:15

nie zapomniec tez paru groszy w wiadomym celu

i wszyscy na mecz z Tychami

małolat_19 - Nie Wrz 02, 2012 18:27

WSZYSCY NA CZARNO!!..
x_cite - Nie Wrz 02, 2012 19:45

Na każdy mecz powinna być taka mobilizacja a nie tylko na wybrane mecze. Wiem wiem mecz ze zgodą ma dodatkowy smak, ale jak się jest kibicem to czy to Pipidówa Górna czy super ekstra przeciwnik na meczu powinna być odpowiednia frekwencja! No, ale te lata co ja zasiadałem na młynie już chyba nie wrócą ;)
Magik1910 - Nie Wrz 02, 2012 19:50

Na meczu z Zawiszą już bylo nawet nieżle ale znów się to zchrzaniło. Mam nadzieję, że ten mecz z Tychami będzie początkiem tworzenia wielkiej "twierdzy Nowy Sącz" i wielkiej frekwencji, takiej jaka była chociażby dwa sezony temu.
czesio515 - Nie Wrz 02, 2012 20:32

TO WKOŃCU NA BIAŁO CZY CZARNO
kolafy - Nie Wrz 02, 2012 21:04

NA CZARNO!

.

gogo1910 - Nie Wrz 02, 2012 21:15

Nasze grajki wygrywają to i może frekwencja w młynie się poprawi ;) Mobilizacja w całym mieście i okolicach! Wszyscy SZALE W DŁOŃ i widzimy się na sektorze F! Pozdrowienia i do zobaczyska!
Magik1910 - Nie Wrz 02, 2012 22:10

Chyba szykuje nam sie powrót Kolafego:)
mlodykks - Nie Wrz 02, 2012 22:25

Plakaty poprawione WSZYSCY NA CZARNO i prosze was noście te szaliki bo marnie u nas...

Drukować rozklejać i itp !!!!!!!

Magik1910 - Pon Wrz 03, 2012 10:39

Wszyscy na sektor "F" z szalkiem w ręce i czarnym ubraniem na ciele!!!:)
kolafy - Pon Wrz 03, 2012 11:55

Magik1910 napisał/a:
Chyba szykuje nam sie powrót Kolafego:)

eeee tam, ja dalej na L4. Powiedzmy że dokładam cegiełkę do mobilizacji bo ostatnio coś z tym młynem itd. jakoś nie idzie ;)

ps. admin niech zrobi osobny pokój na ten temat!

Klocek - Pon Wrz 03, 2012 14:12

Bardzo szanuje GKS TYCHY ale również się bardzo obawiam bo przypominają mi oni Olimpie Elbląg identycznie to samo oby nie podzielili takiego losu !! Jesteśmy z wami Tyscy
K@KS - Pon Wrz 03, 2012 14:43

Klocek napisał/a:
Bardzo szanuje GKS TYCHY ale również się bardzo obawiam bo przypominają mi oni Olimpie Elbląg identycznie to samo oby nie podzielili takiego losu !! Jesteśmy z wami Tyscy

Nie zrozumiałem tego postu.
Mogę się tylko domyślać, że chodzi ci o aspekt pilkarski, a to nie ten temat.

Fani Bianconeri - Wto Wrz 04, 2012 12:14

Wiem że nie w temacie ale może warto wcześniej rozpocząć mobilizację na wyjazd do Legnicy? Zostało nie całe 2 tygodnie
K@KS - Wto Wrz 04, 2012 17:56

Dokladnie, jesli tylko osoby odpowiedzialne za ten wyjazd stwierdza, ze jest wystarczajace zainteresowanie (a wydaje mi sie, ze akurat do Legnicy jest) zeby zorganizowac oficjalny wyjazd to teraz jest odpowiednia pora na rozpoczecie mobilizowania sie i zapisow.
KrzysieKKS - Wto Wrz 04, 2012 22:43

Ja tylko przypominam o tym co już było wspomniane. Proszę zabrać po parę złotych które będą zbierane podczas meczu w młynie. Dla jasności kasa zostanie przeznaczona zgodnie z dobrym kibolskim zwyczajem na ugoszczenie Tyskich braci. Powinniśmy wszyscy zadbać o to by nasi przyjaciele czuli się u nas jak u siebie w domu więc nie żałować :))
Bianconeri - Sro Wrz 05, 2012 07:01

Mecz na pewno o 18.
http://www.sandecja.org/1...zinie_18_00.htm

http://www.sandecja.com.p...na_terminu_.htm

małolat_19 - Sro Wrz 05, 2012 07:13

KrzysieKKS napisał/a:
Ja tylko przypominam o tym co już było wspomniane. Proszę zabrać po parę złotych które będą zbierane podczas meczu w młynie. Dla jasności kasa zostanie przeznaczona zgodnie z dobrym kibolskim zwyczajem na ugoszczenie Tyskich braci. Powinniśmy wszyscy zadbać o to by nasi przyjaciele czuli się u nas jak u siebie w domu więc nie żałować :))

Może,akcja złotówa?:)..

