Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Termalica

Jaro - Pon Mar 11, 2013 02:15
Temat postu: Sandecja - Termalica
Sandecja - Termalica Bruk-Bet Nieciecza
16 marca, 15:00 (SOBOTA)

temat czysto piłkarski.

www.megachem.pl - Pon Mar 11, 2013 09:56

Trzeba punkty oddać typuję 0-1 dla firmy brukarskiej.
matys5392 - Pon Mar 11, 2013 10:19

Powtórka z Bydgoszczy - 1:3
x_cite - Pon Mar 11, 2013 10:30

Wygramy 2:1
radek - Pon Mar 11, 2013 18:28

wygramy 2-0
KKS_FAN - Wto Mar 12, 2013 12:05

1:1
radziufan - Czw Mar 14, 2013 14:17

Sandecja Nowy Sącz - Termalica Bruk-Bet Nieciecza, godz. 15:00, sędzia: Sebastian Krasny (Kraków).

z sądeczanina:
- Na dzisiaj mamy zimę i sporo śniegu na płycie boiska – mówi dyrektor MOSiR Paweł Badura. – Na tę chwilę grać się nie da. Oczywiście jesteśmy przygotowani do natychmiastowego usunięcia białego puchu. Obecnie wciąż czekamy na decyzje, co robić? Dwa dni temu było tak mokro, że nie można było wejść, bo się wpadało po kostki w błoto. Teraz mamy mróz i utworzyła się skorupa. Tak źle i tak nie dobrze. Na pewno teraz nie da się oczyścić płyty, bo zostałaby zniszczona. Inna sprawa to prognozy pogody, które przewidują duże opady śniegu z piątku na sobotę, nawet do 25 cm. Czekamy na rozwój wypadków. Jeśli tylko będą warunki to od wczesnych godzin porannych w sobotę zrobimy wszystko, aby przygotować płytę główną do gry.
- My nie możemy występować o przesunięcie terminu meczu – dodaje prezes klubu Andrzej Danek. – Pytaliśmy w PZPN, co z tym fantem zrobić? Powiedziano nam, że o rozegraniu meczu zadecydują w sobotę sędziowie i kwalifikator. My mamy zrobić wszystko, aby boisko było gotowe.
Innym zagrożeniem jest nowy system wpuszczania na stadion kibiców. Każdy bilet będzie miał specjalny kod, a na stadion kibic wejdzie po okazaniu dowodu osobistego oraz zapisaniu danych w komputerze przy wejściu na obiekt. Dzisiaj system ma być uruchomiony. Jeżeli w sobotę zawiedzie, mecz może zostać odwołany, albo odbyć się bez udziału publiczności, tak jak stało się to w Stróżach.
(JEC)

radpns - Czw Mar 14, 2013 15:09

O tym wymogach związanych z wpuszczaniem i identyfikacji kibiców zarząd wiedział od miesiąca ? Pytam bo mam takie odczucie, że ktoś tutaj dał dupy w tej kwestii.
xXkosiarzXx - Czw Mar 14, 2013 17:50

wg mnie będzie do przodu, skromne 1-0, ale do przodu :)
vanacastin - Czw Mar 14, 2013 18:28

Informacja pewna. Klub wysłał pismo z prośbą o przełożenie meczu załączając opinię z OZPN, oświadczenie dyrektora MOSiR, prognozę instytutu meteorologii oraz dokumentację zdjęciową. Ponadto przedstawiciele Termaliki w rozmowie telefonicznej zapewnili, że dołączą się do wniosku i wspólnie kluby spróbują zmienić termin. Niestety dwie godziny później na Sandecję przyszło oficjalne pismo z Niecieczy o nie wyrażeniu zgody na zmianę termonu spotkania! W odpowiedzi z PZPN przyszła decyzja o konieczności doprowadzenia do meczu, a najwyżej sędzia 15 minut przed pierwszym gwizdkiem może stwierdzić odwołanie.

