|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja - Polonia Bytom
Kazek G f H - Nie Mar 24, 2013 08:41 Temat postu: Sandecja - Polonia Bytom Pierwszy mecz u siebie który się (miejmy nadzieje) odbędzie :)
Ludzie mobilizacja to raz, i dwa widzimy się na sektorze F.
Wszyscy na czarno!
Bardzo licznie wesprą nas tego dnia bracia z Kielc.
mlodykks - Nie Mar 24, 2013 09:12
Bardzo długo czekaliśmy na mecz u siebie , nie wyobrażam sobie jak na młynie będzie więcej Korony niż nas !!! Panowie Mobilizacja !! Później wstawię plakaty i rozwieszamy !
mati513 - Nie Mar 24, 2013 09:21
j.w. ... WSZYSCY NA CZARNO, WSZYSCY NA F ! Musimy dobrze się pokazać!!
gogo1910 - Nie Mar 24, 2013 09:43
Panowie, musimy pokazać na ile nas stać! Zabieramy kolegów, kuzynów(i kuzyneczki też :D ) i sprzydała by się akcja szalik! Będą jakieś plakaty do objkelenia naszego pięknego miasta? Wszyscy na mecz!
KKS_FAN - Nie Mar 24, 2013 10:28
znowu pierdolnie śniegiem i tyle z tego będzie.. :D
Kazek G f H - Nie Mar 24, 2013 12:19
Jak pierdolnie to odśnieżymy :)
SączerS - Nie Mar 24, 2013 12:39
Atakujemy ! chyba kazdy z Nas czekal na ten moment wiec pokazmy ze mozemy !
hanys - Nie Mar 24, 2013 12:43
mlodykks napisał/a: | Bardzo długo czekaliśmy na mecz u siebie , nie wyobrażam sobie jak na młynie będzie więcej Korony niż nas !!! Panowie Mobilizacja !! Później wstawię plakaty i rozwieszamy ! |
a aja niestety sobie to wyobrazam :D
krynicki - Nie Mar 24, 2013 12:56
hipis_np - Nie Mar 24, 2013 13:00
Na stoisku podczas meczu dostępne będą 2 nowe rodzaje bluz.
Kazek G f H - Nie Mar 24, 2013 13:21
Jaj nie święcimy,
Bo o meczu z Polonią myślimy :)
Wojna - Nie Mar 24, 2013 14:44
Plakat bardzo fajny, zwłaszcza jego zakończenie. Wojna!!
mlodykks - Nie Mar 24, 2013 18:51
Gryzzly11 - Nie Mar 24, 2013 21:21
Dozobaczenia na meczu. Pozdro z Kielc :)
diler54 - Nie Mar 24, 2013 23:27
Pozdro bracia z Sandecij
Korona&Sandecja
Widzimy sie na meczu :)
xXkosiarzXx - Pon Mar 25, 2013 07:52
Pamiętam Sandecja-KSZO i wsparcie braci z Kielc! :)
hipis_np napisał/a: | Na stoisku podczas meczu dostępne będą 2 nowe rodzaje bluz. |
jaki wzór?
jgns - Pon Mar 25, 2013 10:45
Pytanie czy ten mecz sie odbedzie,bo patrzac na stan boiska i prognozy na ten tydzien to czarno to widac,a na razie ciezko cos w tej chwili robic na boisku z tym zamarznietym sniegiem! Zobaczymy!!
Kazek G f H - Pon Mar 25, 2013 10:48
Na dzień dzisiejszy mecz nie jest odwołany więc bez spekulacji tylko mobilizować się :)
jgns - Pon Mar 25, 2013 11:01
Na potwierdzenie moich slow:Kiedy odbędą się odwołane mecze nie wiadomo – mówi prezes Sandecji Andrzej Danek. – Wciąż pogoda okazuje się dużo mocniejsza. Na razie w PZPN trwa dyskusja, co zrobić. Jest pomysł, aby odwołać najbliższą kolejkę spotkań z „Wielkiej Soboty”. W Nowym Sączu mamy duży problem, bowiem pod grubą pierzyną śniegu znajduje się kilkucentymetrowa warstwa lodu. Każda ingerencja cięższym sprzętem spowoduje zniszczenie płyty. Czekam z utęsknieniem na wiosnę. Patrzymy w niebo, a tu wciąż mróz. Nie wiem, jak to długo potrwa, tym bardziej, że znów zapowiadają opady śniegu. Na razie czekamy i to bardzo niecierpliwie
hipis_np - Pon Mar 25, 2013 17:24
xXkosiarzXx napisał/a: | jaki wzór? |
jak przyjdą to wkleje zdjęcia.
wborzecki@gmail.com - Pon Mar 25, 2013 20:27
DAŁY RADĘ STANY Z KOSTARYKĄ DAMY RADĘ MY Z POLONIĄ oto dowód http://www.youtube.com/wa...&v=C9xuaQDkmL8#!
