|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Gieksa - Sandecja
KrzysieKKS - Pon Kwi 15, 2013 14:42 Temat postu: Gieksa - Sandecja Temat do dyskusji o wyjezdzie itd
Personalne sprawy załatwiać na priv. Wszelki niestosowanie się do zasad będzie nagradzane.
mirek678 - Czw Kwi 18, 2013 02:08
Liczę na szczelne zapełnienie klatki .... długi weekend do czegoś zobowiązuje :)
hasky1910 - Czw Kwi 25, 2013 19:03
Panowie do dzieła. Kopiować banery na facebooka i inne portale (niech wreszcie do czegoś się przydadzą), robić szum na wioskach i osiedlach, nakręcać się. Ostatni wyjazd tej rundy. Pobijmy frekwenjce z ostatnich wojaży :)
Kazek G f H - Nie Kwi 28, 2013 11:21
Ja pie***** ludzie co jest z wami ?
Zapisywać na ten wyjazd do Katowic!!!
Cisza w temacie, zero jakiejkolwiek mobilizacji...
Zapierdalać do wyznaczonych miejsc na zapisy.
WSZYSCY NA GieKSę!!
SączerS - Nie Kwi 28, 2013 11:42
przecież wiadomo ze u nas "bum" na wyjazdy już minął i pokazały to wcześniejsze wyjazdy także pojada Ci którzy maja jechać
Sączers1910 - Nie Kwi 28, 2013 11:44
Jeszcze nic straconego, może akurat pojedzie więcej osób.
Dawać, dawać, póbować jeszcze namawiać, mobilizować !
KrzysieKKS - Nie Kwi 28, 2013 11:55
Kazek G f H napisał/a: | Ja pie***** ludzie co jest z wami ?
Zapisywać na ten wyjazd do Katowic!!!
Cisza w temacie, zero jakiejkolwiek mobilizacji...
Zapierdalać do wyznaczonych miejsc na zapisy.
WSZYSCY NA GieKSę!! |
Napisał to ten co się mu nie chce... :D
Ja tam wierze w naszą młodzież że pokaże klasę i ruszą na zapisy w tygodniu. Oczywiście stare towarzystwo wyjazdowe obowiązkowo obecne !:)
Kazek G f H - Nie Kwi 28, 2013 12:31
Nie chcem ale muszem :)
Sączers1910 - Nie Kwi 28, 2013 13:40
No w sumie w autokarze jasno dałeś do zrozumienia swój stosunek do wyjazdu hehehe :)
Kazek G f H - Nie Kwi 28, 2013 14:16
Dokładnie :)
toudiunio - Wto Kwi 30, 2013 11:09
Panowie i Panie, taka cisza tutaj że nie wiem czy się wtrącać ale przypomne że do wyjazdu pozostało jeszcze tylko nie całe 4 dni !
kacper108 - Wto Kwi 30, 2013 13:33
Weekend majowy, Gieksa też zachęca ludzi do przyjścia na ten mecz. Panowie ogarnijmy się WRESZCIE i pokażmy się tam z jak najlepszej strony. Mobilizujcie kumpli, rodzinę, znajomych bo dawno w Katowicach nie byliśmy więc warto jechać. ZAPISYWAĆ SIĘ!!!!
SączerS - Sro Maj 01, 2013 15:19
Panowie i panie każdy z Was ma szal a przynajmniej 90% to nie wstydzicie się i weźcie go na mecz to przecież żaden ciężar a efekt jest dużo lepszy
kacper108 - Czw Maj 02, 2013 12:05
Ostatni dzień zapisów!!!!
