|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Charytatywny mecz przyjaźni Czarni Jasło- Sandecja
Kazek G f H - Sro Gru 05, 2012 22:04 Temat postu: Charytatywny mecz przyjaźni Czarni Jasło- Sandecja Pomimo awansu piłkarzy Czarnych Jasło do III ligi grupy podkarpacko-lubeskiej w sezonie 2011/2012, klub naszych braci z Jasła boryka się z poważnymi problemami finansowymi. Sprawa nie wygląda za ciekawie, ponieważ nad JKS-em wisi widmo nie wystartowania w lidze w przyszłej rundzie wiosennej - a co za tym idzie degradacji o kilka klas rozgrywkowych niżej. Jeszcze w rundzie jesiennej władze miasta Jasła zapowiedziały zaprzestanie dofinansowania klubu, co spotkało się z ostrym protestem wśród jasielskich kibiców. Po ich interwencji w kasie miasta znalazły się pieniądze na klub, i piłkarze mogli dokończyć rozgrywki jesiennie w III lidze. Po zakończeniu rundy sytuacja się znacznie pogorszyła, i znów na JKS z kasy miasta (głównego sponsora klubu) ma zabraknąć środków finansowych.
Kibice Czarnych Jasło pod Ratuszem w Jaśle:
Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=TsUAINwr4Ng
Jednak od czego ma się przyjaciół?
Na dochodzące do nas niepokojące wieści z Jasła zareagowaliśmy od razu. Stowarzyszenie Kibiców Sandecji przy nie małej pomocy rzecznika prasowego naszego klubu - Pana Michała Śmierciaka, podjęło kroki aby zorganizować w Jaśle "Charytatywny Biało-Czarny Mecz Przyjaźni: Czarni Jasło - Sandecja Nowy Sącz". Pomysł bardzo ambitny, i wymagający nie lada organizacyjnej gimnastyki. Przy wielkiej pomocy Pana rzecznika udało się rzucić temat zarówno w sztabie szkoleniowym Sandecji, jak i władzom naszego klubu. Wiadomo jest że nasza drużyna ma już po części zaplanowany zimowy cykl treningowy, jednak mamy nadzieje że w okresie luty-marzec uda się wplątać w terminarz sparingowy spotkanie z naszymi Braćmi z Jasła. Co najważniejsze trenerzy nie powiedzili nie. Wszystko w zasadzie zależy od włodarzy naszego klubu jak i sztabu szkoleniowego. Bardzo zaangażowany w ten temat Pan Śmierciak na pewno zrobi wszystko aby tą naszą wspólną inicjatywę doprowadzić do końca.
Plan jest prosty. Chcemy wspólnymi siłami zorganizować to spotkanie w Jaśle, a dochód ze sprzedanych biletów na mecz przeznaczyć na dofinansowanie kasy klubu naszych Braci. Również jest pomysł licytacji gadżetów, oraz sprzedaż okolicznościowych gadżetów cegiełek: vlepek czy też smyczy, szalików - z których dochód trafiłby do Jasła.
Stowarzyszenie oczywiście zorganizowałoby wyjazd kibiców na to spotkanie, aby było nas tam jak najwięcej - co równało by się z większymi wpływami z biletów.
Dla Nas Kibiców Sandecji jest to bardzo ważne przedsięwzięcie. Przecież prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...
O postępach w tej sprawie będziemy informować na bieżąco.
SANDECJA&CZARNI JASŁO!!
krynicki - Sro Gru 05, 2012 23:07
bardzo dobra inicjatywa , mecz zdecydowanie powinien się odbyć
Świeżak - Sro Gru 05, 2012 23:34
No nie ma innej możliwości jak rozegranie meczu i przekazanie 100% dochodu na Czarnych! BRACI SIĘ NIE TRACI!
AJKA - Czw Gru 06, 2012 00:21
Zagramy dla Braci z Jasła!
Sandecja & Czarni Jasło!
Sączers1910 - Czw Gru 06, 2012 09:10
W sumie pomysł konkretny. Realizacja to też nie wiadomo jakie cuda, więc oby się udało.
Rudy - Czw Gru 06, 2012 09:17
Podobno kibole Sandecji wybierają się na ten mecz w lepszej liczbie niż na Cracovie, prawda?
Koniu - Czw Gru 06, 2012 09:33
Rudy napisał/a: | Podobno kibole Sandecji wybierają się na ten mecz w lepszej liczbie niż na Cracovie, prawda? |
Podobno :D koń ma 2 nogi
kolafy - Czw Gru 06, 2012 10:12
Zapraszamy, Zapraszamy! :DDD
Kazek G f H - Czw Gru 06, 2012 11:21
Za niedługo będzie wszystko wiadomo na czym stoimy.
Oby wszystko wypaliło!!!
NIGDY NIE ZGINIE, JKS NIGDY NIE ZGINIE!!
Maerqin - Czw Gru 06, 2012 11:26
Cel jaknajbardziej sluszny i popieram tylko pytanie czy te kilka-nascie tysiecy zl jest w stanie cokolwiek zmienic bo to sa raczej groszowe sprawy w skali problemu.
Kazek G f H - Czw Gru 06, 2012 11:35
Zawsze pomoże. Oby piłkarze zagrali chociaż te 3 pierwsze mecze, bo wtedy spadną o jedną klasę niżej po ewentualnym (nie daj Bóg) wycofaniu się z rozgrywek. A druga sprawa jest taka, że taki mecz to zawsze promocja dla Klubu. Jeżeli stworzymy konkretne widowisko, i stawimy się w konkretnej liczbie, to zawsze jakiegoś inwestora może to przyciągnąć. Chodzi o to żeby pokazać że warto inwestować w Jasielki Klub Sportowy. Taki jest cel naszej pomocy, oby nasz klub pozytywni rozpatrzył tą inicjatywę. Pamiętajmy że taka akcja działa też w obydwie strony.
rudeboyz - Czw Gru 06, 2012 13:43
Przyciągnięcie inwestora to zwykła mrzonka..natomiast liczy się gest przyjaźni...dobra zabawa plus pomoc dla Jasełka,to sie własnie liczy:) oby kluby sie dogadały i meczyk wypalił,a na pewno dobrą liczbą zawitamy do Jasła.
małolat_19 - Czw Gru 06, 2012 15:48
No to ruszamy :)..
Kazek G f H - Czw Gru 06, 2012 17:02
rudeboyz napisał/a: | Przyciągnięcie inwestora to zwykła mrzonka.. |
No niby tak, ale zawsze jakaś szansa jest że takowy się znajdzie.
Bianconeri - Czw Gru 06, 2012 21:52
Rozmawiałem dziś z Michałem. Odpowiedzi na naszą "listę katyńską" nadal brak, jeszcze musimy poczekać, ale temat meczu wysoce prawdopobny.
hanys - Pią Gru 07, 2012 09:17
Bianconeri napisał/a: | Rozmawiałem dziś z Michałem. Odpowiedzi na naszą "listę katyńską" nadal brak, jeszcze musimy poczekać, ale temat meczu wysoce prawdopobny. |
a czy wy myslicie ze odpowiedzi na trudne pytania i niewygodne pytania przychodza ot tak?? proste jest ze zostal wbity klin zarządowi i granie na zwłokę jest celowe
Wooojtek - Pią Gru 07, 2012 11:18
Super pomysł, oby wszystko się udalo.
piknik76 - Pią Gru 07, 2012 20:39
Pojedzie ekipa większa niż na Cracovie, a w połowie drogi (tak mniej więcej) zrobi się postój na siku i zwiedzanie jakiegoś miasteczka?
Bianconeri - Pią Gru 07, 2012 20:43
Wojtku nie bądź niemiły, jak parę lat temu powiedział sam burmistrz "tego miasteczka" od wybudowania małej obwodnicy i stacji Statoil prestiż miasta znacząco wzrósł :]
piknik76 - Pią Gru 07, 2012 21:05
Ja jestem niemiły? Do Jasła chętnie pojade, a przy okazji można coś zwiedzić :)
Kazek G f H - Pią Gru 07, 2012 22:35
Wstępny termin spotkania to sobota - 23 luty 2013 (w zamian za sparing z KS Tymbark). Nasz zarząd jak i trener Świerad dali zielone światło tej inicjatywie, przy nie małemu zaangażowaniu Pana rzecznika Śmierciaka. Teraz kolej na dogadanie się z włodarzami klubu z Jasła.
KAPI - Sob Gru 08, 2012 17:12
ja myśle ze możemy jechac a po meczu isć pod ratusz w jasle czy co oni tam mają i za protestować moze to też coś da? jak myślicie
szwab1910 - Nie Gru 09, 2012 15:10
Inicjatywa jak najbardziej na plus (KKS1910&JKS1910 )ale nie rozumiem jednego, jak o możliwe ze dużo mniejsze miasta niż Jasło potrafią mieć kase na klub i grają w podobnYch ligach bez takiego problemu z jakim borykają się biało-czarni bracia z Jasełka? ( patrz Boguchwała czy nawet zgoda Czarnych - Przeworsk) to są dużo miejsze miejscowości, a jakoś potrafią działać w miare przyzwoicie nie martwiąc się czy ich zespół w ogóle wystartuje w rozgrywkach. co to w Jaśle nie ma jakiego sponsora? wiem, ze ten ich burmistrz nic kasy nie daje, bo były protesty itd… no ale to chyba jego obowiązek nie? Szkoda mi ich strasznie bo od odkąd sięgam pamięcią to Czarni zawsze grali w słabych ligach. nie tak dawno przecież były mecze z Sanovią z Leska w 5 lidze, dla porownania taki Sanok(miasto podobe do Jasła co do wielkości, od dluzeszgo czasu gra w wyzszych ligach ( pamiatam jak Czarni musieli grac z Stal IIsanok co jest śmieszę!!!!!!!) ) mecze Sanoka z Widzewem czy Legią w pucharze takie cos było kiedykolwiek w JAsle? Przeciez im tez się należy!!!…nie wiem tak jakos inni potrafia jakos zoogranizowac …to samo krosno niby w pucharze nie grali z klubami o dobrych markach, ale jak wyszli z okręgówki to wszystko idzie w dobrym kierunku u nich.
