Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - KKS SANDECJA - STOMIL

KrzysieKKS - Pią Maj 03, 2013 09:24
Temat postu: KKS SANDECJA - STOMIL
Mecz z Arką to w zasadzie historia, zapisy na Giekse można uznać za zakończone więc pora powoli szykować się mentalnie na kolejnego rywala u nas na stadionie.

Na "gości" nie ma co liczyć bo przecież u nas trwają ciężkie prace na stadionie czyli żenady ciąg dalszy i kolejny odcinek. Niestety ta rzeczywistość łatwo nie ulegnie zmianie gdyż w tym temacie jest "ściana", żadne prośby i argumenty nie skutkują... chyba czas na groźby ;))

Cóż pozostaje nadal robić swoje i przyjść na sektor F, wesprzeć kopaczy dopingiem, dać z siebie wszystko. Każdy chętny do dopingu mile widziany na sektorze F. Zbierać kumpli z osiedli, znajomych bo doping na pewno nie będzie gorszy niż na meczu z Arką.

Szal do łapy i na sektor F marsz ! SANDECJA TO MY !!!

Sądeczanin - Pią Maj 03, 2013 10:43

Na Arce pokazaliśmy że jak chcemy to potrafimy więc każdemu komu zależy ( a innej opcji nie widzę ) :) zapraszamy! Wszyscy na F !! Woooojnaaaaa ! :)
adriano101999 - Sob Maj 04, 2013 20:15

Wszyscy na mecz stomil sandecja na sektor F .To mecz o być albo nie być w 1 lidze .Dlatego wspomóżmy naszych piłkarzy głośnym dopingiem
hanys - Sob Maj 04, 2013 20:15

No to może w końcu trzeba się coś odmulić, bo widać po forum jaka atmosfera na nim taka na meczu
Zauwazcie ze jak sie nie nakrecamy wspolnie do meczu, to jest lipa itp
a jak jakzdy to o tym mowi, dziala itp itd to calkiem fajnie nam to wychodzi

Dlatego do poniedzialku wszystkie platakty pojawiaja sie na forum, tak samo grafiki bannery zapowiedzi itp
jezdzic po wioskach, po saczu i innym terenie rozklejac plakaty
pisac na facebooku i innych pierdolonych portalach spolecznosciowych i ma byc na meczu miazga pod wzgledem frekwencji jak i dopingu
tylko musimy o tym ciagle mowic i naglasniac

wiec do dziela Panowi i PAnie ;)
czy to jest ku*** jasne?? :)

x_cite - Sob Maj 04, 2013 21:38

hanys idź już spać :P - każdy komu zależy to będzie, każdy kto wie i zna terminarz, tabelę etc. będzie na meczu. Chyba każdy kto jest o zdrowych zmysłach ;) wie, że to najważniejszy mecz tego sezonu i na meczu trzeba po prostu być! tylko teraz tak na 90minut.pl była podana godzina 19 a teraz jest 18? czyli o której gramy?

A tak na marginesie następny mecz w Sączu gramy dopiero 29 maja!!! z Cracovią także głód piłki będzie duży ale wygrana ze Stomilem wynagrodzi wszystko :D

hanys - Nie Maj 05, 2013 10:30

Milosz nie pierdol bo to widac jak na dloni ze jak nie ma mobilki to chuja wychodzi, to ze kazdy wie to nei znaczy ze nie mozna zrobic mobilizacji.

w niczym to nie przeszkadza, a jesli zyje tym miasto i okolice to efekt na epwno bedzie wiekszy..

dlatego do roboty

KrzysieKKS - Nie Maj 05, 2013 10:47

To co Hanys na młynie ?? Nie do wiary !! jak slunzok bydzie na mlynie to kaj reszta ? :D

Wszyscy do młyna i dawać 100% bo to ważny mecz !!

Ino Sandecja !

Bianconeri - Nie Maj 05, 2013 10:49

Mecz w środę to i frekwencja pewnie będzie marna tak jak niedawno na Cieczce dlatego trzeba się mimo wszystko mobilizować i nakręcać.

Wczoraj na wyjeździe wstępnie padł pomysł żeby przynajmniej część osób z C przyszła na F, bo lepsza jedna większa grupka niż 2 mniejsza.
A na C i reszcie stadionu zawsze się znajdzie ktoś żeby odpowiedzieć na przyśpiewkę czy zrobić lokomotywę.