Mateuszek1910 - Pon Mar 25, 2013 20:57
I dobrze, gdyby przełożyli najbliższą kolejkę . Wiem, że to już trochę irytujące, takie przekładanie każdego naszego meczu, ale frekwencja w Wielką Sobotę na pewno byłaby mizerna.
krzysiek186 - Pon Mar 25, 2013 21:12
Mateuszek1910 napisał/a: | I dobrze, gdyby przełożyli najbliższą kolejkę . Wiem, że to już trochę irytujące, takie przekładanie każdego naszego meczu, ale frekwencja w Wielką Sobotę na pewno byłaby mizerna. |
Za to w środku tygodnia może być nie lepsza.
deska180 - Pon Mar 25, 2013 21:23
a ja przypominam sobie mecz w Wielką Sobote kiedy to przy K47 zasiadło 7 tys widzów :)
mati513 - Pon Mar 25, 2013 21:27
... i młyn był na cały sektor F , wszyscy w bieli ...
piknik76 - Pon Mar 25, 2013 21:29
I fantastyczny mecz od 0:1 do 2:1
To se ne wrati
rudeboyz - Pon Mar 25, 2013 21:32
Mateuszek1910 napisał/a: | I dobrze, gdyby przełożyli najbliższą kolejkę . Wiem, że to już trochę irytujące, takie przekładanie każdego naszego meczu, ale frekwencja w Wielką Sobotę na pewno byłaby mizerna. |
każde przełożone spotkanie odbędzie się w środę,to raz..dwa,będa mieli bardzo napięty terminarz w takiej sytuacji-i może się yo fatalnie odbić.mecze w wielką sobotę w żaden sposób się nie przekładają na frekwencje.
więc nie gadaj głupot.
x_cite - Pon Mar 25, 2013 21:36
piknik76 napisał/a: | I fantastyczny mecz od 0:1 do 2:1
To se ne wrati |
więcej wiary....to se wrati! :D
Dziś widziałem kilku gości na Sandecji z łopatami i sprzętem - ćwiczyli chyba odśnieżanie tam przy bocznym boisku gdzie parkują auta vipów (obok baraku). Od czwartku ma być temperatura na plusie, więc pewnie będą ściągać śnieg z głównej.
Kibicowska prognoza pogody ;)
W centrum i na południu mniej śniegu
Niewielka szansa na białe święta istnieje w dzielnicach Polski środkowej, tj. od Ziemi Lubuskiej przez Wielkopolskę, Ziemię Łódzką, Mazowsze, Lubelszczyznę i Podkarpacie. Tutaj odwilż rozpocznie się już w czwartek, ale w związku z tym, że noce raczej będą mroźne, jakaś niewielka, kilkucentymetrowa warstwa brudnego śniegu się utrzyma. Zdecydowanie najmniejsze szanse na białe święta mamy na Śląsku. Tutaj śniegu nie ma praktycznie wcale i w najbliższym czasie spadnie go niewiele. Dodatkowo odwilż w południowych regionach naszego kraju będzie największa i w Wielki Piątek lub Wielką Sobotę temperatura wzrośnie w tych regionach nawet do 10 stopni.
Szczegółowa prognoza na święta Wielkanocne
Podobnie, jak miało to miejsce przed Bożym Narodzeniem teraz także na Wielkanoc prognozy są niezdecydowane. Jeszcze wczoraj wszystkie portale pogodowe, w tym my, pisali, że na święta nadejdzie ocieplenie i temperatura przekroczy 15 stopni C. Niestety, dzisiejsze prognozy wycofują się z tej wersji, ale nie wiadomo, czy jutro nie powrócą do kwestii sprzed kilku dni. Sytuacja jest skrajnie niepewna, tym samym warto czytać nasze najnowsze prognozy, już jutro przedstawimy oficjalną prognozę na Wielkanoc. Z pewnością będzie o czym pisać…
tu całość .... http://krolowa-superstar....nie/#more-12838
Siejo - Pon Mar 25, 2013 21:53
Kielce żyją ;)
jgns - Pon Mar 25, 2013 22:04
Dyć to Korzym!!
kibicns7 - Wto Mar 26, 2013 02:06
http://www.youtube.com/watch?v=jBGv0o5z5jA
KUR.. MIAZGA!! Korona jedzie do Sącza!