Ogarnąć się, wyprasować dresy i wszyscy do Katowic!!
adikkce - Czw Maj 02, 2013 14:24
Zapraszamy was na majówkę do Kato!
krzysiek186 - Czw Maj 02, 2013 22:00
adikkce napisał/a: | Zapraszamy was na majówkę do Kato! |
A gięta będzie ? Bo za krupniokiem nie przepadam.
hanys - Pią Maj 03, 2013 09:13
krzysiek186 napisał/a: | adikkce napisał/a: | Zapraszamy was na majówkę do Kato! |
A gięta będzie ? Bo za krupniokiem nie przepadam. |
nie ale byda gumiklejzy z karminadlem ;)
KrzysieKKS - Pią Maj 03, 2013 09:47
A Ty to dlaczego nie jedziesz w swoje rodzinne strony ?:))
Lista na Giekse zamknięta i wysłana. Kto nie jedzie niech żałuje :)
Niewiele brakło a nie mielibyśmy biletów... Dzięki zainteresowaniu Gieksy powinniśmy wejść bez problemu. Dzięki
hanys - Pią Maj 03, 2013 17:30
KrzysieKKS napisał/a: | A Ty to dlaczego nie jedziesz w swoje rodzinne strony ?:))
Niewiele brakło a nie mielibyśmy biletów... Dzięki zainteresowaniu Gieksy powinniśmy wejść bez problemu. Dzięki |
wystarczy ze ogarnalem wam wejscie;)
KrzysieKKS - Pią Maj 03, 2013 21:42
hanys napisał/a: | KrzysieKKS napisał/a: | A Ty to dlaczego nie jedziesz w swoje rodzinne strony ?:))
Niewiele brakło a nie mielibyśmy biletów... Dzięki zainteresowaniu Gieksy powinniśmy wejść bez problemu. Dzięki |
wystarczy ze ogarnalem wam wejscie;) |
To teraz ogarnij sam siebie i rusz zad na wyjazd czy mam Ci to po slunzku napisac?:) co do wejścia zresztą żaden powód do dumy że w klubie mamy takich a nie innych ludzi którzy nie potrafią "ogarnąć" prostych rzeczy i zakłamanych do szpiku kości ;)
KrzysieKKS - Sob Maj 04, 2013 10:29
No to co ? Komu w droge temu aviomarin Panie i Panowie :))
kedz10r - Sob Maj 04, 2013 11:38
Prasujemy dresy robimy kanapki i OGIEŃ !
Kazek G f H - Sob Maj 04, 2013 11:46
Będą dostępne vlepeczki 20x20 jak ktoś by chciał!
Bianconeri - Sob Maj 04, 2013 12:31
http://www.gieksa.pl/mobi...azd-do-katowic/
Taka tam "ciekawostka" ...
Kazek G f H - Sob Maj 04, 2013 12:54
:D
kacper108 - Nie Maj 05, 2013 09:08
Kto nie był niech żałuje, atmosfera zarówno na trasie jak i na samym stadionie zajebista. Myślę że pokazaliśmy się z naprawdę dobrej strony bo doping momentami zagłuszał Giekse, której było kilka razy więcej z przewagą akustyki w blaszaku.
"..A w rzeźni jak to w rzeźni.." cytując klasyka :D
Bianconeri - Nie Maj 05, 2013 09:18
kacper108 napisał/a: | doping momentami zagłuszał Giekse |
Nie no dejże żyć gościu;) jak na liczbę doping był dobry i fajna zabawa ale z tym wyżej to cię poniosła fantazja:)
Wyjazd za nami, teraz czas myśleć o meczu ze Stomilem.
Wooojtek - Nie Maj 05, 2013 09:38
Zagłuszał GieKSę, ale chyba tylko w naszym sektorze ;)
Owca - Nie Maj 05, 2013 10:18
Niestety nie było możliwości zagłuszenia Gieksy, natomiast atmosfera na sektorze jak najbardziej pozytywna! Stadion Gieksy to kawał historii kibolskiej Polski, więc niech żałują ci którzy nie pojechali!
Pozdro
KrzysieKKS - Nie Maj 05, 2013 10:44
No... teraz ja dorzucę swoje 5 groszy.
Mimo całej naszej zajebistości podczas tego wyjazdu wcale nie jest dobrze. Bilans finansowy wyjazdu wyszedł na minus 100 zł. Wszystko dzięki około 20 osobowej grupie która podała dane nie wpłacając ani złotówki. Ja rozumie kilka osób ma obowiązki, sytuacje losowe ale kur... mać 20 ? Cóż będąc szczerym i chcąc wysłać listę na Giekse z tymi co wpłacili to pojechałby jeden autokar. Zaryzykowaliśmy i postawiliśmy na dobrą liczbę (ostatni raz) i mamy za swoje. Ciągle ktoś stęka że nic nie robimy... za co robić skoro ciągle za coś/ za kogoś trzeba dopłacać ? Miało z wyjazdu zostać około 500 zł(za 5zł doliczane do biletu) a wyszliśmy -100zł. Dzięki.