Wooojtek - Nie Maj 05, 2013 10:51

Mecz jest bardzo ważny, szkoda że w środę bo sie pewnie odbije na frekwencji, ale wczoraj w Katowicach bylo nas lekko ponad 100 osob i był zajebisty doping, więc w takiej liczbie też można.
damo_kks - Nie Maj 05, 2013 20:15

gogo1910 - Nie Maj 05, 2013 20:27

damo_kks, podaj godzinę bo to ważna rzecz ;)
KrzysieKKS - Nie Maj 05, 2013 22:26

Idziemy wszyscy do młyna Panowie, jedziemy z dopingiem od pierwszej do ostatniej minuty. Wczoraj w "Maszkowicach" daliśmy rade więc i w środe musi się udać !! Pragnę rozwiać wszelkie wątpliwości co do tego iż mecz z Arką był wyjątkiem... Nie był to żaden wyjątek, młyn jest i będzie prowadzony przez chłopaków cały czas na każdym meczu !

Podobnie jak na wyjezdzie będziemy zbierać w młynie kasę na patriotycznego grafa. Z wyjazdu na ten cel wpadło 200 zł. Każdy niech weźmie po te pare złotych więcej na mecz, odpuści karczek i inne duperele a wzamian wrzuci do "czapki". Proszę sobie tą prośbe zapamiętać bo chłopaki z Sandecji zasługują na swój kawałek ściany. Wkrótce może coś więcej niż tylko ściany :)

"Nie pójdziemy dziś do kina... nie pójdziemy do kościoła... serce nas na stadion woła!"

damo_kks - Nie Maj 05, 2013 22:50

Godzina podana, czyli nie robić kolejek do kas od rana ;)

mlodykks - Nie Maj 05, 2013 23:01

AAAAAAAA BĘDZIE GORĄCA MAJÓWKA JA NIC :)

KrzysieKKS - Nie Maj 05, 2013 23:03

:D gorąca majówka ?:D
kacper108 - Pon Maj 06, 2013 11:38

Wg ekstraklasa.net mecz jest o 19:00..spotkałem się jeszcze z dwoma terminarzami gdzie taka godzina jest podana. Ktoś może potwierdzić która godzina jest właściwa?
młody - Pon Maj 06, 2013 13:35

O ten projekt z pewnością przyciągnie dużo osób na młyn :D
radziufan - Pon Maj 06, 2013 15:10

Mecz na 100% o 18, PZPN zmienił godzinę że względu na mecz finałowy PP....
hipis_np - Pon Maj 06, 2013 20:33

na meczu będą dostępne nowe koszulki

mlodykks - Wto Maj 07, 2013 22:00

Co tak cicho , jutro mecz OGIEŃ i gorąca majówka na k47 !

Rafalsky - Wto Maj 07, 2013 22:26

chyba inwazja Mikolajek.......
kacper108 - Sro Maj 08, 2013 11:58

No to nawet ci którzy nie przychodzą na mecze z powodu pogody nie mają dzisiaj argumentów za tym żeby nie przyjść. Szykuję się elegancki wieczór więc ponakręcać jeszcze znajomych, kumpli, rodzinę i wszyscy na F bo dzisiaj Sandecja naprawdę nas potrzebuje!
hasky1910 - Sro Maj 08, 2013 16:08

Byłem własnie po bilecik i murawa pięknie przygotowana :) Sam bym powalczył na takim dywanie hehe

Więc dziś przy akompaniamencie głośnego dopingu opalamy się na F :)

radek - Sro Maj 08, 2013 20:48

Doping jaki doping? Dla mnie ta sytuacja z dopingiem na K47 jest totalna parodią. Wtedy kiedy piłkarze potrzebują dopingu a tu nic piknik a na Cracovie będzie spina i pokazówka śmiech
kks13 - Sro Maj 08, 2013 21:31

Nie ma to jak zobaczyć auto 'Sowy' na stadionie a w nim szalik Pogoni Szczecin oto zdj (niestety słaba jakość bo robiona telefonem.

kolafy - Sro Maj 08, 2013 21:41

Akurat na Pogoń spoko wyjazdy były, także może o to chodziło :)
klipol - Sro Maj 08, 2013 21:48

kks13 napisał/a:
Nie ma to jak zobaczyć auto 'Sowy' na stadionie a w nim szalik Pogoni Szczecin oto zdj (niestety słaba jakość bo robiona telefonem.

To akurat jest szalik POGONI LWÓW!!!

jacolmc - Sro Maj 08, 2013 22:06

Coś mi sie wydaje że mała frekwencja na młynie to w dużej mierze zasługa braku kibiców gości-TO TA LAWINA INWESTYCJI
radziufan - Sro Maj 08, 2013 22:24

to nie jest żadne usprawiedliwienie....niestety "odpuszczanie " meczów u siebie bo nie ma gości to strzelanie sobie samobója.....smutne to co się dzieje na Kilińskiego

powinnismy przede wszystkim kibicować Sandecji, chyba w tym wszystkim troche o tym zapominamy....

radek - Czw Maj 09, 2013 10:33

Dokładnie smutne to i raczej szybko się to niezmnieni.
KrzysieKKS - Czw Maj 09, 2013 13:45

No cóż tu wiele pisać, przykre jest to co się dzieje... najwyraźniej kiedyś trzeba dotknąć dna by się od niego odbić. Powodów takiej nie innej sytuacji jest dużo. Nie ma sensu nawet tego pisać.