K@KS - Wto Mar 26, 2013 07:23
Jak dla mnie to właśnie jest dokładnie odwrotnie, co niby jest lepszego do roboty popołudniu w (miejmy nadzieję;) słoneczną Wielką Sobotę niż iść na mecz ?
Wszyscy na czarno i oby nas było jak najwięcej
KubaSSNS - Wto Mar 26, 2013 07:49
Wszyyscy naa młyn :) !!
Auu..
KKS_FAN - Wto Mar 26, 2013 13:27
wg mnie dobrym pomysłem było by zaproszenie Maćka na młyn, co więcej może wejdzie na gniazdo i zaintonuje kilka przyśpiewek zarówno Sandecji jak i swojego obecnego
klubu:)
co Wy na to ?
swego czasu tak postąpiła Legia z Arturem Borucem :
http://www.youtube.com/watch?v=vFgMd0TkRIQ
Mateuszek1910 - Wto Mar 26, 2013 16:16
Chodziło mi o to ze wielu kibiców pewnie wybierze pójscie do kosciola i to sie odbije na frekwencji...
gogo1910 - Wto Mar 26, 2013 16:25
Mateuszek1910, kto będzie miał przyjść to przyjdzie, a po za tym jeśli się nie mylę to do kościoła można iść i z rana. A swoją drogą byłem dziś na stadionie, śniegu odgarnięty źle nie jest byle by nie sypało to mecz powinien sie odbyć. MECZ JEST DLA NAS ŚWIĘTEM...
x_cite - Wto Mar 26, 2013 16:26
Jeśli mogę coś podpowiedzieć to, aby nie było "fo pa" to spiker powinien poinformować wszystkich ludzi na stadionie, że Maciek Korzym zorganizował taką akcję i jest tu z nami i oczywista oczywistość spiker powinien go powitać wraz z kibicami Korony!!! Niech ktoś o tym nie zapomni, bo forum nie każdy odwiedza i nie każdy wie :)
kibicns7 - Wto Mar 26, 2013 16:55
KKS_FAN napisał/a: | wg mnie dobrym pomysłem było by zaproszenie Maćka na młyn, co więcej może wejdzie na gniazdo i zaintonuje kilka przyśpiewek zarówno Sandecji jak i swojego obecnego
klubu:)
co Wy na to ?
swego czasu tak postąpiła Legia z Arturem Borucem :
http://www.youtube.com/watch?v=vFgMd0TkRIQ |
Przy okazji meczu Sandecja-KSZO gdzie takze wspierała nas Korona, Maciek był obecny w młynie, wiec myśle ze akurat jemu to zaproszenia wysyłać nie trzeba :)
____
W Wielogłowach i okolicach od jutra bd się pojawiały plakaty zachęcające do przyjścia na mecz! Wszyscy na Kilińskiego!
http://i47.tinypic.com/2rnx6vk.jpg
mssk - Wto Mar 26, 2013 17:13
Dokładnie Maciek w filmiku sam mówi, że widzimy się na sektorze F a to chyba wasz młyn :)
diler54 - Wto Mar 26, 2013 18:06
Do zobaczenie na F pozdro z Kielc !
Korona&Sandecja
krzysiek186 - Wto Mar 26, 2013 19:49
kibicns7 napisał/a: |
W Wielogłowach i okolicach od jutra bd się pojawiały plakaty zachęcające do przyjścia na mecz! Wszyscy na Kilińskiego!
http://i47.tinypic.com/2rnx6vk.jpg |
Muśisz, popraw zanim wydrukujesz.
małolat_19 - Sro Mar 27, 2013 08:19
WSZYSCY NA MECZ!..
marian - Sro Mar 27, 2013 13:30
Mam dwa pytania, czy trzeba mieć jakąś kartę kibica żeby kupić bilet na mecz i czy będzie można jeszcze zakupić bilet kilka godzin przed meczem?
