|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja : Miedz Legnica
Mateuszek1910 - Sob Kwi 13, 2013 23:22 Temat postu: Sandecja : Miedz Legnica Wyjazd do Jaworzna na mecz przyjazni zaliczony więc teraz mobilizacja na mecz z Miedzią. Spotkanie będzie transmitowane na orange sport więc pokażmy całej Polsce jakich Nowy Sącz ma kiboli. Wszyscy na sektor F !!!!
K@KS - Nie Kwi 14, 2013 08:56
Strasznie niefortunny jest termin tego meczu.
slawek1164 - Nie Kwi 14, 2013 12:03
i oczywiscie mecz w niedziele :)
bzyku - Nie Kwi 14, 2013 12:06
Nie no kolejna porazka z terminem i godziną...
rudeboyz - Nie Kwi 14, 2013 12:07
ja pie*****..termin jak termin,różnica jedynie w tym czy obiad zjecie przed meczem czy po meczu.
K@KS - Nie Kwi 14, 2013 12:11
Podejrzewam, że obecni wczoraj w Jaworznie wiedzą dlaczego termin jest be.
I nie chodzi o to, że to niedziela i pora obiadowa, bo każda inna niedziela była by ok.
Mateuszek1910 - Nie Kwi 14, 2013 12:18
Nie narzekać, tylko mobilizować się na mecz !! ch** z tym czy będzie w sobotę o 19 czy w niedzielę o 9 rano ! Mamy przyjść i nieść dopingiem kopaczy do zwycięstwa ! Nie wyobrażam sobie, że w młynie będzie 30-40 osób bez dopingu , a mecz transmitowany na całą Polskę !! Nie narzekamy i WSZYSCY przychodzimy !
hasky1910 - Nie Kwi 14, 2013 23:00
K@KS napisał/a: | Podejrzewam, że obecni wczoraj w Jaworznie wiedzą dlaczego termin jest be.
I nie chodzi o to, że to niedziela i pora obiadowa, bo każda inna niedziela była by ok. |
To samo sobie pomyślałem ! Choć pewnie większy wpływ na to miało orange.sport
x_cite - Pon Kwi 15, 2013 08:06
bzyku napisał/a: | Nie no kolejna porazka z terminem i godziną... |
marudzicie...w tym przypadku bardzo dobrze, że mecz w niedzielę. Na piątek i sobotę (jak zwykle zresztą) ma przyjść duże ochłodzenie i opady deszczu. W niedzielę już w miarę słonecznie oraz w miarę ciepło - coś koło 14 stopni. Ale to nie temat na pogaduszki o pogodzie. Mam nadzieję, że stadion będzie pełny a doping o niebo lepszy niż na Termalice :P
deska180 - Pon Kwi 15, 2013 22:27
a co macie takiego do roboty w niedziele o 12 żeby nie iść na mecz!? zamiast się żalić , trzeba wstawić sie w myłynie bo nasza liczba na meczu z polonią nie była za dobra nie mówiąc już termalice bo nie ma o czym.
www.megachem.pl - Wto Kwi 16, 2013 23:44
Msza dla dzieci o 11 w kolejowym? Obiad u mamusi na 13?
Kmicic - Sro Kwi 17, 2013 20:17
Cytat: | a co macie takiego do roboty w niedziele o 12 żeby nie iść na mecz!? |
Jedyne usprawiedliwienie to że na dwójce o tej porze leci mongolski balet.
polak_ns - Czw Kwi 18, 2013 11:26
dla tych co nie są świadomi to o 12 też będzie taki pan z tv co latał po sejmie ze sztucznym... i trzeb go przywitać tak jak na to zasługuje;p
Marcin - Czw Kwi 18, 2013 13:13
Na meczu z Legnicą dostępne vlepki rozmiar 15x15 z których zysk zostanie przeznaczony na graffiti. Kupujcie bo pasuje trochę przyozdobić nasze miasto na wiosnę. 1zł sztuka!
Mateuszek1910 - Sob Kwi 20, 2013 11:29
Jutro mecz a tu dalej cisza !! Nakręcać się ludzie ! Widzimy się na sektorze F !!!!
Kazek G f H - Sob Kwi 20, 2013 11:46
Przy stoisku z gadżetami będzie można się zapisać na wyjazd do Brzeska oraz na pasiaste gadżety :
Oferta:
http://www.sandecja.org/f...p=100227#100227
Serdecznie Zapraszamy!!
olokrk - Sob Kwi 20, 2013 19:34
jak ktos nie ma transportu po meczu do krk to mam miejscówke
Ad@ś=) - Nie Kwi 21, 2013 15:06
Rozumiem że dzisiaj też większość miała szkołę?!