Paranoja jakaś! Jak w takich warunkach pogody grać, albo oglądać mecz? Nie wiem :)

polak_ns - Czw Mar 14, 2013 18:52

zagrają sobie w Snowball'a i wygra ten zespół, któremu mniej zawodników zostanie na boisku ;)
radziufan - Czw Mar 14, 2013 19:11

a więc tak , snieg pewnie sciągną bo w sobote ma juz nie sypac. Razem z śniegiem ściągną 40% trawy, trwające 93minuty zmagania w błocie obejrzy 350 widzów którzy w przerwie zjedzą 350 kiełbasek i wypiją 700 kubków herbaty (z prądem)
wborzecki@gmail.com - Czw Mar 14, 2013 20:47

RADEK TY NAPRAWDĘ NIE DOCENIASZ W NASZYM KLUBIE CZYNNIKA LUDZKIEGO :-)) :-D 700 KUBKÓW SAMEGO PRĄDU TO WYPIJE SEKTOR ,,C,,
I TO BEZ ŻADNEGO WYSIŁKU TAK NA LAJTOWO DO PRZERWY :-D:-))

wojo94 - Czw Mar 14, 2013 21:54

była piłka wodna to będzie i piłka śnieżna :D
berthold_ns - Czw Mar 14, 2013 22:29

trzeba podp... z narodowego ten piec (dmuchawę) razem z zasłoną i bedzie płyta jak w czerwcu :)
matys5392 - Czw Mar 14, 2013 23:39

Wyobraźmy sobie,ze zamiast Termalici przyjeżdża do nas Flota.Jadą przez calą Polskę,żeby usłyszeć od sędziego,że meczu nie da się rozegrać w takich warunkach,wiedząc wcześniej,że w Sączu jest pół metra śniegu...
internacionale - Czw Mar 14, 2013 23:51

matys5392 napisał/a:
Wyobraźmy sobie,ze zamiast Termalici przyjeżdża do nas Flota.Jadą przez calą Polskę,żeby usłyszeć od sędziego,że meczu nie da się rozegrać w takich warunkach,wiedząc wcześniej,że w Sączu jest pół metra śniegu...

Nie tak dawno przecież taka sytuacja miała miejsce....

Jaro - Pią Mar 15, 2013 03:46

internacionale napisał/a:
matys5392 napisał/a:

Nie tak dawno przecież taka sytuacja miała miejsce....

http://www.sportowefakty....swinoujscie-odw

Niecziecza jest blisko więc problemu z tym nie będzie, ale patrząc co się dzieje za oknem to raczej lepiej żeby odwołali już teraz, poza tym mecz na takiej murawie to żadna przyjemność i wynik może być przypadkowy.

radziufan - Pią Mar 15, 2013 06:13

nie no , nie przesdadzajcie, da sie grać.......:D Chełmecki nie takich cudów dokonywał swoimi metodami z NRD :D
Bianconeri - Pią Mar 15, 2013 06:48

Jutro o godzinie 15.00 na terenie stadionu organizuję kulig, sanie ciągną idioci z Niecieczy i PZPNu którzy nie wyrazili zgody na przełożenie spotkania.
wborzecki@gmail.com - Pią Mar 15, 2013 07:29

JA SIEDZĘ Z TYŁU NA DMUCHANEJ DĘTCE :-)))
OSTATNIO JAK SIĘ UDAŁEM NA KULIG TO JA MNIE KOŃ ZOBACZYŁ
TO SIĘ OWIESIŁ hahaa:-D:-D

x_cite - Pią Mar 15, 2013 07:32

I jak tu nie bluzgać na PZPN?! Czy oni są normalni?śniegu pól metra, minus osiem na polu, zawieje i zamiecie - czego jeszcze oni potrzebują meteorytu z Czelabińska!!!!!!