Pozdro z Kielc
radziufan - Sro Mar 27, 2013 13:32
- nie trzeba żadnej karty kibica gdyz u nas czegos takiego nie ma
- biletów na pewno nie zabraknie
Izka_Korona - Sro Mar 27, 2013 14:26
marian napisał/a: | Mam dwa pytania, czy trzeba mieć jakąś kartę kibica żeby kupić bilet na mecz i czy będzie można jeszcze zakupić bilet kilka godzin przed meczem?
Pozdro z Kielc |
Skoro jesteś z Kielc to radzę Ci zapisać się na naszą listę, bo inaczej nie wsiądziesz nawet do autokaru. A wyjazdu na własną rękę nie ma!
Kazek G f H - Sro Mar 27, 2013 14:48
INFO DLA CHŁOPAKÓW Z KIELC OD NIJAKIEGO JACY :)
"NIE TRUĆ DUPY CHŁOPAKÓM Z SĄCZA, I TAKIE INFORMACJE MASZ U NAS NA FORUM WYSTARCZY SIE ZALOGOWAC I NAPISAĆ DO ODPOWIEDNICH OSOB JEŚLI CZEGOS NIE WIESZ!OSOBY KTÓRE NAROBIĄ NIEPOTRZEBNEGO ZAMIESZANIA Z BILETAMI BEDA POPROSTU PIERDOLNIĘTE W ŁEB,OD TEGO MASZ ZAPISY W KIELCACH ZEBY SIE NA NIE ZAPISAC POD STADIONEM NIE MA KOMBINOWANIA I JECHANIA NA WŁASNĄ RĘKE!"
:)
internacionale - Sro Mar 27, 2013 22:47
Nie mam dobrych wieści. Jeśli Polonia Bytom wyrazi zgodę mecz zostanie przełożony.
Stan "murawy" na dzień dzisiejszy jest tragiczny - śnieg i lód. Wiadomo, że każdy chciałby już piłkarskich emocji przy Kilińskiego ale niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć a już na pewno spraw pogodowych.... Jutro po wieczora powinno się wszystko wyjaśnić.
radziufan - Sro Mar 27, 2013 23:02
nie kraczcie, meczyk będzie, trzeba byc dobrej mysli:)
mlodykks - Sro Mar 27, 2013 23:03
będzie dobrze
radziufan - Czw Mar 28, 2013 13:26
to jest temat kibicowski, admin z tego działu proszony o wyczyszczenie wszystkich pogodowych newsów
Kazek G f H - Pią Mar 29, 2013 12:51
Jutro przy stoisku z gadżetami będzie można zapisać się na wyjazd mecz z braćmi z Tych.
Koszt wyjazdu autokarem 45 zł (z wejściem). Przy zapisie zostawiamy zadatek 25 zł bądź płacimy całość z góry.
Osoby udające się swoim transportem wpłacają 5 zł przy zapisie.
Również będą prowadzone zapisy na pasiaste gadżety.
http://www.sandecja.org/forum/viewtopic.php?t=3192
Będą również dostępne vlepki:
Cena 3 zł
1 szt 2 zł
4 szt 2 zł
4 szt 2 zł
Koszulki: 35 zł
Smyczki: 15 zł
Niestety mimo zapowiedzi nie będzie jeszcze smyczek antykomuna... dopiero przy następnym meczu u siebie będą do odebrania.
Mat - Pią Mar 29, 2013 12:57
W Kielcach wieksza mobilizacja niz u nas :) Panowie jutro mecz ! Na F wszyscy i pobudka ze snu zimowego na naszym stadionie :)
St.Pauli jutro musi wymiatac :)
Sandecja, Sandecja, Sandecja ..... dalej znacie :) Juuuuuutro ! :)
mlodykks - Pią Mar 29, 2013 13:23
Wszyscy na młyn !!!!
K@KS - Pią Mar 29, 2013 13:29
Całą zimę czekaliśmy więc nie mozemy jutro zawieść.
Wszyscy na młyn !
mnr - Pią Mar 29, 2013 15:45
EDIT: po czasie zauważone
KKS1910JKS1910 - Pią Mar 29, 2013 18:25
Kazek podał i te octagony tylko po prostu nie wyświetliło zdjęcia .