Trzeba dalej robić swoje.

jaro. s - Czw Maj 09, 2013 16:53

Niestety. Młodzież taka a nie inna...Bez napinki
Amico - Czw Maj 09, 2013 18:13

jaro. s napisał/a:

Młodzież? Nie tylko ona tworzy młyn, gdzie wczoraj byli wszyscy kibice, którzy przychodzili na mecze, gdy frekwencja sięgała 4-5 tysięcy, a młyn w sporej części był wypełniony?

kks13 - Czw Maj 09, 2013 20:53

Amico napisał/a:
jaro. s napisał/a:

Młodzież? Nie tylko ona tworzy młyn, gdzie wczoraj byli wszyscy kibice, którzy przychodzili na mecze, gdy frekwencja sięgała 4-5 tysięcy, a młyn w sporej części był wypełniony?

Ja Ci powiem gdzie Ci kibice , w domu przed telewizorem z browarem w ręce. Przynajmniej wiadomo kto jest kibicem sukcesu ;)

kilog - Czw Maj 09, 2013 20:54

Amico napisał/a:
jaro. s napisał/a:

jakos wyśmiewana zasze trybuna A była pełna F na środku jak zawsze w składzie C też nie świecił pustkami, a F z gniazdem? te twarze co zawsze cos robią, piękne dziewczyny i puste krzesełka więc kto jest kibicem sukcesu? robić listy obecności i nie wpuszczać lanserów na mecze kiedy będą goście, nawet dalo sie zza płotu śpiewać, no ale moje uwagi są nie warte niczego, ja swój czas miałem kiedy młyn był tam gdzie kryta, teraz jestem januszem ale janusz niejeden to widzi i powiedzcie mi kto jest prawdziwym kibicem? janusz czy ten co był na młynie jak graliśmy np z Górnikem Zabrze czy z Legią?

nitroactive - Czw Maj 09, 2013 21:03

Życie pokazało kto jest najwierniejszymi kibicami ;)
KrzysieKKS - Czw Maj 09, 2013 21:34

Tak nasza młodzież jest ch...wa a reszta na F to kibice sukcesu...

Licytacja trwa... kto da więcej...

hanys - Czw Maj 09, 2013 21:57

KrzysieKKS napisał/a:
Tak nasza młodzież jest ch...wa a reszta na F to kibice sukcesu...

Licytacja trwa... kto da więcej...

ja mowie ze nitroactive mowi prawde a wczesniejsi blefują

nitroactive - Czw Maj 09, 2013 22:08

Oj tam, kilog, stwierdził fakty. Faktów nie oszukasz, co najwyżej fakty oszukają nas :D Czasem kumaci powinni posłuchać głosu niekumatych pikników, jako darmową recenzję i spojrzenie z boku na pewne sprawy, zamiast się unosić :D
KrzysieKKS - Czw Maj 09, 2013 22:22

Fakty ? Fakty że F to kibice sukcesu ? proszę Cie... Wyniki piłkarskie do obecnej sytuacji na młynie mają się nijak. Jest co najmniej kilka innych "rzeczy" które doprowadziły do obecnej sytuacji.

Jak ktoś będąc z boku może obiektywnie opisać fakty nie znając tego co dzieje się wewnątrz ? Takie fakty to mimo wszystko od rzeczywistości obiegają. Nikt się nie unosi no może Hanys ;)

Swoją drogą skoro już jest wymiana zdań.

Marudzenie na młodzież ? na wyjazdach to w przeszło 70% młodzież więc na co tu marudzić? potencjał w młodzieży mamy jak mało kto i nie jedni z zewnątrz oceniają u nas to na plus i tego zazdroszczą jako gwarant kontynuacji ekipy. Że powstała u nas dziwna tradycja nie chodzenia do młyna to inna sprawa ale mimo wszystko w młynie przeważa młodzież. Więc dlaczego ktoś uważa że mamy "taką młodzież". Mamy dobrą młodzież i jest w nich potencjał który trzeba wykorzystać.

nitroactive - Czw Maj 09, 2013 23:24

To kolejna garść faktów. Nigdzie nie napisałem że kibice z F to kibice sukcesu. I nigdzie na młodzież nie narzekałem ;)