Aha jeszcze jedno od czego jest OZPN w Nowym Sączu? Nie może prezes Ogórek chwycić za komórę, zrobić zdjęcia, wysłać go do PZPN-u, poinformować telefonicznie i po prostu odwołać tego spotkania czy to takie trudne? beton dalej tkwi w tym PZPN-ie!

rudeboyz - Pią Mar 15, 2013 08:42

Bianconeri napisał/a:
Jutro o godzinie 15.00 na terenie stadionu organizuję kulig, sanie ciągną idioci z Niecieczy i PZPNu którzy nie wyrazili zgody na przełożenie spotkania.

ha,ha,ha...poprawiłeś mi humor:) :) :)

Amadik24 - Pią Mar 15, 2013 11:10

odbedzie sie mecz? bedzie wczeesniej podana informacja ?
www.megachem.pl - Pią Mar 15, 2013 11:50

Meczu chyba nie będzie, niczego nie będzie. Sektor C w imię czynu społecznego zgłasza się do pilnowania prądu do herbaty przed szkodnikami kukurydzianymi i lożą szyderców z sektoru A.
KKS_FAN - Pią Mar 15, 2013 11:58

Amadik24 napisał/a:
odbedzie sie mecz? bedzie wczeesniej podana informacja ?

wyjrzyj za okno i odpowiedz sobie sam na to pytanie..

KubaNS - Pią Mar 15, 2013 12:14

Cytat:
nie no , nie przesdadzajcie, da sie grać.......:D Chełmecki nie takich cudów dokonywał swoimi metodami z NRD

Juz zaczeli. Trwa analiza aktualnej sytuacji w celu obrania najlepszej metody.
http://www.sandecja.tv/21...ie_w_sniegu.htm

Amadik24 - Pią Mar 15, 2013 12:37

szkoda. :// ze sypie ;/ to jak juz ktos bilet kupil to co. ?
nitroactive - Pią Mar 15, 2013 12:39

Boisko odśnieżyć trzeba tak czy siak, przynajmniej po to żeby szybciej znikł zeń śnieg, i przez te kilkanaście dni mogło się suszyć, zamiast nasiąkać wodą z powoli topniejącego śniegu. Tak czy siak jutro grać się nie da... nie wiem komisje musza powołać żeby to odkryć???
kibicns7 - Pią Mar 15, 2013 12:40

Amadik24 napisał/a:

Domyślam sie, że albo bd zwroty albo bd mial na ten mecz w innym terminie :)

KaKaEs1910 - Pią Mar 15, 2013 12:43

Jak kupiłeś bilet, a meczu nie odwołają to idziesz na mecz najprawdopodobniej ;)
W przypadku, gdy się okaże, że odwołają 15min przed meczem albo jeszcze szybciej ( OBY! ) to powinieneś na podstawie tego biletu wejść na mecz w innym terminie...

style - Pią Mar 15, 2013 13:35

Amadik24 napisał/a:

Spokojnie, jak odwołali mecz z Flotą chyba ze 2 lata temu to normalnie można było zwrócić bilet w kasie lub zatrzymać do ponownego rozegrania meczu.

Amadik24 - Pią Mar 15, 2013 14:24

Szkoda ze nie bedzie meczu bo myslałem ze juz pokibicuje :) ZAWSZE I WSZEDZIE PZPN JEBANY BEDZIE
style - Pią Mar 15, 2013 14:29

Z tego co chyba na tą chwile wiadomo to decyzje czy mecz zostanie rozegrany podejmie sędzia czy tam delegat przed samym meczem. Tak w ogóle to co ma PZPN do pogody ?
matys5392 - Pią Mar 15, 2013 15:39

Sędzia z karkowa,drużyna przyjezdna z Niecieczy.... Dobrze,ze odległosci miedzy tymi miejscowościami a Sączem nie są duże... Tak czy siak decyzja o przesunięciu meczu na inny termin powinna już dawno zapaść i być podana w mediach.
internacionale - Pią Mar 15, 2013 16:38

