|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko
Magik1910 - Nie Wrz 16, 2012 21:27 Temat postu: Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko Do derbów z "Piwoszami" zostało trzy dni, więc już najwyższy czas zacząć mobilizacje. Wszyscy na sektor "F wspierać naszych grajków w tym ciężkim okresie!!!
KrzysieKKS - Nie Wrz 16, 2012 23:49
Zdecydowanie przyda się naszym grajkom wsparcie dopingiem. Niech mają świadomość że mimo wszystko mają nasze wsparcie a nosząc nasze barwy muszą zapier... jeszcze bardziej.
Dodatkowo niech każdy z młyna zabierze parę złotych gdyż będzie zbierana kasa. Zebrana kasa zostanie przeznaczona na pokrycie długu wynikającego z wyjazdu do Legnicy...
Wyjazd do Gdyni nie będzie organizowany przez SKS gdyż Arka nie przyjmuje zorganizowanych grup kibiców gości. Na spóźnione wczasy nad morzem każdy ruszyć może ;))
Jeśli Stomil Olsztyn nie dostanie żadnych kar za dzisiejszy mecz(z tym może być ciężko) to w najbliższych dniach ruszą zapisy na wyjazd. Wszelkie niezbędne informacje zostaną podane w temacie poświęconym temu wydarzeniu. Czas pokaże jak rozwinie się sytuacja. Miejmy nadzieję że Stomil uniknie kary i będzie nam dane jechać na ten mecz.
Teraz proszę się skupić na Okocimskim bo to najważniejsza sprawa najbliższych dni.
Pozdrawiam
junioNS - Pon Wrz 17, 2012 07:30
siemanko
nie wiecie o której startuje mecz z okocimskim bo pisze wszedzie ze o 20 a ja słyszałem ze o 18 to jak to wkońcu jest?
x_cite - Pon Wrz 17, 2012 07:44
póki co jest o godz. 20
lukas33 - Pon Wrz 17, 2012 08:46
x_cite napisał/a: | póki co jest o godz. 20 |
Na 90 minut pisze że mecz o 18-tej
kinol - Pon Wrz 17, 2012 10:28
niby na oficjalne stronie klubu sandecja.com.pl jest że o 18
K@KS - Pon Wrz 17, 2012 12:20
Na prośbę władz MKS Sandecji Nowy Sącz, zmienianie uległa godzina rozpoczęcia środowego meczu (19 września). Okocimski KS Brzesko z nowosądeczanami zagra o 18, a nie jak wcześniej było to ustalone w terminarzu o 20. Mecz odbędzie się na stadionie im. Ojca Władysława Augustynka, przy ul. Kilińskiego 47 w Nowym Sączu.
gogo1910 - Pon Wrz 17, 2012 15:35
Panowie, jak napisał Magik1910, do derbów blisko bo już w środę. To ważny czas, trzeba pokazać, że my Fanatycy jesteśmy z drużyną na dobre i złe! Więc wszyscy na F! A swoja drogą ciekawe czy kibole z Brzeska się zjawią ;)
KKS_FAN - Pon Wrz 17, 2012 15:59
gogo1910 napisał/a: | Panowie, jak napisał Magik1910, do derbów blisko bo już w środę. To ważny czas, trzeba pokazać, że my Fanatycy jesteśmy z drużyną na dobre i złe! Więc wszyscy na F! A swoja drogą ciekawe czy kibole z Brzeska się zjawią ;) |
noo z pewnością.. zasiądą na sektorze jak Tyszanie..
weź się zastanów co piszesz...
KrzysieKKS - Pon Wrz 17, 2012 16:01
Tak czy siak nasze miejsce jest na F i tam w środe każdy powinien zdzierać gardło :)
KrzysieKKS - Pon Wrz 17, 2012 16:08
Pytanie nie całkiem pozbawione sensu... Skoro była Polonia Bytom, eŁKSa, Zawisza nawet Olipia G. się przewijała... życie zna przypadki gdzie w ramach solidarności i za przekazem hasła - "Piłka nożna dla kibiców" dwie ekipy siedziały spokojnie mimo gorących relacji. Akceptacja takiego nie innego stanu rzeczy świadczy o poziomie i charakterze ekipy, jednej jak i drugiej.
Magik1910 - Pon Wrz 17, 2012 19:47
Wszyscy na sektor "F" z szalikiem i na CZARNO!!