Od teraz już bez litości czy to brat, siostra czy inna mega zajebiście kumata osoba od nas bez zaliczki nie zostanie wysłana do klubu gospodarzy. Nie będę więcej nikogo zapisywać na gębę.
Od teraz zaliczka będzie wynosiła koszta związane z autokarem tak by w razie nieobecności pokrywało to koszta transportu. W wyjątkowych sytuacjach płacić będziemy zaliczki jako całość wyjazdu.
Dziękuje za uwagę
KrzysieKKS - Nie Maj 05, 2013 10:57
Aaa... i coś pozytywnego na koniec.
W autokarach zbierano na grafiti patriotyczne: 73 zł + 110zł + drobniaki z wyjazdu = ciut 200 zł. Wielkie dzięki dla wszystkich którzy wrzucili po te pare złotych bo 200 zł to jest już niemal połowa kwoty potrzebnej do wykonania grafa. Pięknie Panie i Panowie ! DZIĘKI !
mati513 - Nie Maj 05, 2013 11:24
Dzięki wszystkim obecnym za ten wyjazd, fajnie było w końcu zwiedzić ten stadion i zobaczyć ten słynny 'blaszok' ;) Liczba nie powala, ale widać coraz lepsze efekty! Jak chcemy to potrafimy. Brawo dla młynowych, pomysł ze śpiewaniem na 10/30/50% , a następnie WOJNA - S U P E R !! Brakowało mi tylko czasami śpiewania niektórych przyśpiewek wolniej, aby nie łapać zadyszki po 10 minutach, a śpiewać cały mecz na dobrym poziomie, aha no i jeszcze przyśpiewki typu ' Sandecja Nowy Sącz' , ' Hej hej Sandecja!' wg. mnie powinny być po 3 -4 razy śpiewanie, a nie tylko 2 i cisza :)
PS. Następnym razem ściszcie albo mikrofon w telefonie , albo głośniki w autobusie bo od Tęgoborzy to już była masakra.. więc prosze Cie, prosze Cie , wyłącz się! :P Do następnego, dzięki!
hasky1910 - Nie Maj 05, 2013 11:27
http://www.youtube.com/watch?v=Fzo6rrDnt5Q
Polecam 1:23 dla tych którzy twierdzą że byliśmy nie słyszalni, kilka momentów mieliśmy piorunujących :D
Szkoda że to ostatni wyjazd, w takiej atmosferze jak wczoraj chętnie bym się gdzieś przejechał :)
Kmicic - Nie Maj 05, 2013 11:31
Podobno po naszym pobycie na jednej ze stacji na powrocie poszukiwany jest SZYBKI BĘBEN. Kumie wiesz coś o tym?
jgns - Nie Maj 05, 2013 11:41
A to opinia o nas z forum Gieksy:Sandecja liczbowo lipa, widać że to są ogóry. Ale napewno lepiej śpiewali niż Zawisza.
K@KS - Nie Maj 05, 2013 11:47
Bo akurat niestety liczba porównując nasze wczesniejsze eskapady na śląsk i to na mniej ciekawe mecze jak Radzionków chociażby to faktycznie trochę wstyd.
No ale wiadomo, złożyło się na to kilka czynników i ważne że doping był wg Mnie mega.
hanys - Nie Maj 05, 2013 13:35
a czy byla przyspiewka o garazu ?? :)
kamils81 - Nie Maj 05, 2013 15:24
6 fanów Korony Kielce na GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz. Dzięki za wszystko.
jedrzej - Nie Maj 05, 2013 17:42
Wyjazd jeden z lepszych szczególnie jeśli chodzi o doping, choć powinno Nas tam być znacznie więcej. Brawa dla młynowych za dobre prowadzenie dopingu. Wiem, że wszyscy starali się drżeć na maxa, ale moja rada jest taka aby drżeć mordę na bezdechu bo wtedy głośniej to wychodzi. Mówi Wam to jeden z starszych uczestników wczorajszej wyprawy :-). Spróbujcie
K@KS - Nie Maj 05, 2013 18:39
hasky1910 napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=Fzo6rrDnt5Q
Polecam 1:23 dla tych którzy twierdzą że byliśmy nie słyszalni, kilka momentów mieliśmy piorunujących :D
Szkoda że to ostatni wyjazd, w takiej atmosferze jak wczoraj chętnie bym się gdzieś przejechał :) |
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded#!