Tak się cieszyłem jak z Jasła chłopaki wyszli do tej 3 ligi, pamiętam ze jak gadalem z chlopakiami z JKS-u to wszyscy marzyli o tej lidze od dawna….gdy ją mają to same klopoty.
Tak jak napisałem na pocztątku inicjatywa jak najbardziej na plus…!!!!
„SĄ DWA KORONNE KLUBY CZARNI JASŁO I SANDECJA!”
POWODZENIA JAŚLANIE!
Bianconeri - Nie Gru 09, 2012 15:17
A u nas co by było jak by nie miasto? Wielka kupa
szwab1910 - Nie Gru 09, 2012 19:00
Bianconeri napisał/a: | A u nas co by było jak by nie miasto? Wielka kupa |
Ja to wiem, to samo w Kielcach przecież Korona w miarę funkcjonuje dzięki miastu( pamiętacie czasy Kolportera? jakie cyrki były ) . W wcześniejszym poście właśnie się dziwie, że inne mniejsze czy też pokroju Jasła miasta, jako, tako działają dzięki pomocy ze strony miasta, a w Jasełku zawsze pod górkę :/
Tak czy owak:
Kazek G f H napisał/a: |
NIGDY NIE ZGINIE, JKS NIGDY NIE ZGINIE!! |
Seba Kotlina - Pon Gru 10, 2012 09:27
To ja jeszcze słówko. Z naszej strony (zarządu) oczywiście inicjatywa dostała zielone światło.
Dzięki pomocy Kazka w sobotę po wykładzie spotkaliśmy się z rzecznikiem Sandecji i określiliśmy wstępny plan działania i całej marketingowej otoczki tego spotkania za co dziękuję obu wymienionym osobom. Myślę że będzie to wielkie przedsezonowe kibolskie święto na ziemi jasielskiej.
Co do klubu to sprawa wygląda tak, że UM w Jaśle kase jako taką dał ale nie wywiązał się z wielu obietnic dotyczących dalszego finansowania a także udostępnienia obiektów MOSiR-u które zżerają nam budżet. Firm w Jaśle nie brakowało ale większość za obecnych rządów jaśnie nam w kraju panujących została sprywatyzowana i objęta przez duże centralne spółki, które cały czas określają że: nie mają w strategii sponsorowania sportu na szczeblu regionalnym. Są cały czas rozmowy z resztką pozostałych darczyńców i mam nadzieję że taki mecz pokaże że warto w nas inwestować i pokaże że ludziom zależy na piłce w Jaśle i tak oczekiwanej (18 lat) 3 lidze.
Podczas spotkania padło też parę pomysłów dotyczących szerszej współpracy klubów i mam nadzieję że nasi prezesi podłapią kilka z nich.
W imieniu jasielskiego kibolstwa jeszcze raz dziękuję za ten świetny gest z Waszej strony.
BRACI SIĘ NIE TRACI !!!
kacper108 - Pon Gru 10, 2012 18:36
Za pomysł ogromny plus:) Wiadomo że wpływy z niego nie wystarczą na wiele jednak całym sercem jestem z Braćmi z Jasła. Może faktycznie uda się porozumieć obu (obydwu?) zarządom i jakaś szersza współpraca wypali.
Jeżeli tylko osoby decyzyjne potwierdzą termin i dogranie tego meczu to mobilizacja musi przebić tą na Kraków. Tam był to mecz ligowy, tutaj to coś więcej niż mecz, coś więcej niż piłka. Tutaj to honor i braterstwo które nigdy nie upadnie a chyba żaden z nas nie opuściłby swojego brata w najtrudniejszej z możliwych sytuacji.
NIGDY NIE ZGINIE!
Kazek G f H - Wto Gru 11, 2012 20:47
Pismo które wpłynęło dziś do JKS-u.
szwab1910 - Wto Gru 11, 2012 21:03
pięknie :)
Kazek G f H - Sro Gru 12, 2012 00:14
Propaganda powoli rusza:
http://www.sportowefakty....tarapatach-klub
Jak ktoś ma FB, to udostępniać.
małolat_19 - Sro Gru 12, 2012 07:34
I oczywiście klikać ,,lubie to'' :) ..
Kazek G f H - Sro Gru 12, 2012 09:07
Oczywiście :D
Kazek G f H - Sro Gru 12, 2012 19:53
http://www.12zawodnik.pl/...d:50c8b173b615f
internacionale - Sro Gru 12, 2012 20:57
Oficjalnie rozpoczynamy przygotowania do WIELKIEGO MECZU PRZYJAŹNI !!
http://www.sandecja.com.p...a_Nowy_Sacz.htm
Kazek G f H - Czw Gru 13, 2012 18:27
Więcej o problemach JKS-U:
http://www.jaslonet.pl/sp...ecja,10529.html
1911KSP - Czw Gru 13, 2012 20:08
K@KS - Czw Gru 13, 2012 20:10
Praktycznie same plusy tej inicjatywy, największy to oczywiście pomoc przyjaciołom, umocnienie zgody poprzez jak się spodziewam kapitalną atmosferę na stadionie, odmulenie się przed rundą wiosenną. Ważne też, że mamy mnóstwo czasu na mobilizowanie się na mecz do Jasła, bo musi być nas tam jak najwięcej.
Brawo dla pomysłodawców.
Sandecja & Czarni !
Kazek G f H - Czw Gru 13, 2012 22:24
Link do ogólnego forum Kibiców Czarnych Jasło i tematu naszego meczu.
http://forum.jaslo4u.pl/v...hp?f=85&t=10424
Zapraszam Serdecznie.
eN_ - Nie Gru 16, 2012 13:54
Kaziu tu jest bardziej poprawne forum kibicowskie
http://www.czarni1910jasl...y-2012,113.html
na tamtym wypisują prawie same wynalazki chociaż i normalni i kumaci też czasem coś tam napiszą ;)
www.czarni1910jaslo.fora.pl
p.s jak ktoś od Was będzie się rejestrował proszę o danie znać gdyż chwilowo wymagana jest aktywacja konta przez admina.
Kazek G f H - Nie Gru 16, 2012 16:16
Mileniak - Pon Gru 17, 2012 15:53
powinno być 23 LUTEGO Sączersi jadą do Jasła
Kazek G f H - Pon Gru 17, 2012 18:47
Ale jest 23 Luty :D
Rudy - Pon Gru 17, 2012 19:00
Ale luty w roku jest tylko jeden!
Zresztą ta inicjatywa i tak nie ma szans, mecz się nie odbędzie. Za 4 dni koniec świata :D
Czacha_JKS - Sro Gru 19, 2012 11:13
Rudy napisał/a: |
Zresztą ta inicjatywa i tak nie ma szans, mecz się nie odbędzie. Za 4 dni koniec świata :D |
Chyba w Sączu ;)
Seba - Pią Gru 21, 2012 15:35
WIELKI CHARYTATYWNY MECZ PRZYJAŹNI: CZARNI JASŁO - SANDECJA NOWY SĄCZ, 23 LUTEGO 2013r
https://www.youtube.com/watch?v=f5ocnyDzN68
MUSISZ TAM BYĆ, RAZEM Z NAMI !!!
najdi - Czw Gru 27, 2012 10:47
Wiadomo już coś więcej na temat meczu a raczej spraw organizacyjnych (zapisy,miejsca,koszt)? można zrobić licznik wyjazdowy tak jak na Sovie było to też w jakiś sposób bd mobilizować ludzi
Kazek G f H - Czw Gru 27, 2012 13:46
Po nowym roku pojawią się konkrety.
Zapisy na Jasło będą połączone z tymi na wyjazd do Bydgoszczy.
Koszt wyjazdu do Jasła 25-30 zł w tym oczywiście bilet.
Bilety na mecz będą najprawdopodobniej wcześniej w Nowym Sączu, i podobnie jak to miało miejsce z wyjazdem na Cracovię będzie można je zakupić/odebrać w naszym mieście.
To tak na szybko.
krzysiek186 - Czw Gru 27, 2012 15:07
Poproszę o baner reklamujący mecz z Czarnymi o wymiarach: 1050 x 168 px na potrzeby Sandecja.net.
Kazek G f H - Czw Gru 27, 2012 15:08
5 zł :D
krzysiek186 - Czw Gru 27, 2012 15:37
Kazek G f H napisał/a: | 5 zł :D |
Wrzucę do puszki, ale dopiero w Jaśle :)
mlodykks - Czw Gru 27, 2012 16:25
expres to 5,5 zł :)
krzysiek186 - Czw Gru 27, 2012 16:32
mlodykks napisał/a: | Obrazek
expres to 5,5 zł :) |
Dzięki :)
Kazek G f H - Czw Gru 27, 2012 18:23
kubaxd1910 - Pią Sty 04, 2013 22:09
A może by tak jeszcze zorganizować taki mecz ale w Sączu. Także dodatkowy dochód i po drugie na miejscu.