Kazek G f H - Wto Wrz 18, 2012 16:40
WSZYSCY NA CZARNO! WIDZIMY SIĘ JUTRO NA SEKTORZE F!!!
małolat_19 - Wto Wrz 18, 2012 18:07
WSZYSCY NA MECZ!..
maniekKKS - Wto Wrz 18, 2012 22:19
Niestety mam szkołę na popołudnie i zaraz po szkole idę na stadion myślicie ,że mogę mieć problem z wniesieniem plecaka z książkami ? może głupie pytanie ale dopieprzają się o 0,5 l wody mineralnej no to nie wiadomo jak z plecakiem.
Magik1910 - Wto Wrz 18, 2012 22:24
Wpuszczą Cię ale pewnie z 10min postoisz zanim sprawdzą wszystkie kieszonki w plecakach i wytrzepią ksiązki:)
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 19, 2012 10:10
MANIEK DAM CI DOBRĄ RADĘ :-)) TY ZACZNIJ TE KSIĄŻKI Z PLECAKA CZYTAĆ A NIE TYLKO NOSIĆ :-) TO PRZESTANIESZ ZADAWAĆ TAK INFANTYLNIE GŁUPIE PYTANIA :-D POZDRO KUMIE I BEZ OBRAZY :-D:-D :-)))
rudeboyz - Sro Wrz 19, 2012 10:48
ku***, na tym forum to już o nic nie można zapytac,Włodziu bez urazy ...jak wiesz czy wolno wnosic czy też nie wolno to odpowiedz sensownie,i ewentualnie wówczas dodaj że pytanie jest,,infatylne"
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 19, 2012 11:06
KUMIE NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z TYM BY NA NASZ STADION:-) NIE WOLNO BYŁO KSIĄŻEK NA STADION WNIEŚ, A CHODZĘ OD LAT 32, I WIELE WIDZIAŁEM POD NASZYMI KASAMI. BYWAŁY TAKIE CZASY ŻE NA WYJAZDY SIĘ JECHAŁO WESOŁĄ EKIPĄ, KTOŚ ZE SZKOŁY CZMYCHNĄ I TEŻ PLECAK Z KSIĄŻKAMI WNIÓSŁ TO NA PRAWDĘ SĄ PYTANIA RETORYCZNE :-)) JAK MÓWIĄ SŁOWA PEWNEJ PIOSENKI ,,A TY SIĘ STARY NIE DENERWUJ...,,
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 19, 2012 11:09
KUMIE SPECJALNIE DLA CIEBIE PRZED DERBAMI http://www.youtube.com/watch?v=GJ9B0IzqWno DAWNE STARE DOBRE CZASY :-))) ŁZA SIĘ W OKU KRĘCI
rudeboyz - Sro Wrz 19, 2012 11:21
No tak,ale to było kiedyś,kiedyś też się oficjalnie wchodziło z wódeczką i śledzikiem :) ale obecnie mamy bardziej restrykcyjne czasy ...a książką można przypie....ć sędziemu,albo co gorsza obserwatorowi PZPNu...i ,,achrana" stwierdzi że nie wolno wnosić :) że zagrożenie,ze takie czasy,że bardzo im przykro i w ogóle..:)
kinol - Sro Wrz 19, 2012 12:22
http://sandecja.naszemias...564da012b010000
a ty się bracie nie denerwuj buła dziś nie gra, nerwy swoje zwiąż na supeł Cabaja w bramce ma...
kks1910 - Sro Wrz 19, 2012 13:38
maniekKKS napisał/a: | Niestety mam szkołę na popołudnie i zaraz po szkole idę na stadion myślicie ,że mogę mieć problem z wniesieniem plecaka z książkami ? może głupie pytanie ale dopieprzają się o 0,5 l wody mineralnej no to nie wiadomo jak z plecakiem. |
ja osobiscie raz weszlem z plecakiem i napewno nie beda ieli z tym zadnego problemu zalezy nna ktorego ochroniarza trafisz D:
polak_ns - Sro Wrz 19, 2012 13:51
nawet jak trafi na tego złego to najwyżej plecak zostawi w kasie ^^
radek - Sro Wrz 19, 2012 20:51
Niestety naszych kibiców BRAK!!! Najlepiej wybierać sobie mecze do dopingu i chodzić żebrać na oprawy. Smutne ale prawdziwe.
maniekKKS - Sro Wrz 19, 2012 21:02
Do pana : wborzecki@gmail.com. Niestety myli się pan co do używania prze zemnie tych książek, przykro mi ale w żadnej z nich nie ma opisanych zasad wnoszenia rzeczy na imprezy masowe i przez moją krótką w porównaniu do pana Kariery wchodzenia na stadion nie miałem okazji wchodzić z plecakiem. Pytanie może faktycznie dziwne ale kto pyta nie błądzi. Dodatkowo miałem kilka sytuacji jak sprawdzali mi co mam napisane na szaliku bądź czy nakrętka na butelce nie byłą odkręcana. Jak się dopieprzają do tego czy butelka ma 0.5 l to i plecak jest potencjalnym zagrożeniem. W dniu dzisiejszym po dokładnej rewizji wszystkich kieszonek w moich plecaku pozwolili mi wejść normalnie. Następnym razem nie zapytam ...