Mówiąc o faktach, miałem na myśli jeden ogólny fakt. Mianowicie to że młyn na dzień dzisiejszy się rozleciał, i go praktycznie nie ma. Czy muszę być "w środku" żeby to stwierdzić? To czy ja stoję w środku, z boku, czy w drzwiach zostawmy bez komentarza, tym bardziej jestem tu uważany za kibica 2 kategorii tudzież piknika- janusza, i nie czuję potrzeby udowadniania komukolwiek czegokolwiek, że jest tak czy inaczej. To mówiłem ja... Jarząbek :D Obiecuję już nie komentować spraw kibolskich ;) Zajmę się autobusem, bo mi chyba wena przyszła :D

damo_kks - Czw Maj 09, 2013 23:24

Należę do grona tych młodych kibiców i zawsze przychodzę na młyn z nadzieją że będzie doping taki jaki był zaledwie parę sezonów temu. A teraz narzekacie na młodzież, mnie nie trzeba zachęcać, ale wiem że żeby przychodziła młodzież to trzeba ja zachęcać poprzez pokazanie się od strony głośnego dopingu. "Bo najważniejsza jest mobilizacja".
gogo1910 - Czw Maj 09, 2013 23:32

Skoro narzekacie na młodzież to gdzie są Ci ''starsi'' kibole? Czy 30 lat to już taki wiek do odpuszczania na chodzenie do młyna? Pozdro
KrzysieKKS - Pią Maj 10, 2013 00:22

nitroactive napisał/a:
To kolejna garść faktów. Nigdzie nie napisałem że kibice z F to kibice sukcesu. I nigdzie na młodzież nie narzekałem ;)

Mówiąc o faktach, miałem na myśli jeden ogólny fakt. Mianowicie to że młyn na dzień dzisiejszy się rozleciał, i go praktycznie nie ma. Czy muszę być "w środku" żeby to stwierdzić? To czy ja stoję w środku, z boku, czy w drzwiach zostawmy bez komentarza, tym bardziej jestem tu uważany za kibica 2 kategorii tudzież piknika- janusza, i nie czuję potrzeby udowadniania komukolwiek czegokolwiek, że jest tak czy inaczej. To mówiłem ja... Jarząbek :D Obiecuję już nie komentować spraw kibolskich ;) Zajmę się autobusem, bo mi chyba wena przyszła :D

Odniosłem wrażenie że swoją wypowiedzą podsumowałeś porzedników. Jeśli masz odmienne zdanie to ok.

No to dokonałeś głębokiej analizy sytuacji na Kilińskiego skoro stwierdziłeś że młyn się rozleciał. Nie mając żadnej personalnej docinki w Twoją stronę mogę stwierdzić że każdy głupi to widzi. Ja "piłem" do powodów tej sytuacji gdzie próbuje się zrzucić to na młodzież lub też "sukcesy". Idąc takim tokiem myślenia sukcesy w 3 lidze(kiedy młyn był taki jak obecnie) były takie same jak obecnie? a może obecnie jesteśmy w takiej samej czarnej dupie z poziomem sportowym jak za 3 ligi ? Coś to się wszystko nie trzyma ładu.

Niekoniecznie mnie interesuje Twoja pozycja na stadionie jako piknika, janusza itd. Zawsze byłem zwolennikiem dyskusji i nadal jestem (niezależnie od statutu danej osoby) Każda opinia, każde zdanie wypowiedziane przez innych to cenne wskazówki, przydatne mniej lub bardziej;)

U nas wiek "emerytalny" chyba zawsze był wyjątkowo wczesny ;) wyjątki to tylko potwierdzają :)))

kilog - Pią Maj 10, 2013 00:36

gogo1910 napisał/a:
Skoro narzekacie na młodzież to gdzie są Ci ''starsi'' kibole? Czy 30 lat to już taki wiek do odpuszczania na chodzenie do młyna? Pozdro

mam 45 a są starsi i chodzą z szalikiem i niejedna zaliczyli walkę i są kibicami sukcesu i siedzą a Twoi koledzy gdzie są? jesteś to fajnie ale ciągla zmiana pokolenia powoduje to że młyn to młode osoby, ciągle protestują, nie ma lidera który łączy pokolenia, na meczu ze Somilem było ok 1,5-2k twarzy tych wiernych januszy i tych THE best, jest potencjał? kto to ogarnie?stadion podzielony na sektory, kibiców Sandecji nie brakuje - tylko ten hools, ten z A ten z C i patologia a temn to piknik, a tamten janusz, no właśnie tacy jesteśmy i tak nas widząpodobnie z sejmem możemy narzekać ale to przekruj społeczeństwa, nie jestem od rad ale napewno pora skończcyć z podziałami i zrobić cos razem, tak jak było całkiem niedawno. lub całkiem dawno

nitroactive - Pią Maj 10, 2013 01:12

Cytat:
Ja "piłem" do powodów tej sytuacji gdzie próbuje się zrzucić to na młodzież lub też "sukcesy".