Kazek G f H - Pią Sty 04, 2013 22:17
Tu chodzi o promocje piłki w Jaśle i naświetlenie problemu władzom i mieszkańcom Jasła. Więc bez sensu jest opcja rozegrania takiego spotkania w Sączu.
YG-US - Wto Sty 08, 2013 18:47
JUŻ TYLKO 46 DNI!!
Kazek G f H - Wto Sty 08, 2013 19:06
Od połowy stycznia ruszamy z zapisami na Mecz w Jaśle jak i wyjazd na Zawiszę Bydgoszcz!! :)
Więcej info niebawem :)
INDOR - Wto Sty 08, 2013 22:08
Czy w Jaśle będą sprzedawane/licytowane gadżety typu Czapki zimowe koszulki itd/ ?
Kazek G f H - Wto Sty 08, 2013 22:16
Będzie licytacja na forum kibiców Czarnych, będzie można przekazywac również swoje fanty.
Kazek G f H - Sro Sty 09, 2013 18:56
Panowie i Panie : Udostępniamy gdzie się da naszą zapowiedź wyjazdu do Jasła:)
http://www.youtube.com/watch?v=f5ocnyDzN68
mirek678 - Pią Sty 11, 2013 19:49
poprawcie na samym końcu wiecej info na :
jest www.sandecj.org/forum
niby każdy wie o co biega ale WSTYD !
MŚ - Nie Sty 13, 2013 21:08
Poprosiłem o pomoc Marka Kozioła i dzięki niemu mamy na licytację taką oto piłkę Zagłębia Lubin z podpisami całego zespołu. Czekamy na kolejne gadżety z innych klubów oraz od innych osób, będzie ich więcej.
Kazek G f H - Pon Sty 14, 2013 11:22
Od przyszłej środy 16 stycznia ruszamy z równoczesnymi zapisami na wyjazdy do Jasła jak i Bydgoszczy. Więcej informacji zostanie podane dziś wieczorem bądź jutro.
Wstępnie to podam takie informacje.
Koszt wyjazdu autokarem do Jasła 25-30 zł (w tym oczywiście bilet na mecz).
Całkowity koszt wyjazdu do Bydgoszczy zostanie podany w późniejszym czasie, ponieważ wszystko będzie zależało od ilości zapisanych osób. Będzie to wyjazd autokarowy.
Zatem Panowie i Panie mobilizować się na obydwa wyjazdy, i nie zapominajcie o najdalszym wyjeździe w naszej historii 23-24 marca do Świnoujścia :), potem Grudziądz, Tychy, Brzesko, Ząbki, Katowice, Poznań, i ostatni wyjazd w sezonie Łęczna. Wymagająca runda przed nami. Jest czas na odłożenie pieniążków itp itd. Teraz jednak skupmy się na najbliższych dwóch wyjazdach. Jasło i Bydgoszcz.
Wyjazd do Jasła to rozgrzewka w sezonie ogórkowym przed naszymi ligowymi eskapadami. Czy pobijemy rekord frekwencji wyjazdowej z Krakowa? :).
Proszę osobę mającą władzę boską na tym forum, o utworzenie odrębnego pokoju dotyczącego wyjazdu do Jasła i Bydgoszczy.
MŚ - Pon Sty 14, 2013 23:09
Mam dla Was kolejną informację... a właściwie niespodziankę!
Na naszą aukcję będziemy mieli dwa gadżety, które zrobią wrażenie. Otóż chodzi o oryginalną koszulkę meczową IKERA CASILLASA z Realu Madryt z zeszłosezonowej edycji Ligi Mistrzów. Na niej są podpisy prawie całej drużyny aktualnych mistrzów Hiszpanii. Dodatkowo dostaniemy również piłkę z autografami piłkarzy Realu. Fotki tych wypasionych gadżetów będę miał we środę, wtedy Wam tutaj wkleję, natomiast powinienem to mieć w rękach już w piątek albo sobotę. Wtedy przyleci to do Nowego Sącza prosto z Madrytu.
Zaznaczam, że to nie koniec niespodzianek. Ale cierpliwości ;)
www.megachem.pl - Pon Sty 14, 2013 23:20
real jest tylko jeden- na Gorzkowskiej.
Visca el Barca!
Mateuszek1910 - Pon Sty 14, 2013 23:23
Noo kurcze. Nie spodziewałem się:)
Nigdy nie zginie JKS nigdy nie zginie!!!
internacionale - Pon Sty 14, 2013 23:40
www.megachem.pl napisał/a: | real jest tylko jeden- na Gorzkowskiej.
Visca el Barca! |
Lubię to! :)
Bianconeri - Wto Sty 15, 2013 06:52
Jebać wszystkie hiszpańskie ciotoparówy:D
Wiecznie zapłakaną portugalską Krystynę Ronaldo oczywiście tez:D
www.megachem.pl - Wto Sty 15, 2013 09:45
Dokładnie!!! Tylko Baskowie!!
MŚ - Wto Sty 15, 2013 12:44
Dobrze, skoro tak zrobimy pewne modyfikacje. Ta "beznadziejna" koszulka Realu nie będzie na oficjalnej licytacji, aby nie urazić uczuć fanów FC Barcelona. Sprzedamy ją więc po cichu, w jakimś fanklubie drużyny z Madrytu. W zamian za to, hitem aukcji będzie stylizowana na barwy oraz wzór Aston Villi meczówka Kolejarza Stróże. To powinno być lepszym wyjściem ;)
rudeboyz - Wto Sty 15, 2013 13:02
MŚ napisał/a: | Dobrze, skoro tak zrobimy pewne modyfikacje. Ta "beznadziejna" koszulka Realu nie będzie na oficjalnej licytacji, aby nie urazić uczuć fanów FC Barcelona. Sprzedamy ją więc po cichu, w jakimś fanklubie drużyny z Madrytu. W zamian za to, hitem aukcji będzie stylizowana na barwy oraz wzór Aston Villi meczówka Kolejarza Stróże. To powinno być lepszym wyjściem ;) |
A ta meczówka będzie z autografami kasjerów i Pana Koguta?..? Pytam,bo potrzebna mi taka koszulka.
MŚ - Wto Sty 15, 2013 13:12
rudeboyz napisał/a: | MŚ napisał/a: | Dobrze, skoro tak zrobimy pewne modyfikacje. Ta "beznadziejna" koszulka Realu nie będzie na oficjalnej licytacji, aby nie urazić uczuć fanów FC Barcelona. Sprzedamy ją więc po cichu, w jakimś fanklubie drużyny z Madrytu. W zamian za to, hitem aukcji będzie stylizowana na barwy oraz wzór Aston Villi meczówka Kolejarza Stróże. To powinno być lepszym wyjściem ;) |
A ta meczówka będzie z autografami kasjerów i Pana Koguta?..? Pytam,bo potrzebna mi taka koszulka. |
To oczywiście był żart, ponieważ nie przewidzieliśmy na aukcję gadżetów Kolejarza. Jeżeli jest taka potrzeba możemy się do nich oficjalnie zgłosić, ale wątpię w pozytywne rozwiązanie, gdyż przedstawiciele tego klubu nie są do nas pokojowo nastawieni ostatnimi czasy :)
maro - Wto Sty 15, 2013 13:23
Panowie!!!Trochę powagi :) W końcu gadżety RM przeznaczone są na szczytny cel!!!
Kazek G f H - Wto Sty 15, 2013 13:45
Jeżeli ktoś chciałby dać od siebie jakiś gadżet na licytacje to proszę o kontakt do mnie lub Michała Śmierciaka.
Serdecznie zapraszamy.
Kazek G f H - Sro Sty 16, 2013 19:22
Od godz. 12 jutrzejszego dnia do 20 lutego 2013 roku będą trwać zapisy na wyjazd do Jasła
WYJAZD DO JASŁA:
INFORMACJE DLA PODRÓŻUJĄCYCH AUTOKAREM:
Cena wyjazdu 25 zł (w tym bilet w cenie 7 zł).
Zapisy będą prowadzone w:
- Sklep Alkohole 24h przy ul. Batorego
- Sklep Alkohole 24h w Rynku.
Przy zapisie zostawiamy:
- Imię, nazwisko
- Pesel
- wpłacamy kwotę 25 zł
INFORMACJE DLA PODRÓŻUJĄCYCH SWOIM WŁASNYM TRANSPORTEM
Podobnie jak to miało miejsce na wyjazd do Krakowa, również i w tym wypadku bilety na to spotkanie będą dostępne już wcześniej w Nowym Sączu.
W tygodniu poprzedzającym mecz będzie można je zakupić w wyznaczonym miejscu. Informacje będą prowadzone na bieżąco.
Mecz rozpocznie się w sobotę 23 lutego o godz. 13. Planowana zbiórka tradycyjnie pod Halą MOSIR planowana będzie na godz. 10 30.
WYJAZD DO BYDGOSZCZY:
Zapisy będą trwać do dnia 5 marca 2013r.
Zapisy na ten pierwszy wyjazd w rundzie wiosennej są prowadzone równo z tymi do Jasła. Miejsce zapisów to podane wyżej Sklepy Alkohole 24h.
Ważna informacja:
Jeżeli ktoś deklaruje chęć wyjazdu zarówno do Jasła i Bydgoszczy, po podaniu swoich danych wpłaca zaliczkę w wysokości 50 zł ( tj. 25 na wyjazd do Jasła, i zadatek 25 zł na wyjazd do Bydgoszczy). Ułatwi nam to znacznie oszacowanie we wcześniejszym już czasie transportu na bardzo ciekawy wyjazd do Bydgoszczy.
Całkowita cena wyjazdu na Zawiszę będzie podana w późniejszym czasie.