Co do tematu trybun jedynym pozytywnym aspektem był wywieszony dzisiaj transparent !
Magik1910 - Sro Wrz 19, 2012 21:22
No rzeczywiście dziś ten młyn był...no nie było go. Chwała tej grupce co śpiewała i próbowała się jakoś bawić. Ale naprawde chłopaki bez obrazy nie robi się tak, że kibice czekają a Wy sobie stoicie koło stoiska z gadżetami.
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 19, 2012 21:40
DROGI MAŃKU ZAPAMIĘTAJ ŻE DOŚWIADCZEŃ ŻYCIOWYCH W KSIĄŻKACH NIE ZAPISUJĄ TRZA JE PRZEŻYĆ SAMEMU. PODOBNIE JAK ZE SZCZĘŚLIWYMI CHWILAMI W ŻYCIU KTÓRYCH NIE MA SZANS ZAPLANOWAĆ, ONE SIĘ PO PROSTU ZDARZAJĄ. JA WIEM ŻE
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ SĄ TYLKO GŁUPIE ODPOWIEDZI, ALE WIEDZ TEŻ ŻE NIE O WSZYSTKO SIĘ TRZA SIĘ PYTAĆ. JAK MASZ PROBLEMY Z WCHODZENIEM NA NASZE MECZE WIEDZ ŻE ZAWSZE MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ!! :-)) POZDRO I JAK NAJWIĘCEJ CZYTAJ I TO Z RÓŻNYCH ŹRÓDEŁ.
A I WIDZĘ ŻE PODEJŚCIE PATRYJOTYCZNE MASZ TO SIĘ CENI!!
Kazek G f H - Sro Wrz 19, 2012 23:11
radek napisał/a: | Niestety naszych kibiców BRAK!!! Najlepiej wybierać sobie mecze do dopingu i chodzić żebrać na oprawy. Smutne ale prawdziwe. |
Brutalne ale prawdziwe. Zdecydowanie na naszą formę młynową na fakt braku wpuszczania kibiców gości na nasz stadion. Takie jest moje zdanie.
Magik1910 napisał/a: | No rzeczywiście dziś ten młyn był...no nie było go. Chwała tej grupce co śpiewała i próbowała się jakoś bawić. Ale naprawde chłopaki bez obrazy nie robi się tak, że kibice czekają a Wy sobie stoicie koło stoiska z gadżetami. |
Pozdrawiam spod stoiska z gadżetami, yyy dokładnie tego baldachimu co miałeś na myśli ;D
x_cite - Sro Wrz 19, 2012 23:16
Nie kibicuje się dla gości tylko dla Sandecji - takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni, ale czasy jak widać zmieniają się. To co dziś widziałem to lekko mówiąc....wstyd.
Kazek G f H - Sro Wrz 19, 2012 23:33
Nie kibicuje się dla gości lecz dla Sandecji. Ale z pewnością obecność tych drugich, mobilizuje większość Kiboli, szczególnie dla tych zasiadających na sektorze F, i jeżdżących za swoją drużyną po całej Polsce . Takie jest moje zdanie. Fakt, lekko mówiąc to wstyd że młyn świecił pustkami, ale cóż.
Na następnym meczu u siebie musi być mobilizacja!
saku194 - Czw Wrz 20, 2012 09:47
A co jeśli sektor gości będzie zamknięty także w przyszłej rundzie? I w następnym sezonie też? Przecież od razu widać jak się tam spojrzy, że to jest ściema i "widzi mi się" pewnie naszej sądeckiej policji... A może w takich okolicznoscichaj jak te wczorajsze warto byłoby, aby ktoś przychodził, mobilizował i prowadził doping na "C". Tam wczoraj wiara miała chęć do śpiewania i na pewno jakośby to wyglądało ;)
gogo1910 - Czw Wrz 20, 2012 09:56
Panowie, Gieksa nie przyjmowała gości pare lat( nie wiem ile dokładnie ale chyba 5 lat) i nie słyszałem by na jakimkolwiek meczu odpuścili doping. Nie śpiewa się dla młynowego, śpiewa się dla Sandecji!
hanys - Czw Wrz 20, 2012 10:19
x_cite napisał/a: | Nie kibicuje się dla gości tylko dla Sandecji - takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni, ale czasy jak widać zmieniają się. To co dziś widziałem to lekko mówiąc....wstyd. |
a czy ty byles na mlynie??;>
po prostu w Nowym Sączu jest jeden wielki burdel i nie ma juz takiego klimatu jak dawniej
radek - Czw Wrz 20, 2012 19:05
Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie!