A jak ładnie nas słychać w 11:40 mniej więcej ;)
KrzysieKKS - Nie Maj 05, 2013 22:20
Ja tam się czuje jak ogór więc nie rozumie... Ch*j z nimi, Bóg z nami.
Starsi uczestnicy wczorajszej wyprawy też dawali rade :D Szacun za wytrwałość i obecność:)
Tworzy się powoli fajny klimacik wyjazdowy, trzymać tylko kciuki żeby z przyszłym sezonem ruszyło to z kopyta. Ja wierze że będzie dobrze a Wy ? Damy rade !!
Wszystkim obecnym wielkie dzięki i do zobaczenia w równie dobrych nastrojach i zajebistym składzie :))) a teraz jedziemy sowe... uuuu, uuu uuuuuuu, uuuu, uuu uuuuuu.... :D
Przeskoczmy do tematu środowego meczu i tam trzeba przyjść do młyna zdzierać gardło dla tej co kochamy, co na tyle mocno w nas siedzi... bo SANDECJA TO MY !!!
hasky1910 - Pon Maj 06, 2013 01:19
A może szarpniemy sie wesprzeć którąś zgodę ?? :)
Owca - Pon Maj 06, 2013 16:26
Wyjazdy na Zgody to nagroda dla osób które działają i jeżdżą na Sandecje od lat, dlatego spokojnie z takimi propozycjami i zapytaniami. Pozdro
jgns - Pon Maj 06, 2013 19:43
Z forum Gieksy;Jednak nie mozna tego tak odpuscic co sie wypracowalo latami. Szczerze, to rece mi odpadly jak podjechalem pod koniec 1 polowy pod stadion i myslalem, ze wprowadzilismy jakas nowa przyspiewke, a okazalo sie, ze przez kilka minut Sandecja byla glosniejsza od nas. Stad tez decyzja o powrocie.
To panowie nie było tak zle!!
Sączers1910 - Pon Maj 06, 2013 20:27
Czyli jednak dało rade :D
Wystarczą chęci :)
maly19328 - Pon Maj 06, 2013 21:36
KrzysiekKKS powiem Ci ze piosenka "poczuj magie tych świąt" też nie była gorsza:D Pozdro dla obecnych. I mam nadzieje ze nastepne wyjazdy w tym samym wesołym składzie :)
krzysiek186 - Pon Maj 06, 2013 22:17
GKS Katowice - Sandecja
http://www.sandecja.net/g...-4.05.2013.html
kacper108 - Pon Maj 06, 2013 23:37
Bianconeri napisał/a: | kacper108 napisał/a: | doping momentami zagłuszał Giekse |
Nie no dejże żyć gościu;) jak na liczbę doping był dobry i fajna zabawa ale z tym wyżej to cię poniosła fantazja:) |
Bo przyda się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda świecie :D
KubaNS - Wto Maj 07, 2013 00:25
Konczac temat tego calkiem sympatycznego wyjazdu, fragment podsumowania ze strony gieksa.pl
Cytat: | 6. Kibice Sandecji głośnym “GKS Tychy” przywitali się z katowicką publicznością. To takie już stałe prowokacje, kiedyś na meczu Widzewa z GKS kibice spod zegara od początku meczu zaczęli dopingować drużynę nie biorącą udziału w zawodach. I teraz się to powtórzyło. Jakieś braki w pojmowaniu rzeczywistości?
7. Ogólnie poza kilkoma lekko słabymi tekstami rodem ze stadionu Polonii Bytom, kibice Sandecji przez cały mecz dobrze dopingowali, bez przestojów. |
Calosc tutaj- http://www.gieksa.pl/post...u-z-sandecja-2/ - ze sportowego punktu widzenia.
|
|