Jutro SEKTOR F ! Auuu !
kacper108 - Pią Mar 29, 2013 19:36
Pany, coś za cicho jest jak na 20 godzin przed meczem. Każdy z nas wie jak ten mecz jest ważny dla Sandecji bo wystarczy sobie spojrzeć w tabelę. Pierwszy mecz u siebie w tej rundzie, zwycięzca może być tylko jeden jeżeli chcemy w tej 1 lidze jeszcze pograć. Bez naszej pomocy się nie obejdzie. Mam taką wewnętrzną nadzieję że każdy ma takie ciśnienie na ten mecz jak ja :) Do tego odwiedziny Braci z Kielc. Cóż więcej potrzeba?
Panowie, jak 120% nie jutro to kur**wa kiedy?!
WSZYSCY NA CZARNO! WSZYSCY NA F! WSZYSCY NA 120%!
Wojna - Pią Mar 29, 2013 19:44
Tutaj trzeba szatańskiego pier*olnięcia i niech każdy da 666%
KubaSSNS - Pią Mar 29, 2013 20:14
Trzeba się obudzić po zimowym śnie .
Juutro wszyscy na F , nie straszna nam pogoda ;]
Woojna! :)
KrzysieKKS - Pią Mar 29, 2013 21:18
Po zimowym śnie trzeba było się budzić na wyjazd do Bydgoszczy :) teraz to conajwyżej obowiązkowo trzeba przyjść na pierwszy mecz u siebie z Polonią. Następnie kolejne wyjazdy i nie mam na myśli wyjazdu na GKS... ;)
Gryzzly11 - Pią Mar 29, 2013 22:23
Pozdro z Kielc. Mobilizacja Bracia i na meczu jutro się widzim... :)
hasky1910 - Pią Mar 29, 2013 22:26
Panowie :D Wszyscy na mecz i dajmy taki czad żeby na rezurekcji śpiewać ochrypniętym głosem :D
Sandecja Auuu :D
kolekcjoner - Pią Mar 29, 2013 22:41
Odkupie po meczu bilet dane mogą być zamazane chęnych zapraszam na priv
internacionale - Pią Mar 29, 2013 22:42
Czy ktoś chce kamerkę na młyn (ewentualnie na murawę na I lub II połowę) aby sfilmować to wydarzenie ? - z mojej strony akredytacja i kamerka.
Wszystko oczywiście na potrzeby sandecja.tv
kontakt gsm: 695 455 645
mati513 - Sob Mar 30, 2013 02:10
niecałe 14h ! Wszyscy wcześniej na młyn! Przywitajmy Braci z Kielc :)
WSZYSCY NA CZARNO!!
gogo1910 - Sob Mar 30, 2013 08:28
Fajnie by było gdyby flagi i wszystko było przygotowane już 5 min przed meczem ;)
WSZYSCY DO MŁYNA
Mateuszek1910 - Sob Mar 30, 2013 09:00
WSZYSCY DO MŁYNA, SĄCZERSI W JEDNOŚCI SIŁA !!!!!
szymon_YG - Sob Mar 30, 2013 09:38
na meczu będą dostępne jeszcze szale Korony w cenie 25zł.
http://www.ufast.eu/pics/466319szaldobre.jpg
YG-US - Sob Mar 30, 2013 09:51
ostatnie sztuki
Sebu - Sob Mar 30, 2013 09:52
Rudy - Sob Mar 30, 2013 10:12
To mówisz, że z kościoła prosto do NS? Z koszyczkami? :D
kolekcjoner - Sob Mar 30, 2013 13:51
odkupie po meczu ten druczek bo wiem że biletów nie ma (dane mogą być zamazane jak ktoś się boi o to.)
hasky1910 - Sob Mar 30, 2013 18:14
Może to zły moment na takie słowa bo zwycięstwo jest, może to zły dzień na klnięcie boć to przecież Wielka Sobota, może to zły dział ale wybaczcie bo muszę opisać to co dziś przeżyłem. W kolejce po bilety ustawiłem się o 15:20 i nie wiedziałem ci mnie czeka. W oczekiwaniu na bilet spędziłem blisko 1,5h,zmarznięty wkur*iony wszedłem na stadion równocześnie z gwizdkiem wieńczącym koniec 1 połowy. Niech osoby z zarządu które być może czytają to forum je*nął się w czoło i zastanowią jak można na mecz rozpoczynjący rundę otworzyć 3 kasy? Paranoja. Ceny biletów dorównują niektórym stadionom ekstraklasowym a "nasi" prezesi często karmią nas słowami jak to w Sandecji jest pięknie. Nie Panie Danek nie jest kolorowo a organizacyjnie udowodniliście dzisiaj że jest gorzej niż na meczu okręgówki. Zastanówcie się co Wy robicie, jakie macie podejście do kibiców, którzy przychodzą tam nie dla Was a dla Sandecji... Albo coś z tym zróbcie albo po prostu zrezygnujcie z pełnionych funkcji jak nie ogarniacie.