KKS_FAN - Czw Wrz 20, 2012 19:10
radek napisał/a: | Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie! |
po co stwarzacie niepotrzebnie napinke ? Było minęło, prawda taka, że prowadzenia młyna w tym meczu i tak nie dało by fajnego efektu, lepszym rozwiązaniem mógł być "tymczasowy" młyn na sektorze C.
tam kibicom deszcz nie straszny ;))
stary, weź popraw..
hanys - Czw Wrz 20, 2012 21:07
radek napisał/a: | Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie! |
przeciez to samo napisalem a do kolegi Milosza napisalem w ten sposob bo sie na tyle znamy ze moge sobie na to pozwolic
zle to odebrales
x_cite - Czw Wrz 20, 2012 23:03
hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | Nie kibicuje się dla gości tylko dla Sandecji - takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni, ale czasy jak widać zmieniają się. To co dziś widziałem to lekko mówiąc....wstyd. |
a czy ty byles na mlynie??;>
po prostu w Nowym Sączu jest jeden wielki burdel i nie ma juz takiego klimatu jak dawniej |
Byłem w okolicach młynu ;) Ja już mam swoje lata i czas siedzenia na młynie też już minął jakiś czas temu, ale to tyczy się większości Nas starszych nazwijmy to wiekiem....he pamiętam jak dziś jak wychodziło się z WP konkretną ekipą idąc wprost na młyn na Nasze estadio a jeszcze wcześniej na stadion Startu. Oj było fajnie..lata jednak szybko lecą. Nastąpiła wymiana pokoleń, ale jak widzisz mimo wszystko od prawie 20 lat chodzę i jestem na każdym meczu w Sączu a i czasem jakiś nie daleki wyjazd zaliczę ;) pozdro kolego! :)
KrzysieKKS - Pią Wrz 21, 2012 08:53
Ktoś gdzieś tutaj porównuje nas do Gieksy ? konkurować z nimi możemy jedynie na polu piłki nożnej. Kibicowsko ? Nie ta liga a już na pewno nie ta liga w obecnym czasie. Proponuję spojrzeć na nasze liczby wyjazdowe a ich. Nas w Bytomiu w sobotę niecałe 90 osób a Gieksa w środę była w 120 osób w Świnoujściu... Nie wspomnę o wielkości miast i totalnie innej mentalności ludzi i kiboli z terenów śląska.
Swoją drogą średnia wieku kończenia „kariery” kibola i opuszczania młynu u nas to już abstrakcja.
Dawidu... a Ty byłeś w młynie ? ;))
Podsumowując, brak młyna jest brakiem młyna i żadne pisanie bzdur większych czy mniejszych nic nie zmieni. Kto może to niech pomoże bo inaczej to i dobry Boże nam nie pomoże ;))
Na Gieksie będzie lepiej o ile każdy dołoży coś od siebie (nie brać tego zbyt dosłownie;) )
Pozdrawiam
refaa - Pią Wrz 21, 2012 09:58
Nie narzekajmy tak bardzo na ten młyn gdyż jest ogólnie progres. Kto pamięta lata tułaczki po 4 i 3 lidze wie jak wtedy wyglądał młyn :). A słabsze liczebnie mecze trafiały się i w naszych najlepszych latach ( według mnie ) czyli od 94 do 97 :)
dla przypomnienia
Topowe mecze u siebie roku 95 :)
https://picasaweb.google.com/saczers/SandecjaGlinikGorlice#5102906921950712434
https://picasaweb.google.com/saczers/SandecjaIgloopol#5102903692135305330
olokrk - Pią Wrz 21, 2012 12:29
ale czasy:) miodzio
Magik1910 - Pią Wrz 21, 2012 16:34
Co to ma znaczyć, że czas na młyn sie skończył bo przekroczyłeś jakiś tam wiek?? Każdy dorosły w Sączu chyba tak myśli i dla tego średnia wiekowa naszego młynu nie przekracza 16 lat. W meczu z Tychami widziałem dwóch Panow grubo po 50-siądce. Oczywiście stali Oni w gronie Tyszan. U nas chyba na coś takiego nie ma co liczyć:(
YG-US - Pią Wrz 21, 2012 16:36
dla przypomnienia, ciarki przechodzą gdy się to ogląda..
i to nie tak dawno..
tylko 2 sezony temu...