Bianconeri - Sro Wrz 05, 2012 07:33

Złotówa? w sensie żeby taksówkarzy zaprosić ??:D
KrzysieKKS - Sro Wrz 05, 2012 23:01

Tu trzeba oskubać świnkę skarbonkę a nie taksówkarzy zapraszać :D hehe Każdy niech bierze po parę złotych a damy rade bo za złotówkę to na paluszki nie starczy dla wszystkich ;))
Magik1910 - Pią Wrz 07, 2012 21:42

Dlaczego tu jest taka cisza?? Jutro mecz z Tyskimi!!:)

PS-wszyscy na czarno!!

KrzysieKKS - Pią Wrz 07, 2012 22:33

Szanowni Kibice,

od 1 września wchodzi w życie rozporządzenie MEN, które całkowicie zmienia naukę historii w szkole ponadgimnazjalnej.
Wiele środowisk podjęło protest w obronie lekcji historii. Powstał obywatelski projekt ustawy, która ma przywrócić dotychczasowy kształt nauczania tego przedmiotu. Wielka akcja społeczna: Przywracamy lekcje historii do szkół. Walczymy o to, aby polska młodzież mogła poznać historię swojej Ojczyzny. Nie zgadzamy się na szkodliwą reformę oświaty proponowaną przez MEN, która może skutkować utratą przez polską młodzież poczucia tożsamości narodowej.

Czas na zebranie podpisów biegnie nieubłaganie. Aby projekt trafił pod obrady Sejmu, musimy zebrać 100 000 podpisów. Jest to ogromne wyzwanie; bez pomocy ludzi dobrej woli nam się nie uda.

Dlatego zwracamy się z apelem o pomoc w zbiórce podpisów pod Obywatelskim Projektem Ustawy o zmianie ustawy o systemie oświaty. Wspólnie mamy szansę ocalić poczucie narodowej tożsamości młodych Polaków.

Wszelkie informacje o akcji znajdą Państwo na stronie internetowej: www.przywracamyhistorie.pl .

Jutro na meczu z TYCHAMI będzie można dopisać się do listy z podpisami popierającymi w/w inicjatywe. Lista będzie na stoisku z pamiątkami tuż obok grila. To w zasadzie ostatnia okazja na wpis więc kto tego nie zrobił ostatnio będzie miał jedyną taką możliwość jutro. Listy są w sklepach alko 24h w Rynku i na Lwowskiej i tam będą jedynie do wtorku wieczór.
Pozdrawiam

KrzysieKKS - Pią Wrz 07, 2012 23:39

Szanowni Kibice,

Akcja w obronie lekcji historii w polskich szkołach trwa tylko do 15.09 br.

Nadal brakuje podpisów do wymaganej liczby 100 000.

Dlatego gorąco prosimy o mobilizację i zbieranie podpisów .

Apelujemy do Państwa o pomoc i zbieranie podpisów. Mamy już niewiele czasu,by ocalić historię w polskich szkołach.

małolat_19 - Sob Wrz 08, 2012 08:58

WSZYSCY NA MECZ!!!..
KubaSSNS - Sob Wrz 08, 2012 09:56

Dziś musi być petarda ! Wszyscy na CZARNO sektor F.
mlodykks - Sob Wrz 08, 2012 10:36

NA MECZ !!!
K@KS - Sob Wrz 08, 2012 20:42

Najgłośniej po tym meczu, ale i po wcześniejszych zresztą też chciało by się krzyknąć
Kolafy wróć !!

Magik1910 - Sob Wrz 08, 2012 20:51

K@KS napisał/a:
Najgłośniej po tym meczu, ale i po wcześniejszych zresztą też chciało by się krzyknąć
Kolafy wróć !!

Bez takich komentarzy! Rudy robi co może i szacun dla niego!

K@KS - Sob Wrz 08, 2012 20:58

Nigdzie nie napisałem, że myślę inaczej
Amico - Sob Wrz 08, 2012 21:07

Nikt nie pisze, że Rudy robi źle, ale kiedy był Kolafy to była zupełnie inna liga...
mirek678 - Sob Wrz 08, 2012 22:46

Jezus Maria Kolafy był Bogiem chyba ... ku*** wybierz się na młyn jeden z drugim i dopinguj a nie pierdol że jest źle .. założę się że żaden z was nie był na młynie dziś ... pierdolicie i biadolicie jak to jest źle weźcie się do roboty..
Snoopi86 - Sob Wrz 08, 2012 23:30

a ja sie zaloze ze ty tez nie byles!!
Amico - Sob Wrz 08, 2012 23:45

mirek678 napisał/a:
Jezus Maria Kolafy był Bogiem chyba ... ku*** wybierz się na młyn jeden z drugim i dopinguj a nie pierdol że jest źle .. założę się że żaden z was nie był na młynie dziś ... pierdolicie i biadolicie jak to jest źle weźcie się do roboty..

Człowieku walnij się w łeb i pomyśl co gadasz, jeśli chcesz opowiem ci minuta po minucie co działo się dziś na młynie, jaka była padaka i jak ponad połowa go opuściła przed drugą połową.