PS:Dzięki chłopaki za dobrą zabawę (nawet jeśli trwała tylko 45 minut), Koroniarzom, Czarnym, Mielczanom i wszystkim zgodowiczom za wsparcie a ultrasom za oprawę i piro :D Pozdrawiam też koleżankę spod kasy (jak to czytasz to się odezwij- sorki wiem że to nie biuro matrymonialne hehe)
Zdrowych i błogosławionych Świąt :)
marquess - Sob Mar 30, 2013 18:22
Przyszedlem na mecz, ale po 45 min stania w kolejce (ktore jeszcze nie miala konca) - zrezygnowalem :/
kks13 - Sob Mar 30, 2013 19:30
hasky1910 napisał/a: | Może to zły moment na takie słowa bo zwycięstwo jest, może to zły dzień na klnięcie boć to przecież Wielka Sobota, może to zły dział ale wybaczcie bo muszę opisać to co dziś przeżyłem. W kolejce po bilety ustawiłem się o 15:20 i nie wiedziałem ci mnie czeka. W oczekiwaniu na bilet spędziłem blisko 1,5h,zmarznięty wkur*iony wszedłem na stadion równocześnie z gwizdkiem wieńczącym koniec 1 połowy. Niech osoby z zarządu które być może czytają to forum je*nął się w czoło i zastanowią jak można na mecz rozpoczynjący rundę otworzyć 3 kasy? Paranoja. Ceny biletów dorównują niektórym stadionom ekstraklasowym a "nasi" prezesi często karmią nas słowami jak to w Sandecji jest pięknie. Nie Panie Danek nie jest kolorowo a organizacyjnie udowodniliście dzisiaj że jest gorzej niż na meczu okręgówki. Zastanówcie się co Wy robicie, jakie macie podejście do kibiców, którzy przychodzą tam nie dla Was a dla Sandecji... Albo coś z tym zróbcie albo po prostu zrezygnujcie z pełnionych funkcji jak nie ogarniacie.
PS:Dzięki chłopaki za dobrą zabawę (nawet jeśli trwała tylko 45 minut), Koroniarzom, Czarnym, Mielczanom i wszystkim zgodowiczom za wsparcie a ultrasom za oprawę i piro :D Pozdrawiam też koleżankę spod kasy (jak to czytasz to się odezwij- sorki wiem że to nie biuro matrymonialne hehe)
Zdrowych i błogosławionych Świąt :) |
Było pisane ,aby kupować wcześniej bilety bo będą kolejki z powodu nowego systemu.
Amico - Sob Mar 30, 2013 19:34
Panowie, to dział kibicowski i tego się trzymajmy :) Wsparcie Korony dzisiaj po prostu zajebiste, szacunek dla Braci z Kielc, że stawili się w takiej liczbie i to w święta. Oprawa również miazga!
szewcuNS - Sob Mar 30, 2013 19:48
Dziś na Kilińskiego !
Tak się bawimy !
Hej Sandecja ! Gol ! Gol ! Gol !
To My Sączersi ! ...
x_cite - Sob Mar 30, 2013 20:13
Dawno tylu ekip na Kilińskiego nie było! Zarówno po Naszej stronie jak i Polonii Bytom! Kibicowsko ekstraklasa! Korona swoją liczbą powaliła na nogi nawet pikników ;) Szacunek!:)
hanys - Sob Mar 30, 2013 20:22
x_cite napisał/a: | Dawno tylu ekip na Kilińskiego nie było! Zarówno po Naszej stronie jak i Polonii Bytom! Kibicowsko ekstraklasa! Korona swoją liczbą powaliła na nogi nawet pikników ;) Szacunek!:) |
dlatego trzeba sie odwdzieczyc
x_cite - Sob Mar 30, 2013 20:24
hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | Dawno tylu ekip na Kilińskiego nie było! Zarówno po Naszej stronie jak i Polonii Bytom! Kibicowsko ekstraklasa! Korona swoją liczbą powaliła na nogi nawet pikników ;) Szacunek!:) |
dlatego trzeba sie odwdzieczyc |
pisz po polsku :P
DNL - Sob Mar 30, 2013 20:37
Super akcja z rzucaniem petard na murawę.