ZATEM PANOWIE I PANIE, ROBIĆ PROPAGANDĘ I LECIMY DO JASŁA I BYDGOSZCZY!!!
JEEEEEESSTTEEEEŚŚŚMY ZAAAAAAAAAAAAWSZE TAM...!!!!
MŚ - Sro Sty 16, 2013 23:44
Zdjęcia zapowiadanej koszulki Realu Madryt przeznaczonej na aukcję są już dostępne:
http://www.sandecja.com.p...nych_Jaslo_.htm
collo - Czw Sty 17, 2013 10:25
Gdzie zostanie przeprowadzona licytacja? Podczas meczu w Jaśle czy na allegro?
internacionale - Czw Sty 17, 2013 10:35
collo napisał/a: | Gdzie zostanie przeprowadzona licytacja? Podczas meczu w Jaśle czy na allegro? |
Najprawdopodobniej Allegro. Chcemy aby akcja miała ogólnopolski charakter.
radziufan - Pią Sty 18, 2013 16:14
Kolejne głupie docinki będa karane ostrzeżeniami
internacionale - Pią Sty 18, 2013 16:19
Dzisiaj do Nowego Sącza dotarła koszulka Ikera Casillasa. Przypomnę, że dochód ze sprzedaży gadżetów przeznaczony zostanie na ratowanie klubu Czarni Jasło.
klipol - Pią Sty 18, 2013 16:44
^^
Piłka w komplecie czy osobna aukcja będzie?
internacionale - Pią Sty 18, 2013 16:58
klipol napisał/a: | ^^
Piłka w komplecie czy osobna aukcja będzie? |
Osobna
rudeboyz - Sob Sty 19, 2013 00:28
wracając do tematu;koszulka świetna i dla kolekcjonerów prawdziwa gratka.parę ładnych groszy dla podratowania Jasełka powinno za nią wpaść ...
wborzecki@gmail.com - Sob Sty 19, 2013 09:52
PAMIĄTKA DLA BOGATYCH KIBICÓW REALU BEZCENNA, A I GROSZ NA ZACNĄ SPRAWĘ RATOWANIA KLUBU NASZYCH JASIELSKICH BRACI WIELKA SPRAWA.
eN_ - Nie Sty 20, 2013 14:46
Kolejna zapowiedz meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=r_F6IgwvDxU
ann.d. - Pon Sty 21, 2013 14:51
Kilka słów o meczu:
http://subiektywnieopilce...rawdziwych.html
http://takdlakadry.pl/new..._Mecz_Przyja_ni
Kazek G f H - Pon Sty 21, 2013 18:12
Listy wciąż świecą pustkami.
Panowie i Panie ruszać do Alkoholi 24h na Batorego i do Rynku zapisywać się.
Kazek G f H - Pon Sty 21, 2013 19:39
Tak jeszcze nawiązując do problemów Czarnych:
1% podatku
Każdego roku działacze klubu zwracają się z gorącą prośbą do wszystkich sympatyków drużyn JKS Czarni 1910 Jasło o finansowe wsparcie działalności sportowej. W myśl ustawy „o działalności pożytku publicznego i wolontariacie” podatnik podatku dochodowego od osób fizycznych może przekazać 1% podatku obliczonego zgodnie z przepisami podatkowymi na rzecz dowolnie wybranej przez siebie organizacji pożytku publicznego. Status takiej organizacji klub uzyskał 17 lutego 2005 r., dlatego też działacze kierują swą prośbę do wszystkich kibiców i sympatyków oraz ludzi dobrej woli, aby zamiast fiskusowi, przekazali ten jeden procent na rzecz klubu, równocześnie serdecznie dziękując wszystkim za dotychczasową pomoc finansową.
Dane dla wypełnienia PIT-a 37
Numer KRS: 0000122238
Wnioskowana kwota 1 % podatku
Kazek G f H - Wto Sty 22, 2013 18:00
Z
A
P
I
S
Y
W
A
Ć
S
I
Ę
!!!!!
kamel - Sro Sty 23, 2013 11:30
Stwórzcie w końcu osobny dział, odnośnie tego meczu i wrzućcie na forum jakieś banery itp...
Kazek G f H - Sro Sty 23, 2013 19:13
Plakato/vlepki rozklejane w Jaśle.
Proszę o projekty plakatu łączonego, promujący wyjazd do Jasła i Bydgoszczy z miejscami zapisów + zadatek 25 zł wyjazd do samego Jasła, 50 zł zadatek na wyjazd do Jasła i Bydgoszczy.
Grzechotnik - Sob Sty 26, 2013 17:14
Z weszło.com
http://www.weszlo.com/new...klubu_i_kibicow
Rudy - Nie Sty 27, 2013 18:44
Ruszać te leniwe dupska na zapisy, bo listy świeca pustkami!
Jeżeli ktoś miałby ochotę wesprzeć finansowo oprawe w tym meczu to oczywiście każda suma jest mile widziana. Kase można wpłacać na konto stowarzyszenia.
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji
ul. Barska 12/28
33-300 Nowy Sącz
Polska
NR KONTA: 77 1940 1076 3042 1936 0000 0000
Credit Agricole (dawny LUKAS Bank) w Nowym Sączu
Do zobaczenia w Jaśle!
kks13 - Nie Sty 27, 2013 22:01
Ile trzeba mieć lat skończonych zebym mógł jechać bez opiekuna prawnego ? :D
Kazek G f H - Pon Sty 28, 2013 12:11
Włodek będzie opiekunem jak coś, to się nie martw:)
kks13 - Pon Sty 28, 2013 16:09
czyli mam 14 lat i mogę spokojnie lecieć ? :D
Kazek G f H - Pon Sty 28, 2013 16:20
ROZSYŁAMY, UDOSTĘPNIAMY NA FEJSIKACH KTO POSIADA.
Rudy - Pon Sty 28, 2013 16:46
kks13 napisał/a: | czyli mam 14 lat i mogę spokojnie lecieć ? :D |
Myślę, że nie będzie problemu ;-)
kamel - Pon Sty 28, 2013 17:09
Panowie!! Jak każdy z nas wie, nie jest to zwykły wyjazd - na tym wyjeździe możemy pomóc naszym braciom z Jasła w walce o swój klub... Weźcie sobie to do serca, ruszcie dupska i się zapisujcie.. Pełna mobilizacja na osiedlach, rozpowiadać o tym wyjeździe w szkole, pracy i gdzie tylko się da.. Udowodnijmy,że często używany prawie przez wszystkich slogan "BRACI SIĘ NIE TRACI", to nie są tylko puste słowa...
Zabawa na meczu będzie o wiele, wiele lepsza niż na Cracovii, więc warto się wybrać, bo takiej "bonanzy" jaka ma być, to jeszcze nie było :)... Pozdro..
Kazek G f H - Pon Sty 28, 2013 17:17
Ultrasi przygotowują efektowną oprawę na to spotkanie. Pisał Rudy że każdy z was może wspomóc to przedsięwzięcie wpłacając pieniążki na konto SKS z dopiskiem : ULTRAS.
Drodzy Kibole, Pomagamy Braciom z Jasła. Im nas będzie więcej tym lepiej. Mobilizujcie się na osiedlach , i zapisujcie się w Alkoholach 24h na Batorego i w Rynku. Koszt wyjazdu to jedyne 25 zł.
KONIEC SEZONU OGÓRKOWEGO!
małolat_19 - Pon Sty 28, 2013 17:32
DOKŁADNIE PANOWIE I PIĘKNE PANIE ;) ..CZAS NAGLI I KAŻDY Z NAS POWINIEN W JAŚLE SIĘ POJAWIĆ..KIBICOWSKIE WOJSKA POLSKIEGO RÓWNIEŻ SIĘ WYBIERA I ZACHĘCA WSZYSTKICH DO TEGO JAKŻE WAŻNEGO WYJAZDU!!!DLATEGO ZAPISUJEMY SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ,BO CZAS MYŚLE,ŻE JAK NAJBARDZIEJ ODPOWIEDNI I KWOTA WYPRAWY ŚMIESZNA!..
SĄ DWA KORONNE KLUBY!!!..
krynicki - Pon Sty 28, 2013 17:33
Zapisywać się !
Drugiej okazja aby Sandecja grała z Czarnymi prędko raczej nie będzie
a więc pasuje pokazać się w dobrej liczbie ;)
kibicns7 - Pon Sty 28, 2013 17:37
Mecz coraz blizej wiec zapisywac sie!
Fanatycy z Wielogłów tez sie wybierają.
Jestesmy zawsze tam... KKS&JKS
Misiek_1910 - Pon Sty 28, 2013 17:37
Zaoisywac sie na mecz z Jaselkiem nie wiadomo kiedy bedzie mozliwosc 2 raz przezyc cos takiego wiec bez marudzenia !!!
małolat_19 - Pon Sty 28, 2013 17:41
JAKĄŚ AKCJĘ PLAKATOWĄ BY JUŻ MOŻE ZROBIŁ!?!..
Kazek G f H - Pon Sty 28, 2013 17:47
Plakatami się zajmą chłopaki z YG. Jak zostaną wydrukowane to pojawi się informacja gdzie bedzie mozna je odebrać i rozklejać po mieście.
Seba - Pon Sty 28, 2013 18:54
Kazek G f H napisał/a: | i rozklejać po mieście. |
nie tylko po mieście ! ;)
Kazek G f H - Pon Sty 28, 2013 18:59
Oczywiście :)
YG-US - Pon Sty 28, 2013 19:03
PLAKATY BĘDĄ NIEBAWEM:)
ZAPISYWAĆ SIĘ DAWNO TAKIEGO MECZU NIE BYŁO!!