Jedyna słuszna decyzja, mecz odwołany...

http://www.sandecja.com.p...t_Nieciecza.htm

radek - Pią Mar 15, 2013 18:25

I to jest naprawdę dobra decyzja. Dziwie się że "kukuryźniaki" chcieli grać jak ich wioska jest zasypana tak jak całe południe. Widać że wyżej srają niż dupy mają.
kristoff - Pią Mar 29, 2013 13:16

Mecz przełożony na środę 10 kwietnia na godzinie 16:00 . Szkoda, że nie o 12:00 lub może o 10:00 byłaby dobra godzina....
radziufan - Pią Mar 29, 2013 13:21

czynione są starania by mecz zaczął sie o 20:00
w tym samym dniu jest tez mecz Olimpii o godz 18 a także jakies przemarsze przez miasto w związku z katastrofą Smoleńską wiec na zmiane godziny trzeba uzyskac zapewne masę pozwolen

bzyku - Sob Mar 30, 2013 12:36

Gratuluję szanownemu zarządowi podejście do kibica. Skoro już kupił bilet to można mieć go w d...e i rozgrywać mecz w tygodniu o godzinie, w której większość z nich jest w pracy. Ja się pytam, po co nam to oświetlenie!!!!! Może lepiej było przekazać te pieniądze na jakiś inny cel a mecze grać w niedzielę o 12 po sumie jak w "B'" klasie!!!
radziufan - Sob Mar 30, 2013 13:17

wyluzuj i przeczytaj post wyzej
bzyku - Sob Mar 30, 2013 18:45

ja tam jestem wyluzowany tylko mam przeczucie że pomimo "ogromnych starań" o przesuniecie godziny mecz bedzie rozgrywany o 16:00. Radziu z tą masa pozwoleń to trochę się zagalopowałeś...
Snoopi86 - Sob Mar 30, 2013 20:04

kolega ma racje, czemu nie ustalą godziny od razu na 19 czy na ktora tam pasuje wiekszości tylko akurat na taką która tej większości nie leży, przecież to jest proste, że ludzie pracują w tygodniu...
sandeczanin - Sob Mar 30, 2013 20:43

a z takiego powodu jak było wcześniej napisane że w ten dzień o 18 gra swój mecz Olimpia/Beskid i podobno jest taka uchwała w UM że nie mogą się nakładać mecze Sandecji i Olimpii. Na ten dzień również zaplanowane są jakieś przemarsze związane z rocznicą smoleńską i jedyna możliwa godzina to 16
DNL - Sob Mar 30, 2013 20:44

A o 20 nie można?
Snoopi86 - Sob Mar 30, 2013 21:15

dokladnie o 20 nie można, to nie jest pierwszy raz jak ustalają taką godzinę i tym samym "ułatwiają" życie kibicom, a przecież tak liczą na wpływy z biletów...
radziufan - Sob Mar 30, 2013 22:22

bzyku napisał/a:
Radziu z tą masa pozwoleń to trochę się zagalopowałeś...

nieby gdzie sie zagalopowałem??? wiem co piszę

bzyku - Sob Mar 30, 2013 23:09

Radziu skoro wiesz co piszesz to proszę napisz jaką to mase pozwoleń trzeba zdobyć niech wszyscy na forum wiedzą
radziufan - Nie Mar 31, 2013 09:47

ponieważ w naszym mieście wszystko zalęzy od włodarzy to
po pierwsze zgode musi wyrazić Ratusz.
Po drugie tego samego dnia o godzieni 18 grają piłkarki ręczne i planowana jest bodajże transmisja tv z hali więc to jest kolejną przeszkodą.
Po trzecie Termalica została juz poinformowana o godz 16 więc też musi sie zgodzic na zmianę,
Po czwarte zgode musi wyrazic PZPN.
Po piate 10 kwietnia sa obchody Smoleńskie i policja tez się rzuca ze za duzo imprez masowych

Dla mnie to masa pozwoleń....