Czy też może gra Olimpia Beskid, Muszynianka czy Kolejarz Stróże?!
A może mecz był za późno i potem do domu nie ma autobusów?!
WSTYD Panowie!
Zastanówcie się nad sobą bo założę się że za tydzień na Arce to będzie pełny sektor, a do Brzeska też wielcy kibice pojadą się pokazać...
Busta - Nie Kwi 21, 2013 16:02
Cytat: | Czy też może gra Olimpia Beskid, Muszynianka czy Kolejarz Stróże?! | palikot "grał" w Beskidzie :)
Mateuszek1910 - Nie Kwi 21, 2013 16:16
Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie?
damo_kks - Nie Kwi 21, 2013 16:39
Mateuszek1910 napisał/a: | Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie? |
Zgadzam się w 100% było nas sporo nadal się zastanawiam czemu doping był dopiero przez ostatnie minuty po bramce jak już ludzie zaczeli opuszczać sektor. Jednym słowem doping jeżeli można to tak ująć przez ostatnie dwa mecze dramat!
kks13 - Nie Kwi 21, 2013 21:58
damo_kks napisał/a: | Mateuszek1910 napisał/a: | Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie? |
Zgadzam się w 100% było nas sporo nadal się zastanawiam czemu doping był dopiero przez ostatnie minuty po bramce jak już ludzie zaczeli opuszczać sektor. Jednym słowem doping jeżeli można to tak ująć przez ostatnie dwa mecze dramat! |
Niestety nie było chętnego do prowadzenia dopingu , mimo wielu próśb.
rudeboyz - Nie Kwi 21, 2013 22:12
Mateuszek1910 napisał/a: | Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie? |
Młyn? jaki Młyn?...Młynu to my nie posiadamy od co najmniej roku..owszem,od czasu do czasu jest jakiś zryw,i wówczas jest jakaś tam,namiastka dopingu.
Najgorsze jest to,że nic nie wskazuje na to że w ciągu najbliższego czasu cokolwiek miałoby się zmienić...
Chyba tylko wymiana pokoleń przyniesie zmianę na lepsze,a to pewnie potrwa kilka lat.
P.S. fajnie że forum hula jak szalone,niestety tylko w wątkach politycznych których jest kilkanaście bo wątki kibicowskie są dwa( co słychać u naszych rywali i przyjaciół) i są to wątki ,,martwe"
tak upolitycznionego forum to chyba kibice żadnego klubu nie posiadają.
pasi - Nie Kwi 21, 2013 22:25
damo_kks napisał/a: | Mateuszek1910 napisał/a: | Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie? |
Zgadzam się w 100% było nas sporo nadal się zastanawiam czemu doping był dopiero przez ostatnie minuty po bramce jak już ludzie zaczeli opuszczać sektor. Jednym słowem doping jeżeli można to tak ująć przez ostatnie dwa mecze dramat! |
Nie było Cię na Tychach to nie gadaj że od 2 meczy kiszka !! Bo tam pokazaliśmy na co nas stać !!
nitroactive - Nie Kwi 21, 2013 23:06
Cytat: | tak upolitycznionego forum to chyba kibice żadnego klubu nie posiadają. |
Pisałem o tym już dawno temu :D Nikt nie komentuje reformy ekstraklasy, nikt nie komentuje tragedii w 1 lidze, nikt nie mówi o klubie, a ludzie zamiast na mecz wola iść... na Palikota :D
polak_ns - Nie Kwi 21, 2013 23:19
Bo czasem trzeba poświęcić mecz dla walki o idee
nitroactive - Nie Kwi 21, 2013 23:50
Eeee no jak o idee to spox...
Nie wiem czy jest w tym kraju jakakolwiek szanująca się ekipa kibicowska, która mając do wyboru jakiś idiotyzm/ mecz własnej podobno "ukochanej" drużyny, wybiera spotkanie z politykiem...
