Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Miedź Legnica

KKS_FAN - Nie Kwi 14, 2013 09:12
Temat postu: Sandecja - Miedź Legnica
Sandecja Nowy Sącz - Miedź Legnica niedziela 21 kwietnia, godz 12:30

mecz będzie transmitowany w Orange Sport (zapewne dlatego jest rozgrywany w środku dnia)

maly19328 - Nie Kwi 14, 2013 10:01

Wydali kupe kasy na oświetlenie stadionu a teraz go nie używają , nie wiem czy im szkoda prądu , czy boją sie ze sie zarówki przegrzeją. Śmieszne to sie robi powoli.
collo - Nie Kwi 14, 2013 10:27

maly19328 napisał/a:
Wydali kupe kasy na oświetlenie stadionu a teraz go nie używają , nie wiem czy im szkoda prądu , czy boją sie ze sie zarówki przegrzeją. Śmieszne to sie robi powoli.

Ludzie zacznijcie myśleć! Mecz był pierwotnie planowany na sobotę, ale jeśli Orange wybrała go na transmisje to może i zrobić go w poniedziałek o 9 bo stacja ta płaci klubowi! Kasa z tego jest mała, ale kluby podpisały umowę i są zależne od Orange. Przestańcie w końcu narzekać, lamentować i kłócić się i skupcie się na chodzeniu na mecze i dopingowaniu, bo ostatni mecz z kukurydzą to dramat i wstyd będzie jak tak samo będą wyglądać trybuny w telewizji w niedziele.

Tomasz - Nie Kwi 14, 2013 11:27

Miedz jest do pokonania tylko trzeba lepiej zagrać niż w meczu z Termalicą.
radziufan - Czw Kwi 18, 2013 14:11

ciężki mecz przed naszymi zawodnikami, ale juz najwyższa pora cos wygrać (nie licząc Polonii) w tej rundzie więc licze na 3 pkt i z takim nastawieniem zjawię się w niedzielę na stadionie :)
radziufan - Czw Kwi 18, 2013 14:50

Sandecja Nowy Sącz - Miedź Legnica, godz. 12:30, sędzia: Tomasz Wajda (Żywiec).
Wooojtek - Czw Kwi 18, 2013 16:47

radziufan napisał/a:
Sandecja Nowy Sącz - Miedź Legnica, godz. 12:30, sędzia: Tomasz Wajda (Żywiec).

W tym sezonie sędziowal w pierwszej lidze tylko 4 mecze w tym 3 nasze. Wszystkie przegralismy ;)

smnns - Czw Kwi 18, 2013 19:04

więc czas na przełamanie:)
koper - Czw Kwi 18, 2013 19:17

no to sie posypia znowu kartki.....
Bianconeri - Nie Kwi 21, 2013 09:27

Relacje:

http://www.sandecja.org/2...edz_Legnica.htm

http://www.lajfy.com/match/index/id/61874

http://ekstraklasa.net/1l...564da4263000000

http://www.miedzlegnica.e...relacja-online/

Tomasz - Nie Kwi 21, 2013 14:32

uffff tak można skomentować ten mecz. A to co robili nasi obrońcy to jest dramat. Mozna podziękować że tego meczu nie przegraliśmy naszemu bramkarzowi Cabajowi.

Gratki dla Tuszyńskiego.

lukas33 - Nie Kwi 21, 2013 15:09

Punkty bardzo ważne, gra mocno średnia ale konsekwentna i skuteczna jesli chodzi o zdobycz punktową. Błędy Petrana na stoperze przypomniały mi jesienne koszmary.
Tomasz - Nie Kwi 21, 2013 15:40

Ten Pietran nie powinien grać w obronie bo to co robił to jest samobójstwo Cud że nie straciliśmy bramki w dwóch sytuacjach.
1980_NS - Nie Kwi 21, 2013 16:25

Dobrze, że jest Czarnecki obok Petrana. Gość wyrósł na prawdziwego lidera defensywy. Mójta też dobry transfer. Cieszy to, że nie tracimy u siebie bramek.
nitroactive - Nie Kwi 21, 2013 19:11

Cytat:
Mozna podziękować że tego meczu nie przegraliśmy naszemu bramkarzowi Cabajowi.

Ale parę cabajek dzisiaj było :D

Ogólnie wynik meczu lepszy niż gra, Uj z tym, grunt że mamy "jakotaki" zapas na Stomilem, bo ten nie z bardzo się wybiera do 2 ligi, więc niech spadnie Warta, podobno w Poznaniu już kończą się pakować w Warcie :D Ważne 3 pkt

matys5392 - Nie Kwi 21, 2013 21:00

Gramy schowani,przyczajeni,mamy dużo szczęscia,aż w koncu w 85 minucie rozstrzygamy losy meczu.