Powody jak znam życie są standardowe, jak na Nowy Sącz ;) Ty o nich wiesz ja się domyślam. Co do sukcesów to wiesz jak to jest, ludzie do dobrego się szybko przyzwyczajają :)

Cytat:
pora skończcyć z podziałami i zrobić cos razem

ot i cała filozofia ;)

toudiunio - Pią Maj 10, 2013 06:55

Wszystko pięknie i ładnie ale uświadamianie sobie tego co już wiemy z podziałem nie ma sensu, Radek to fajnie napisał

powinnismy przede wszystkim kibicować Sandecji, chyba w tym wszystkim troche o tym zapominamy....

By3ekns - Pią Maj 10, 2013 07:51

Są spotkania stowarzyszenia, można ustalić np. ,że na kolejnym wiodącym tematem będzie młyn, i sytuacja na naszym stadionie, każdy będzie mógł przyjść, wypowiedzieć się i zaświecić "ryjem" a nie w kółko lamentować zza monitora w rzeczywistości nie dając z siebie nic, nie pomagając młodzieży i ciągle wciskając kity o jakiś podziałach, sięgnięciu dna itd. Jeśli ktoś uważa ,że sięgnął dna niech mówi za siebie.
kolafy - Pią Maj 10, 2013 08:56

Tak jak Krzysiu powiedzial powodów jest wiele, a ile osób tyle zdań na ten temat. Powiem tak KMWTW :)) Pisanie na forum syt z przed dwóch/trzech sezonów nic nie wróci choć w Sączu nawet wtedy nie było szau, szał to może był jeśli chodzi o całosć w latach 97-05/06 kiedy była ekipa 60-70 osób i cała przynajmniej południowa Polska jej się bała, gdzie każdy znał się z imienia, nazwiska do tego 30-40 osób "przyjaciół rodziny" bo w sumie taka była myśl przewodnia "jesteśmy jak rodzina" teraz co najwyżej można powiedzieć "z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach". Co do sukcesów wystarczy popatrzeć na Górnik Łęczna, ekipy III, IV ligi itp. jak np. Góral Żywiec czy Wywłoka i inne nawet te z derobywymi rywalami takie jak Hutnik, a odpowiedź o kibicach sukcesu przychodzi sama :) ahhhh ulżyło mi, ale wam pocisnołem :D
gogo1910 - Pią Maj 10, 2013 10:07

Jeśli u nas nie ma podziału, to można to tylko pozostawić bez komentarza, ale tak jak napisał By3ekns, lepiej przyjść na spotkanie Stowarzyszenia i tam porozmawiać.
Milosz_1910 - Pią Maj 10, 2013 11:33

Kilog pare postow wcześniej napisał cała prawde ;/ Stwierdził fakty, z którymi nie można dyskutować. Nie powinno być podziałów na stadionie, powinniśmy być jedną rodziną, chociaż przez każdy mecz.

Zauważyć można również, że panuje jakas taka niechęć ludzi do chodzenia na młyn w ostatnim czasie. "Stali bywalcy" z młyna siedzą na C, C nie przyjdzie na F bo NIE. Panowie można z tym dyskutować, ale niestety takie sa realia że przykład idzie z góry tzn. zrobił sie wielowymiarowy konflikt, przestali chodzic na mlyn Ci "ważniejsi", również starsi i niestety przełożyło się to na częśc ludzi na młynie. Owszem nie chodzi się na młyn dla kogoś, tylko dla Sandecji. Ale każdy MŁŁODY wie, że jesłi widzisz kogoś starszego w swoich szeregach starajacego sie z wszystkich sił to od razu przychodzi Ci automotywacja i chęc do wszystkiego. TO JEST NIEPODWAŻALNY FAKT z ktorym ciężko sie nie zgodzić. Byłem młodszy i tak samo odczuwałem gdy widzialem kolo siebie tych co teraz tocza konflikty, omijają młyn szerokim łukiem siedząc gdzieś po całym stadionie. NIE ! to nie jest droga do dobrego.. OK, nie znam na pewno całej sytuacji jak było i jak jest ale czy zawsze musi brać góre duma itd ?? Myślę, że warto wspólnie porozmawiać i wypracować jakieś rozwiązanie ! Tylko tak można tutaj coś zdziałać.

nitroactive - Pią Maj 10, 2013 12:44

KMWTW... i wszystko w temacie. Pytanie czy chcecie rozwiązać problem, czy chcecie aby KMWTW. Mam wrażenie że to drugie, ale to już wasza sprawa. EOT
rudeboyz - Pią Maj 10, 2013 12:57

a może to jest tak :) ???

CZAS PRZEDMECZOWY;

-wbitka na forum i produkcja postów ,dział KIBICE :wszyscy na młyn , wszyscy na F i.t.d koniecznie pisane capslockiem żeby do każdego przekaz dotarł w końcu na tym polega propaganda :)

następnie działy BILETY,AKTUALNA SYTUACJA W KLUBIE : tam produkujemy dalej;zaczynamy od prognoz meteorologicznych ,następnie data i godzina spotkania-tu wiadomo zawsze jest chujowa,bilety wiadomo za drogie i brzydkie są bo niekolorowe,kolejki przed kasami -dramat,wpuszczanie totalne dno..