Polityka jest jak nowotwór, niszczy wszystko na swojej srodze. Ruch kibicowski Sandecji już też najwyraźniej przeżarła :)
wborzecki@gmail.com - Nie Kwi 21, 2013 23:56
popieram przedmówcę :-)) ( 2 posty wyżej)
ps. MIŁOSZ ŻAŁUJE ;-) ŻE MNIE MODEM ZROBIŁ :-)) JAK NIC MNIE ZDEGRADUJE ZA MÓJ SUKCES :-D:-D ale puki co to WALKA O PRAWDĘ UCZCIWOŚĆ I LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ TRWA :-) AŻ DO NASZEGO WSPÓLNEGO ZWYCIĘSTWA. WOJNAAAA :-))
pps. nitro jaki rak DEJ ŻE ŻYĆ
o nas kibolach i o szacunku dla NAS w KRAJU TO SIĘ GRUBO MYLICIE TOWARZYSZU MAJORZE :-D I OD KIEDY TY O NASZĄ REPUTACJĘ DBASZ:-)))
NALEŻAŁ BYĆ TO BYŚ WIEDZIAŁ JAK BYŁO A NIE OPIERAŁ SIĘ NA SŁOWIE PISANYM PRZEZ MEDIA MĘTNEGO NURTU :-))
nitroactive - Pon Kwi 22, 2013 00:23
Hehe czyli wracam do statusu towarzysza majora? :D
Dobra nie chce mi się pisać o tym, zrozumiałem aluzję, aczkolwiek grubo się mylisz ;) Tyle że ja nikomu udowadniać nic nie muszę :D
Dobrej nocy życzę, i mam nadzieję że jak jutro wstanę to spłyną na mnie te dobra dzisiaj wywalczone :D
Jedyne na czym się opieram, to na tym że "najwierniejsi" kibice w trakcie meczu byli na wiecu wyborczym, zamiast na stadionie. Nie mąć tu mediami, jak cię proszę bo dobrze wiesz że nie o to mi chodzi ;)
wborzecki@gmail.com - Pon Kwi 22, 2013 07:23
mus być TOWARZYSZEM MAJOREM :-)) BO SIĘ BOSKI JAROSŁAW OBRAZI NA MNIE NA ŚMIERĆ:-D:-D
NO WŁAŚNIE SIĘ WSZYSCY OKRUTNIE SIĘ MYLICIE BO BYLIŚMY I NA PALIKOCIE I NA MECZU I GDYBY NIE ,, WĄSY,, TO BYŚMY NA SAM POCZĄTEK MECZU ZDĄŻYLI A TAK TO MY SIĘ KWADRANS SPÓŹNILI.
TAK TO JEST JAK SIĘ KOMENTUJE SPRAWY I RZECZY O KTÓRYCH SIĘ WIE TYLE CO MEDIA NAPISZĄ, WIEDZĘ CZERPCIE NIE TYLKO Z NETU DOBRĄ RADĘ WAM DAM :-D:-)))
ps. naprawdę myślicie że my dla takiego ....... poświęcimy mecz NASZEGO KLUBU.TEN TYP NIE ZASŁUGUJE NA ŻADNĄ UWAGĘ KTÓRĄ MY JEMU POŚWIĘCAMY. JEGO ZACHOWANIE I POSTĘPKI SĄ PO TO BY LUDZI ODCIĄGNĄĆ OD NAPRAWDĘ WAŻNYCH PROBLEMÓW.
TO POWINNO UŚWIADOMIĆ WAS JAK MAŁO NAS ZNACIE:-))
rudeboyz - Pon Kwi 22, 2013 07:56
nitroactive napisał/a: |
Jedyne na czym się opieram, to na tym że "najwierniejsi" kibice w trakcie meczu byli na wiecu wyborczym, zamiast na stadionie. Nie mąć tu mediami, jak cię proszę bo dobrze wiesz że nie o to mi chodzi ;) |
polak_ns napisał/a: | Bo czasem trzeba poświęcić mecz dla walki o idee |
ekipa będąca na ,,wiecu" dotarła na mecz z lekkim poślizgiem..więc nikt niczego nie poświęcał .A zatem nie w tym tkwi przyczyna.
nitroactive - Pon Kwi 22, 2013 12:20
Cytat: | WIEDZĘ CZERPCIE NIE TYLKO Z NETU DOBRĄ RADĘ WAM DAM :-D:-))) |
No widzisz pech chciał że o całej akcji dowiedziałem się na stadionie... :D
!5 minut meczu dla gasipsa, to moim zdaniem o 15 za dużo. I tu postawię kropkę ;)
pasi - Pon Kwi 22, 2013 12:44
hehe, bylibyśmy na czas zaraz po palikocie ale były utrudnienia nie od nas zależne ... Gdybyś się interesował się wiecej tym co się dzieje na Sandecji czy w naszym miescie wiedział byś że będzie w sączu ów coś ...