POMAGAMY BRACIOM Z JASŁA!!
TO TYLKO 25zł
A PRZYGODA NIE DO ZAPOMNIENIA!!
B.S.N.T.!!
wborzecki@gmail.com - Pon Sty 28, 2013 21:28
JAKO ŻE MNIE KAZEK PARĘ POSTÓW WCZEŚNIEJ WYWOŁAŁ DO ODPOWIEDZI TAKO RZECZE KUM (NA TEN CZAS ZWANY WŁODKIEM) :-D:-D
1. MŁODY JEDŹ ŚMIAŁO ODSZUKAJ MNIE PRZY AUTOKARACH TO SIĘ TOBĄ ZAJMĘ jak kiedyś WCIĄGACZEM :-)))
2. OGŁASZAM MOBILIZACJĘ MOJEGO AUTOBUSU KTÓRYM JECHALIŚMY DO KRAKOWA NA NASZ MECZ. TAK WIĘC MILKA, MORD, MAREK P, AFGANISTAN, KUBA KRYMINALISTA, OZI, MIETEK, KINDER ZAJAZD GANG, MANIEK I CAŁA POMINIĘTA RESZTA SPODZIEWAJCIE SIĘ TELEFONU Z KULKOFONU :-)))
3.DO CAŁEJ RESZTY KUMOSZEK ZACNYCH I KUMÓW HONORNYCH ZABIRAĆ SIĘ I ZAPISYWAĆ BO NIC DWA RAZY SIĘ NIE ZDARZA
3. NIE CHCE MI SIĘ WIĘCEJ GADAĆ WIĘC WOJNAAAAA, WOJNAAAA, WOJNAAAA.
ps. cośik się mi przypomniało :-D:-D WOJNAAAAAAAAAAA
Kazek G f H - Pon Sty 28, 2013 21:43
http://www.youtube.com/watch?v=UJqOLDt9BaQ
"W rzeźni jak to w rzeźni czas na zabijaniu szybko mija" :)
Grzechotnik - Pon Sty 28, 2013 21:48
wborzecki@gmail.com napisał/a: | JAKO ŻE MNIE KAZEK PARĘ POSTÓW WCZEŚNIEJ WYWOŁAŁ DO ODPOWIEDZI TAKO RZECZE KUM (NA TEN CZAS ZWANY WŁODKIEM) :-D:-D
1. MŁODY JEDŹ ŚMIAŁO ODSZUKAJ MNIE PRZY AUTOKARACH TO SIĘ TOBĄ ZAJMĘ jak kiedyś WCIĄGACZEM :-)))
2. OGŁASZAM MOBILIZACJĘ MOJEGO AUTOBUSU KTÓRYM JECHALIŚMY DO KRAKOWA NA NASZ MECZ. TAK WIĘC MILKA, MORD, MAREK P, AFGANISTAN, KUBA KRYMINALISTA, OZI, MIETEK, KINDER ZAJAZD GANG, MANIEK I CAŁA POMINIĘTA RESZTA SPODZIEWAJCIE SIĘ TELEFONU Z KULKOFONU :-)))
3.DO CAŁEJ RESZTY KUMOSZEK ZACNYCH I KUMÓW HONORNYCH ZABIRAĆ SIĘ I ZAPISYWAĆ BO NIC DWA RAZY SIĘ NIE ZDARZA
ps. cośik się mi przypomniało :-D:-D WOJNAAAAAAAAAAA |
Zapomniałeś o Gluc'u , kimkolwiek on jest... hehe
Jedziemy jedziemy.
KubaNS - Pon Sty 28, 2013 21:53
Rozumiem ze Gluc lubi sobie pospac w drodze "do" i "z" ale zeby tak zapomniec? Skandal. On tam zawsze gdzies jest mimo wszystko.
Do mnie Kumie juz dzwonic z Kulkofonu nie musisz.
Jestem ;)
wborzecki@gmail.com - Pon Sty 28, 2013 22:02
JEZUS MARIA PRZEPRASZAM!!!
NA ŚMIERĆ ZAPOMNIAŁEM O Gluc'u W RAMACH PRZEPROSIN SPECJALNIE DLA NIEGO MOJA ULUBIONA JUGOSŁOWIAŃSKA PIOSENKA
http://www.youtube.com/watch?v=Hq31etcp-BE
OOOOJJJJJ SE POŚPIEWOMY STARE JUGOSŁOWIAŃSKIE PIOSENKI :-))))
Kmicic - Pon Sty 28, 2013 22:07
Do mnie też nie tyrkej. Cosik mi się widzi ze znowu bedzie Fcyke
mlodykks - Pon Sty 28, 2013 22:36
A patologia sektor C nadal żyje bo my zabieramy sie z wami . Tylko proszę o miejsca siedzące nie stojące :D
JEDZIEMY !!!!!!
toudiunio - Pon Sty 28, 2013 23:18
wborzecki@gmail.com napisał/a: | JAKO ŻE MNIE KAZEK PARĘ POSTÓW WCZEŚNIEJ WYWOŁAŁ DO ODPOWIEDZI TAKO RZECZE KUM (NA TEN CZAS ZWANY WŁODKIEM) :-D:-D
Panie Włodku ja byde napewno, tylko żebyśmy się odnalezli w autokarach bo mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze wiecej niz bylo wlasnie w Krakowie !!!!
radziufan - Wto Sty 29, 2013 00:04
Jam niegodzien jechać w tym zacnym gronie ale skoro mnie sam Julian wzywa to jadyyyym:-)
wborzecki@gmail.com - Wto Sty 29, 2013 05:23
NO TO SIĘ KRĘCI PANKRACY Z PANEM :-D
CZY WSZYSTKIE BUZIE JUŻ ROZEŚMIANE :-)))
ps. UPRZEJMIE INFORMUJ JAŚNIE OŚWIECONY AGREST(masz też z nami jechać pod groźbą infamii) ŻE POINFORMOWAŁEM ZNAJOMEGO 6 LATKA O ZAISTNIAŁEJ SPRAWIE ;-)))
hanys - Wto Sty 29, 2013 08:03
toudiunio napisał/a: | wborzecki@gmail.com napisał/a: | JAKO ŻE MNIE KAZEK PARĘ POSTÓW WCZEŚNIEJ WYWOŁAŁ DO ODPOWIEDZI TAKO RZECZE KUM (NA TEN CZAS ZWANY WŁODKIEM) :-D:-D
Panie Włodku ja byde napewno, tylko żebyśmy się odnalezli w autokarach bo mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze wiecej niz bylo wlasnie w Krakowie !!!! |
tylko sie nie przebierz za świstaka ;)
toudiunio - Wto Sty 29, 2013 09:08
Hehe to już niech będzie tajemnicą pod jakim kryptonimem pojadę do Jasła ;) wszystko będzie do zweryfikowania na miejscu ...
By3ekns - Wto Sty 29, 2013 09:44
Osiedle Piekło również się wybiera, zapraszamy pozostałych :)
MŚ - Wto Sty 29, 2013 15:24
Widzew Łódź przekaże nam na licytację koszulkę meczową z podpisami zawodników, a dostaniemy ją, kiedy łodzianie wrócą z obozu zagranicznego. Dodatkowo Arek Aleksander zorganizuje dla nas piłkę z autografami graczy Floty Świnoujście.
Czekamy na kolejne wieści. Będą wkrótce ;)
gogo1910 - Wto Sty 29, 2013 16:11
Panowie i Panie jedziemyyyyy!!! Kibole z Wielogłów też się wybierają ;))
mateuszxxxm - Wto Sty 29, 2013 16:23
Fanatycy z Wielogłów też Jadą !! :))
rybans - Wto Sty 29, 2013 16:36
Osiedle Helena też się wybiera!!!!! ;))))
figielHLN - Wto Sty 29, 2013 16:45
Kibole KS Helena (trzecia siła kibicowska w Małopolsce jakby ktoś nie wiedział :) ) też jadą wesprzeć jasielskich braci !
MŚ - Wto Sty 29, 2013 17:40
Rozmawiałem z rzecznikiem prasowym oraz dyrektorem marketingu Cracovii, dzięki czemu do puli gadżetów dodajemy koszulkę i piłkę z autografami zawodników tego klubu. Ponadto wyślą na nasz mecz z Czarnymi swoją telewizję klubową, aby zrobiła reportaż. To nie koniec atrakcji, jakie przygotowujemy wspólnie z Cracovią, ale o pewnych sprawach poinformuje Was później, kiedy znanych będzie trochę więcej szczegółów.
Dodatkowo dyrektor promocji i marketingu Polonii Warszawa obiecał wysłać nam pewną specjalną koszulkę tego klubu, którą przygotowują na dużą akcję. Póki co zabroniono mi zbyt wiele na ten temat Wam ujawniać, ale jak tylko się da dowiecie się o co chodzi.
Koniu - Wto Sty 29, 2013 17:47
Wszystko pięknie ładnie każdy się mobilizuje ale listy jak świeciły pustkami tak świecą nadal... Także ruszać swoje zacne cztery litery do punktów z zapisami !!
Pozdrawiam Was ludzie !
hanys - Wto Sty 29, 2013 18:01
MŚ napisał/a: | Rozmawiałem z rzecznikiem prasowym oraz dyrektorem marketingu Cracovii, dzięki czemu do puli gadżetów dodajemy koszulkę i piłkę z autografami zawodników tego klubu. Ponadto wyślą na nasz mecz z Czarnymi swoją telewizję klubową, aby zrobiła reportaż. To nie koniec atrakcji, jakie przygotowujemy wspólnie z Cracovią, ale o pewnych sprawach poinformuje Was później, kiedy znanych będzie trochę więcej szczegółów.