Juz pare dni temu zasygnalizowałem MŚ ze mecz w srodę o gidz 16 nie ma sensu, podjął sie próby zmiany terminu na 20 lecz poki co dostał informacje ze potrzeba "mase pozwolen" ale miejmy nadzieje ze sparwe da sie popchnąc bo o godz 16 na meczu bedzie mało ludzi

sandeczanin - Nie Mar 31, 2013 10:08

Radziufan o tym samym pisałem wcześniej ale tu chyba nie ma co tłumaczyć komuś kto nie ma rozeznania w sposobie działania "ratusza" i policji. Zaraz będę pytania to jak nie o 20 to czemu nie o 22 przecież w Hiszpanii tak grają...
misns - Nie Mar 31, 2013 12:31

sandeczanin napisał/a:
Radziufan o tym samym pisałem wcześniej ale tu chyba nie ma co tłumaczyć komuś kto nie ma rozeznania w sposobie działania "ratusza" i policji. Zaraz będę pytania to jak nie o 20 to czemu nie o 22 przecież w Hiszpanii tak grają...

K...a nie,no poprostu k...a nie,Boze czy ty to widzisz!
Najlepiej zagrajmy o 8.00 rano...
To ciekawi ktora madra glowa z zarzadu zgodzila sie w pierwszej wersji na mecz o 16?

Snoopi86 - Nie Mar 31, 2013 17:44

dokladnie jak wyzej, ktora madra glowa sie zgodzila na to i czemu najpierw nie zaproponuja godziny 20? a jesli to by nie wypalilo no to sila rzeczy trzeba by bylo grac o 16 ale nikt by nie mial pretensji ze akurat taka godzina.. a nie wyjezdzasz mi tu z Hiszpania i lapiesz za slowka..
bzyku - Nie Mar 31, 2013 22:51

O meczu pilkarek i obchodach 10 kwietnia wiadomo było nie od wczoraj więc kto zaproponował tak niefortunny termin i bezsensowną godzinę ?
Może ten termin był odpowiedni do rozegrania zaleglego meczu z Flotą a np 1maja mozna bylo zagrać z Termalika ?

radziufan - Nie Mar 31, 2013 22:55

termin narzucil PZPN, godzinę ustalił ratusz (kierujac sie tym ze mecz pilkarek jest o 18) i postawił klub przed faktem dokonanym. Z moich informacji wynika ze klub chce zmiany na godzine 20 ale tak jak juz napisalem nie jest to taki proste jakby moglo sie wydawac

pytaniem glownym jest czemu Ratusz (czytaj Kantor) od razu nie zdecydowano o godzinie 20?? po chuja mamy te światła?

bzyku - Nie Mar 31, 2013 23:01

pytaniem glownym jest czemu Ratusz (czytaj Kantor) od razu nie zdecydowano o godzinie 20?? po chuja mamy te światła?[/quote]

o teraz Cię rozumiem bo gadasz do mnie jak trzeba :) Ci z Ratusza pracują do 15 więc innych maja w czterech literach :)

Snoopi86 - Nie Mar 31, 2013 23:41

pytaniem glownym jest czemu Ratusz (czytaj Kantor) od razu nie zdecydowano o godzinie 20?? po chuja mamy te światła?[/quote]

no i to jest sedno sprawy, bo wiadomo, że datę narzuca PZPN

KrzysieKKS - Pon Kwi 01, 2013 00:42

Ale Wami miotają emocje w te święta :))) spokojnie Panowie spokojnie :)

Skoro się "starają" to już idzie w dobrą stronę. Potrzebny czas i spokój :)

mirek678 - Pon Kwi 01, 2013 15:29

Pytanie jest takie czemu my mamy się dostosowywać do piłkarek ręcznych niech one grają o 16 a my o 18 :)