rudeboyz - Sob Mar 30, 2013 21:44
ku***..kibicowsko rewelacja..Koroniarze pokazali mega klase,zarówno liczbą,zabawą jak i dopingiem.moim marzeniem jest żeby w podobnej liczbie wspomóc ich kiedyś w Kielcach...aczkolwiek pułap który ustalili jest na dzień dzisiejszy nie do pobicia...
p.s. szkoda że milicja uniemożliwiła ekipie z Kielc wjazdu do rynku,byłaby świetna zabawa.
szymon_YG - Sob Mar 30, 2013 22:30
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564733_453503884726478_1821645762_n.jpg
SANDECJA & KORONA !
Kazek G f H - Sob Mar 30, 2013 22:39
Znowu przez te głupie race nie mogłem meczu oglądać w spokoju :(
mlodykks - Sob Mar 30, 2013 23:16
o ja pier***** masakra i tyle
bzyku - Sob Mar 30, 2013 23:34
Ale zadyma była :-) choć przyznam że niepotrzebnie wpadły pojedyncze race na boisko
małolat_19 - Sob Mar 30, 2013 23:54
Nie potrzebnie to nie potrzebnie piszesz..
internacionale - Nie Mar 31, 2013 00:19
Materiał wideo obadany, Brak słów - PETARDA !!
Jak żyję i jak długo chodzę na Sandecję to nie przypominam sobie takiej atmosfery - MEGA !!
mati513 - Nie Mar 31, 2013 00:23
czekamy , czekamy ! Koroneczka szacun za liczbę i doping! :) Nic tylko dążyć do takiego dopingu u nas!! A z meczu na mecz, niech nasz młyn coraz bardziej się nakręca , akcje wszyscy na czarno, nowe przyśpiewki na + .
Nasze zgody najlepsze w Polsce sa !: )
gustlik - Nie Mar 31, 2013 09:47
Atmosfera super, dawno sie tak kibice na Kilińskiego dobrze nie bawili. Scyzory pokazały klase. Banda świrów Auuu
www.megachem.pl - Nie Mar 31, 2013 11:10
Na Bytomiu się zjebało i oby na Bytomiu się odrodziło. Widać, że Koroniarze to ekipa ekstraklasowa. Wielki szacunek dla nich.
K@KS - Nie Mar 31, 2013 12:06
Korona oprócz oczywiście zajebistej liczby, zadała sobie trud żeby ogarnąć pare naszych przyśpiewek i śpiewali je równo z nami za co tym bardziej należy się im szacunek.
Ogolnie nasza liczba chyba poniżej oczekiwań.
MarioMKS - Nie Mar 31, 2013 12:16
Wielkie dzięki za gościnność. ;) Było zajebiście i do następnego! Pozdro z Kielc :) AUU!
Sebu - Nie Mar 31, 2013 12:34
Trochę zdjęć:
Kod: | https://www.facebook.com/media/set/?set=a.352234984883185.1073741825.100732810033405&type=1
|
YG&UK!
Siejo - Nie Mar 31, 2013 15:17
Sandecja Nowy Sącz & Korona Kielce - FUTBOLOWA FAMILIA - oprawa (30.03.2013 r.)
http://www.youtube.com/watch?v=8Ud0IHdTl_s
KubaSSNS - Nie Mar 31, 2013 15:22
Film miazga ;)
Bianconeri - Nie Mar 31, 2013 16:16
Z dedykacją od megawarki
http://www.sandecja.tv/19...ing_kibicow.htm
internacionale - Nie Mar 31, 2013 16:16
A tu coś ode mnie :)
Doping i oprawa:
http://www.sandecja.tv/19...ing_kibicow.htm
...KK$... - Nie Mar 31, 2013 18:41
Konkret !