Dodatkowo dyrektor promocji i marketingu Polonii Warszawa obiecał wysłać nam pewną specjalną koszulkę tego klubu, którą przygotowują na dużą akcję. Póki co zabroniono mi zbyt wiele na ten temat Wam ujawniać, ale jak tylko się da dowiecie się o co chodzi. |
troche odbiegnę od tematu ale Michał dobrze by było żeby tak nasz klub funkcjonował jak teraz funkcjonuje cała otoczka wokół meczu charytatywnego
MŚ - Wto Sty 29, 2013 18:19
hanys napisał/a: | troche odbiegnę od tematu ale Michał dobrze by było żeby tak nasz klub funkcjonował jak teraz funkcjonuje cała otoczka wokół meczu charytatywnego |
Generalnie u nas w wielu kwestiach jestem sam. Funkcja rzecznika, marketing, wizerunek na zewnątrz, nośniki informacji (tutaj pomaga Miłosz Jańczyk), oficjalne spotkania, trochę spraw organizacyjnych klubu i Akademii, także ciężko wszystko pogodzić w czasie.
W momencie kiedy skupiam się w dużej mierze na promocji tego meczu, niestety zaniedbuje trochę inne kwestie. Rozmowy z innymi klubami, osobami itp pochłaniają czas, a niestety nie jestem w stanie robić dwóch rzeczy w tej samej chwili. Staram się jak mogę, aby było dobrze i fajne, że idzie to całkiem sprawnie. Taka Cracovia, czy Polonia Warszawa mają sztab ludzi mogąc w jednym czasie działać wielotorowo. My jeszcze nie. Jakoś muszę organizować sobie wszystkie obowiązki, a doba ma tylko 24 godziny :)
x_cite - Wto Sty 29, 2013 21:22
MŚ napisał/a: | hanys napisał/a: | troche odbiegnę od tematu ale Michał dobrze by było żeby tak nasz klub funkcjonował jak teraz funkcjonuje cała otoczka wokół meczu charytatywnego |
Generalnie u nas w wielu kwestiach jestem sam. Funkcja rzecznika, marketing, wizerunek na zewnątrz, nośniki informacji (tutaj pomaga Miłosz Jańczyk), oficjalne spotkania, trochę spraw organizacyjnych klubu i Akademii, także ciężko wszystko pogodzić w czasie.
W momencie kiedy skupiam się w dużej mierze na promocji tego meczu, niestety zaniedbuje trochę inne kwestie. Rozmowy z innymi klubami, osobami itp pochłaniają czas, a niestety nie jestem w stanie robić dwóch rzeczy w tej samej chwili. Staram się jak mogę, aby było dobrze i fajne, że idzie to całkiem sprawnie. Taka Cracovia, czy Polonia Warszawa mają sztab ludzi mogąc w jednym czasie działać wielotorowo. My jeszcze nie. Jakoś muszę organizować sobie wszystkie obowiązki, a doba ma tylko 24 godziny :) |
Do kogo można złożyć swoje podanie i CV, aby sztab ludzi się powiększył ??:)
MŚ - Wto Sty 29, 2013 21:26
x_cite napisał/a: | MŚ napisał/a: | hanys napisał/a: | troche odbiegnę od tematu ale Michał dobrze by było żeby tak nasz klub funkcjonował jak teraz funkcjonuje cała otoczka wokół meczu charytatywnego |
W momencie kiedy skupiam się w dużej mierze na promocji tego meczu, niestety zaniedbuje trochę inne kwestie. Rozmowy z innymi klubami, osobami itp pochłaniają czas, a niestety nie jestem w stanie robić dwóch rzeczy w tej samej chwili. Staram się jak mogę, aby było dobrze i fajne, że idzie to całkiem sprawnie. Taka Cracovia, czy Polonia Warszawa mają sztab ludzi mogąc w jednym czasie działać wielotorowo. My jeszcze nie. Jakoś muszę organizować sobie wszystkie obowiązki, a doba ma tylko 24 godziny :) |
Do kogo można złożyć swoje podanie i CV, aby sztab ludzi się powiększył ??:) |
Podania można składać mailowo, osobiście lub pocztą, ale z tego co wiem w najbliższych tygodniach nie są przewidziane przyjęcia nowych pracowników :)
x_cite - Wto Sty 29, 2013 21:32
MŚ to tracicie dobrego i oddanego potencjalnego pracownika :D
MŚ - Wto Sty 29, 2013 21:35
x_cite napisał/a: | MŚ to tracicie dobrego i oddanego potencjalnego pracownika :D |
Zdaje sobie z tego sprawę, prawdę mówiąc zaczynam nawet nad tym faktem ubolewać, ale cóż ja mogę ;)
x_cite - Wto Sty 29, 2013 21:42
Razem możemy więcej - to hasło powinno przyświecać zarządowi w najbliższej przyszłości ;)
MŚ jak zostaniesz prezesem to wtedy będziesz mógł zatrudniać ;)
Kazek G f H - Wto Sty 29, 2013 21:46
"RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ"
powinno być hasłem całego tego przedsięwzięcia.
x_cite - Wto Sty 29, 2013 21:50
Dobrze prawisz :)
KrzysieKKS - Wto Sty 29, 2013 22:24
tylko się tu miziać nie zacznijcie ;))
MŚ skoro tak łatwo Ci ida kontakty z Cracovią to zapewna kwestia sprawy wiadomej już jest rozwiązana ;))) świetna wiadomość ;))
szymon_YG - Sro Sty 30, 2013 00:30
jak tak wszyscy się chwalą, że jadą to ja też napiszę... Osiedle Kłopotów też się wybiera na ten jedyny w swoim rodzaju mecz ;)
Trzeba Pomagać Swoim !
Owca - Sro Sty 30, 2013 11:17
Wszyscy fanatycy ode mnie z domu też jadą na ten mecz, także teges szmeges :F
Rudy - Sro Sty 30, 2013 11:51
A co z Rdziostowem i Kadukiem? Nic się te rejony nie chwalą, czyżby odpuszczały? :D
Kazek G f H - Sro Sty 30, 2013 13:48
Patriotyczny Gorzków tyż jedzie Rudziawa :)
[ Dodano: Sro Sty 30, 2013 15:06 ]
Przypominam również że jakby ktoś chciał przekazać od siebie jakiś gadżet Sandecji, czy też naszych zgód na licytację, to proszę o kontakt na PW.
młody - Sro Sty 30, 2013 19:07
Jasło ważna sprawa ale nie zapominajmy o zapisach na Bydgoszcz ! ;))
AJKA - Czw Sty 31, 2013 14:46
Rudy napisał/a: | A co z Rdziostowem i Kadukiem? Nic się te rejony nie chwalą, czyżby odpuszczały? :D |
O osiedle Kaduk proszę się nie martwić- pierwsi na liście byliśmy :D
Pełna mobilizacja- czasu coraz mniej, nie zastanawiać się tylko wio wspierać naszych przyjaciół ;)
kaduk_kaduk - Pią Lut 01, 2013 00:09
Osiedle Kaduk i Reszta Świata napewno tez sie zjawi
Kazek G f H - Nie Lut 03, 2013 12:18
I co z drukiem plakatów? do meczu zostało 20 dni.
[ Dodano: Nie Lut 03, 2013 16:45 ]
Aby ułatwić wam zapisy jest możliwość zapisania się na wyjazd do Jasła drogą przelewu bankowego. Przypominam również o listach w Alkoholach na Batorergo oraz w Rynku.
Podajemy swoje Imię Nazwisko. To wszystko.
Kwota: 25 zł
Tytułem: Jasło.
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji
ul. Barska 12/28
33-300 Nowy Sącz
Polska
NR KONTA: 77 1940 1076 3042 1936 0000 0000
Credit Agricole (dawny LUKAS Bank) w Nowym Sączu
Przypominam również że na to samo konto można wysyłać datki na przygotowywaną oprawę na ten mecz, w tytule przelewu wpisując: ULTRAS
Uprzedzę również pytanie. Jeśli się ktoś zapisze się drogą przelewu, nie musi zapisywać się w Alkoholach. :) To dla was ułatwienie.
internacionale - Wto Lut 05, 2013 00:00
Aktulna informacja nt. gadżetów przeznaczonych na licytację:
http://www.sportowefakty....apatach-klub-fo
krzysiek186 - Wto Lut 05, 2013 13:35
Czy będzie wcześniej podana lista gadżetów jakie można kupic w tym dniu w Jaśle ?
Mevito - Wto Lut 05, 2013 16:50
Można wiedzieć ile osób się zapisało już ?
kamel - Wto Lut 05, 2013 18:02
Nie można...
Koniu - Wto Lut 05, 2013 21:06
Jak zapisywałem się na Batorego to byłem 458 na liście! Od tego czasu minął tydzień!! Śpiesz się bo miejsca braknie!
małolat_19 - Wto Lut 05, 2013 22:27
Musiałeś być chwile po mnie..451..
wborzecki@gmail.com - Sro Lut 06, 2013 07:38
NUUU TO JA PRZY WAS ZASPAŁEM BO BYŁEM 512
ps.a dzwonił do Mnie w poniedziałek KUM MIETEK I BYŁ 550
Seba Kotlina - Sro Lut 06, 2013 09:34
Lista gadżetów wraz ze zdjęciami lub jeśli gadżety dojdą później projektami będzie udostępniona przed meczem.
kks1910 - Sro Lut 06, 2013 16:39
jest jakas ograniczona liczba miejsc ? czy jedziemy ile nas moze :D ?