PS. wiem wiem panie mają pierwszeństwo ;)

sandeczanin - Pon Kwi 01, 2013 15:52

mecz piłkarek jest pokazywany w TV
klipol - Pon Kwi 01, 2013 17:07

Gdzie w tvp, polsacie czy na RTK?
KubaNS - Pon Kwi 01, 2013 17:10

Polsat Sport.
kibicKKS - Pon Kwi 01, 2013 22:14

mirek678 napisał/a:
Pytanie jest takie czemu my mamy się dostosowywać do piłkarek ręcznych niech one grają o 16 a my o 18 :)

Bo wtedy kibice piłkarek ręcznych zapytali by dlaczego oni mają się dostosowywać do piłkarzy :)

rudeboyz - Pon Kwi 01, 2013 23:10

kibicKKS napisał/a:
mirek678 napisał/a:

Bo wtedy kibice piłkarek ręcznych zapytali by dlaczego oni mają się dostosowywać do piłkarzy :)

bo termin piłkarek był ustalony wcześniej i idą zgodnie z harmonogramem rozgrywek,a my rozgrywamy zaległe spotkanie i jesteśmy wciśnięci na siłe...i to my musimy się dostosować..tyle w temacie

Snoopi86 - Pon Kwi 01, 2013 23:13

a orientuje się ktoś ile osób chodzi na piłkarki ręczne?? duże zainteresowanie?
rudeboyz - Pon Kwi 01, 2013 23:15

Snoopi86, spore...nie wiem jaka jest pojemność hali,ale jest ona prawie pełna...
Snoopi86 - Pon Kwi 01, 2013 23:46

może być i pełna, a ile ma pojemności?? bo nie mogę znależć nigdzie??
x_cite - Wto Kwi 02, 2013 07:27

http://www.mosir-ns.pl/?inc=oferta&id=376 masz tu - trzeba szukać u źródła.

682 miejsca...liczba powala ;)

Bianconeri - Sro Kwi 03, 2013 16:10

A może ze względu na tą skurwiałą zimę będziemy jeszcze przekładać przełożone kolejki;)
szczur1910 - Sro Kwi 03, 2013 19:06

A kiedy ten mecz? i jaka ranga skoro w tv?
mke023 - Sro Kwi 03, 2013 19:34

Cytat:

Play-offy o awans do najlepszej czwórki Superligi

arek88 - Sro Kwi 03, 2013 21:56

szczur1910 napisał/a:

10 kwietnia o 18

bzyku - Pią Kwi 05, 2013 19:14

Jak tam temat przełożenia meczu na godzinę 20 ? Coś juz wiadomo ?
radziufan - Pią Kwi 05, 2013 20:51

bedzie prawdopodobnie o 16. Policja nie wyrazila póki co zgody na godz 20
misns - Pią Kwi 05, 2013 21:35

radziufan napisał/a:

No tak bo naprawde wielkim problemem jest zabezpieczenie takiego meczu,przeciez termaliki przyjedzie pewnie z 2 tysiace...
K... mac w jakim my kraju zyjemy...

Snoopi86 - Pią Kwi 05, 2013 22:03

to było do przewidzenia i chyba nikt nie jest zdziwiony...
kks13 - Pią Kwi 05, 2013 22:14

[quote="misns"]
radziufan napisał/a:

No tak bo naprawde wielkim problemem jest zabezpieczenie takiego meczu,przeciez termaliki przyjedzie pewnie z 2 tysiace...
K... mac w jakim my kraju zyjemy...[/quote
Ja się tam nie dziwie ze się nie zgodziła bo Kibole z Termaliki przyjechali by uzbrojeni w kukurydze i policja została by przez nich zaatakowana.Policja musiała by użyc armatek wodnych ,a o tak pożnej godz może im woda zamarznąć.

kibicns7 - Nie Kwi 07, 2013 14:01

Klub z krainy kukurydzy wygrywa własnie z Okocimskim 4:0. Mam nadzieje, że już się wystrzelali :)