CZAS MECZOWY;

wejście na stadion,rzut okiem na,,F" ;EEE..znowu nikogo nie ma,siadamy ,,gdzieś tam" i dalej marudzimy tym razem koszulki piłkarzy są do dupy,a i sędzia jakiś zmarudzony..
nagle znowu rzut okiem na F ,OOO!!! flagi jednak wywieszają-ale zaraz,zaraz mało ich jakoś,nie ma jednak sensu iść i się angażować..tu się dobrze siedzi,mecz trwa-doping rwany,jakiś taki cichy jednym słowem chujowy,na Górniku to był dopiero doping..ehh,to ,,se ne vrati"..dobrze jednak było zostać z piknikami..

w miedzyczasie rzut okiem na stoisko z gadżetami a te jak zwykle drogie ,koszulki niby fajne ale mogłyby być lepsze...vlepy słabe,to już Stróżę mają lepsze
ooo idą ultrasi z puszką,szybki unik i dzida do toitoia,szkoda kasy zawsze to jeden browar więcej na wieczorna pogaduchę z kolegami,na której to będzie można pomarudzić na temat oprawy której znowu nie było,i słabego dopingu...

POMECZOWO;

Znowu forumka,jednoznacznie podkreślamy swoje zdanie na temat dopingu,potem szybka wizyta na kibiconetowni;już wiemy co słychać w kibicowskim świecie znamy akcje,relacje i reakcje ,będzie można się pochwalić swoją głęboką wiedzą przed kolegami,i poudawać kumatego..

Proszę tego nie brać do siebie bo DO NIKOGO PERSONALNIE NIE UDERZAM,jeśli jednak ktokolwiek z was zauważył u siebie choćby jeden z tych symptomów to ma przynajmniej częściową odpowiedz dlaczego jest tak a nie inaczej..

Milosz_1910 - Pią Maj 10, 2013 13:30

i to sie tyczy zapewne tez tych "kumatych" ;/ .. szczególnie CZAS MECZOWY 1 AKAPIT.
hanys - Pią Maj 10, 2013 14:01

rudeboyz napisał/a:
a może to jest tak :) ???

CZAS PRZEDMECZOWY;

-wbitka na forum i produkcja postów ,dział KIBICE :wszyscy na młyn , wszyscy na F i.t.d koniecznie pisane capslockiem żeby do każdego przekaz dotarł w końcu na tym polega propaganda :)

następnie działy BILETY,AKTUALNA SYTUACJA W KLUBIE : tam produkujemy dalej;zaczynamy od prognoz meteorologicznych ,następnie data i godzina spotkania-tu wiadomo zawsze jest chujowa,bilety wiadomo za drogie i brzydkie są bo niekolorowe,kolejki przed kasami -dramat,wpuszczanie totalne dno..

CZAS MECZOWY;

wejście na stadion,rzut okiem na,,F" ;EEE..znowu nikogo nie ma,siadamy ,,gdzieś tam" i dalej marudzimy tym razem koszulki piłkarzy są do dupy,a i sędzia jakiś zmarudzony..
nagle znowu rzut okiem na F ,OOO!!! flagi jednak wywieszają-ale zaraz,zaraz mało ich jakoś,nie ma jednak sensu iść i się angażować..tu się dobrze siedzi,mecz trwa-doping rwany,jakiś taki cichy jednym słowem chujowy,na Górniku to był dopiero doping..ehh,to ,,se ne vrati"..dobrze jednak było zostać z piknikami..

w miedzyczasie rzut okiem na stoisko z gadżetami a te jak zwykle drogie ,koszulki niby fajne ale mogłyby być lepsze...vlepy słabe,to już Stróżę mają lepsze
ooo idą ultrasi z puszką,szybki unik i dzida do toitoia,szkoda kasy zawsze to jeden browar więcej na wieczorna pogaduchę z kolegami,na której to będzie można pomarudzić na temat oprawy której znowu nie było,i słabego dopingu...

POMECZOWO;

Znowu forumka,jednoznacznie podkreślamy swoje zdanie na temat dopingu,potem szybka wizyta na kibiconetowni;już wiemy co słychać w kibicowskim świecie znamy akcje,relacje i reakcje ,będzie można się pochwalić swoją głęboką wiedzą przed kolegami,i poudawać kumatego..

Proszę tego nie brać do siebie bo DO NIKOGO PERSONALNIE NIE UDERZAM,jeśli jednak ktokolwiek z was zauważył u siebie choćby jeden z tych symptomów to ma przynajmniej częściową odpowiedz dlaczego jest tak a nie inaczej..

w pelni sie z tym zgadzam.