K@KS - Sro Lut 06, 2013 17:07
Skoro nie jedziemy na sektor gości, który mógłby nas ograniczać to na chłopski rozum miejsca są nieograniczone.
Zresztą zapisywać się bo nawet jakby byla granica to jeszcze nam do niej daleko
Bianconeri - Sro Lut 06, 2013 17:56
Zapisało się już 1910 osób i więcej miejsc nie przewidziano, chyba że na 3 tercję tylko.
www.megachem.pl - Sro Lut 06, 2013 19:24
Będą nas miliony.
krynicki - Czw Lut 07, 2013 22:10
Zapisywać się !
Sączers1910 - Pią Lut 08, 2013 09:35
do kogo pisać na priv w sprawie potwierdzenia czy przelane zostały pieniądze na konto w ramach zapisu na mecz ?
Black army - Pią Lut 08, 2013 10:49
SZAŁU TO NIE MA NA LISTACH :([/b]
ann.d. - Sob Lut 09, 2013 10:46
Czarni Jasło dostali wczoraj statuetkę NIKE i zostali najlepszą drużyną na Podkarpaciu :)
http://subiektywnieopilce...druzyna-na.html
eN_ - Sob Lut 09, 2013 20:35
Odnosnie meczu 23 lutego:
http://www.youtube.com/wa...E&feature=share
krynicki - Nie Lut 10, 2013 21:38
13 dni do meczu !
kacper108 - Pon Lut 11, 2013 18:19
Wszyscy na czarno? Lepiej o tym napisać wcześniej i dużymi literami bo zawsze znajdują się "kolorowe owce" w stadzie..
@owca bez obrazy :P
koper - Pon Lut 11, 2013 18:27
albo Milki :-p)))
internacionale - Pon Lut 11, 2013 22:56
Kolejny artukuł nt. gadżetów przeznaczonych na licytację:
http://www.sportowefakty....e-sandecji-foto
INDOR - Czw Lut 14, 2013 15:15
I jak tam z zapisami ? ile os mniej wiecej jest juz zapisanych???
najdi - Czw Lut 14, 2013 18:22
a znany jest wstępny harmonogram wyjazdu do Jasła ?
Bianconeri - Czw Lut 14, 2013 18:30
To teraz już jakichś harmonogramów trzeba?
Sorry że pytam ale ja nietutejszy :]
najdi - Czw Lut 14, 2013 18:34
nie tylko chodzi mi bardziej o której planowany był by powrót do sącza czy zaraz po meczu czy jeszcze bd organizowane jakies atrakcje?
SączerS - Czw Lut 14, 2013 20:24
mozna na tym meczu sie zapisac na Zawisze ?
kedz10r - Czw Lut 14, 2013 21:10
najdi napisał/a: | nie tylko chodzi mi bardziej o której planowany był by powrót do sącza czy zaraz po meczu czy jeszcze bd organizowane jakies atrakcje? |
Jeśli nic nie ulegnie zmianie Jesteśmy zaproszeni na gościnę do krosna :)
Mateuszek1910 - Czw Lut 14, 2013 21:25
kedz10r napisał/a: | najdi napisał/a: | nie tylko chodzi mi bardziej o której planowany był by powrót do sącza czy zaraz po meczu czy jeszcze bd organizowane jakies atrakcje? |
Jeśli nic nie ulegnie zmianie Jesteśmy zaproszeni na gościnę do krosna :) |
Hahaha:DD to widze atrakcjee planowane pełną parą :)
wborzecki@gmail.com - Pią Lut 15, 2013 08:21
UWAGA !!! UWAGA!!! PODAJĘ HARMONOGRAM!!!
zbiórka o godz. WIADOMEJ
miejsce zbiórki OCZYWISTE
cel zbiórki SZLACHETNY
PO OSIĄGNIĘCIU WYZNACZONYCH POWYŻSZYCH CELÓW HARMONOGRAM PRZEWIDUJE CO NASTĘPUJE:
każdy z przybyłych przychodzi ze swym UFO-LUDEM
NASTĘPNIE DOCHODZI DO PREZENTACJI PRZYBYŁYM SWYCH UFO-LUDÓW(w razie nie posiadania ze sobą ufo-luda będzie go można zakupić w specjalnie do tego wyjazdu przybyłym zaprzyjaźnionym statkiem kosmicznym z Marsa)
PO PREZENTACJI NASTĄPI WEŚCIE DO AUTOBUSÓW NASTĘPNIE KONKURS NA NAJLEPSZĄ PARĘ CZŁOWIEK + UFO-LUD(mam swojego faworyta)
po przybyciu na miejsce następuje część oficjalne według protokołu dyplomatycznego
po części OFICJALNEJ uwaga, uwaga nastąpi NIESPODZIANA NIESPODZIANKA dla wybranych tzn. dla tych CO POJADĄ!!
TAKOŻ Z ASTRALNYM POZDROWIENIEM PUŁKOWNIK NADSZYSZKOWNIK KUMOTER CICHO
ps. uwazajcie na meteory nad CZELABIŃSKIEM
Seba Kotlina - Pią Lut 15, 2013 23:32
Zapraszamy do aukcji gadżetów na rzecz naszego klubu:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=27977857
Na bieżąco będą dokładane kolejne gadżety
KKS LONDYN - Sob Lut 16, 2013 15:49 Temat postu: CZARNI&SANDECJA!!!!POZYTYWNIE... CZARNI&SANDECJA!!!POZTTYWNIE!!!
Kazek G f H - Nie Lut 17, 2013 11:38
W NAJBLIŻSZY CZWARTEK ORAZ PIĄTEK NA HALI SPORTOWEJ PRZY ULICY NADBRZEŻNEJ W GODZINACH OD 18-20 BĘDZIE MOŻNA ZAKUPIĆ BILETY NA MECZ W JAŚLE DLA OSÓB PODRÓŻUJĄCYCH WŁASNYM TRANSPORTEM.
CENA BILETU 10 ZŁ.
P.S
Na listach autokarowych pustki. Będą one trwać do piątku 22 lutego. Jeżeli dlaej taki stan rzeczy będzie miał miejsce, Stowarzyszenie Kibiców Sandecji nie będzie organizowało wyjazdu autokarowego na ten mecz. Ruszać dupy, bo to ostatni tydzień do meczu. Mobilizujcie się.
http://www.youtube.com/watch?v=f5ocnyDzN68 rozsyłamy, umieszczamy na fejsie itp itd, smsy, telefony do znajomych.
mati513 - Nie Lut 17, 2013 14:03
WSZYSCY DO JASŁA!!! ZAPISYWAĆ SIĘ, MUSIMY DOBRZE SIĘ POKAZAĆ!
Pokażmy jak się w 1 lidze jeździ !! Wyjazd na Cracovię niech będzie tylko początkiem naszej dobrej passy!!
Pozdro i dozo w Jasełku!
damo_kks - Nie Lut 17, 2013 14:25
Kto nie jedzie ten za unią!!!
Kazek G f H - Nie Lut 17, 2013 16:41
Panowie jechać i wywieźć z tego Jasła do Sącza wszystkie piękne jaślanki. Wzrost demograficzny czas rozpocząć hehe :)
wborzecki@gmail.com - Pon Lut 18, 2013 08:54
W zaufaniu i po CICHU UDAŁO SIĘ MI DOWIEDZIEĆ JAKIM ŚRODKIEM LOKOMOCJI POJEDZIE NA MECZ DO JASŁA. Oto wyniki mojego śledztwa udokumentowane tym oto zdjęciem- http://img266.imageshack....ff6c552393d.jpg
[ Dodano: Pon Lut 18, 2013 09:03 ]
PYTANIE ZA 100 punktów.
czyje to oto TO na ZDJĘCIU :-)
NAJLEPIEJ OPISANA I UDOKUMENTOWANA ODPOWIEDZ ZOSTANIE NAGRODZONA W DRODZE DO JASŁA. :-) :-D:-D
Czacha_JKS - Pon Lut 18, 2013 10:22
http://oi47.tinypic.com/2qvz410.jpg
vlepki 8x8 do nabycia będą na meczu w Jaśle cena 5zł komplet. (po 4szt 1rodzaju)
Wykonanie extra szybkie www.ultra-factory.pl
Kazek G f H - Pon Lut 18, 2013 23:16
W NAJBLIŻSZY CZWARTEK ORAZ PIĄTEK NA HALI SPORTOWEJ PRZY ULICY NADBRZEŻNEJ W GODZINACH OD 18-20 BĘDZIE MOŻNA ZAKUPIĆ BILETY NA MECZ W JAŚLE DLA OSÓB PODRÓŻUJĄCYCH WŁASNYM TRANSPORTEM.
CENA BILETU 10 ZŁ.
maniekKKS - Wto Lut 19, 2013 21:48
Będzie jutro możliwość zapisania się na Batorego bo dzisiaj byłem ale facet co tam pracuje mówił, że nie wie gdzie jest lista ?
kibicns7 - Wto Lut 19, 2013 21:50
w rynku mozna sie zapisac bez problemu.
Koniu - Wto Lut 19, 2013 22:23
maniekKKS napisał/a: | Będzie jutro możliwość zapisania się na Batorego bo dzisiaj byłem ale facet co tam pracuje mówił, że nie wie gdzie jest lista ? |
Pracownik dziś urlop sobie wziął i "nieogarnięty" koleś go zastępował ;)
Tak to normalnie można się ciągle zapisywać!
mirek678 - Sro Lut 20, 2013 01:26
ku*** Mać My organizujemy ten mecz a tak mało nas jest ?? co z wami ?? ruszać te dupska i się zapisywać ... odmów sobie 8 piw i jedź na mecz... Przyjaźń to rzecz ŚWIĘTA .... WSZYSCY DO JASŁA...