KrzysieKKS - Sob Wrz 08, 2012 23:46

A ja się założę że zaraz dostaniecie po banie :))))

Działać działać działać i robić swoje a będzie lepiej bo od głupiego pisania i pierdolenia nic się nie zmieni. Zabierać do młyna chłopaków a będzie na pewno lepiej. Do gadania wiecznie masa ludzi a robić to niema komu...

Dzięki tym co wrzucili na ugoszczenie Tyszan bo liczba przyjaciół była dzisiaj spora:)

Wielkie dzięki dla Tyskich Braci za konkretną wizytę, konkretną ekipą. Gratulacje zwycięstwa :)) GKS ! GKS ! GKS Górniczy Klub Sportowy uderzył nam do głowy ! Dzięki chłopaki !

rudeboyz - Nie Wrz 09, 2012 00:21

Żajebista zabawa..Respect W.S.D. Było elegancko i wesoło..
narkins - Nie Wrz 09, 2012 00:59

ja krutko kiedy był kolafy to i wiele dojzałych męszczyzn ;) miało respekt na dopingu a dzis jak i wcześniej widac co się dzieje ale może się mylę wkońcu 15 lat na Sandecji to może za mało aby sie wypiowiadać bo o porzednikach nie będe mówił bo ich juz nie ma przy sterowaniu młynem czy naszego klubu sorry :/
gogo1910 - Nie Wrz 09, 2012 07:24

Siema. Ja mam takie małe pytanie. Czy w młynie są ważni i ważniejsi? Jeśli tak to ładna lipa bo idąc na stadion(na młyn) liczę, że tam nie będzie takiego podziału. I jeszcze jedno pytanie. Mam kuzyna w Poznaniu(kibicuje Lechowi) i pyta się mnie czemu połowa młyna(chodziło mu chyba o strone od zoo) siedzi(sam nie widziałem) na młynie i nie śpiewa? Sam nie dałem mu odpowiedzi porostu nie wiedząc co powiedzieć... A z mojego punktu widzenia Ultrasi( młode chłopaki, szacunek za to co robią opravy itp) też nie śpiewają, do śpiewu włączają się sporadycznie... Panowie w młynie nie ma opier******* się jak to powiedział chłopak który prowadził doping na Olimpi Grudziąz! Pozdrówki i do następnego ;)
piknik76 - Nie Wrz 09, 2012 08:29

Super mecz i super impreza po meczu. Na taki mecz czekało się kilkanaście lat, Tyscy nie gościli u nas nigdy ze swoją drużyną. Dzięki za przybycie solidną ekipą (byli i są jeszcze w sączu nawet z rodzinami) i dzięki dla naszych za ogarnięcie tego wszystkiego. Wspomnienia lat 90-tych przy piwie bezcenne.
Sądeczanin - Nie Wrz 09, 2012 08:55

Dobra atmosfera na meczu jak i po pozdro dla Tyskich GKS GKS GKS GÓRNICZY KLUB SPORTOWY ... hit podłapany również przez nas :) jebać tych co zawsze którzy nie dawali Tyszanom spokoju!
hanys - Nie Wrz 09, 2012 09:50

prawda jest taka, ze dopóki na Sandecji nie bedzie spokoju, pewne osoby nie pojda po rozum do glowy i nie siadzie sie przy jednym stole i nie przestanie sie pewnych rzeczy zmiatac pod dywan, to bedzie tak jak jest.
nie pije do konkretnych osob jakby to wskazywalo a do ogolu z jednej i drugiej strony Kamienicy. Fajnie powiedział to P. z Tychów wczoraj w Carpe Diem i mam nadzieje ze to keidys nastapi. B to slyszal.
Co do samego meczu to niestety padaka, Rudy owszem sie stara i szacun, ale niestety nie ma takiej sily przebicia jak KOlafy ktory umial to ogarnac biegal po sektoreach i nakrecal do zabawy. cos tu sie musi zmienic bo inaczej sie to wszystko rozpierdoli... ale moze wtedy byloby lepiej....

na koniec pozdrowienia dla renegata ktory pstrykal fotki z niby ukrycia i drugiego desperado krecacego filmiki w rynku.

By3ekns - Nie Wrz 09, 2012 22:49

Dziękujemy Tyskim braciom za tak liczne przybycie. Zarówno przed jak i po meczu integrujemy się z naszymi przyjaciółmi. Pomeczowa impreza przewyższyła możliwości jednego z wynajętych lokali więc musimy rozbić się na dwa. Cały rynek opanowany przez fanatyków piłki kopanej :), i dobrze ponieważ brakuje u nas kibicowskiego wieczornego klimatu gdzie wszystkie kluby i puby przejmują kibice, oby więcej takich wieczorów! KKS&GKS!
P.S Możliwe ,że delikatna kryptoreklama ale wielkie podziękowania należą się właścicielowi restauracji Carpe Diem za miłą współpracę i życzliwe przyjęcie nas w swoje progi:), jak najbardziej polecam ten lokal!

OldBoys - Czw Wrz 13, 2012 12:30

Dzięki za gościnę!!Co do lokali to dopisze drugą RYNEK 13.Jeszcze raz dzięki no i zapraszamy.