Dodam tylko od siebie tyle, ze za taki stan rzeczy jestesmy odpowiedzialni wszyscy co do jednego, a dlaczego?? wyjasniam poniżej (oczywiscie z mojego punktu widzenia):
1. osoby ktore zaczynaja przygode z sandecja widzac co sie dzieje ze zniechecone a same za "cienkie" zeby samemu cos zrobic
2. osoby starsze sa znudzone ciaglym probowaniem podniesienia tego
3. podzialy (tak tak Byczek dobrze wiesz ze sa i niestety nie dzieje sie nic zeby to zniknelo)
4. brak systematycznosci, pracy u podstaw, konsekwencji w naszych dzialaniach
5. samo stowarzyszenie a w zasadzie kilka osob wszystkiego nei udzwignie
6. brak przyjezdnych
7. brak mozliwosci picia w jedna strone na wyjazdach ;)
I moze wiele innych
W jednym sie z Byczkiem zgadzam, zamiast pier***** i marudzic, przyjdzmy na spotkanie stowarzyszenia czy jakiekolwiek inne i cos ustalmy wypracujmy itp kazdy bedzie mogl powiedziec co mu lezy na watrobie, co chcialby zmienic, wyplakac się w rekaw Gmaila bądź Bianconeriego ;p
Jesli bedzie lepiej to tylko z korzyscia dla nas wszystkich jesli nei to gorzej chyba być nie może (albo i może).
Dawniej jak jeszcze wiele osob z tego forum spało u ojca w nogach i jego skarpetkami sie przykrywało a na księdza mówiło zorro, zajebiscie sie cieszylem jak w ogole byl mlyn, nawet 50 osob , bylo fajnie bo sie kazdy z kazdym znal trzymal i bylismy jak rodzina, a teraz jest tak jak napisal Kolafy.
podejrzewam z e w tej rundzie juz bedzie wielka kicha, na Cracovii bedzie pewnie spina w mlynie i sie jakos zaprezentujemy, ale nowy sezon caly stoi otworem i wszystko przed nami...
Pozdrawiam

K@KS - Pią Maj 10, 2013 14:14

Tutaj na forum nie naprawimy całej sytuacji.
Jak tylko coś zacznie się zmieniać, to na pewno wszyscy zauważymy, w chwili obecnej to jest dramat żebyśmy co mecz nie mogli uzbierać młyna.
OK, nie ma gości, ale tez nie gramy o nic, tylko bijemy się o utrzymanie więc chyba pomoc by się przydała piłkarzom.
Paradoksalnie spadek móglby troszkę pomóc zmobilizowac ludzi, bo ci słynni kibice sukcesu i tak już gdzieś poznikali ;)

Milosz_1910 - Pią Maj 10, 2013 14:36

Wniosek jest jeden - zeby cos poprawić trzeba chyba na spotkanie Stowarzyszenia sie wybrac i wszyscy razem przedyskutowac cala sytuacje ponad wszelkimi podzialami. Tylko warunek jest jeden --> Wszystkie "zbuntowane" i "skonfliktowane" strony musza sie na nim pojawic.

Nie wiem czy powyzsza sugestia jest mozliwa, ale chcialbym by tak sie stalo..Zeby na chwile schować własną dume i wlasne "JA" dla wspolnej dobrej sprawy.

Kto sie z tym zgodzi ??

Kazek G f H - Pią Maj 10, 2013 15:33

Milosz_1910 napisał/a:

Nie wiem czy powyzsza sugestia jest mozliwa, ale chcialbym by tak sie stalo..Zeby na chwile schować własną dume i wlasne "JA" dla wspolnej dobrej sprawy.

No już wszyscy walą drzwiami i oknami, tak są skorzy to rozmowy.

Milosz_1910 - Pią Maj 10, 2013 15:55

I to jest przykre.. Bo właśnie tutaj znajduje sie całe sedno rozwiązania sprawy.
małolat_19 - Pią Maj 10, 2013 19:02

Kazek G f H napisał/a:
Milosz_1910 napisał/a:

No już wszyscy walą drzwiami i oknami, tak są skorzy to rozmowy.

:D ..

xXkosiarzXx - Sob Maj 11, 2013 13:27

Według mnie cała ta sytuacja z naszym "dopingiem" jest bezsensowna i jesteśmy sobie sami winni. OK, wyniki sportowe nie sa takie jak 2-3 lata temu, no ale trzeba się z tym pogodzic. "Jesteśmy rodziną" ! Nie wyobrażam sobie dzieci opuszczających swoją matkę bo nie wyszedł jej obiad! (Porównanie jak porównanie ale głodny jestem hehe). Zdaje sobie sprawę, że to nie jest jedyny z czynników, wiadomo kłotnie i tak dalej, no ale czy wielkim problemem jest zawieszenie broni na 2h meczu? Schowajcie swoją dumę i zróbcie coś dla dobra SANDECJI, bo nie przychodzicie na mecz po to żeby 2 tysiące ludzi widizało, że ten jest obrażony na tego a ten na tego, no ludzie.. ! 2-3 lata temu pół Polski zastanawiało się nad fenomenem naszego kibicowania ! I co się z nami stało w te 2 lata? Nagle przestało nam zależeć na godnym reprezentowaniu klubu? Naszych idei? Za niedługo lepsza atmosferach będzie panowała w Stróżach, ludzie czas się obudzić !
"Czy wygrywasz czy nie.." mówi to coś co niektórym??