Kod: | https://www.youtube.com/watch?v=hkICjpMZftk&list=UUiO7WkWwB6CR7fNLjNlnnyg&index=41&feature=plcp |
Milosz_1910 - Pią Wrz 21, 2012 16:48
Wszystko jest jeszcze mozliwe :) Tylko trzeba chciac :) Kazdy z osobna !
SączerS - Pią Wrz 21, 2012 17:07
stać nas na wystawienie porządnego młyna tylko zamiast lamentów jednego z drugim niech przyjdzie na F bo gadać szczególne na internecie to każdy potrafi.Małymi kroczkami trzeba dążyć a później przyjdą efekty na które każdy z nas czeka ;)
Kazek G f H - Pią Wrz 21, 2012 17:15
Wymagajcie od siebie samych, a potem od innych :D
radek - Pią Wrz 21, 2012 18:18
hanys napisał/a: | radek napisał/a: | Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie! |
przeciez to samo napisalem a do kolegi Milosza napisalem w ten sposob bo sie na tyle znamy ze moge sobie na to pozwolic
zle to odebrales |
Fakt niepołapałem SORKA! To z nerwów bo ręce opadają jak patrzysz na pusty młyn.Przecież to kosztowało sporo ciężkiej pracy wielu osób budowanie naprawde solidnego młyna a co za tym idzie dobrego dopingu. To wiązało się z dużym zaufaniem reszty stadionu która chętnie wrzucała jakiś grosz do puchy dla YG. A teraz wszystko się zaprzepaszcza w tak szybkim tempie. Szkoda!
xXkosiarzXx - Sob Wrz 22, 2012 10:59
http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E SANDECJA-ŁKS
Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go ! Przykładem jest sektor C
KKS_FAN - Sob Wrz 22, 2012 11:27
xXkosiarzXx napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E SANDECJA-ŁKS
Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go ! Przykładem jest sektor C |
inaczej, sektor C jak wiadomo to nie są "małolaci", którzy chodzą na mecze tylko z tego powodu żeby później opowiadać po szkołach, osiedlach, ze "chodzę na młyn"..
powiedzmy sobie szczerze,
*sektor F jest pełny przeważnie tylko wtedy gdy przyjeżdżają kibice przeciwnej drużyny, przypomnijmy sobie jak było na Widzewie, Górniku czy Pogoni Szczecin,
* przyczyną na pewno jest też poziom gry Naszych, dlatego dużo kibiców odpuszcza, co jest przykre..
Amico - Sob Wrz 22, 2012 12:05
Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego.
Busta - Sob Wrz 22, 2012 13:15
Myślę że II liga jest dużo lepsza jeżeli chodzi o mecze kibicowskie... Resovia, Stal, Stalówka, Motor, Unia
KKS_FAN - Sob Wrz 22, 2012 13:19
Amico napisał/a: | Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego. |
nie ma co ukrywać, tam są "mocniejsze gardła" ;D
Milosz_1910 - Sob Wrz 22, 2012 14:24
Mi sie marzy tylko jedna rzecz..Wspolnota w mlynie w postaci ludzi z sektora C i aktualnych ludzi z mlynu :) Rzecz wspaniala bylaby w takim przypadku a i jaki doping by byl :) No ale to tylko marzenia :) Rozumiem przywiazanie do swojego miejsca ... :)
Magik1910 - Sob Wrz 22, 2012 16:05
Sorki,że nie w odpowiednim temacie ale informacja prosto z relacji live Okocimski-Tychy.
Z informacji dookoła meczu: grupa kibiców GKS-u zaatakowała pociąg, którym jechali fani Unii Tarnów do Krakowa.
KKS_FAN - Sob Wrz 22, 2012 16:10
i co, sensacje w tym widzisz??
Magik1910 - Sob Wrz 22, 2012 16:21
Trochę widzę. A Ty odrazu musisz zaczynać napinkę?
K@KS - Sob Wrz 22, 2012 16:25
Zamknijcie już ten temat, a ty Magik siedź dalej przed relacją i nasłuchuj informacji, bo tutaj na forum się na pewno nic nie dowiesz.
|
|