W przerwie zimowej zmienił się sztab,zmienił sie prawie cała kadra a jedno się nie zmienia - Cabaj jest naszym najlepszym piłkarzem.To co ten facet wyprawia to coś niesamowitego.

Petran - Śpiący Królewicz

Czarnecki oprocz jednego głupiego błędu,grał bardzo poprawnie.

Boki obrony też na plus.Szkoda kontuzji Mojty,ale nie ma tego złego..... bedzie grał Boro!!!! :D

Najgorzej wypadł dzis środek pola. Nowacki,Kasperkiewicz i Łuszkiewicz miażdzyli naszych środkowych pomocników w kazdym elemencie. Mroziński i przede wszystkim Paweł Nowak mnie dzisiaj bardzo rozczarowali. Dużo strat,mało wyjsc na pozycje,przez co obrońcy musieli grać długie piłki.

Certik poprawnie,Kosiorowski bardzo dobrze.Jego centrostrzał przyczynił się do zdobycia przez nas gola.

Giel miał kilka efektownych zagrań.Szkoda,ze nie zdobył dzisiaj gola,ale widać,ze ten chlopak potrafi grać. Tuszyński może nieco mniej widoczny niż we wcześniejszych meczach,ale zalicza kolejny mecz ze zdobytą bramką.

Z rezerwowych na plus Górski.Bardzo wartościowy zmiennik.

x_cite - Nie Kwi 21, 2013 21:44

Jak dla mnie najlepszym zawodnikiem poza Cabajem oczywiście...Piotrek Kosiorowski...był dosłownie wszędzie i po jego dośrodkowaniu strzelamy gola. Bardzo dobry zawodnik i fajnie, że oddaje serce i wypluwa płuca dla Sandecji :)
Szacunek dla Niego i całego zespołu zresztą - piłka jest piłką, każdemu zdarzają się błędy....już zapomnieliście jak było na jesieni?! Teraz mamy drużynę, która z każdym może powalczyć na równym poziomie. Jedynie do czego można się doczepić to słabe wykonywanie przez naszych kopaczy stałe fragmenty gry...nad tym trzeba popracować. Bardzo ważna wygrana - cieszą 3 pkt.

1980_NS - Nie Kwi 21, 2013 23:09

Nie mogę zrozumieć wypowiedzi niektórych po meczu z Termaliką i dzisiejszym typu: "gra słaba, mecz się odbył, szczęśliwe trzy punkty". K***a mać za przeproszeniem. Zdobyliśmy 4 punkty w meczach z LIDEREM ligi i zespołem, który walczył o ekstraklasę. Zobaczcie na nasze miejsce w tabeli i patrzcie pod tym kątem. Nie jesteśmy już od kilku lat "rewelacyjnym beniaminkiem, który u siebie leje każdego".
Była nędza na jesień, teraz jest DUŻO lepiej, a końca narzekania nie widać.

Matys: Certik poprawnie? Chyba oglądaliśmy inny mecz. Gościu oprócz pięknej bramki z Polonią jest póki co bardzo przeciętny, wypada najsłabiej ze wszystkich nowych zawodników pierwszego składu.

Masahiko - Pon Kwi 22, 2013 00:26

matys5392 napisał/a:

Certik poprawnie,Kosiorowski bardzo dobrze.Jego centrostrzał przyczynił się do zdobycia przez nas gola.

Z większością Twojego posta się zgadzam, ale jeżeli uważasz iż Kosiorowski zagrał bardzo dobrze to jest to dla mnie szok. O ile w defensywie jeszcze jakoś wyglądał, to w ofensywie był zupełnie bezproduktywny. Jeden nieudany strzał po którym zupełnie przypadkowo strzelamy gola to trochę mało. Wiecznie spóźniony, grający zachowawczo, co jest błędem przy takim ustawieniu drużyny z dwoma napastnikami. Certik też dzisiaj bardzo bardzo przeciętnie.

Wooojtek - Pon Kwi 22, 2013 09:12

skrót
http://www.orange.pl/kid,...iedz,video.html

internacionale - Pon Kwi 22, 2013 11:28

Skrót okiem kamery Sandecja.TV

http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm

internacionale - Pon Kwi 22, 2013 22:10

Nietypowa "lotnicza" relacja z ostatniego meczu z Miedzią Legnica :)

http://www.sandecja.tv/21...z_powietrza.htm

wborzecki@gmail.com - Pon Kwi 22, 2013 22:25

REWELACJA :-))
ps. pamiętam jak miał loty próbne w pewnym M-4 :-D:-D

radziufan - Pon Kwi 22, 2013 22:29

na początku myślałem że to Twój "bułkokopter" :D
internacionale - Pon Kwi 22, 2013 22:55

radziufan napisał/a:
na początku myślałem że to Twój "bułkokopter" :D

Tym razem jeszcze nie mój, niestety nie jestem w stanie się sklonować i robić kilka rzeczy naraz :)