Weźmy przykład z naszych braci z Polonii Warszawa, w których oczy zagląda widmo rozpoczęcia nowego sezonu od bodaj IV ligii, klub się sypie, nie ma pieniędzy, licencji najprawdopodobniej nie dostaną i co? Może nie ma kompletu na stadionie, ale chłopaki przychodza i się mobilizują, żeby przez 90 minut prowadzić naprawdę głośny doping! Są za to doceniani i mi na przykłąd bardzo imponują! Bo ciekawe jak wyglądałby nasz "młyn" gdybyśmy byli w sytuacji KSP

ludzie weźmy się za siebie przecież to S A N D E C J A jest dla nas priorytetem !

A tak swoją drogą, meczu z ŁKS-em nie będzie, mamy sporo czasu, żeby "zareklamować" Sandecję i jej kibiców w Sączu, może postaramy się "coś" zorganizować?

bear_ns - Sob Maj 11, 2013 13:48

Popieram, jeśli nic się nie zmieni to na własne życzenie znikniemy z mapy kibicowskiej Polski..
xXkosiarzXx - Sob Maj 11, 2013 14:10

Dokłądnie ! Oglądam właśnie mecz Bogdanki z Zawiszą. Na trybunach cisza !

Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcemy, żeby tak wyglądały mecze w Nowym Sączu?
Tyle, że u nas sami to za przeproszeniem możemy spierdol*ć, a w Łęcznej dzieje się tak z wiadomej przyczyny (każdy wie o co chodzi ale przypomnę, że kibice tam są kibicami Górnika nie Bogdanki)

Za niedługo będą się z nas śmiać tak jak to teraz robią przy okazji drużyn takich jak Dolcan, Stróże, Flota, Bogdanka czy Okocimski

"hahaha ta Sandecja to nawet kibiców nie ma a w I lidze jest, do III ligi najwyżej z takim zespołem co nie ma dla kogo grać"

tego chcemy?

Milosz_1910 - Sob Maj 11, 2013 15:05

Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba...
Amico - Sob Maj 11, 2013 16:58

Milosz_1910 napisał/a:
Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba...

No może i tak, ale jeszcze mniejszy sens ma pompowanie balona przed każdym meczem i wieeelka mobilizacja na forum, plakaty, itp skoro po raz "enty" wielkie G z tego wychodzi?

Milosz_1910 - Sob Maj 11, 2013 17:03

Kluczem jest rozwiazanie problemu od zarodka sprawy..Niestety to nalezy juz do odpowiednich osob..
jaro. s - Sob Maj 11, 2013 17:05

Zgadza się panowie, to powinno być ważne dla wszystkich. Jedno miasto, jeden klub. Pozdro.
radek - Sob Maj 11, 2013 21:01

kur.. m.. za doping się brać
MARCO - Sob Maj 11, 2013 21:34

Więcej postów niż ludzi w naszym młynku na meczu . W Katowicach też każdy pięknie mówił że czas zacząć dopingować i robić swoje na każdym meczu u siebie a potem jak przyszedł mecz to każdy siedział gdzie indziej , tak że przestańcie już pisać te pierdoły i zamknijcie ten temat bo mecz już się dawno skończył
By3ekns - Nie Maj 12, 2013 15:00

konflikt, konflikt, konflikt, w kółko to samo, każdy na siebie powinien popatrzeć, na swoje osiedle, ogarnąć się we własnym gronie, gdyby każde osiedle pojawiało się w takich liczbach (i działało) jak Piekło czy przykładowo Kłopotów to by była bajka, Hanys z całym szacunkiem dla Twojej osoby przecież nie ma Ciebie na meczach od kilku lat, rozumiem leży Ci na sercu dobro Sandecji ale ja przykładowo jak w czymś nie uczestniczę bądź mnie tam nie ma staram się nie wypowiadać, dlaczego? z prostej przyczyny, skąd mam wiedzieć jak jest w rzeczywistości. I dalej podtrzymuję, że zamiast lamentować na forum przyjdźcie na spotkanie, nawet nie wiadomo kto się za jakim nickiem kryje i co ma do powiedzenia.
KrzysieKKS - Nie Maj 12, 2013 23:03

I tym akcentem zakonczmy temat meczu Sandecja - Stomil

Sezon trwa tak że robmy dalej swoje.