Kazek G f H - Sro Lut 20, 2013 11:19
PRZYPOMINAM ŻE JUTRO ORAZ W PIĄTEK NA HALI SPORTOWEJ PRZY ULICY NADBRZEŻNEJ W GODZINACH OD 18-20 BĘDZIE MOŻNA ZAKUPIĆ BILETY NA MECZ W JAŚLE DLA OSÓB PODRÓŻUJĄCYCH WŁASNYM TRANSPORTEM.
CENA BILETU 10 ZŁ.
internacionale - Sro Lut 20, 2013 20:19
Czy wśród nas jest ktoś kto miał kiedykolwiek w ręce kamerkę i miałby ochotę sfilmować mecz z Jasłem od strony kibicowskiej ? Tj, Podróż, trybuny, powrót....
Ze swojej strony udostępniam sprzęt.
Seba Kotlina - Sro Lut 20, 2013 22:08
mirek678 napisał/a: | ku*** Mać My organizujemy ten mecz a tak mało nas jest ?? co z wami ?? ruszać te dupska i się zapisywać ... odmów sobie 8 piw i jedź na mecz... Przyjaźń to rzecz ŚWIĘTA .... WSZYSCY DO JASŁA... |
Tak w gwoli wyjaśnienia to Sandecja jest inicjatorem rozegrania spotkania. Organizatorem są Czarni Jasło. Korzystaliśmy z pomocy Kazka i Michała Śmierciaka i to na tyle :)
Kazek G f H - Sro Lut 20, 2013 22:27
Ja jestem reżyserem kina akcji.
Rudy - Sro Lut 20, 2013 22:37
Kazek G f H napisał/a: | Ja jestem reżyserem kina akcji. |
Internacionale i znalazłeś kamerzystę!
Seba Kotlina napisał/a: | mirek678 napisał/a: | ku*** Mać My organizujemy ten mecz a tak mało nas jest ?? co z wami ?? ruszać te dupska i się zapisywać ... odmów sobie 8 piw i jedź na mecz... Przyjaźń to rzecz ŚWIĘTA .... WSZYSCY DO JASŁA... |
Tak w gwoli wyjaśnienia to Sandecja jest inicjatorem rozegrania spotkania. Organizatorem są Czarni Jasło. Korzystaliśmy z pomocy Kazka i Michała Śmierciaka i to na tyle :) |
Chłopak stara się na forum mobilizować tych, którzy jeszcze się nie zapisali, a Ty swoją skrupulatnością sprowadzasz go do parteru... Taki z Ciebie kolega zgodowicz :D
wborzecki@gmail.com - Czw Lut 21, 2013 08:04
PANIE REZYSEZEE JA PROSZĘ ROLĘ W REMEJKU ( łał co za trudne słowo z rana) :-)) filmu akcji ,,KUNG-FU PANDA,, (rola Pandy jest MOJA)
SączerS - Czw Lut 21, 2013 10:16
Panowie a zbiórka dla tych co jada nie swoim transportem o której ? Jedziemy na mecz na godzinę 13 czy wcześniej na mecze młodzików na 10 ?
malpaA(KKS) - Czw Lut 21, 2013 11:13 Temat postu: godzina wyjazdu o ktorej godzinie,tak dokladniej jest wyjazd....?
eN_ - Czw Lut 21, 2013 13:30
Kazek G f H napisał/a: | Ja jestem reżyserem kina akcji. |
Odwal sie ty w formule 1 bedziesz jezdzil a nagrania zostaw mi ;)
internacionale - Czw Lut 21, 2013 17:46
Żeby nie było że nie chce mi się jechać i filmować. Oczywiście jadę, będę filmował ale zabieram ze sobą trzy kamerki. Niestety nie roztroję się stąd moja prośba o pomoc w uwiecznieniu tego wyjątkowego wydarzenia.
Raz jeszcze bardzo proszę jakąś chętną osobę, która ma jakieś minimalne chociaż pojęcie o filmowaniu. Trzeba zrobić materiał kibicowski, jakąś relację z trybun itp. Udostępniam kamerkę.
A odnośnie przygotowań to jeszcze takie dzisiejsze podsumowanie przygotowań:
http://www.sandecja.com.p...nych_Jaslo_.htm
Kazek G f H - Czw Lut 21, 2013 20:12
ZBIÓRKA NA WYJAZD 10 30 STANDARDOWO POD HALĄ NA NADBRZEŻNEJ. JEDZIEMY WSZYSCY RAZEM!!!!
najdi - Pią Lut 22, 2013 17:00
a bd sie jeszcze można dopisać jutro do listy?
jaro93 - Pią Lut 22, 2013 19:47
spokojnie przychodz i przyprowadz ze soba ziomków
mati513 - Sob Lut 23, 2013 00:21
to już dziś!!! dozo na zbiórce!! :) Białoczarna inwazja! KKS & JKS!
wborzecki@gmail.com - Sob Lut 23, 2013 01:26
NO TO SIĘ BĘDZIE ....
Tomster85 - Sob Lut 23, 2013 09:35
o której jest zbiórka i gdzie
rudeboyz - Sob Lut 23, 2013 09:39
Tomster85 napisał/a: | o której jest zbiórka i gdzie |
o 10.11 pod biedronką w Łącku
eN_ - Sob Lut 23, 2013 17:29
http://fotovideo.eev.pl/viewtopic.php?t=148
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
KubaSSNS - Sob Lut 23, 2013 20:21
internacionale - Sob Lut 23, 2013 23:45
Skrót meczu i bramki, jutro relacja "kibolska" !!
http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
internacionale - Nie Lut 24, 2013 15:16
Tak się bawią, tak się bawią - KIBOLE!! :)
Obiecana relacja kibicowska:
http://www.sandecja.tv/19..._kibicowska.htm
Podziękowania dla: kacper108, który podjął się zadania sfilmowania fragmentów wczorajszego wielkiego meczu przyjaźni !!
narkins - Pon Lut 25, 2013 18:09
http://sandecja.naszemias...jecie=3#zdjecie
:):) 2006
Kazek G f H - Wto Lut 26, 2013 13:57
http://www.youtube.com/watch?v=o7KgAGJNrBA
eN_ - Sro Lut 27, 2013 11:52
Wywiad z Seba odnosnie sobotniego meczu z Sandecja:
http://www.youtube.com/watch?v=EfltQIRy6pU
http://www.jaslonet.pl/sp...nego,10980.html
Kazek G f H - Sro Lut 27, 2013 11:54
Podczas meczu udało się zebrać 11 517 zł
http://www.jaslonet.pl/sp...nego,10980.html
internacionale - Sro Lut 27, 2013 14:27
Przedstawiam ostatni już materiał wideo z sobotniego meczu z Czarnymi Jasło. Tuż po meczu pojechaliśmy wraz z piłkarzami do jednej z jasielskich restauracji i rozmawialiśmy z działaczami oraz zawodnikami.
Oto co po spotkaniu powiedzieli: Sebastian Osuch - członek zarządu Czarnych 1910 Jasło, prezes klubu Wiesław Bazan, szkoleniowiec jasielskiego zespołu Robert Hap oraz piłkarze Sandecji Marcin Cabaj i Jakub "Cypis" Nowak :)
http://www.sandecja.tv/21..._komentarze.htm
eN_ - Sro Lut 27, 2013 18:46
Relacja kibicowska z trybun:
krzysiek186 - Pon Kwi 01, 2013 20:01
1% podatku można przekazać Czarnym Jasło http://www.czarnijaslo.pl...rni-1910-jaslo/.
ela.s11 - Nie Kwi 07, 2013 12:28
http://oi45.tinypic.com/144boe8.jpg
kolafy - Pon Kwi 08, 2013 12:48
ela.s11 napisał/a: | http://oi45.tinypic.com/144boe8.jpg |
tak lepiej ;)
Kazek G f H - Czw Maj 02, 2013 16:54
Niestety jak na razie sytuacja u naszych braci z Jasła nie poprawiła się za wiele...
Najbliższy sobotni mecz wyjazdowy pomiędzy Czarnymi Jasło a Polonią Przemyśl zostanie najprawdopodobniej oddany walkowerem dla gospodarzy... Co dalej z klubem z Jasła? Zapewne najbliższy tydzień rozwieje wszelkie wątpliwości, nadzieje jak również obawy. Może jednak uda się uratować Jasielski Klub Sportowy?
Kazek G f H - Pią Maj 03, 2013 13:16
http://www.czarnijaslo.pl...y-do-przemysla/
Kazek G f H - Wto Maj 14, 2013 10:26
http://www.czarnijaslo.pl...sie-do-dymisji/
http://www.jaslonet.pl/sp...isji,11406.html
Wiesław Bazan nie jest już prezesem Czarnych 1910 Jasło. -
Wydaje mi się, że klub nie jest w mieście nikomu potrzebny - powiedział.
Bazan władzę w jasielskim klubie sprawował od połowy grudnia 2011 roku.
- Nic więcej w warunkach, które są w tej chwili, nie można z tym fantem zrobić. Długi się nawarstwiają, rozmowy z urzędem miasta utknęły w martwym punkcie - mówił.
- Jest zagrożenie, że możemy nie dograć sezonu do końca. Są długi, klub nie ma płynności finansowej - przyznał.
Kazek G f H - Sro Maj 15, 2013 12:09
|
|