nitroactive - Pon Kwi 22, 2013 12:59
Tak już mam że interesują mnie jedynie konkrety ;) A palikot jest antytezą konkretów :D
damo_kks - Pon Kwi 22, 2013 16:27
pasi napisał/a: | damo_kks napisał/a: | Mateuszek1910 napisał/a: | Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie? |
Nie było Cię na Tychach to nie gadaj że od 2 meczy kiszka !! Bo tam pokazaliśmy na co nas stać !! |
Dla wyprostowania sprawy nie hodzi mi o mecze wyjazdowe tylko o te rozgrywane na własnym terenie
Owca - Pon Kwi 22, 2013 17:10
Dajcie lepiej nagrania z drona! Jestem ciekaw jak to wygląda!
Bianconeri - Pon Kwi 22, 2013 17:42
To wszystko wina Tuska!
Oraz pędzącego konsumpcjonizmu do spółki z degrengoladą futbolu oraz laicyzacją społeczeństwa, galopującą inflacją i znieczulicą społeczna ot co.
goral - Pon Kwi 22, 2013 18:09
nitroactive napisał/a: | Eeee no jak o idee to spox...
Nie wiem czy jest w tym kraju jakakolwiek szanująca się ekipa kibicowska, która mając do wyboru jakiś idiotyzm/ mecz własnej podobno "ukochanej" drużyny, wybiera spotkanie z politykiem...
Polityka jest jak nowotwór, niszczy wszystko na swojej srodze. Ruch kibicowski Sandecji już też najwyraźniej przeżarła :) |
Zwłaszcza, że nie ma różnicy między PiS, PO czy Palikotem. To wszystko dokładnie jest takie samo, tylko nazwy inne.
Zdecydowanie wole Sandecję.
hasky1910 - Pon Kwi 22, 2013 21:28
Cytat: |
Polityka jest jak nowotwór, niszczy wszystko na swojej srodze. Ruch kibicowski Sandecji już też najwyraźniej przeżarła :) |
Nie wybrano polityka, ale Ojczyznę która trzeba ratować przed takimi wrakami jakim jest palikot. Gdy palikot dojdzie do władzy rozmieni Polskę na drobne podobnie jak robi to tusk, gdy nie bedzie Ojczyzny nie będzie Sandecji. Nie po to za Polskę walczyli Stramka i reszta żebyśmy teraz My nie kultywowali ich dzieła.
DNL - Pon Kwi 22, 2013 21:37
hasky1910 napisał/a: |
Nie po to za Polskę walczyli Stramka i reszta żebyśmy teraz My nie kultywowali ich dzieła. |
O Boże. Cóż za porównanie, dramat.
Nie mówiąc już o hipokryzji, która płynęła z tego transparentu. Skoro jest wolność głoszenia swoich poglądów to Palikot również ma do nich prawo. Wszak Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Czyż nie?
TYLKO JAROSŁAW! TYLKO ANTEK!
SKAZAĆ WINNYCH ZAMACHU. SKAZAĆ ZDRAJCÓW. NA PAL!
hasky1910 - Pon Kwi 22, 2013 21:58
[quote="DNL"] hasky1910 napisał/a: |
Nie po to za Polskę walczyli Stramka i reszta żebyśmy teraz My nie kultywowali ich dzieła. |
Cytat: | O Boże. Cóż za porównanie, dramat. |
W czym widzisz dramat ? W tym że Stramka ryzykował życiem na wojnie a teraz wojny nie ma? Czyżby o to się rozchodziło?
Cytat: | TYLKO JAROSŁAW! TYLKO ANTEK!
SKAZAĆ WINNYCH ZAMACHU. SKAZAĆ ZDRAJCÓW. NA PAL! |
Powyższe stwierdzenie charakteryzuje wyborców PO . Jeśli ktoś krytykuje Palikota albo Tuska to na pewno musi być z PiS. Dla Twojej wiadomości nie popieram PiS-u. Natomiast zgadzam się co do skazania winnych zamachu :)
KrzysieKKS - Pon Kwi 22, 2013 22:14
Dobra.
Mecz bez historii a polityka w tym dziale nie ma racji bytu ewentualnie ma racje odbytu(tak dupy). Amen
|
|