Czacha_JKS - Nie Mar 31, 2013 19:03
Od Nas dokładnie 44os. pzdr
kibicns7 - Nie Mar 31, 2013 20:18
Jeszcze jeden filmik od KoronaTV :)
http://www.youtube.com/watch?v=9EE9aN99ZSk
enox - Nie Mar 31, 2013 22:10
http://www.orange.pl/kid,...acje,video.html
YG-US - Pon Kwi 01, 2013 00:42
Jaca - Pon Kwi 01, 2013 02:26
Wielkie dzięki za prowiant i gościne!! Wg mnie bardzo dobry mecz,doping momentami petarda ze ja pie***** hehe.Ogólnie nasz megafon zawiódł i to jedyny minus tego meczu.Pogoda dopisała,frekwencja chyba takze.Kibice przyjezdni byli,wynik idealny,czego chciec wiecej na meczu.Oprawa z piro na boiskach ekstraklasy,to nie czesto sie zdarza więc fajnie było przyjechać i poczuć się jak u nas na starym stadiopnie przy Szczepaniaka,co zapewno wiele osób pamięta,bo widziałem na meczu troche osób od Was co latało ładnych kilka lat temu do nas co jakis czas a teraz rzadziej.Zapraszamy!Podziękowania należą sie takze ludziom od Was z klubu co nam usprawnili wejscie jak najbardziej sie dało innym wejściem niż Wy,lecz tu czytam ze z kolei z Wami to zjebali i wchodziliscie bardzo długo.
Mam nadzieję że przyspiewka nowa sie przyjmie,u nas jest od dwóch meczów u siebie i ogólnie fajnie wychodzi.Miło by było to u Was jeszcze usłyszec hehe.
Szkoda ze psiarnia nas nie puściła na rynek bo tam tez mieliśmy chwile poszaleć i pozwiedzać. Ale ch**,nie tym to nastepnym razem!
Osobiste Pozdrowienia I Podziękowania dla ekipy z Kłopotowa za prowiant! i ja Wam ku*** pokaże hehehe!CZARNÓW&KŁOPOTÓW!
HEJ KORONA EJOOOO
HEJ SANDECJA EJOOOO
ZAAAWSZE RAZEM SIELALALALA!!!! :)
kamils81 - Pon Kwi 01, 2013 13:38
Zapraszam do galerii:
http://www.mks-korona-kielce.pl/kategoria/1319/
kilog - Pon Kwi 01, 2013 16:56
http://ekstraklasa.wp.pl/...,wiadomosc.html
Reebook92 - Pon Kwi 01, 2013 19:05
http://www.ultras-tifo.ne...m-30032013.html
Jaca - Wto Kwi 02, 2013 01:21
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Sandecja Nowy Sącz & KORONA KIELCE vs Polonia Bytom - relacja z wyjazdu
arek88 - Wto Kwi 02, 2013 13:28
,,Ale mieliśmy też przerwane spotkanie…''
Piotr Giel :
Ja osobiście nie jestem za tym, żeby przerywać mecz i karać kibiców za takie występki. Pirotechnika nie powinna być, moim zdaniem, zakazana na stadionach, bo jest to element gry w piłkę nożną. Był przecież w latach 90tych, nie wiem dlaczego teraz jest inaczej. Sam od małego chodziłem na mecze i wiem jak to jest. Myślę, że chłopaki w szatni też tak uważają.
;)
collo - Wto Kwi 02, 2013 15:15
Co się stało z filmikiem z dopingu z sandecja.tv?
Bianconeri - Wto Kwi 02, 2013 16:04
Bo w klubie się obrazili i kontrolują internet:D
collo - Wto Kwi 02, 2013 16:11
Dlatego, że w materiale video nie pokazano pięknie dopingujących jaśnie nam rządzących wraz z małżonkami? :)
Może czas pomyśleć nad założeniem niezwiązanego z klubem kanału np na yotubue?
Bianconeri - Wto Kwi 02, 2013 16:18
Chodzi o aferę z racami, karami itp.
To niestety standardowa "procedura" u nas, że jak się zaczyna fajnie to zawsze ktoś albo coś się spierdoli, potem chwila trwa powrót do normalności i potem znowu jeb i tak w kółko:)
Wszystko by było ok, gdyby nie te race na murawie, no ale cóż ...
A na to co jest na .org i .tv nie mają wpływu, a przynajmniej nie powinni ale Miłosz czasem ulega ich żalom ale pracuję nad tym ;)
...KK$... - Wto Kwi 02, 2013 16:53
A jakies osoby zatrzymane byly czy obylo sie bez? Ale w sumie znajac nasze pieski jak nie teraz to za jakis czas zrobia wielka akcje zatrzyman jak to bylo swego czasupo meczu z legia.
|
|